Sziasztok,
Estike,
Elhiszem, hogy el vagy keseredve, de nézz előre, és higgy abban, hogy sikerülhet! Bár már többen írtak hasonlót, de azért én is megteszem. Anyukám engem 41 évesen szült, ráadásul úgy, hogy első (és egyke) gyereke vagyok. Nagyon fitt még mindig, márciusban ment nyugdíjba, de pörög ezerrel, és kinézetre is letagadhatna 10 évet. Nem hiszem, hogy ha fiatalabb korában szült volna, jobb anyum lehetne. Nagyon szeretem, és tegnap volt a 71. születésnapja. Szóval szerintem hajrá!
Gil,
Nagyon kedves vagy, köszi, Zozó már jobban kezd lenni. Már nincs hőemelkedése, és már a közérzete is jobb.
Zsebike,
Annyira jó volt olvasni amit írtál! És igazad van, bárhogy is alakul az életünk, SOHA nem adjuk fel! Maximum türelmetlenek vagyunk kicsit, igaz?

De nem ússzuk meg, leszünk mi még itt mindannyian anyucik!!!

:D
Törpe,
Örülök, hogy jól esett a krumpli! Egészségedre! Remélem, most már tényleg jobban leszel! Puszi!
Natü,
Üdv itt!
Szerintem bármelyik orvoshoz is kerülsz, jó kezekben leszel! Ajánlani azért nem ajánlok, mert nyilván, mindenki a sajátját ajánlja

A lombikbébi program gyógyszerköltsége függ az, hogy milyen eljárást (protokollt) kapsz, ha jól tudom 150-250 ezer Ft körül mozog. Az, hogy milyen protokollod lesz, azt a vizsgálati eredményeidtől függően dönti el az orvosod.
A vizsgálatokért, beavatkozásokért nem kell fizetned.
A HSG úgy történik, hogy befecskendeznek kontrasztanyagot röntgen vizsgálat közben, és figyelik a monitoron, hogy áthalad-e a folyadék szabadon. Akinek nem átjárható, azt mondják fáj, akinek pedig átjárható – hát, ennél megoszlanak az élmények. Nekem pl. átjárható volt, így nem a kontrasztanyagos rész fájt, de maga a méhszájon való bevezetés, és ott lét elég erős görcsöket okozott. Szóval tényleg egyénileg változó, de kibírható, az tuti

Nekem nem a BMC-ben csinálták, így a ki végzi és hol kérdésedre nem tudok válaszolni.
Mielőbbi babásodást kívánok, gyere gyakran közénk!
Nika,
Örülök, hogy már jól vagy!!! Igen, a hiperstimu nagyon veszélyes is lehet, úgyhogy jó, hogy túl vagy rajta
Jázmin,
Neked is üdv itt!
Mióta jársz a BMC-be? Neked is mielőbbi pocakosodást kívánok!
Szép estét mindenkinek! Puszi!