A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

ja, és vidéken is vannak trénerek. érdeklõdni kell.
Rné
Névtelen

Sziasztok !

LeoneKép

Köszi, majd jövõre kipróbálom. Most kicsit enyhült az allergiám, veszek orrspray-t, bár nagyon utálom.

CatKép

Szorítottam nektek nagyon tegnap, hogy létrejöjjön a "nagy" találkozás !

Velem nem történik semmi különös, mérem a hõmet szorgalmasan, de úgy néz ki még nem volt tüszõrepim. Lehet, hogy annyi az én szép 28 napos ciklusomnak. Majd hónap végén meglátjuk.
Nem is meséltem nektek milyen aranyos volt a férjem a múltkor. Beszélgettek a barátjával a külföldi munkájáról és azt mondta, hogy nem akarja hosszú távon ezt csinálni, fõleg ha "megszületik a kicsi...". Úgy meghatódtam, nem is gondoltam, hogy õ ezzel ennyire foglakozik.
Mindenkinek szép hétvégét, már amennyi még maradt belõle.

Egcsi
egcsi

EgcsiKép
Köszönöm szépen, hogy ennyire drukkolsz nekünk. Remélem meglesz az eredményeKép

A párod nagyon édes, hogy iylen szépen beszél a babátokról. Biztos szuper Papi lesz belõle.

KarmenKép
Igen Profasival repesztett, de nekem 10 nap után mindig megnézi a HCG-t. Még egyszer sem volt magasKépKép, de UH-z is, és a nyh-ából, mega sárgatestbõl már nagyjából sejtjük az eredményt.

MimoKép
KarmennélKép a párjával, és vele is van probléma. Tehát nem általánosítható, hogy csak egyik helyen van. Sok helyen hozzád sem fognak nyúlni addig, míg a párodat nem zárjátok ki. Ha a MÁV-ba akarsz menni, akkor nézz be a MÁV kórházos topikba, ott biztos tudnak ajánlani dokit.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Mimo!Kép
Egyet értek CatEye-el, gyakran mindkét félnél van probléma, tényleg meg kéne vizsgáltatni a férjed. (Ha semmi probléma, még büszke is lesz magáraKép)
Az a doki aki alaposnak tûnik nem biztos, hogy ért ehhez a problémához. Ilyennel már rengeteggel találkoztam, más területen jók, de ebben a témában nem elég járatosak és így hónapok telhetnek el feleslegesen. Figyelj jól oda a dokiválasztásnál, esetleg itt a lányok tudnak ajánlani jó dokikat.

Velem sem történik semmi új dolog, most vagyunk a 3 hónapnyi leállásból az elsõ ciklusban. Újra elkezdtem mérni a hõmet, de nem alakul igazán jól, túl lapos a görbém, most vagyok a 21. napon, a 13.-on esett le a hõm, de utána nem ment fel csak 36.8-ig.Kép

Leone

KépKép
leone

SylvieKép Az utroról a lányok mindent leírtak. Nem kell félni tõle, ugyanolyan szép baba születik a segítségévelKép

BandyKép Ahogy írta Leone a gynevacot feltételnül kapjátok meg, mindketten!

KrissiKép
Intimtorna
Trénerek(vidéken is van szép számmal):
http://www.babapont.hu/mama/fitness/trener.html
Én ide jártam. A telcsiszámon lehet érdeklõdni, hogy lesz-e nyáron vagy sem. Két szombat vagy vasárnap délelõttnyi idõt jelent.

CatKép Nálatok nincs semmi baj, nem lehet, hogy nektek is a táplálkozáson kellene javítani? Vagy le kellene állni, mint BogárKép ZsuzsuKép Nem stresszes, hogy olyan sokszor jársz dokihoz? Én pont azt tervezem, mivel nálunk is mostmár minden jó a köv.ciklusban egyszer megyek vérvételre, és az lesz a HCGKép, semmi több. Se hõmérõ, se más. És pihenni, nyaralni fogunk ezerrrel, és meglesz a hatásaKép
Szóval a táplálkozás:
Leírok egy-két dolgot. Igaz emlékszem, amikor írtad régebben, hogy abszolút egészségesen éltek.
-mesterséges édesítõszerek kizárása: "..a benne lévõ aszpartám prolkatinkiválasztásra serkenti a hipofízist, ami megnövelheti a prolaktin szintjét..."
- "a nõk ne fogyasszanak táplálékkiegészítõ C-vitamint, a nagy mennyiségben fogyasztott c-vitaminban lévõ anihisztamin szárazábbá teheti a méhnyakváladékot"
-gyömbér, kinin(pl.tonikban) kizárása. A gyömbér vetélést, a kinin pedig születési rendelleneséget okozKép
stb...

HurkiKép A spermákkal kapcsolatban elég sok van, holnapra összeszedem. Pl. a magvak(napraforgó,tökmag) nagyon fontosak, mert a cinktartalmuk nagy, és hiánya csökkenti a spermaszámot. Stbstb

Nikie
nikie

Mindig olvasom a Gynevacot, felkerestem hát a weboldalukat. Ahogy ott láttam, tejsavbacikat tartalmaz, amiröl tudjuk mire jó. Nekem a dokim 2 hónapja Gynoflor hüvelytablettát irt fel, van 6 és 12 db-os, én a kevesebbet kaptam, kb. 1900 Ft volt. A dokim szerint, egy tabletta több millió tejsavbacit tartalmaz. Csak azért irom, mert szerintem ez olcsóbb mint a szuri és én hiszem van olyan hatásos. Nekem baktérium volt a hüvelyben, ezért kellett szedni.

Hurki! Tudod a férjemnek kevés a spermaszáma, igy a doki mondta E vitamint kell szednie. Persze ajánlott olyan ételeket enni, amiben böven van.

Tesom ma mesélte, hogy miután 4 évig nem esett teherbe és tul volt 4 sikertelen lombikon a doktornöje javasolta szedjen cinktablettát. Szerinte sokaknál ez van a meddöség hátterében. Tény, 1 hónap mulva babás lett, nem biztos persze hogy ettöl, mindenesetre most elkezdte megint szedni, hátha jön a kisteso.

Cat! Remélem hamarosan jó hirekkel jössz majd!

Karmen
karmen

LeoneKép
Ettõl én is félek, hogy majd a leállásnál a gyógyszerezések után ilyen lapos lesz a hõm. De sebaj, szerintem nektek is ahogy BogárnakKép több hónap kell, hogy tisztuljon a szervezet. Egytõl nem szabad még nagy eredményeket várnunk. Vagy ha mégis akkor nagyon kell örülni nekiKép

NikieKép
Mi amúgy is reformkonyhásak vagyunk, és egészségesen élünk. Sokat mozgunk is, és amióta a párom adja a szurit háromszor megyek egy hónapban a dokihoz, ami egyáltalán nem stresszel. Azért persze a leállás sikerében én is egyre jobban hiszek, és ugye amiben hisz az ember az meg is történikKép Júniustól mi is leállunk nyárra.

KarmenKép
Mikor mész gyógyfürdõbe áztatni ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok, csajok!
Elõször is gratula a kismamáknak, másodszor is+++++++ a "még nem" kismamáknak.
PCOS-es vagyok, valószínû most lesz majd elkezdõdve az inszem....
Pontosan még nem tudom,mmert elõbb kuki vizit lesz azuramnak, meg hormon vizsgálat nekem.....
Lányok, úgy adnék egy kis enerdzsit mindenkinek, mert én most olyan stádiumban vagyok, hogy kicsattanok, aki nyitott az ilyenre nyissa ki a kapukát, telepátiálok egy kis jó kedvet, gondtalanságot§§§§""""!!%%%%===()))....
Átment?

Asszem tök jó dolog ez a topik, mert ki lehet dumálni azokat a dolgokat, amiket papapajtik nem értenek, vagy csak nem akarja az ember lánya ezzel gyötörni.....

Érdeklõdnék minitali ügyben, oda lehet így menni látatlanba is, vagy szigorúan zártkörû?
Bocs, ha nagyon OFF voltam, ez csak a "kicsattanástól" van.
Most másztam ki a depibõl, és örülök, hogy örülök......

Mimo!
Hormon vizsgálat az vérvétel.
pá-pá, Ilduci
Névtelen

Karmen

Tudsz esetleg többet arról, hogy milyen esetben segíthet a cinktablette? És mennyit kell belõle szedni? Ezt patikában vagy gyógynövényboltban csak úgy lehet venni, vagy fel kell iratni?

Kitty
kitty123

Sziasztok Lányok!

Eltüntem egy idõre (munka, fáradtság... na nem magyarázkodom), de úgy gondoltam mostmár meg kell, hogy osszam a híreket veletek.
Pénteken voltunk nõdokinál uh-on. Láttuk a kis minit és hallottuk a szívhangját. Tündéri volt. 19 mm-es. Elvileg 8 hetes, de a méretei alapján a gép 1 hét eltolódást jelzett. Tehát gyakorlatilag 9 hetes. Így a hivatalos kiírás dec. 20., de a gép szerint egy héttel elõbb.
A közérzetem nem mindig happy, hányinger, fáradtság stb. Ja meg néha egy pici barnázás. Arra kaptam utrot, meg pihiznem kell. De a pocaklakóval minden ok.
Hát velem/ünk ennyi.

Mindenkinek kellemes nyári napot és mielõbbi babásodást!!!!

Zseby
zseby

Zseby,
orulok, hogy jelentkezel, már kiváncsi is voltam, mi van veled, ill. Mesével, aki ugyanakkor lettetek babásak mint én, csak utána eltuntetek.
Szép nagy pocaklakód van.

Cat, azért javaslom igazából a Kaálit, mert lombik esetén nem grágábbak, mint másutt, csak gyógyszert kell fizetni és mivel ok erre vannak specializálódva, talán a legnagyobb a tapasztalatuk, gyógyszerek, hormonarányok, esélyek felmérése terén.

Az inszemrol még csak annyit, hogy nekem az is gondom volt vele, hogy elvette a kedvem a természetes egyuttlétektol.
Ezért is lehet, hogy jó a leállás, mert újra oromet visz az egészbe.

Mimo, nagyon az elején vagytok még a dolognak.
De ha elkezditek, a vizsgálatokat, akkor megválétozik a véleményed a dolgokról. Nem szornyû az egész.
És a férjeknek is kell kicsi ido, amíg megértik a helyzetet. De, ha normális az orvos, ne is számíts rá, hogy nem a férjeddel kezdi, mert az felelotlenség lenne. Az nem jó doki, aki azt mondja, hogy a férj eredményével ráérunk.

Karmen, a Gynevac, ha jól tudom, nem csak a huvely flóráját teszi rendbe, hanem a méhét is. Mellesleg én is kaptam Gynoflort, jó is volt, de a hatása nem volt hosszútávú.
A Gynevac-é igen.

bella
bella2

Szép jó reggelt LánykákKép

Remélem mindenkinek olyan jól telt a hétvége mint nekem.
Tudjátok babát gyártottunkKép gondoltam ha eddig nem jött össze középidõbe akkor megpróbáljuk a 4-ikkkk napon amikor megvan.
Na ilyet is ritkán csinálok KépKépKépKép de hátha ez jó neki egyszer mindent ki kell próbálni nemKép
Lehet hogy ez lessz az igazi, igaz még olyat nem hallottam aki menses alatt esett volna teherbe, de hátha nállam sikerül.
Ti hallottatok már ilyenrõl???

Pusszantás Mindenkinek
Alice
keri

Hû Csajok végre sikerült a Profilomba betenni a keresztgyerekeimet na meg én is rajta vagyokKép kicsit fáradtan mert nemsokat hagytak anno aludni a babucikKép

Alice
keri

Zseby! Én is dec. 20-ra vagyok kiírva. Még lehet, hogy együtt szülünk? De nekem csütörtökön csak 15 mm-es volt, így én idõben vagyok.
Neked mikor volt az utolsó menzi elsõ napja? Mert nem értettem a dokit. Csütörtökön azt mondta, hogy 7+5 hetes a babuci, de márc. 13-a (utolsó menzim elsõ napja) is csütörtök volt, így mindenképpen 8 hetesnek kellett volna lennie. Vagy rosszul számolok?

Nem tudom, hogy a terhességi toxémiáról van valakinek tapasztalata? Kialakulhat második terhességnél is? Nekem az elõzõ terhességem 8. hónapjában alakult ki, és 2 héttel elõbb indítani kellett a szülést. Nagyon félek, hogy most olyan idõpontban alakul ki, amikor .... Még leírni se merem.
Ha valaki tudna ehhez hozzászolni, megköszönném.

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Még soha nem írtam, de egy ideje már olvasgatom a beszélgetéseiteket.

Nõgyógyászt keresek a budapesti Szent István kórházra gondoltam, ott ajánlották Hegyi Róbertet, olvastam jó véleményt Németh Miklósról...

Jár hozzájuk valamelyiktek???

Lehet, hogy van babó a pocimban (!), de az is lehet, hogy csak valami probléma van. Egy hete késik, csináltam egy tesztet, de negatív lett. Most reménykedek, hogy tévedett a teszt, ma veszek másikat.

Van különbség a reggel elvégzendõ és a napközben elvégzendõ tesztek pontossága között?

Köszönöm!!!

Bibi
Bibi

Bibi!
Milyen tesztet használtál? mi volt a neve.
Azt hallottam hogy a Cler Blue a legjobb az biztosan kimutatja.

Alice
Alice

Bibi!
Milyen tesztet használtál? mi volt a neve.
Azt hallottam hogy a Cler Blue a legjobb az biztosan kimutatja.

Alice
keri

Bibi!

Én is az István kórházba szültem/szülök. Dr. Hetényi Gáborhoz járok. Én jónak tartom.

Nelli
nelli2

Sziasztok!

KarmenKép Tényleg mikor mész a gyógyfürdõbe? Majd mesélsz? Akiket felhívtál rendesek voltak?

CatKép Leálltok Ti is, aztán meg bebabásodunk, jó? Kép

A jógáról nem is írtam tegnap. Szóval elmentünk Beával, gyertyaállásban is volt néhány gyakorlat, nagyon mentKép

Nikie
nikie

Bella
hát igen, megmondom õszintén, megfordult már a fejemben, hogy vajon a dokink mennyire profi lombik ügyben. Biztos jó, csak én még senkitõl sem hallottam semmit ezügyben. Majd átgondolom még ezt a dolgot, ha jössz te is minitalira, kérdeznék egy-két dolgot. Az inszemben nem igazán reménykedem, a lombikban azért jobban, mert ha holnap a HSG-n nem lesz elzáródás, akkor a papírforma szerint velem nagy baj nincs. És itt azokban az esetekben, ahol a ffi-vel volt baj, talán sikeresebb volt a lombik is.
Bár hát ezt elõre úgysem lehet megjósolni...

Cat
Nem csodálom, hogy ki vagy akadva. Én abban reménykedem, hogy a lombiknál lesz legalább két baba, és akkor egy kisebb idõre le lehet állni. Mondjuk én szeretnék hármat, úgyhogy nem mondom, hogy nem fogok mégegyszer belevágni, de az biztos, hogy az nem tarthat ilyen sokáig.

Alice
Nekem van egy ilyen közeli ismerõsöm, elsõ éves egyetemistaként volt egy "átbulizott" éjszakája, akkor látta elõször a pasit, és éppen megvolt neki. 9 hónap múlva megszületett a fia. Azóta már 10 éves a gyerek. Ezért is vagyok ideges, amikor arra gondolok, hogy mi menbnyi energiát beleölünk ebbe az egészbe, és mégsem, más meg...

zseby
Gratulálok, nagyon jó érzés lehetettKép

Mimo
Csak csatlakozom a többiekhez. Nálunk szerencsére az elsõ vizsgálatnál megnézte a párom a doki, és ki is derült, hogy ott van a bibi, úgyhogy próbálkozhattunk volna feleslegesen egy csomót, akkor sem jött volna össze. De emellett fontos, hogy jó (lehetõség szerint) a meddõségi ügyekben jártas dokihoz menjetek, mert a szülészek nem mindig vannak a helyzet magaslatán babahiányos esetekben.

Bea
Bea

BeaKép
A dokink Hollandiában tanulta a lombik módszert, és korábban a BMC-ben dolgozott, mielõtt Tapolcán lombikozott volna. Már a múlt héten csinált punkciókat, és ahogy magunkat ismerem nem tud az erdõbe bevinni minketKép

NikieKép
Nyáron babásodunk!!!!!Kép

LányokKép
Életem legszarabb ciklusát produkálom, pedig azt hittem ez már nem fokozható. A szombati inszem után meg sem mozdul a hõm, már két napja 36,6-t mérek. A hasam görcsöl, mintha meg akarna jönni, ez nálam a progi-hiány jele. Az Utrot nem kezdtem el használni, mert az a progi kevés lenne ide, meg az tuti felvinné a hõmet, és kíváncsi vagyok, hogy mit fog produkálni a szervezetem. Ti hallottatok már ilyet, hogy bizonyított ovulációs ciklus (UH-n láttuk a repedést), és a hõ nem mozdul ? Ez mitõl van ?

Cat

Cat
Kép
cateye

BeaKép

Köszi a választ, de ez nagyon ritka úgy hallottam tehát ha elfog mulni teljesen mehetek vissza a dokihoz, az valószínüleg szerdán lessz.
Kíváncsi vagyok hogy mit fog csinálni(remélem nem turkimurkizikKépKépKép
Na meg hogy miket fog nekem most felirni merthát volt peteérésem azt mondta, meg meg is repedt a tüszõ csak már a baba hiányzik nagyon a pocakomból.
Nem tudja valaki merre járhat? KépKépKép
Na majd minden kiderül a dokinál már csak kettõt kell aludniKép

Gitta és a TöbbiekKép

Hol vagytok, és hova tünt a táblicsku már napok óta nem látom, vagy csak vaksi vagyok.
Én ha jól emlékszem ma vagyok az 5-ik napon.Szép lassan ívelek felfelé és közeledek a közép idõ felé lassan lassan.

Alice
keri

Sziasztok!
Nekem a problémám az, hogy ellenanyagot termel a szervezetem. A doki javaslatára 6 hónapot várunk,védekezünk a férjemmel, és a hat hónap letelte után újra próbáljuk. A várakozásból még csak egy hónap telt el. Borzasztó ez a bizonytalanság, lehet, hogy hiába várunk?
Valamelyikõtöknek volt ilyen problémája, esett már valaki spontán teherbe fél évnyi várakozás után?
Nelli
Névtelen

Cat
Ez jól hangzik, remélem tényleg profi a dolgokban. Eddig semmi panaszom nem lehet rá. Hát a ciklusod elég érdekes valóban. Biztos vagyok egyébként abban, hogy veled azért akarja megcsináltatni mind a 6-ot, mert nem tudja, mi lehet a gond. Tényleg kevés a reális magyarázat arra, amit írsz.

Bea
Bea

Nelli

azt én is hallottam, hogy az ilyen ellenreakció kb. fél év várakozással kiküszöbölhetõ. Még régebben, -ha jól emlékszem -Nagy László írta valahol. A kérdés itt az, hogy biztos, hogy az ellenreakció miatt lett a PCT pozitív? Mert pl. nálunk is azt hitték ez a gond, aztán kiderült, hogy a párom anyaga egyébként is problémás, és a sejtek már eleve halottak voltak. Én lehet, hogy kérnék még egy orvosi véleményt, mert lehet,hogy tök feleslegesen vártok fél évet.

Bea
Bea

Sziasztok,
Zsepi, gratulálok. Kép
Bella, egy ismerõsöm végigvérezgette a lombikos babájával a 9 hónapot, gyönyörû egészséges kislánya van. Kép
Cat olyan viccesen adtad elõ ezt a fájdalmas témát. Remélem meghozza a sikert ez a lazaság. Kép
Karmen: a párom cinket és tökmagolajat(peponen) szed. De nekünk mindegy, egy kisfickó is elég. Kép
Mimo: nálunk is mindkét féllel van ill.volt a gond, és ha téged rendetesznek nehogy azt hidd, hogy férjed gyógyítása csak egy pár nap lesz. Jobb ha párhuzamosan megy a gyógyítás, hogy ne teljesn el hiábavaló isõ. És lehet semmi baja, és állati büszke lesz magára, micsoda csodabika is õkelme.Kép
Leone, azt írtad 3 hónapig leálltok. szerintem ha a leállás mellett döntöttetek akkor teljesen állj le, a minden gyógyszer mellett tedd félre a hõmérõdet is. Valamelyest stresszel mindenkit, hisz érdeklõdve néha bosszankodva látod (te írtad) mit mutat. Ez stressz, és a dokim el is tiltott a hõmérõtõl. Kép
Ilduci: duci? Kép ez aranyos. gyere talira persze, ott a helyed, majd megismerünk, én is pco és duci (hurki)
Hurki:
ui: a gyagyásabbak kedvéért..mikor lesz a tali? Kép
hurki

Lányok,

Kis segítségre volna szükségem.
26. napom van (29-re szokott megjönni, elõtte 3-4 napos pecsételéssel sajna). Most nincs pecsételés, tegnap óta fáj néha a hasam (néha, de akkor elég erõsen) és az egyik v. mindkét oldali petefészkem nagyon. Semmi más, cak idegesebb vagyok, de szerintem ez mensi elõtt általában szokott lenni máskor is...
Volt aki babás volt és a petefészke fájt??? Vagy ez mitõl lehet? Lehet, hogy csak ciszta? Az fáj?

Bibi,
Neked van valami tüneted? Szerintem már egy hét késéssel elmehetsz dokihoz, mert ha UH-on nem is, de a kezével simán érzi, ha van valami.

köszi
Adél
Névtelen

Nelli!
Ne haragudj, de én is ilyen néven irogatok ide, ezért valahogy meg tudnád különböztetni magad? Köszi.

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Szép jó napot mindenkinek, ha már a reggelrõl lekéstem! Kép

Nem tûntem el, csak sok volt a munka, de még most sem tudok lazítani. Kép Elrejtettem nektek egy kis meglepit, ki találja meg elõször? Kép

Gratula a babásoknak, szépen fejlõdnek a picikék a beszámolók szerint! Kép

Üdv az újaknak, ne maradjatok sokáig, vár a másik topic! Kép

Lányok!
Az mitõl lehet, hogy szombat este már sírtam a fájdalomtól, annyira fájt a bal petefészkem, amikor együtt voltam a párommal. Szokott fájni, de ennyire még soha nem fájt, és csak erõsödik, most már mozgás közben is nagyon fáj. Pé-m, ha volt egyáltalán, akkor már jó pár napja volt, a hõm is elérte reggelre a 37-et. Ja, és elötte egyáltalán nem éreztem, még csak a szokásos kicsi szurkálásokat sem. Holnap megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond rá.

Akkor a tablicsku:
Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta,
Nekem is tök ez van. Fõleg hamozgok, akkor nagyon érzem a petefészkem, de nekem néha a hasam is fáj. Nekem viszont csak 24. nap körül kezdõdött. Majd számolj be mit mondott a doki.

Adél
Névtelen

GittaKép
Nagyon jó a háttérKép
Nálam is volt, hogy fájt valamelyik petefészkem, de csak egyszer, nem is tudom mi lehet ez. Nem jött vissza, aztán nem kérdeztem meg, lehet, hogy sok a tüszõcske, ha pé elõtt vagyunk, vagy sok a kiszabadult petécske pé után, nem?

CatKép Én nem értem, hogy miért megy le 36,6-ra... igen alacsony lehet a progi. Higanyossal, vagy digitálissal, igaz mindkettõvel alacsony a 36,6, de hátha mérési hiba, vagy nem lehet, hogy tönkre ment a hõmérõ?
Ha eddig szedted az utrot miért hagyatta abba a dokid?
A closty/serophene-t sem szabad abbahagyni, ha avval(+utro)jók a hormonszintek. Én úgy tudom, hogy a hormonszintet be kell állítani, és ha már jó, akkor fenntartani azt a szintet, azaz ugyanazokat a gyógyikat szedni ugyanolyan mennyiségben. De lehet, hogy tévedek..

Itt vagy OptiHurkiKép Jól vagy? Nem írtam ám mailt, mert semmi különös nincs. A tali 26-án lesz, asszem...
Marcsi hogy van?

Nikie
nikie

Sziasztok Lányok,

Teljesen új vagyok köztetek, de hasonló cipõben járok, mint Ti. Féléve szeretnénk babát, viszont a 4 évig szedett fogamzásgátló telejsen felborította a hormonháztartásomat. Egyik hónapban a bal, másik hónapban a jobb petefészkemben van ciszta, ennek megfelelõen 35-44 nap között vérzek. Jelen pillanatban a 35. napomon vagyok, a 31.-en csináltam egy Gravi-HCG tesztet, amelyen 3 óra elteltével jelent meg a T betû alatt is egy kis rózsaszín csík. Igazából nem tudom, hogy ez most pozitívat jelent-e, vagy ennyi óra elteltével már nem szabad komolyan venni. Segítsetek!

Laureen
Névtelen

GittaKép

Tényleg jó a háttér és abból a pár gólyából egy legalább elrepülhetne Tétény felé szólj már neki léccccciiiiKép

Nekem is szokott fájni ha mozgok. Ez a jelenség a peteérést és a tüszõrepedést jelzi azt möondta nekem a dokibácsi ilyenkor hajrá legyen,és ne hadjam aludni a papát, dehát ilyenkor általában nem jött össze mert éjjel 1 kor kel és megy dolgozni olyankor meg már 6 kor alszik.
Volt olyan nekem is hogy abba kellett hagyni a ........-st mert annyira fájt azthittem hogy kiesik a szemgolyóm Kép.

Alice
keri

Laureen Kép

Én úgy hallottam hogy ennyi idõt nemszabad várni vele mert téves eredményt mutat.
Tudod nekem is volt már olyan amikor kimutatta hogy pozitív és mégsem voltam terhes.
Ezért nemszabad megtartani hanem mindeggyikre általában rá van irva hogy 10 perc után ki kell dobni mert téves eredményt mutat.
Nem akarlak elkeseríteni de hidd el jobb ha nem éled bele magad és aztán meg megjön.

Üdv
Alice
keri

Kedves Alice,

Köszi az információt.

Üdv. Laureen
Névtelen

Halihó!
Itt vagyok, persze, kis szünettel, de megyek már haza Kép
Nikie köszi a taliinfót.megyek persze.
Gitta Adél, van jó fájás meg roszz fájás. Ha gyógyszereztek, és azt érzed leszakad az egész belsõd, ha megmoccansz már olyna mintha le akarna esni a hasad, az nagyon nem jó. Ezt érztem amikor túlstimuláltak, majd meg vesztem úgy fájt minden lépés. De ha csak úgy általánosan fáj az nagyon jó jel is lehet. Szerintem nézetsd meg. Kép
megyek home puszpusz Hurki Kép
hurki

Cat,
lehet, hogy nem volt jó a tuszoérés, ezért a sárgatest nem termel elég progeszteront, ami megemelje a hodet.
Bár én azt sem értem, hogy tuntek el a tuszoid ( a 2, amit írtál) ez az inszem alatt, voltak és felszívódtak? Valamiért lehet, hogy most dacolt a szervezeted a gyógyszerek ellen?

Gitta, lehet, hogy valami cisztád van?

Adél, nekem volt olyan hogy szurdalt a petefészek a terhesség elején, de ez semmit sem jelent.

Bea, Nikie remélem, találkozunk újra.
bella2

Alice!Kép
Nekem is van egy barátnõm, aki kérszer is az 5. napon esett teherbe! Vannak akik ilyen típusok, sose lehet tudni, ezért (is) kell folyamatosan akciózni, amikor csak kedvetek van! Elvileg a nõ jobban kívánja az esélyes napokban...
Bea!Kép
Én is ezen szoktam bosszankodni amikor kiakadok, hogy másra csak ránéznek máris terhes lesz, mi meg mit kínlódunk össze.

Hurki!Kép
Nem mi döntöttünk a leállás mellett, hanem a dokim 3 stimulálás után 3 ciklusnyi pihenõt tart, csak utána fogja folytatni. A 3 stimulált ciklus alatt nem hõmérõztem, de most újra elkezdtem, úgy éreztem nem tudok tétlenül várni. Hõmérõzök, méregtelenítek, talpmasszázsolok, de annyira nem figyelem hanyadik napon járok, csak hogy kb. mikor van pé és milyen a második fázis. Most úgy érzem beletörõdtem, hogy ez a 3 ciklus lehet, hogy felesleges lesz. Bár erõsen befolyásol, hogy anyukám a Closti utáni leállás 2. ciklusában lett terhes velem.Kép Szóval csak várok, bár a hõm nem mutat semmi bíztatót. Próbálok kikapcsolni, de úgy érzem nem akarom abbahagyni a hõmérõzést, akkor meg túl kíváncsi lennék és bosszús utólag, hogy nem tudom mi volt.

Adél!Kép
Ez a petefészek fájdalom a második fázisban lehet babás hír is, de lehet, egy másik, késõi tüszõrepedés. Bár már én is éreztem ilyet, de nekem akkor egyik sem volt, úgyhogy lehet még más rejtélyesebb oka is. Most aztán sokat segítettem igaz?Kép

Laureen!Kép
Ne éld bele magad, ilyen hosszú idõ után már nem mérvadó az eredmény.

KépKép
leone

Cat!Kép
Igen, ez progihiány lehet, igaza van Bellának, nem termel a sárgatest eleget belõle. Szerintem én is ebben a cipõben járok, de nekem pont ez a problémám, ezér volt már 3 korai vetélésem és ezért tartok most ott ahol. Legalábbis eddig más gond nem derült ki. Mostmár lehet pszichés is, de de azt elején még tuti nem, akkor még nem is foglalkoztam ilyen dolgokkal.

Leone

KépKép
leone

Sziasztok Csajok!

Bocsi, kicsit off leszek.
Emlékeztek még a múltkor kérdeztem a Maca Vibét, mert a barátnõm libidó-növelõ gyógyfüvet keresett. Na, azóta szétköltöztek a férjével. Hogy most emiatt-e nem tudom, de nagyon megdöbbentem. Így nem tudok nyilatkozni, hogy a Maca növeli-e a nõi libidót is.
minyu (bocsi az off-ért)

Kép
Kép
Kép
minyu

Alice!

Igazán nem vagyok biztos benne, hogy ezt a kis émelygést a baba okozhatja-e, vagy csak produkálom a tünetet saját magamnak (hajlamos vagyok ilyenre), mert annyira szeretném, hogy igaz legyen. Mindamellett éhes vagyok folyamatosan (mint általában)az étvágyammal soha nem volt probléma, nem zavarnak a szagok, ízek.

Hogy milyen tesztet használtam azt holnapra megnézem.

Minden jót!

Bibi
Bibi

BellaKép,NikieKép,BeaKép,LeoneKép
Azt hiszem Bellának tökéletesen igaza van. A tüszõérési fázisom nagyon fura volt, soha nem voltak ilyen pici tüszõim még, és sorban eltûntek még idõ elõtt (valszeg felszívódtak). Mindezt 5 Merional injekció után. Ezért a ciklus 2. felében sem megfelelõ a progi termelés, nincs sárgatest ami termelje. Lehet, hogy a szervezetem tiltakozott a gyógyszeres ciklus ellen, és megmakacsolta magát. Korábban is volt nekem ilyen, emlékeztek, csak akkor nem repedtek meg a tüszõk, viszont szuper hõgörbém volt, az is a szervezet tiltakozása volt. Ezek után csak az a kérdésem, hogy használjam az Utrot vagy sem ?

MinyuKép
Sajnos a libido növekedés nem elég egy kapcsolat megtartásához, egy harmónikus,kiegyensúlyozott viszony is kell hozzáKép

AdélKép
Nem lehet, hogy túlstimuláltak, azért fájnak a petefészkeid ?

GittaKép
Szuper a táblázat háttere!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Kitty! Ma vettem is már cinket. Napi 1 szemet kell bevenni, patikában recept nélkül adják. 1021 Ft volt a 30 szem.

Cat! Beszéltem a szanatoriummal, majd a dokimmal, amikor akarom felirja. Most a melo maitt nem mentem beutalóért, meg lehet hogy nyáron még lesz endo miatt LC, akkor már sok amit hiányzok. Elég gázos most bent a helyzet, a legutobbi lombiknál is szabit vettem ki. De örülök hogy a dokim bármikor beutal. Nekem nem fontos nyár legyen, még jobb is lenne kicsit késöbb.

Nikie! igen, nagyon kedvesek voltak, a felvételi irodával beszéltem, nem voltak türelmetlenek. A háziorvoshoz irányitottak, mert akkor még az utat is fizetni fogják. Még felhivom öket, hogy mennyit kell várni, mert ha csak nyár végén v. összel tudok menni, lehet hogy máris késö.

Nelli,Zseby! Nektek lesz a legszebb karácsonyi ajándékotok!

Gitta! Nekem is nagyon tetszik táblázat, maradhat igy.

Cat! Sajnálom hogy a görbéd nem mozdul, nem tudok az Utrora mint mondani. Bajt nem okoz ha szeded.

Karmen
karmen

Sziasztok, nekem nagyon hülye kérdéseim lesznek de tényleg nem tudok hol utána nézni.
Szóval: azt már tudom hogy a reggeli hõmérsékletet kell mérni hogy mikor van peteérés és hogy a hüvelyben.
De! Én néha felébredek és még kómában vagyok. ilyenkor nézzem meg, vagy amikor már teljesen felébredtem?? ez néha órákkal késõbb van, mert a hajnali fény és kukásautó iszonyú zaja ébreszt fel elõször.
Szóval mikor is kell mérni? és meddig lehet mérni? (idõben)

A másik: nem befolyásolja-e a lázmérõt hogy összecsukom a lábam vagy nem. vagy hogy meddig dugom be.

Ha válaszol valaki nagyon megköszöném: Orsolya
Névtelen

Szép jó reggelt mindenkinek!

Gitta
Nagyon jó a táblaháttér! Kérlek tegyél már át az alsó táblából a felsõbe, dec. 20-ai kiírással.

Kármen
Nagyon szép Karácsonyi ajándékunk lesz remélem. Bár bízok benne, hogy hamarabb szülök (az elsõ babó is 19 nappal hamarabb jött), mert a méretei alapján idõsebb a akis mini.

Nelli
Az utolsó mensim márc. 15-én jött meg. Nálam lehet egy kis kavarás viszont, mert 1 héttel korábban kellett volna megjönnie a napra pontos mensinek. Lehet hogy az az egy hét "kavar" be most. Majd egyeztessük az eseményeket, jó?

Bella
Igen nagy a minike. Sõt egy héttel nagyobb, mint elméletileg kellene. Tehát volt valami 8 (9) héttel ezelõtt, ami egy kicsit megturbózta a méreteket.
Mesérõl annyit tudok, hogy jól van - ez múlt heti infó.

Zseby
zseby

Zseby, Nelli!
dec.20.-án születtem, nagyon életre való gyerkõcök lesznek!
:-D
cat!
Úgy tudom, ha nem mozdul a hõ peteérés után, az baba is lehet!
Hurki!
Az ilduci név a 3 éves kersztlányom találmánya, mert bizony 58kg-ról 77-re híztam...(pco....)Köszi, mennék a talira, de mikor lesz és hol?
Laureen!
3 óra múlva érvénytelen az eredmény....sajna....én volt, hogy darabokra szedtem a tesztet, csak hogy hátha közelrõl nézve a papírt van rajta csík....+++++
Orsi!
Tényleg hüvelyben kell mérni????
Azt tudom, hogy amikor elõször kinyitod a szemed min.5 órás alvás után, mindig ugyanazon a módon, beszéd és felkelés nélkül szájban is lehet mérni....
DE!!!! akárhogy méred, ne kelj fel, ne mozogj, és ne beszélj!!!!!
Pá-puszka, Ilduci
Névtelen

Alice!

Megnéztem: elõször Rapi Preg Corax nevezetû tesztet csináltam, tegnap csináltam még egyet (GRAVI-HCG nevezetût) ez is negatív lett. Vagy én vásárolom fel a környéken az összes hibás terhességi tesztet vagy tényleg nem babó van a dologban. Megyek dokihoz...

Szép napot mindenkinek!

Bibi
Bibi

Sziasztok

Bibi, vbelem is rossz tréfát ûzütt a Rapi Preg Corax, volt kétszer halvány csíkom és késett pár napot, de nem lett semmi.

Leone, milyen az új helyed, mesélj.

Szóval megtartottuk alakuló szegedi ülésünket Karmennel, nagyon jó volt, ha már ti is taliztok, mi se akartunk lemaradni. Kép Kép

Gitta, tetszik a tábla.

Lányok, megint késik, csináltam reggel tesztet és egybõl KÉT erõs csikom lett. Örülök neki, de még nem élem magam bele, mert az elõzõ ciklusban is olyan rossz volt, hogy azt hittem babás lettem (akkor halvány volt a 2. csíkom). Majd ha doki is látta, akkor biztosra veszem.
Szerintetek jövõ héten már elmenjek a dokihoz? Akkor már eltelik az 5. hét, remélem minden ok lesz.
Nekem a 25-6, napon volt pár pötty, akkor azt hittem tutira megjön, néha olyan érzésem is volt a hétvégén, de a hõm fent van és a pecsételés is szombat reggel volt utoljára.
Én is éreztem mindkét oldalon a petefészeknél feszülést, amit nem tudtam akkor mire vélni a barnázás mellett.

Gigi
gigi1

Hú Gigi ez nagyon jó hírKép azonnal bejött a csík ugye.
Olyan boldog vagyok amikor sikerül valakinek.
Én jól vagyok a papával tegnap este folytattuk az akciót KépKépKépKépKép amit tegnap elõtt abbahagytunk már az sem érdekelt hogy megvolt.Kép

Alice ma ilyen napom van KépKépKépKépKép
keri

Tényleg

Tud valaki valamit Doris-ról???
Keri

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: