A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Judit nemcsak te,hanem én is lemaradtam akkor vmiről! :?
Hova lettek a többiek? Milyen új topikok és miért?

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Azt hiszem erről talán mindenki lemaradt! Gondolom ők így érezték jobbnak! Nem értem én se pontosan, hogy miért, de lehet nem értettek egyet evvel a topikkal, vagy csak nekik már nagyobb a babájuk és ezért, vagy hát ki tudja! De szerintem nem volt semmiféle veszekedés, csak ők így látták jobbnak! És persze ezt el kell fogadnunk! Én remélem, hogy azért ez a topik is megmarad!
:roll:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Erről a topikról én is lemaradtam. :cry:

Sch. Judit: Tényleg és a történtek után mi lett a tejcsivel? Elapadt vagy sikerült visszahozni?

Nálunk Dávid a tejpépen és a gyümölcsökön kívül nem hajlandó megenni semmit!! :shock: Semmilyen zöldség nem megy. Azt még nem próbáltam, hogy én fözök neki egyenlőre csak az üveges kajákat adtam neki de nem igazán tetszik. Most mi lesz? Gyümölcsön és tejpépen nem élhet na meg persze anyatej, de hát nekem folyamatosan csappan, már csak napi háromszor tudom szoptatni, igaz nagyjából áttértünk már a napi 5-szöri étkezésre és éjszaka már egyátalán nem eszik.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Olvastam a másik topicot nem tudom miért váltak ki a lányok mert nagy a titkolozás, de remélem azért ez a topic is megmarad még!!

krisy79

Csak azt nem értem, hogyha valaki vagy valami miatt váltak ki akkor miért nem mondták meg, mert most mi úgye nem tudjuk ki vagy mi miatt mentek el és ha az az illető beirogat a másik topikba akkor egy idő után új topicot nyitnak? :?:

krisy79

Én sem értem, hogy miért váltak kia a lányok, igazán megírhatták volna, ha valami zavarja őket.

Most töltöttem fel képeket a fényképezőről és 2 szeretnék veletek megosztani, ezek a mostani kedvenceim.

Remélem, azért ez a topic is megmarad.

És a képek:

Lehet, hogy így kezdődik és a végén kitúr a gyerek a helyemről? :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
ancsa800418

Csajok!
Szerintem nem kell a másik topikkal foglalkoznotok. Ha jól megnézitek, akik átmentek az az "ősmag". Ők nagyon összeszoktak, egyszerre szültek, stb... És ez a topik számukra már áttekinthetetlen volt, bevallom néha nekem is az :oops: És szerintem nem kell senkinek beirogatni abba a topikba, hagyni kell őket . Azok akik ott vannak, priviben hívták egymást. Akik itt vannak, azokat nyilván nem. Azt meg hogy miért mentek át, nyilvánán nem akarják megmondani, mert senkit nem akarnak megbántani. Ebből adódóan nem veszekedés miatt mentek át. Ne értsétek fére, én sem tudom hogy mi volt az oka, de ők biztosan tudják, és ez a lényeg.
Bocs, de én így gondolom. Remélem nem haragszotok érte......

berzkat

Berzkat: Nem haragszunk meg a véleményedre sőt én egyetértek veled, hogy akit nem hivtak annak nem kell mennie. De tényleg remélem, hogy azért ez a topic még megmarad.

krisy79

Akíra tábla??? :lol:

krisy79

Sziasztok

Ket hetig nyaraltunk, azert nem voltam. Mindig megigerem,hogy majd jovok gyakrabban, de a sulik, haztartas stb., orulok, ha kicsit tudok pihenni! :(

Rakok fel par kepet, es igerem, gyakrabban probalok mar feljarni!

Puszi mindenkinek!

Liza

Kép Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25

Ba***us! Csomót írtam és elszállt! :evil: :evil: :evil:

Na, akkor még egyszer!
Teljesen egyetértek Berzkattal! Biztos megvolt annak az oka, hogy ki kapott privit és ki nem. Szerintem is kár írogatni Nekik, ha nem érezték jól magukat, akkor számukra az volt a jó megoldás, hogy csinálnak egy új topikot és ott folytatják tovább.
Csak én azt hittem amíg nem voltam, történt valami amit nem tudok és azért mentek el. Mondjuk tényleg ők a legtöbben már hónapok óta nem is jelentkeztek itt, tehát biztos nem most kezdődött, hogy nem érezték itt jól magukat.
Na, részemről a téma lezárva, én szeretek itt lenni. Pont.

Krisy!
Hát kevés tejem még van, mintha mindig kicsit több lenne, de ez már soha nem lesz a régi. Napi 1 szopira elég csak. De az vígasztal, hogy Balázs 5 hónapos koráig anyatejen kívül semmi mást nem kapott. Most már eszegetünk, ma alma volt az uzsi, nagyon ügyesen benyomta, szerintem kezd tetszeni neki a kanál is. De üveges papikat még nem próbáltam.

Én is tennék fel képeket, de nem fűlik a fogam a kicsinyítéshez. :?

sch.judit

Bocsi bocsi, már hozom is a táblát, és teljesen egyet értek veled berzkat, én is erre gondoltam, hogy nekik nagyobb már jóval a gyerkőcük :)
Ezért lehet jobb az olyan topik ami tavaszi, őszi, nyári téli gyerekekre bont egy évet, ott nincs akkora eltérés :)
Szerintem se volt bajuk, hisz akkor azt azért valaki csak észrevette volna, nekem se áll szándékomba beírni a topikjukba! A végén meg majd onnan is elmennek és csinálnak másikat, csak mert oda is betelepszünk :lol:
Na akkor a mai tábla :)

Kép

Viszont nem tudom, kivegyem őket akkor most a táblából? Vagy kérdezzek rá tőlük? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Én is szeretek itt lenni és remélem, hogy azért maradnak még itt egy páran. :lol: Ezzel az ügy nálam is lezárva.

Sch.Judit: És ha csak egy szopi van akkor mivel egészítesz ki tápszerrel?

Tényleg múltkor már eszembe jutott csak elfelejtettem írni, hogy remélem Pannicáéknak nem lett semmi bajuk a Görög tűzek miatt. :?: Ők is rég voltak már. :cry: Pedig Athina biztos jó nagy már. De Fénix, Nikky, Nika ők is rég voltak????

Akíra köszi a táblát, lehet, hogy megkérdezheted őket priviben!?

Elizabeth Domcsi is milyen nagy lett már!!! És már majdnem 4 hónapos hogy megy az idő!!

krisy79

Igen Krisy, tápszert kap. BEBA HA-t, szerencsére megeszi. De már evett barackot (annyira nem jött be, mert sztem savanyú volt), tejpépet és almát.

Pannicáékra én is sokat gondoltam, de azt hiszem szerncsére nem a tűz közelében laknak. Legalábbis remélem!!!

Akíra!
Priviben írjam meg, ha a táblában változtatni kellene, vagy itt is jó lesz. Mert nálunk ugye az anyatej már nem teljesen aktuális. :cry:

sch.judit

Azért milyen furcsa dolog ez az anyatej. Ma pl. a fiam fél 9-től reggel fél 8-ig aludt és nem durrant be a mellem, pedig régen már alig vártam, hogy 4-5 felé felkeljen mert szabályszerűen fájtak a melleim most meg semmi. :cry:

Tényleg egy kérdés aki hüvelyi uton szült annak nem fáj még mindig a gát seb? Nekem még mindig fáj de nem csak házaséletnél hanem mikor megvan akkor alig tudok ülni a WC-n illetve tampon felrakásnál stb. (már bocsi). Ez szerintetek normális? Be fog ez gyógyulni valaha? De lehet, hogy nem is a gátseb fáj hanem nekem repedt a méhnyakam és lehet, hogy az? Orvoshoz nem sok kedvem van elmenni!!

krisy79

Sziasztok!

Hát meglepődtem az új topikon,az biztos!Semmi közöm hozzá végülis,meg jogukban áll másikat nyitni.Viszont beleolvasgattam, tényleg nagy a titkolódzás.Priviben küldik az üziket egymásnak,hogy miért váltak ki innen!Miközben olvastam,úgy jött le ez az egész,hogy úgy érzem magam,mintha ők lennének a ,,régi nagy öregek", aki meg itt maradt,nem számít!Pedig mindannyian együtt voltunk terhesek,mindenki drukkolt egymásnak és segített amiben tudott.Az egy dolog,hogy vannak akik előbb szültek,de szerintem itt nem csak ez volt a probléma!Meg az is érdekes,hogy az új topikba,egyből megjelentek olyan emberek,akik szülés után még csak nem is jelentkeztek ide.Úgyhogy nem tudom az okot,de nekem speciel rosszul esik!

Már egyszer volt egy napom,amikor azt mondtam nem írok többet,de mostmár komolyan is gondolom!És én el is mondom őszintén,hogy miért.Mindíg úgy éreztem,nem vagyok ide való,hogy az én mondandómra senki nem kíváncsi.Ha küldtem képet,alig írt rá valaki,ha kérdeztem valamit nagyritka kaptam választ.Azt is észre vettem,hogy a ,,nagy öregek"-nek viszont mindenki ír,mindenkinek fontos volt,hogy válaszoljanak neki,bármit is csinált vagy kérdezett.
Ennyiből nem éreztem itt soha jól magam.Én isírogatok máshová,de nem a babaneten,egészen máshol és tervezek egy saját weblapot,ahol a saját topikjaim lesznek.Nem akartam senkit megbántani,de nekem tényleg ez a véleményem.

Mindenkinek további jó babázást,minden baba nőjön nagyra,sok egészséget és minden jót kívánok Nektek!

Sziasztok!
Vendég

Krisy nekem 4 hétig fájt csak a gátsebem,de akkor is inkább nem fájás,hanem kellemetlen érzés volt kicsit. Szülés utána másnap már rendesen ültem,ezen csodálkoztak is. Utána éreztem csak pár nappal.

Mi a régi tagok topikjának a neve? Megnézném! :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

benkoka, sajnálom, hogy elmész, én szerettelek titeket! Persze megértelek ha így gondolod! Már nem azért mert én ebből észrevettem valamit, de persze mindenki felnőtt ember módjára meghozza a döntéseit, és azokat el kell fogadnunk! Én elfogadom, de sajnálom!
:cry:

Remélem lányok azért megmarad a topik és ha kevesebben is leszünk azért folytatódik minden úgy ahogy eddig!
Írtam a többieknek, és megkérdeztem ki marad itt is és ki nem, akik nem azokat kiveszem a táblából, és majd felteszem az új kijavított, frissített verziót!

KépKép
KépKép
akíra

Jajj, nem is mondtam, képzeljétek Kyrus már térdepel és rugózik előre hátra! Tök cuki! :D

KépKép
KépKép
akíra

Akíra

Benkoka anyukája vagyok és szeretnék a témához hozzászólni ha nem bánod.
Együtt vártátok a babákat, szurkoltatok egymásnak a szülés előtt és közben, de utána valóban kialakult ezen a topikon egy klikk és a többivel nem foglalkoztatok. A lányomat például a szülés után nem tetted bele a táblázatba a többieket viszont igen. Ez már nagyon rosszul esett neki, kirekesztve érezte magát (legalább mi Pátyiak összetarthattunk volna), gondolta Ő.
A másik. Van egy, két ember itt akik írnak éjjel, nappal, óránként bombázzák a többieket képekkel, leírja a nap mely szakában, percében mit csinál, stb... Az ő gyermekükre megy a nyálazás, hogy ilyen cuki, olyan aranyos ( ha nem akkor is), mások küldhetnek képeket semmi reagálás. Na szóval szerintem ezekért a dolgokért mentek el sokan innen.
Bocs hogy így megírtam a véleményem, de ez az igazság. Ha nem így gondolod, akkor bocsi.
Ja, és bocs hogy a lányom névtelenül írt közben törölte magát innen.
bukokati

Hát ebben sajnos nem tudok egyet érteni, mert én pontosan a pátyiság miatt nagyon örültem benkokanak, nagyon drukkoltam neki, és nagyon örültem, mikor jött a hír hogy elfojt a magzatvíz! A táblába az kerül be aki küld nekem privit! Egyszer kért engem benkoka hogy tegyem be a táblába, én meg erre rögtön reagálltam, hogy ok, persze írjon privit, le is irtam milyen adatok kellenek nekem ehhez és akkor rakom is be! De nem írt! Én pedig (ezt remélem mindenki megérti) nem tudok mindenki után nyomozni! Nem tudok visszanézni mindig hogy tudjam mikor is született, mit is csinál vagy nem csinál éppen! Ezért is hiányos például a mostani tábla is, mert csak az van benne, hogy kinek mit csinál a gyereke aki megírja nekem! A többiek, akkor is ha itt esetleg egy mondatba leírják, hogy épp mit esznek meg mit csinálnak, nem tudom beírni, nincs erre kapacitásom! A privibe látom, nem siklik el felette a szemem, és rögtön nyitom a táblázatot és betszem! Szóval sajnos a táblázattal nem tudok egyetérteni! Ki is kereshetem, hogy melyik oldalon volt ez...

KépKép
KépKép
akíra

Ugyan én nem írok már egyik topikba sem,de BUKOKATI! VÉGRE VALAKI LE MERTE ÍRNI AZ IGAZAT!
Én még próbálkoztam pár hónapja a fiamról feltenni képeket,azt sem írta senki,h b...meg.
Egyesek meg napi 20-at tesznek,és csöpög az egész topik,hogy mennyire szép,stb,stb....
Szóval talán először ezt kéne átgondolni,persze akinek nem inge,ne vegye magára.

És még egyszer jelzem,a másik topikba SEM írok...

Kép
babzsák

Akíra

Köszi hogy válaszoltál, de a táblázat probléma csak egy példa volt a többi mellett. Semmi baj, nehogy úgy érezd, hogy veled van a baj.
Az egészben csak az a probléma, hogy valóban itt klikkesedés alakult ki és a többiek, akik nem érezték magukat a csapat tagjának külön váltak. Nincs ebben semmi rossz, csak kár, hogy nem maradtatok együtt és nem örültök továbbra is egymás sikereinek és babáinak.
Egyébként ha megkérdezhetem, te törzsgyökeres Pátyi vagy?
bukokati

Huh...hát én elnézést kérek, ha nem reagállok mindenkinek!
A tábláról a véleményemet elmondtam, remélem azt megérti mindenki!
Azt, hogy mindenkinek van kedvence...hát...nem tudom, én imádom az összes babót nézegetni, de nem mindíg reagállok mindenre...elnézést ha evvel megbántok valakit! :(

Na az elmúlt héten, és ma nagy harcok voltak itt, ugyhogy azt hiszem nem sokan maradunk ebbe a topikba...vagy tévedek? Remélem igen! :roll:

Én szeretek mindenkit! Nincs senkivel problémám, a tegnapi nézeteltérésünket is sikerült tisztázni, én jól érzem itt magam...remélem más is és aki így gondolja marad is köztünk!
Én nem érzem úgy hogy valaki is kivételes lenne itt...

Hát én részemről ennyit tudnék mondani...

KépKép
KépKép
akíra

Sajnálom, hogy ilyen összetüzések vannak, és sajnálom hogy sokmindenki elmegy. Egyébként van mikor én is úgyérzem nem reagálnak a képeimre és a hozzászolásaimra, de én ezzel megbarátkoztam, mert nem lehet minden hozzászóláshoz illetve képre reagálni főleg ha sokan vagyunk.
Úgy látszik egy idő után minden topicot elér ez a "veszekedés" kíválás. Én is irogattam egy időben egy másik topicba és ott is kialakult egy ilyen kiválok és megharagszom nem jövök többet időszak, és nem szeretem amikor ilyen helyzetek vannak, merthát nem ismerjük egymást nem vagyunk barátnők ez csak egy plusz dolog ahol segítjük egymást és hasonló korú gyerekeink vannak és megbeszéljük a problémákat.

Sajnálom Benkoka, hogy elmész. :cry:

krisy79

Babzsák

Köszi az elismerést. Én arról vagyok híres, hogy mindenkinek megmondom az igazat. De szerintem ez a fer dolog. Annak mi értelme, hogy csöpögünk éjjel, nappal és tesszük a szépet?
Ezt már nagyon régen szerettem volna kiírni magamból csak nem akartam belefolyni, végül is semmi közöm hozzá. Az én unokám, ha visszanézed a képeit szerintem egy nagyon formás, helyes kis krapek. Na ezzel szemben látok itt olyan kisbabákat, akik -bocsánat de ebben is megkell mondanom az igazat- egyáltalán nincsenek a topon. Na ezekre a babákra írják, hogy jaj de gyönyörű, milyen szép, stb....
Na, ez nálam nem megy. Ha gondoljátok majd taglalom, hogy kinek a gyermekére lehet mondani, hogy szép baba. Én ezt is lemerem írni.
Bocs.
bukokati

Nem, nem vagyok! Én csak nemrég költöztem ki, páromhoz! Ő a tőzsgyökeres pátyi :)
Sajnálom tényleg ha esetleg a tábla miatt ment el! Komolyan én senkit nem akarok bántani, és nem szimpatizálás alapon kerülnek be emberek a táblába...hanem privi alapon! De nagyon sajnálom ha én üldöztem el :(
Sajnos a klikkesedés szerintem mindenhol megvan! Nincs olyan hogy ne legyen! De én tényleg próbálok mindenkinek reagállni, és sajnálom ha nem sikerült!
Szerintem lehet a topik szétszedése lett volna a megoldás az elejétől fogva! A tavaszi, a nyári, az őszi és a téli babák! És akkor akkora korkülönbség se lenne a babák között!
Ezekután ha megmarad a topik én nagyon fogok igyekezni, hogy ilyen ne forduljon elő többet! És benkokat meg tényleg sajnálom, hogy elment :(

KépKép
KépKép
akíra

Boszbaba: a másik topic neve címe az első hozzászolásban Juditnál olvashatod.

krisy79

Bukokati ha már itt tartunk kiváncsi vagyok a véleményedre, hogy szerinted kinek a babája nem szép???

krisy79

Mi van itt? :shock:
Remélem nem hal meg a topik! :shock:
Én szeretek idejárni nagyon,sok aranyos emnert ismertem meg!
Benkoka én is sajnálom,hogy elmész! :cry:
Bukokati én kíváncsi vagyok nagyon te kinek a babáit tartod szépnek!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Én szerintem mindenkinek van kedvenc babája, akit nagyon helyesnek vagy szépnek tart és mindenkinek van olyan akit nem! És ez így van rendjén, hisz felnőtt emberekbe is van aki tetszik van aki nem, de a másiknak meg az tetszik és aki nekem az meg neki nem! Szóval szerintem ezt így nem lehet eldönteni! Van aki az én lányomra azt mondja, hogy gyönyörű baba, de van aki daginak tartja és nem tetszik! Hát van ilyen és olyan vélemény is! Én mindkettőt elfogadom!
Én csak annak teszem a szépet akit szépnek tartok! Akit nem annak nem mondok semmit! De szerintem ezt mindenki igy csinálja! De egyébként én kiváncsi lennék a véleményekre :)
Bírom a kritikát :wink:
Nekem van kedvenc lányom is (aki sajnos a másik topikba költözött) és van kedvenc fium is, szerencsére ő még itt van, a kis vőlegényünk :)

KépKép
KépKép
akíra

Krisy79

Én olyat nem írtam, hogy nem szép, én azt írtam, hogy megnevezném azokat a babákat akik igazán szépek és lehet tőlük csöpögni.
bukokati

Én maradok!!! Remélem lesz még kivel leveleznem!!!

krisy79

Bukokati várjuk a véleményt!!!

krisy79

Én is maradok, nyugi, ha csak 5en maradunk is én ott leszek az 5 között :)

bukokati, tényleg kiváncsivá tettél :)

KépKép
KépKép
akíra

Én is maradok :)

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Akkor már 3-an biztosan vagyunk, :lol: :lol:

krisy79

Szóval, ha igazán szép babáról beszélünk, akkor a másik topikon nézzétek meg kislilla fiát. Na Ő igazán szép baba. Őzi fia, Luisa lány és Lilo lánya, valamint megfogom nézni kinek a fia Marci. Őróluk elmondható, hogy igazán szép, formás, nagyon aranyos babák. Nem ducik, formás a fejük és igazán mutatósak.
Bocs, biztosan vannak még nagyon helyes kisgyerekek itt, de egyenlőre ennyi.

Boszibaba
Bocsi hogy ti kimaradtatok a felsorolásból, de mindegy is, te úgyis éjjel-nappal kapod a dícséreteket.
bukokati

Ugye hogy fellehet dobni ezt a topikot? Mindenki milyen kíváncsi lett, pedig tudjátok, hogy az őszintét írom.
bukokati

Az öszinteséggel sose volt semmi baj az a jó ha valaki öszinte.

krisy79

Bukokati köszönjük az öszinte véleményed.
Azt hiszem Nikole kisfiáról van szó Ő Marci.

krisy79

bukokati, de hát miért is ne lehetne őszintén irni? Mindenkinek van véleménye! És azt el is lehet mondani! Én is elmondtam ki teccik nekem legjobban! Nem azok akik neked! Teljesen szubjektív a szépség! Mindenkinek más teccik! Azok közül akit te mondtál énnekem csak egy az igazi kedvencem! Különbözünk! A véleményünk, az ízlésünk is! Ezért nem áradozok olyannak akinek esetleg nem tartom annyira szépnek a gyerekét! De indettől függetlenül lehet aranyos! Nem mindenki szép! De vannak jól sikerült képek amin mondjuk huncutul mosolyog, vagy jó a sérója, vagy bármi!

Szóval szerintem kategorikusan kijelenteni hogy kis szép ki nem...hát nem tudom, én nem jelentem ki :)

Nekem egyébként nem volt eddig se lapos a topik :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Nekem ez a véleményem. Persze mindenkinek a saját gyermeke a legszebb, így természetes, hogy nekem a lányom kisfia, vagyis az unokám, de Őt akarva nem említettem meg, nehogy elfogultnak tartsatok. Ez így természetes. Igen, arról a Marciról beszéltem.
Szerintetek jól látok, vagy baj van az ízlésemmel?
bukokati

Igen Nicole kisfia a Marci, a mi kis vőlegényünk :)

KépKép
KépKép
akíra

Bukokati Kislilla kisfia tényleg szép baba, de nekem például jobban tetszik Vitte kisfia, mint lilo lánya.

krisy79

Na, na lassan eljutunk oda, hogy kik is a szép kisbabák! És mi van a többiekkel, akikről páran eddig áradoztatok?
bukokati

:lol:
Szerintem kár ezen vitázni :)
Nincs szerintem olyan gyerek akit mindenki szépnek tart!
Hisz a szépségkirálynőt se tartja mindenki szépnek! Könyörgöm tényleg véleményekről beszélünk! Hogy is jelentheti ki valaki kategorikusan hogy szép nem szép? Midegy, én most szólaltam meg a szépségről utoljára!
Ja, és persze hogy mindenkinek a sajátja a legszebb :)

KépKép
KépKép
akíra

Na, még egy és abbahagyom!
Ki is az akiről áradozik mindenki és nem szép? Mert én már erre is kiváncsi vagyok :D

KépKép
KépKép
akíra

Bocs, nem szeretnék senkit megsérteni, távol áll tőlem, de többen vannak és mint írod is mindenkinek más a szép.
Na, de legyen ennyi elég ebből az egészből.
További jó írogatást, legyetek jók és próbáljátok meg úgy a dolgokat, hogy ne legyen vita, veszekedés. Örüljetek egymásnak, egymás gyermekének, de csakis ŐSZINTÉN! Ez minden emberi kapcsolat alappillére.
bukokati

Hát rendben! Én eddig is őszinte voltam, ugyhogy így is folytatom! :)
Akinek nem tetszik az én gyerekem szerintem eddig se mondott rá semmit, akinek meg tetszik az mindíg megjegyzi, hogy édes! Én ezáltal tudom is, hogy ki tartja szépnek és ki nem! De engem egyáltalán nem zavar ha valaki nem tartja szépnek! :wink:
Nekem a legszebb és ez a lényeg :)
Én mindenkit szeretek itt, ugyhogy kiváncsi vagyok hányan maradunk!

Lesz ámulás amikor holnap megjelennek azok akik ma nem voltak, és elolvassák ezeket :lol:

Na jó éjt mindenkinek megyek az én szép kislányomhoz :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: