A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Jó termékeny volt a délelőtt, sokat írtatok.

Grilli: fantasztikus a többszínben játszó tábla, nemcsak informatikussá nevezünk ki, hanem át is kereszteltünk :D

Zel, Bodza sorstársaim: jól vagytok? pihenjetek sokat. Bodza valami gólyás honlap szerkesztője vagy? Nagyon édesek!

Február: franciadrazsééééé :D :D milyen régen nem ettem

Kismamik: egyre több helyen olvasom, h külföldön fele ennyi vizsgálat nincs, csak minket magyarokat idegesítenek vele, ejjj. milyen jó is a boldog tudatlanság

Cseka: erre a kombinált szűrésre mentél el ami az Istenhegyi Klinikán van? Anyukám már mondta, h nehogy engedjem majd az amniót.

Ági: küldöm a tüszőmegtartó erőket, nyugi a Cetrotid nem engedi kirepedni idő előtt, nyugalmas, hússal teli hétvégét kívánok és, h gyorsan teljen el......emlékszem nekem csigatempóban ment

Yamita: édes a videó, de a 4-es ikres anyukák élete nemcsak ágybanfekvés, gügyögés és mosolygás :D

Köszönjük Zel és Bodza nevében is a mindennapi babaragacsokat, és lassan jön a köv. turnus...Beus, Hanyatka, Katóc és a többiek.

Anikó
tatulány

Jaj és a teszt, én elvileg akkor a ciklusom 31. napján leszek, normál esetben 27-28 napos, ha addig nem jön meg az is főnyeremény.......

Yamita: a nagy izgalmak közepette elfelejtettem, h Ti mikor kezdtek? csak a párod vizsg. van hátra?

Anikó
tatulány

tatu, igen a párom, meg a hormonvizsgálat (3 és 21.napi) és okt 5 körül kezdünk! :):)
yamita

Yamita! Naon cuki ez a video :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Sziasztok!

Yamita küldtem neked pü-t.

Zel,Bodza,Tatu küldöm a babaragacsokat.

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kivánok és babásodást!

Andi
zsembi

Ja,igen,már csak 2 hét.Számolom a napokat,azért is,mert apa akkor jön haza és a menszim is akkor érkezik.Remélem :)
hanyatka

igen zsembi láttam, és rögtön válaszoltam is.. :shock:
most megnéztem,hogy még mindig a kimenő üzenetek között van, nem az elküldöttben.. ezt nem is értem..
megpróbálom mégegyszer!
yamita

Na itt vagyok. Túl vagyok a szunyán, és még egy filmet is megnéztem. Ja gyorsban hajat is mostam, de most állva zuhanyzás közben, nem hajolhgtok! :-)

Hát remélem is, hogy megtartja a Cetro a tüszőkéimet.

Ja apánk ondta, hogy hétvégén ne kiránduljak, erre nem elküld vérvételre holnap reggelre a Nyírőbe! Meg éjjel az ügyeletre tüszőrepesztő beadása miatt. Na mindegy.

Zel, azért tényleg ne csak feküdj, mert olvastam valahol, hogy az sem jó, mert nem áramlik akkor a méhbe annyira a vér. Úgyhogy nyugodtan sétálgass, tényleg a lényeg, nem hajolj, ne emelj, ne autózz, és nem lépcsőzz. :-) Mond meg apának én mondtam, a nagy öreg! :-)
Ági28

Tatulány!

Igen, az Istenhegyin voltam a 12. héten, de a vérvétel teljesen negativ volt, csak a tarkóredő volt ott is vastagabb. Ezután küldött el apánk amniora, ahol csináltak uh-t, ami teljesen normális volt. Kérdezték is, hogy mit keresek itt. Aztán visszarendeltek az AFP eredménnyel, ami pedig tök jó volt. Megcsinálták a genetikai uh-t, megmérték a bébi lábát, fejét, mellkasát és aszonták, hogy minden rendben vele, nem kell amnio.

:lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Csak azt nem értem, hogy hogyan mértek kétszer vastag, egyszer pedig tök normális tarkóredőt. :shock: :shock:

Kép
cseka

Kedves Ági! Csak azt szeretném Neked írni, hogy nekem eddig 7 stimum volt és most ez az utolsó sikerült a legjobban. Nekem is most nagyon lassan és egyenletesen nőttek a tüszők, ellentétben a korábbi stimukkal. Azaz ilyenkor nem repednek szét, mert nem ugrottak meg közben sem és ezekből a tüszőkből szép érett petesejtek lesznek, melyek majd jó arányban megtermékenyülnek és Te leszel a mostani csapat első ikres kismamája :wink:

Kedves Zel, Tatu és Bodza! A napokban zajlik a megtapadás, nagyon-nagyon drukkolok, mennek a babaragacsok :)

Kedves Cseka! Nagyszerű, hogy nem kell az amnio.

Kedves Február! Már túl vagy a nehezén, az első 12 héten. Kívánom, hogy a maradék 28 hét is olyan szépen teljen mint ezek a napok, kivétel a rókakoma :)

Kedves Bébé! Már alig várom, hogy beszámolj a 10. heti UH-ról.

Kedves felkészülésben lévők, sok erőt a rátok váró 40 csodálatos héthez.

Rólam csak annyit, hogy a barnázás megszűnni látszik. Ma meg volt az UH, Grillázs tippje helyes volt, egy baba van a pociban és minden rendben volt. Emelt adag utro mellett, rutascorbint és magne b6-ot szednem kell. És leírhatalan az az érzés amikor ránézünk férjemmel az UH képen lévő 11 mm-es kis boldogságunkra.
albi2000

Február! Annyira örülök, de szuper hírek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iszonyú jó stílusod van, jókat nevettem!!!!!!! :D
Ez a franciadrazsé... :D :D :D
Szóval: további lyó pocaknövelést!!!!!!!!!!:D

Hanyatka! Hamar eltelik az a két hét és utána hajrá!!!!!!!!!!
Köszi nagyon a ragikat!!!!!!!!!!!! :D
Küldhetek még gólyamadarakat... :D

Ágim! De jó!!!! Tüszőmegtartó erők mennek ezerrel feléd!!!!!!!!! :D
Fú, nagyon szorítok hétfőn!!!!!!!!!!!!:-) :-)

Bébé!
Olyan pozitív vagy mindig és megnyugtató!!!:D
Nagyon szépen köszönjük a ránk gondolást!!!!!!!
Ragikat nagggyon köszi!!!!!!!
Neked szép és jó pocaknövesztgetést!!!!!!!:D

Yamitám, Te fantasztikus emberke!:-)
Megint olyan jó volt olvasni, amikt priviben írtál!!!!!!!!!!!!!:-)
Megcsináltam!!!!!! A férjem nagyon kedvel Téged, mert mindig azt írod pont, amiről Ő éppen győzköd. Ilyenkor jön az üzid, mint megerősítés és persze Rád legalább hallgatok...Hihi!!!!!!:D :D Imádlak! Olyan kis gonoskodó, odafigyelő vagy!!! Még 1x köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Édes a video!!!:D
Buddhabar van, de még szerzünk. Már folyamatban van!!:D

Tatuka!
Jól vagyok, köszönöm!! Örülök, hogy Te is!!!:D
Gólyás honlap szerkesztő-jaj, de jót nevettem!!
Nem, csak kerestem Nektek a neten.

Zel!
Persze, már nem is tudom, miről beszélsz!! :D :D
Te kis huncut!! Titokban írogatsz?

Zsembi!
KÖSZIIII!!!!!!Igazán nagyon drága vagy!!!!!!!!!!!!:D

Albi!
De édes vagy!!! Köszönjük a gondolást és ragikat!!!!!!!!!!:D :D
Nagyon klassz hírek!!!!!!!!!!!!:D :D
bodza2005

Ezt Nektek!! :D :D :D

Kép
bodza2005

zsembi most harmadszorra is elküldtem a válaszlevelet, mostmár három van a kimenők között (pedig most nem is válaszként, hanem új üziként) remélem majd egyszerre beesik mind a három!! :lol: :lol:
valami van vele, mert a többi is nagyon lassan megy el, de legalább elment.. na mindegy, nem adom fel!!! :D

bodzám Te vagy az egyik mosolybombája ennek a topiknak! :D:D:D:D

ágika jó pihenést, gondolok rád sokat, óvatosan túrázz a kórházak között!! :)

Nem sorolok mindenkit, tessen magatokra venni:
Soook puszi és jó pihenést a hétvégére!!! :)
yamita

Bodza: a jókedved télleg határtalan, a punkción is jó volt a hangulat, mikor először voltam olyan lightosan beszélgettünk 2 szót az akkori lányokkal, mostmeg.......-:))

Cseka: szegény, jól beidegesítettek ezzel a tarkóredővel, de lényeg, h Macikád stramm Macika...

Február: azthiszem én is, ha korán már lehet látni valamit akkor az kuki!!!! de még nagyon korai Neked

Ági: csak lassan-nyugisan kirándulgass holnap, az jó, hogy előre pihentél a nagy alkalomra

Olyan jól hangzik ez a "Zel, Bodza, Tatu" hármas remélem 9 hónapig így maradunk együtt!!!!!

Zel: tényleg kelj fel néha, h legyen a méhben vérkeringés, én ma is és tegnap is óvatosan elsétáltam az újságoshoz (kb. 200 m), és olyan puhánynak éreztem magam.

Albi: gratulálok az egy bébihez, mi az hogy emelt adat Utró? több mint 3 x 2????

Hanyatka: 2 hét és triplán jó lesz, megjön Apa és a mensi, és kezdhettek Ti is

jó pihit és jó hétvégét!!!!

pusszancs

Anikó
tatulány

Yamita megkaptam tényleg mind a 3-rom üzit de nem jelzi nekem a rendszer hogy van üzenetem.

Albi, Február, Cseka ugy örülök hogy mindhárman jól vagytok tessék vigyázni magatokra.

Zel Tatukának igaza van néha kelj fel egy kicsit.

Bodza neked tényleg mindig olyan jó kedved van hogy én is felvidulok mikor olvaslak.

Ági csak ovatossan a kirándulással nem fáj a pocid?

Mindenkit puszilok akit most nem irtam név szerint nekik is és mindenkinek mennek a drukkok.

Andi
zsembi

Szép Napot Mindenkinek!

Igazán szuper ilyen cuki üzenetekre idejönnöm e hajnali órán!!!!!!:D:D:D:D
Nekem meg Ti csináltok nap mint nap jókedvet!!!!!!!!!!!!:D:D:D
Soxor hangosan nevetek, amikor olvaslak Benneteket!!!!!:D:D
Ez olyan jó!!!!! Mi most már jól összetartozunk mindannyian, igaz?!!
Volt, hogy a jó kis hsz-eiteket olvasva zökkentem vissza a lényeghez, az egyetlenhez, ami gazán fontos és számít: CSALÁD, BABA(k).:D:D:D
A munkahelyemen ugyanis elég undorító dolgok történnek -a kollegáimmal szemben, a munkáltató részéről-, ezért néha, a híreket hallva Tőlük, nem voltam túlságosan feldobva. Ilyenkor jöttem és egy pillanat alatt észhez térítettetek, akaratlanul is, hogy most nekem/ nekünk csakis ez számít, amiről itt diskurálunk!!!!!!!:D:D

Olyan jólesik az a kedves odafigyelés, amit adtok nekem és a többieknek, jólesik gondolni Rátok és szorítani a boldogságotokért!!!!!!!!!:-):-):-)

Szerencsés vagyok, mert vannak igaz barátaim :-), elég szép számmal, több barátság 10-15 éve tart ezek közül. Titeket nem rég "ismerlek", fura módon mégis olyan közel érezlek Benneteket! Nem csupán a sorsközösség miatt!! Szerintem így is lejön az ember egyénisége, személyisége, a sorok közül, nem csak személyes találkozáskor. Persze azt is baromira várom!!!!?:D:D
Na, abbahagyom, mert már rég értitek...:D

Jó pihenést, készülődést, regenerálódást, feltöltődést és végül babaesőt minden kedves topiklakónknak!!!:-):-)

:D:D:D:Bodza Sambucus nigraKép
"A bodza virága, levele, érett bogyója egyaránt tartalmaz gyógyhatású anyagokat":D:D:D:D:D:D
bodza2005

sziasztok csajok!

Bodza - ugye nem elekroszmogban ragasztod a bébid? /mármint nem a hasadon a laptoppal írsz nekünk? /

Ági - asszem múlt héten voltam az Ázsiában, s akkor tűnt fel egy rózsaszín bolt táskákkal.. :wink: egy szőke leányzó volt ott, s nem is voltam biztos benne, hogy az a tiétek.

lányok, bírjátok még a húsevést?

Albi, Február - még mindig kell az utro??

Finch - ha úgy érzed, jobb is hogy eltoltátok az irányítottat!

Nálam egyenlőre még nincs hír, a menzim még nem jött, így nem kell aggódnom a hétvége-szonda miatt, bár már mennék Déviszhez én is. már sikerült rástresszelnem magam a dologra, s azt találtam ki, hogy beveszek két algopirynt előtte. az pszichésen is jót tesz. mi a véleményetek? másik, állati kellemetlen kérdés: betéttel v tamponnal menjek?
A szonda után van a gyógyszer-összeállítás?
szépem

Sziasztok!

Dehogy fekszem egész nap... Csak apa a számítógép előtti ücsörgést nem engedélyezi! Mondjuk az nem is esik valami jól. Viszont nagyon közel van a kis boltunk, amit mindennap elsétálok megnézni. Meg kertesben lakunk, így az udvaron is mászkálok.

Február! Dehogy hordtál le! Jót nevettem rajta. Anyukám épp itt volt, neki is felolvastam. Neki is tetszett! :lol:

Babaragik viszont!!!!

Puszika!!

Kép
Kép
Kép
zel

Hétvégén úgy látszik kisebb a forgalom, vagy kirándultok ?

Bodza: nagyon jó a bodza. ez a kedvenc gyümölcsöd?

Úgylátszik minden munkáltató szemét, én is megbeszéltem egy kedvenc kolleganőmmel, h 1x telcsizek neki, nehogy valami jó kis átszervezés hírére menjek vissza, de eddig minden OK, tegnap beszéltem a főnökömmel, hogy még 3 nap szabi lenne szerdáig....ott nyafogott, h jaj mi lesz, de majd megoldják.....tök jó nem elég, h az éves szabadságomból vagyok még kínlódnak is :shock: de majd mereszthetik a szemüket ha bejelentem a babát :D

Nekünk most tényleg a baba a legfontosabb!!!!!!!

Szépem: ne stresszelj a szonda miatt, egy erősebb mensis görcsre emlékeztetett, de nem az amikor feltolták a méhszájon át, hanem amikor az idegen test beért a méhbe ...és ettől görcsölt, egyre kell figyelni, meg ne moccanj........én becsuktam a szemem, haraptam a számszélét, szorítottam a kapaszkodót és azt szuggeráltam, h nehogy megugorjak...utána este véreztem egy kicsit.
Én betéttel mentem, kicsit megtörölgettem magamat, szonda és az UH után van a gyógyszerbeállítás.......Dévai Apánk fejében már ott van, csak papírra veti...és ha Gonalt kapsz Ági megmutogatja a tollat.

Húsevés: már kicsit undorom van, ma grillcsirke volt, tegnap sült tarja...lányok adjatok ötleteket

Párom meg irigyel a sok fekvés miatt....pedig ez kényszerpihenő most.

Anikó
tatulány

Zel: megnyilt már a bolt? Ezért jó ha valaki nem alkalmazott, saját magad főnöke vagy.

Annyit írtunk már, hogy találkozni kellene, mit szólnátok egy szept. végi péntekhez? Vagy inkább hétközben lenne jobb? Mondjuk szept. 14. vagy 21....addigra a mostani "turnus" kipiheni magát otthon és a köv. mégcsak UH-kra jár?

Anikó
tatulány

Sziasztok! Éppen csak bekukkantottam, hogy mi újság.

Ági, milyen volt a (tor)túra a Nyírőben? Éjfélkor még egy séta az ügyeletre, aztán holnap leszel szíves feltett lábbal ücsörögni egy kényelmes fotelben!

Bodza, ne hozz zavarba! :oops: Amúgy többször megbeszéltük, hogy az Utrogestan teljesen olyan, mint egy gyári hibás franciadrazsé. Csókoltatom a formatervezőjét nagy szeretettel, biztos pasi volt, szerintem egy levélnyit biztos elgurítottam az elmúlt bő 2 hónapban... (Hajnali 6-kor, mikor a wc-n ülve elalszom, baromi nehéz ám azzal a kis, csúszós vacakkal bűvészkedni.) Most pont ki van számolva, nem ejthetek el egyet sem jövő vasárnap estig. :roll:

Szépem, igen, még kell az Utro, nyilván a vérezgetések miatt, de már csak egy hétig, és csökkentett adagban. Remélem, nem lesz gond, ha abbahagyom, de ha jól tudom, nem is szabad a végtelenségig "szedni".

Zel, megnyugodtam. :) Ti is boltot nyittok (nyitottatok)? Mennyi komoly üzletasszony van itt a topikban!

Ja, ami a gyerkőc nemét illeti, a sógorasszony is azt mondta, hogy ha látszik, akkor fiú. De szerintem, ha egyértelműen nem látszik, az is jelent valamit. Amúgy meg olyan mindegy, gondolom, ezzel ti is így vagytok...
február

Na, ennyi voltam mára. Jó pihenést mindenkinek!
(Zuram nyűgös, hogy mit tudok ennyit írni. Nem tudom, miért nem lehet bevallani, hogy egyszerűen nem tud úgy tv-t nézni, hogy nem kuporgok mellette a fotelben :) )
február

Tatu!

Ne aggódj... Én sem bírom már a húsevést. Eléggé húsmániás vagyok, de most????? Hihetetlen mennyire nem kívánom. Pedig még van egy kis csülök, amit nekem kéne befalni. De csak spagetti jár a fejemben. Megyek, meg is csinálom... Nincs itthon se szósz, se sajt. :( A szósz nem fog ki, rajtam, a sajtot meg odaképzelem..)
Boltot még nem nyitottuk meg. Az árukészletet a család nem akarja nélkülem meghozni, így ki kell várniuk, amíg én is szállítható leszek.

Február! Ha megszorulsz a bogyival, szólj, gurítok egy adagot. :lol: Nevetséges tényleg, hogy egy cukorborsót kell az ember lányának félálomban begörgetni... A barátnőm visított a röhögéstől, amikor az utrot megmutattam neki.

pusza!

Kép
Kép
Kép
zel

franciadrazsé :D :lol: cukorborsó :lol: :D mivel én késői bagoly vagyok 1-1 órával eltoltam az Utró idejét, 7-15-23 órára, a lényeg úgyis a 8 óránkénti dugdosás, nem?

valamelyik nap eszegettem a húsomat és a párom mondja, h micsoda méla undor van rámírva :) én meg túróstésztáról álmodom, mostmeg finom padlizsánkrémet csináltam.

Ági: készülsz az éjszakai túrádra? Holnap csak óvatosan, hétfőn amint lesz erőd majd írd meg, h hány petesejted lett, stb....

Család elment esküvőre, én őrzöm a házat, anyósom telefonált, h egy 3 hónapos baba a sztár fehér csipkeruhában.....na még jó, h nem mentem el :oops: csak a szívemet fájdítanám

Anikó
tatulány

Tatu - köszi szépen a "kényes" infókat.. azért vagyok beszari, mert nekem a hsg baromi szar volt, igaz, semmi köze hozzá, de mégis - ami feledhetetlen, azzal nem tud mit kezdeni az ember lánya.

az utro tényleg nagyon mókás, eleinte bajban voltam vele, hogy meddig feküdjek vele, de többen mondták, hogy nem kell órákig, a gyógyszer felszívódik hamar, a vivőanyag meg úgyis visszatér.. :roll: bár nem tudom, miért nem írják rá rendesen a tájékoztatóra.

jó éjszakát mindenkinek!

Ági -azért holnap még jelentkezz be!
szépem

Szépem: a hsg nekem is rémálom volt, ott hosszan volt a görcs, a szondánál kb. 3 másodpercig.

Inszemekkor én a munkahelyen Utróztam magam :roll: igaz csak 1-et, sebaj kicsit fellendítjük a tiszt. betétek forgalmát :lol:

Anikó
tatulány

Kedves Tatu! 3x2 utrót "hagyományosan" és 3x1-et szájon át kell szednem. Ezenkívűl rutascorbint és magne b6 vitamint.

Kedves Szépem! Úgy tudom az első 12 hétig kell szedni és fokozatosan kell leállni vele, szóval nekem még a java hátra van.

Kedves Ági! Neked még hosszú ez a nap, de hétfőn biztosan csodálatos eredményed lesz.

A többieknek örömteli várakozást, jó felkészülést kívánok!
albi2000

Most kaparom meg magam
mindenkinek írtam szépeket, erre elszállt :(

Mindenkinek köszi a gratulákat - így kénytelen vagyok összességében megköszönni :(

Kérdéseim:
lehet hogy én vagyok alulinformált, de mi az a celebkismami ? :shock:

Cseka - van rózsaszín pelusom is, ez a sárga mező ebben a fázisában levőknek kijár :D

Bodza - behalok a gólyáidtól, majd rakok fel én is ha sikerül

Puszka mindenkinek - táblicskut frissítettem, majd valamelyik nap töltök fel :)
grillázs

Kép Kép
Akik még velünk voltak-vannak: Szimó, I. andi, grillázs

Andit kérésének megfelelően kivettem és jómagamat is, mivel így legalább van hely másnak :)

Felszólítás alatt: gizmixxx
grillázs

Sziasztok!
Nem vesztem ám el, csak szabin voltam, ezért is nem jelentkeztem idáig. Mivel meggyőződésünk a férjemmel, hogy ez volt életünk utolsó gyerekek nélküli (mi csak úgy hívjuk "nyugdíjas") nyara ezért most apait, anyait beladtunk, rendesen kitomboltuk magunkat. Néhány kiló fel is ugrott, de sebaj hétfőtől úgyis koplalni akartam, megpróbálok ledobni néhány kilót őszre.
Látom megint sok mindenről lemaradtam, de megígérem, hogy hétfőtől rendszeresen látogatom majd a fórumot.
Manókát nagyon sajnálom és őszintén átérzem, amin átmegy. Tudom nem sokat ér, de fel a fejjel, előre kell nézni. Szerintem is jó ötlet Törökország, ott még biztosan jó idő van és kellően messze, hogy az ember egy kicsit távolról átgondolja mi is történt vele.
Láttam, hogy kikerültem a táblázatból és nagyon szeretnék visszakerülni. Láttam azt is hogy hiányzik néhány adat. Ezek: lakóhely: Budapest, 5. lombikunk lesz és szeptember 11-én megyek a Dévai dokihoz konzultációra megbeszélni, hogy pontosan mikor is inditsuk a programot. Nem szeretném nagyon húzni, tőlem akár hóvégén is indulhat a stimzuláció, tulajdonképpen csak tőle függ.

Szimó
szimó

Ágica! Minden ok volt a szurival???
Jaj, de izgalmas, már csak egyet kell aludnod!!!
Ma nagyon óvatosan mozgolódj!!!!!
Tüszőmegtartó erők mennek!!!!:D :D :D

Szépem! Amióta írtad a szmogot, nem merek annyit olvasgatni a neten...:D A kérdésedre válaszul: szerintem tampon. Algopirynt ne légyszi', mert tudod, már úgy kell tekinteni ezt az időszakot, mint egy előterhességet. Emlékszel, Apánk engem nagyon leszúrt az antihisztamin (allergiára) miatt. Azóta semmi nem vennék be, a világért sem :D:D.

Tatu, Zel! Babaragik mennek!!!!!!!!!!!!

Tatuka! Köszi a privit, ment a válasz este. A bodzát (szörp, virág palacsintatésztába mártva és kisütve-ala Nagymamám anno) szeretem, de nem a kedvencem, hanem az én hőn szeretett kishúgom egyik állatkáját hívják így:D :D.
A férjecskédnek is üdv tőlünk, milyen aranyos, amit írtál!!! Találkozó részemről rendben!!!:D

Február! Vihogtam megint az üzenetedtől. Írj sokat, mindig, légy szíves!!!!!!!!:D:D:D

Griili! Te jól kiszedted Magad a táblázatból! Hamar kerülj vissza légyszilégyszi!!:D:D Gólyák :D:D.

Mindenkinek cupppp!!!!!!!!!!!!!!

B.
bodza2005

Kagyló, Finch, Hanyatka, Beus, Szépem, Katóc! Szeptember van!!!! Eljött a Ti időtök!!!!:D:D:D:D:D Ágica vezetésével, sikerre fel!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
bodza2005

Na sziasztok!

Szépem az a mi boltunk, de nem tudom ki lehetett a szőke lány, mert ha vörös, az a nővérem, én melírozott, bár eléggé világosra sikerűlt, sok benne most a szőke, az alkalmazott meg barnás vörös. Na mindegy, alényeg, az a mi boltunk, volt igen.

Tegnap reggel vérvétel sikerült, bár azt az 1000 Ft-s vizitdíjat kicsit ismét zokon vettem. Egy középkorú faszi vette le a vért, de utánna fájt rendesen a kezem, bár lehet, hogy az a baj, hogy a héten már 3. szor vettek ugyanabból a vénámból vért. Ja és még büdös cigiszaga is volt az embernek, de attól függetlenűl kedves volt.
Az éjjféli injekcióval minden rendben volt, leszámítva, hogy a nőnek tényleg sikerült a nagy seggemben izmot találnia, és sajgot renndesen a hátsóm hazafelé. De az ügyeletes csajszi is nagyon kedves volt.
A hasam feszül rendesen, bár van mikor nem érzem, és akkor elkezdek aggódni. De most éppen feszül. Ma már szurit is csak este kell kapnom.

Bodza majdnem sírtam, mikor a barátságokról beszéltél, és már minket is oda sorolsz. Olyan aranyos vagy.

Basszus a húsevéssel bajban vagyok ( természetesen eszem) De úgy kell erőltetni, mert folyamatosan vissza akar jönni. Bezzeg a maradék vargabéles simán lecsúszott! :-)
Tegnap pl rizseshusit csináltam, és ma esszük meg majd a végét. :-)
Ági28

Ja Bodza, ha holnap felébredek, akkor írhatok neked SMS-t? Cyprusnak szoktam, de nem tudom, hogy ő mikor kerül gépközelbe, hogy elmondja nektek hány petikém lett.
Február neked is küldök, jó?? :-) Meg akinek megvan a száma annak is! Nem tudok köztetek választani! :-)
De valaki írja majd meg a többieknek jó??
Ági28

Hát persze, Te drága Ágica!!!:-)
El is várom!!!:D:D:D:D
Azonnal publikálni fogom, ígérem!!!!!!:D
Minden jó lesz, ne izgulj!!!!!!!!!!:-)
Kérlek, mostantól ne egyél tisztán szénhidrátot, tudod, a cukor-veszély miatt!!!!!! Légyszi', ígérd meg, hogy oda fogsz figyelni!!!!!!!!:D:D
Ma már ne hajolgass, próbálj nyugton maradni Te örökmozgó!!!:-)
Pusza sok!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
B.

Yorkik Neked:Kép Kép
:D :-) :D
bodza2005

kellemes vasárnapot mindenkinek!

Bodza - bizony, végre itt a szeptember, indul a köv. turnus!! :lol: reméljük, a gólyák felénk is elrepülnek egy (v. kettő ) pici, szuszogó csomaggal :wink:
na jó, akkor nem algopirin, hanem aspirin lesz!
A szmogot nem ijesztegetéssel írtam, de hát az ember legyen óvatos. (írom ezt hajfestés, és fájdalomcsill. gondolata után..... ) :roll: nálunk tapasztalat, hogy a nappaliban igen nehezen lehet aludni a vendégek szerint, aztán rájöttem, hogy talán azért, mert az ágy a tv, dvd és a számítógép között van, millió kábel (mondom is mindig a páromnak, egyszer ez lesz a veszte, megfojtja vmelyik...) stb. na ott lehet hogy zsizseg az éter... persze a mai gépeknek, - főleg laptopnak, a sugárzása szinte a nullával egyenlő.

Ági - ne aggódj, ha feszül a poci, biztos rendben van minden, de ne figyelgesd magad túl sűrűn, mert így nehezen lesz hétfő!! :) (bagoly mondja... ) jé, szőke vagy? a kép alapján nem is tudom elképzelni. én meg sajna kiléptem a szőkék sorából, előre gondoskodó leendő kismamaként!, hogy ne kelljen annyit festeni, barna melírt kértem, amit úgy elszúrtak, hogy majdnem fekete lettem...
ez a vizitdíj dolog röhej.. tényleg, hányszor kell elmenni stimu közben vérvételre?

a szondáért ugye nem kell fizetni?

hústipp: egyetek vmi darálthúsos, rakott cuccot, ott kevésbé feltűnő, hogy húst eszel.. pl. rakott kel, padlizsános-sajtos vmi..
szépem

Bodza - milyen cukorveszélyről írsz?
szépem

bodza nem ígérhetem meg, de azért odafigyelek ám! :-)

Szépem, igen a képen egy kb másféléves énem látható, akkor még teljesen sötét hajjal! :-)
Ági28

Na csajok én mára el is köszönök, holnap majd jelentkezem. Szorítsatok reggel, hogy a bekukknál ott legyenek a kis labdáim!
Ági28

ok! ügyes légy, szorítunk!! addig is pihenj!!
szépem

Sziasztok!

Ági holnap rajtad a világ szeme nagyon drukkolok ügyes legyél.

Zel,Bodza,tatu küldöm a babaragacsokat++++++++++++++++++

Yamita neked meg irtam vissza remélem elment.

Andi
zsembi

Szépem!
Jaj, de édes kis csomagok lesznek AZOK!!!!:D:D:D
Én is Aspirinre gondoltam!!:-)
Terhesség alatt fokozottan kell ügyelni, akinek nem túl alacsony a cukra (de még éppen normális:D), nehogy cukorbeteg legyen. Nekünk pedig, akik nem vagyunk túl soványkák;-);-) a súlyunkra is illene vigyáznunk...:D:D

Drága Zsembi!
Kösziköszi!!!!!!!!!!:D:D

Ágikám!
Megy a drukk ezerrel reggel(TŐL), persze addig is!!!!!!!!!!!!:D:D
bodza2005

Sziasztok!

Bodza, Tatu! Babaragi viszont megy!!!!!!+++++++++++++++

Ági! Jelentkezz, amint tudsz! Izgulok!!! Helyetted is! Neked csak nyugi! Emlékszel, hogy csináltam?

Husi??? Egyetek spagettit rántotthússal.... Isteni! :lol:

Hívjam fel a dokit, ha néha olyan, mintha picit görcsölne, vagy fájna a pockom? Vagy ez még belefér?

Pusza!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel ilyenkor szokott görcsölni helyezkednek a bébik :)

Andi
zsembi

Én ettem helyettetek is husit finom oldalast sütüttem de majd mikor kötelező lessz biztos én is undorodni fogok.

Mindenkinek csodás éjszakát holnap ujra izgulhatunk Ágiért.

Andi
zsembi

Zsembi!
Köszi! Legyen igazad!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

micsoda pörgés van itt-:))

Grilli kedves, a tábla fantasztikus, de magadat miért vetted ki belőle????

Jujjj, én nagyon szeretnék rózsaszín pelust, de a kék is jó lesz!!!

Zel: kis görcsölés, fájdalom az normális ilyenkor, most van kb. a beágyazódás, nekem is vannak ilyenek, puffadás és tompa nyomás....remélem nemcsak bebeszélem ezeket.

Mi vadashúst ettünk ma, tényleg álcázni kellene rakott cuccokba :D

Szépem: na jól kisegítettünk a betét-tampont témakőrben, nekem azért volt betét mert már alig véreztem. Szondáért nem kell fizetni, benne van a 300 Ft vizitdíjban, vérvételre elméletileg a leszívás előtt 2 nappal kell menni, én volt amikor 2x voltam.

Ági: Éjfélkor Rád gondoltam, holnap rajtad a világ szeme ügyesek legyetek!!! Megy a sok drukk!!!!!!!!!!!! Ha választani lehet mi is a vargabélest választanánk, nem a húst!!!!!

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Tatuka, válaszoltam a prividre! :D

Zel! Nekem is ez van, akkor ez normális, úgy tűnik.:-)

BABARAGIK NEKTEK tobábbra is!!!:D:D

Ágikám! Már most izgulok, azonnal írj!!!
Minden szuper lesz!!!!!!!!!!!:D:D

Babásoknak pocaknövesztést!!!!:D:D

Vargabéles, jaj, de ennék!!!!!:D

Szép álmokat Lányok!!!!!!!

Bodza
Kép
bodza2005

Sziasztok!
(Jé, ilyen se volt még, hogy első legyek...)

Zel, köszi a cukorborsót, olyan jót röhögtem. Tényleg. És kösz, ha megszorulnék, szólok. Bár most, hogy csak 2x2-t kell, később teszem be, nem 6-kor, így jobb. Nem csodálom, hogy a barátnőd visított a röhögéstől, engem itt a lányok felkészítettek előre, hogy milyen, de nekem is kikerekedett a szemem, mikor megláttam. Ja, és nekem is elég hamar voltak kisebb-nagyobb görcseim, nem feltétlenül jelent rosszat :) Bodza, Tatulány, ez nektek is szól. Úgy drukkolok nektek!

Persze, Tatulány, a lényeg, hogy 8 óránként, én is gondoltam rá, csak a beültetés után pár nappal már este ½ 10-kor beájultam, februárapunak úgy kellett böködnie, hogy menni kéne berakni az Utrót… A munkahelyi akció kész rémálom, sötét van, büdös van, ki kell várni, míg egyedül maradsz, mert ugye elég jellegzetes hangja van, mikor kinyomod abból a buborékból, nehogy már valaki megkérdezze, hogy mivel gyógyszerezem magam a wc-ben, vagy pláne elkezdjen találgatni, a wc-re ráülni nem lehet… áááááá.

Albi, te aztán tényleg hatalmas adagot kapsz… Mindegy, csak hasson. Viszont nagy öröm lesz, mikor el lehet kezdeni csökkenteni!

Ági, gondolok rád, és várom az sms-t. Igaz, hogy ezt csak később fogod olvasni, most már bent vagy a kórteremben. Jaj, csak minden rendben menjen!

Én mindenkinek boldogan újságolom, hogy de jó, már nem émelygek, erre ma reggel a gyerkőc vissza akarta küldeni a teát. Aztán kiegyeztünk egy döntetlenben, tea maradt, cserében émelygek még egy kicsit :)
február

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: