BFAGI: GRATULÁLOK A GYÖNYÖRŰ KISLÁNYODHOZ! KÍVÁNOM A LEGJOBBAKAT, BELEÉRTVE A SOK FINCSI TEJCIT IS!
Fleur: boldog szülinapot Neked, és ne add fel, még nincs vége a napnak (egyébként talán jobb is, ha nem ma szülsz, hadd legyen a Csöppség szülinapja egy olyan nap, ami csak az Övé!)
Emese: sok pozitív energiát Neked, hogy mihamarabb túllegyél ezen a gyulladásos időszakon!
Granda: nem semmi! Nagyon szépek a patchwork-ök! Irigylem a türelmedet és hogy milyen szépre sikerült!
Silka, Irina, l.móni: nyomás a szülőszobára, Rajtatok a topic szeme!!! Na kié lesz az első naptárszerinti szeptemberi baba?
Anitja: szerintem tuti meg fog fordulni Gergő!!! Van még ideje, sőt azt mondják, még vajúdás közben is megtörténhet a bukfenc!
Lányok! Köszönöm szépen a tegnapi biztatásokat!!!! Tudtam, hogy Rátok számíthatok!

Ma éjjel jobban aludtam, és még a Szüleim meg az Öcsém+Barátnője is lejöttek Anyósomékhoz ma délelőtt!!!! Sikerült helyrerakniuk, visszatért belém a jókedv és a bizakodás. Sajnos vannak ilyen "eltörik a mécses-napok" még a legpozitívabb gondolkodás mellett is...

Görcseim azóta is alig, és már a derekam se fáj annyira. A méhszáj biztos nyiladozik tovább szép lassan, mert elég sok a folyásom az utóbbi napokban, de úgy tudom, ez nem baj. Aztán majd akkor szülünk, amikor szülünk, különben is, már az elején is pedzegették, hogy Máté egy héttel fiatalabb, mint ahogy számoljuk. Akkor meg hova a para, ugyebár? Mindennek eljön a maga ideje. Egy piciny parám van még: akkorára azért ne nőjön, hogy meg kell csaszizni, mert nem fér ki (én nagyon kicsi vagyok csípőileg). Dehát, ha úgy alakul, az se baj, a lényeg, hogy Máténak a legjobb legyen!
Na, eldugulok.

Este még próbálok jönni.