Hát csak most látom mennyien írtatok
Tegnap nem tudtam jönni, kb. 1-ig csak takarítottam, meg előkészültünk stb. pedig nem is volt nagy főzőcske...
Aztán este 11-kor mentek el a vendégek. Ez volt az igazi szülinapija, mert előtte egy héttel már tartottunk egy előszülinapit a barátainkkal
Ott is széttúrt egy tortát: Puncsosat
Ilyen volt és ilyen lett
aztán a tegnapi nap csokitorta volt, juj az egy kicsit "koszosabb" volt
Ajándékok voltak: nagy baba, kismotor és FP-os tanuló kutyus valamint rucik, építőkockák, trombita, és végre vettem egy mobil babafigyelőt, ennek meg én örültem.
A babát eldobta a másik sarokba, viszont a többinek nagyon örült, a kismotort most is ráncigálja, huzigálja, de azért nagy még az neki.
Jubi: igen Kitti sokat mosolyog, legfőképp az apjának köszönhető mert állandóan nevetteti, vicceskedik neki, bohóckodik stb. Én azért nem szoktam ennyire mulatságos lenni
Göndör haj, de jó neked, nekem meg szög egyenes
Melódia: hogy étetted ezt a kistesós dolgot, anyukád készülne még egy babára?
Geszti: lehet ha majd jól kifárad Barni akkor elalszik bárhol. Legalábbis nekünk így van, mondjuk a Kitti elég jó alvó, mármint abból a szempontból hogy mind1 milyen kiságyba van. Barátunk házába van neki felállítva egy utazóágy, és tök simán alszik benne, de lehet ez gyerekfüggő. Viszont mi a kezdetektől fogva vittük ide-oda hála az alvással nem volt gondunk. Kop-kop, csak a reggeli 5 órai keléssel
Sue: én a hisztitől kivagyok, általában tudomást se veszek róla, persze közbe megöl a méreg annyira kivagyok, aztán egy idő után lelfoglalja magát. Viszont már olyan dolgokat csinál, hogy elindul valamerre pl játszótéren, és ha megfogom hogy ne arra menjek akkor akkora hisztit lecsap hogy csak na. Nagyon akaratos kis nőm van. Apja meg mindig eltereli a figyelmét játszik neki, na de ha nincs otthon akkor csak én maradok neki a szigorú anyuka
Tru: nálunk 9 hónapos kortól kedzve nincs szopi, és bevallom nem is hiányzik. Úgy érzem annyi nekem (neki) elég volt. Tápszerre váltottam egyik napról a másikra, elfogadta nem egy finnyás leányzó. Most csak este kap 100 ml azt megissza, beveszi a cumit és szunyál egyet.
Mondjuk szerintem ez a pólóhuzogatás nagyban nevelés kérdése is, mert ezeknek a gyerekek lehet sose hallották hogy nem szabad
Bölcsi: igen két éves korától bizti fog menni a Kitti a bölcsibe, azt még meglátjuk hogy a Timi lányával együtt mert Timi beiratta de azért még nem 100%-ig biztos ebben
Grat. Levinek a felálláshoz, nagyon kis édes pofija van és kis hullámos hajú. Imádom az ilyet!
Linda tök jók a képek. Nekünk nincs bicajunk de 1* bele akarom ültetni a Kittit egy olyan hordozóba, tök jó lehet. Mondjuk lehet hogy én szeretnék beleülni, csak ráerőltetem az akaratom
Beuka, klasszak a képek. Az ott a fiad mellett valóban Te vagy???
Jó nagy Boti lába, hány centi, legalábbis a képen nekem nagynak tűnik, a lányokéhoz viszonyítva...
Utólag én is boldog szülit kívánok az extopikosoknak, Mamynak és Krisszi Ricsijének is.
Most meg már elteszem magam holnapra, mert a mi kakasunk hamar kukorékol

[/url]

Mórahalom fürdő
Ez is
Pancsi a balatonban
Ez is
Ebéd utáni nasi