A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni
Köszönöm.

Mazsola
Ti, hogy álltok? Biztosan ti is kész lesztek mindennel időben.

Irina
:)

Anitja
Hát ha már ilyenkor sem repked az ember :)

Miléna
Hát az is a legfontosabb, ilyenkor aludni, amennyit csak tudsz.

Niki
Hát igen különleges neve lett a kicsi tündérnek :)
Jajj de kis drágák :) Nagyon tetszik a közös kép :)

Gremese
Marha jól nézel ki!!! :) Hova lett az a nagy poci????? :) Szóval akkor én már nem is aggódom, sitty-sutty minden eltűnik.
Ja amúgy a fosi story után én is hanyagolom a hálóba a szőnyeg beszerzést :)

Silka
De ne már :) Hát tessék pocakfotót küldeni!!!

Szia Timi Welcome back!!

Milénaapu
Kösziii a képeket!!! Zéti nagyon cuki kisfiúcska :) És örülök, hogy végre téged is megismerhettünk :)

KTimi
:) Én is elpityeredtem az utolsó napon a kocsiban hazafelé :) Főleg mivel olyan szépen elbúcsúztattak a kollegáim :)
Nagyon klassz lett a pelusozó, szuperül kitaláltátok.

Banita
De jók a torták :)Amúgy így van lakás miatt nem szabad idegeskedni, meg semmi miatt sem.

Hát végre aludtam :) Lehet a kiságy összeállítása hiányzott a lelki nyugalmamhoz. Csak 2x kelltem fel :)De amúgy sikerült jól kicsinálnom magam tegnap. Du/este ágyban voltam filmet néztünk férjemmel és utánna nem bírtam felállni. A bal lábamra nem tudtam ráállni. Ő kicsit nagyon megrémült, mert elég hasonlatos volt a képlet a tavalyi esethez, de próbáltam megnyugtatni, hogy ez most nem a gerincem miatt van. Hááát én is remélem :)
Mindenesetre ma pihizősre fogom a figurát.
És képzeljétek úgy tűnik a pocak leszállt. Legalábbis ma reggel a férjem is azt mondta szerinte is. De jóóóó!!!! :) Akkor mi is nemsokára szülünk! :)

KépKép
KépKép
fleur

K.Timi! Nagyon praktikusra megcsináltátok a pelenkázót!!! A mienk meg olyan (lesz), hogy hátul lyuk van... Nem szeretem az ilyen logikátlan dolgokat. És tényleg tök jó ötlet, hogy oda még lehet tenni polcokat... De én már annak is örülök, ha be lesz rendezve a szoba!!! :wink:

Ma átfordítjuk a nagyszekrényt! Úgyhogy valami elkezdődik! :lol: Még az ajtókat is le kell róla szerelni, olyan nehéz... :?

3-kor meg megyek NST-re.

Zétinek tényleg olyan gyönyörű fiús pofija van!!! :D

Regina
KépKép
mazsola7

Jó reggelt kismamik!

Köszönöm még egyszer a pocidicséretet :oops: Zavarba hoztok :oops:

Banita Szép családod van,jók a torták nagyon :lol:

Miléna Nagyon szép Zétény, szép család vagytok :lol:

Niki nagyon szép a teljes neve a kis hercegnődnek :lol: Ő maga is szép :lol:

Timi Jó a komód :lol:
Mi sem fértünk bele a babacuccokkal a 4 nagy + 2 kicsi fiókos komódba. Megkapta babuci az egyik gardrobszekrényt :roll: Párom szerint már most több ruhája van mint kettönknek eggyüttvéve :roll:

Lányok nagyon nehéz éjszakán vagyok túl. Közel 2 órán keresztül voltak 5-6 perces erős fájásaim. Annyira örültem neki, hogy hamarosan megszülünk és a karjaimban tarthatom, tarthatjuk már Grétit :lol: De mire indultunk volna be a kórházba nőttek a fájások közti szünetek majd teljesen elmúltak a fájások :cry:
Én elbőgtem magam a csalódottságtól :cry: Annyira jó volt az érzés, hogy hamarsan szülünk :roll:
Ma megyek NST-re majd orvoshoz. Kíváncsi vagyok mit fog mondani :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

Móni, Mazsola, nagyon szépek a poik! Csinik vagytok!

Emese, hát nem semmi, hogy eltünt a pocid!! Nekem is így volt Ábellel, kíváncsi vagyok, hogy most mi lesz a helyzet.
Cicire tényleg a masszás és a szopi a legjobb, meg a melegvizes zuhi. Sajnos ezen túl kell valahogy esni, aztán remélem hamar beáll majd a kereslet-kínálat és minden rendbejön! :wink:
Nagyon csinik vagytok a képen Zsófikával!! :wink:

Niki, hogy a kis Rania is milyen szép! Látszik, hogy apa tényleg szerelmes a lányába! Rólad esetleg egy fotó? :wink:

Milénaférj, örülök, hogy megismerhettünk téged is, nagyon nagyonszép baba Zétike!! Olyan kis fiús, úgy elérzékenyültem, én is szeretnék már babázni!
Miléna, te pedig fordrásznál voltál, jól látom? Ngaoyn csini az új frizura! :wink:

Timi, üdv itthon! Azért majd kérünk beszámolót és képeket, ha odajutsz! Tudom, most Viktorka és te vagytok a legfontosabbak, pihend ki magad, amennyire tudod! :wink:

Barkácsolók, nagyon szépek a képek, a szobák, nagyon ügyik vagytok! Mi nem vagyunk nagyon ügyesek, de apa azért megcsinál mindent, amit kell. Igaz öt is noszogatni kell, mint minden rendes férfit! :lol: :lol:

Felújítók, örülök, hogy lassan tényleg mindenkinél alakul a lakás, a babaszoba, minden készen lesz idöre, meglátjátok!

lmóni, nekem is rossz volt az éjszaka, már egész délután enyhén görcsöltem olyan mensisen folyamatosan és ehhez nem tudom hány percenként, mert nem mértem iszonyatos keményedéseim voltak. Meg kellett állnom nagyon sokszor. Na ez folytatódott éjjel is, félálomban érzékeltem a mensis görcsöt, de azért aludtam, mert tudom, hogy ez még nem az, csak gyakorolok. :wink: De azért kicsit bennem volt, hogy talán, mert Ábellel is derült égböl jöttek a fájások, ugyanígy kezdödtek, csak aztán nem múltak el. Itt most hidegfront van, biztosan ez kavart be. De azért ma még elvégzem a maradék teendömet, nehogy meglepi érjen! :wink:
Reggelre viszont lement egy kilonyi víz is a hüvös hatására, ez jó!

Kismamik, jelentkezzetek be azért most már minden nap, jó?

KépKép
KépKép
motiot

poik=pocik :oops:
Fleur, téged pedig véletlenül kihagytalak a csini kis kerek pocóddal!! Bocsi!! :oops:

KépKép
KépKép
motiot

Motiot Éjszaka nekem is keményedéseim voltak+ ugyanígy voltam mint te hogy pici fájdalmam volt de elaludtam. De most is még érzek valamit de az már jóval enyhébb. Is itt is front van úgyhogy ez is bejátszik szerintem.

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!
Hajagosné Éva!
Nem akartalak megijeszteni ez azért egyéntől is függ.Amúgy meg egyrészt a második baba(első általába mindig kissebb)másrészt 105-ös volt a Bpd-je! :shock:
T.koszegi!
Nagyon tetszik a pelenlázós komód jó,hogy ilyen kreativak vagytok.
Banita!
Köszi az előtejes infót.22 hónapig szoptatni azért az nem semmi! :D Nagyon aranyosak a fiúk.Nyami micsoda torták.
I.móni!
Ne szomorkodj,mostmár napokon belül megszületik a kis tündérkéd! :D

KépKép
juba

sziasztok, most voltam dokinál, a vérképem csodás. Megvizsgál, na ez nem volt csodás. Nem tudom milyen adat talán méhszáj 1000, de a pocim ezzerrel fenn van.
Most indulok NST-re meg mivel a méhlepény 3 fokban érett volt már a múlthéten, most meg kell nézni hogy milyen a keringés benne, mert a dokim jövőhéten egy nap nem lesz deb.-ben, és megnyugvásaként kérte ezt a vizsgálatot. Na elmegy az egész napom rá!

szép hűvös napot mindenkinek
beáta

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

A héten még nem is voltam. Most bepótolok mindent remélem!

Timi! Üdv. újra itthon. Ahogy kisfiad engedi gyere, mesélj! Várjuk a képeket és a szüléstörténetet! Nagyon szép Viktorka!

Miléna! Gyönyörű Zéti! Hívj, hogy mikor mehetek el hozzátok! Még a héten valószínű egyben vagyok, de talán még a jövő héten is.

Gremese!
Édi baba Zsófi! Jó sokat fosik! Más baba is??? Ezt még annyira nem tudom! Pont most vettünk világos padlószőnyeget a babaszobába. Jajaj!!! Nagyon csini vagy szülés után is!

Niki! Gyönyörű a kislányotok! Kérünk képet rólad is! Látszik apukája mennyire szereti!

Era! Nagyon szépen fejlődik Beatrice, gratulálok! Hamarosan azt fogom olvasni, hogy itthon vagytok mindhárman!

Nagyon szépek a babaszobák és a pocifotók!

Jajj, biztos sokmindenkit kihagytam, ezért bocsi!

Rólam: hétfőn voltam terhesgondozáson 9-12-ig eltartott, eléggé elfáradtam. Kedden volt az első NST. Jó lett minden. Az UH-n más doki vizsgált, azt mondta, kizárt, hogy szept. 21-ig kihúzzuk a terhességet, a méhlepény II. fokban érett, Marci méretei is nagyobbak. BPD: 93, FL: 73, THQ: 98 mm 36 hetesen.
A doki szerint jóval több már 3 kilónál.
Aztán levette a saját dokim a streptococcust, még nincs eredmény. Ő is azt mondta, hogy szept. eleje-vagy közepe, de mindenképp a kiírt időpont előtt. Figyelni kell a méhlepény miatt, így hetente 2x kell NST-re járnom. 7-től van rendelés, én már ott vagyok 1/2 7-kor és így nagyjából csak fél órát kell várnom. A mai NST is jól sikerül. Tegnap voltam fogorvosnál, fél év alatt lett 2 lyukas fogam. Utána itt volt a védőnő, sok hasznos dologról beszéltünk.

Mavoltam ismét NST-n, meg tüdőszűrésen, egyből előre engedtek, behívtak.
Hetente kell járnom terhesgondozásra is, úgyhogy minden napra van programom.

Talán jövő héten szülök??? Elképzelhető. A méhszáj zárt, de rövidült, 1500-as. Húúú, nagyon izgi!!!
A héten készen leszek mindennel. Vasalás, papírok rendbetétele, apró festés (a folyosón a cipők kicsit összekoszolták a falat, azt még kijavítom).

Ma ahogy a kórházban voltam találkoztam az egyik kismami akivel együtt jártunk tanácsadásra (hétfőn is találkoztunk) és utánam van kiírva, már nagy has nélkül láttam. Hétfő délután megszült! 36 hetesen 3300 g-os babája van, csodaszép. Na, úgyhogy mostmár bármikor jöhetek akár én is!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!

Olvasgatlak titeket, de nem nagyon van energiám írni. Pár nap és rendbe jövök, aztán le sem tudtok lőni majd!!! :D

Egyébként viszonylag jól vagyunk, anyósom itt van rengeteget segít, úgy néz ki tejcsi is beindult, reggel már 40 millit evett!!!

Puszi

Kép
Kép
timi26

Azért dobok egy mai képet, a babáról is lesz még csak a fényékpezőben van még.

Alakulunk...

Kép szülés után 4 nappal

Kép
Kép
timi26

Hello Lányok,

szép jó hűvös reggelt mindenkinek!

L.móni, folyamatosan tájékoztass, ha ismét kezdődnek a fájások! Aztán mennek a drukkok. :lol:

Lányok, a méhlepényt nálatok mikor nézik? UH-n vagy nst-n? Nekem még sosem mondott senki ezzel kapcsolatos info-t. :cry:

Nálam semmi extra. Folyamatosan fájogat a pocim, de már vagy 3-4 hete, meg pokolira feszül szét a szeméremcsontom és környéke. Tök nehezemre esik felállni, meg leülni. Sajnos a csend sem éppen jellemző a drágaságomra. Totál elemében van, időnként akkorát fejel a hólyagomba, hogy összegörnyedek.

Ja, és úgy néz ki szép szimmetrikus lesz a terhességem a kaja szempontjából. Az elején semmi mást nem kívántam csak vajas kenyeret pirosarannyal. És most dettó :lol:

silka
silka

Sziasztok!

Irina! Röplabdázom! :wink:

Pocakvisszahúzódás: Szerintem sem függ attól, hogy sportol-e az ember, vagy nem. Szerintem abszolút alkati kérdés. A képet nem azért tettem fel, hogy dicsekedjek, hanem azért, hogí lássátok, tényleg milyen csodálatos a női test, és ne aggódjatok, szépen vissza fog húzódni! :)

Kilók: Ez érdekes, mert a legutóbbi mérés szerint 86,4 kg voltam, a szülőszobán meg 89. :shock: Elég vacak volt a mérleg, előtte jól bezabáltam, tele voltam vízzel.... Tudjátok, és mindig úgy mentem méreckedni, hogy előtte folyékonyet ettem, ne legyek tele kajával, és igyekeztem egy kis víztől is megszabadulni, ami 1-1,5 kg mínuszt jelentett mindig.
No tehát 89 kg a kezdés, 81 kg voltam, mikor hazajöttünk szombaton, ma reggel meg 77 kg.
Az embernek egy ekkora Tündérvirágszál mellett még enni sincs ideje, pedig muszáj, a szopi miatt.

Ma vettem bimbivédőt, már sterilizáltam is, remélem műxik majd a dolog.

A pelenkázó, és a babaszoba is csudaklassz!!!!! Itt mindenki olyan szuper dolgokkal várja a kis babócáját!
Nagyon ügyik vagytok csajok!

Én már nagyon várom a következő babát! Na, vajon ki lesz az??????????

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26!

Mégegyszer gratulálok Viktor babához, tüneményes egy kispasika!!!A pocakod pedig gyönyörűen húzódik vissza! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Pelenka: Képzeljétek, Zsófi annyit eszik, hogy 10 pelenkából 9-ben van kaki.
Tegnap sárgarépa főtzeléket ettem, és narancsárgaát fosizott. :shock:

Ismételten köszönöm a dícséreteket! :oops: Nektek is ugyan ilyen szépen le fog menni a pocótok. A természet tudja a dolgát, nem is kell ide haskötő! :wink:

Niki! Neked is szeretnék mégegyszer gratulálni a kis kapucínerhez! Igazán csodálatos neve van a skót mesterlövész kislányának!!!! :wink: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26! Csinálj új vonalzót, és tegyél képet mindkét gyerökhöz!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Aniko80! Szép méretek ezek a 36.héten :wink:
Fogorvoshoz én nem mentem el annyira félek tőle :oops: Majd talán ha kibujt a babucikám,mert én fájdalom csillapitó nélkül el se tudom képzelni!

Timi!Azért ha már lesz egy kis energiád írj nekünk magadról meg Viktorkáról,minket minden érdekel.Neked is szépen lement a pocid :D

Silka!A méhlepényt nálunk az uh-n nézik. (Nekem pl.elülsö falu, I stádiumu)

Irina!Azért ha lesz megint áram nálatok jelentkezz be mert izgulni fogunk ha nem jössz!

KépKép
juba

Hellóka,

megszült lányok, tök jó, hogy Ti már újra látjátok magatokat lent is :lol: :lol: :lol:
Gremese, ezzel a tempóval én is meg lennék elégedve. Ez most komoly, hogy a szülőszobán is mázsálnak? Azt hittem már nem kell többet nyilvánosan szembesülnöm a végeredménnyel. Ráadásul nálunk is 3 kg különbség volt az itthoni és a védőnői mérleg között. Ráadásul én is mindig éhgyomorra üres belekkel reggel mértem magam...

Juba, nekem csak azt nézik, h hol tapadt, stádiumot nem. Szerintem ne félj a fogorvostól (nálam kevesebben félnek jobban), simán kaphat az ember fájdalomcsillapítót a terhesség alatt, nem megy át a babára.
Én pár hete elmentem újra, hogy ne kelljen ezzel foglalkoznom a szülés utáni időkben.

Képzeljétek, most hoztak haza egy 5 napos babót a házba, 1 órája átugrottam megkukkantani. Olyan kis tündérbogár!

silka
silka

Köszi, Gremese!!! :D

Bocsi, hogy csak így kapkodva jövök 1-1 mondatra, de nincs sok időm. Vonalzó is lesz meg minden, ha több időm lesz!

Van egy kis sikerélményem! Kíváncsi voltam, vajon tényleg eszik-e tejcsit a drágám, mert nem szokta méregetni, így lefejtem a tejemet. 40 milli sikeredett!!!
Nálam ez nagy öröm, mert Rebekánál egy cseppet sem bírtam fejni. (el is apadt)
Úgyhogy most ezerrel ráállok, hogy még több legyen!

Egyébként a pocakvisszahúzódásnál a szopi is nagyon sokat segít. A szoptatás méhösszehúzódást eredményez! Úgyhogy hajrá mindenkinek!!!

Kép
Kép
timi26

Juba Köszi megnyugtattál! :D :D :D :D

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok lányok!

Na megjártam a dokit és az NST. A gép csak pár apróbb fájást mutatott, én meg semmit sem éreztem. nem úgy a dokinál mikor vizsgált :shock: :shock: Nagyon fájt :!: Azt mondta a helyzet változatlan :cry: Ha újra jönnek a fájások, mint az este is és beáll egy rendszerre és nem múlik el huzamosabb ideig menjünk be :roll: Ha esetleg mégsem szülünk meg a héten akkor jövőhéten csütörtökön újra NST pénteken meg kora reggel 7 előtt keressem meg és megbeszéljük a továbbiakat. De ahogy a szavaiból kivettem, megleszünk hamarabb :oops: :D De nem szeretném elkiabálni :oops: :roll:

Timi, Emese Nagyon csinosak vagytok már így pár nappal a szülés után :D

Anikó Szép nagy baba lesz, ha nem csalnak a méretek
:lol:

Silka Rendben :D Te is jelezd nekünk minden nap, hogy mi újság. Ti előrébb vagytok mint mi :lol: :lol: A méhlepényt nálunk UH-on nézik.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok, Csajok!
De jó itt újra! ;-) Előbb visszaadták az áramot (szerencsére), mert már tűkön ültem (meg félhomályban egy könyvvel a kezemben, úgy be van borulva -- azért gyertyát nem gyújtottam.... :lol: ).
Mindenkinek köszi a buzdítást, vigasztalást, mindent! Puszi érte!

L. Móni, kérlek, ne keseredj el, biztos hamarosan beindul a kismanód újból! Tudom, ilyenkor már nagyon türelmetlen az ember, meg ingadozik a hangulata (én is hol vidáman énekelgetek, hol lesújtva ülök az ágyon, hogy mikor lesz már itt gyerek...), de most már tényleg napok kérdése!
A fájó vizsgálathoz: nekem dettó fájt az utóbbi két méhszájellenőrzés, a doki azt mondta, azért, mert annyira fent van még és nem nyílt semerre.

Silka, kitartás!!!, közérzet hasonló (hólyagfejelések, nyilallások, komoly elnehezülés: az előbb "kiszaladtam" a postáshoz, visszafelé már vonszoltam magam... vicces roll: ).

Gremese, Timi26: csajok, azért Ti tudtok valamit pociügyben, valljátok be, ez valami klub! :wink:
Gremese, gratulálok Zsófika étvágyához!!! :D

Kép
Kép
irina

Sziasztok Mindenkinek!

Úgy lászik ma a hormonok negatív hatással vannak rám. Iszonyú depis hangulatban vagyok, és semmi de semmi okom erre. Képzeljétek! Még hálóingben vagyok. Egész nap bámulom a tévét. Pedig semmi nincs benne. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ. Remélem, ez az érzés hamar elmúlik.

De legalább jó hűvös van.
Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense
Szerintem semmi gond ezzel. Ha minden nap pörögnél és ok nélkül vidám lennél, na akkor azt nem Sense-nek hívnák, hanem gépnek. Én úgy gondolom, hogy a szervezetünk mindig jelzi, mire van szüksége... :) Én pl. hetek óta nem aludtam délután, de ma sikerült - és tök jó volt :D

Alighogy leírtam, hogy CTG-re 2 és fél órát kell várni, ma délelőtt csoda történt, mert negyedóra alatt bejutottam :!: Az igaz, hogy a megszokotthoz képest alig volt kismami a váróban. Az eső előnyei :) (Ja, a húgomék meg épp ma költöznek...)

Silka
A méhlepényt nekem is UH-n nézték, 33. héten még teljesen érett volt, most hétfőn I-II. fokú érettség
Nekem is 3-án jön meg a dokim, asszem ideje a szülésről elbeszélgetni
:)

Kép
granda

És még 1X:
AMONA, hol vagy :?: :?:

Kép
granda

Silka
Méhlepényre ezt találtam:
"Méhlepény érettsége:
0: sima magzati felszín, homogén szerkezet
1: enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez
2: szabdalt felszín, mészlerakódások az anyai felszín felé tolódnak
3: érett lepény, fészkes mészlerakódások"

Kép
granda

Na lányok, megjöttem az orvostól. Szerencsére még növöget a baby és az áramlás is jó, jobban állunk, mint Petykánál ilyenkor!! :lol: A dokim azt mondta megcélozzuk a 2500g-ot, ezzel már mind a ketten elégedettek lennénk. Jövő héten már kétszer kell mennem CTG-re és pénteken vizsgálatra, elképzelhető, hogy akkor már haza sem enged! :shock: Amikor ezt kimondta betolytam! :roll:
Ha nem muszály nem akar kockáztatni, hogy "mi csak várunk, hogy növögessen az a gyermek és aztán egyszercsak ne érezze jól magát odabant és akkor meg kapkodni kelljen."

Banita!
Neked is köszi a biztatást! Én is nagyon remélem, hogy nem lesz gond a tesóval. :)

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Emese, Timi:
nagyon szépen megy vissza a pocitok. :)

Beke Andi:
dejó, gratulálok. :) Látod, minden rendben lesz. :wink:

Szobák, pocik nagyon szépek. :lol: :lol:

Hörcsög, Amona:
tessék jelentkezni. :!: :!: :!:

Nst:
nálunk időpont van, a szülésznőm jön majd oda csinálni, így várnom sem kell. :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Ezzennel bocsi mindenkitől de csak most tudok írni.

Jelentem augusztus 24.-én 14óra 8 perckor megszületett
Ildikó 3150 gr és 51 centi aminek nagyon örülök.

Mindkettem jól vagyunk már itthon,sokat cicizik jól eszik.
Kicsit hosszadalmas volt az egész de nagyon megérte.
Szerda éjjel vitt be öcsém a korházba és mire beértünk a kisasszony meggondolta magát.
Csütörtök du felküldtek a nőgyógyászatra,hogy még várni kell mert még nagyon várat magára.
Péntek reggel nagyvizit után megvizsgált a főorvos és vissza küldött aszülöszobába mert nagyon feszült a burok.
10 körül repesztettek 12-13 körül kaptam oxytocint és 14ó 8p-kor
magamhoz ölelhettem a picilányom.

És a képek róla:
Ez majdnem 1 naposan.
Kép
Ez meg 5 naposan.
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gratulálok mindenkinek a gyönyörű babákhoz!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

HÖRCSÖG,
hatalmas gratula a szép kislányhoz!!!
Kis Cukitündér! :)

Andi, gratulálok a szép eredményekhez, ugye nem vagy már ideges?

Hajni, nagyon köszi a táblát! :D

Kép
Kép
irina

Hörcsög! HAtalmas gratula a kis Ildikéhez, gyönyörűséges babuci!!!!!

Beke Andi! Kitartás, látod, szépen fejlődik Babci, ne félj semmitől, csak pozitívan! Minden oké!!!! :wink: :D

Irina! De jó, hogy meggyöttél, nem tudom már kiért izguljak, annyian vagytok már a célegyenesben...

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép

Hörcsög:
gratulálok!!!

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok Kismamik és Anyucik!

Banita: a terhelést nem tudom pontosan miért csinálják már most, de minden előrehaladottabb terhességnél csinálnak, nézik, milyen összehúzódásokkal válaszol a méh. Eleinte 2 naponta, majd ha kell, akkor naponta szülésig. Annyira én se vagyok tisztában a dolgokkal, de nekem úgy tűnt, hogy ez a vizsgálat (asszem POSE a hivatalos neve, de nem biztos :oops: ) teljesen normális.

l.móni: ne aggódj, vissza fognak térni a fájások! :) Gyakorlatozik a szervezeted, de ez jóóóó!!! Persze én is csalódott lettem volna a helyedben.

Aniko80: gratulálok, ezek nagyon jó hírek!!! :D

Silka: a többiek már leírták, UH-n nézik a lepény állapotát, meg a köldökzsinórvér áramlását is.

Emese: hirtelen azt hittem, arra gondolsz, hogy a Te következő babád mikor jön! :lol: :lol: :lol: Kicsit gyors volna, nem? Na minegy. Ciciügyben jobban vagy?

Granda: Amona már múlt héten se volt, én is hiányoltam, nem tudom, mi lehet... :shock:

A mai éjszakán alig aludtam. Állandóan az járt a fejemben, hogy ma éjjel tuti "elpukkanok", mint Emese. Nem jött be. De elég fura ez a mai nap is: folyton olyat érzek, mintha belülről csipkednék a méhemet, vagy valaki ki akarná bökni egy éles tűvel. :shock: Kicsit olyan, mint mikor becsípődik egy ideg egy pillanatra. Elég kellemetlen. Olyankor úgy érzem, "na, biztos most indul be a nagy esemény!" Mi a manó lehet ez? :roll:

Majd még jövök, már megvan a pocikép, csak fel kéne töltenem!

Detti
KépKép
kiskolbi

Hörcsög!!!! Nagyon nagy gratula Ildikéhez! :D :D :D Sejtettük ám, hogy van itt valami kis meglepi, és azért nem jössz! :lol: Jó újra hallani Rólatok!!! :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

HÖRCSÖG NAGYON NAGY GRATULA AZ ILDIKÉHEZ ÉS SOK TEJCSIT! :D :D :D :D

Kép
hajagosné szabó éva

Gremese, köszi, szerintem Ádi kiskrapek direkt ráérősözik (majd ő megmutatja, hogy pont 40 hétre születünk...? vagy tudomisén... ;-)). Holnap NST meg vizsgálat, kecsegtető eredményeket várok. Addig is próbálok nem kéztördelni meg ilyenek... 8)

Kiskolbi, én is mindig a pukkanásra várok, meg minden WC-zésnél nézem, mi újság, de semmi különös... :? Úgyhogy csak iszom tovább bödönszámra a málnalevélteát...

Amonával kapcsolatban én is azt remélem, hogy minden oké, mert még van ideje a picurjának megszületni...

Kép
Kép
irina

Sziasztok mindenkineg gratulálok aki megszült. Egy kicsit le vagyok maradva mert nagyon régen voltam a neten

Kép
juci83

Kiskolbi! Én még várnék a második babával, fél évet, évet biztosan. Apa már most dolgozna az ügyön, illetve az előre eltervezett 3 gyerek helyett - miközben olvadozik Zsófitól -, már 10-et akar... :shock:

Cici: Jaj, nagyon örülök, az éjszakai és hajnali fejések-borogatások meghozták a várt eredményt, pár órája szopiztunk a "rossz" ciciből. :D
Tegnap este és ma reggel is befújtam Aloé First-tel, szerintem az is segített.

Annyi tejem, van, mint az állat! Egy ciciből evett Zsófi idáig úgy, hogy 1-1,5 óra leforgsa alatt 3x, 4x kért. Ami normális, hogy szakaszosan szopizik, mert közben pelcsicsere, meg nézgelődés is van. Most, hogy kezd beindulni a másik, nem tudom mit csinálok. :roll:
Na nem baj, pozitívan állok hozzá, lassan majd' csak beállnak a dolgok. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!!

Eloszor is: HORCSOG!! Szivbol gratulalok a kis Ildikohoz! Legyetek nagyon boldogok!!

Timi! Udv itthon!!! :D Egyebkent a nagylanyomnal nekem is sok gondot okozott a szoptatas, hamar abba is hagytam. Most a pici tunderem az elso perctol nagyon ugyesen es szivesen szopizik, ezert minden tokeletesen mukodik, a termeszet tudja a dolgat. Igy arra a dontesre jutottam, hogy nem allok neki a fejesnek, mert akkor csak tobbet termel a cicim, mint amire szukseg van, es allandoan fejnem kene.

Lanyok, mindenkinek koszonom a kedves szavakat!! Csak gyorsan jottem, mert pici Rania nem haragszik, ha a szamitogep elott ulok, de a ket tinedzser teso annal inkabb... :shock: :D
En is rakok fel egy kepet, hogy lassatok, nektek sem lesz semmi gond a pocakkal szules utan!! Nekem nemhogy roplabda, de meg sakk-multam sincs, es ime:

Kép
Vendég

Amona biztos az összes babás-mamás lapban fotóztatja magát, azért nem ér rá. :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hörcsög!
Nagyon sok boldogságot a kicsi lányhoz!!!!!!

Köszi lányok!
Most már én is pozitívabban látom a dolgokat. Remélem az én esetemben nem fölfele csal a súlybecslés, hanem inkább lefele! :D
Petykát is pénteken szültem, lehet, hogy ez most is így lesz!? 8)
Amíg nincs babás kép teszek fel róla, ha nem bánjátok! Kép

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Niki! Nagyon csinka vagy! Gyönyörű a kislány is! Sakkmúltad sincs... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hörcsög!! Gratuálok Ildike megszületéséhez :lol: :lol: :lol: Jó egészséget és sok tejcsit nektek :lol: :lol: [size=12]

Sense A mai napom hasonló a tiedhez 8) Ha nem kellett volna menni NST-re meg a dokihoz ki sem mozdultam volna. A barátnőmet lemondtam a ma du-ról, mert nem akartam ráragasztani a nyűgösségemet 8)

Irina Jó, hogy újra vagy :lol: Most már csak szülni tünj el :lol: :lol:

Hajni Köszönjük a táblákat :lol: :lol: Olyan jó nézni, hogy már 11 topikbaba megszületett :lol: :lol:

Andi Ezek nagyon jó hírek. Látod nagyon jók ezek a vuduzások :wink: :lol:

Granda Végre tudtál pihenni :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki Nagyon csinosak vagytok :lol: :lol: Legközelebb egy közelebbi közös fotót kérünk :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki, ez igen! Szépek vagytok nagyon!

Andi, köszi a képet Petykáról, nagyon édes kisfiú (és idősebbnek gondoltam a kép alapján a koránál...)! A családi képeknek mindig örülünk! :D

Kép
Kép
irina

HÖRCSÖG!GRATULÁLOK EHHEZ A GYÖNYÖRÜSÉGES KISLÁNYHOZ,SOK TEJCIT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET :D
Irina!Jó,hogy megvagy :D
Beke Andi!Látod szépen gyarapszik a kislegény már nem is kell aggódnod miatta!Petyka nagyon aranyos!
Niki!Te is nagyon csini vagy!Itt mindenki olyan jól néz ki,nagyon irigy vagyok rátok!
És a többi kismama merre jár?

KépKép
juba

Juba, L. Móni: :D

Kép
Kép
irina

HORCSOG!
Gratulálok a kicsi lányhoz. Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!

Niki!
Annyira édes a kis Rania! És micsoda név! :)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: