A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Holnap jelentkezem,
most lefekszem, mert mindjár 3 óra lesz!

Fárasztók a napok 3-kor kelés 4-kor indulok 300km-levezetni és a pesti vezetési mentalitáshoz hozzá kell szokni.

Pusszantok mindenkit

Gabi, megnéztem az iwiwen a képed és remélhetőleg megfoglak ismerni.

Nyunyikát már ismerem.
Igaz te drága?

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya az első stimunál nekem is ez volt,abba kellett hagynom nekem is a szurikat és félő volt,hogy le kell állítani az egészet,aztán a végén 9 petesejtet sikerült leszívni :wink: .Szorítok nagyon,hogy minden rendben legyen!

Holnapi Bmc-s járatnak megy a drukk!

Lippa

lippa

Jó reggelt Lányok!!!

Törpe Drága!!!

Örülök,hogy haladtok!!!!!!!!! :wink:

Gabicsibe!!

Biztos megismerlek!!!!!!!! :wink:

Bonya Drága!!!Téged meg pláne!!!!!!!!!!!!! :wink:

Madrin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Képzeljétek,olyan tutin megfáztam!!!!!Fáj a torkom,orrom bedugulva,nagyon jó!!!!!!!!!!!!!! :?

Na medek,mert még pancsi ,meg össze kell szedni a családot,ördi oviba,jönnek velünk anyósék,mert el kell vinnünk öket a nyugdíjfolyósítóba!!! :wink:

Majd jövök!!!!!!!!Legyen szép napotok!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja képzeljétek mit,álmodtam,csinálnom kellett terhes tesztet és ha a bal tenyerem lett piros akkor van baba ha jobb akkor nincs!!!!!!!!!És terhes voltam!!!!!!!!!!!És kislány ,mert már akkor tudtam!!!!!!!!!Rendesen tesztet csináltam. csak a kezemen kellet megnézni az eredményt!!!!!!!!Érdekes egy álom!!!!!!! :wink:

Nefke !!!Tök aranyos a párod!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Reméljük az álmod valóra válik! :lol:
REbe!
Nekem is rövid progi volt és két baba lett!!!! :lol:
Nefke!
Teljesen természetes,hogy meggijed az ember az uccsó pillanatban!
Bonya!
Valószínű túlstimuztak!Sok folyadékot igyál majd a leszívás után!

Mindenkinek drukkolok,aki ma vagy a napokban megy!
Vendég

Juditékról semmi hír?
Nefke
nefke

Sziasztok LÁnyok!

Köszönöm a drukkokat, de sajnos ez nem jött össze.
Teljesen összetörtünk tegnap...nem volt korai az a teszt sajnos, ez van.
Azt hittem könnyebben fogom venni, de mikor beléptük tanárúr szobájába és azzal kezdte hoyg ma csupa rossz hírei vannak majdnem összecsuklottak a lábaim.

Ez van nem tudom miért is hittem hogy ez nekem csak így "simán" egyből összejöhet, buta és naív vagyok.

Azt mondták az endo miatt van, de bonya ne add fel mert egy lánnyal együtt csináltuk végig ő is endós volt ugyanannyi idős mint én, minden egyezett és neki sikerült...

Most januárig pihi, ha kiújul az endo akkor folytatnom kell az a szar gyógyszert :(
madrin

Drága Madrin!

Drukkoltam! Olyan nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Nagy ölelés és simi Neked!!! Puszillak!

Majd még jövök, de most nagyon kell igyekeznem.... két nap múlva nyaralni megyünk, de még nem állok semmivel sehogy! :?

Kép

KépKép
anett_1

Madrin!

Nagyon sajnálom! Nem voltál sem naiv, sem buta, csak reménykedő. De ezzel így vagyunk mindnyája, különben egy lépést sem tennénk.

Puszik Hajni
estike66

Madrin
:cry: Nem vagy naiv, és buta sem!
Sokat gondoltam rád! Most pihenj sokat, és hátha az a csúnya endo mégsem újul ki!
És figyelj, még van időd!!! (tudod mire gondolok!)
Puszillak!
manda

Madrin :cry:

Törpe

Kép
törpehzs

Madrin
sajnálom,nem vagy buta,ne monnd ezt,természetes a remény,én az elsőnek ugy indultam neki hogy tuti sikerül,miért ne sikerülne,na aztán megzuhanás,talpraállás :oops: :oops: :oops:

bibar

Madrin nagyon sajnálom :( .Én is meg voltam győződve róla anno,hogy a sok sikertelen inszemináció után a lombik tutira sikerülni fog.Nagyon szomorú voltam én is amikor kiderült,hogy mégsem.Na de a második...Szorítok,hogy Nálatok is legyen!

Lippa

lippa

Madrin!
Sajnálom! Nekem is volt endom, megműtöttek, és csak utána csinálták a lombikot, de nem sikerült. Most legutóbb az injekciózás közben alakul ki csokoládé ciszta, azt leszívták és sikerült, de nem maradt meg a baba.
Most is van csokicisztám, bizom benne, hogy a petesejt leszivásnál azt is el lehetne tüntetni.
Amúgy én is kaptam rá gyógyszert, több hónapig, de már nem emlékszem a nevére.
Nefke
nefke

Lányok,

köszi a bíztatást, ma már ezerszer jobb a hangulatom mint tegnap :(
Ez van eldöntöttem hoyg túlzottan nem fogok elkeseredni vagyis inkább nem sokáig fog tartani.
Pénteken és tegnap elsírtam a könnyeim nagy részét....

Megyünk tovább majd a végén mire gyerekem lesz megdícsérnek hogy milyen fiatalos nagymama vagyok:)
madrin

Sziasztok!

Madrin!! :(
Én csütörtökön megyek HCG-re........Tudod...A remény hal meg utoljára!!!!!
nika28

--------------------------------------------------------------------------------

Juci írta,hogy nem sikerült még levenni az oxigénről Lilit és Dorka vérnyomását csak erős gyógyszerekkel tudják fenntartani!Veséje sem jó és eléggé kezd kimerülni Juci lelkilg,pedig tudja messze még a vége!

Madrin!
Sajnálom!!! :(

Csibe!!!
Mi újs??????????????
Vendég

VAnnak érdekes dolgok végülis ezt az egészet 4-en csináltuk végig, Konc tanárúrnál+1 Szűcs dokis lány volt.
Várakozásnál jó votl beszélgetni mindig (antagonsita volt mind a 4-ünknek)
2-nek nem sikerült, egyik lány endós volt sikerült + 4. lány be s e akart jönni mert tökre vérzett, erre neki lett a legmagasabb a HCG-je. :D
Szóval tényleg nem feladni, mikor tanárúr úgy fogadott hoyg ma csupa rossz hírei vannak, pár másodpercig azt hittem hogy azt fogja mondani hogy meg van csak alacsony a HCG.... szóval én tényleg az utolsó ezredmásodpercig reménykedtem... :(
madrin

Sziasztok lányok!

Azt hittem jó hírekre jövök végre :(

Madrin
Nagyon sajnálom!Ilyenkor nem lehet mit írni! :cry: :cry:

Rebe
Én is 18-a körül várom a mensit,de jó lenne ha egyszerre kezdhetnénk!:) Jó utat nektek!!!

Nefke
A 13-a is közel van,lehet veled is tudunk majd talizni,örülnék neki!:)
Mi az a crinon gél?Erről még nem is hallottam,én progi szurit írattam fel! :shock:

Bonya
Nagyon drukkolok,hogy sok-sok petikét le tudjanak szívni!!!!!!!!!
Remélem ma csupa jót mond a doki!!!!!!!!!!

Törpe
Örülök,hogy októberben te is kezdhetsz!:)Közeleg az idő!!!!:)

Nyunyika
Neked is nagyon drukkolok,mielőbbi gyógyulást kívánok!
Ebben a cudar időben,nem csoda,hogy megfázik mindenki!
Nálunk már frankón kihűlt a lakás,éjszaka rendesen fázom!
Manónak is tegnap óta folyik az orra!
Pedig így beülti előtt nem kéne betegnek lenni! :shock:

Gabi
Remélem indulhat a babagyár!!:)Szorítottam,ma!
sehike

Benszi
Olyan aranyos vagy,hogy mindig tájékoztatsz minket!
Annyira szeretném ha mindkét babánál rendbe jönne minden! :cry:
Drága Jucinak,nagy kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Néztem a másikon a képet a csoda járgányról,nem semmi,szuperül néz ki!!!!!!!!!!!!!Kg-ban mennyit nyom? Mert a miénk csak 7 kg,de gyerekkel együtt még azt is nehéz megemelni!
sehike

Sehike!
A crinone-gél is progeszteront tartalmaz és progi szuri helyett van, mert áprilisban nem lehetett kapni a progi szurit és ezt kaptam helyette, nekem ez jobban bejött és mivel maradt sok, ezért ezt szeretném használni és azt mondták, hogy lehet.
Ilyen "aplikátor" jellegű akármiben van és azt kell a hüvelybe felhelyezni az utrot pedig szájon át kell szedni. Nekem jobb volt, de szerintem embere válogatja, de amúgy drágább a progi szurinál.
Nefke
nefke

Sehike!
Annyira természetes,hogy tájékoztatlak titeket,hisz mindenki drukkolJucinak!

Babakocsi:a váza 9kg!Ikresben ez a legjkönnyebb!Rájön a hordozó,ami kb.5-6kg+kölkök!De ikreknél ez sajna nehezebb !!!!!! :lol:

Juci babákról van fen kép a várandósság címszó alatt és azon belül jól letekered az oldalt és Ikresek+veszélyeztetett terhesség topikban!Szépek nagyon!
Vendég

Sziasztok Lányok!!!!!!

Megjöttem!!!

Köszike a drukkokat,!!!!!

Drága Kicsi Madrinom!!!!!!!!!!!Nem is nagyon tudok mit mondani!!!!!!Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kitartás kedves! :(

Velem a helyzet a következő,ma meg holnap még szuri aztán csütörtök uh!!!!Azt mondta Szűcs doki hogy ,kezd alakulni,a nyálka hártya tuti!!!!!!!Mutatta az uh a tüszöd,de én nem sokat láttam belőlle!!Mondtam neki hogy ott a lányom!!!!!!!!Erre ö és ha fiú!!!!!!Megint kedves volt,és mosolygott!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Találkoztam ám a Gabicsibével is!!!!!!!!!!!Élőben is tüdéri csajszi!!!!!!!!!Bonya is ott volt,öt is imádom!!!!!!!!!!!!Remélem jöttök ti is a hírekkel!!!!!!!!!!! :wink:

Drága Juciékért még mindig nagyon szórítunk,kitartást és sok erőt kívánok nekik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Remélem minden rendben lesz!!!!!!!!!! :roll: Na megyek,majd holnap jövök!!!!!!!!!Szép estét nektek!!!!!!!Ja és jjjóóóócccaakkáááttt!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszi

Gyönyörűek a babák!Megnéztem őket!
Remélem minden rendben lesz már végre!

Babakocsi súlya akkor nagyon jó ahhoz képest,hogy ikres!:)
Bár az ára húzós,de nagyon jó választás volt,tök jól kifogod majd használni.És rohadtul Design-os! :lol:
Az enyém Peg-Perego de ez is úgy bírja a strapát már annyi utat megtett,hogy csak na!
Az biztos,hogy érdemes beruházni egy jó márkára,mert barátném ugyanakkor szült és emlékszem szörnyüldözött,hogy mennyit adtunk ki mi a babakocsira,azóta meg a 3-ik kocsit fogyassza a pici lánya.Így árban már ott tart mintha egy jót megvett volna!:):)
sehike

Nyunyikám
Gratulálok a sok tüszőcskéhez,nőjenek csak nagyra!!!!!!
Csütörtökön,még jobb hír fogad majd!:)

Gabi,Bonya várunk a hírekkel!:)
sehike

Nefke
Köszi a segítséget,hát könnyebb is mint szúrogatni magad!:)
Hát ezzel is újat mondtál,hogy az utrót lehet szájon át szedni!:)
Hiába,hát mindig tanul az ember! :shock:
Mindenesetre jó tudni,hogy van ami helyettesíti a progiszurit!
Mégegyszer köszike!
Puszi!
sehike

Sehike!
Szerintem is jó választás volt a kocsink!Ikreset meg eladni elég nehéz,az egyest sokkal könnyebb!Tehát nem lkell 2kocsira beruházni és szívni az eladással utána!A Peg Peregok is nagyon jók!
Nyunyi!
Hajrá tüszőcskék!
Vendég

Sziasztok !

Frissen,kipihenve :D

Madrin
Nagyon sajnálom,nagy-nagy ölelés neked!!

Örülök lányok,hogy személyesen is megismertük egymást!Csütörtökön újra tali :D
Nekem még magas a hormonszintem ezért este is kell szúrnom a Decát,csütörtökön ismét vérvétel.Szűcs doki szerint nem lesz gond,hát majd meglátjuk!

Köszi Sehike a szorítást csütörtökre is kaphatok :wink: ?
gabicsibe

Bekukk mégis!!!

Benszike,Sehike!!!
Köszike a drukkot ,drágák vagytok!!!!!!!!!!! :wink:

Gabicsibém!!!!!!!!!

Én is nadon örülök!!!!!!!! :wink: Csütörtökön megint talizunk!!!!!!! :wink:

Olyan szarul vadok,majd ki szakad a mandulám,meg fáj a melkasom ha köhögök! :oops: Apa maci csinál fini teát,és vedelem!!!!!Na megyek majd holnap jövök!!!JÓCCAKÁT!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kicsi Bonyám merre vagy??????????? :wink: Helyzet?

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Haza értem , hulla fáradt vagyok!

Holnap megint megyek ,lassan már pestre is költözhetnék talán olcsóbb lenne.
Nagyon klasz, hogy taliztunk ugyan olyan klasz csajok vagytok mint itt fent!!!

Nos, a hormon szintem nem csökken annak ellenére sem ,hogy az este már nem aszúrtam Merionalt, persze ma sem kell.
A mnyh.: 10mmm
tüszők 3-1 mm-ig nővögettek sajnos, hát ezt érzem is mostmár elég rendesen. ( pf.oldalanként kb.30cm)

Ha holnap kicsit csökken a szint akkor csütörtök vagy péntek leszívás ha nem akkor holnap leállunk a túlstimulálás miatt.

Nagyon bízok benük, hogy kicsit visszább fogják magukat ésa eljutunk az első lombikig végre!!!

Holnap kivel talizok???

Pusszantás

bonya

Kép

Kép
bonya

Nyunyi édes vagy !!!
Az, hogy kicsi elég relatív, de nagyon drága vagy!!!

Igyál mézes teát!!!
Egy nyeles aspirin csodákra képes! Jajj, de disznó vagyok!

Csók :wink:

bonya

Kép

Kép
bonya

látszik, hogy fáradt vagyok, azért eltudjátok olvasni a mellé kalimpálások miatt.

bonya

Kép

Kép
bonya

Lippa,
nagyon bízok benne ha már csak pár db-ot sikerül csak legalább eltudjak jutni odáig!!!

Benszi,
igen valóban hiperstimuztak!!!

Madrin,
nagyon jól látod a dolgokat az élet megy tovább és soha nem szabad feladni.
A cél adott hát tessék küzdeni!!!
Olyanok vagyunk mint a jó Olimpikonok!!!

Sehike,
köszike a drukokat most rám fér, valóban klasz lenne a sok petike!!!

Pusszantok mindenkit

bonya

Kép

Kép
bonya

Drága KICS Bonya!!!!

Holnapra millio drukkkkkk,biztos minden rendben lesz és meglesz a leszívás!!!!Meglesz az a nyeles aszpirin!!!!!!!!És nem is vagy röfff!!!!!!!Pusszancs!!!!!!Kisördi is pusszant ezt ö mondta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Na tényleg medek!!!Gondolok rád kedves holnap!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Madrin

Sajnálom. Kitartás. Jó olvasni, hogy már a jövőre gondoltok.
Drukkolok hozzá.

Nyunyi

Csürtörtökre már jók lesznek már a petikék. Akkor valószinű, hogy pénteken meglesz az inszem?
Náthára jobbulást!

Gabi

Hajrá. Csütörtökön már te is kapjál jó hirt.

Juci

Továbbra is megy a szoritás a picikért. Neked meg kitartást. Nagyon sokszor gondolunk rád, meg a picikre.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Nyunyi ,
én is pusszantom a kisördit.
Köszike a drukokkat valóban most rám fér.

Millió pusszancska!

Jó éjt megyek tusizni és utána pihike, mert minjárt 3 óra lesz!!!

Kép

Ne betegeskedjetek!!!!
Mindenkinek aki akár allergiától mint Gabi
Akár megfázott , mint Nyunyi
Jó egészséget kívánok!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Madrin, sajnálom :cry: Mielőbbi talpraállást kívánok!
Tényleg természetes, hogy reménykedtél, én is nagyon bíztam a hat inszem után az első lombikban, de akkor még nekem sem sikerült. Viszont remény nélkül nem is érdemes szerintem nekifogni.
kitartás!!!

Gabicsibém, hajrá csütörtök! minden rendben lesz :wink:

Nyunyi, neked is minden jót kívánok a következő uh-hoz!

Baby, nem tudom, olvasod e, de gondoltam rád, és drukkolok, hogy ezúttal sikerrel járj! :wink:

KépKép
naposoldal

Sziasztok,

Madrin :( :( :(

Lányok, a párom holnap megy andrológushoz, életében először. El tudnátok mesélni, mi a protokoll? Úgy értem, ha odamegy, kell-e cetlit tépni, több doki van-e, mindegy melyikhez megy, vagy hívni fogják, vagy hogy megy? Ha délelőtt kifizette a vizitdíjat a sp.vizsgálat miatt, akkor ugyanazzal a papirral mehet az andrológushoz is?
Az andrológus tud neki felvilágosítást adni a két héttel ezelőtti sp. vizsgálattal kapcsolatban?

Előre is köszönöm a válaszokat!
elan

Sziasztok,

Bocs, hogy eltűntem de elég zűrösek a napjaim, most is már csak gyors bekukkra van erőm, dög fáradt vagyok, és már a babásba írtam egy litániát :?

Erika drága,
Utólagosan, de annál nagyobb szeretettel kívánok Neked sok boldog névnapot !!! :D

Kép
Lexi,
Teljesen normális, amit átélsz, hidd el, ugyanezeken én is átmentem! Én is írtam más fórumba, ahol azt hittem megtalálom a lelki megnyugvásomat, de egy idő után rájöttem, hogy nekem itt a helyem! Várunk vissza ide!
Remélem valamikor tudunk majd beszélni, csak mostanság sokat dolgozom nagyon :( Millió puszi Neked és sok erőt mindenhez!!!!

Baby,
Naná, hogy emlékszünk Rád! :D Nagyon drukkolok Nektek! Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D Aztán jelentkezz, amikor tudsz!!!

Bonya,
Drukkolok, hogy rendben legyen minden!

Nyunyi,
Jobbulást kívánok!

Madrin,
:cry: sajnálom!!! Szorítok, hogy az endo ne újuljon ki, és januárban kezdhessetek újra!!! Sírd ki magadat, és utána hajrá pozitív gondolkozás! :D

Anett,
Jó utat! :D

Manda drága,
Nyavalyás msn – nem tudom mi volt, utána írtam, de szerintem nem kaptad meg te sem. Aztán utána le is szakadtam :?

Mindenkinek mennek a drukkok, babatapik, tüszőnövelők:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjt, sziasztok!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Szia Elan!
Egy andrológus van, aki tök új,és nagyon szimpatikus!
Ha most megy először akkor lesz fizikai vizsgálat (tipitapi) és prosztatacsocsó:)
A Bmc-ek odaviszik hozzá a párod mappájá az összes eddigi lelettel, tehát ott lesz az előző sp. vizsg. eredménye.
Az aszisztens az egyik BMCs volt amikor én voltam!
Külön vizitdíj kellett a sperma és az andrológushoz, bár én nem egy napon voltam, szóval lehet jobb ha megkérdezik!
Behívás érkezési sorrendben! Már 3/4 háromkor sokan voltak, szóval nem árt időben érkezni.
Viszont gyorsan halad!
Ha akad még kérdés, írj nyugodtan! :wink:
Törpapa

Törpe

Kép
törpehzs

Nika,Gabicsibe, Nyunyi!
Hatalmas drukkok csütörtökre!

Bonya neked holnapra is:)

Sehike! Köszönöm! Mi is izgatottak vagyunk már!

Törpe

Kép
törpehzs

Gabi:)
Csütörtökre duplán szorítok ,nehogy már ezen múljon! Lóherét csak a kalapon tudom küldeni:Kép

Bonya
Holnapra akkor Megadrukk!!!!!!!!!!!!
Már biztos alukálsz,nem csodálom hogy kidőlsz a 3-órai kelés miatt meg az izgalom,utazás stb.Én is mindig a 4.30-as busszal járok szóval együttérzek!
sehike

Törpe, nagyon köszönöm! Hát nem semmi kis sor lehet...:( Mondjuk az andrológust sem irigylem, ennyi pasit végigtapogatni :oops:
elan

:lol:
Nincs mit!
Ember szívesen segít, ha pasis kérdés van :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Napcsi
Most nézem neked már csak 30 nap,nagyon a finisben vagy!Gondolom már meg van az izgatottság a szülés miatt,meg persze hogy kicsi babucit végre a kezedben tartsd!
Minden jót kívánok neked! :lol:
sehike

Elan
Drukk holnapra a párodnak!Gondolom már izgul szegényke! :D
sehike

Sziasztok!

A babák gyönyörűek nagyon! Nagyon szorítok értetek Juci!

Akik betegek azoknak jobbulást! Majd du. jövök most megyek dolgozni.
Kriszti!
Milyen műszakos vagyok? Szeretnék veled beszélni a szurival kapcsolatban. :) :)
nikó

Sziasztok Drágák!!!

Vagyok,csak elvittem ördit oviba!!Egyedül vagyok itthon és fekszem az ágyba,mert már ugyan egy kicsit jobban vadok de még fáj a torkom!Egész héten szabi! :wink: Köszönöm,nektek a drukkokat!!!És a jobbulási kiviket!!Arik vagytok!!! :wink:

Kicsi Bonya!!Nagyon drukkolok minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!! :wink: És mindenkinek megy a drukkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

A párom most adott helyzetjelentést a BMC-ből. Fél 8-ra volt ott, és tök rövid volt a sor, szóval negyed 9-re már végzett is. Hihetetlen, milyen mázlija van, a múltkor is így járt.

Du. andrológia (közben az is kiderült, hogy mivel ugyanazon a napon megy, el fogják fogadni a reggeli vizitdíjas papirt).
elan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: