A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

csak gyors bekukk
15.50-től Duna Tv: Becsengettek
Minden amit tudni kell az ovikról

Hogy válasszunk, mire figyeljünk, milyen a jó óvónő, ill. a beharangozóban benne volt, hogy összevetik az angolozós-foglalkoztatós ovit a csakjátszóssal :)

mindenkinek szép vasárnapot!

votiv 8)
votiv

SZrek: ez tök jó ötlet. Csak a MOM marha messze van nekem. :( Én pl. tudok zongorázni. :mrgreen: Attól tartok zongorát nem tudok vinni... És nagyon megtanulnám én is Leni csángós dalait.

Kép
Kép
tinu

Tinu,
csak vicceltem, arra vonatkozott, hogy ott már volt tali és milyen vicces lenne ott énekelni illetve hogy nehéz ennyi embert ennyi helyről közös nevezőre hozni találkahely ügyben :D szóval nem a MOM-ban, hanem valami nyugisabb helyen kéne,nem?
Leni csángó dalait én is én is!!! :D HALLOD, LENI? ;) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Tinu :) Hát szövegtanulós memóriából én se állok jól! De zenével együtt mindig könnyebb, ezért is ajánlottam az én kedvenceimet, mert ott csupa gyerek számára is érthető, élvezhető, hasznos szöveg van. Szerintem menni fog :) Ringató nagyon jó!!!!
indianyo

gyerek ma reggel fürdött szájharmonikával, amit ÁLLANDÓAN fúj Kép

Kép

Kép

szrekuc

Tinu: zenéhez még: én nem szeretem, ha egész nap háttérzaj van, de egy-két órát midnen nap hallgatunk zenét, közben ki-ki végzi a dolgát vagy épp egy-egy dalhoz táncolunk, tapsolunk, dobolunk. De az igazi persze az ének, azt én művelem folyamatosan. Nem baj, ha nem emlékszel a szövegre, dúdolhatsz is, a kicsilánynak az nagy öröm lesz mindenképp.
indianyo

és ne feledjük, hogy az ének tisztítja legjobban a torokcsakrát ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Tinu, könyvtár valóban nagy móka! Enyim kölykök (Zsófi) 1 éves koruk óta tagok, és nem tudnak betelni vele. Az a sok könyv! Amiért viszont mérges vagyok, hogy nagyon kirakatba teszik dízniéket. Legalább ott ne kelljen hadakoznom, hogy MÁST! Na, mindegy. És persze anyuci ott kiélheti magát. Olyan tuti kézműveskedős cuccok vagynak, általában a könyvek fele az enyém. :oops:

Alvóshoz nálunk az Este jó a menő. Nekem annó kedvencem volt, és keveset énekelte apa(!). Most aztán bepótolom. Zsófika naponta ezerszer hallgatná, az ölemben ülve. Lorci kicsit izgága, ő max a Bóbitát hallgatja végig. Már gondolkoztam rajta, vajon miért. Indi, van ötleted? Vagy ő egyszerűen ilyen? Beni, Zsófi félórákat ücsörgött az ölemben énekléskor, ez a csipet viszont nem bírja tovább, mint 1-2 perc.
zsugyu

Zsuzsi :) Dominó soha nem ül az ölemben énekelni. Eszembe se jutott, hogy ez baj lehet. Vagy ül az etetőszékében, vagy a földön, vagy épp áll és táncol, vagy valamit játszik és én dudorászok.
(ölbenülés kizárólag akkor kerül képbe, ha szeretne valamit a számítógéppel művelni vagy épp elérni innen bizonyos tiltott dolgokat)
indianyo

Ez a wc szűkítő téma felkeltette az érdeklődésemet 8) asszem holnap kipróbálom és ráültetem Kamillát a nagyklotyóra mit szól hozzá :)
Deni: remélem nálatok bejön a módszer! Nálunk olybá tűnik, hogy a csaj órákat képes ülni a bilin, hogy én meséljek neki, de produktum nagy ritkán jön csak cserébe :?

Ivás hsz-eket köszi. Sajna még ha a kajákat is beleszámolom akkor se nagyon iszik a ded 8dlnél többet, de ez már sok is.
Ancsi: estére nem akarok már neki se tejet, se kakaót. Az csak reggelihez van nálunk. Pont a foga miatt,merthogy mi még mindig nem mosunk fogat neki -vele :oops:

ZSan: kövi szombaton INDULUNK!! Már úgy várom!!! És ne mondj olyat, hogy nem fog sütni a nap, mert akkor bazi :x :evil: :twisted: leszek!

Ma teszteltük a tatonka hátipukit a János-hegyen. Ded hazafelé kidőlt és elalvadt benne, de szegénykémnek össze-vissza nyeklett a feje. Majd teljesen alsó poz.ba engedtük az ülését és igy pulcsival kitámasztva rá tudott borulni Apára. De ez meg Apinak nem volt jó, mert a fejét nem bírta csak elég hülye módon tartani és már teljesen elgéberedett nekije :?
Kérdés: akinek volt ilyen hátikpukija hogyan oldotta meg benne a ded altatását??????? :roll: Gondoltam viszünk magunkkal felfújható nyakpárnát is de az se támasztja meg a fejét... szal szerintetek hogyan kéne? MEgpróbálok feltölteni képet, hog ymost hogy volt.

Gyerekszájak jóóók!

Rylie
rylie

No ez volt a kezdeti alvás póz sajna az előreborulósról nem csináltam képet...
Szal aki igy hordozott, az hogy oldotta meg az alvadást?
Kép

R
rylie

Zeneovi jo 5let :)
Ma kaptunk 2 kolompos cédét a barátainktol :)
fibi

Rylie, de edesen alszik ez a lany :)
ami nekunk volt hatihordozo, azon elol (marmint a bebi feje elott) volt egy "beepitett" parna(szeruseg), es arra dontve a fejet nagyon jol tudott aludni. ergoval meg tiszta sor... ;) :lol:
en csak az eloreborulos-pulcsival alatamasztott verziot tudtam volna javasolni... v esetleg hatulrol tamasztva? :?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

REc: hm.. akkor kell valami "beépíthető" kispárnát csatolnom a szerkóhoz :? kb 40 percet aludt a csajszi amúgy de szemmel láthatóan nem volt túl kényelmes neki sem meg apájának sem :roll: meg az nem gáz, hogyha sokat csak úgy lóg a lába ?? :roll:

és íme még kép ahogy a jány vonatozik:
Kép
Kép
a libegő után meg jöhetett a lángos :)
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 218.34.jpg[/img]

R
rylie

szal a lángos :oops:
Kép

R
rylie

Tinu:
Pár altató, ami most hirtelen eszembe jutott:

Tente, baba, tente,
itt van már az este.
Köszöntgetnek szépen,
csillagok az égen.

Tente, baba, tente,
aludj szívem gyöngye.
Tente, baba, aludjál,
anyukáról álmodjál.

Tente, baba, tente,
este van már, este.
A szemedet hunyd le,
tente, baba, tente.

Mozart: Altató
Gyermekem, ó aludj már
Alszik a sok kismadár,
Pihen erdõ és a rét
Erdõben az õzikék,
Holdfény ragyog odakint,
Szobácskádba betekint,
Felragyog a hold sugár,
Gyermekem, ó aludj már.

Aludj, Aludj.
Aludj, Aludj.

???
Kertben lebeg az almaág,
Ablakból a Holdfény süt le ránk.
Álomba ringat énekem,
Hunyd le a szemedet gyermekem.
Jó éjszakát!

Aludj, baba:
Aludj, baba, aludjál,
Nyuszika is alszik,
Este van a faluban,
Esti harang hallik

Egyél libám:
Egyél libám, egyél már,
Nézd a Nap is lement már,
Éjfél tájban,
Nyolc órában,
Esti harang szóra,
Bim-bam-bom

Holnap keresek még a fősulis énekkönyvemben!!!!

Nálunk a Mozart lemez a nyerő, de az inkább megnyugtatásra, azt képes 10-15 percig elhallgatni. Dalok közül:
Egyszer egy hétpettyes katicabogárka
Üdv rád és házad népére
Zöld fű közt árva
Én a hegyre, te a völgybe
és minden egyéb dal, amit 10egynéhány éves énekesi pályafutásom alatt megtanultam... Ha elkap a gépszíjj, még az Éjkirálynő áriáját is eléneklem, azt nagyon szerette magzat korában!!!

nukada

Gyerekszájak naggggyon jóóók!!! :lol: :lol:

Nuk :) Parti jó ötlet, igyekszünk majd mi is eljutni, ha lesz! Porszívó Zsiga :lol:

Neet :) Eszti és a 2 cumi :lol:

Votiv :) Éljen a manamanázó Isti, a Muppet show és az új avatarod! :D :D

Fibi :) Akkor drukk a holnapi lakásfoglalóhoz!! Gyümirizs... hmmmm...nyálcsorgatós szmájliiii

Barbi :) Anyát irányító babakocsizó Angi ééédes! :D :D no meg a cicusokkal is cukor lehet :wink:

Szrek :) Ábel és a nagyágyban alvás, wow! És hogy tetszett neki?? Szájharmónikázó Ábel nagggyon király!! :D

Zsan :) Ruhaválogatás :lol: Ha nem tudok dönteni, Bálintom is szívesen besegít 8)

Rylie :) Bilizés: mindig termel bele vmennyit Bálint, de nem mindig szól, hogy kell, szóval még pelus van. Vettünk tegnap egy egyszerű (sima karika) wc-szűkítőt 400 ft-ért az ósanban, hogy egyáltalán mit szól hozzá a ded, nos tetszik neki és hajlandó használni :D úgyhogy lehet hogy majd keresünk egy "komolyabbat"
Kirándulós képek nagyon szuperek, klassz napotok lehetett! :D (hátihordozót még nem próbáltunk, úgyhogy passz :? )

Kép
Kép
denizsa

Ja, és party idunno, majd, ha Zsanciék hazajöttek!!! :wink:

nukada

Pocak,
milyen volt a reiki tanfolyás???????? (azt hittem, csak V megy)

Deni,
köszi (de nem foglalo lesz még, azt nem kockáztatjuk a bank döntéséig)
fibi

[quote="fibi"]P írta:fibiocak,
milyen volt a reiki tanfolyás???????? (azt hittem, csak V megy)

Írtam pü-t meg Reccának is!

Amúgy CSODÁS!

Szeretettel: Pocak
pocakpacni

Sziasztok!

Votiv, kár, hogy nem láttam az ovis műsort. Volt valami érdekes?

Szrek, SzájharMónika :D nem semmi lehet egész nap azt hallgatni! Nagyon vagány Ábel a képen!!
És wheel :mrgreen:
Nagyágy bejött?

Tinu, én is az egyszervolt.hu-t akartam ajánlani, amit Indi már meg is tett. Nálunk a Kárókatona a sláger, Kicsi imádja, mert a születése körüli (hó)napokban P folyton azt hallgatta meg énekelte. Tutira megismeri (B), mindig vigyorog, he énekeljük.
És Zsan, icipiciházikó is nagy kedvencünk! :)

Rylie, hátipuki-remlem kitaláltok vmit fejtartásra, úgy örültem, hogy meglett, meg jó lett.

Szerintetek (ovis gyerekek anyukái), mit szerezzek be Pnek az ovihoz? Csak 10-én lesz a szülői ért., amikor elmondják,h mi kell. De én már be vagyok zsongva...
Bm imádja a kutyákat, puszit dob nekik (már azt is tud!). :)
L aludni, jóéjt mindenkinek!!
rídonli#

Sziasztok!

Szrek, SzájharMónika :D nem semmi lehet egész nap azt hallgatni! Nagyon vagány Ábel a képen!!
Nagyágy bejött?

Tinu, én is az egyszervolt.hu-t akartam ajánlani, amit Indi már meg is tett. Nálunk a Kárókatona a sláger, Kicsi imádja, mert a születése körüli (hó)napokban P folyton azt hallgatta meg énekelte. Tutira megismeri (B), mindig vigyorog, he énekeljük.

Rylie, hátipuki-remlem kitaláltok vmit fejtartásra, úgy örültem, hogy meglett, meg jó lett.

Szerintetek (ovis gyerekek anyukái), mit szerezzek be Pnek az ovihoz? Csak 10-én lesz a szülői ért., amikor elmondják,h mi kell. De én már be vagyok zsongva...
rídonli#

Sziasztok!

Nagyágy bejött?

rídonli#

Rylie, en azt vettem eszre, h bizonyos meret utan mar nem kenyelmes az igy alvas - barmit is csinalsz... a lablogas azt leszamitva nem gaz, h felebred arra, ahogy "lobalodik" :?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Hogy ebből miért lett az éjszaka folyamán 3...bocs! :?
rídonli#

Sziasztok!
Bocsánat, hogy ismeretlenül idejövök, de úgy láttam ez az egyetlen Szt.Imrés topik ami pörög.
Év végére várjuk fiúnkat és a dokim kórháza megszünése miatt a Szt.Imrével szerződött le...így ha szülök oda megyek, de addig nem kell abba a kórházba mennem, mivel a terhesgondozás maradt a Margit kh.ban.
Szeretném megkérdezni, hogy ha külsős orvossal szülök, akkor szerintetek jobb ha mindenképpen választok szülésznőt?Ti kit ajánlotok?Mennyi idővel hamarabb kell vele felvennem a kapcsolatot?Hogyan működik az ilyen?bemegyek a kórházba vagy telefonon?bocsánat a sok kérdésért, de olyen rossz, hogy gyakorlatilag totál vadidegen helyre csöppenek majd...igaz még messze a december, de jobb felkészülni időben mindenre,
köszönöm válaszotokat:

Réka

Kép

Kép
rékaróka

szia Réka,
nem lesz idegen a hely, ha esetleg van időd eljárni előadásokra, melyeket a dokik és szülésznők tartanak ,vagy esetleg kismama tornára, ami keddenként van, vagy mondjuk kismama relaxra.
itt a szülészet honlapja, innen megtudod,h mikor mi van:
http://imreszul.neologik.hu/

szerintem csak azért, mert "idegen" dokid lesz, nem kell szülésznőt választanod, csak ha te is úgy érzed, h erre szükséged van.
Rengeteg jó szülésznő van itt, ha ügyeletesként fogod ki bármelyiket, akkor sem lesz gond.
Ha TE szeretnék szülésznőt, akkor tudunk neked ajánlani, mondd el milyen tipusú ember áll(na) hozzád közel, és adunk telefonszámot!

és év végére már a dokid sem lesz olyan külsős, mint esetleg most... :lol:

szép babavárást!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szia Réka,
Zsancival egyetértek. Ha szeretnél mindenképp szülésznöt, akkor teleofonon kell elöször egyeztetni vele, aztán személyes találkozo, és ö fogja az NST-ket csinálni. Most még idöben vagy szerintem, hogy elvállaljon valaki. Ird meg az igényeidet :)

Pocak,
:D válaszoltam is :D

KépKép
fibi

Na megosztom veletek az iménti történéseket, hogy nektek is jókedvetek legyen! :lol:
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu

Tinu,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ríd, ami kell az oviba: oviszsák(ha varrod, akkor kicsit személyesebb, ott vagy a kőccel benne), bele váltóruha, váltócipő, alváshoz ágynemű, fésű, fogkefe. DE: van ovi, ahol egyenzsák van, és az ágynemű méretét is csak az oviban tudják megmondani, gondolom ez is változhat, tehát én nem vennék meg semmit a helyedben kérdezés nélkül. Ja, és aztán majd kellhetnek ilyen cuccok, hogy ceka, papírok, ragasztó, stb, de ez is ovi/ovónőfüggő.

Indi, én sem napközben ültetném az ölembe, esti altatáskor/punnyadáskor szoktak a nagyok hozzám bújni, Lorci izgágább ennél. Az a nagy magyar helyzet, hogy az ember olvasgat sokat, és ha olyan parázósabb mint én, és nem minden olyan, mint rég, akkor ilyenek jutnak eszébe, hogy figyelemzavar, stb. Aztán másnap, kijózanodva már röhög magán ugyanaz az ember. Szóval ez a tegnap és ma története röviden.

Tegnap ma aludtam el. Éjfél utánig csomagoltam a füzeteket/könyveket. És még mára is maradt. De megérte. Annyira jópofa lett, egyéni. Beni nagy Barca drukker, ezért kinyomtattam a4-es méretű jópofa montázsokat a honlapjukról, rányomtuk a nevét is, és ezt ragisztam a füzetekre, aztán az egészet öntapadós átlátszó fóliával újracsomiztam. Így masszív, és Benis lett, ráadásul én is benne vagyok, és ezt ő tudja minden alkalommal, amikor nyitogatja őket. Tavaly találtam ki, de nagyon bejött, az idén alig várta, hogy csináljuk. A cimkék a könyvekre és a könyvjelzők is ezzel a módszerrel készültek. Melós, de megéri. Bár itt nem nagyon vannak sulisok, azért leírtam, hátha valakinek hasznos.

Rylie, én nem hordoztam így, de nyakpárnával próbálkoznék. Lehet kapni bótban, de te is megvarrhatod, pici, méretre készült párnácska klasszul megtartja a fejét.
zsugyu

Ríd, még az jutott eszembe, hogy én pl Beninek anno forma 1-es Ferrarit varrtam zsáknak, Zsófka jele napocska, ezért neki egy napos rétszerűség a zsákja. Ezek a dolgok sokat-sokat segítettek nekik, mert nagyon tetszett, hisz olyanra készítettem, és nagy örömmel vitték, mutatták az ovónéniknek, és.... Főleg az elején, az elváláskor volt fontos. Vagy lehet, hogy csak nekem? :oops: Nehéz volt elválni tőlük. Ha érdekel, teszek fel képeket, vagy küldöm mailben, ennyire nem offolnék.
zsugyu

Tinu, de aranyos!!!!!!!!!!!! :lol:
zsugyu

Tinu, :lol: :lol: :lol:
Ignéc meg így alszik röptében:

Kép

Dalolós hsz.-eket vettem.
Sajna az általam ismert csángó dalok többsége NAGYON szomorú :? Így is kő? :roll:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Én pedig így tudok itt ücsörögni.
Kép
Már vagy 15 perce szórakozik ezzel a tollal. Kupak lefellefellefel... :lol:
zsugyu

Zsú, szerintem tök jó az ötleted! Anno én is azzal szórakoztattam magam, hogy kedvenc napilapomba csomagoltam a könyveket gimiben - így ha unatkoztam, csak elolvastam egy-egy cikket az órán :wink:

Itt meg A NŐ:

Kép

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Leni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zsugyu

Leni: csajos kép :lol: és én is aludnék hintaágyban....

Zsu: és hogy-hogy a kupak jobban érdekli a dedet mint a mögötte levő hifi cucc?? :lol: :roll: Kamilla már rég azt pisztergálná 8)

Tinu: a köv lépcső meg majd az lesz, hogy a nagy tükör előtt illeg! Jó írányba halad Tündi :) Nálunk az van, hogy ha megyünk valahová és felöltöztetjük Mancikát akkor mondjuk neki, hogy eredj nézd meg magad a tükörbe milyen csinos vagy! Erre fut és ott forgolódik a tükör előtt és mondogatja, hogy csinos vagy-csinos vagy :lol:

Zsu: felfújható nyakpárnánk van, szal azt akkor kipróbáljuk!

Nekem meg még mindig nem jött meg és attól tartok, hogy jól megszívom és képes lesz pont szombaton megjönni (akkor indulunk nyaralódni ugye) és akkor el van baltázva a fél nyaralásom főleg, hogy az első pár napba döglődöm rendesen :? :x :evil:

Rylie
rylie

Leni, Zsu: de jóóóóóóóóóóóóóók a képek! :D :D :D
Leni: és akkor Igi nem szőke lesz? :o Nem baj ám, ha szomorúak a dalok. Most nem azért, de a legtöbb gyerekdal meg horror. Pl. a Katalinka, szállj el, meg a Gólya, gólya, gilice. Az általam hallgatott és megtanult HOl jártál báránykám? még a férjem is elborzasztotta (Ki vert meg, báránykám?..., Sírtál-e báránykám?...). :roll:

Kép
Kép
tinu

Leni, Zsu,
hát minnyá elolvadok!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
szépségek!!!

ahelyett,h pakolnék...(hótaposót, meg ilyeneket...) 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie,
mi meg ma indulunk, holnapra érünk oda, kaki idő lesz, szal kinek van elbalátzva a nyaralása???? :twisted: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, akkor jó nyaralást nektek. Jó utat az új szerzeménnyel, és kívánom, ott jobb idő legyen. 8) A pakolászást nem irigylem, a többit igen. Bár most épp örülök egy kis szürkének. Túl szinesek voltak az elmúlt hetek, most kipihizzük. Lorci már alszik is, én meg mék könyveket csomizni, van még mit. :roll:

Rylie, a hificucc már megvolt előtte, csak azt nem képeztem. Felfújhatós nyakpárnára fel. :lol: És ez az ünneplősdi csak megoldódik. 8)
zsugyu

Még valami, aztán elhallgatok. :oops: Csak én sokat adnék mindig egy GYORS, finom kajaötletért, hátha nektek is jól jön. Tegnap készült, kb 15 percig foglalkoztam vele, de nagyon jó lett. Tepsi aljára pici olaj, rá szeletelve krumpli, pici só, tetejére baconba tekert csirkemáj (én 1,5 májat raktam, mert nagy szeletek voltak a szalonnák) ennek a tetejére hagymakarikák. Fóliát rá, és a sütőbe vele. Felénél a fóliát levenni, hogy piruljon is picit. Hozzá paradicsomsaláta vala. Tudom, ez nem a mit főzzünk topic, de egy kismamának aranyat ér az ideje, és biztos sokan ismeritek is, azért hátha nem jutott mostanában eszetekbe. Én is ezer éve csináltam. És Lorci úgy ette villával, mint a nagyok. Sokkal előbb tanul egyedül enni. Vagy az anyja engedi őt előbb? :oops:
zsugyu

Tinu, csak azért mondtam, mert néha már direkt agyalok valami vidám dalocska után, mert nem akarom, hogy miattam legyenek majd depis felnőttek a gyerekeim.... elég ha nekem voltak ilyen bajaim - lehet,hogy nem véletlenül van csupa szomorú dallal teli a tarsolyom.... de azért nyomo nekik néha fejből a Hungária meg Szécsi Pál dalokat is... hehe....

Igikém még a születési hajában nyomul, szerintem még várat magára a végleges frizőr. Legalábbis Hankánál így volt, és Ignác hajatöviben is aranylanak a szálak, és olyan kis világos barna a szemöldöke is - de majd kiderül.Az sem baj, ha barna, sőt, mert a szeme most olyan,hogy a pupilla körörtt egy vékony barna karika, és kifelé meg kék. Mikorra is áll be a szemszín? az is kb. a féléves kor, nem? :roll:

Zsan, legyen CSAKAZÉRTIS verőfényes napsütéses szép vénasszonyoknyarás stíusú pihenésetek!!!! :wink: HAJRÁ!!! :P

Zsú, a baconbe-májattekerős kaja nálunk nagykedvenc!!! Csináljuk csak simán önmagában is tepsibe rakva. Krumplipürével is nagyon finom. Az az igazság, hogy baconbe tekerve sztem még a fahasáb is finom, májjal meg.... NYAMM.

Ha már főzés: egész nyáron, minden héten az egyik napi vacsoránk ez volt:
sütőlapot jóóóól meglocsol olivaolajjal, felszeletel cukkini, padlizsán, paprika, paradicsom, összevissza rádobál a tepsibe, megsóz, mégegyszer oliváva meglocsol, tetejére trappista hasábok szerteszét, majd sütőben lassú tűzön 40-50 percig sütöget.

Nem bírjuk megunni!!! Kenyérkével, vagy pirítóssal nagyon finom. Ínyencek tehetnek mindezek alá bacont, és a zöldségek közé egy fej fokhagyma gerezdjeit elrejthetik. Úgy már felér egy orgazmumussal :lol: :lol: :lol:
leni

Tündi, Ignác, Hanka, lorci-mind nagyon édesek, eszméletlen jó képek!!!!! :) :) :)

Zsu, nagyon köszi az ötleteket, meg is kérdezem gyorsan, hogy kell -e vinni zsákot. Aztán esetleg megpróbálok alkotni valamit (cseresznye témakörben), bár nem vagyok túl nagy kézügyességgel megáldva... Képeknek örülnék, sztem nem off, a többieknek is lesz ovis a gyereke!! :)

Leni, ilyet én is szoktam csinálni, néha legalul krumpli van, és hús mellé köretnek, vagy cűmagában is nyammmmmmm!
Ilyenkr vannak a legjobb zöldségek és gyümölcsök, bár idén sajna láthatóan kevés a felhozatal. :( Tegnap szuper padliszánkrémet csináltam, az is nyammmm!!
rídonli#

Zsnci jó utat, vigyázzatok magatokra! Klassz lesz, meglátod! :)
rídonli#

ZSanci: ne is mondd! Én is néztem ma a neten az időjárást arrafelé és eléggé elkeserítő :? De bízom benne, hogy holnapra majd hirtelen gyünk megint egy melegfront!! Jó pakolást!! és vigyázzatok az úton!!!

Ezeket a kajákat nem ééééér leírni mert éhes vagyok !!
kivéve a máj, mert azt énnem szeretem és sajna hozzányúlni sincs gusztusom igy itthon ilyet nem eszik a ded csak ha anyukám csinál neki ;)

Gyerekszáj:
Megy a Kolompostól a tekeredik a kigyó dal Kamilla pörög a szoba közepén közben ezt mondja:
"pörögök-pörögök- büdös bogár pörögök" :lol:

a büdös bogár onnan jön, hogy szoktuk neki mondani, hogy vigyázz mert felborulsz mint a büdös bogár! :P

Nuk: neked remélem van már ikejás tusfürdőd ? ;) és a sminkkészleted is minima ikejás :lol:

R
rylie

Zsan, jo utat es jo nyaralast nektek! biztos szuper lesz! :D
recca

Babafotók édesek :D

Zsancinak jo utat és gyönyörü napsütést! :D

Hun vannak a többiek? Votiv, Deni, Barbi, Ancsi...... ?
fibi

KÖSZÖNÖM LÁNYOK!!!
és egyelőre ott szépséges az idő, ime:

http://209.85.129.104/search?q=cache:LI ... cd=1&gl=hu
az alján van egy webkamera...
majd odamegyek, és integetek... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: