Sziasztok!
Annyian kérdezték, hát megírom, Beber azért nagy szám, mert neki elsőre sikerült. Szerintem ez a nem semmi
Na, mi tegnap voltunk a dokinál, mindent rendben talált. Az UH nagy élmény volt, most már látszik, hogy egy kicsi ember van a hasamban, nem valami fura szörnyecske. A gyerkőc elemében volt, folyton mocorgott, alig bírta megmérni a megmérendőket (tarkóredő 1 mm, az ülőmagassága, vagy minek nevezik, kereken 5 cm). Vigyorogtunk, mint két hüjje az apjával, és azóta is folyamatosan. A doki meg lelkesen magyarázott, hogy ez a kezecskéje, meg hoppá, ott a lábacskája, most kinyújtotta, jó, most várjunk egy kicsit, hogy forduljon egyet, mert oldalról jobban látni, és tényleg, szépen oldalra pakolta a lábacskáit, aztán a felsőtestével is utánafordult. Egyszer azt mondja a doki, hogy nézzük meg más szögből, hasi UH-on is, és lőn, csak közben bennem hagyta a hüvelyi UH vizsgálófejét, hát érdekes volt. Gondoltam, szólok, hogy esetleg a torkomon is dugjon már le egy vizsgálófejet, hátha még jobban látjuk, de aztán mégse, még véletlenül megtetszik neki az ötlet. Mondta azt is, hogy sejti már a nemét is, csak nem biztos benne, de mondtam, hogy csak akkor tippeljen, ha már biztosabban látszik. Egyébként sejtésem nekem is volt, szerintem elég egyértelműen látszott, de szerencsére időben befogtam a számat, ha ő bizonytalan benne, akkor hogy jövök én ahhoz, hogy találgassak.
Hát ez történt. Az Utrogestant még mindig kell rakosgatni, de már csak 2x2 egy hétig, aztán 3 napig 2x1. Reggel azon röhögcséltem, hogy vicces lenne, ha a franciadrazsé lenne a kedvence

Ja, és úgy néz ki, ha 2 hétig nem lesz semmi probléma, akkor egy időre visszamegyek dolgozni.
Elnézést a hosszú beszámolóért, remélem, senki lelkét nem bántottam meg. De kivel osszam meg, ha nem veletek?