A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Maó
Kicsinek is szépek a nagy lányaid!!!
Mary
Gyönyörűséges a kisfiatok!! Örülök, hogy minden okés!
Dorka
Nálunk délután van hatványozottan többet kézben Lilkó. Sztem olyan másfél órát, de több szakaszban..Próbálkozok a babakocsival, hintával...És este a fürcsi utáni alvásnál végig a kezemben/ölemben van.

KépKép

KépKép
szivvi

Lynia Emi
Szemöldök Lilinek sem látszik még, viszont a szempillája legalább 2 centis..Győzzem majd szempilla festékkel :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Enikő! Én úgy tudom, hogy smectat ilyen pici babának még nem szabad adni. Ha hasmenésük van, spéci tápszer szerű gyógyszert ír fel a gyermekorvos. Én egyet tartottam itthon, használni nem kellett (szerencsére), RES 65(?) -re emlékszem. Egyébként nálunk is Petikém hajnal óta hasmarssal küzd. :( Milyen lesz a folytatás, még elválik.

Kata! Én már nagyon régen utaztam U-Bahnon, de sztem a vezetőfülke utáni ajtónál szerencsésebb babakocsival felszállni. Jobban látja az elől felszállókat.

Mary! Szépek vagytok! Yukumo masszív kis babuci. Apa bizonyára büszke elsőszülöttjére. Egyébként van segítséged? Bizonyára a távolság miatt a te rokonaidra számíthasz a legkevésbé. Nyelvi nehézségeid vannak? Belegondoltam, hogy zérus nyelvtudással egy kisbabával külföldön (főleg nem európai kultúrával rendelkező országban) úgy, hogy honfitársaim sincsenek a közelben.... :roll: Vszínű, hogy nagyon hamar hazautaznék. Szóval minden elismerésem. :wink:

Üdv: Tücsi

Kép[/url]
mtücsi

Dorka! Én is Enikő véleményén vagyok. (Tesók + háztartás.)De szerencsénkre Gabó aránylag hosszú ideig el van a kiságyában a plüss figurák társaságában. Mivel igényli, minden nap végigviszem a lakáson, közben nézelődünk, beszélgetünk (elmondom, hogy mi micsoda), ez kb. 10 percig tart.
Okulva a nagytesóknál elkövetett hibákból nem szeretném, hogy hozzászokjon az ölbencipeléshez. Szopi közben is beszélek hozzá, simogatom. Miközben büfiztetem, fejecskéje, arcocskája a mellkasomon van. Mindkettőnknek nagyon jó érzés.
mtücsi

Mary!

Nagyon édes kis karate kid Yukumo és jó neve van! :lol:
Örülök, hogy jól vagytok.

Hencsi!!
Ezt figyeld: samu ma délelőtt folyamatosan lógott rajtam, hol cicin-hol a vállamon aludt de amint letettem szem kipattant..aztán megint adtam neki cicit-evésre..utána vállamon szundi majd be a hordozóba és elmentünk a Coraba vásárolni..(rátettük a bevásárlókocsira a hordozót, tök jóó) no de a lényeg, hogy egyszer csak felébredt, majd szépen el kezdett sírni. Ati kivitte a kocsiba..aztán mentem én is utánuk..Samesz űvöltött..na mi lehet a baja? pocakja tuti nem fájt..pelus tiszta, stb.stb..talán éhes lenne??????? na de előtte 1 órával evett..bár nem sokat. Oké adtam neki jobb ciciből, fel vállra, sírdogál, odaadtam a bal cicit neki, érzem, hogy szívja tehát eszik, vállra fel, alukál, be a hordozóba, irány haza, nézelődik kb. 15 percet majd eszeveszett sírásba kezd..na basszus, most mi van?? Volt lefagyasztott tejcsim, 100ml, cumisüvegből megitta az egészet és azóta alszik.
Avagy napközben néha bizony kevés neki a tejcsi, pedig ha megnyomom spriccel..de nem ömlik a szájába. Vajon ez a baj??????
:roll:
Szemem a More Milket, éjszaka-reggel sok tejcsi van, érzem..napközben meg nehéz eldöntenem, hogy mennyi.
Mert tegnap is evés után jóval próbáltam fejni és szinte semmi nem jött.
Fasza.
torolve_20131003125716

Gurgi
Ezen már én is elmélkedtem, hogy ha többet kell(ene) dolgozni érte, akkor hamarabb feladja Lili. Én ha megnyomom a végén, akkor nem spriccel, csak 1-1 csepp folyik ki. 100 ml-t Lili még életében nem ivott meg sztem..

KépKép

KépKép
szivvi

szemed=szedem
torolve_20131003125716

Viszont a súlya alapján szépen gyarapodik.
Múlt csütörtökön voltunk a védőnőnél, lemérték és többet evett 1 hét alatt..majdnem 2 heti adagot.
:roll:

Egyébként én nem ébresztem x óránként, az a hosszú komfortozások után volt pár napig. Most úgy eszik ahogy kéri, csak egy bibi van, hogy sokat kéri de főleg a délelőtti órákban van így és néha csak nyamnyog rajta de nem komfortozásból hanem sztem enne de nehéz megdolgozni érte és csak úgy el van a cicin. Ha leveszem és vállra teszem vagy játszom vele, már nem igazán akar komfortozni. Amennyit szeretne azt engedem természetesen.

Ki milyen hígításban issza a Laktoherbet??
torolve_20131003125716

Szivvi!!
Aha, sztem ebben lehet valami. Én ma próbaképpen adtam neki a lefagyasztott tejcsit, hogy esetleg azért sírt-e és nem aludt..nagyon úgy néz ki, hogy igen.
Lassan 3 órája alszik.
Azóta szerencsére telítődtek a cicik is.
Szivvi!
Te adsz neki vmit. pocakfájásra???
torolve_20131003125716

Szivvi! És ha kis idő elteltével (pl.büfi után) megkínálod a másik cicivel? Én a nagyfiamat 7 hetes koráig csak egy mellből etettem ( 3350 gr-mal született, 6 hetesen 5500 gr volt) . Egyik napról a másikra 2 óránként, majd másfél óránként kért enni. Innentől kezdve két mellből etettem és szépen visszaállt a 4 óránkénti evésre. Egyébként védőnéni, doktorbácsi mit mond?

Tücsi

Kép[/url]
mtücsi

Gurgi! Én egy filtert 4-5 deci vízzel öntök le és napjában 3x, 4x iszom Laktoherbet Babylove-os szoptatós teával felváltva.

T.

Kép[/url]
mtücsi

Gurgi
Mi is abbahagytuk az infacolt, volt egy, amit a dokker írt fel, egy darabig egyiket sem adtam, de muszáj legalább az egyiket, mert visszatért a hasfájás. Két kajánként kap 1 adag infacolt, este meg a gyógyszertárit.
Tücsi
Igen próbálkozok,de nem mindig igényli. Nem értem mitől függ??

KépKép

KépKép
szivvi

Mtücsi!
Köszi a választ. Lehet, hogy kipróbálok más szopis teát is. Fitolakot pl. vagy Hipp-et.

Szivvi!
Ja, kíváncsi vagyok, hogy milyen hatása lesz, hogy nem adom az Infacolt. Amióta adtam nincs pocifájás ill. volt egyszer amikor bukott ezerrel mert mindig ráevett.. :( cicizés, stb..
Szerintem a hajnali tekergéses pukizás az Infacoltól van. Max. ha visszajön kipróbáljuk esetleg az espumisant.

Azért gondoltam, hogy leállok az Infacollal mert nincs már annyi komfortozás. Van egy olyan érzésem, hogy nem tudott rendesen kiürülni a gyomrocskája a sok komfort cicizéstől és azért fájt neki.

Kiscsillag már egy órája fent van. Szopizott, lemértem: a jobb ciciból 70-et evett, a balból 40-et. Úgy tűnik elég volt neki, nem sír, nyugiban van.
torolve_20131003125716

12 perce van a kiságyában zenélő-forgót és egy másik játékot nézeget és közben "hangosan" nevetgél..és gagyorászik.
Hu de kíváncsi vagyok meddig tart
torolve_20131003125716

Kérdésem: szerintetek ha a cici puha de ha megnyomom spriccel belőle a tej, akkor vajon van benne rendesen?????
torolve_20131003125716

Sziasztok,
Gurgi: én is abbahagytam az infacolt, és áttértem a Grape Water vízre, elég jó hatása van... van kaki és puki is, az éjszakák nyugodtak és kevesebbet adok neki mint kellene... A laktoherbet én kb. 1 literbe teszek 2-3 filtert...

Szivvi. nagyon kis husis lett Lilkó, nagyon édes kis nőci a rózsaszín "ülőkében".
Kata: Egon cuki a kiskádban, milyen sok haja van tényleg!
Mary : nagyon szép a kisfiad!

Lányok, kezdődő mellgyulladásom van, úgyhogy drukkoljatok, hogy ne legyen rosszabb!

Csók, megyek fejni....

Andrea
Kép
kindernay

Na megyek mert fürcsi lesz.
torolve_20131003125716

Gurgi: szerintem van benne rendesen, nekem is néha puha, nem is spriccel, ha megnyomom, de kb. 3x egy mellből jóllakik a kis Botond! Samun látszana ha éhezne, mennyi időt szopizik egyfolytába? Folyamatosan eszik, vagy bealszik közben?

Andrea
Kép
kindernay

Ja és milyen mérlegetek van?

Andrea
Kép
kindernay

kinderke!
10-15 perc szopi, utána büfi és ha kér még akkor még 5-10 perc kb.
fél óránál tovább nincs szopi de abban benne van pár perc büfi+komfortozás is..de mostanában már el is engedi néha..van, hogy belealszik a végén de nem mélyen..várok picit és a vállamra teszem. most is itt alszik de sztem már mélyen mert ilyenkor nem halllom a szuszogását.
fél 6-kor 110-et evett, most pedi 60-at.
torolve_20131003125716

mérleg? huu megnézem.
annyi van rajta, hogy momert, digitális.
miért?
ma lemértem egy pisis pelust 17 dkg volt. :lol:
este samu mezítelenül 4500 gramm volt, belepisilt a fürcsi vízbe, eddig egyszer volt ilyen :lol:
torolve_20131003125716

Kép kung-fu alapállás Kép anya vállán
Kép apa fürdet
torolve_20131003125716

Manó! Nagyon kössz!!!!

Lynia! De ebben nem ül, úgyhogy a szobában nézelődés funkciót nem látja el!

Hencsi! Bízz a természetben! Semmi okod aggódni! Tápit is hanyagolhatod! Tejed pont olyan, amire szüksége van Boginak!!!

Dorka! Balázs olyan ügyesen emeli a fejét!
Ádám sztem elég sokat van ölben. Ha azt veszem, hogy 6 és 21 óra között másfél óra telik el egy evés vége, és a következő eleje között, és nem igazán tudom ezt 2 óránál hosszabbra varázsolni, akkor ez 7-8-9 evés lehet egy nap, ami mostanság 15 perc evés, és 15 perc pihizés. Legyen 8*30p=240p, plusz legyen még két óra az időhúzásra, bámészkodásra 240+120=360p, azaz 6 óra. Mondjuk, nem tűnik annyinak!

Mary! Hű, de gyönyörű! Bomlani fognak utána a csajok! Grat! Férjed ott tud lenni veletek anyósodéknál? Mi van a név változtatással?

Gurgi! Én is úgy tudom, hogy egy idő után természetes, ha felpuhul a cici. Amíg hízik, addig OK ;)
Corában voltatok már máskor is?
Ádám majd egy hónapig utált minden közértet. Csak a múlt héten, amikor ugrott egyet a látása, akkor kezdte el nem utálni.
Vendég

Rita! Anya vállán alszik, de édes!
Vendég

Bori!!
Köszi :lol:
A Cora-ban most voltunk először de sírás lett a vége..aludt aztán felébredt..és jött a lááá-lááá-lááá. a kajcsi miatt vagy egyszerűen nyüszike..

Nálatok is sírt Ádám eleinte??
torolve_20131003125716

Dorka!
Válaszolva kérdésedre: sokat van kézben Samu..időben hm..a szopit leszámítva..és az alvásokat + néha kiságyban való nézelődést + a babakocsit+hordozót..nekem az az érzésem, hogy többet, mint Borinál vagy kb. simán van annyi..ugyanis mostanában a vállunkon is alszik.
torolve_20131003125716

Rita! Igen, több hétig "rettegtem" közértbe menni. Sztem a légkondi, a monoton zúgás, és a visszhang simán ok lehet a diszkomfort érzésre. És ha addig nem, akkor a pénztárgépek zajára felébredt, sírás hazáig :(
Múlt hét óta jól láthatóan lát már kb. 3-4 méterre. Így már látja a dobozokat a boltokban.
Addig meg? Én próbáltam a kocsiba játékokat rakni (egy csipesszel felfogtam a "boltívre", vagy a hordozó fogantyújára). Inkább kevesebb, mint több sikerrel.
Egyébként sztem a légkondi zavarja, mert a(z új)busz, és a DM is irritálta, de a sarki kisbolt nem!
Vendég

Na sziasztok, ez borzalmas egész este fejtem... nektek ha fejtek mennyi jön szopi után, de jó sok szopi után?
Gurgi: szerintem jön az időjárásváltozás, mert Botond is ilyen habzsolhát volt ma, egyszerűen folyamatosan éhes volt, kb. 4x evett az egyik ciciből, amiből még lefejtem 30 ml, aztán megetettem a másikból is, onnan is fejtem még 30-at... olyan volt, mintha feneketlen lenne a hasa...
Én fejés közben megfigyeltem, hogy jön a ciciből, de pl a balból kevesebb, és nem annyira spriccel, aztán egy idő után vagy jön vagy nem. Szóval azért tartott ilyen sokáig a fejés, mert pihi spriccelt, aztán semmi, pihi megint spricc. PEdig Brigi tanácsára még ingereltem is! :shock: Szóval gondolom én, azért van nálunk szopi kb.30-45 percig mert lassabban jön a tej. Vagy nem? Valaki? Okosat?
Szóval Gurgi szerintem jön a front, mert nálunk is volt bőgicsélés, ami nem jellemző. Ez a víz (hasfájásra) nagyon bevált (kopp-kopp) alig adok neki és nincs annyira sírás, nyüszögés és kaki is volt ma jó nagy adag.

Kata: neked hogy múlt el a mellgyulladás? Egyből belázasodtál?

Légkondi: Borinak szerintem igaza van, nálunk is zavarja Dömpit a nagy "süvítés" így a szelet sem szereti, ha kint vagyunk az udvaron és fúj, azonnal jön a reklamáció.

Na megyek, elteszem magam holnapra, ma 4.20-kor keltem, hulla vagyok, egész nap pörögtem ,lemegyünk Balcsira (pont most mikor fos idő lesz) és pakolásztam meg rendetraktam, hogy ne szaladjon a ház.

Gudnájt

Andrea
Kép
kindernay

Gyors válasz, mert hulla vagyok:

Andi! Èn nagyon hamar belázosodtam, elöötte kb fél napig éreztem, hogy fáj a bal mellem. Sokat masszíroztam, jó eröösen, akkor is ha nem jött belöölle semmi és borogattam jó meleg kamillateával. Annyira meleggel, amennyire meleget el bírtam viselni és raktam a borogatásra egy zacsit- dúsztoz csináltam :-)
Pl. Bori tejgyüüjtöö zacskóba tett meleg vizet és azt tette a mellére. Az me´g jobb is, mert tovább tart.

Szorítok, hogy hamar rendbe gyere. Ès sok-sok szopi!!!! Minél gyakrabban.

Nálunk Egon, miután most jó sokat evett, még kb 20-at tudtam kifejni a kettööbööl. De ez már haladás, mert ma végre nem kellett a lefejtbööl pótolnom.
Èjszaka még 80-90-et tudok fejni.

Gurgi! Samu gyönyörüü!!! Az anya válán- kép tetszik a legjobban :D A kicsi drága! :P

Jó éjt mindenkinek!
molkata

Sziasztok!

Koszi szepen, arik vagytok ami a dicsereteket illeti :wink:

Gurgi, nagyon edi Samu baba, hogy nez apukajara;) Ha puha a cici az egyaltalan nem baj, szopi kozben termelodik a tej nagy resze. Ha puha akkor az azt jelenti, hogy beallt a baba szopis igenyere, nem termel felesleget. Nekem babam eszik alszik, gondja egy szal sem (kis tulzassal;), szoval gondolom van eleg tejem, cicim pedig sosem kemeny, szopizas elejen kemenyszik meg, de akkor sem mindig. (Persze en egyaltalan nem fejek, szoval nekem tenyleg csak baba inni kivant mennyiseget termeli, fejesre valo adagot nem.)

Tucsi, igen, Apuci nagyon jo apuka, imadja kisfiat!!! Most ferjem szuleinel vagyok, ami segitseg, hogy nem kell haztartast vezetnem, ami baba dolgait illeti mindent en csinalok, de ez nekem is igy jo. ;) Szerencsere mar ertek annyira japanul, hogy ne legyenek nagy gondjaim. Szuleimmel meg interneten konzultalok;)

Bori, egy hetig velunk volt ferjem, de huszadikan hazament es csak jovo het kedden jon, majd csutortokon utazik is Belgiumba tiz napra... (ott doktoral, arra kell keszulnie most plusz meg visszajovetele utani oraterveket megirni, szoval van mit csinalnia) Am utana ha visszajott mindharman vegre, vegre megyunk haza!!!;)
Mikor itt volt egy hetig is hozta a gepet, hogy majd dolgozik, de nem tudott elszkadni kisfia mellol sosem. ;)
Ja, plusz egy keresztnevet majd ha hazamentem (Mo.ra) probalom elintezni, talan decemberben...

Andi! Remelem gyorsan elmulik ez a mellgyulladas!!!!
Vendég

Szép jó reggelt!

Látom, Mary volt ma a "legfrissebb". A felkelő nap országában nem csoda, ha beelőz minket. :lol: Tényleg, hány óra az időeltolódás?

Andrea! Talán még sikerült időben elcsípni a mellgyulladást. Ahogy Kata írta, én is amint érzem, hogy fáj, rögtön masszírozom és le is fejek belőle, ha éppen nincs szopi. Szopinál is mindig azt adom először. Szerencsére eddig 1x volt komolyabb akcióm ezzel a dologgal. (Ha aránylag renszeresen fejjük a mellünket és egyszer kicsit lezserebbek vagyunk, hát így kapjuk meg a magunkét.)

Gurgi! Samukáról megint nagyon aranyos képeket raktál fel. Remélhetőleg a tejcsi gondod hamar megoldódik.

Kata! Te hány órakor fejsz utoljára? Nekem este már nincsen se testi, se lelkierőm nem csak a fejéshez, leginkább semmihez. Szpáty.( Húha, orosz műveltségem igen magasszínvonalát fitogtatom! Na még visszafekszem. Vszínű nem vok elég kipihent.)

Üdv mindenkinek!

T.
mtücsi

orosz=oroszos
mtücsi

Jó reggel(i)t!

Csak listázom me félig még hunyok. 8)

Lista, akiktől eddig visszajelzést kaptam:
Annee + Tömzsi OKÉ
Gurgi + Samu OKÉ
Lynia + Maja NEM OKÉ:(
Mtücsi + Gáborka OKÉ
Hemej + Benjamin NEM OKÉ:(
Kispiskóta + Marci OKÉ
Szivvi + Lilkó TALÁN
Ckat + Bors OKÉ
Esztora + Álmos Zétény (Nyunyi) ???
Kindernay + Samu (Dömpike) OKÉ
Szarvasbori + Főni OKÉ
Brigi + Samu + Máté OKÉ
Kissmanó + Grétu TALÁN
Lidikóka + Boti OKÉ
Dikó1 + Jázmin + Rolcsi OKÉ
Zsuzsi + Panna Királylány TALÁN
Vendég

sziasztok

Nagyon cukik a babás képek!

Enikő! Gyógyulást az egész családnak!

Fejés: Én szopi után 20-30ml-t tudok max lefejni!

Andi! Szurkolok hogy ne legyen mellgyuszid.

Kata! Remélem Egonnak megoldódnak a kaki gondok.

Ma csodás éjszakánk volt 8-kor evett majd játék fél 10-kor szundi, és reggel 5-kor kelt :D , mondjuk nem is csodálom este 180-t szopizott, ma reggel is 170-t, nem tudom most mi van de a 110 már nem elég neki mostanában. hát remélem győzni fogom tejjel.........

Dobok egy friss képet Kép Anya vállán

Kép Kép
emi_25

Képelek: Kép I love you nagy kád

Igy ébredtem reggel: Kép
Vendég

Alkoholizmusom története... :lol: :lol: :lol: Kép
Vendég

Nah, visszaolvasgattam mert Tömzsi gondogkodott róla hogy ne merjek visszaszundizni. :wink:
Tündéri édesek a babákok! Alig várom a talit! :D
Tényleg... A talin mindenki a másik bébiét dögönyözi majd? :lol: :lol: Csak hazafelé jól nézzük meg a babakocsit hogy valóban a megfelelő csomagot visszük-e haza. :lol: :lol: :lol: :lol:

Bár, megjegyzem Tömzsit elég nehéz lenne elcserélni. Jimmy 8 oktávja ugyanis smafu ahhoz lépest amit Ő tud visitani a kajcsiért! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Iwiwen kaptam, naggggyon brutál. :shock: :shock: :shock:

OLVASSÁTOK EL!!!!!!!!
A Pesti úti Tescoban a múlt héten egy anyuka a kisgyerekével elment vásárolni. A gyerek a kocsiban ült, egyedül nem tudott kijönni. Az anyuka egy pillanatra arrébb ment, levett valamit a polcról, mire viszajött, a gyerek sehol nem volt. Azonnal szólt a biztonsági őröknek, hogy nincs meg a kicsi. Erre az összes ajtót bezárták, se ki, se be nem mehetett senki. A gyereket a mosdóban találták meg, átöltöztetve, lenyírt hajjal! És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valamelyik gazdag embernek vagy a gyerek kellett, vagy a szervei! Manapság ezek szerint már mindent megtehet, akinek pénze van? A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a gyerekhez, és mintha az orrát akarta volna megtörölni, elkábította. MINÉL TÖBBEN ÍRJÁTOK EZT KI, HOGY AZ ÖSSZES KISGYERMEKES SZÜLŐ TUDJON RÓLA!
Vendég

Sziasztok!

Beni éjjel másfél óránként evett, s fél 2-től nyögött reggelig :shock: .
Ja, biztos front van.

Tej : éjjel tuti sok van, nappal nem tudom, csak remélem elég neki. De lehet azért eszik annyit éjjel, mert nappal kevés?

Én nem fejek, két gyerek mellett nem tudok, se időm, se energiám nincs rá, s Eminél annyira megutáltam a napi 3 órányi fejést, hogy látni sem bírom a mellszívót. Meg Beni eléggé igénybe veszi a cicit, van, hogy másfél óránként, nem akarom még a mellszívóval is gyötörni. S tuti ha kifejném, akkor szopni akarna rögtön, cumisüveget meg még nem is látott, nem tom, meginná-e belőle. De inkább igya ciciből.

Mindenesetre hízik, elérte az 5 kilót és még nincs egy hónapos.:shock:

Basszus, elnézem mekkora, s eszembe jutott egy ismerősöm, aki tavasszal 5100 grammos babát szült. Ha nem ismerném, el sem hinném, hogy ekkora gyerek még beleférhet valakibe :roll: :shock: :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Annee, ez nem igaz, ez egy hoax, már évek óta kering a neten, csak hol Tesco, hol Cora.
De azért jó vigyázni a gyerekeinkre, mert ha nem is igaz, attól még bármi megeshet.

KépKépKépKépKép
uxi

Beni beállhat Tömzsi mellé énekestársnak. Ha kajáról van szó, a dobhártyám beszakad, úgy üvölt...

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

A babók gyönyörüüek!!!
Annee! Látom ti is szeretitek a nagykádat :D :D és az a nevetöös kép, csudajó!!! De az alkoholista is :D Tömzsi egy kis tünemény!

Emi! Hogy Lilla milyen szép! Azokkal az óriási szemecskéivel :P és milyen nagy a haja!
Ti nem kopaszodtok? Egonnak is hosszú, de ritkul és olyan férfiasan kopaszodik, elöl két oldalt :lol:

Kaki gondunk továbbra is van. A baracklé nem segített, de nagyon szenvedett az este. Többet nem adok neki. Utánnanéztem a neten és a védöönöö is baracklét vagy mandarinlét ajánl az ekkora babáknak. Nálunk nem jött be. Most megkapta a folyékony kupot megint. Ez remélem, használ.
Megpróbálok idööpontot kérni ma a dokihoz, hogy beszéljek vele errööl, meg írjon még fel, mert úgy látszik ez a gond még nem akar megszüünni.

Más: Egonnak kezd olyan kemény pattanások (inkább érdes) lenni a bööre a heréi alatt és a popsiján (a lyuknál). Szerintetek mitööl? Pedig süürüün teszem tisztába, a pisis pelust is gyakran cserélem. Van még valakinek ilyen gondja?

Tücsi! Èn mindig fejek, éjjel is. Nem akarok több mellgyuszit...csak akkor marad ki néha, ha sietünk valahova, vagy mint pl tegnap, hogy Egon annyira szenvedett a pocakjával, hogy nem tudtam lerakni.

Mary! Azért nem lehet könnyüü apa nélkül.... Remeélem, olyan gyorsan elrepül majd az a 10 nap, hogy észre sem veszítek.

Emi! Egon is egyre többet eszik. Nem is értem, hogy fér bele annyi. Èjjel is kiszívta mindkét mellem. Viszont, kezdi tovább bírni a két eteés közti idööt... :D

Andi! Hogy vagy?
molkata

Hú! Anne! Kirázott a hideg! Ha, nem is igaz, akkor is nagyon brutál és akkor is nagyon kell vigyázni.

Uxi! Beni aztán nöö!!! :D Tegyél fel képet, hadd gyönyörködjünk!
molkata

Jóóóó Reggelt!
Ez a reggel szuper! Megdőlt a tegnap leírt rend, de abszolút pozitív értelemben: 5kor volt kajcsi, és azóta is alszik feltartott kezekkel :D Apával üdék vagyunk és frissek :D :D

Kata
Tényleg baracklevet? Hű, az elég vadul hangzik... Remélem megtaláljátok gyorsan a legjobb módott Egon kakijának előcsalogatására.

Gyönyörködöm még egyet a babókban!
Jaj ki kell emelnem Mary kicsikéjét, annyira helyes! Abszolút papája, nem, Mary?

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!Köszi mindenkinek a teás infókat hát nem vált be semmi nem kell neki a tea.Amúgy mi jól vagyunk Benike nagyon jókat eszik büfi majd alvás.De azért ma már "beszélgetünk" is olyan cuki volt még mosolyt is kaptam.:-)Hétfőn megyünk mi is dokihoz ö gyerek dokihoz én nő dokihoz.A férjem azt mondja,hogy ne védekezünk jöhetne egyből a második béb.Hát nem tudom egy részről jónak a találom a kis kor különbséget más részről még Beni igen kicsi.Mi mindenképpen akarunk neki egy testvért,csak kérdés hogy< mikor?Tapasztalt mamik ti mit tanácsoltok menyi az ideális korkülömbség?

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

jó reggelt.

tegnap hülye voltam (mert már ugyi nem terhes :wink: ), oszt elfelejtettem fényképezőgépet vinni. Így nincs kép a csajokrül. De döbbenet volt az az 5 hét + 1 nap különbség. Mert Noémi is hasonló súllyal született mint Grétuc. De ő olyan kis hajasbaba. Ennyi haja az én lányomnak egy év múlva ha lesz.

most megyünk a 2 hós kontrollra a rendelőbe. nálunk hetente 1x van csak kontroll, s én jövő szerdán, indulás előtt eléggé el leszek foglalva, uhhó előrébb hoztam.

Annee - Uxinak igaza van, mindkét mondatával.

Kép
kissmanó

Hemej! Pszichol´gusok szerint 18 hónap kéne legyen min. a korkülönbség, hogy ne nagyon sinyledje meg a nagyobbik.

Na mennem kell, Egon hív.
molkata

Hemej: minél kevesebb annál jobb szvsz. :D Ez a magánvéleményem.... Csak az eleje brutál nehéz, de később megtérül a befektetett energia :wink: Többszörösen :wink:

Kész vagyok csajok, reggel ülve elaludtam :shock: . Hallottam hogy Viola feléberdt, felültem és gyűjtöttem az erőt hogy felkeljek. Na arra eszméltem, hogy ráborultam a kanapéra :shock: :roll: :lol: Kicsit kevés volt az alvás az utóbbi napokban :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

de bunkó vagyok elfelejtettem köszönni :oops:

szal jó reggelt mamik :lol:

Kata dobsz egy képet Egon kiütéseiről???

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: