A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

sziasztok Lányok!

Tegnap voltam dokinál. Felírt bogyit, hogy megjöjjön Piri, (Proverát). Ez a bogyót öt napig kell szednem és kb 10-14 nap múlva megjön. ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ mi az már nekem!! :twisted: :twisted: A mensi első napjától kell szednem Clostyt öt napon át, majd Utot, vagy Duphastont. Ami van, mert Utroval már volt dolgom sajna. :( Ez utóbbival vannak gondjaim, mert elfelejtettem, hogy mikor kell szedni, de kértem segítséget a Clostys lányoktól. Remélem megjön mert már 104 nap és ezzel sajna a rekordot vezetem. :twisted:

Most visszaolvasok pár napot! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szasz!
Uff!

Kép
zölddisznó

Zöldi:fél órája.....akkor hulla vagy gondolom....pihenj sokatsokatsokat!!!!
vedresandi

ááá, uff! Bleeee, blugyblugyblugy, hejjjjjj, jajjjjjj, ufffff! ...és mégegyszer uff!

Kép
zölddisznó

Csillag!
Gratulálok az egy, vagy akár a két pöttyhöz!!! :lol: :lol:

Kata!
Szép tüszők! Nekem nem nézik. Ez szerinted baj?? :shock: :?

Ritt!
Üdv!!

Jaj lányok! Olyan jó nektek, hogy tudok így talizni! Annyira szeretnék én is találkozni veletek! :D

Boni!
Érdekes a görbéd!!!!
:?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili:104 nap????Hát ez tényleg rekord :shock:
vedresandi

Andi!
Igen ez az sajnos! De remélem már nem sokáig. :? Lassan egy évnél járunk mi is, és a legrosszabb a várakozás, a tétlenség. Most viszont optimista vagyok! :lol:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili: optimizmusodnak meg lesz a gyümölcse!!!!!
Kép

cOCA: MSN-EN MIÉRT NEM VAGY?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Lili, nem tudom, h nem baj h nem nézik! Én örültem neki, főleg azért mert még soha nem uh-tak engem!! Én is fogok kapni progi utánpótlást, de előbb a doki 23. napon megnézi, h h változott!

Baba, köszi a privit! :D

Coca, mikor lesz egy kis lazítás? Még a jövőheted is ilyen húzós?
Hol tartasz ciklusilag?

Lányok mennem kell! Bár tudom sokan kimaradtatok!

Kép
kata05

Jó reggelt!

Szép NAPot!

BAbim NEM esikaz eső! drukkolok, hoyg hoyg így maradjon :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Lazítás? Az mi? :wink:
A jövő hetem is még ilyen lesz, azzal tetézve, hogy délelőtt már közel ezer gyerek fog boldogítani. :lol:

Ciklus: holnap hagyom abba a fogigátlót, szerdától indul a stimu, 12-én UH...

Teszteljen ma valaki pozitívaaaaat! naaaaa, léccccciléccccciléccccciiiiiiii!

Kép
zölddisznó

Hú, Baba, már csak egyet kell aludni! :roll:

Kép
zölddisznó

Én szeretnék, tickerem szerint ma kellett volna, de ilyen szar hő mellett nem pazarlom el a Tőled kapott pozitív tesztemet :lol:
Vendég

Vendég

Sziasztok!!!!!

Visszaolvastam, amennyire tudtam!!!

És jelentem én másik topicba is irogatok, 2007. júliusi babásokhoz. :lol: :lol: :lol: A vitában nem kívánok állást foglalni, Kata miatt.

Kiscsillag, hatalmas gratulációm!!!!!!!!!!!!!!!!!! Édi-bédike a kisdrága. A másiknak meg drukkolok!!!!

Robcsi, hogy vagytok? Milyen a Picurka?

Következő talira lehet én is beneveznék Marcipánnal. 8)

És akkor raknék egy képet róla: Kép Nagypapánál, egy huncut mosoly Kép Nagyinál nem volt fürcsikád, így lavoroztunk Kép Reggel van, nyakig kakában édes a mosoly

kispiskóta

Zsú nem az volt baj, hogy másik topikba is írtak :wink:

annyira de annyira gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű!megdögönyözném!
Vendég

Sziasztok!

Kata, Piskóta köszi az érdeklődést Adrienn nagyon jó baba, Réka nagyon szereti és szerencsére egyáltalán nem féltékeny rá. Inkább a másik véglet állandóan ölelgetné, puszilgatná, úgyhogy oda kell rá figyelni rendesen :) Nem mondom, amikor nagyon sír a kicsi egy hasfájás miatt, már mondta, hogy vigyük vissza a kórházba.

Tegnapelőtt Réka felébredt délutáni alvásából, Adrienn még aludt, beleült az ölembe én meg megölelgettem, erre azt mondja, anya ne szorongass megdöglök :)

Zsú, Marci nagyon édes kislegény, zabálnivaló!

Kép
Kép
robcsi03

robcsi :lol: Réka beszólása nagyon ari :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Zsu:Marci úr egy tünemény,tényleg dögönyözni való :wink: :lol:

Robcsi:Ne szorongads azt a gyereket :lol: :lol: :lol: :lol: (jó fej a lányod :lol: )

Én ma a korán kelők táborát erősítettem, 5.30kor keltem.Kávéval tartom életben magam.
vedresandi

Sziasztok!
Bocsi, hogy teljesen OFF leszek, de állást keresek S.O.S!
Tud valaki segíteni?
Előre is köszi szépen, nem szeretném a topicot terhelni, ha van valami írjatok ide légyszi!

sonja.peter@mlabel.hu
sonjus

Sziasztok!

Zsú: Marci annyira drága pofi, én is szívesen megdögönyözném :D

robcsi: lányod egy csúcs :lol:

boni: lement a hőd?

coca: kitartás, gyere majd mikor lesz időd :)

andi: nehogy utána meg pörögj a kávétól :lol:

További szép napot!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilvaq nem, stagnáél 36.85 :lol:
Vendég

Akkor mire vársz?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Tesztre fel :D

Szilvi

szilvaqueen

még várok, mert már 3 napja mindjártmegjönérzésem van, így lehet mindjárt megjön :lol:
Vendég

Babásodáskor is szokott ilyen afrancbamindjármegjönmármegintérzés lenni.

Szilvi

szilvaqueen

boni: azért én szorítok +++++++++++++++++++++++ Valaki tesztelhetne már tényleg egy pozitívat. :D

Szilvi

szilvaqueen

szilva oké! :wink:
Vendég

Kép

:D :oops: :D :oops: :D :oops: :D :oops: :D :oops: :D :oops:

snufi

Snufi álomszuszék: 11:48 van :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Neked is verőfényes szép reggelt! :D

Szilvi

szilvaqueen

Szilva: így sikerült! :wink:

Szerika: Kép Boldog névnapot!

Babim: drukkolok, hogy szép időtök legyen! :D

snufi

Sziasztok!

Végre péntek és én már itthon vagyok!
Túléltem az első melós hetem! :D
Bár a jövő hét még húzós lesz! :?

Babim! Szerintem jó időtök lesz! Gondolom már lázasan készülődsz! :D Addig amíg eszembe van! Sok boldogságot! :wink:

Boni! Én azt hittem, hogy ma tesztelsz! Gondoltam is rád! Aztán látom, hogy nem nagyon lelkesedsz a teszteléshez! :roll:

Lili! Most már bizti jó úton vagy! Első clostys hónapban engem sem UH-ztak!

Majd dobok táblákat is!

Kép
bettike
Eger

Bettike, várok pár napot! hátha később volt Pé

:shock: bár akár pazarolgathatnám is az occsó tezsteket

most már pihenjél! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Hát lányok, nem írnék sokat, de valamennyit muszáj, mert én is fel lettem név szerint szólítva, hogy ugye vihar utáni csend.... Azt hiszem, elmondtam nektek, hogy mekkora baj van nálunk, úgyhogy ezzel vagyok elfoglalva, inkább ez foglalkoztat...

De összességében annyit azért elmondok, hogy nem értem a problémát, hogy miért baj az, ha valaki máshol vagy máshol is beszélget. Én úgy gondolom, mindenki annyi helyre ír, amennyire akar, és azzal beszélget, akivel szeretne. Ha az egy másik topik, akkor másik, ha msn, akkor az, ha személyes sörözés, akkor meg az. Ez így van jól.

Én speciel értettem annak idején is, hogy Áfi miért bántódott meg. És nem felejtettem el, hogy mennyire kedvesen szervezte meg a családjával a talit a saját otthonában, de erre nem mindenki emlékszik.

Ennyit akartam elmondani. Mindenkinek drukkolok továbbra is a babáért. És hőmérőzzetek, mert sokat segít.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Snufi: Köszike, aranyos vagy :D
Mellesleg jegyzem meg,hogy 1 éve pont ezen a napon fogant meg Balázs. :D :D :D
Jó lenne, ha ma itt a topicban is minél többeknek foganna meg egy bébike.

Hajrá Lányok és a két csík!!!!!

Pussszancs
szerika

Szirom!
Remélem anyukád jobban van, jó hogy bejelentkeztél!
Vigyázz magatokra!
Vendég

Szerika Boldog Névnapot!
Kép
Vendég

Sziromka! a kérdés nem magyarázkodásra való felszólítás volt, hanem hiányolás! legalábbis részemről, mert mindenki fontos számomra, és feltünt milyen keveset ír mindenki!

Nem a máshova írás volt a lényeg, mert mindenki ír máshová.

Áfinál tényleg nagyon jó volt és NEM FELEJTETTÜK EL NEKI!

SŐT! éppen ezért esett rosszul sokunknak a ZÁRT topik! ismétlem a ZÁRt topik, nem a másik!( megjegyzem mellette leveleztünk Áfival, és állítólag nem is nehezteltcsak erről nem volt szó)
de már nem foglakoztat, csak először volt sokkoló. Aki kiváncsi Rám vagy bármelyikünkre, az úgyis ír ide is!

Szép Napot!

bocsi de ezt nem akartam priviben, de tényleg nem arról van szó, hogy másik topikba ír e valaki.
Vendég

Egyetértek Bonival. :idea:

snufi

Kép

Kép

Kép

Kép

És egy kis belső hőmérős statisztika, azoktól, azokról, akiknek már sikerült!

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike, jó a statisztika! :wink:
Vendég

Bettike: :wink:

snufi

Hi. Megjöttem a fodrásztól. :D (szinezte, picit vágott, és két fonatot is csinált, bár nem megyek ma sehova,... :roll: , de annyira szerette volna, hát engedtem :) )

Boni: holnap tesztelsz?

Kata: mi újság nálad? Mit érzel? Ha érzel egyáltalán vmit,... :roll:

snufi

Tesókám! kéet kérek! :lol:

teszt? hááát nem tom, reggeli hőm majd eldönti

KAtám, remélem túlélted az értekezletet! :lol:
Vendég

...és éppen randiztattok! :wink:
Vendég

Boni: priviben küldtem.

snufi

[quote="szirom"]
írta:
sziromDe összességében annyit azért elmondok, hogy nem értem a problémát, hogy miért baj az, ha valaki máshol vagy máshol is beszélget. Én úgy gondolom, mindenki annyi helyre ír, amennyire akar, és azzal beszélget, akivel szeretne. Ha az egy másik topik, akkor másik, ha msn, akkor az, ha személyes sörözés, akkor meg az. Ez így van jól.

Én speciel értettem annak idején is, hogy Áfi miért bántódott meg. És nem felejtettem el, hogy mennyire kedvesen szervezte meg a családjával a talit a saját otthonában, de erre nem mindenki emlékszik.

Ennyit akartam elmondani. Mindenkinek drukkolok továbbra is a babáért. És hőmérőzzetek, mert sokat segít.

Szirom jól beszélsz :wink:

Sziasztok amúgy :)
Én azért nem írok ide, mert egyrészt ha írok kb 2 ember reagál (de mindenkinek megvan a maga baja szóval ezért én nem neheztelek egyáltalán), másrészt pedig mert 3 gyerekem van abból egy újszülött és egyszerűen nincs kapacitásom/időm figyelemmel kisérni a topiklakók sorsát :oops: És van egy csomó új arc akiket nem ismerek, az meg, hogy csak magunkról írjak állandóan az olyan izéééééééé :oops: 8) Meg már nem is hőmérőzök (de lehet hogy még fogok :wink: )
Amúgy én se kívánok senki mellett állást foglalni, de mindenkinek szive joga másutt fórumoznia, akár zárt topikba is. Sőt ha Ő a topik gazda azt hív meg akit akar, magánügye... :wink: Bárki csinálhat ilyen zárt topikot amúgy :D
Nem értem én se a problémát :shock: ? De azt azért még hozzá tenném, hogy lehet, hogy egy babás fórumba egy olyan nő nem érezné jól magát akinek nincs babája, nem jön össze vagy ilyenek. Meg aztán nem biztos hogy hozzá tud szólni a "miért tojt zöldet a porontyom?" vagy a "koszmó" témakörhöz... :roll: 8)

Én mindenkinek, de télleg mindenkinek kívánok soksok sikert a bebabásodáshoz! :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceni: a "régi" történetre nem reagálnék, lerágott csont már,....
De azt megjegyezném, hogy a zárt babás fórumban (te írtad ezt) nem csak babások vannak, tudtunkkal,.... hmm? :roll: Mondjuk nem is erről szólt az egész történet, de mindegy.

Andi:

Kép

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: