A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

vélemény?
úgy gondoltam, ez egybefoglalja a zenélő-forgót, mivel zenél és rezeg, a pihiszéket (amink van, csak egyszerű szék semmi extrával) és persze játszószőnyeg és bébigimnasztika
szerintetek?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok!!

Úgy hiányoztok!!

Most beszaladtunk Pestre,mert fodrászhoz megyek!! Már alig várom! Iszonyat, hogy nézek ki!

Babus, most már Emőke, szépen nő. Néha egy kis pocófájás megnehezíti az életünket,de olyan édesen pukizik! Most is eregetett egy párat, olyan jó hangosakat! :lol: Tej szerencsére van elég... mit mondjak még? Élünk és aludni akarok! :wink: Most szenved egy kakival,remélem nem ébred nagyon föl...
No jók legyetek és amint tudok jövök újra! Oktoberben már biztos! :wink:

puszi mindenkinek!
Vendég

Na nálunk 4 napja van vmi napirend-féleség (félve írom le, mert ilyenkor szokott a következő napra tök más lenni :) )
Szóval:
hajnalban 2 és 4 között vmikor kel fel, negyed óra szopi és gyors alvás
aztán 6-kor, 9-kor kaja, 10 és 11 között vmikor elalszik, legalább 2 órát, de 2x én keltettem, mert 4 és fél órája szopizott
1 körül kaja
Délután este fél 4, fél 7, fél 9
Szóval ez a 7 szopi van, persze plusz-minusz fél órák vannak a fenti időponthoz képest.
Ami a legjobb: a 2-3 órás dél körüli alvásnál, kaját tudok csinálni, enni, vasalni, mosni stb, ja és az éjszakák is jók így :D
Adja Isten, hogy ennél rosszabb ne legyen :D

Én holnap megyek 6 hetesre.

Kép
Kép
emma1976

Amúgy Grétu is ritkán kéri a második cicit is ami magyarázható azzal is, hogy el kell teljen egy kis időnek, míg jön is valami miután bekapja a bimbót. Szóval nem épp annyira éhes, hogy azt a rövid időt megérje neki kivárni.

Ja, s megnyugtatásul a kicsit evő gyerekekre is egy példa: jómagam. Szülészetről hazugsággal engedtek ki, ismerős megsajnálta anyámat, hogy mennyit vagyunk bent, én icipicit szopiztam, s már aludtam is (na jó, oké - legalább aludtam). Kiskrapek koromban alig akartam enni, 6 évesen anyám szétröhögte egyik alkalommal az agyát eme beszélgetésünk után:
- én: anyuci - éhez vagyok
- anyám: te Évi, soha életedben ilyent nem mondtál, hogy éhes vagy
- én: pedig életemben már kétszer voltam éhes.
Szóval 6 év alatt 2 éhség :roll: Nem kis teljesítmény ám.
Ja, s nem tudtak olyan oviba adni, hogy ott aludjak, mert egyszerűen 3 évesen már nem aludtam napközben. Na.....

Kép
kissmanó

Manó!
Dehogy veszem, miért venném én, sőt, én csak örülök ha valaki segít, pláne neked azért már van némi tapasztalatod én úgy gondolom...
Erre már én is gondoltam, hogy nem dől a tejcsi, így nem eszik annyit, de ez a durva, hogy mikor pótoltam mellé, akkor aludt, de mostanában hiába akarok pótolni hozzá, nem kell neki.
Szal feladja a leckét, de igazábol azt sem mondhatom hogy nincs tejem, mert szopizik, és mikor befejezi akkor direkt megnyomtam a cicim, folyt belőle rendesen, szal van tej...
Rejtély egy csáje, de hát majd alakul.
Vendég

Emi - minek kell vajon hozzá gombelem?
Mert ha az sok áramigényű izémizéhez kell, akkor nekem nem szimpi. Bár jányom (még Edina) kapott egy síma zenélős rágókát az amcsi rokonaitól (apája nagybátyáék élnek kint), ami bár kínai (ugye, mit mondtam), Edót kiszolgálta, Adriennt szinte le sem lehetett vakarni róla, de aztán lett kicsi baj, valami kontakthiba az elemes részénél. Mikor akar zenél, mikor nem, akkor passz. Ja, meg van, hogy csak qrva halkan zümmög. Oszt utána kis szerencsével ismét müx mint újan. Én már többször szívtam ilyen gombelemes izével. Lehet én vagyok a peches, na de véleményt kértél.
Ja, s nem írja a méretét. Nem tom, ezek szabványméretűek, azaz minden gyártó kb. ugyanakkora játszószőnyegre épít?
Ilyenünk nekünk nem volt, s nem is lesz. Trapéz maradt Adritól, apa hozott játszószőnyeget, ezért ezt tuti kihagyjuk.

Kép
kissmanó

Oké Hencsi, maradjunk abban, hogy ha van tej, akkor bízd a csajodra. Meg időközönként azért számolj be, lássuk merre irányulnak a dolgok.

Orsi - de jó, hogy az engedélyezett eltáv ellenére is benéztél. Szuper, hogy ilyen jól vagytok. Alvás - hát majd csak megadatik az is, akkor meg tuti másért fogsz áradozni. Hidd el, mint már írtam, ezek a pillanatok olyan tiszavirág életűek. Elmúlnak, s nem lehet visszahozni. Csak majd egy következő babóval.

Kép
kissmanó

Emi - bár kicsivel drágább, a honlapon pont alatta levő szőnyeg nekem jobban bejön. Kiskópék imádják a tükröt, olyan érdekes móka számukra. Ők nem tükörnek fogják fel, hanem egy külön vilátgnak.
De szerintem tudod mit? Menj be a Brendonba (ha már ott akarsz vásárolni), oszt kérj ki minél több ilyen cuccost, s győződj meg a saját kezeddel, szemeddel, hogy nektek melyik a szimpibb.

Kép
kissmanó

Jol van Manó, igyekszem jönni, csak hát...
Néha muszáj egy picit mosogatni meg egyebek, bár röhely, de mostanában már a Robi mosogat munka után, mert nincs rá időm...
Az meg nem izgat, hogy úszik a lakás, a szekrényen már vagy két hónapos por van, tojok rá, de ha ébren van akkor azért nem tudom takarítani, ha meg alszik végre picit akkor meg azért mert csörömpölök és egyböl felébred.
Na mindegy, most lépek, picit hunyok eggyet, illetve megpróbálom.
Összebújok Bogival, összerakjuk a homlokunkat és alszunk picit, márha ofelsége is igényli, az más tészta hogy én igényelném...
Vendég

ja, ami nekem szimpibb, annak állítható a figurák belógási magassága. nálam ez is szmepont lenne, trapéznál is van ilyen lehetőség, s olyan jó

Kép
kissmanó

Tükör:
A babona azt mondja, hogy a babának nem szabad néznie magát a tükörben mert nehezen jön ki a foga.

Hát én ezt későn hallottam meg, Bogi imádja a tükröt, babona ide vagy oda, nálunk a tükör menő, aztán majd jöhet nehezen a foga...
Egyébként sem vok babonás...

Léptem.
Vendég

Hali!

csuklás: az én trükköm: itatás közben felemelem a bal kezét (ha én csuklom szintén ezt csinálom) mindig bejön, csak nehéz minden alkalommal elérni, hogy nyeljen
Egyébként a csuklásnak van valami haszna? Vagy csak idegesítésnek találta ki a természet?

Gurgula: infacol szünet: ezen a fázison mi már átestünk, megpróbáltuk mi is abbahagyni. A reggeli pukiparádé akkor megszünt, de sajna teljesen beszorult. Nem kakilt egy napig, sokkal rosszabb volt, szélcsővel kellett segíteni. Kb. egy hétig ment így, aztán visszatértünk az infacolra (és a reggeli nyüszire) :(
Azt olvastam még akkoriban, hogy a laktoherb tea is okozhat néhány gyereknél szorulást. Abbahagytam az ivását, kicsivel lett csak jobb a helyzet. Nekem laktoherb nélkül is sok tejem van, ezzel a módszerrel csak akkor érdemes próbálkozni, ha bőséges az "áldás".

Kindernay: sapit Szegeden vettem egy bahiás cuccos boltban. (nagy vihar volt az utolsó vizsgám után, ezt vettem védőfelszerelésnek. Csak a belseje nem piros az enyémnek, hanem világoskék. Nekem nagy fejem van, de ha neked jó lesz, nekedadom a talin :wink: )

Babák nagyon cukik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

üdv.: ckat
ckat

Há én ilyen babonáról nem is hallottam, de kölkeimnek nem mondhatni, hogy extra nehezen jöttek volna a fogacskái. S nem is jöttek későn, sógoromnak 11 hós kora után.

Ckat - ezen a gondolaton én is filóztam, hogy vaj' minek is a csuklás.
De hason kérdés: mire valók a szúnyogok? Azon felül, hogy békaeledel?

Kép
kissmanó

[quote="henchy"]E írta:henchygyébként kipróbáltam a napokban a "hagyjuk a gyeret picit sírni" dolgot, hát köszi....
Kb ha talán 10 percig bírtam, Robi már bedugta a fülét füldugóval, nem bírta hallgatni, én ott ültem mellett, nehogy baj legyen, ez nálunk nem megy.
Bogi ilyenkor úgy ordít, hogy kb olyan 5-6 másodpercig nem vesz levegőt, vörösödik a feje, összegyűjti minden erejét, aztán ami a torkán kifér, hát mondanom sem kell meg lehet mellette süketülni, és nem hagyja abba, csak arra a pár másodpercre amig eröt gyüjt, meg néha levegőt vesz...
Na jó, lehet hogy az a 10 perc csak 5 volt, de én akkor sem birom hagyni sírni, borzastó hallani, meg félek, hogy még a végén megfullad itt nekem.

Hát sztem minden baba így sír. Enyimek is így nyomták picinek, Zalán most is, mégis hagyom néha ordítani...egyszerűen azért mert ha épp a másik kettőt fürösztöm vagy etetem (Viola miatt nem tudom őket egyedül hagyni) akkor nem tudok kettészakadni és felkapni Zalánt, úgyhogy Zalán bizony szokta nyomni fél órát is ha nem többet... :oops:
Mennyivel is született Bogid és most mennyi a súlya? Anyukám szerint Zalán is soványka :? Ő 3400 grammal született és ma 4180 gramm volt, ma 1 hós!Szombaton 4 hetesen 4000 gr volt kereken!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő - már kérdeztem, de átsiklottál rajta: lakásprojekt?

Kép
kissmanó

Manó: Bocsika :oops: nem mindig tudok olvasni se :oops: minnyá írok privit :wink:

ceniko
Szeged

Helloka!
Köszönjük a dicséreteket!!! :D

Szilvi! Hát, Lilkó tényleg punis Budha :D :D olyan kis tündér.
Ès nem kényelmes a hinta? Lehet, h majd amikor már ülni tud...

Emi! Maja milyen hurkás :D és milyen szépen mosolyog. Èdi! :P

Manó! Látom Grétunka van mit nézelöödni. Nekem nagyon teszik a forgó. De a legszebb mégis Grétu azon a képen :wink:

Mi még mindig kakival küzünk. Már 4. napja megint nincs. Mindenféle teával próbálkozok, most épp jól megcukrozott kamillával. Már arra gonoltam, hogy addog neki egy kis baracklét. Vélemény?
Most ébredezik, az elööbb masszírra bealudt.

Ja! Csuklásra nekünk bejön a ciciretevés. Ès Egon is akkor kezdi, ha visszajön a tejcsi és öö visszanyeli.

Henchy! Kitartást! Sztem, lassan rendezöödni fog. Ès Manó okosakat írt! :D

Ès Egon is úgy sír. Annyira sajna´lom olyankor. Akkor csinálja, amikor az esti etetésnél már lasabban jön a tej. Akkor már nem kell neki a cici, mert csak tovább ordít. Akkor kapja meg a lefejt tejet pótlásnak.

Na, úgy hallom még picit visszaaludt, pedig már lassan éhes lesz.

Eniköö! Viola hogy van?

Na! Megyek, mert mégis ébred a drágám.
molkata

mtücsi kösz a kérdésedet. A szájából nem akarnak eltűnni a foltok. Mintha csökkentek volna, de még mindig küzdünk.
Na, tegnap elhatároztuk, hogy változtatunk az esti beosztáson. Mind sorrendben, mind időpontban. Gondoltuk, a fürcsit 8-ról előrébb hozzuk 6-7-re, és nem utána, hanem előtte etetem, aztán majd valahogy elaltatom. Na erre du. 4-kor bealudt... ... egészen este 8-g! :shock: fél kilencig tért magához a bambaságból, akkor kapott enni. Azt hittük, annyi az éjszakánknak, hogy most tuti kialudta magát. Már kezdtem azon gondolkodni, milyen játékokkal kössem le éjszaka. Aztán megvártam, míg elmúlik a bukovári veszély, és megfürdettük. Ugyebár jól lakott, kipihent, pucéran pelusgond sem lehet... hát ez sem segített. :( Én már feladom. :( Úszóbajnok tuti nem lesz belőle, annyira utálja a vizet. Még előtte a mérlegen is vigyorgott, utána a kifogón is megnyugodott, csak fürödni ne kelljen!
De képzeljétek! Apával egyszercsak arra lettünk figyelmesek, hogy túl nagy a csönd a kiságyban. ELALUDT MAGÁBAN!!! :lol: Se cumi, se anya, se babakocsi, semmi. Egyszercsak 4 óra alvás és 1 óra fentét után visszaaludt teljesen egyedül a kiságyban!

kétfiús anyuka
babdorka

henchy! Ne hagyd sírni! Hallgass az ösztöneidre! Én is megpróbálkoztam, nekem sem ment, csak sík ideg lettem tőle. Azóta sosem hagytam sírni, és tök jól eljátszik, nézelődik egyedül!. Csak akkor kéreckedik fel, ha álmos, de akkor sem mindig. Idővel kevesebbet fog Téged igényelni, de most még szüksége van Rád! Nekem ez a véleményem.

Amúgy kinek mennyit van a karjában a béb egy nap?

kétfiús anyuka
babdorka

Hencsi
Én múltkor mielőtt Pestre mentünk fejtem. Abból a ciciből, amiből evett, kijött 10 ml, a másikból, ami 2 órája "termelt", 40 ml!!! Szal nekem erős a gyanúm, hogy a gyerek nem eszi degeszre magát...
Lynia Emi
Azok a hurkák, egyem meg! A játszószőnyeget mi azért vetettük el, mert pár hónap, aztán simán lemászik róla. Úgyhogy asszem én csak olyan trapézt veszek, azt bárhová tudom rakni. Asszem most van kupon akcióban a Brendonban!
Manó
Grétikének vöröses szőke a haja? Lilkónak is bizonyos szögből vörösnek látom a haját..
Kata
Szegény Egon baba :cry:

Nekünk ma új projekt indul :roll: Bevitettem a kiságyat a mi ágyunk mellé, lerakjuk a matracot a mi szintünkre és levesszük a rácsot, kivi leszek Lilkó beveszi-e a cselt..

KépKép

KépKép
szivvi

Kata köszi,Viola már jól, most Bogim beteg meg Zalán is.... :cry: :cry: :cry: Én még nem adnék neki baracklevet :oops: Az anyatejes babáknál gyakori hogy akár 7-10 napig nincs kaki. Vagy szenved tőle? Puki van? Amikor sikerül kakilnia Egonnak, akkor milyen állagú a kaki, híg vagy milyen??

Dorka: ügyi Balázs h egyedül bealudt és érdekes, hogy utál pancsizni, a bébek szeretni szoktak pedig.... :roll:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

En is olvaso uzemmodban mukodom, de az sem megy mindig. Majd talan ha vegre hazakoltoztunk. Sorry.
A babak nagyon edik!!! Mindenki milyen sokat nott;)

Velunk minden rendben. Nalunk is igenyszerinti eveszet van, ami nekem es babamnak is teljesen megfelel. Tegnap este pl tizenegykor evett, majd harom illetve nyolc orakor. Szoval van ejszakank is.
Ma delelott meg nagyon meglepett. Jogaztunk s hasra forditottam, hogy megmaszirozzam a hatat. Erre felemelte a fejet s tobb mint egy percig igy volt!!! Asszem husz ev mulva az atletikai vbn mar neki is lehet drukkolni :wink:
En babam sem sir sokat, ha mar "tatikazik" es nyoszorog tudom, hogy enni ker, persze ha kesesben vagyok akkor jon a keserves ketsegbeeses. Node ennyi kell. Am en most csak a babamnak elek. Biztos masodik, tobbedik gyereknel igy mar nem lehet.
Kezdjuk anyuci arcat markolaszni meg "EO" hangokat kiadni, szoval beszelgetunk. Folyamatosan hizogatunk is, jovo het hetfon megyunk korhazba, kivancsi vagyok mennyit nott mind hosszaban mind pedig szelteben;) Nekem tegnap kellett menni vizsgalatra, minden rendben van.

Most csak egy picit olvastam vissza...
Remelem a hasfajos babak hamar jobban lesznek s Egon is rendesen tud majd kakilni!!!
Annee, nagyon borzalmas dolgot kellett atelnetek, nagyon nagyon remelem, hogy sem Nektek, sem senki masnak nem kell tobbet ilyesfelet!!!
Hencsi! Drukkolok, hogy Bogi tobbet aludjon!
S persze Mindenkinek a legjobbakat!!!!
pussz
Vendég

Szivvi - hát ha ilyen kiságyunk lenne, én így indítottam volna. Igaz, nekünk nem vót bölcső. Most is csurog a nyálam egy ilyen kiságyra, mett akkó éccaka csak mellégördülnék, s nyílhatna a tejcsap. De így ki kell venni, aztán soxor mellettem marad.

Amúgy valami enyhe vöröses árnyalata van a hajának, de mindez semmi milyen gyönyörű színe volt Adrikám pár szálacskájának. Most sem ronda, de ha olyan maradhatott volna, akkor télleg apa alsócuccost felköthette vóna örökre. Így még talán néha lazíthat majd. Keresek majd olyan képet amin jól látszik az akkori vöröském.

Kép
kissmanó

Nálunk a fürdés szuper, ellenben a törölközés...Na ott aztán van ereszd el a hajamat..Az nagyon tud fájni!
Kata
Az a kádban levő bigyó a nem kényelmes! A hintát szeressük!

KépKép

KépKép
szivvi

Szemváladékozás: ma voltunk szemészeten. Úgy féltem, hogy kimossák! De nem mosták. Egy nagyon aranyos, fiatal szimpi dokinéni volt, megmutatta, hogyan kell masszírozni. Hát elég rendesen be kell nyomni, nem is gondoltam volna, hogy ennyire! :shock: Balázsnak ráadásul még nehezebb is, mert elég mélyen ül a könnyzacskója. Írt fel szemcseppet, amit óránként kell csepegtetni (már narancssárga tőle az egész lakás), és amit még eddig nem hallottam, orrszívóval szívjam az orrát, miközben befogom a másikat, hogy vákuum alakuljon ki, így könnyebben megnyílik a billentyű a szemzug és az orr között.

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka - közös fürcsi nagykádban kipipálva? Mert akkor passz, talán majd az idő.

Enikő - bébnek meg gyerkőcöknek gyógyulást. Neked meg privi válasz ment.

Mary - jó, hogy megvagytok, s minden rendben. Jól nő a te drágaságod is, elmúlt már 4 hetes.

Kata - szerintem azért egy próbát megérkét evés között adj neki 1-max 2 mokkáskanállal elsőre. Edina (mint már írtam) még 2 hós sem volt, olyan 6-7 hetes körül, mikor szintén ilyen elven kiwit nyomatott. S aztán megoldódott, s maradt a tejkó. Enikő - szerintem nem mellétáplálásnak adná Kata, ezért gondolom, hogy kicsi mennyiség nagy bajt nem okozhat. Ja, s persze nem minden két evés köztre gondoltam.

Kép
kissmanó

Dorka - hidd el hihető ez a szemes összefüggés az orral. Adrikámnak mihelyst picit is kezd folyni az orra, már egyből nyomja a könnyeket is kifele. S ha nem kellett föltétlen átmosni, az jó. Én tuti nem szeretnék még egy könncsatorna átmosatást hallani (látni nem engedtek). Bár a muszáj az nagy úr.

Kép
kissmanó

Kata - érkeztek-e meg a kapszulák?

Kép
kissmanó

Manó: Gondoltam, hogy nem a hozzátáplálást kezdte volna el Kata :lol: :wink: , de sztem akkor sem jó megoldás az őszilé, bár se gyermekorvos, se védőnő nem vagyok, úgyhogy inkább befogom :lol: :oops:

Violának is akkor váladékozik jobban a szeme, amikor náthás ill az orra is folyik... Neki is átmosták kb 1 éves korában...

Smectát (hasfogó por, hasmars esetére) kellett adjak Zalánnak az előbb, és visszajött mind... :( Nagyon sokat bukik ma vissza és extra sok fosi van :cry:

ceniko
Szeged

Na, mikor a nagyok kicsik voltak:

Kép

Adrié volt a piros mintás fehér rugi. S akkor íme az első gazdája, a vöröskés 1 hetes frézával:

Kép

Kép
kissmanó

Enikő - én valahogy úgy vagyok vele, hogy inkább pici gyümilé mint glicerinkúp akár többször.

Smectat egyém kölkek sem tolerálták, az igazat megvallva én is útálnám ha szednem kéne. Te helyrejöttél? Mert akkor szerintem Zalánnak mennek tőled a gyógyító immunanyagok. Míg pici szopi is van, ha el is nyal valamit, az orvosolja.

Kép
kissmanó

Manó! Sajna a nagykádas fürcsi is kipipálva. :( Ott bokáig bírta elviselni a vizet. A térdénél már jött a nyeki, feljebb meg már az üvöltés. Pedig hozzám volt simulva.

És akkor még egyszer, hátha:
Mennyit van egy nap béb a karotokban?

kétfiús anyuka
babdorka

FURDES: akinek nem szereti a babaja probalja ki, hogy raterit egy pici torcsit a testere s ugy rakja a vizbe, elvileg tetszik nekik, hogy van rajtuk vmi. A viztol ugye nehezebb is lesz, ez olyan elvileg mindtha anyuci tenyere a hasukon lenne...
(Yukumo amugy imad pancsizni.)
Vendég

Manó: hát ehhez nemtok hozzászólni, ekkora babának még nem adnék kúpot se......cegény :shock: :(
Édesek a minikorú nagycsajaid... :D
Én már nagyjából helyrejöttem csak a fejem fáj még brutálul,gyenge vagyok és 2 kilót fogytam a nagy hányásba... :roll:

Dorka: Hát Zalán nem sokat van kézben a szopikon kívül, naponta összesen kb fél órát amikor nagyon görcsöl a hasa, és nagyonordít akkor felveszem és karon van lógatva (hogy ne sírjon) Ugyanis úgy általában bealszik, és miután bealudt leteszem a szopispárnára hasrafektetve.... 8) De nem tartogatom egész nap, nincs énnekem arra időm a másik 2 gyerek mellett+főzök is minden nap, meg azért relatíve rend is van :wink:

Mary: Ti hol éltek? A férjed milyen nemzetiségű, hogy ilyen kersztneve lett a lurkónak? Dobsz képet Yukomoról???

ceniko
Szeged

Eniko: Japanban es japan a ferjem :wink:
(kepet megprobalok, multkor nem sikerult...)
Vendég

Mary - küldd át pl. emilben nekem (kisskormi@gmail.com), s akkor én felteszem helyetted, ha nem sikerül másképp.
Ja, most épp ébredés van elégedetlenséggel. Még jövök.

Kép
kissmanó

Na, itt vagyok. Most Egon jatszik a trapezzal. Èppen nem szenved, szegénykém.
Adtam neki 2 pici kanál baracklét.

Eniköö! Egonnál is már elég nagy gond. Èn sem akartam neki kuppot adni, de egy hétig kaka nélkül és már aludni sem tudott....nagyon rossz volt látni. Még várunk egy napot és ha holnap sem lesz kaki, megint kap folyékony kuppot. A doki azt mondta, h 10 napig nincs gond, de ha nagyon szenved adjuk neki be.

Mary! Láttam a picurkádat a wiw-en. Nagyon édi!!!! :D :D

Manó! Gréti milyen szépen nyomja a hunyát! :D Ès olyan szép a kis testvérkéje is :wink:
Dorka! Nekünk elég sokat van ölben, bár Egon nem sírós. Ùgy vagyok vele, hogy ne csak azért legyen, mert sír. Sokat táncolunk is együtt :-))
Idööben nemtom, hogy mennyi. Néha 5 perceket, máskor többet...
molkata

Kata koszi, aranyos vagy!;) Azota pici arcocskajat megtamadtak a tejkiutesek, de mar kezd javulni... Egon amugy nagyon sokat valtozott ket honapos korara. Edi nagyon a nagy kadban;)!!!
Mano, megint nem sikerult, koszi, ha felrakod!
Vendég

Mary! Egonnak is volt tejkiütése. A 6. hét körül elmúlnak.
Várom a képeket. :D
molkata

Dorka: Ha nyugos akkor olbe veszem. Amugy ha nem akar aludni rogton eves utan es nekem sincs mas dolgom akkor felveszem es zenere tancikalunk. Mivel Balazs mar joval nagyobb biztos tobbet is van mar fent. Yukumo meg alszik sokat. Ha igenyli, hogy olben legyen akkor nem mondok nemet, de amugy jol elvan magaban is.
Vendég

Na, akkor íme a képek amit Mary küldött, s mellé amit írt:
masfelhettel ezelotti kepek babarol es anyucival kettesben

Kép

Kép

Kép
kissmanó

Ja! Elfelejtettem reagálni. A bogyók még nem érkeztek meg és ma reggel bevettem az utolsó szem more milk-et :-(
molkata

Kata, koszi, nem tudtam mikorra mulnak el.
Mano, Neked is koszi!
Vendég

Nagyon szép Mary!!! :wink:

mindenkinél látszik a gyerek szemöldöke? vagy csak Majánál nem? a szempillája is most kezd előtűnni!

Dorka, nálunk sokat van ölben: van, hogy úgy alszik csak el, vagy ha letesszük ordít, vagy apuci repteti a kis méhecskéjét :lol:

lynia-

vagy épp egymagában nincs el és a karomon cipelem a nagy kufferját ide-oda a lakásban

lynia-

Mary! Nagyon szépek vagytok! Nagy cuppanós puszinak néz ki :D
Ès hogy jár a kezecskéje :D Egon is szokott karmesterkedni :D

El is felejtettem írni: tegnap elmentünk Egonnal a DM-be és u-bahnnal kell menni (olyasmi, mint a metró, csak keveset megy a föld alatt) pár megállót. Ahogy szállunk fel, becsukódik az ajtó és odafogta a babakocsi elsó kerekét. Nagyon megíjedtem. Egy bácsika segített felszállni és kiabáltunk a soföörnek....aszem, nem megyek többet bébjárgánnyal u-bahnon. :twisted: Leszálláskor már várt minket apa (ott beszéltük meg a talit) és segített. Lehet, hogy csak én vagyok béna, de nagyon íjesztöö volt.
molkata

Egon megint tud aludni, én meg vasalok :D

Emi! Teljesen normális! Egon is kopaszodik egy ideje és még a szemödöke is :D
molkata

Mary :wink: szívesen. Hisz ezért ajánlottam fel.

Na sziasztok, menyünk babalátni. Nálunknál kisebb bébek is vannak ám a világon, visszük pindurt barátnőzni.
Gépet viszek, ha lesz alkalmam ténypékelek.

Kép
kissmanó

Kata - szerintem ha kicsi szünet lesz a kapszuláknál, utána még jobb lesz a hatása. Legalábbis nálam most utoljára így jött be.
Amúgy hányat szedtél naponta?

Kép
kissmanó

Manó! remélem.... 4-et szedtem.
Jó babalátogatást! :D
molkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: