Sziiiaaasztoook!
Hazaértem én is, benn voltam a munkahelyemen.
Megint pletyiztem mindenkivel egy kört, megebédeltünk, majd hazafelé bementem a C&A-ba.
Húúújjj, milyen leértékelések vannak!!! Minden Yessica nyári felső 690 Ft, kismama cuccok közül is volt egy csomó minden, bár már nagyon ki volt válogatva, elég mérethiányos volt, de vettem egy farmer halászgatyát, amit hosszú csizmával lehet hordani 690 Ft-ért!!!
Még egy csomó mindent akkor áraztak át, de már nem birtam mászkálást, így nem vártam meg. De pont volt egy eladó csaj, szintén kismama, ő pont árazott, és 2x is odajött hozzám, hogy ezt is próbáljam fel, meg azt is...

nagyon ari volt..
Vettem 56os nadrágot (mivel férjem pólókat vett, pedig inkább body párti vagyok), 2 db 2200 volt, meg nem tudtam otthagyni egy 3 részes cuccot..Nem volt olcsó...de ha meglátjátok, megértitek...Büngyi, ha lefotózom, segitesz megint lekicsinyiteni??
Sheepy- én már 1 nagypárna+2 kispárnán alszok, laposban nem kapok levegőt...
Pólyát nem szeretnék..nem tudom miért, de nem..
Evu, jó a szabi-táppénz-szülési sorrend, ma kérdeztem benn a munkaügyes láynokat, és ez a legjobb így..
Tidi, jó a kép!!!
Gabi, nem semmi az ismerősöd! 56 cm 4750 g--jesszus!! A múltkor néztem a tv-ben, Rába Timeának 62 cm-rel született a gyereke!!
Csilla, ez a por...

Nem semmi, megetetnék veled szárazon..Még jó hogy itt van Sheepy-férj!!
Missi, én nem tudok róla, h kellene 2. cukorterhelésre menni...tuti, hogy van még vérvétel, labor, de hogy már megint az a cukros lötty

hrhrh
Mozgásszámláló -

és hogy kell számolni? Ha belegondolok, mikor Kisvicsok beindul balról jobbra, fel és le, azt mennyinek számolod??
Kicsit pihenek, sokat mászáltam ma. Buszmegállóban persze ott dohányzik mellettem, ráadásul esett az eső, és mindezt a tető alatt

Élvezet volt végig bkv-zni a városon, buszon minden ablak fel és behúzva, no levegő...