A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jó reggelt!!!

Csak bekukk aztán megyek vissza ágyba,beteg vagyok,nagyon szédülök!!!!Biztos ez a hülye idő!!!!Köszönöm a drukokat!!!!Legyen szép napotok,majd ha jobban leszek jöök!!! :wink: Csak még döfök egyett!!! 8)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt!
Rebe! Köszönöm!
Sajnos még mindig nem marad bennem semmi, így ma is itthon nyomom:)
Sehike amit adtak azt a két szemes antibiotikumot, valami sumamed, vagy hasonló:) nemtom már kidobtam a dobozát :oops:
Nyunyi jó pihenést, na meg döfködést!:)
Menni fog ez a péntek szerintem :wink:
Nika Zsebi Erika Madrin Manda!
Most már igazán megindíthatnátok azt a babaesőt!
Hajrá lányok!

Törpe

Kép
törpehzs

Kriszti,
Az origós fórumon is van egy csajszi, akinek először 9, majd utána 15, 39, 100 lett a HCG szintje. Ez volt május végén, július közepéig jártak kontrollra, de sajna nem lett élő terhesség.

Aztán fagyisakat kapott vissza, és sikerült neki!!!! 461 lett a HCG-je, valószínűleg 2 baba. :D :D :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Zsókuci,
Akkor legközelebb odamegyünk. Két éve nekünk is tök szép szállásunk volt. Ezt most nem mi választottuk. Látszott is. Igaz, most teltház volt Horvátországban.

Madrin,
Próbálj megnyugodni, ne figyeld a jeleket. Az utrotól nekem is szokott fájni a hasam, ha sokat ülök. Vagy annyira szédülök, és álmos leszek tőle hogy le kell feküdnöm 1-2 órára. Egyébként ugyanaz van mind a két dobozban, semmi különbség. Mindkettőt lehet szedni is meg dugdosni is.

Nyunyi,
Holnapig még tessék növesztgetni a tűszőket! Ezzel a plusz injekcióval biztos minden rendben lesz!

Törpehzs,
Nem semmi, hogy megviselt téged! Nagyon sajnálom. Pihend ki magad.

Zsebi,
Ne szomorkodj, még ne add fel!

Kriszti,
Remélem jó tervet mondott a doki, hogy egy kicsit jobb kedvre derített! :wink: Szerintem is kedves, engem csak az inszemezéssel tud az őrületbe kergetni!

Kép
mofly

Sziasztok!

Olvastalak benneteket minden nap, csak nem nagyon írtam.

Zsebike!

Még ne add fel, kérlek. Hátha. Az meg hogy sikerült teherbe esned jó jel, mert akkor a következő vagy az utána következő biztosan tuti siker. Ez egy nagyon jó jel.

Kriszti!

Neked ugyanezt tudom mondani. És örülök, hogy írogatsz a topicba és a táblácskát is frissíted. Néha elcsodálkozom, hogy naprakészebb vagy bárkiből!!!! :D

Rebe,

Sajnálom az anyukádat, mielőbbi jobbulást kívánok neki, és győzd meg hogy menjen el dokihoz.

Zsókuci,

Üdv újra itthon. Jó volt az élménybeszámoló. KRK-t most már én is imádom. De Trogirtól délre szinte az összes rész szép. Egyszer jó lenne vitorlással körüljárni ezeket a szigeteket.

Törpe
Sajnálom, hogy ennyire fájt az átjárhatósági. mindenkinek másképp fáj. Én hallottam olyanról, aki el is ájult közben, más meg meg se érzi. Azért az jó, hogy az egyik legalább átjárható. Hajrá lombik!!!

Gabi,
Mikor is lesz a leszívás?

Nyunyi babám,
Jobbulást neked, biztos az idő is hozzátesz. Pénteken mész BMC-be. Nagyon kíváncsi vagyok és drukkolok neked, hogy végre érjenek, nőjenek, repedjenek a tüszők.

Krisztikéről tud valaki valamit?
Anett megint el vagy tűnve!!!

Gil,

Ti mikor kezdtek.

Elan,

Most hagytam abba a Clostit, és képzeld egy napig nekem is mensi szerű görcseim voltak. Hétvégén meg enyhén idegebeteg lettem a férjem szerint, jöttek vendégek, takarítani kellett. Ilyenkor amúgy is hisztis vagyok egy kicsit, de most assszem túlzásba vittem. De mondtam neki,hogy a hormonok biztos. Egyéb tünetem nem volt.

Viszont engem a doki nem küldött el uh-ra most, hogy szabin van, máshoz nem küldött, hogy menjek be a BMC-be. Viszont a gyógyi dobozára az van ráírva, hogy rendsteres orvosi és uh elleneőrzés kell. Ehhez képest én most ezt jól bekajáltam, tüszőrepit nem kapok. Nem parázok, csak azért jó lenne tudni, milyen állapotban van a petefészkem most. Majd 10.-e után jön vissza, akkor megyek hozzá, de akkor meg már úgyis ciklus vége felé leszek. Most kéne akciózni a napokban apával. :-)))))))

Velem, még annyi, hogy megint nagyon sz..r most a munkahelyen minden, egyszerűen kezdem nem bírni idegileg, lehet, hogy tényleg keresni kéne egy másik helyet. Csak így hogy ugráljak.
És ma pluszba még telefonáltak a nyelviskolából, hogy nem indul a tanfolyam, amire beiratkoztam a múlt héten. Kezdő görög. Nincs meg a megfelelő létszám, majd októbertől. Frankó. Végre lett valami ami motivált egy picit. Legalább nem lesz lelkiismeretfurdalásom az idvez vizsga miatt, tanulnom kell ezerrel. De akkor is olyan bosszantó.
Remélem a jövő héten végre sikerül beszélni az építésszel és a kivitelezővel, és elkezdhetjük idén az építkezést.

Bocs, akihez most nem írtam, de majd írok Nektek is, most ennyi jutott eszembe.
vic12

Madrin!

Babatapik ezerrel, és pihenj, ne dolgozz sokat. Inkább kapcsolódj ki, és ne keresd a jeleket. Sokakat becsapott és megtévesztett már. Persze könnyű ezt mondani, hizs minden gondolatod a baba körül forog. Ez természetes.

Manda,

Merre vagy, mi újság veletek?
vic12

Na vagyok megint,de még mindig szédelgek néha!!!!

Törpe Drága!!!

Meg volt,neked is jobbulást kedves!!!!!!!! :wink: Remélem jobban leszel!!! :wink:

Mofly Kedves!!!

Megpróbálom,remélem péntekre megnőnek!!! :roll: Köszike a bíztatást!!!

Vic!!!!!De jóó elökerültél,híányoztál ám!!!!Máris jobban vagyok!!! :wink: Köszönöm,hogy drukkolsz!!!Hajrá akcióóóóó,járjon sikerrel!!! 8)

Ahogy kezd kisütni a nap kezd elmúlni a szédülés!! :wink:

Na megyek,mert a mai napom káosz lesz!!!!Ahogy tudok jövök! :roll: :wink: Legyen nagyon szép napotok!!!!!

Manda???? :roll: 31 én lesz ugyi eredmény!!!!!Drukkk ezerrel !!!!!Inditsd azt a babaesőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy volt valaki köztetek, akinek antagonista protokoll közben kialakult esetleg ciszta (nekem van csokicsisztám) és közben azt leszívták?
Az előzőnél a decapeptyltől alakult ki egy csokicsisztás akármi és azt menet közben leszivták. De most meg ott van a csokicsiszta és jó lenne ha eltünne a beültetésig, de még azt mondták, hogy kicsi és nem kell foglalkozni vele, de félek, hogy befolyásolja a megtapadást és ezért jó lenne, ha eltünne, ezért érdekel, hogy lehetséges-e közben megcsinálni a leszívást vagy sem?!
Nefke
nefke

Nefke!
Nem semmi milyen megérzőképességed van!Az élet területén is bárhol tudod ezt alkalmazni!Szurkolok!
Zsebi!
A remény hal meg utoljára4Nagyon drukkolok4
Krisztike!
Sajnálom,de legközelebb kell sikerülnie és nem szabad a lelkednek feladnia!
Nyunyi!
Minden rendben lesz!

Mindenkinek nagyon szorítok mégha ritkán írok is és nem név szerint mindenkihez!
Vendég

Benszi!
Olyan volt már, hogy gondoltam valamire, hogy ez-az miért nem történt meg vagy meg fog történni és tényleg úgy volt.
de hétvégén mentünk anyukámékhoz és mondta a páromnak, hogy úgy érzem, hogy valami változott a lakásban anyáéknál, a párom erre azt mondta, hogy biztos megbeszéltem már anyával és most így akarom neki beadagolni. De ez nem jött össze, nem volt semmi változás, pedig nagyon figyeltem. ha csak az nem nevezhető annak, hogy egy fényképet kivettek a keretből és nem tudom hova tették. (tesom elvált és az esküvői képüket vették ki, szerintem teljesen normális dolog).
Volt olyan, hogy rég látott ismerősre gondoltam, hogy nekik nem jön még a baba és annyira régen beszéltünk velük, hogy kiderült 1-2 héttel korábban megszületett a babájuk. :-)
De tesom házasságának sajnos nem sok reményt adtam, és 5 hónap után el is váltak. :-( De sokmindenre gondoltam a csajjal kapcsolatban és szinte az összes bejött. Tesom boszinak is nevezett akkor. :-)
Meg megfenyegetett, hogy vesz nekem egy seprüt. :-)
Ja és mintha éreznék magammal kapcsolatban is valamit :lol: , de nem tudom mit. :roll: Tippem lenne, de nem merek belegondolni sem! :wink:
Nefke
nefke

Vic, nagyon fura, hogy nem küldött a dokink UH-ra, de hát ... én gyakran már nem tudom követni, mit miért csinálnak, mondanak, és mivel nem értek hozzá, ezért nincs más hátra, mint rájuk bízni magam teljesen.

Mindenesetre én most a 17-ik ciklusnapomon vagyok, és a hőmérőzés alapján nem repedtek meg a tüszők (az az 5, ami megért a clostitól); látod, azt sem értem, hogy Szűcs miért nem adott tüszőrepesztőt? Most parázok, hogy cisztává alakulnak, és akkor megint csúszunk. Vagy van olyan, hogy egyszerűen felszívódnak, és nem történik semmi?

Kicsit el vagyok kenődve, olyan jó lenne, ha legalább érezném, hogy mi történik bennem, de csak időnként szurkál a hasam, az meg bármitől lehet... Igyekszem nem gondolni rá, nem foglalkozni vele, hiszen 12-én biztosan lesz UH.

Sajnálom a nyelvtanfolyamot. Én bekattanás ellen most autóvezetést fogok tanulni megint (már megvan a jogsim 5 éve, de még soha nem vezettem élesben), és hamarosan az írsztep is újraindul. Ezek remélem elvonják majd a figyelmemet.

Nyunyi, szorítok a tüszőidnek, hajráhajrá!

Zsebi, Madrin, Nektek is nagyon szorítok!!!
elan

törpehzs!

Biztos a gyógyszertől van én is itthon nyomom az ágyat sajnos bennem sem marad meg semmi én kaptam egy antibiotikumot az ügyeleten a felfázásra azóta kijön minden. A nőgyógyászom felírta helyette azt a port amit mondtatok azt hittem jobb lesz de nem még mindig ki jön minden, már teljesen kivagyok borulva it sírok nagy magamba nem lehetek ennyire szerencsétlen!!! Du megyek a dokimhoz hátha ad valamit rá. A normaflórát iszom de nem segít.
Lányok!
Megy a drukk mindenkinek vigyázzatok magatokra!!!!
nikó

Nikó, Törpe,

Kép

Kép

Kép
zsókuci

ZSókuci!

Köszi nagyon aranyos vagy!
:D
nikó

Elan,

Igen ezt én is furcsáltam, mert elvileg ellenőrizni kell. Bmc-be nem küldött. mindegy 10-én jön vissza, majd megyek hozzá.
Elvileg létezik olyan hogy nem reped meg, nekem is volt egy a múlt hónapban, meg kellett várni, míg felszívódik, megreped, addig nem kaphattam gyógyszert. Viszont nem mindig érzed azt, hogy reped vagy sem. én sem szoktam. Aztán repedt. Ovitrelle nélkül is. baba meg mégsem lett. mind a 2 tüszőm repedt az előző ciklusban. Ez van....én is csak nézek, hogy akkor mi a búbánatért nem jön össze. De ha meg a páromnál nagyobb a gond egy kicsit, mint amit a doki mondott, és az andrológus megerősített akkor, csak a beavatkozások segítenek.

Fel a fejjel, reped az a tüsző majd meglásd.
vic12

Niko!

Mielöbbi gyógyulást!Idd a normaflórát...az ugye megvédi a bélflórát a kipusztulástól?Ha jól tudom(nem biztos)
Segít a natúr joghurt is,van olyan Bakonyi achidophilus!Nem ám most meg az antibiotikumktól felborul a bélflórád!Hasmenés picit gyanús.

Én is itthon vagyok..itattom az egereket!:-(((

Zsebi
zsebibaba74

Gabi csibe,
látom te nagyon toppon vagy a protokolokban.
Légyszike segíts!
Véleményem szerint az én depo kezelésem 8 hónap felel meg a Decapeptyl stimu kezdetnek, a Merional után kb. mikor lesz a leszívás?
Hogy zajlana egyí igazi long protokol?
Akkor abból ki tudnám silabizálni, hogy mikor mi lesz.
Tudsz nekem segíteni.

A férjemnek továbbképzésre kell mennie jövőhéten és remélem nem pont akkor lenne a leszívás.

Segítsetek légyszike!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Írt még fel a doki :
Cydomin
Utrogestan
Ovitrelle 250mcg
Gynozal

mennyibe kerülnek ezek ?

A 3 doboz Merional 75NE 15.567.- került, ha valakit érdekel

bonya

Kép

Kép
bonya

Kép

Törpe
Ne aggódj el fog mlni ez a gyogyi mellékhatása!!

A mellékhatások többsége a gyomor-bél rendszert érinti: előfordult pl. hányinger, hasmenés, gyomorfájás, hányás és puffadás.

Nikó
SAjnos Te is így jártál neked pedig ezt írják:
Ritkán enyhe émelygés, gyomorégés, hasmenés vagy bőrkiütés jelentkezhet. A tünet általában magától megszűnik, nem igényel egyéb kezelést.

Jobbulást nektek!!!

Kép
Mit jelent a csokiciszta?

Vic
A leszívás napját pontosan nem tudom,attól függ hogyan reagélok a többi szurira.Lehet még is csak megérezted a tüszőrepedést :wink: gyerünk akciózni.Amúgy engem sem uh-oztak anno a Clostynál!

Elan
A Szurkálás lehet a repedéstől,de lehet a rengeteg tüszőtöl is!Meg lesz az nyugi!
gabicsibe

Zsebike drága,

Ne sírj !!! Küldök neked egy hatalmas ölelést:
Kép

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Vic
Szerintem azért mert nem mondta, hogy menj be, Te magadtól menjél be holnap. Különben hogy derül ki, hogy milyen hatása volt a gyógyszernek? Legközelebb többet vagy kevesebbet kell szedni? Egyébként is nehogy gond legyen belőle! Menj csak el Szűcs doktorhoz, hidd el nem fog elzavarni!

Szegény Zsebike, ne sírjál! :(

Elan
Tudod, neked az ötös ikrek veszély miatt nem adott tűszőrepesztőt. Ezek ciklus végére szépen fel fognak szívódni. Egyébként meg lehet, hogy valamelyik repesztő nélkül is megrepedt. Nekem most 37,0 körül volt a hőm, és nem is volt még normális tűszőm se. Szóval a hőmérséklet nem mindig mérvadó. Nyugi, ne szomorkodj! :)

Kép
mofly

Lányok! Köszi!
Már alakulok:)
Egy pirítós már egészen 1 órája bent van:)

Niko
Neked is jobbulást!
Próbál meg a pirítóst:)

Gabicsibe,
sejtettem én, de most már tudom is:) Köszönöm!

Zsókuci nagyon édesek a mackók!Köszönöm!

Törpe

Kép
törpehzs

Bonya

Sajna nem vagyok én toppon,én is mindent a neten szoktam megnézni :(
A leszívás attól függ hogyan fogsz reagálni a szurikra,milyen tempóban növögetnek a petikéid.Így előre nem lehet megmondani,de necces ez a jövőhét szerintem!

Cydonin 250mg -os 750.-, a 500mg-os 1400.-

Ovitrelle Lombikosoknak 2900.-

Gynazol 1615.-
gabicsibe

Zsebike!

Akkor most együtt itatjuk az egereket. Hát ez nem valami jó. De inkább adjuk ki magunkból igaz? De még ne add fel azért.Hozzon neked szerencsét:
Kép
nikó

Bonya

Utrogestan 1660.-/ doboz
gabicsibe

Gabicsibe , nagyon drága vagy.
Köszönöm szépen!!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Zsebike drága!!!

Ne add fel kérlek!!!!
Kép
gabicsibe

Vic, Gabicsibe, Mofly, köszi, hogy megnyugtattatok, remélem, hogy ha már nem repednek meg, akkor legalább felszívódnak :)

Igyekszem nem ráizgulni, majd az uh-n kiderül minden.
elan

Halihó!

Légyszike pesti lányok segítsetek!

Pénteken anyukám férje fog feljönni velem, hogy ne utazzak egyedül és szeretne elmenni a Camponába az autó kiállítást megnézzni.

Hogyan juthatunk oda a BMC-től tömegközlekedéssel?

Köszike a segítséget!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya,
A kórháznál felszálltok a 18-as villamosra, és a Móricz Zsigmond körtéren kell leszállni. Onnan:

3-as busz: A Móricz Zsigmond körtérről indul és a Lépcsős utca
megállóhelynél kell leszállni.

3-as gyors busz: A Móricz Zsigmond körtérről indul és a Jókai Mór utca
megállóhelynél kell leszállni.

Kép
mofly

Csak egy gyors bekukk!!!

Zsebike!!!! Kép Ne sírj kérlek!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nem adom fel...csak úgy látszik ma jön ki rajtam!

Tegnap tök jól tartottam magam!

Mára meg eltörött a mécses!De igérem összeszedem magam!

Olyan jó,hogy vagytok!
zsebibaba74

Elan drága!!!Kitartás,biztos nem lesz ciszta!!!És a következő hónapban hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Hú lányok amióta 2 merionalt adok fáj a derekam meg a petefészkem!!!Ez jelentheti azt hogy beindult valami!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsebike!!!

Ezért vagyunk egymásnak itt mind!!!!!Nagy ölelés!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Törpike

Most nézem Krisztike táblicskujába,hogy mi szomszédok vagyunk :D Merre a XI-be??Jöhet privibe is.Nem bírtalak Nyunyinál beazonosítani,hogy vagy fent az Iwiwen??
gabicsibe

Mofly,
köszike a gyors választ.
Kb. mennyi idő az út oda ?
A 18-as villamosra merre felé kell felszállni ?
Moszkva tér felé vagy másik oldalon.

Totál nem vagyok ismerős pesten , lehet, hogy butaságokat kérdezek.

bonya

Kép

Kép
bonya

Gabicsibe!!!Nem akarsz az én szomszédom is lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Tök király lenne!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

NYUNYI

Jó lenne,főleg hogy én Dunakeszin laktam és szeretem azt a környéket. :D

Bonya
A 18-as villamosnak van megállója a kórház főbejárata elött.Szerintem kb.45-50 percre van a Campona.
gabicsibe

Gabicsibe,
köszike!

Közben utána néztem a BKV oldalon.
Ha így megyek oda jutok???

18-as moszkva tér felé egészen a Móricz Zs. körtérig és ott átszállunk a 3-as buszra és azzal e Lépcsős u.-ig és ott már látni fogom a Camponát?

bonya

Kép

Kép
bonya

Gabi!

Eredetileg én is XI.-kerületi vagyok, csak 4 éve élek Etyeken. Sasadi út-Gazdagrét rész, ha ismered. Bár hogyne ismernéd? :D

Mofly,

Nem tudok, most bemenni, mert dolgozom, előre kell szólnom. De azért aranyos vagy. Nem hinném, hogy lenne bármi, a múlt ciklusban 2 tüsző érett csak és meg is repedt, baba meg hát ugye :
Nincs semmi tünetem, most csak akciózni kell: -)))) rosszul nem vagyok. Asszem inkább megvárom a 10-t.
De csak úgy be lehet esni más dokihoz, hogy nincs időpontod megbeszélve? Odamész reggel és aki éppen van ahhoz küldenek, vagy én is kérhetem, hogy melyikhez, ha az én dokim szabin van???
vic12

Gabicsibe!!!Gyere hozzám lakni,nagy a ház!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

ViC DRága!!!

Ha nincs dokikád akkor kérheted kihez rakjanak!!!!!Én dokikám is szabin!!!Szűcs dokit választottam!!!!!Jól döntöttem!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Jön valaki pénteken??????????????????????? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Drága Zsebibaba és Nikó
Eddig azt hittem esik Dunaújvárosban, de most már tudom, hogy a mi könnyeink terítik be ezt a nyamvadt várost.
Nikó
Nem lehet,hogy tényleg csak a gyógyszerek mellékhatása? Tudok Neked bármiben segíteni?? Ha van valami szólj, legalább valakinek a hasznára lennék.

Zsebibaba
Neked csak azt tudom mondani, hogy ez még csak az első volt, de ne add fel. Tudom, hogy mekkora a hit az emberben, amikor az első lombik megvan végre. Azt is tudom, hogy sok embernek sikerül, de hidd el, hogy Neked is fog. Az a lényeg, hogy amikor már kimondják, hogy sikerült, utána legyen minden rendben. Ilyenkor nem kell sokat várni a következőre és a lelkedben is újraéled a hit. Ilyenkor van út előre. Neked elsőre beindult a dolog, ami több, mint jó. Bárcsak velem is így lett volna! Áprilisban nemet mondanak, akkor már a következő lombikon is túllennék. Egyébként tegnap tényleg hősként tartottad magad és természetes, ha sírdogálsz. Tudom, hogy úgyis megrázod magad és mész tovább!

Lukrécia
Remélem jól vagytok, bár gondolom ez a bolond időjárás nem nagyon tetszik Lilinek. Pihengess, már nem olyan sok van hátra.
Vendég

Bonya

Igen,látni fogod!

Vic
Persze,hogy ismerem, én a pu.-tól lakom nem messze.
Anyósomék mindíg mennek hozzátok a fesztiválra,mi még egyszer sem tudtunk elmenni.Ha most úgy alakulna meglátogatlak :wink:
Nyugodtan bemehetsz a Bmc-be és ahogy Nyunyi is írta kérheted magad bárkihez.
gabicsibe

Megszurtam magam a délutáni Merionallal.

Kicsit csaltam és csak 1 sóval oldottam fel a 3 por adagot.
Nektek is szokott csípni kicsit?

Aki kapott ilyet milyen időpontba szurkálta magát?

Nekem 15 és 21 órakor kell.
Hogy miért azt nem tudom.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok Lányok!

Napokra eltüntem, rengeteg a munka és romokban a lelkem. Tudom sok-sok próbatétel van előttetek és mögöttetek, restelkedem, hogy a saját problémáimmal zaklatlak benneteket, de Isten igazából nincs kivel megbeszélnem.
A párom PASI, és nem stresszel mint én, hisz abban, hogy akár spontán is lehet bébink. A nagy fiam nem igazán vágyik már tesóra, a szüleim öregnek tartanak babavállaláshoz, a munkahelyemen kussolok, félek. Már írtam, hogy volt 5 terhességem és mindíg pikk-pakk összejött, igaz a kihordással voltak problémáim, most meg évek óta képtelen vagyok teherbe esni. 42 évesen szerintem nagyon is jogos az aggodalmam és az, hogy mindenféle segítséget igénybe vegyek. Holnap du 4-re kell mennem Koncz magánrendelésére. Ő már hónapokkal ezelőtt megmondta, hogy nehéz lesz, mert kissé öreg vagyok, bár ennek ellent mond, hogy minden eredményem tökéletes, és úgy műkszök, mint egy svájci óra.
És most, hogy már mindjárt holnap, teljesen elbizonytalanodtam. Lehet, hogy tényleg öreg vagyok, hogy semmi értelme, hogy fölös stressz, futkosás, pénzkidobás? Hogy a már élő, ép, egészséges gyerekemtől veszek el lehetőségeket az erölködésemmel, hogy már nem lesz időm felnevelni, hogy kiröhögik a suliban az vén, lepukkant szülei miatt?
Tudom, hogy ezek az én problémáim. Tudom, hogy nektek más, és lehet, hogy nagyobb, de teljesen bekattanok. Nem tudom mit tegyek. Nem látok példákat. Akinek sikerült és én tudok róla mindenki fiatalabb.

Bocsi a hosszú sírás-rívásért. Visszaolvastam, de képtelen vagyok most reagálni, de a drukkok mennek, nagyon is!

Szép délutánt mindenkinek!
estike66

Estike,
az én anyosom pont 42 éves volt amikor megszülte a férjemet.
Igaz koraszülött lett, de mára 190 cm és 100kg-ra fejlődött.
A szüleivel irigylésre méltó a kapcsolatuk.

Az is merőseim között vannak még késön szülők és náluk is sokkal jobb a gyerek -szülő kapcsolat az átlagnál.

Szerintem neked kell igazából érezni, hogy ha beválalod , miért ne tennéd, és , hogy ki mit mond az nem fontos csak te magad mit érzel.

A gyerkőcöd pedig majd megbarátkozik a gondolattal ha már kibújik a kistesó , hidd el nagyon fogja imádni.

Ha egészségileg okés vagy én a helyedben vállalnám.

Jó döntést!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya Drága!!

Én 2 adok egy folyadékkal,nekem is csip!!!!! :? De inkább igy adóm azt mondta Szűcs doki ,igy legalább nem feszít!!! :wink:

Estike!!!

Ne keseredj el Kedves!!!!!

A pasik mind ilyenek,az én páom se nagyon akart eljönni a bmc-be,mert ha egyet össze tudtunk hozni ,manni fog a másik is!!!!De én nem akarok tovább várni,és sikerült rá vennem!!! :wink: Szerintem ha Konz doki azt mondta ,akkor menni ,fog,hamarosan megint babás leszel!!!És nem hiszem ,hogy ciki lenne a gyerköcnek!!!!A kor meg nem számít!!!!Ha ti szeretnétek még egy gyerköcöt akkor ,ne foglalkozz azzal mit mondanak mások!!!Kitartás!!!És gyere bátran azért vagyunk itt mind!!!!Aki nincs ebben a helyzetben az ugysem ért meg minket!!!!Drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Konz doki,nagyon jó orvos,jó kezekben vagy!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vic,
Sajnálom, hogy ilyen sz..r a munkahelyed. Lehet, hogy tényleg jobb lenne váltanod! Szerintem menj be a BMC-be, és nézesd meg magad!

Nyunyi drága,
Remélem már nem fáj a fejed!

Zsebi,
Küldök egy hatalmas ölelést neked:
Kép

Törpe, Nikó: Jobbulást!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nyunyi,
te milyen időpontban adot a szurikákat?

Mióta szúrod a Merionalt?

Long protokolod van?

Mit mondtak mikor lesz a leszívás?

Írj le mindent légyszike!

bonya

Kép

Kép
bonya

Szép napot Nektek!

Jelentem felkeltem,.Sz@r volt az éjkszaka.....

Zsebikém drága!
Tényleg hős voltál tegnap!!!!De nem feladni!!!Ezt az egy példát ne rólam vedd!!!!!!Igenis mész tovább, bármi is lesz holnap az eredmény!!!!!!!!Nem adhatod fel magad miatt sem, és Csabi miatt sem!!!!!!!MÉG NEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha bármiben tudok segíteni, szólj!!!!!!

Nikó!, és Lexi!
Ez rátok is vonatkozik!Én majd kicsattanok a boldogságtól, de nem a baba miatt!Megtaláltam a munkámban az örömöm...És ez feledteti a múlt keserűségeit!!!!
Kell mindig értelme leygen az életnek.Én most "lemondtam" a babáról, és lefoglalom magam....De ha kell egy jó nagy váll, amin sírni akartok, itt vagyok!!Időt mindig szakítok Rátok!!!!
Nem eshet minden nap!Ezt tudjuk!

Zsókuci!
Egyszer biztos visszajön a régi Kriszti!De én most még nem akarom belevetni magam a reménykedésbe....Tudom nem jó taktika, de nem megy....
Jövőbeni tervek??? :roll: :roll: Ezt az évet mindenképpen kihagyom, hizs lelkileg nem érzem magam felkészültnek arra, hogy visszamenjek.és ezt elmondtam a dokimnak is, azt mondta, jövőre, ha úgy gondolom, jelentkezzem.....De minél előbb, hisz hátha.....Nem tudom, mikorra szánom rá magam.De meg fogjátok tudni! :wink: :lol:

Törpe!
Én láthattalak tegnap????(rajtam rózsaszín naci, és szürke topp volt, nyakba akasztható pánttal....)Iwiw neved elküldöd?

Estrella!
Utró elhagyása után megjött, mint a Niagara, 4 napíg...fetrengtem....:(

Katám, merre vagy????????????????

Estike!
A csudába a korral!!!Ne légy ilyen!!!Igenis, képes leszel felnevelni azt a kis lurkót!!!Az anyaság érzése nem korhoz kötött!Egészséges vagy!Miért ne tudnád felnevelni???Ne legyenek kételyeid!!!!!!!Szted az jobb, hoyg a mai világban már 16 évesen szülnek????Nem.Semmivel nem jobb!Szüleid is csak azért mondják ezt, hoyg öreg vagy, mert ők nem ebben nevelkedtek.De most teljesen más világ van!!!!!Igenis képes leszel kihordani, és képes leszel csodálatosan felnevelni a kis pöttömöt!!!!A nagyfiad pedig pár év múlva kirepül, és ott maradtok egyedül!Kell az a baba!!!És biztos vagyok benne, nem lesz semmivel kevesebb a nagyfiadnak, ha lesz kistesója....
Nem értem ezt a mai felfogást.....Miért gondolják, hoyg egy nő 42 évesen öreg???????60 évesen már az lesz, de ha minden tökéletesen működik, akkor igenis NE ADD FEL!!!!!!!!Szorítok Neked nagyon!!!Bár hosszabb lesz a küzdés(de ki tudja, lehet Te előbb babásodsz mint én),de megéri!!!!!

További szép napot nektek!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: