Kipurcanasom tovabra is fennall. Zsombi egesz nap nyugos, a lakas romokban, es most mar a ferjem is.
Medig tart meg ez a hoseg? Mert Torpi tovabbra sem akar enni, csak inni, alig alszik es mar nem tudom jobban levetkoztetni, es meg igy is izzad folyamatosan.
Zsuzsi,
en eddig Cres szigeten voltam, Dalmaciaban Zadar kornyeken, es a Kvarner-obolben Karlobag kornyeken. A barataink KRK-re eskusznek, a szuleim Rovinj-ra.
Elo- es utoszezonban elore szallast se kell nagyon foglalni, minden varosban/faluban van Tourist Information, es azonnal maganhazak szeles valaszteket mutatjak Neked. VAgy az utcan megallitott jarokelok is azonnal mutogatnak, hogy merre lakik az ismerosuk, aki eppen kiadja a hazat.
Sokkal olcsobb, mint ha elore foglalsz szallast, bar 3 nyugos gyerekkel nem tudom mennyire vagytok vallalkozokedvuek. MI tavaly augusztus kozepen (16 hetes terhesen) 3 kulonbozo faluban/varosban laktunk, es negyed ora alatt talaltunk mindig szallast Zadar kornyeken.
Dalmacia a sekelyebb tenger miatt nagyon jo a kisgyerekeseknek (bar, messzebb van
), de nekem Cres szigete eddig a kedvenc. Nem tul felkapott, nem is nagyon kiepitett, tiszta a tenger es nyugis. Aaaa, most olvasom csak...(igy jar az, aki folyamatosan olvas es gepel). Szerintem Horvatorszagan nem igazan van homokos strand, inkabb sziklas vagy apro kavicsos mindenhol. De kis gumicipoban a gyerkocok is tudjak elvezni.
Igen, kezdem feladni Zsombi kajoltatasat. MA 3 orankent kert enni, de nem tul sokat. (A vizet viszont szropalja rendesen.) Azert meg remenykedem, hogy a huvosebb idotol visszaall a normalis zabas etvagya.
Kakukk, tenyleg kar, hogy nem talalkoztunk.
Majd legkozelebb.
Emmanak drukk az ekcema ellen. Mit mondtak a korhazban, mennyire maradando? Kangi, gratu a forgashoz! Szerintem ez nem normalis, hanem hiper teljesitmeny!
NAlunk ZSombi nem nagyon akarja aktivizalni magat. HAtarozottan utal mar fekudni, azt szereti, ha beteszem az autosulesbe es onnan szemmel tarthat mindent es mindenkit. De hogy fog igy forogni?
Norka es KAngi,
en estere rovid ujju body-t es hosszuujju vekony halozsakot adtam ra tegnap. Semmi takaro. Most is alszik, most csak egy body van rajta es pelussal van betakarva. NAlunk meg mindig hoseg van.
Majd meg jovok, csak most ellenorzom a csoppseget.
Gombóc