A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Na Még annyi!!!!Hánykor nyit a bmc??????????????Én már fél hétre lehet ott leszek!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Akkor viszont lehet nem talizok senkivel,de csak igy tudom megoldani!!!!!!!!!!!!!!!!Jön velem a kisördi is!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Nagyon aranyosak vagytok, hogy válaszoltatok Nekem. Folyamatosan küzdök a cisztákkal. Nekem 1 szokott lenni, hol a bal, hol a jobb petefészben. De már volt olyan, hogy mindkettőben volt. Tavaly áprilisban meg is műtöttek rá, akkor mindkettőben találtak. Van valakinek valami módszere, javaslata, hogy hogyan lehetne elűzni a cisztát? Mit tudnak kezdeni vele (velem) a BMC-ben?
A méhemmel is gond van.Szeptemberben ismét megműtöttek(hiszteroszkópiával)csak akkor méhsövény problémával. Elhárították a problémát, de még mindig nem az igazi. Az egyik orvos azt mondja, hogy kétszarvú, a másik meg azt mondja, hogy csak az alakjával van gond.
Van valakinek hasonló problémája? Nagyon kíváncsi vagyok, hog mit fognak nekem mondani a BMC-ben.

Üdv.Mindenkinek!!!
natü

Bonya!
Ment válasz.
Vendég

Sziasztok!

Denika

Én csak kicsit érzem a hasfeszülést. Üléssel nincs gond, kivéve, ha felveszem a rossz szokásomat.
Amugy itt sem érzek semmit, mint a szurizásnál.
Annyit viszont észrevettem, hogy nem mindegy, hogy mit rántok elő a ruhákból, mert hasban, derékban, mellben némelyik már nagyon feszül. Igy kénytelen vagyok este ruhát keresni, nem pedig reggel 5 perces öltözést rendezni.
Apa csak nevet mikor a szekrény elé állok, hogy na most mit vegyek fel? Ez 8 év alatt nem volt jellemző

Manda

Mi van veled? Nagyon eltüntél? Holnap lesz a nagynap.
sokszor gondolok rád, és xxx.

Nyunyi

Hajrá holnap. Remélem jó hirrel jössz!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Denika

Tetszik a vonalzód, de látom ez is angol. :oops:

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Zsebiiiiii! Mi volt a mai vérvételen?????
süni76

Szép estét minenkinek!

Nyunyi ügyes légy holnap:)

Zsebi merre jársz?

Törpe

Kép
törpehzs

Nyunyi , akkor holnap talizunk.
Én is korán megyek.
Én anyukám férjével megyek , de az iwiwen mindjárt megnézlek.

Pusszantás

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Csak gyors bekukk!

Jázmin,Natü!
Üdv itt,gyertek bátran,mielőbbi pocakososdást kívánok nektek!:))

Nyunyi,Bonya
Holnap ügyesek legyetek!:)

Manda
Megy a drukk,holnap lesz a nagy nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Várunk a hírekkel!!Valakinek már tényleg el kell kezdeni a babaesőt!

Zsebike!!!!!!
Hol vagy,nem írtál,remélem ez nem rosszat jelent!?:(

Erika
Kívánom,hogy egyre nagyobb ruhákra legyen szükséged!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Persze főleg poci méretben!:)

Natü
Sajna ebben én nem tudok neked segíteni,cisztaűzésben nincs tapasztalatom!:(
Viszont egyik barátnőmnek pont most mondták Debrecenben,hogy nem olyan a méhe mint az Anatómiai nagykönyvben,úgyhogy valami műtétre lenne nála is szükség!Ő sem tudja bele merjen-e vágni.Viszont ő már volt 2-szer terhes de mind a 2 baba elment!
Most azt mondta a doki,lehet ettől van!
Ő is tőlem kért tanácsot,hogy megpróbálják-e mégegyszer a babát vagy menjen bele a műtétbe?Mivel a doki azt mondta van rizikója,kilyukadhat a méhe stb!Te hallottál már ilyesmiről?
Mi az a méhsövény???

Jó éjkszakát mindenkinek!
sehike

Sziasztok, jó reggelt!

Nyunyi!

Sajnálom a bunkó stílust, drukk a mai naphoz.

Madrin!

Nem tom én megállnám-e, hogy no teszt, de szerintem is nagyon
korai. De, ha mégis, akkkor nagyon várom az eredményt.

Natü!

Cisztára hajlamos, babára vágyóknak kipróbált recept:

- a menzesz első napjától a félidőig minden reggel és este, étkezés előtt legalább 1/2órával cickafark-palástfű tea (édesítetlenül, fémeszközök mellőzésével)
-félidőtől még egy hétig csak palástfű, majd szünet. Ismétlés.

Tapasztalat, hogy meglévő cisztákra, sőt miómára is nagyon hatásos.
estike66

Erikáknak!
Boldog névnapot!
Nefke
nefke

Csatlakozom Nefkehez!
Boldog névnapot az Erikáknak:)
Nyunyinak drukk!

Törpe

Kép
törpehzs

Csatlakozom: BOLDOG NÉVNAPO ERIKA!
estike66

MIndenkinek szép Kép -ot!

Erika

Nagyon boldog névnapot kívánok! Kép

Megy a drukk a mai Bmc-s járatnak!!!
gabicsibe

Gabicsibe!

Ez az utsó napod :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

JErika: Nagyon boldog névnapot kivánok!!
Remélem, nemsokára egyre kevesebb ruha fog rádmenni (főként hasban). :)
Ciklusos vonalzós oldalat sajnos csak angolokat tudok, de két hétig már kibirod, várandós vonalzós oldal van magyarul is. :wink:

BMC-s járatnak mennek a +++++++ :!:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Kellemes Kép mindenkinek!

JErika,
Nagyon boldog névnapot kívánok!
Ha esetleg van más Erika is, akiről nem tudom hogy Erika, természetesen neki is! :lol:
Kép

Én is csatlakozom az előttem szólókhoz: mai BMC-s járat szorítok nektek :!: :!: :!:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Na jó nagyot,megjöttem én is!!!!

Hamar végeztem,első voltam Szűcs dokinál,utána Bonya következett!!!!Találkoztam vele!!!!!!Tök jó volt !!!!Aranyos csajszika nagyon!!!!!!!!!!!!!!! :D Hát a nyálkahártyám az már tuti ,de nem akar beindulni a dolog,kedden megyek megint Szűcs dokikához addig is napi 2 szuri!!!! :wink: Nagyon aranyos ez a doki!!!!!!!!!!!!!! :D Megint kedves volt!!!!!!!!!!!!!!!És még mosólyogni is láttam!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Már 6-20 kor beértünk!!!!

Na megyek utamra!!!Majd jövök!!!!!

Többieknek további drukk!!!!!!!!!!!!!!

Mandácska!!!!!!Gyere a jó hírrekkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Erika Drága!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Nyunyi!
Akkor most 3 kell aludni :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!!!

nem is igaz mert 4 -et!!!!! :wink: Kedden kell mennem!!!!!!!!!!!!na tényleg rohanok!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyika!

Én naddon-naddon drukk petikéknek.

Most elmegyek, mert 5-re esküvőre megyünk, ránk fér egy kis kikapcsolódás.

Szép szerelmes, petikenöveszgetős, babamegtapadós, napsütéses hétvégét kívánok mindenkinek!

Hajni
estike66

Estike!!!

Köszönöm,drága vagy!!!!!!!!!!!!! :) Jó bulizást!!!És jó hétvégét!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Gabicsibe,Gil!!!!

Szerintetek ,mért nem alakul a dolog?????????????Már kezdek szomórú lenni!!! :cry: :cry: :cry:

Hála istennek elmaradt a tárgyalás!!!!És nem kellett ott szívom !!!!!!!!!!!!!Biztos nem végeztem volna egyhamar!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Csak amiatt ugrottam be, mert eszembe jutott, hogy Mandának és Zsebinek is ma van eredmény.. Nagyon szorítok Nektek Lányok!!! Valaki már törje meg ezt a szerencsétlen pechsorozatot!!!!!!! :?

Nyunyi! Neked most lombikod van? Bocs, de nem vagyok képben, azt hittem inszemeztek. :roll: Lemaradtam? :roll:

Puszi Mindenkinek! Nem olvasok vissza.. :shock: én nem vagyok a legjobb passzban. :evil:
torolve_20130114141731

Vikkata Drágám!!!!!!!!!!!!!!

De jó ,hogy írtál!!!!!!!!!!!Már híányoztál!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Nem lombik!!!Inszem!!!!Csak nem akarnak alakulni a kis tüszöim!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Remélem azért még jössz!!!!!!!!!!!!!!Híányzol már!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sehol senki még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon izgulok ám éretetek Manda,Zsebike!!!!!!!!!!!!!!!Induljon már az a babaeső!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Hű neked mennyi időd van, hogy ennyit fenn tudsz lenni.. Gyerek, munka, háztartás mellett, irigyellek.. :roll: Én biztos valamit rosszul csinálok, hogy alig érek a napom végére, most, hogy visszajöttem dolgozni.. :oops:

Hát jó sokára nőnek meg a tüszők, nekem a 17. napon volt a leszívásom.. :roll: Kitartás! :wink:
torolve_20130114141731

Nyunyi

Sajna nem tudom miért van ez,nekem soha nem volt ilyen!!Viszont van egy jó hírem!!!!!kedden talizunk,mert én is akkor megyek :D

Törpi
Sajna még nem,mert hétfőn még jövök :(

Estike
Nem egy arab származású pár esküvőjére mentek?Érezzétk jól magatokat!!!
gabicsibe

Vikkata!!!

Hordom szinte minden hova magammal a lap top om!!!! :wink: És hiper aktív vagyok!!!Takaritás mosás főzés minden megy egyszerre!!!!! :wink: Igérem kitartok!!!!!!!!!! :wink:

Gabicsibe Drágaság!!!!!!!!!!!!!!!!!De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó,örülök neki nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mikorra mész????????????????????? :) Mostmár jobb a kedvem!!!!!!!!!!!!!!

Még annyit ,kérdeznék ,szerintetek ,ha ez most nem sikerül akkor lehet hogy ,lombikot fog javasolni a doki????????????????????Most ezen jár a búúúúrám!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Sajna erre sem tudok vélaszolni :(
Én 7-kor már ott leszek!
gabicsibe

Sziasztok!

Szép napot Mindenkinek!
Boldog Névnapot Erika! :)

Nem tudom mi van ma velem, de tiszta kótyagos vagyok. :D
Úgy érzem magam, mintha egész éjjel ittam volna.......ez valahol igaz is, mert elpusztitottam 1L vizet.
De nem hiszem, hogy attól lenne. :D :D

Nyunyi,

Miért nem akarnak érni a petikéid?
Én is nagyon bírom Szűcs dokit.
Olyan kis durci amikor a folyosón sétálgat, amikor bemész akkor meg még nevetni is tud. :D

Nikó!

Hogy vagy????
nika28

Manda,Zsebi

mennek a drukkok,merre vagytok már?

Madrin

nekem is hétfői nap volt eredmény,szombaton teszteltem és kimutatta,de nagyon halványan.Bibarnak meg rögtön ki sem mutatta,csak később jött ki a csik.

Nefke

azért szerintem nem bizti hogy fel fogod ismerni a tüneteket,nekem ez a 4-ik terhességem és most először az égvilágon semmit nem éreztem,szétbőgtem az agyam,aztán mégis... :P

Lexi

köszönöm szépen,az elmúlt egy hétben jobban vagyok,kevesebbet keményedik a hasam,igy a kedvem is sokkal jobb.Azért voltak pityergős napok. Veled mi van?Elmúltak azok a rendellenes tünetek,amik a műtét után voltak?Jobban vagy testileg?A lelkit sejtem :(

Gabi

hú,nagyon szoritok ám neked :D

Nyunyi

na most már csak beindulnak azok a tüszőcskék.... :D

Süni

te mikor kezdesz már?Most nem tudok visszanézni a táblicskuba.

puszi mindenkinek

Kép
lukrécia

Gabicsibe Drága!!!!

nem baj,valakinek csak van rá válsza!!!!!!!!!! :lol: Én olyan 8-8-30 fele megyek!!!!!remélem össze futunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Drága!

Sehol senkiről hír még!!!!Nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Megyek takarítani kocsit,aztán majd jövök!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nika!!!

Nem tom,remélem beindulnak!!!!!!!!!!!!!!! :roll: igen Szűcs doki kint durci bent tündéri!!!! :lol:

Lukrécia!!!!

Remélem igy lesz!!!Köszike!!!Hogy vagy kedves!!!!!!!!!!?????????Fekszel ugyi?? :wink:

Na most tényleg megyek majd jövök!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

MEGSZÜLETETT LILI ÉS DORKA SŰRGŐSSÉGI CSÁSZÁRRAL DÉLELŐTT,DE DORKA NAGYON BETEG ÉS AZT KÉRI JUCI MINDENKI IMÁDKOZZON A LÁNYOKÉRT!!!!!!!!!!!!!

DRÁGA JUCI NAGYON SOK ERŐT ÉS KITARTÁST NEKTEK!!!!!!!
Vendég

Jajj, Jucika!! Ledöbbentem...

Nagyon-nagyon sok erőt kívánok én is!!!! Imádkozom értetek! Minden rendben lesz! Annyira ügyesek voltatok eddig is.
süni76

Benszi,
Hű, ez nem jó hír! :(

Drága Juci,
Imádkozom a kicsi Dorkáért és Liliért!
Nagyon nagyon szorítok nektek, hogy minden rendben legyen!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Nem tudom mennyire emlékeztek rám, Manda férja vagyok.

Köszönjük szépen a drukkokat!

Hááttt.... szóval....

Lelkiállapotunk megértéséhez elmesélem az eredményhirdetést zanzásítva.
Elsőnek hívtak minket, vártuk, hogy a nővérke visszajöjjön. Sz. ügynök kicsit fáradtnak tűnt. És nem vidámnak...
Én: Szóval nem sikerült? :(
Sz: DE SIKERÜLT!
Manda: Hurrá!!!! Mennyi lett?
Sz: 28,7
Manda: :( :( :(

Szóval megint határeset. (De legalább az ÁFÁt rátettük a 2 évvel ezelöttire :) )

Ezért most újabb 2 hét, amire ultrahangra mehetünk és kiderül az igazság. :(
Kérjük, továbbra is drukkoljatok nekünk!
A többit majd Manda, de most fáradt volt és pihen.

üdv.: Karcsi
karcsi

Úr isten!!!!Én azt hittem jó híreket hallok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jucika Drága!!!!!Imátkozok értetek!!!Nagyon nagyon szórítok,hogy rendben legyetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Nnem lehet az élet ilyen kegyetlen!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Manda!!!Férjecskéje!!!!!

Nagyon szurkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Remélem 2 hét múlva már több lesz az érték!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kitartás!!!

Én most nagyon kész vagyok!!!!!!!!!!!!!!!Jucika!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Sírogörcs az már elkapott!!!!!!!!! :cry:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Juci nagyon szorítok értetek!
nikó

Manda és Karcsi

Továbbra is szorítunk nektek!!!Millió Kép
gabicsibe

Gabicsibe!!!!

Lombiknál álltalában milyen gyógyszerek vannak???Te vagy a mi kis minden tudonk!!!!!!!!!!!!!!Árakat is tudnál mondani,meg ,hogy miből mennyi kell álltalában!!!Köfike!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Az előző oldalon megtalálod ,Bonyával és Sünivel leveleztük le!!
gabicsibe

Gabicsibe!!!

Oksi ,megkeresem!!!!!!!!!!!!!!!!!!pusz

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Üdv Mindenkinek!

Úgy döntöttem veszek én is cickafark és palástfű teát. Remélen segít a ciszta űzésben. Én az Alove Verás Lycium tablattát használom rá és az is segít.

Sehike!
A méhsövénytől úgy látszott a méhem, mintha kettőzött lenne. Ezt hiszteroszkópiával megoldották, de még mindig nem tökéletes. A méh olyan, mint egy fordított "körte" és nekem van benne állíólag egy bemélyedés. Lehet, hogy nem tökéletesen írtam le, de én így értelmezem az orvosok magyarázatát. Ez is nehezíti a teherbe esést.

Aki hallott ilyenről, az írjon, mert nagyon kíváncsi vagyok a hasonló esetekre.

Már nagyon várom a szeptember 18-at, mert akkor megyünk konzultációra. Kíváncsi vagyok mit fognak mondani.
A HSG miatt azért érdeklődtem annyira, mert nem tudom, hogy az én orvosommal csináltassam meg, vagy majd ott?

Vigyázzatok magatokra!

natü
natü

Natü!!!

Én szerintem a bmc-ben csináltasd meg!!! :wink: De ez csak tanács!!! :wink:

Lányok tudom ,hogy még korán van de kész vagyok mára,megyek össze szedem ördit a kertből és megyünk be ülünk a kádba aztán ágyba bújunk és megnézzük a szokásos reszkessetek betöröket!!!Holnap 5 kor kelünk,megyünk apáért aztán én dolgozni!!!!Majd jövök ha haza jöttem!!!!!!!!!!!!!JÓCAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madrin!!!Mi a helyzet Drága!!!!Csináltál tesztet????? :wink: Drukkolok ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Jucika kicsi lányainak megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: Gondolok rátok sokat !!!Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek szép estét!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Manda!

Nekem volt már biokémiai terhességem, a HCG-m alig 10 fölött volt. Akkor Konc azt mondta, hogy igazából az érték 25 fölött lenne jó! Úgyhogy csak pozítívan, minden rendben lesz, mennek a drukkok!!!
Vendég

Sziasztok!

Úgy gondoltam már hétfőig nem jelentkezem , de ahogy megláttam a Jucis híreket muszáj voltam írni,

Drukkolok és imádkozunk nem lesz semmi baj, kitartás :!:

A másik Mandának üzenem, hoyg egésznap keresztben voltak az ujjaim, én vhogy úgy érzem ez pozitív, bár még két hét de bízzál benne nagyon tudod a gondolat teremtő....

Velem annyi hogy a teszt természetesen negatív lett, alig bírtam reggel összeszedni a darabjaimat.
Most csak az éltet hogy hátha elkapkodtam és hamar csináltam...
Azért túl vidáman nem megyek neki a hétvégének :(
madrin

Sziasztok csajok!

Juci
Nagyon-nagyon szorítok a 2 kis pöttömért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És persze érted is,!!!!!!: :cry: :cry: :cry:
Nagyon nagy kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Manda
Pihengessél továbbra is,nőni kell annak az értéknek és 2 hét múlva,ott lesz az a kis petezsák meglásd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erika
Nagyon boldog névnapot kívánok neked!

Natü
Hát nagyon remélem,hogy a Bmc-ben jó híreket mondanak majd nektek! A Hsg-vel szerintem is várj,a Bmc-ben lehet akkor is megcsinálnák újra.Nekem mondjuk egy évvel azelőtt csinálták Egerben,mielőtt a Bmc-be mentünk,de mégis megcsinálták ott is!
Amúgy a barátnőmnek is ilyesmit mondtak,hogy van a méhén egy bemélyedés,vagyis ő így értelmezte!A konzultációd után biztos okosabbak leszünk! :shock:

Nyunyika
Drukkolok a petikéidnek,nőjenek csak nagyra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem feladni!!!!!!!
sehike

Madrin
Nem letörni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Biztos korai volt még!!!!!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6-án mentek?
sehike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: