A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nóczi! Mi van veled? Olyan nagyon régen jártál már erre!
Jelentkezz, ha csak egy pár szóra is. És Boszti, Te is régen adtál hírt magadról. Remélem minden rendben van!

Kukkantsatok be hozzánk!
finch

Ági, gondolom már türelmetlenül várod, hogy visszakapd őket! És hány babóca kerül vissza a pociba?
finch

Nem tudom még, Dévai ma kérdezte, én azt mondtam, legalább kettőt szeretnénk visszakapni. De lehet, hogy 3-at mondok holnap.

Viszont most mennem kell kicsit, mert el kell mennem újpestre, mert a nővéremnek szülinapja lesz, és tortát kell rendelnem.ű
de du jövök még.
Ági28

Jó reggelt mindenkinek!

Ági, gratula a petécskékhez, ez igazán jó eredmény!!! :lol: :lol: :lol: Szurkolok nekik holnapra is!

Beber: ezt a szívultrahangot mikor csináltatta meg Veled? Én úgy érzem, engem most gyűlöl, mert nem fogadtam szót neki és nem csináltattam meg az amniot. Már nem is volt olyan kedves és viccelődős a legutóbbi vizsgálaton, mint amilyen előtte mindig...lehet, hogy akkor velem mostmár mindig ilyen lesz? És hol csinálták meg a szívultrahangot? Kellett beutaló? Nekem miért nem mondta? Én már le vagyok kakilva, mert egyszer nem azt csináltam, amit ő mondott? Olyan szar ez a helyzet... :cry:

Kép
cseka

Jaj,Cseka édes!!!Nem szabad szomorkodni és idegeskedni meg pláne.Azt igérted,hogy élvezni fogod a terhesség hátralevő részét.
Biztosan rossz napja volt Apánknak a legutóbbi vizsgálaton és nem neked szólt a nem viccelődös hangulata.A következő sokkal kellemesebb lesz!!!A szív Uh-ot meg kérdezd meg nyugodtan,sztem.
hanyatka

Szia Cseka!
A szituációból adódóan tudom, hogy milyen nagyon nehéz lehet. Ezek szerint Te is elég lelkizős személy vagy. Talán úgy van, ahogy gondolod és tényleg rosszallóan tekint a doki az amnio elmaradására, de az is lehet, hogy csak te aggódod túl a dolgot. Én magamra ismerek, mert én is mindig mindenbe mindent beleképzelek, biztosan ezt és azt gondolják az emberek rólam ezzel és ezzel kapcsolatban. Nehéz jó tanácsot adni.
Szerintem a legjobb az lenne, ha tisztáznátok a dolgot a következő találkozásnál, mert így ahelyett, hogy végre élveznéd a terhességed, mindig egy gombóccal a torkodban fogsz a rendszeres kontrollokra járni, és esetleg sértettség lesz benned.

Egyébként úgy tervezted, hogy végig nála maradsz, nála is szeretnél szülni?
finch

Ági nagyon ügyi vagy, gratula!
4 megtermékenyített embrió!
Ha súghatok neked így ismeretlenül, akkor én megfelezném őket és kettőt lefagyasztanék. Sose lehet tudni és olvasztáskor 2-ből 1 szinte tutira megmarad...

Szimó
szimó

Drága Finch!
Húzzátok az időt????

Szimó
szimó

Hanyatka, Finch: köszönöm a vígasztalást! Nagyon aranyosak vagytok!

Bevallom, úgy gondoltam, hogy nála maradok végig, de mostmár nem így gondolom. Egy csomószor szívok amiatt, hogy ő a dokim, mert nem mindenre tud beutalót adni, vagy csak fizetőset és hát nem mindegy, hogy ezeket a pénzeket a babára költöm majd vagy elfizetem, miközben ugye TB-t is fizetek. Néha olyan érzésem van, hogy én kétszer fizetek ki mindent...szal azért a tudása és személyisége miatt mégis azt mondtam magamnak, hogy egye meg a fene, ennek ellenére is maradok nála, mert nagyon figyel rám és nála vagyok a legjobb kezekben.

Most viszont úgy érzem, hogy már "nem szeret" és ezért átmegyek a körzeti nőgyogyi dokihoz, aki legalább közel van és szülhetek nála a Tétényiben, ami szintén nagyon közel van hozzánk. És sajnos egy kismaminak már az sem mind1, hogy 10 000 Ft egy vizsgálat, vagy 0 Ft.

Hát bocs, hogy ilyen bő lére eresztettem, csak a legutsó vizsgálat után télleg nem is tudtam, hogy mit keresek egyáltalán ott...

:cry:

Kép
cseka

Sziasztook! :)

Ági nagyon szuper!!! :D:D:D:D

Tegnap jó napunk volt, az általános orvosi(belgyógy) szakvéleményt megszereztem 10perc alatt, kész a múltkori kenet eredménye (minden negatív :D) és apa eredményei is kíválóak.
Végre valami zökkenőmentesen megy :D remélem így is marad! ;)

hogy bírjátok ezt a szar időt? :(
yamita

ja, beber köszi a sok infót, nekem tök jó volt olvasni!! :)
Jó, hogy jól vagytok :D:D
yamita

Jaj, de szuper Ágica!!!!!!!!!!!!!:D
Mi is a D+-t választottuk, de a 3. napon, ha jól tudom, 4sejtesen kaptuk vissza Őket. Nem tudom, ez mitől függ.
Drukk továbbra is megy!!

Tatu! Te tudod? Neked is így volt, nem?
Írok ám választ a prividre!!:D
Hogy vagy?
Babaragik mennek!!

Zel! Lefagyasztotta a madarat :-), mert nem jutottunk el érte, így szerdán kapom meg, referálok azonnal!:D
Ragik menek neked is!

Cseka! Én is ilyen lekizős vagyok sajna! Szerintem nem marad így a helyzet, csak rossz napja volt Apának. Légyszi', ne idegeskedj ezen!!
Könnyű ezt mondni, ugye?;-)

Hanyatka! Pusszantás Neked!!:D
Olyan aranyosan vígasztalsz mindenkit!!!

B.
bodza2005

Jaj, de szuppppper Yamitám!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!:D
bodza2005

jaaj cseka.. :(
egyébként teljesen megértelek. én pont így jártam most a nőgyógyászommal. hogy eddig annyira azt gondoltam, hogy én csak nála és vele, és juhééjj.. hát, most mióta szívok ezzel a méhen kívülivel, lombik indítással, minden csak nem figyelmes és segítőkész.. ha nem lettem volna lerázhatatlan, akkor sehol sem tartanék.. :( és én is azt gondolom, hogy az a legfontosabb, hogy ne gyomorgörccsel menjek vizsgálatra..
CSAK a szívedre hallgass.. még ha esetleg nincs is igazad, és nem is neked szánta a "nemviccelődést", ha nem teljes már a konfortérzeted, akkor ne erőltetsd.. marad nála elég páciens ;)
nem hinném, hogy a szívére veszi, nem szabad neki.
Egyébként, meg hogy ennyire ragaszkodik a vizsgálathoz, szerintem csak azért van, mert ennyire fontos neki, hogy minden rendben legyen, és akkor nyugodott volna meg igazán.. Nagyon-nagyon jót akart.
Te ne emészd magad egy percig sem, hogy esetleg orvost váltasz.. A szülés és a terhesség életed egyik meghatározó élménye, ne te alkalmazkodj meg viselkedj.. :)
bocs, a kifakadásért, csak ezt most annyira átérzem...
yamita

Cseka! a 20. héten. de téged azért nem küldött mert:
1. nálam látott vmit a billentyűnél, amire mondta, h nézzék meg ha már amnion nem voltam. Mondta ő is, h nem lesz baj, de tuti ami fix. Beutalót írt igen, ingyen volt.

2. te voltál a SOTE-n, ahol megerősJtették, h minden OK. Ha vmi kétely lett volna, küldtek volna tovább.

Konklúzió: eltérésnek jelét sem látták nálad, minek akarsz szív UH-t?
a többi kételyedre mindjárt válaszolok, én is voltam pipa rá, majd elmúlik. hidd el, h a legjobb kezekben vagy nála. Pke a cickómon lóg, ha eleludt írom tovább a kételyeiddel kapcsolatos dolgot ha érdekel.
beber77

Szia Szimóka!
Most az én pofázmányomon ég a bőr, hogy nem válaszoltam a mailedre, nekem is kb. annyi magyarázatom van rá, mint neked a múltkor. :D
Szóval húzzuk az időt. Nem akarom elhinni, hogy ez velem történik. Persze mit beszélek én hozzátok képest.
Ezt az utolsó hónapot még megtartjuk egy utolsó reménysugárnak, és ősszel belevágunk. Mostmár tényleg.
Kíváncsi vagyok, mi lesz a benyomásod a doki bácsiról! Nagyon drukkolok nektek. Teljesen őszíntén, szívből mondom!!!
finch

SOte-n volt a szív UH is, ezt nem írtam az előbb.
beber77

Na Cseka figyu, igyekszem rövid lenni és tömör, bár nekem nehezen megy uyge :lol: .

Először is: most érzékenyebb lelkiállapotodat éled, ne feledd :wink: Neked sem mindig egyforma a hangulatod, neki sem. Sokszor fogsz járni hiozzá, nem mindig bűbáj. Velem is volt ilyen, megkérdeztem mi baja van, valamitől látom a rossz a kedve. Aztán elmondta. Pl. az egyik ilyen akkor volt mikor szóba került a támogatások csökkentése. De van ilyen, nem mindig jófejkedik az ember, lehet volt egy nehéz szülése vagy valami történt a családjában, ki tudja ? Na de ez ritkán van azért.

Másodszor: fentiek ellenére teljesen megértelek, ahogy írtam 1x én is erősen gondolkodtam, hoyg kell-e ez nekem. 3 hétig kh-ban voltam, kutya nem foglalkozott velem mondhatni mert nem volt dokim. Tojt rám mindenki, minden kérdésemmel az ügyeleteshez kellett mennem, épp december elejétől jan. elejég feküdtem benn mikor Dévai szabin volt. Kar.előtt felhívtam sírva, h semmit nem tudok, a vérzés kezd elmúlni de nem engednek haza mert azt mondják, h a Dévai engedhet csak, ő pedig nincs ott. Minden orvos mást mondott, hogy a hülye Utrot tegyem, hogy tegyem, meddig és mennyit tegyek, holott már a 16. héten voltam, azt hittem, akkor már nem is szabad tenni. Egyik doki ezt mondta, a másik azt, de mindegyik bunkó módon annyit, h kérdezzem Dévait, akinek se híre se hamva nem volt. Szal' felhívtam, majd közölte, h nem mehetek haza és mi a fontos nekem a Kraácsony vagy a gyerek, stb. Bőgtem mint az albánszamár, aztán milyen jó, h nem mentem haza mert újból úgy elkezdtem vérezni másnap mint aki vetél épp. Még 2 hetet rá kellett húznom. Ha ez otthon történik nem is tudom mi lett volna, nagyon megijedtem volna. Szóval nagyon rossz volt és ott mondtam, h másik dokithoz megyek, aki foglalkozik velem. Persze a vérzéssel senki nem tud semmit csinálni, de akkor elegem volt. Aztán megnyugodtam. Jöttek mentek körülöttem a vetélések, egyéb vérzések, volt egy csak akit hazaengedett a dokija ágynyugalomra (otthon úgysem fekszik az ember úgy mint a kh-ban) karácsonyra, aztán másnap éjjel jött vissza, elvetélt. Szóval mindig bebizonyosodott, h nem véletlen csinálja amit csinál. Hazamenetelem előtt kaptam tőle időpontot, gondoltam ott megmondom neki, h váltanék mert nagyon rossz volt így a kh-ban (bár a végére már ismet mindenki de még mindig mérges voltam, egy halom pénzt hordok oda, aztán mmég itt is pénzelhetek mindenkit ha akarom, foglalkozzanak velem). És elmentem hozzá de akkorra már eszembe nem jutott,, h másik doki, megláttam a vigyortá és minden mérgem elszállt, meg addigra egyébként is. Szóval nem fog mindig bűbájoskodni de nem is kell.

Velem volt, h úgy, de úgy leb*ott, h azt elmondani nem tudom, rettegve mérlegeltem mert 23 kilót híztam, na ez nála nagyon durva. Ugyanakkor mindig az lebegett a szemem előtt, h tényleg a legjobb kezekben vagyok. Hidd el, ,hoyg ő olyan alapos és olyan dolgokat vesz észre, ,h azt más tenné.

Bocs a litániáért, de majd meglátod Cseka, h elszáll a mérged, ugyanígy voltam én is, még "ilyenebbül" mint te. És azóta is imádom az embert mert a legjobb nőgyógyász és szülész is egyben (ami eleve ritka, h mind2 területen jó legyen). Persze nem azt mondom, h más doki képtelen terhesgondozásra, de kevés ilyen lelkiismeretes embert találsz. És ezt meg kell fizetni, a jót nem adják ingyen. Sajnos sokba kerül, de a legjobbaknak ennyi a traifája. Terhességem közben azt mondtam, h a következőt ha lesz, lehet nem vele csinálom végig, mert nagyon húzós és akkor már nem félek mindentől, mert rutionos leszek. De azóta megint sok sztori megerősítette, hogy azt is vele fogom, akármennyibe kerüljön is, minden pénzt megér. Tudod hányan keresnek, ,hogy a Dévainál szeretnének szülni akármennyibe is kerüljön az? Nem akarok rémtörténeteket itt leírni, úgyhogy ezt hagyjuk, hogy miért, de nyugtasson meg az a tudat, hogy nála nem fog meglepetés érni szüléskor, hanem ott lesz egy egészséges gyönyörű kisbabád. És nem haragszik rád, miért tenné? Gondolod személyes sértésnek veszi ha nem mész amniora? Ő csak a mi érdekünkben tesz mindnt? És nem jól emlékszem, h te mondtad,hogy azért maradsz nála mert neked kell a szigorúság? :) . Jaj ne haragudjatok, nagyon hosszú lett, írhattam volna priviben is, de mostmár így megy, mert Pke nagyon beindult nekem a pihenőszékében :)
beber77

Cseka annyira át tudom érezni egyébként, mert én is ilyen lelkizős,érzelgős típus vagyok és nagyon tudom emészteni magam,hasonló dolgokon.Sőt az endokrinológusommal én is hasonló helyzetben vagyok,hogy tiszta görccsel megyek hozzá,mert annyira lekezelő tud lenni,(amikor a magánrendelőjébe voltam,tök aranyos volt)de szerencsére 3 havonta megyek hozzá,azt meg valahogy kibírom.
De a nőgyógyász az más,főleg a mi helyzetünkben,amikor ennyi mindenen átmegyünk a cél érdekében.
Teljesen egyetértek Yamitával,tedd azt amit jónak látsz,ahogy érzel.De ha még nem döntötted el teljesen és bizonytalan vagy,akkor talán adhatsz még 1 "esélyt" Apánknak.

Köszönöm Bodza.Aranyos vagy.
Jaj,olyan jó lenne már talizni veletek!!!
hanyatka

Ja, a körzeti nőgyógyászodnál sem hiszem, hogy ingyen lenne ám. Ugyanis az a trend, hogy 1x a kh-ba, 1x a magánrendelőbe hívnak. UH áltaklában külön van, ott is fizethetsz néha és a szülésért kell neki is. Én a Dévainál nem fizettem másnak (kivéve a kh-ban ugye, otzt kinéztem egy szimpi dokit, de az meg befektetés volt mert nála szültem volna ha épp Dévai nem ér rá). Ha kórházba utal vizsgálatra terhesen nem kell fizetned, iletve nekem 600 FT-ot kellett a Jánosban a terhesléses cukorért, de az belefért. A vérvételekre pedig a körzetim adta a beutalókat (meg a vizeletre is). Amit nem vittem minden alkalommal, hiába mondtéák az asszisztensek, csak minden 2. alkalommal. Ui. a fehérjét -ami a lényeg a vizeletben nekik és az is csak a 3. trimeszterben általában-azt ők is meg tudják nézni a klinikán egy gyorsteszttel. Aztán kit érdekel ha meghallgatom az ejnyebejnyét. Úgyhogy nyugigumi Csekám, te a babáddal foglalkozz és nyugtasson meg a tudat, hogy a legjobb helyen vagy ahol vagy a te legdrágább kincseddel. És csak ez számít, a többi kit érdekel. Én pl. az Ágikától (akit nagyon szerettek, azt hiszem így hívják a pici nőt kinn) állandóan kivoltam, nekem nem volt a kedvencem, de már csak röhögtem a végén, annyira nem érdekelt amiket a fejemre olvasott néha elég idegesítő módon.
És Dévaitól pedig nem bírok megválni, alig vároma rákszűrést :lol: Komolyan hiányzik, mondtam is neki, hogy fog hiuányozni. Na eldugulok.
beber77

Yamita drága: nagyon köszönöm a soraidat! Olyan aranyos vagy!! Tudom, hogy csak jót akart apánk, de tudod már annyit idegeskedtem, hogy már csak nyugalomra vágyom. Én minden zsigeremből érzem, hogy ez a baba tökéletesen egészséges és mostmár két vizsgálat is ezt mondta, nem akarok még egy tök veszélyes harmadikat is...

Drága Beber: csak az 1-es nőin nézték meg a bébit, de ők azt mondták, hogy minden tökéletesen rendben van vele. Ha Pistike elaludt, természetesen szívesen veszek minden infot, kérlek írjál!!!

Kép
cseka

Cseka, a legjobb helyen nézték, úgyhogy nyugi. ott csak ezzel foglalkoznak. Persze, egészséges lesz, már az összes vizsgálat megvolt, kétség nem merült fel, nyugi. Próbááld élvezni a terhességet. Én nem tudtam mondjuk, pedig most visszagondolva tök jó dolog :lol: De nem osztom az észt megint, majd meglátod ha megszültél, hiányozni fog. úgyis tudom mondhat bármit az ember.
megyek mert Pistike most meg bepörgött a kiságyában, üvölt mint a sakál, beszélek a fejével :D
beber77

Na, megpaskoltam a valagát a lurkónak, már alszik is. Szal' egy dolgot akartam írni azt bezzeg nem írtam: én sem csináltattam volna a helyedben amniót, jól tetted sztem is, h nem. Mondd meg Dévainak, hogy elmondhatja minden alkalommal, úgysem csináltatod meg. Én legalábbis ezt tettem mikor untam már a szokásos monológját a súlyommal és az amnio elmaradásával kapcsolatban. Akkor íratta le velem, aztán annyi.
beber77

Beber: köszönöm szépen az összes infot, nem semmi egy nőci vagy :lol: Igen, én voltam, aki a szigorúságáért választottam őt terhesgondozónak is... :lol: azt hiszem, meg kell tanulnom elengedni a fülem mellett ezeket a dolgokat és télleg csak a jót nézni...egyszer majd talán sikerülni is fog :lol:

Yamita: kine néni is azt mondta, hogy hallgassak a megérzéseimre, mert főleg egy kismaminál az biztos megmondja a tutit. Én imádom apánkat, de úgy érzem, most eljött a szakítás ideje, mert túlérzékeny lettem télleg...de ennek ellenére az is biztos, hogy a kistesóért is hozzá fogunk menni, mert ő a legtutibb!!! :lol: :lol:

Kép
cseka

Beber: mégeccer köszi, most megint megerősítettél abban, hogy mindent jól csináltam...csak gondolom tudod, hogy első terhességnél baromira bizonytalan az ember, nekem legalábbis fogalmam sincs néha, hogy kinek higgyek, mert annyian osztják körülöttem az észt...ezért fordulok a nyűgjeimmel mindig hozzátok, akik át is élik azt, amiről beszélek :shock:

Szal köszi mindenkinek a bíztató szavakat, olyan jó, hogy Ti vagytok :oops: :lol: :lol:

Kép
cseka

Ezeket engedd el, de ne mindent. Szigorúságot akartál, megkaptad :lol: Különben is csak a bébi a legfontosabb, neki meg Dévai bácsi a legjobb, ha mégis maradsz erre gondolj. Különben imádni fogod úgyis, ez egy átmeneti érzés, legközelebb mész, elmúlik. De persze te tudod, nem kapok részesedést a t.gondozási díjából, mert már úgy tűnik. NAh, megpróbálok palacsintát sütni, valszínűleg 5-re végzek is vele, napközben nem mondhatnám, hogy hagy kibontakozni Pke a konyhában meg a lakásban 8)
beber77

Persze, h tudom Cseka, azért írtam. Utólag visszagondolva a lombik alatti izgalom kutyafa*a volt a terhességem 9 hónapjához képest. Én nagyon be voltam carva és Dévai mondjuk csak rásegített ebben az tény, dehát ezt indulásnál tudja az ember, h ilyen. És hidd el, inkább ilyen legyen mint egy "futószalagos típus". Persze, h jól csinálsz mindent, csakis az a jó, amit te érzel. Jaj, majd megtudod mennyi okosságot hallasz majd ha még megszületik! Te atyaég! Választasz majd 1 embert askinek hallgatsz a véleményére, a többi meg hadd mondja, vitatkozni sem érdemes. Majd belejössz :lol:
beber77

cseka, de máris sokkal jobb a "hangod" :D
sztem ezzel nincs baj, letisztul benned lassan, hogy mi a jó Nektek!!
és azt gondolom, hogy Dévai egy rettenet intelligens ember, ráadásul látott már terhes nőket :lol: :lol: és fel van készülve a hirtelen váltásokra. Engem például rettenet mód frusztrálna, hogy ha rossz napon szülök, nem lehetek vele. Ez nálam már 'válóok' lenne. Biztos jó kezekbe ad tovább, én ettől ragaszkodósabb vagyok. Ha végre bízom valakiben, hiszek neki (ami ugye fontos szempont) akkor ő legyen ott amikor épp bedilizek a fájdalomtól és egy olyan élménnyel küszködök, amire azt gondolom nem lehet felkészülni.
Egyébként meg EL NE nyomd az ösztöneidet, ezektől leszel csak igazán jó anyuka!!! Szuper, hogy rádtámadnak, és TUDOD hogy mit kell tenned.. :D:D:D:
(jézus hány van a környezetemben, akinél semmi jele ezeknek! )
yamita

Mármint belejössz abba,h be kell venni a "lecarom" kapszulát, ki más tudná jobban mi a jó a babának ha nem az anyja?
Tényleg megyek palacsintázni mielőtt 5 oldalt teleírok az agymenéseimmel.
beber77

nyugi Yamitám, mikor bedilizel a fájdalomtól úgyis a szülésznő lesz veled :lol:
beber77

Sziasztok Lányok!

Ági nagyon drukkolok neked.

Olyan jo olvasni ahogy tanácsokat adtok egymásnak Cseka ne félj mindent a te érdekedben csinál Apánk.

Zel,Bodza,Tatu hogy vagytok? Babaragacsok elinditva.

D+ módszerröl.

A D+ módszer esetén tehát az embrió nem kerül 48 óra múlva visszaültetésre, hanem mesterséges körülmények között, speciális táptalajon továbbtenyésztik a harmadik, negyedik, maximum ötödik napig. Így napról napra követhető a növekedése, a sejtosztódás folyamata, s csak az épnek látszó, fejlődésnek indult embriók kerülnek visszaültetésre. Továbbtenyésztést az kérhet, akinek legalább négy embriója van. Ha ennél kevesebb, nem kérheti, mert elméletileg az anyaméhben van a legjobb helye az embrióknak. D+ módszer alkalmazása esetén két, legfeljebb három embriót helyeznek vissza, a terhesség nagyobb valószínűsége miatt.

Andi
zsembi

Jaj Beber,annyira aranyos vagy.Remélem,hogy eljösztök Pistikével a találkozóra,persze ha sikerül összehozni :)

Cseka!Hozzám is közel van a Tétényi korház :)Meg a kerületi nőgyogyik majd mind ott dolgoznak.Te XI vagy XXII ben laksz???
Lehet hogy szomszédok vagyunk??? :lol:
hanyatka

Yamita!Eccer kérdeztem,hogy hányadik ker.ben "rendelsz" és nem emléxem,hogy válaszoltál-e !? :)
hanyatka

Köszke Zsembi Drága!!!Ennyivel is okosabb lettem :)

Lányok én is útnak indítottam már a babaragikat!Pihizzetek,lazuljatok... :)
hanyatka

hogyne, szívesen megyünk, ,időnk van bőven, Pke meg hadd csajozzon :)
beber77

Póczi kedves!!!Mi van veletek???Nagyon régen kukkantottál be!!!
1-2 képnek nagyon örülnénk :)
hanyatka

juj de jóóóó....csajozás?hát igen,azt nem lehet elég korán kezdeni :)
hanyatka

Hanyatka: én a XXII-ben lakom, Bfok city :) Két utcányira van tőlünk a rendelőintézet és kb. 4 megálló a Tétényi kórház. Te merre lakozol?

Beber viszont nem csak Pistike anyukája lassan, hanem az enyém is :lol: Igaz, mami? Dévai bácsi az apánk és Beber az anyánk :lol: :lol:

Kép
cseka

:lol:
beber77

Én is 22 :) picit feljebb,Campona környéke!
hanyatka

Beber Mami ???Ez jó!! :lol:
hanyatka

hanyatka, tééélleg!! nem is tudom, hogy írtam e vagy sem... :shock:
Szóval a 12.ker-ben :D
yamita

jól van gyermekeim, én meg Szig.sz.miki, úgyhgy közel is vagyunk
beber77

Beber azt hiszem ha hozod Pistikét jól meglessz dögönyözve. :D

Andi
zsembi

Nyugodtan, van mit rajta mit ne mondjak :shock: A csuklója már olyan mint egy játékbabájé, tudjátok mikor rá van csavarva a kéz a karra. Na pont úgy néz ki Pistié is.
beber77

:lol: Beber mami: ezt elképzeltem! :lol: Mármint a Pistike karját...

Hanyatka: ez tök jó, akkor majdnem szomszédok vagyunk:)))))

És csajok, mikorra terveztétek a topik talit? Vagy még nincs konkrét terv? Ha esetleg elhagyom apánkat, akkor már nem is mehetek? :shock:

Kép
cseka

Csekám, ez egy roppant okos kérdés volt :twisted: Én meg megszültem, ha vki hát én nem való vagyok oda, én gondokodhatom, hogy nem gáz-e egy gyerekkel odamenni, mert mondjuk én nem mindig voltam heppi mikor heppi mamák jöttek pocakosan vagy gyerekkel az intézetben. Ha gáz ha nem, többször járt a fejemben, h ba*us, de jó nekik, nekem mikor és miért nem én?
beber77

Én már csak ilyen okos vagyok :roll: :D

Hát bevallom, én sem örültem mindig a pocakos mamiknak...dehát a bébik bizonyítottan Dévai termékek, ezért talán nem fognak kiutálni minket :oops:

Kép
cseka

Beber, megnéztem pistike karját, télleg olyan, mint a játékbabáknak:))))))

Kép
cseka

Jaj bocsi, persze nagy betűvel akartam írni a nevét: Pistike...

Sorry. :shock:

Kép
cseka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: