A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Szia!

Most volt első nap a fiad oviban, mert az enyém igen.
Kíváncsi vagyok, hogy érzi magát majd.
Melyik oviba jártok?

Kép

Kép
easabo
Szeged

Sziasztok!

Zituska!
Nekem is nagyon tetszettek a bodyk, leginkább a csíkosak!!! :lol:
Venni akartam Márknak de hosszú ujju 92-es már nem volt, csak lányos szinben. :cry:
Nekem is mondta a csaj, hogy jönnek az expóra, én valószinűleg megvárom azt. :wink:

Anett!
Láttalak szombaton du.-tán a halászléfőzőn. Csak éppen elkezdtetek kajálni, és nem akartam odamenni. :wink: Nagyon csini vagy! :lol:

Enikő!
Köszi a kicsinyitést, valamikor felteszem!!!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Easabo!

Igen ez volt az első nap az oviban mert ugye eddig szünet volt,de mi tavaly kezdtük az ovizást.
Szereti az ovinénit meg szerintem már hiányoztak neki a többiek,de azért mondta reggel hogy" anya ne hagyjál ott mert tudom hogy "holnap "is nagyon hiányoztál."Keveri a tegnapot a holnappal meg úgy egyáltalán nincs tisztába a hónapokkal stb,de én tudtam mit akar mondani :)
A hajnóczyba jár.

MÁS TÉMA:
Hamarosan házassági évfordulónk lesz és szeretnék valamit kitalálni a drágámnak.Nem egészen a szexis fehérneműre gondoltam meg a saját főzésű vacsira.Valami jó helyet nem tudtok ajánlani?

Kép
Kép
zitacicu2

Zita,
elküldtem a takinéni számát, ő nem az enyém,csak egy ideig járt hozzánk, amíg a mienknek el volt törve a keze, tud rólad és el is tud vállalni, hivatkozz rám!
Vendég

Zita!Köszi! Én is úgy figyeltem az emberkéket, hátha látok vkit, főleg a gyerkőcöket, mert ugye úgy könnyebben felismerem, de nagyon vaksi lehetek, vagy csak nem taliztam senkivel!Odajöhettél volna attól, hogy tömtem a bucim! :D

Ma voltunk az első Ctg-n, a dokim szabin, így nem értékelte senki, egy másik doki aláfirkantotta, de rá sem nézett, így nem tudok semmit!Jövő hétfőn megyünk újra, remélem addigra dolgozik!
20140113113746

Dancsi :)
Köszi!!
Felhívtam, holnap jön du sos takarítani :lol: , aztán ha minden oké, megbeszéljük vele az állandót! :D

Mikor lesz Expo?
Bár én eddig egyszer sem voltam, de a body-k miatt én is kimennék, megspórolva a postaköltséget! :lol:

Kép
Kép
zituska28

Zituska!
Valamikor oktoberben! Van belépő, de gondolom még mindig olcsobb mint a postaköltség. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Hali.

Mi nem voltunk kint a halászléfőzőn, időnk sem lett volna. Feri szombaton dolgozott, vasárnap meg elmentünk anyum kolléganőjéhez barackért, így ez idén kimaradt.

Zitacicu, lövésem sincs, hogy mi a jó ajándék egy házassági évfordulóra. Nálunk nem szokott lenni semmi extra...

Hát én ilyen árú rucikért nem mennék az expora. Nekem ez már drága...főleg, hogy Peti hipergyorsan növi ki azokat. Na meg nekem egyébként sem szimpi, talán kétszer voltunk kint, először még hagyján, de a másodikban nagyot csalódtam.

Ági és
KépKép
exdeus

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Újaknak üdv. :)
Ovizósoknak, iskolásoknak kitartás :)
Épp azon elmélkedtem a minap, hogy hosszú évek után végre először lesz nyugodt, vizsgaidőszakmentes karácsonyom. :)

Zitacicu: Házassági évforduló: A férjem a Gőry étteremben kérte meg a kezem, így mi oda szoktunk menni házassági évfordulót is ünnepelni. Ajándékot külön nem veszünk egymásnak, ill. ha jó napom van szoktam kapni egy szál rózsát :)
http://www.gory.hu/

Mi pénteken este voltunk a halfesztiválon. Jó volt nagyon. Istenifinom halászlét ettünk. Gréti kiugrálta magát az ugrálóban :)

Senkinek sincs infója a Garam utcai és az Agyagos utcai oviról?
Vegyes csoport kontra sima csoport?
Érdekelne a véleményetek.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Látom jól beleásod magad az ovikérdésbe. Épp a minap elmélkedtem, hogy miért nincsen egy adatbázis, ahol az ovikról minden fent van, ami érdekelhet egy anyukát... ugy pipa szinten (pl. úszási lehetőség: pipa; bábszínház: x (iksz)) Na remélem érhető vagyok. Egyébként majd érdekelne a te összesítésed is, ha ingyenes ;) Nekem marhára nincs energiám ovit vadászni... még. De a szükség nagy úr :roll: Már elkezdtem az adatbázist, de nagyon kevés ovinak van honlapja, végigjárni két ekkora gyerekkel meg horror lehet :?
Vendég

Háj!

Délután nem volt időm írni csak a képet biggyesztettem fel, bocsika :oops:
Ma kezdtük az új ovit. Azt hittem lesz hiszti Bogi részéről (elég zárkózott kislány) de hála az égnek szivesen maradt, és nagyon jól érezte magát :D Mondta, hogy holnap is megy és hogy sokkal jobb ez az ovi, mint a régi :lol: Úgyhogy nagyon örülök... :D

Bogiszáj tegnapról:
Előzmény: reggel új zoknit bontottam ki neki. Délután a pihenésnél levetettem róla és csupa szöszmösz volt a lába ujjai között, de a karjába volt Zalán ezért nem tudott odahajolni, és megkért szedjem ki a szöszöket a lábujjai közül :lol: Na de hogy? :)
"Anya légyszi filézd ki onnan a szöszöket :lol: :lol: "

Viola újabban nem alszik a bölcsibe, cserébe este hamar kidől. Nem örülök neki, mert késődélutánra már minden baja van! :evil: De hát nem tudok mit csinálni. A dajkák leteszik, de csak pihen és fekszik az ágyon de nem alszik el.... :roll: bezzeg Bogi, ma délután is 3 órát nyomott :D Érdekes ma Zalán is nagyon alvós volt... Most este is úgy ébresztettem fürcsizni, alig szopott valamit (ki kellett fejnem) és cumisüvegből próbáltam beletömni, de nem kérte...bealudt :shock:

Easabo: éééédesek a pasijaid :) Nagggyon hasonlítanak egymásra :D

Az Expón miket szoktak árulni? Még sose voltam... Én pihenőszéket szeretnék venni a Lackónak, de ha csak októberbe lesz az expo az már késő...nekem most kéne... :roll:

Basszus nem emlékszek ki mit írt :oops: Asszem lefexem 8) Pusssz

ceniko
Szeged

Az expo időpontjára én i kíváncsi lennék, ha valaki tud majd pontosat, írjon!!Bitte!!

Kép
gyanixi

Csajok! Fejfájásra milyen gyógyszert lehet bevenni???PanadolExtra mehet????Szétesik a fejem ettől a fronttól!! Légyszi ha vki tudja írja meg gyorsan, nem nagyon merek így bevenni semmit!
20140113113746

Anett panadol tuti mehet :wink: én is azt szedtem amikor pocakosan beteg voltam :?

ceniko
Szeged

anett: panadol jó!!Érdekes, h nekem most nem fáj a fejem...még!!!Hogy vagy?????

Kép
gyanixi

Nixi!Enikő!

Köszi, már várom a szülést, elegem van, sírós és hisztis vagyok!Meg sokat felébredek éjjel, nem tudok aludni, most ez a szörnyű fejfájás, hasmenés, hányás.....legyen már vége!!!
20140113113746

Én Orsival voltam a fesztiválon, ö meg be volt sozva hogy menjünk már vonatozni, igy alig nézelödtünk, Norbi meg várt a mamáéknál is valóban csak addig mentünk amig vettünk Orsinak nyakláncot. Body nekem mondjuk nem kell, rengeteg van, de az expo érdekelne, mert tavaly igaz nem voltunk (én korházban voltam) de elözö évben Orsi nagyon imádta a játszóházat ott.

Ovit mi is tegnap kezdtünk, Orsi nagyon szereti, meg is dicsérték amugy hogy milyen ügyes, mindenért szol, engedélyt kér, szóval nem égtünk be. Szerencsére most aludt is, ö sem mindig hajlandó, de legalább csendben fekszik amig nem mondják felkelhet olyankor is. Ja reggel a gyerekek az alulában gyülekeznek és nézik a Minimaxot, naná hogy nem volt gond otthagyni, itthon én nem engedem neki :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

anett: hasmenés, hányás????húúúúhaaaaa, ez mitől??Fejfájás a fronttól, az okés, de a többi??Lehet, h nemsokára szülsz?? Egyébként én is nagyon sírós voltam a végefelé, na meg most is, tisztára ingadozó a lelkiállapotom, néha semmihez sincs kedvem, idegesít minden.....ááááááá :roll:

Kép
gyanixi

A babaexpó engem is érdekelne.
Miket lehet kapni és hol szokták tartani?

Betty
Kép
rbetty

Hali.

Enikő, édi a kép. Szupi, hogy Bogi élvezi az új ovit! Ja, és haláli a dumája.

Gira, hát igen, infot szedni a netről majdnem hogy lehetetlen. Pedig milyen jó lenne egy közös „adatbázis”.

Easabo, aranyos fiaid vannak.

Kármen, ezek szerint a Minimax jó gyerekcsalogató. :) Mondjuk én nem szeretem, valahogy nincs benne semmi olyan, amit értelmesnek találok.

Most épp bosszús vagyok, mert még nem jött meg a GYES-em, pedig kéne, mert mennék tápit venni a kölöknek. Hál Istennek ruhánk van bőven, még télen sem lesz gondunk…

Ági és
KépKép
exdeus

Nixi!

Nem tudom mitől van, én azt gondoltam a fejfájástól, mert tényleg annyira fájt, majd meg döglöttem. De lehet a szülés előszele, mondjuk a hasmenés 1 hete szinte minden éjjel van! :shock: Ma kezdem a homeos bogyókat meg a málnalevélteát, remélem azért nem indul meg ezektől előbb a szülés!

Úgy néz ki a szülésznőm szabin lesz mikor szülni fogok, vagyis 16-tól 21-ig, remélem kihúzzuk tovább, a fene vigye el, azt hitte előbb fogok szülni és így, hogy szabin van nem jöhet be hozzám :cry:

A dokim sincs a héten, nem tudom jövő héten lesz e, elhúz mindenki már nem is érdekel, szülök az ügyeletesnél akkor!

Engem is minden idegesít, szörnyű mert én nem voltam ilyen, remélem szülés után pár hónappal rendeződik a dolog!Az uramat is kikészítem!
20140113113746

Anett :)
Nincs a doki?????
Én ma megyek hozzá as magánba, be vagyok jelentkezve...
Jövőhéten meg genetikai uhu-m lenne, én nem akarom hogy más csinálja! :shock:

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Kicsit nem voltam, de már ujra képben vagyok :))

Exdeus:
Nállunk u.ez van anyóssal, VIvit nem tudom rábízni mert nem foglalkozik Vivivel, sjanos nem egyszer történt meg, hogy mentünk hozzájuk és Vivi nem köszöntötte mert volt egy pár idegen és azokkal volt elfoglalva, így anyós sem szólt hozzá egy szót se.

Petroanett:
sajna máshogy nem tudjuk megoldani, így vagy akkor lesz tesó, ha költözünk vagy nem lesz. Barátnőm meg tesója közt is nagy a korkülömbség és nagyon jól megvannak igaz ők lányok, sőt egy fiúismimnél szintén nagy a korkülömbség fiú és lány és ők is nagyon jól elvannak. Igaz ez csak két példa, de bizti számos ilyen van jó és rossz példákkal.
Nagyon szép a pocid, jó nagy már!

Gira:
Sajos én nem tudom ezt a külön vagy egy szobában szituációt mivel tesóm nem volt, csak azt tudom amit látok vagy láttam és van bőven jó is, de inkább csak rosszak.

Mindenkinek köszönöm a külön és egyszobás hozzászólásokat :). Illetve a nagy és kis korkülömbségeket.

Zituska:
A párodnak mondtam, hogy a medi centerben csinálnak 4D babamozit, ha érdekel van webcím is meg telefonszám is. Egy ismerős mondta aki ott dolozik, hogy csinálnak 4D felvételet.

Vivikém 3 napja egyfolytában csak hintázik, kb. 1 nap 5*, már kivagyunk az apjával :))

Ilyen rossz időt mint ami ma van, hát ez kiakasztó! :(

Ancsa

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Anett!
Biztos nem mehet be a Csilla? Mikor én szültem akkor is mintha szabin lett volna, de bejött!
Ez nem ezer százalék, csak arra emlékszem, hogy mondta, hogy majd csak 6.-a után dolgozik, én meg ugye 31.-én szültem. Vagy szabin volt, vagy csak éppen nem volt beosztva. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

anett: ki is a dokid??

Kép
gyanixi

Voltam ma dokinál, szerencsére magánba volt.
Jövőhéten tényleg nincs, de csak csütörtökig, csütörtökön már megyek hozzá uhu-ra! :D

Ancsa! :)
Köszi, a Medicentert kihagyom, tavaly ott (is)voltunk - soha többet...
A Czank csinálja ott a 4D-t, az egy dolog, hogy nekem nem szimpi (levetette rólam a bugyit hasi uh-hoz, ami sztem felesleges volt, égtem ott a párom előtt.. :oops: ), szét nyomorászta a hasam az uh fejjel, nagyon fájt, és a felvétel sem sikerült, semmi nem látszódott a gyerekből (lehet, hogy ez nem az ő hibája, bocsi azoktól, akiknek ő a dokija, és meg vannak vele elégedve, ez csak az egyéni véleményem volt.)
Szóval mi megyünk Pestre a Praxisba 3 hét múlva! :D Már nagyon várom! :D Ott tuti profik. :D

Enikő! :)
Jajj, ilyet kihagyni!!!!! Édes, tüncsi Zalánod!!! :D :D Megzabálom! :lol:
Örülök, hogy Boginak tetszik az új ovi! :)

Most mennem kell, pancsi van!

Kép
Kép
zituska28

Hír TV-én most 19:30tól érdekes téma lesz... :roll:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Állati nagy szerencsénk volt ma a Brendonban.Találtunk Máténak autósülést ami 20.000 ft volt,de vettem egy baba magazint amiben volt kupon, így az ülés csak 13.000 ft-ba került.Nagyon vagyány van pohártartója kényelmes.Mátém teljesen odáig volt meg vissza :)

Enikő!
Bogiszáj nagyon édes.

Képzeljétek beszéltem az egyik kolléga nőmmel (illetve főnökömmel)és azt mondta elképzelhető hogy mehetek vissza a könyvesboltba januártól.Csak még mindig kiráz a hideg ha arra gondolok hogy A kincseim bölcsibe mennek.

Kép
Kép
zitacicu2

zitacicu: melyik könyvesboltban dolgozol??Sík S-ban?

Kép
gyanixi

Zituska! A klinikán nincs a héten az tuti, attól magánban még lehet, sőt, ha időpontod van akkor biztos rendel is. Jővő hét...hát azt nem tudom sajna!

Nixi! A Sikovanyecz a dokim!

Zita! Csilla azt mondta, hogy nem rég vezették ezt be, hogy aki szabin van nem mehet be, sajna!!!!De reméljük kihúzzuk addig és akkor semmi gond!Optimista lettem mára! :D
20140113113746

Zituska! A Te takarítónőd vállal még, kellene nekem is, vagy vkit tudnál ajánlani?

Vagy bárki tud tak.nőt?????Októbertől kellene jönni!Légyszi ha vki tud ajánlani írjon!
20140113113746

Sziasztok!!

Nekem meg egy olyan személy kéne aki reggelente elvinné a csemetéket oviba/bölcsibe. Ha tud valakit vagy van ismrősötök akinek jól jön egy kis nyugdíjkiegészítés, vagy zsebpénz :D akkor szóljatok lécci! ( a Plázánál lakom itt vannak a csajok munkahelyei is a közelben, szal valaki olyan személy kéne aki szintén itt lakik a közelben!
Akivel még nyáron megbeszéltük, visszamondta, sajna szeptember 1től változott a munkaideje ezért nem tudja vállalni a csajaimat :( )

Párom összetörte a kocsit :cry: Teljesen kész vagyok :cry: Jó, nyilván nem akarattal volt, de olyan szar :cry: A lökhárító eltört, az első lámpák, a motorháztető...stb
Most vadászom az alkatrészeket hozzá.... :roll: :(

ceniko
Szeged

sziasztok!

Zituska:
Ja értem, na ezt nem tudtam, én nem voltam külön amit bánok már egy kicsit. Igaz az én dokim minden alakalommal csinált felvételt 4D, igaz nem mozi, de nagyon jó kb. fél óra felvételem van.

Jajja ez az idő megőrülök, de olyan drága a játékdzsungel ha jól olvastam 1000FT körül van egy óra és máshova nem lehet esőbe vinni a gyereket jászótérre, mert ez az egy fedett jászóház van csak. Vagy tévedek?
A barátnőm Egerben lakik és nállunk van játszóház októbertől van nyitva és ingyenes, de ne legyen ingyenes (itt nállunk)nekem már az is jó, de 1000FT/óra az azért sok szerintem, főleg, hogy nem is vigyáznak rá vagyis én úgy tudom ez a díjj úgy érvényes, hogy kifizetem és én figyelek rá.

üdv mindenkinek: Ancsa

Ancsu

ancsuka

Ancsuka: A felháborodásod jogos! Pofátlanul sokat kérnek :evil:
http://www.elektroparty.hu/?p=jatekdzsungel

ceniko
Szeged

Ancsuka!
Ez alapján, amit Enikő feltett, hétköznap 9.oo és 13.oo között 3 év alattiaknak 450 ft. :wink:
Ez már baráttibb ár!! :wink:

Enikő!
Privi ment.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Újaknak üdv!

Enikő, Zalán nagyon édi, kis robbantott hárés :D

Nekünk is megkezdődött az ovi és jééé már be is fejeződött erre a hétre :? Pipinek torokgyuszedlije van, ájláv ovi :x Tomdi még jól van, nyála ömlik, egyszerre jönnek a rágói, mind a négy, éljen :?

A plázában is lehet jó badikákat kapni, 560 pízért hosszú ujjút és szerintem fincsi az anyaga is.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Csajok unokatesóméknak keresek babakocsit (kispasijuk van)! Vízszintesig dönthetőt, hogy pindúr babát is bele lehessen tenni, no meg hogy aztán ülni tudjon benne.... :wink:
Nem kell se mózeskosár, se hordozó, csak egy sima mezei babakocsi! Használt de jó állapotú érdekel! :wink:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Apátiné Zita:
Igen azt én is olvastam, de busszal nekem két busz oda majd két busz vissza vagyis 800FT körül van csak az hogy elmegyünk, délután meg van kocsim ha apa hazaér :)

Képzeljétek néztem az oskola utcai gyerekboltban rucikat Vivinek, hozzáteszem leárazás van- volt 30-50%, de így is milyen árak voltak! jajjj kiakadtam rendesen. Pl. téli kabát leárazva 11EFT.
Még meg is vennénk neki ha nem egy telet bírna ki egy kabát!!!!

Üdv. Ancsu

Ancsu

ancsuka

Gyanixi!

Az alexandrában a plázában.

Enikő!
Sajnálom a kocsit. :cry:

Jövőhéten a Mars téren sörfesztivál lesz.Szerdán bikini!!Én odáig vagyok érte.

Exi,Melinda!
Merre vagytok?

Kép
Kép
zitacicu2

Nyúlanyó :)
Jobbulást pipinek!
Szedtek vmi immunerősítőt?
Mi most kezdjük a bölcsizést Botival, egyenlőre echinacea szirup és cebion csepp kombinációval próbálkozunk, aztán majd meglátjuk... :?
A bodyk tényleg jók a plázában is, csak az a baj, hogy 86-os méret felett nincs, és az nekünk már kicsi. :(

Enikő :)
Sajnálom a kocsit, az én Párom is összetörte 2 hete...:cry: :cry:

Zitacicu :)
Ja-ja, sörfeszt. jövőhéten a Mars téren! :D Sokkal színvonalasabbnak ígérkezik, mint a júniusi!

Kép
Kép
zituska28

Ja, Anett :)
A takinéni, aki végül elvállalt, már dugig van, épphogy még be tudott vállalni engem.
De Exi ajánlott egy csajszit, ő most végül a sógornőmhöz jár, lehet, hogy ő még tudna vállalni!
Jövőhéten jön, akkor rákérdezek, ha gondolod, vagy elküldhetem a számát.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!!

Itthon vagyunk ,nagyon jó volt a nyaralás.
Én túl vagyok a KRESZ vizsgán.... :wink:

Zitaa,nagyon jó a Villám Mackvines fénykép!!!
Ha jó idő lett volna,mi is titira elmentünk volna megnézni!!
Barni mikor nézte a képet ,kiabálta hogy Barni is,Barni is!!!
Nagyon aranyos a Márk!!!
Szóval akkor beszokott a bölcsibe???
Mennyi ideog tartott??? :) :) :)

Enikő,én árulom a babakocsinkat Be-be-go,sárga-kék kockás!!
Tutira megegyezünk!
Mi még nem akarunk másik babát,és nincs kedvem pakolgatni.........
Sajnálom a kocsit én is!!!
Zalán nekem tiszta Viola.
TEL:06204478292

Zituska,hogy eltelt az idő!!!
Hihtetlen hogy már félidőnél tartasz!!!
Még most tetted fel a pozítív tesztről a képet!!

Kép
bibi226

jaj,ma voltunk tanácsadáson,nem tudom miért de a Barni utál orovoshoz járni!
A kötelező szurikon kívűl,2 voltunk mikor beteg volt.
MIkor mondtam neki,hogy megyünk,megsimogatta az arcom és azt mondta hogy Barni nem,csak anya megy a dokornénihez!JÓ????????

Végig ordította az egészet!
13300gr,és 89,5cm!

Exi,írtam neked privit,remélem nem haragszol!
A Szentesiné-s címedre!!
KÖszi!!

Kép
bibi226

Hali.

Zitacicu, vagyok ám, olvasok, de nem tudok mit írni. Meg depisedek, utálom az őszt, a férjem vidéken, és jó sokáig ott is lesz (csak hétvégén van itthon)...szóval ÁÁÁÁÁÁÁ. Egyébként élünk és virulunk.

Zituska és Enikő, sajnálom a kocsikat. A miénket egyszer törte meg a férjem, egyszer horpaszotam be én...de akkor majd idegbajt kaptam. Mondjuk a férjem azt mondja, hogy erre van a Casco, igaz, anyósom fizeti, de legalább van. :)

Bibi, jó karban van tarva a fiad. Pontosan hova küldted a privit? Mert egy szentesiné-s címem van, de ott nincs semmi... De bittos nem fogok haragudni. :)

Minden jót mindenkinek.

Ági és
KépKép
exdeus

Zituska igen kellene, ha megkérdezed és elküldenéd a számát megköszönném!!!

Enikő!Sajnálom a kocsitokat, nagyon rossz, nekem 2 x volt kisebb ütközésem, de mindig nagyon megijedtem és bömböltem, mint egy kisgyerek! :oops:
20140113113746

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Hol lehet kapni bébiknek való almareszelőt (műanyagot) itt Szegeden?

Köszike
E.
szerika

Sziasztok!

Erika!

A 100 ft-os boltban van én is ott vettem! (Mars téren)

Kinga!
Szombaton láttunk a reptér felett egy ejtőernyőst, elég fura volt, olyan, mint aki nem egyedül érkezik. Lehet Ő hozta a paprikát... szóval mi láttuk :D

Gerika!
Hogy vagytok??????

Csibe!
Gáborbaba még mindig huncut és vagány! Gratulálok!

Enikő!
Zalán csodaszép, méééééég képeket! A kocsidhoz együttérzésem!

Escabo!
Gratulálok a fiaidhoz!

Bibi!
A KRESZ vizsgádhoz gartula, nyaralásos képeket lécciiiiiii :D

Csajok!
Aki használt úszópelust melyik "márkát" Vagy nincs különbség???
A hétvégén "elhúzunk délre" :lol: :lol: irány a tenger.... őszből a nyárba.. :lol:

Ábelem sokat sír mostanában,a fogakra gyanakszunk, de megnézni nem tudom, mert megharap :o :oops: Alig eszik csak joghurtot+kenyérhéjat+ kölesgolyót fogad el. Ad valaki kölesgolyót a kicsinek??? És bulátát?????? Mennyit lehet ezekből??????

Szép napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

sziasztok!
csak egy gyors kérdés.
nem tudom eldönteni h. bekapcsoljuk-e a fűtést (ill. már be van, de a férjem szerint h...e vagyok) csak én fázok???
nálunk 18fok van bent, sztem ez kevés a gyerekeknek( na, nekem is :) ) de mégcsak szept.eleje van, lehet h. tényleg csak nekem van hideg :?:
(azt tudni kell h. nem tudom csak éjszakára bekapcsolni, padlófűtés van cikra 140m2 en :shock: 1nap mire felmelegíti a házat )
a tavalyi gázszámlánk horror összeg volt, és nem is volt hideg :cry:

nálatok nincs hideg?

majd jövök és olvasok is egyszer, Pati nem alszik nappal (most se) nem tudom hogy bírja, van mikor nappal 3-4 órát alszik
:shock:
Vendég

Zsuzsu, köszi a választ.

Zozo, mi panelban lakunk, központilag adják a fűtést így mi sajna nem tudunk fűteni, de van egy ismerősöm magánházba laknak és ők már bizony fűtenek. Muszáj,mert annyira hideg van a házban náluk.

Ja és még egy-két kérdés eszembe jutott:
Valaki ad homeós bogyót a gyerekének? Mik a tapasztalatok? Jók? Hatnak? Esetleg homeós gyerekdokit tudtok ajánlani?
szerika

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: