Sziasztok !
Egész nap talpon voltam : sütés - főzés , takarítás , vásárlás volt a program.
Tegnap este hazajött anyukám a nyaralásból úgyhogy reggel rohantam is át , mert egy csomó mindent hozott az unokának !
Délután kifosztottuk a Corát és a Mini Manó Babacentrumot is . Már tényleg nem tudom hová pakolni Dani ruháit , de egyszerűen nem lehet ellenállni a vásárlásnak , ha meglátok egy cuki darabot .
A végén anyu is nagyon belelendült és egy csomó olyan dolgot is megvettünk ,amire legalább 1/2 évig nem lesz szükség. ( pl. előke) .
A szobába is vettem még egy-két dolgot, így már egész másképp néz ki, és aminek a legjobban örültem ,az ,hogy kiderült ,hogy az ajándék matrac ,amit a kiságyba kaptunk KÓKUSZBÓL van !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért ma is hoztam a formámat : bölcsőbe rendeltem volna egyedi méretben matracot, ehhez ugyebár le kell mérni.
A baj csak az ,hogy én inch- ben mértem , nem cm-ben
Nem is tűnt fel ,hogy a 22 cm kicsit keskeny , de az eladó is simán felvette a rendelést . Csak anyukám nézett rám hülyén , majd elnézést kért , és megkért,hogy Apával is méressem le megint azt a bölcsőt.
Otthon kiderült ,hogy 55 cm.
Holnap megy és megrendeli ...... , de azért még szeret .....
Cuki : jó ,hogy írtál, drukkolok továbbra is ,hogy javuljon az állapotod ! Kitartás !!!!!
Missi : Samu videó nagyon tetszett, olyan mintha táncolna
Cici fájás , feszülés : Nekem is van. Apa el is lett " tiltva " tőlük, mert már az is kellemetlen ,ha a ruha / pizsi hozzádörzsölődik .
Masi : Húúúúúúú
36 hét !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
remélem jobban van a lábad, és holnap ,még tudsz jönni a felkészítőre .
Lányok, mindenkinek szép estét, most csak ennyire tudtam reagálni , majd holnap kipihentebben jövök .
pusszantás !