Sziasztok!
Jó rég voltam...de sokat gondolok rátok, meg persze olvastam is (már amikor, most vagy 4-5 oldalt egyszerre...

)
Nagyon be van most sűrűsödve itthon minden, nem sok idő jut a netre, talán így este, de erre meg legtöbbször fáradt vagyok, most szerintem csak azért bírom, mert du. aludtam egy kicsit. Itt épp akkor esett az eső.
Jóslóim nekem is vannak, a hasam jól lent. Voltam ma védődőnél, 15 kg-nál tartok, most csak 2 jött fel az utóbbi 4 hétben, így annyira nem is idegesít. Megkaptam az igazolást, többször már nem kell mennem, csak 36 hetesen a dokihoz, aztán kezdődnek a CTG-k.
Bogyo, megkaptam az emilt, minden rendben, csak el vagyok nagyon...az itthonszüléses témát egyelőre nem feszegettem, majd...Kevés az idő a komoly beszélgetésekre. Férjem állandóan dolgozik, vagy a munkahelyén, vagy az építkezésen van kint...Hamarosan költözhető állapotba kerül a ház, így nekem is sűrűsödik ezzel a teendőm. Ma pl. karnist, csillárt, függönyt néztem csak...
És mivel otthon szülni csak 36-37 hét után lehet, most még nem vettem erre külön dolgokat. Majd. Remélem kihúzzuk addig.
A szemérem csontom nekem is szokott fájni, főleg éjszaka, amikor fordulok , vagy felkelek...
12 kg sztem nem sok, ne aggasszon! Ez a meleg már engem is kezdett kiakasztani, szerencse, hogy ma már jobb volt!
Én a két nagyobbal így csináltam, hogy nem használtam törlőkendőt. Vettem papírvattát, feldaraboltam, egy kis műanyag tálkában volt víz, így tettem őket tisztába. Bencinél már használtam a törlőkendőt. De az előző megoldás is jó volt, kicsit talán macerásabb, de olcsóbb és körny. barátabb.
Gabi, nem semmi vagy ezekkel az égésekkel!
Benedeknél én is úgy éreztem, hogy egy csomó dolgot már elfelejtettem. Érdekes, most nem érzem úgy, hogy kijöttem volna a formából. Most 5 és fél év helyett csak 4 van, lehet ezért?
Akkor a babód már be is illeszkedett ezek szerint?
Igen, hát két-három gyerek mellett már csak akkor van pihi, ha "kiköveteljük" magunknak, igaz?

Márpedig időnként ki kell.
Masi, szép cuccaid vannak, nekem sose volt ennyi. Főleg már mostanában, lánykoromban még csak-csak. Igaz, én kórházban dolgoztam, ott meg adott volt a ruha...
Mit szoktatok kártyázni?
Akkor a babád még nem koponyatartásban van?
Sheepy, jó, hogy már jobban vagy! Nem semmi esésed volt!
Én nagyon csodálkoznék, ha októberig kihúznám a szülést. Örülök, ha 20-a előtt nem lesz meg. De biztos lesznek itt, akik bőven okt.-ban szülnek!
Ezek szerint a zöld tea is vízhajtó? A 6-7 kg nagyon jó!
Szép a kaktusz, meg főleg a tartója!
Évi, a védőnő nekem is mondta a petrezselyem meg zellerzöldet. Mostanában kifejezetten szeretem is ezeket, mindig telerakom a leveses fazekat ezekkel!
Adri, vérnyomi

, Anna Rebeka név tetszik.
Egy kis csoki néha nem árt...
Ani, tánc

, lányruhás érzések ismerősek...
A nagykádban sztem nem annyira jó fürdetni a piciket. Nagyon nagyot kell hajolni, meg a kisebb tér az elején szvsz jobb. Annyi vizet sem kell belerakni, mint a nagykádba, nem?
Köszi a receptet, én is leírtam!
Tidi, nem is emlékeztem, hogy kecskeméti vagy!

Hányas a haskörfogatod? Az enyém mút héten 113 cm volt...
Cuki, szörnyűek ezek a bagós szomszédok... én azt látom, hogy sokan nem veszik észre, hogy a füsttel zavarnak másokat. Én is szoktam bosszankodni ezeken a dolgokon, még nyílt utcán is, nemhogy zárt térben...
Aggasztó ez az orrvérzés, meg magasabb vérnyomi...

Remélem, minden rendben lesz veled. Ha nem vagy jól a bogyótól, akkor szvsz csökkenteni kell az adagot, ill. beállítani az orvosnak. Mielőbb.
Missi, Te kész rajztehetség vagy!!!
Büngyi, de ari vagy ezzel a 12 kg-mal, ne aggódj, majd lemegy!
Evu, így van, majd lemegy, ha eljött az ideje. Csak arra kell figyelni, hogy nagyon ne engedje el az ember magát!
Én is Babylove pelenkát meg törlőkendőt vettem most.
Emlékeim szerint a klinikás pelenkát mindig lehajtottuk (visszahajtottuk) kb 1-2 cm-rel, hogy ne érjen a köldökhöz. Úgy már jó volt. De azt már nem tudom, hogy ez mini vagy newborn volt-e. De én Bencivel meg Danival tuti használtam newbornost is, és jó volt.
Timi, üdv. itt!

A vizeletben volt a sok baci?
Na fekszem, nem semmi, mennyit írtam és hogy milyen késő van. Bocsi, ha nem jönnék egy darabig. Tényleg nagyon nincs időm. Minden szépet és jót, vigyázzatok magatokra meg a babókra! Azért igyekszem majd benézni!
Erika