A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok lanyok !
En egyenlore mindig csak kerdezni tudok, remelem kesobb mar segiteni is.
Mult heten voltam 12. heti UH-n, ahol a nyaki redo vastagsagra 2,6 mm-ert mertek. Nekem azt mondta az orvos ez jo, mert 3mm alatt kell lennie. De sehol nem talaltam semmi adatot arrol, hogy mi is a normalis hatarertek. Ha valaki tudja, legyszi irja meg.
Par hete olvastam, hogy valakinek 2,8 mm lett es ot elkuldtek tovabbi vizsgalatra, mert ez mar nem jo.
Koszono elore is.
Dorki 13+2
Dorki

Sziasztok Kismamik,

Mi is megvagyunk es gyonyoruen novogetunkKép A vizesedes nalam is elkezdodott, de meg nem veszes, igaz itt csak 20 fok van, ami meg elviselheto.

Tina,
Tenyleg nyugi, majd lemennek azok a kilok, azert az elsovel is szepen lefogytalKép Mellesleg itt peldaul ez senkit nem zavar, sot a nok tobbsege rendesen meghizik terhesseg alatt es alt. elotte sem tul sovanyak. En peldaul nem tudom honnan szedik a mozifilmekhez azt a sok csontvaz holgyet. Viszonyitaskent, en egy tok atlag alkat voltam (170cm es 56-57kg), na amikor itt elmentem eloszor a dokihoz kozolte, hogy sovany! vagyok es terhesseg alatt hizzak sokat(15-20kg). A masik ami fontos a ferjed, az enyem az elso elott azt mondta, akarmennyi marad rajtam utanna o ugy is szeretni fog, mert ez a gyerek az ove is es minden ami vele jar azt el kell fogadni.

Kangi, Beu, Csucsuka,
Hat ezek a babok egyre szebbekKép

Manocska,
Szurkolunk, hogy talaljatok meg a megfelelo lakast idoben, bar szerintem ez nem lehet egy konnyu feladat. Drukk az angolhoz!!!!!
Ugy tunik szep nagy babacska leszKép

Nadine,
szerintem csak a vizsgara vart a baboKép Oriasi drukk!!!

Palma,
Persze neked is megy a drukk, bar irigylesre meltoan jol turod a varakozastKép

BeOrsi,
Majd jon ha akar, egyenlore en nem haragszom, mert bitorlod a dobogotKép Persze a drukk kijar neked isKép

Marti,
Minel hamarabbi gyogyulastKépKépKép Nekem is eszembe jutott, hogy nem allergias vagy inkabb?
Ahogy latom azert meg neked is van tennivalod. Nekem Kispapi megigerte, hogy hetvegen megcsinaljuk a tavaszi nagytakaritast, es utanna tenyleg mar csak a babocuccok mosasa, vasalasa van hatra.
Tenyleg te osszeraktad mar a koricuccodat, mert a ferjem ezert ragja allandoan a fulemKép

Plaza Mamik,
Annyira jo lehetett nektek, tenyleg jo egy kicsit traccsolni, na meg mas lehet ugy levelezni, hogy eloben is lattad a partnertKép

Ildianyu,
Az mar csak 3 het, remelhetoleg a babus is szep lakasba akar majd hazajonni.
Hordozo: alt. ugy vannak kialakitva, hogy a kis hatuk egyenes benne, de a fejszukito az elejen tenyleg be szokott jonni. Mi hasznaltuk a fiammal es nem volt semmi gond.

Na nyugodalmas jo ejszakat mindenkinek, bar Kaska szerintem meg csak most fog jonniKép

Angi
35+6
angela2

Sziasztok,
nem volt idöm csak átfutni a délutáni üziket. Azért írok, ha nem baj. Kép

Nadine Kép
gratula a vizsgához!! Csúcs ügyes kismami vagy!! Az ugye fel se merült, hogy egy megérdemelt pihenést is beiktass a vizsga utánra? Kép Drukk, hogy könnyü legyen a szülésed és kipihenten érjen Téged. Kép

Tina, nem tudom, anyukád hogy mondhatott Neked ilyet, de nagyid nem biztos, hogy szó szerint gondolta. Szerintem az idösebb generációknak van olyan szavajárása kismamikról, hogy "jól meghíztál / jó kövér vagy !" amit bóknak (!) szánnak. Másoktól is hallottam ezt itt a babaneten, és az én Nagyim is ezt mondta, de látszott, hogy dicséretnek szánta. Most elövettem a kiskönyvemet, a 26. héten látott (külföldön vagyok), mikoris 6-7 kg plusz volt rajtam és csak a pocakomra ment akkor. Teltkarcsú voltam a várandósság elött, és akkor bezzeg nem kritizált, söt, mindig kritizált (ezt rühelltem), mikor normális volt a súlyom (167 cm/52 kg). Nem kell mellreszívni, egyik füleden be, másikon ki. Kép

Milyen nyugalomról beszéltek? Kép Ma este elég nyügös voltam, ment az agyamra, hogy a telefon állandóan csörgött, valakik tudni akarták, hány tagú a család, valakik nem értek rá nappal beszélni Párommal, bezzeg este félórán keresztül, másokkal férjem már hónapok óta nem tereferélt, és most kedve szottyant, és most olyan eseménydús itt az élet, jéghoki vb. Kép

Na, megyek is, egy rövidet akartam írni, aztán szófosok itten.

Pálma
40+1
pálma

Sziasztok!

Ujje megvan a kabeles internetunk! Online vagyok es nem ketyeg az ora :-)))

Palma,
hidd el, Te bizony meg nagyon turelmes es nyugis vagy :-)))igyekszem venni a peldat :-))) ilyen misz hangulatok, mint amit este irtal, nekem is szoktak lenni, pedig hol vagyok meg a 40tol! reggelre biztos elmulik, a baba pedig barmikor bejelentkezhet, ugyhogy gyorsan ide is illesztek egy formas GIGAMEGADRUKKot :-)))

Nadine,
egeszen hihetetlen teljesitmenyekre vagy kepes, fogadd maximalis bamulatom :-))))) es sistergo GIGAMEGADRUKKjaimat :-)))

Beorsi,
Neked szinten GIGAMEGADRUKK, hogy sikeruljon mihamarabb meggyozni a csoppseget, hogy kint ugyanugy ott vagy Te, sot meg apuci is, viszont minden nagyon szep, tagas es izgalmas :-)))

Beu,
Lorinc szuper fazon! :-))) ugy szeretnem latni eloben :-))) fogok irni mindenkepp! :-)))

Daleei,
nem tudom, olvasod-e valaha, de orulok, hogy be tudtal nezni es jol vagy, es en is hasonlo jokat kivanok! :-)))

Csucsuka,
olyasmire gondoltam, hogy mondjuk du. kettotol tizig "nyitva leszunk", lehet jonni-menni, akar visszajonni kinek-kinek uri kedve es lehetosege szerint :-))) de entolem kezdhetunk korabban, es maradhatunk tovabb is, semmi jonak elrontoja nem vagyok :-)))

Tina,
hat nagyon bepoccentem azon, amit irtal... mindenki azt fogja gondolni, hogy szornyu agressziv spine vagyok, de en kevesebbert is raktam mar le telefont! Ez nyilvan nem jo tanacs akart lenni, de szerintem ilyen kritikara akkor van joga barkinek, ha megkerdezted a velemenyet. Egyebkent meg felnott no vagy, es csak Rad tartozik mind a ferjeddel valo kapcsolatod, mind az, amit a tukorben latsz. Epp eleg torekeny egy kismama lelke attol, hogy ilyen hirtelen ilyen nagy testi-lelki atalakulason megy at, meg pont az kell, hogy jol belenk tapossanak! :-(((
Na kidurrogtam magam. Szerencsere nalunk ilyen nincs, anyos nyugtatott, hogy o 22 kilot hizott, es napok alatt lement rola, mert viz volt (tok csinos vekony no amugy). Anyam meg inkabb to:m, finoman persze, elem rak 8fele ellenallhatatlan finomsagot, es mikor morgok, kozli, hogy nem muszaj enni belole :-]
Egy otlet: mondd meg edesanyadnak, hogy vigyazzon, mert igy lesz az ember banatevo ;-)))
Ja, es en is (meg) sirosabb lettem, miota ketten vagyunk, de nem banom :-) jol kimegy a feszultseg :-)

Ildianyu,
maximalisan megertem, hogy tukon ulsz! Csak nem fogsz elobb szulni! Kuldok megint sok ELLENDRUKKot! :-)))
Hordozo: csakis fejszukitosre gondoltam termeszetesen!
Elfaradni neha azert is jo, mert utana melyebben alszom :-) eleg jo alvokam van, de mostanaban volt egy-ket olyan, hogy felalomban megallithatatlanul jart az agyam valami babas teman, vagy epp egy mondokat ismetelgettem, amit este olvastam Vilcsinek, es nem birtam abbahagyni, hat ezt nem annyira csiptem :-/

Manocska,
en nagyon boldog lennek, ha sikerulne eljonnod :-))) persze abszolut megertelek, 7 ev alatt 3szor kerestem lakast nagyBepesten, hat poci nelkul is eleg rendes stresszgyar volt :-(
Olyan cuki lehet a babod :-))) Nalatok ilyeneket is lehet latni az UHn, hogy mekkora a haja? Azta! :-)))

Angi,
talaltsullyedt, bar a "most" enyhe kifejezes volt :-)))

Mai esemenyek: dokibacsi megtalalta odalent a megfelelo helyen Viola fejecskejet :-))) agyon is dicsertem, hogy milyen fantasztikusan ugyes es okos kislany :-))) hihetetlen, ugy fordult be, hogy eszre se vettem :-)))
es a mehszajam is szep, es jo a vizelet meg a vernyomas, tehat egyenlore nem vagyok toxemias :-)))
De mivel valami azert mindig kell: dokibacsi szerint kicsit szuk a symphysis ivem (=szemeremcsontok talalkozasa), ami azt jelenti, hogy talan nehezen fog kiferni Viola :-( de nekem mar elegem van, hogy folyton arra hangoljak, hogy esetleg csaszi, elobb a placenta, aztan a keresztbefekves, most emiatt: szeretnek normalisan szulni es KESZ!
Ugyhogy most emiatt is szeretnem, hogy inkabb hamarabb jojjon Vilcs egy-ket hettel, hiszen szamithat az a nehany mm is!
Amugy meg egy csomo mindent elinteztem, este meg gyongyfuztem, uvegfestettem, es most netezek, tok jo :-)))

Es teljesen feldob, hogy ugy tunik, jo sokan josztok talizni :-)))

Na mar megint reg holnap van, este mindenkepp lesz tabla, oly szivesen irnek bele uj babocakat :-)))

Minden jot, es szep almokat kivanok! :-)))

Kaska
33+5
kaska

Sziasztok!

Ismételten köszi a bíztatást. A nagyanyám sajna nem a jóindulatáról híres.

Manócska,
milyen uh-ra jársz amin a baba haját is lehet látni? Én a gyereket alig szoktam kisilabizálni.

Hétfõn megyek orvoshoz és már nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit fogunk látni az uh. Remélem minden rendben lesz a méhszájjal is a sok idegeskedés miatt. Anyukám nem csak most húzott fel. Mindig vannak dolgai, pedig amúgy tök rendes.

Tina
33
Tina

Sziasztok!

Õk a gyerekeim: Kép
Anyakati

Ez meg itt én Védával: Kép
Anyakati

Na, még egy utolsót: Kép
Anyakati

Sziasztok!

Anyakati,gyönyörû gyerekeid vannak,Véda egy angyal!!! :-)
Biztos nagyon sok örömöt lelsz ilyen tündéri csemetékben!!!

Kaska,
egész nap online-nak lenni szerintem is csúcs szuper dolog.Mióta itthon vagyok,nálam is egész nap be van kapcsolva az internet,úgyhogy folymatosan nyomon tudom követni az eseményeket és ha van idõm mindig rá is nézeg a gépre,hogy van-e itt valaki. :-)
A talit én mér be is írtam a naptáromba,szerintem össze fog ez jönni.:-)Még egy pontos címet szeretnénk vagy telcsiszámot,hogy elérhetõ legyél és akkor mégsem kell nyivánosságra hozni a címet.
Kaska te nagyon szeretheted ezeket a csinál magad,kézmûves dolgokat úgy látom.Gyöngyöt fûzöl,üvegfestesz....?!?!?
Én is szoktam ilyen kreatív hobbis dolgokat csinál,de szerintem te a profibb mûfajt képviseled.Én csak az ablakra szoktam üvegfesteni,ezzel a matricás üvegfestékkel,meg szalvétatechnikás dolgokat csinálok és van gyertyaöntõ készletem is,de az majd karácsonykor lesz újra aktuális.

Tegnapi 4D-s UH:
Vannak képeim,csak olyan kis béna vagyok fogalmam sincs,hogyan lehetne õket felrakni.Próbálkoztam tegnap este de sajna nem sikerült.Pedig 8 képet is kiírtak CD-re.HA elõbb nem,akkor majd a talin megmutatom õket.NAgyon ugyi volt Petra,ásított,mocorgott és fõleg jó nagyokat aludt,de azért lehetett látni a kis pofikáját. A placenta néha elég jól a akis arcocskája elé került,de volt,hogy kimászott mögüle és le lehetett fotózni. :-)
2282 g és a szülés várható idõpontját megint ezer különbözõ helyre tette.Volt júni.26,30 és júli.7-e is,aszerint,milyen csontokat,átmérõket méregetett a doki.Úgyhogy ezügyben megint semmivel nem lettünk okosabbak.Én maradok a kiskönyvem szerint 34+1 napnál azt hiszem.A fejátmérõje azt hiszem 8,48 cm volt.Egy makkegészséges kislány lakik bennem,azt mondta a doki bácsi. Kép És mivel már ötödszörre mondták,hogy kislány és még egyszer sem volt kisfiú így ma már végleg kimosom a vadonat új ruhácskáit is.Eddig azért nem tettem meg,mert ahol vettük õket,mondták,hogy ha esetleg mégis kisfiú lesz vissza lehet vinni és kicserélni fiús színekre.Hát most már nem várok tovább!!! Kép

Tina,drukk az UH-hoz!!!!

Pálma,Béorsi,Nadine,
továbbra is hatalmas drukk a dobogósoknak!!!! Kép

Mindenkinek szép jó reggelt!!!
Ma talán nem lesz olyan katasztrófálisan meleg!

üdv
Évi_Petra baba_34+1
Évi_24

Szia Nadine!

Hajrá, drukkolunk!!!
És persze a többi kismaminak is.
/Hú, de rég volt amikor tavaly én is izgultam már ilyenkor/

Any
Any

Jó reggelt Mindenkinek!

Anyakati! Tündériek a gyerekeid! Hogy bírsz ennyi picivel?

Tegnap voltam UH-n. Már jobban látszott a babuka. 15 mm-es. Jó a szívhandja.

Nelli
nelli2

Kirmon!

Hát az én orvosom amagánrendelõjében pénteken délután rendel,d e nem tudom pontosan mire gondolsz. Lehet hogy jobban járzs ha bemész az SZTK-ba, ott biztos van rendelés pénteken, aztán ráérsz majd késõbb orvost választani.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok Kismamák Kép

Szertnék én is bejelentkezni hozzátok, ha lehet.
Már jó régi bababnet olvasó vagyok, tavaly nyáron írogattam is a ...ma megint megjött-be (vannak is ismerõs nevek Kép )

Aztán januárban szerencsére beköltözött hozzánk is a pocaklakó. Az elsõ harmad nem volt igazán problémamentes, kellet szednem Utrogesteant, majd kicsit kinyílt a méhszájam. De most nagy mérföldkõhöz értünk Kép félidõsek lettünk, így gondoltam bejelentkezem Kép
Tegnap voltam dokinál, szerencsére a méhszáj nem nyílt tovább, de a doki szerint akár 2-3 héttel is jöhet korábban a baba..

Bekerülhetek a táblázatba?

Az adatok:
29 év, Budapest, 1. baba
Utolsó mensi: 2002. 12.20.
Kiírás napja: 2003. 09. 27.
Orvos: dr. Herczegh Szabolcs MÁV kórház

bocsi azoktól akiket így beelõztem Kép

AnyakatiKép
Gyönyörû kis családod vanKép

Azt szeretném még kérdezni, hogy aki már volt korábbi bababörzén a Vásárközpontban: szoktak ott kismama ruhát is árulni? babadolgokat még babonából nem vásárolnánk...

sziasztok Kép
bera (20+0)Kép
bera3

szia Bera,

üdv itt is közöttünk.Akkor mi a MÁV-os topicban is találkozni fogunk,úgy néz ki.Nagyon kellemes és problémantes babavárást.Szerintem akiket beelõztél meg fognak bocsájtani,mert itt mindenki nagyon jó fej kismami. :-)

Évi+Petra baba_34+1
Évi_24

Jaj most látom, az elõbb már nekem is sikerült szép sárga mosolygókat gyártanom.Jaj,de örülök!!!!!!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Éviék
Évi_24

Manó,

köszi a választ, igazából csak azért akartam most elmenni egy orvoshoz, hogy megnézze, mi újság. Ez volt az elsõ hónapunk gyógyszermentesen, és már 5 napja késik, ugyanakkor nekem mindig (gyógyszer elõtt is) atomóra pontosságú 28 napos ciklusaim voltak. A teszt negatív lett, a hasam és a derekam fájdogál, és hányingerem van. Szóval, nem tudom mit gondoljak KépDe lehet hogy igazad van, és benézek a jó öreg SZTK-ba Kép

Kirmon
kirmon

Sziasztok!

Megvagyunk! Annyi olvasnivalót volt tegnap óta, hogy már kb. 40 perce olvasok. Kép

UH:Kép
Babóca tökéletesen egészséges (ez nagyon jóKép), de tudjátok - már egy hete nem aludtam rendesen és azt vártam, hogy most sokat megtudok róla és végre látni fogom. Ezzel ellentétben. 1. Hátat fordított, 2. Már olyan nagy, hogy semmit nem láttam belõle. Amit kivettem: a gerincét, meg a kis buksiját. Ja és az egész kb. 2 perc volt.

Eredmények:
BPD: 4,4 cm (ez a fejecskéje?) Ez nem nagy??
FL: 26 mm (ez mi lehet?)
FRD:54 mm (és ez?)

A teljes hosszát ilyenkor már nem írják rá?
Szóval kicsit elkápicsorodtam. Túl sokat vártam, de legalább egészséges. Azt hiszem mi is felmegyünk majd 4D-re.

Kaska, tudod, sajnos nekem nem lesz jó a talcsi, de lélekben veletek leszek. Remélem, még május után is össze tudunk hozni egyet.

Évi, köszi, hogy gondoltál rám. Én is megszöktem szerdán, de szerencsére nem nagyon kerestek. Olyan szép lehetett a kis Petra!!!! Ha mailben elküldöd a képet, amit fel szeretnél tenni, akkor le tudom kicsit csökkenteni a méretét és már csak be kell talózni a profilodnál. aendes@minolta.hu

Minden friss anyukának gratulálok!!!!!

Na, megyek egy kicsit dolgozni is.

Anikó
19+0
eancsi

Hali!

Anyakati!
Gratulálok a gyönyörü gyermekeidhez!!! KépKépKép

Anikó!
A Bpd a fejátmérõ aszem az Fl meg a combcsont hossza. A 3.-at nem tudom, de talán a rendelõben a kezdõlapon van valami róla úgy emlékszem.

puszi
sasha és a ma 7 hónapos Gábor.

Kép
sasha

Szia Anikó!

Jaj de jó,köszi!
Küldöm is a mailt!

Évi+Petra_34+1
Évi_24

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat és a drukkokat. Még mindig egyben vagyunk. Szerintem kivárja a csaj a jövõ heti fagyos szenteket, vagy a 15-16-i teliholdat. De most már addig pihenek (na jó kitakarítom a lakást hátha, nem akarok már menni NST-re se terhesgondozóba). Ma délelõtt sikerült elintéznem mindent az egyetemen. Csak az államvizsga van hátra, természetesen csak jövõ júniusban.

Pálma
Engem is kezdenek idegesíteni a telefonok, hiába mondom, hogy úgyis szólunk ha van valami. A szüleim reggel és este is hívnak, a Keresztszüleim csak este, a barátnõk meg változóan, mikor ki telefonál éppen. Ennél már csak az volt borzasztóbb, amikor tegnap szigorlat után beszéltem anyukámmal (vonalason), közben csörgött a mobilom (Keresztanyukám létszám ellenõrzést tartott) és közben a barátnõm csengetett, persze egyedül voltam itthon Kép. Most gyakorlom, hogy kell három fele szakadni, de majd a gyerkõc megedz és fel se veszem majd.

Na megyek kezdem a phenést, mert utána még sok dolgom van mára Kép

Nadine
38+4

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!
Nagy ritkán tudom, de bejelentkezek azért néha. Kép

Gratulálok minden anyukának és babájuknak akik utolsó bejelentkezésem óta születtek. Kép
A finiselõknek nagy drukk.Kép

Mi jelenleg a 24. hét+ 3 napon tartunk, kisfiú lapul a pocakomban. Kép A Picurkám az UH szerint egy héttel nagyobb a koránál és szerencsére jó nagyokat ficánkol. Kép

EAnikó, én is székesfehérvári vagyok. Kép Én voltam itt Fehérvéron a 4D-s Uh-n, nekem csak jó élményeim vannak róla, bár akkor a 2o. héten mikor voltam ott találtak a babánál egy kis vesetágulatot, ami azóta is megvan, de remélem nem lesz vele gond, azt hallottam, hogy nagyon sok babánál, fõleg kisfiúnál van, és szerencsére sokszor már a születés utánra eltûnik. Mindenesetre, ha gondolod leírom milyen volt itt nálunk a 4D-s UH. Kép Ki az orvosod, megkérdezhetem?

Bera, az mit jelent , hogy kicsit kinyílt a méhszájad? Nekem sajnos a 17. hét óta C:31oo, vagyis a külsõ méhszáj kinyílt, legutóbb még tartotta magát és maradt ennyi, majd jövõhét szerdán megyek újra dokihoz és akkor is remélem marad ez az állapot. Neked a kinyílás miatt kell valami gyógyszert szedned, vagy fokozottabb pihenést javasoltak?

Bocsánat, hogy csak a legutolsó hozzászólásokat tudtam most elolvasni, most vissza is fogok olvasni tovább is. Kép

Minke 24+3
minke

Sziasztok!

Voltunk ma 4D-s uh-n, de a 4D-sen nem sok minden látszott belõle. A 2D-n kiderült, hogy minden ok vele, szépen fejlõdik, korának megfelelõ méretû... Ja, és mivel nem volt 4D-s nézelõdés, így csak sima kontroll vizsgálat díjat fizettem, nem a 4D-st Kép
Most tök boldog vagyok, és nagyon megnyugodtam, hogy minden ok vele KépKépKépKép

cory 17+4

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Eancsi!
Én is most voltam Uh-on kedden, akkor voltam 19hét+4 napos, és a méretek:
fejátmérõ, bpd: 47.1 mm, normális, szóval a tied se nagyKép
fl: combcsont hossza: 32.6mm
az utolsó nem tudom, mi lehet, nekem a törzsét mérték még meg (mellkas, pocak...) az 45.4mm x 49.2 mm volt. Szóval majdnem azonosak a méreteink, az én babóm egy kicsit nagyobb.
Mikorra is vagy kiírva?

Bera!
Napra egyidõsek vagyunkKép Mondjuk én szept. 26-ra vagyok kiírva, szóval nagy esélyünk van, hogy együtt szülünk majdKép
Üdv itt a pocakosoknálKép

Én ma voltam védõnõnél, és totál meg lettem dicsérve, sikerült végre híznom, 2 kilót másfél hónap alatt, bár még így is mínusz 1-nél tartok az utolsó mensimhez képest. Ja és képzeljétek vasat se kell szednem (bevallottam, hogy eddig se szedtem, csak kb hetente 1x), mert tökéletes lett a hemoglobinom is. Tök jó érzésKép
Legközelebb júni 3-án megyek, akkor lesz doki is. Ilyenkor úgy érzem, olyan gyorsan telik az idõ, szerintetek nem? Még csak most teszteltem, és tessék, félidõnél tartunkKép Olyan jóKép

Cory!
De jó, hogy nálatok is minden ilyen rendben vanKép Balu már felfogja, hogy jön a kistesó. Donci pl. az én hasamat nem püföli, elég óvatos velem, lehet, hogy felfogta??? Bár ha majd ezt-azt kidugdos a bébi a pocakomon, akkor csak jobban megérti, mi is ez a kistesó-dolog, nem?

Na most már megyek,
Puszi, szép hétvégét mindenkinek.
Nyuszimanó
nyuszimano

Sziasztok!

Nyuszimanó: én tegnap kezdtem el mondogatni Balunak, hogy baba van a pocakomban. Ismételgette, de láthatóan nem értette a dolgot Kép Még ráér felfogni Kép
Nálunk BPD 40,9mm, FL 20,3mm

cory 17+4

cory
Budapest

Sziasztok!

Kivetelesen korabban leszek en is meg a tabla is, mert este megyunk Zold Pardonba! :-))) Ma abszolut nyugis nap volt, ki se dugtam a nozimat, meg szundiztam is delutan, hat legalabb az estet csak meg kell bolonditani ;-)))

Tali: akkor legyen 17-e szombat!!! :-)))
A cimunket es a mobilszamomat felraktam a profilomba, igy nem kell majd visszakeresgelnetek! :-) Ha barkinek tovabbi infoehsege van, hivjatok, irjatok mailt stb.! :-)))

Tina,
nyugi, mehszajra szerintem csak kozvetetten lehet artalmas az idegeskedes, ha erositi az osszehuzodasokat, kemenyedeseket! Epp eleg nekunk a stresszhormon adag, de hat ki az a varosban elo kismama mostansag, aki azt ki tudna kuszobolni... Ezzel egyutt drukk a dokihoz! :-)

Anyakati,
szuper a "felhozatal", ahogy ott nyuzsog a kanape sarkan Kép Kép Kép es Te is nagyon csini vagy Vedaval! Kép Kép Kép

Evi,
mert "csak"ozod le magad kapcsibol, en is igen messze allok a profiktol, de tenyleg imadok bigyozni mindenfelevel! :-))) Szerintem azert is, mert keptelen voltam megtanulni kotni, varrogepem meg nincs, ugyhogy ezekben a kevesbe hasznos, viszont igen szorakoztato tevekenysegekben elem ki magam :-)))
Cuki lehetett Petra az UHn! Kivancsi lennek a kepekre :-)))

Nelli,
gratula, az tok jo, mar szoloszem meret :-))) Lesz nemsokara eper, narancs, gorogdinnye... ;-)))

Bera,
udv itt, jo pocisodast! :-)))

Kirmon,
DRUKK!!! :-)))

Eancsi,
biztos fogsz meg tobbet latni, a pocilako ilyenkor meg rengeteget akrobatikazik! :-))) lenyeg, hogy semmi baj, mar kezdtem megijedni a szomoru fejecske miatt!

Nadine,
de jo, nagy megkonnyebbules lehet, hogy tul vagy minden elinteznivalon :-))) Maxigratula :-)))
Lehet, hogy a baboca is pihen egyet, aztan vesz egy nagy lenduletet... :-)))

Minke,
jo, hogy tudtal irni! :-))) Gratula a fiucskahoz! :-))) Remeljuk a legjobbakat, hogy a mehszajad a vegeig kibirja igy, regen tobben is irtak ilyenrol, es volt, aki meg tul is hordta a babat! :-))) Azert kimeld magad, ha tudod :-)))

Cory,
szinten gratula a jo eredmenyekhez! :-))) Nahat, milyen nagy baba-mama tali idoszak volt most a kepernyokon :-))) Mi csak 2 het mulva megyunk, es nincs az a szines szelesvasznu, amire Viola rafer, de akkor is ugy varom :-)))

Hu mar sietnem is kell... ciao mindenkinek, finiseseknek melletuzok egy MEGADRUKKot is :-))) Mindjart kuldom a tablakat!

Kaska
33+5
kaska

Akkor a kismamak: Kép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 41+0 30 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]2.[/size] Béorsi [size=-2]2002.08.04.[/size] 39+5 28 év/1.b. Budapest 2003.05.13. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]3.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 38+4 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]4.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 37+6 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]5.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 37+3 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]6.[/size] Szilvi_ [size=-2]2002.08.29.[/size] 36+1 33 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 2003.06.07. [size=-2]2003.06.05.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]7.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 36+0 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]8.[/size] Dale [size=-2]2002.08.30.[/size] 36+0 30 év/1.b. Budapest 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]9.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 35+4 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]10.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 35+2 28 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]11.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 34+2 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]12.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 34+2 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]13.[/size] Évi_24 [size=-2]2002.09.12.[/size] 34+1 24 év/1.b. Budapest 2003.06.27. [size=-2]2003.06.19.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]14.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 33+5 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]15.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 33+5 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]16.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 33+5 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]17.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 33+3 26 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]18.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 33+2 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]19.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 32+3 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]20.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 32+2 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]21.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 32+1 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]22.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 32+0 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]23.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 31+1 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház / Dr. Balogh Tibor[/size]
[size=-2]24.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 30+6 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]25.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 30+3 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Cunderlík[/size]
[size=-2]26.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 29+5 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]27.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.29.[/size] 27+3 28 év/1.b. Calgary (Kanada) 2003.08.05. [size=-2]2003.08.05.[/size] [size=-2] Rokyview Hospital / Dr. John Faul[/size]
[size=-2]28.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 25+4 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]29.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 24+3 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003.08.26. [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]30.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 23+1 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]31.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 23+0 29 év/1.b. 2003.09.05. [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]32.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 21+6 28 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]33.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 20+1 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]34.[/size] Bera3 [size=-2]2002.12.20.[/size] 20+0 29 év/1.b. Budapest 2003.09.27. [size=-2]2003.09.26.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Szabolcs[/size]
[size=-2]35.[/size] Nyuszimanó [size=-2]2002.12.21.[/size] 19+6 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003.09.26. [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]36.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 18+1 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003.10.09. [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]37.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 17+6 29 év/3.b. Gödöllõ 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]38.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 17+4 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]39.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 16+0 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]40.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 14+4 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]41.[/size] Bogár [size=-2]2003.02.06.[/size] 13+1 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]42.[/size] Boróka [size=-2]2003.03.05.[/size] 9+2 31 év/1.b. Budapest 2003.12.10. [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]43.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 8+1 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
</pre>
kaska

Es a babocak: Kép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Nyúlandi Maja Adrienn 2900g, 52cm 2003.01.31. (- 3 ) nap
Norkini Jázmin Sarolta 2600g, 48cm 2003.02.09. ( - 12 ) nap 9
Zsuzsi74 Miklós 3460g, 54cm 2003.02.11. ( + 7 ) nap 10
Miszike Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
Myssnia Szilárd Márk 4050g, 59cm 2003.02.20. ( + 6 ) nap
Kangi Julianna Angéla 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Anna Virág 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
Panka Benjámin László 3260g, 53cm 2003.03.09. ( - 7 ) nap
Docika Balázs
Edelweiss Gergõ 3120g, 50cm 2003.03.14. ( - 5 ) nap
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu Lõrinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Ányez Benedek 3300g, 53cm 2003.04.14. ( - 7 ) nap 9
Borsi Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
Toffifee Zsombor 4050g, 54cm 2003.04.22. ( + 2 ) nap 9/10
Csilla1 Ármin Arnold 3460g, 51cm 2003.04.22. napra pontos babaKép 10
Anna Dániel 3360g, 55cm 2003.04.22. napra pontos babaKép
Anyakati Véda 3650g, 55cm 2003.04.24. ( + 2 ) nap
Dinihe Szonja 3700g, 57cm 2003.04.25. ( + 3 ) nap
Snoopy Levente 3100g, 53cm 2003.04.27. ( - 17 ) nap
Andi Dániel 3200g, 55cm 2003.04.28. ( + 3 ) nap 10
Mariann KépMárton 3000g 2003.04.28. ( - 29 ) nap 10/8
Beus74 KépGábor 3750g, 56cm 2003.04.29. ( - 13 ) nap
</pre>
kaska

Sziasztok,

Kaska,
azert ez az idopont nem semmiKép, de varj csak meg egy honapot, lehet hogy te is olyan mormotava valtozol, mint enKép Eddig ejfel-egyig siman fent voltam, de most 10-11 korul mar csorgetik a halosipkamatKép
Nem raksz fel kepeket arrol amit csinalatal, olyan kivancsi vagyokKép Ugyi Viola, hogy megtalalta a kivezeto ut elejetKép

Palma,
Mi van veled, csak nem beindultatokKép Oriasi drukk!!!!!!!!

Nadine,
Azert pihizz egy kicsit igy szules elott, bar latva a tempodat ez neked nehezen mehetKép
Neked is drukk!!!!!!!!!!!!!

Bera3,
Udv itt es remeljuk minden oke leszKépKépKép

Anyakati,
Gyonyoruek a gyekocok, igazan boldog lehetsz velukKép

Evi24,
Jo mosast a ruhacskakhozKép Mellesleg mivel elsoszulottem fiu, es minden megvan utanna szegeny lanykam eleg fius szinekben fog pompazniKép

Minke,
Gratula a fiucskahozKépKépKép

Nalunk tegnap megvolt az attores es a fiam felfogta vegre, hogy mar nem tudok vele szaladgalni, beerte egy masfel oras lassu setaval isKép Sot a fonokom is felfogta vegre, hogy barmikor szulhetek, raadasul megengedte, hogy az utolso ket hetet otthon toltsem, szoval most nagyon happy lettem.

Angi
36
angela2

Sziasztok!

Kicsi alszik, Apa alszik, csak a nagy rosszalkodik körülöttem, de a lemaradásomat behoztam és talán tudok írni is!Kép

Pálma
Boldog névnapot kívánok !Kép És megy a MEGADRUKK Kép Talán már babázol is?Kép

Anyakati
Nagyon szép család vagytok !Kép Gratulálok mindhárom picúrhoz Kép (Csak súgva: hogy bírsz hárommal? Én még a kettõre sem vagyok teljesen ráállva, a kicsi állandóan enne, a nagy állandóan görkorizna Kép)

Kaska
Jó a szabadság, ugye? Kép Így, hogy nem ketyeg az óra, sokkal jobb netezni, de nekem csak addig volt idõm, amíg Zsombi a pociban volt Kép De ahogy elolvasgatom a babásokat, nemsokára lesz több idõm is Kép Ígértél pocis képeket, nem lesz? Kép
Meglepõdtem az este 7 órási bejelentkezéseden, messze volt még az éjfél Kép

Angi
Akkor menjen Neked is a DRUKKKépKépKép, és tök jó, hogy rendes a fõnököd Kép Az én lányom is "kékes" volt, húgomnak és sógornõmnek is fia van Kép

Azt hittem, tovább maradhatok, de vendégek jöttek, van velük egy 8 hónapos "nagyfiú" Kép
De még megpróbálok visszajönniKép

Nadine, Béorsi MEGADRUKK KépKépKép

Toffifee
toffifee

Sziasztok,

tuti idö lehet Mo-n, elég nagy a pangás a topicban. Itt is szép tavasz van, voltunk ma "kirándulni", egy kis tengerparti sétán, este megyünk társasozni haverokhoz. Tegnap, tegnapelött is sürü volt a program, barátnözések, nagy séták, bevásárlás, ezért nem is neteztem annyit. Délután azért majdnem mindennap alszok egyet, mert reggel 7-körül már kipihenten felébredek, aztán a pakolászásban el is fáradok 1-re. Most, hogy beilleszkedett a feje, éjjel a fordulások jobbak, nem recseg-ropog a medencém (bocs), de valahogy nehéz már szerda óta csak úgy "átdobni" magam egyik oldalamról a másikra, de remélem, a négykézlábas stádiumra már nem lesz szükség. Még mindig nem járkálok éjjel wc-re, már egyszer se, pedig tök lent van a buksija. Ugye ezen ne parázzak, rosszat nem jelenthet?

Toffifee Kép
köszi, de az igazság az, hogy ez nem az igazi nevem. Sok türelmet a két prücsökhöz. Meg sok tejcit továbbra is.

Anyakati,
gratula a csöppségekhez, nagyon aranyosak, Te is jól nézel ki Védával. Kép

Béorsi, Nadine, DRUKK-DRUKK-DRUKK !! Kép

Mennem kell zuhanyba, indulunk nemsokára (a hoki után Kép), kellemes hétvégét és minden jókat a kispocisoknak is,

Pálma
40+3
pálma

Huha,lányok, de nagy a csend, eltünt mindenki...
Pálma, talán csak neeeeeem?????KépKép
Nagy a csend felétek...

Jelentem ünnepélyesen,ma kisütött a nap, közel egy hét után...A hó meg azonnal el is olvadt, szóval most megint majdnem tavasz van.

Ellimami, ami a te aggályod volt a bébihordozóval, ugyanez nekem is, de itt mindenkinek ilyen van,mivel itt törvény irja elö, hogy csak ilyenben lehet babát szállitani.(enélkül ki sem adják a kórházból) Szóval idövel belenyugodtam,hogy egy egész ország csak nem bénulhat le töle.Meg azt is megállapitottam,hogy nincs két egyforma hordozó sem, az egyikben sokkal "laposabban" lehet ülnie a babának,mint a másikban, szóval én ezt is nézni fogom.
De azért szivem szerint olyan teljesen elfekvös dologba tenném a babát,ha csak lehet mindig.

Na megyek, lassan itt az idö egy kis telefonálásra, hivom az otthoni rokonokat.
Sziasztok
Barbi
27+4

Kép
Kép
barbi

Most néztem vissza, amig olvastam-irtam addig Pálma Te is jelentkeztél,még egyben KépKép
Akkor most indul még egy adag drukk, hátha ma...
Szia
Barbi
Barbi

Pálma: nem jó idõ van, hanem olyan iszonytatóan meleg, hogy én pl teljesen le vagyok lassulva!

Ma voltam egy barátnõmnél a kórházban, és láttam a gyönyörû két napos babáját. Teljesen elérzékenyültem Kép

cory 17+5

cory
Budapest

Sziasztok!

Valami hülyeséget nyomtam és elszállt, amit eddig írtam Kép

Szóval itt vagyok, de Apa mindjárt lenyúlja a gépet Kép

A nap jó híre (nekünk): leesett a köldökcsonkKép

Pálma
Nem tudtam, hogy álnév Kép
A WC miatt ne aggódj Kép, inkább örülj KépKép

Kaska
Milyen tali? Hol? Kinek? Ha jól emlékszem, 17-én?

Az újaknak jó pocisodást KépKép a finiselõknek DRUKK KépKépKép
itt elsõsorban Pálmára, Nadine-ra és Béorsira gondoltam KépKépKépKép

Holnapra is szép napot mindenkinekKépKépKép
Toffifee
toffifee

Sziasztok!

Ma nem tudok normalisan irni, bocsi, de nagy vendegseg volt nalunk. Tok jo volt, csak egesz delelott keszultem, es mostanara kisse elfaradtam. Holnap viszont, ha jol birom magam, kimegyek a borzere, ugyhogy koran fogok kelni :-(

Tenyleg, ha valamelyikotok jon borzezni, megcsengethettek, ha van kedvetek egyutt menni :-))) tudjatok, a szamom a profilban van :-)

Viszont sikerult vegre valahara megcsinalni a pocis profilomat :-))) Igaz ezek csak a huszonhetes kepeim, ugyhogy itt meg szolid a strandlaszti :-))) Majd csinalok a mostani "tulerett csaszarkorte" allapotrol is valogatast. (kicsit lassan megy, mert ezeket meg hagyomanyos fenykeprol scanneljuk, es ugye be kell telni a tekercsnek, elo kell hivni... de aposom most vett digitalis gepet :-)))

Minden jot es szep almokat! :-)))

Kaska
34 (extatikus :-)))
kaska

Sziasztok Kismamik!

Hát látszik,hogy nagyon jó idõ volt egész hétvégén,pangott a topic elég rendesen.Remélem hamarosan mindenki hazaér a hétvégi távollétbõl és újra tudunk csevegni.

Azt hiszem mindent megvettünk már kispapival a babának,úgyhogy én már ezerrel várom a finist. Kép

Kaska,
nagyon jók a képek,nagyon tetszettek.Ezek a pocakos képek szerintem a legszebbek.Nekem is van már 1-2,csak sajna én nem tudom felrakni õket.

Majd még jelentkezem. Meghozták a pizzát,amit rendeltünk! Kép
Évi_24

Sziasztok!

Én még egyben vagyok, és a többiek??? A barátnõm aki holnapra volt kiírva ma megszült, 3500g és 50 cm nagyfia lett. Ennyivel én is kiegyezék, csak kislányban Kép

Ma voltunk a szüleimnél, túléltük, nagyon jó volt a kertesházban a panel után. Kész megváltás volt. Igaz most itt esõ készül. Legalább lehül az idõ. Ma mondtam a lányomnak választhat, vagy kijön, vagy holnaptól lépcsõzök egy kicsit. Van 13 emelet alattunk remélem elég lesz. Ha más nem szép izmos combom lesz Kép Finisesek, titeket hányszor hívnak fel, hogy megvan-e a baba? Engem kezd idegesíteni, anyuámat is megkértem, hogy naponta csak egyszer hívjon fel. De úgy is õ lesz az elsõ aki tudni fog róla. Veletek mi a helyzet?

Na végre elkezdett szakadni az esõ! Ennek úgy tudok örülni, igaz én itthonról élvezem, nem ázok. Még szerencse, hogy tegnap nem pucoltam az ablakot, pedig terveztem, majd holnap, ha nem mond akkora is esõt. De már érzem a jó levegõt, remélem a csaj is kíváncsi lesz rá.

Kismamik jelentkezettek!

Nadine
38+6 (Húha még egy hét kiírásig)

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Hát idõjárás-jóslás ide vagy oda, de én egész hétvégén úgy vártam a beígért nyári zuhira, felhõsödésre stb. hogy csak na, ehhez képest, bármerre jártam Budapesten, mindig iszonyatosan meleg, fülledt idõ volt. Kép Úgy, de úgy szeretnék egy kis nyári frissítõ záport!
Nadine,
jó nektek, hogy felétek esik! Küldj egy kicsit Kápmegyerre is, jó? Kép
Egyébként nem tudom miért, de engem is néha már idegesítenek azok a telefonok, amikor semmi "értelmeset" nem kérdeznek, csak minden nap ugyanazt, hogy jól vagyok-e meg egyben vagyok-e még. Persze, hogy szólni fogunk, ha Noémi megindulna a nagyvilágba! Kép Szerintem a környezetünk jobban izgul, mint az illetékes szülõk, azaz mi. Kép

Meg szeretném kérdezni, hogy szerintetek mit jelenthet az, amit ma elkezdtem érezni. Eddig még sosem volt ilyen jellegû fájásom, de a szeméremcsont mögötti részbõl érzek eléggé erõs nyilalásokat. Tudtommal Noémi már régebben leereszkedett, akkor most mégis mik lehetnek ezek a fájások? Hm... érdekes. Kép

Évi,
múltkor nem jeleztél vissza, hogy érdekel-e az a prosi, így azért nem küldtem el. Bár bevallom, a párom itthon is felejtette, hiába tettem a telefonja mellé. Kép Kép Kép

Na jól van, készülõdök az esti sétánkhoz. Ilyenkor mindig teszünk egy jó nagy sétát. Végre hûvösebb van odakint! Kép
Ja igen, és mostantól 22-ig a dokim sincs, hát kíváncsi vagyok, az éppen aktuális ügyeletes dokinál milyen lesz szülni - ha esetleg a kishölgy hamarabb érkezne. Hallottátok, hogy jövõ héten holdfogyatkozás lesz ( 16-án, hajnalban )? Bár azt hiszem, hogy nálunk csak részleges. A héten, amikor szerdán bent voltam a kórházban CTG-n, akkor mondták, hogy aznap nagyon sok szülés volt. S mint utóbb megtudtam, aznap haladt át a Merkúr a Nap elõtt. Érdekes. Kép Kíváncsi vagyok, ez a holdfogyi mit fog hozni... Kép

Kellemes estét mindenkinek!

Ch.
37+5

Chrissy

Kép
chrissy

Sziasztok!

Nem voltam pár napig, mert este jutottam volna géphez, addigra meg elég rosszul voltam. Nagy keményedéseim voltak, aztán begyógyszereztem, és már aludtam is.

Buborék!
Simán érezheted. Én az elsõt 16 hetesen éreztem elõször, most meg 12. Kép Bár utána sokáig csönd volt.

Nadine!
Gratula a szigorlathoz! Kép És most már drukk! Kép

Kaska!
De jó, hogy Vilcsi megfordult! Csak sikerült az Allahhoz való imádkozás. Kép Mennyit csináltad egy nap? Nekem eddig nem jött be. Kép
Jók a képek! Nem semmi poci! Az utolsó póz nagyon ismerõs. Kép

Anyakati!
Gyönyörûek a gyerekeid! Kép

Ildianyu
33+5
ildianyu

Jó reggelt Lányok!

Remélem, mindenkinek jó volt a hétvégéje. Én mostanában kezdtem el émelyegni, fõleg este.

Lenne egy kérdésem. A lányomnál a 8. hónapban magas lett a vérnyomásom, a toxémia alakult ki, ezért 2 héttel elõbb indítani kellett a szülést. Most nagyon félek, hogy olyan hamar kialakul, hogy ... Nem is merem leírni. Van valakinek errõl tapasztalata, hogy mekkora az esély arra, hogy a második terhességnél is kialakul a magas vérnyomás?

Nelli
nelli2

Nelli, Toxémia általában az elsõ terhességnél szokott kialakulni a 20. hét után. Ha egyébként a vérnyomásod már a terhesség elõtt is magas, akkor a magas vérnyomást mindenképpen kezelni kell a terhesség alatt.
Üdv. doki
doki

Doki! Nagyon köszönöm a választ, remélem tényleg nem fog kialakulni. Nekem egyébként alacsony a vérnyomásom, most is. Szédelgek idõnként. De az elmúlt alkalommal is így volt a 8. hónapig, aztán hirtelen megemelkedett.
A dokim is azt mondta, hogy a 20. hétig nem fog kialakulni, aztán meg nagyon kell figyelni, de tenni ellene nem lehet.

Még egyszer köszönöm.

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Már haza is értem a gyerekorvostól.Megszereztem tõle a recepteket,amik majd a baba születése után kellenek,azokról a szerekrõl. Kép
Nagyon kedves doktornénik lesz,ennek nagyon örülök.A védõnõ szerint az egyik legjobb!!!

Chrissy,
bocsi,tényleg nem jeleztem vissza.Így,hogy most már mindenünk megvan,köszi szépen a kedvességed...Már nems zeretnék semmit sem vásárolni,már csak a patikás cuccok vanank hátra!!! Kép Kép Kép

Dobogósok,
mi lesz már,mikor fogunk elõbbre kerülni a listán?!?!?! Kép
Nem tagadom,nekem a 13.hellyel semmi bajom,ez ugyanis a szerencseszámom,de azért nem errõl a helyrõl szeretnék menni szülni. Kép
Hajrá Minenkinek!!!!!!!!

A frissítõ zápornak is küldjünk egy hatalmas drukkot,talán akkor végre megérkezik!
Kép

TOvábbi kellemes napot mindenkinek!!!
Én lassan elmegyek tornászni!
üdv

Évi + Petra baba_34+4
Évi_24

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telt ez a szép hétvége!

Voltunk a Bababörzén. Jó drága volt szerintem. Anyukámékhoz szerettem volna egy használt babakocsit venni, de ami tetszett az használtan 15-30 ezer ft között volt. Végül találtunk egy olcsóbbat csak az a baj, hogy napszívta a huzata. Anyuékhoz jó lesz ha a hétvégén kimegyünk hozzájuk.
Vettem az újgyereknek is 3 db 56-os kombidreszt. Nem akarom elhinni, hogy ilyen pici lesz a baba. Pedig a lányom is 53 cm-rel született. Remélem nem lesznek kicsik.

Ma megyek este orvoshoz. Már nagyon várom mit mond, mert estére mindig annyira elfáradok, hogy azt hiszem leszakad a hasam és fáj is. Remélem semmi komoly.

Tina
33
Tina

Sziasztok!

Sikerült feltennem egy képet magunkról! Kép Igaz, hogy nem pocis kép, mert sajnos arról nincs digitális, de egy évvel ezelõtti, úgyhogy viszonylag "friss" - leszámítva a pocimat. Kép Kép Kép

Na megyek, vasalom Noémi ruháit. Már itt az ideje, hogy rászánjam magam. Kép

Évi,
írtad is, hogy minden megvan, úgyhogy gondoltam, hogy nem lesz már aktuális az a fajta nagyker neked. Kép

Tessék már megszülni valakinek ( a finisesek közül persze )! Kép Kép Kép

Ch. 37+6

Chrissy

Kép
chrissy

Sziasztok Kép

Köszi a kedves fogatdatást Kép

KaskaKép
köszi, hogy beraktála táblába Kép Jók a képek, csak arra nem jöttem rá, hogy az utolsón mit csinálsz éppen Kép Kép

MinkeKép
Szerintem nekem is egy ujjnyira van nyitva a méhszáj, de mikor a dokitól megkérdeztem, hogy írja le C-vel, azt mondta C2000, az meg megrövidült méhnyak úgy tudom, de szerintem csak eltévesztette. Én nem szedek semmi gyogyit a magne B-6-on kívül (+Elevit), azt mondta mindent óvatosan kell csinálni, semmi nagy séta torna.. Remélem Neked is sikerül sokat pihenni. Dolgozol még?

NyuszimanóKép
Igen, majd hajtjuk egymást a végén, jó? Én pont akkor kezdetem olvasgatni a netet, mikor a kisfiad született, valahogy úgy megmaradt bennem, örülök, hogy már ilyen nagy fiúKép

NadinKép
Gratula a vizsgáidhoz, nem semmi egy szigorlat így mindenórásan... Barátnõdnek is nagy nagy gratula, neked nagy drukk...

Mi végülis nem mentünk börzézni, de megnéztük hétvégén a Soroksári úti Megatoyst. Úgy belelkesültem,de egyelõre csak övkiemelõt vettünk, meg kismama ruhát..

üdv
bera
bera3

Sziasztok kismamik!
Remélem jólt telt a hétvégétek, mert a miénk nagyon. Most már tuti, hogy babót érzem a hasamban, mert szombaton is és tegnap is éreztem egy kis piszkálást. Szombat este mikor megéreztem mondtam a páromnak és ô gyorsan odatette a kezét és akkor még vagy három-négyet odajelzett a babó, de sajnos a párom nem érezte csak én. Ma még semmi. Lehet, hogy ilyenkor még nem mindennap érzi az ember? Vagy kéne?
Még két hét mire megyünk a dokihoz, pedig már most úgy mennék, hogy tudjam minden rendben van.
Mindenkinek szép napot!
Buborék
buborek

Sziasztok!

Gyors leszek: hétvégén este összetörték a parkoló, céges autómat (elég szépen, persze nyom nélkül eltüntek), ezért most rohangálok: biztosító, szerviz, stb... Lehet, hogy nem kapok csereautót, akkor viszont nem fogok feljönni egy hétig (kényszerszabi). Utána jelentkezek.

Minke: Orosz András, de majd bõvebben írok.
Évi: Nem sikerült feltenni? A képeket megkaptad?

Anikó
19+3
eancsi

Sziasztok!

Buborék
Érezheted a babát és lehet, hogy nem minden nap, de egyre gyakrabban Kép (sok helye van mégKép) A párod egy kicsit késõbb fogja érezni Kép (más ám tenyérrel megérezni azt a pici mozgást Kép)

Anikó
Szegény Te, nem jó hír Kép

Ildianyu
Jobbulást KépKépKép

Nadine
Nálunk is mindenki(!) attól félt, hogy lemaradnak valamirõl KépKép De õk el sem tudják képzelni, egy idõ után milyen kényelmetlen tud az állandó érdeklõdés lenni. Meg hát õk személyenként csak 1-1 ember, de Neked - és minden más kismaminak - sok-sok ilyen egy ember érdeklõdését kell fogadnia.
Szülõszobáról ment egy kör-sms, hogy szülünk, utána telefon kikapcs, majd rooming-inben bekapcs, kör-sms Zsombiról, utána persze jött a hívás-áradat KépKépKép Volt, aki közben is próbálkozott volna, de nem akartam senkivel beszélni két tolás között Kép
De már kevés van hára neked is Kép
Utána nagyon klassz tud lenni, amikor egyedül vagy a babával és éppen a legnagyobb csomagot szeded ki alóla, amikor megint cseng a telefon... Kép Már egy páran szidhattak, miért nem veszem fel, de ez van Kép

Manócs
Jársz még angolra?
Házat vesztek? az jó Kép Mi is szeretnénk, de van még 1-2 akadály, amirõl nem tehetünk Kép, de talán nyárra elhárulnak Kép

Mondja meg valaki, miért van az, hogy ha ideülök, Zsombi rövid idõn belül felébred? Mintha érezné...
Szóval mennem kell, szerencsére én már reggeliztem, õ már majdnem ebédelni fog. Egyszer megszámolom, hányszor eszik egy nap (el fogok ájulni)

Szép napot mindenkinek!
Finiselõknek DRUKKKépKépKép
Pálma???KépKépKép

Sziasztok!Kép
Toffifee + 20 napos Zsombi, aki éhes
toffifee

Kép
Évi24

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: