A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Annee: ezt még olvasni is szörnyű volt :cry: Még jó, hogy ott voltál!

Gurgi: enyém Samu sem mindig fogadja el a cumit, nem tudom mitől függ :roll: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Néha már én is menné valahova, de nem férünk a kocsiba mindannyian :cry: Nekünk már buszt kéne venni :lol:

Dikó: én is viszem a Mátét ha tudok menni egyáltalán. Majd jól ellesznek:wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Annee - hát szerencse, hogy mindketten időben ott voltatok.

Dikó! :wink: Kössz.
Amúgy én mindenkivel :roll:

Brigi - vonalzócsere?

Kép
kissmanó

Dikó, Brigi! Várjuk a nagyokat is! :D

Brigi: Klassz az új vonalzó! :D Mit görcsöltem vele mig engedte nekem a képfeltöltést. :roll: Aztán rájöttem hogy a formátumnak kisbetűsnek kell lennie. Ha pl JPG van irva nem fogadja el. csak igy: jpg

Kellett vagy 20-30 próbi mire bejött! :lol: :lol:
Vendég

Annee - hát szerencse, hogy mindketten időben ott voltatok.

Dikó! :wink: Kössz.
Amúgy én mindenkivel :roll:

Brigi - vonalzócsere?

Kép
kissmanó

Lista, akiktől eddig visszajelzést kaptam:
Annee + Tömzsi OKÉ
Gurgi + Samu OKÉ
Lynia + Maja NEM OKÉ :(
Mtücsi + Gáborka OKÉ
Hemej + Benjamin
Kispiskóta + Marci OKÉ
Szivvi + Lilkó
Ckat + Bors
Esztora + Álmos Zétény (Nyunyi)
Kindernay + Samu (Dömpike)
Szarvasbori + Főni OKÉ
Brigi + Samu + Máté OKÉ
Kissmanó + Grétu
Lidikóka + Boti
Dikó1 + Jázmin + Rolcsi OKÉ
Vendég

rohadt életbe a netemmel.
mint a csiga, úgy müx, s ha frissítést adok az oldalnak, 2x küldi el.
lent a városban a cégnél ugyanez a helyzet. rohadt szolgáltató

Kép
kissmanó

Annee - ez itt most akkor a konkrét visszajelzés, privit ilyen nettel meg sem próbálok írni.
szóval részemről nincs hétfőre ígéret. de szeretném. nagyon. ellenben No-ban az Európa Parkba menni is szeretnék vasárnap. Grétát kivéve (mert ő nem bír nyilatkozni) az egész család menni szeretne. Ezért nem hiszem, hogy mi hétfőn jelenésképesek lennénk. szóval számod zsákolva, oszt ha mégis ott leszünk, akkor vagy csak símán odarobogunk közétek, vagy rádcsörgök.

ja, álom-álom-édes álom

Kép
kissmanó

Anne, Manó: köszi :lol: már régen akartam képet is tenni de eddig nem engedte, most meg igen :lol:

Manó: köszi a bogyókat is! Azért még rákérdezek dokinéninél is mit szól hozzá, adhatom-e csecsemőnek is :roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Szép jóó reggelt!
Kicsikém 25 perce játszik magában! Juhhé! Ma vagyunk 6 hetesek, lehet, hogy innen tényleg jelentős lesz a javulás :?: :D
És 4 nap után egy esti mérlegelésre rászántuk magunkat, 4160g a bébi, szóval szerda este óta 130 pluszban vagyunk (32 naponta):D Úgy tűnik maradhat a mérleg a szekrény eljában

Annee
Most, hogy a tali áttéve, nagyon gondolkodom, csak olyan messe vagyok! 1 óra oda 1 óra vissza az még kicsit soknak tűnik 7 hetesen.... nem is tudom.....

Légzésfigyelő: nekünk van, anyuméknál ugye nem volt, és babóca meg csak hason hajlandó 1 hete éjszakázni, hát félóránként nézegettem.... Most aludtam vele először egy ágyban! Egyrészt nagyon jó, másrészt összesen 2-3 óránál többet nem aludtam, mert figyeltem, hogy alszik, hogy mocorog :)

Kép
Kép
emma1976

Emma: nekem talán több is az út mint 1óra :roll: És én bébkocsit sem viszek hanem kendőzök :lol: Remélem tényleg tudunk menni, annyira beleéltem magamat :oops: Dehát Marcifüggő. Ha hajlandó egész napra egyedül maradni az oviban, megyünk :roll:

brigi73

Annee,
tali okésnak tűnik, mi ott tudunk lenni. akkor tutira lehet parkolni a szállodánál?különben problémás...
nekem még gyakorolni kell a babakocsizást... de addigra megtanulom a használatát....
Boti babu vééégre elaludt, megyek rendezem magam végre így ebéd előtt...
szép napot,
Ildi
kérdés: pici sárgaságunk van még, állítólagos anyatejes sárgaság, kinek van tapasztalata e téren, meddig tart?

Kép
lidikoka

Sziasztok,

Annee: találkozó nekünk is elvileg OKÉS - én is biztos késni fogok kicsikét...

Csajok babák szeme színe mikorra változik meg, ha megváltozik?

Andrea
Kép
kindernay

Telkeztünk...

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!Itt vagyok én is.Csak a hétvége bolondok háza volt nálunk.Tegnap voltak vendégek is aranyosak voltak kaptunk rucikat,játékot...stb.Beni tegnap nagyon nyűgi volt nem volt neki semmi sem jó.Szerintem melege volt meg sok volt neki hirtelen a sok ember.Most sokkal nyugisabb éppen apával délutáni sziesztát tartanak.Tali:Sajnos mi ki hagyjuk mivel mégsem megyünk Mo-ra.:-(Ja S.O.S Aki teáztat:Ti ízesítitek valamivel az édeskömény teát???Adnák Beninek én is mert szerintem sokszor csak szomjas de megkóstoltam én is a teát.Hát én sem innám meg.A vizet néha elfogadja de csak ha nagyon melege van.Cenikö:Ha lesz egy kis ideje a páromnak segít.Csak most éppen ezerel munkát keres.Mivel a kö...g munkahelye fel mondott neki.Vagyis nem lett meg hosszabítva a szerződése.Így most ez az első neki.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!
Annee
Úristen :shock: Asszem mától mi se alszunk nyugodtan...
A talit átgondolom, megbeszélem apával. A reggeli csúcstól tartok csak, nem akarok a gyerekkel 1-2 órát ücsörögni az autóban...
Andi
Hát ez a kalapos fiatalember nem semmi! Látom élvezte a telkezést :wink: Asszem úgy olvastam, hogy a szemszín 1 éves kor körül alakul ki!
Hemej
Én teszek a tejjjába nagyon mini cukrot.
Enyim gyereknek nagyon el kezdett hullani a haja..Szó szerint tele van a pelus a feje alatt..Remélem ez nem kóros??

KépKép

KépKép
szivvi

Csá csajok!

Én is mennék a talira, de aznap megyek nőgyogyihoz 6 hetes kontrollra, szal nem tom, hogy tudnék mindent megóóódani. Majd átgondolom.

Tegnap voltunk anyuéknál Solymáron, Panna tök cukker volt. Alukált, szopikált, aztán babakocsiztunk is a kertben. Tök jó volt.

Andi: Dömpike nagyon-nagyon édes... és az a kalap... nagyon komoly :D

Akiknek faros volt a babájuk és császározták: Nektek mikor kell menni csípőszűrésre? Minket elküldtek 4 hetesen. Szerdán nyomulunk a rendelőben. Állítólag így szokták. hmmmm, én nem tom. Dokinénink szerint minden rendben, de meg kell nézetni.

Szivvi: Szerintem nem kóros, de hívd fel a védőnőt vagy a gyerekdokit és akkor megnyugszol. Szerintem nő neki minnyá másik hajzat.

Ki mikor volt babával először szuper-, hiper- vagy egyéb marketekben? :D

Kép
zsuzsi**

Én már nagyon aggódom Rózsa miatt...:(
Mit tegyünk?

Kép
zsuzsi**

Esti program kérdés:
Nálatok mi a sorrend este, és hánykor? Itt a fürcsire, szopira és altatásra gondolok.
Nálunk az a baj, hogy mindig megvárjuk, hogy éhes legyen, akkor fürdetjük, ezért végigüvölti a fürcsit. Utána szopi, és alvás a kiságyban. Mindezt mindig 8-ra próbáljuk időzíteni, de ezzel is az a baj, hogy Balázs már jóval hamarabb kezdené az éjszakát, ami meg nekünk nem jó, hisz' nem akarunk mi este 6-7-kor már aludni... márpedig a fürcsi utáni szopi után van az a hosszabb alvása (ami most nincs).
Szóval nálatok hogy zajlik az este?

kétfiús anyuka
babdorka

Rózsáért én is nagyon aggódom!!!!

Zsuzsi! Mi kb. 3 hetesen voltunk először tecsóban Ádámmal. DM-ben kerek 2 hetesen.
Vendég

Kép

Icipici büdibogááár :D

Kép
zsuzsi**

Dorka: Miért várjátok meg, hogy éhes legyen? A fürcsi így neki egy rémálom lesz... Mi mindig nyolckor fürdetünk. Ha nem éhes, akkor játszunk utána kicsit. Ha előtte éhes, akkor kap egy kicsit. Ez bevált. Imád fürödni, a nap fénypontja. Mindig nagyon várjuk mindannyian. Szerintem egyébként ha tartjátok magatokat a nyolc órához, az neki is jó. Nektek miért kell akkor kezdeni az éjszakát, amikor Balázsnak? Ha egy szobában vagytok, akkor is meg kell szoknia szerintem, hogy zajlik az élet. Nálunk nmsokára bekerül a gyerekszobába, mert már frankón alszik egyedül.

Kép
zsuzsi**

Szivvi: ne aggódj, a hajhullás normális! Samesz is kopaszodik :lol:

Dorka: nálunk 7-8között van a fürcsi utánna szopi és alvás álltalába éjfél fél 1-ig! Már én is próbáltam, hogy később fürdetem, de nem jött be. 8körül bealszik és nem lehet felébreszteni :lol: Marci dettó ilyen volt. Ha mentünk valahova és nem értünk haza időben elaludt és aznapra lőttek a fürdésnek :lol:

Zsuzsi: gratula az 1hónaphoz! De édesen fexik :lol:

brigi73

Sziasztok!

A babák kis cukkinik! :D
Bori! Àdám, hogy érdeklöödik :wink: Egont is el lehet vele csábítani, de mindig kéri, hogy mozgassam a lelógó díszeket :D

Emi! Maja a kis rózsaszín ruciban nagyon édi :D Tegnap Egont tologattuk, erre azt kérdi egy szomszéd, hogy kislány?... :D
Apa elmagyarázta, hogy a ruci nem rózsaszín, hanem narancssárga
:lol:

Andi! De jó!!! Telkeztetek.. a kis cukorfalat.
Egy ismeröös azt mondta az 5 hónap körül.

Annee! Hú, szörnyüü lehetett. De jó, hogy észrevetted. Mostmár nagyon odafigyelek, hogy be legyen kapcsolva a légzésfigyelöö.

Hemej! Már megoldottuk Eniköö gondját, ha ugyanarra a r´gebbi hozzászólásra gondolsz.
A teát én is ízesítem egy pici cukorral vagy mézzel. Másképp nem issza meg. Most sok mézet teszek bele, mert még mindig kaki gondunk van :-(

Manó! A cég írt, hogy küldik a pihenööszéket. :-)

Ès akkor egy tegnapi kép.

Kép
molkata

Rózsának írtam vót mélt, mett az adatlapjában megvan.
se kép se hang arra sem

Kép
kissmanó

Brigi: Kösziii :D

Kép
zsuzsi**

üdv!

Akinek pollenallergiája van, mit szed most rá?

A 6 hetes kontrollra ugye csak nekem kell menni, a bébinek nem? (Bocs a hülye kérdésért.)

Most visszaolvasok.

még júli 30-án írtam, most kerestem vissza

Kép
kissmanó

Basszus, mélre sem válaszolt? Jaaaj :cry:

Kép
zsuzsi**

NÁgi - emilcímet, s lököm a homeós infót

Kép
kissmanó

bár most menyek lazacot kiszedni a pácból, s elkészíteni, majd jön apa, s menyünk valami cuccosokat venni. szal lehet este, de tuti jövök.

Kép
kissmanó

Zsuzsi! Panna-királylány milyen aranyos a hasán fekve, béka-pózban :D
molkata

Balázs már 6-7-kor nagyon álmos és utána aludna 5-6 órát is. Ha 6-7-kor már bealszik, akkor éjfélig alszik, s mi este 9-3-ignak jobban örülnénk. Illetve, így megvan az esélye, hogy hajnal 5-kor már részéről kezdődhet a nap, mi meg még aludnánk...Illetve ha pl. este 5-kor evett és a követlező 8kor lenne esedékes, de ő már 7-kor elalszik, akkor mikor fürdessük?

kétfiús anyuka
babdorka

Ági te sem tudsz semmit Rózsáról???

Én még Moniá miatt aggódom, jómúltkor néztem és nekünk írt utoljára kb 12-16hét környékén, azóta sehol semmi :cry: remélem csodababa jól van

haj nálunk is eltűnőben, mint már írtam, homloka a feje búbjáig ér éppen :lol:

ma ,egyek fodrászhoz, el sem hiszem!!!! felhívtam és 5re be is írt :lol: :lol: :lol:

Milyen ari Panna az óriás pelusában! :wink:

Kati látom Egon szereti a forgót darabjaiban is! :D

Dikó nemhiszem, nem merem bevállalni a vonatozást meg az ottani tömegközlekedést! :(

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Dorka
Monnyuk mi kilógunk a sorból a 2 óránkénti evésekkel, de nálunk így zajlik: 6-kor kaja, 7-kor fürdés. Utána vagy éhes, vagy nézelődés, kicsi hunyás. Aztán amikor kipattan a szeme, be az ágyba és ott szopi elalvásig, ill. ringatás, ha nem megy egyből a szunya. Mi együtt elalszunk vele :oops: Én olyan álmos vagyok estére, nem is tudom mikor láttam utoljára vmit a tv-ben a híradó után..Mentségemre legyen mondva, mi este is 2-3, nagy ritkán 4 óránként eszünk..

Zsuzsi
Aranyos kisbogár!!! Mi is már rutinos bevásárlók vagyunk a gyerekkel!

KépKép

KépKép
szivvi

Brigi: Doxiproct OM aranyérre. Nekem kb másfél hét alatt visszahúzta most.

Zsú: milyenek a tapasztalatok a kenguruval?

Lynia: kórházi nővér szerint tej 40 nap után apad el, ha nincs szopi vagy fejés.

Mi az a 6 hetes bumm?

köszi Ági!!! na ez megnyugtató!!!

bumm= hirtelen étvágynövekedés

lynia-

aranyér: ráadásul én még simán használtam tena betétet, így a hátsó felem teljesen piros lett belül :oops: :oops: :oops:
Proctológus csak találgatott, h mi, azt mondta, h vegyek vmi nyugtató krémet. A patikus adott egyet, nem tom, h attól javul-e, de már jobb.

Sziasztok!

Andi! Kalpagos Dömpike nagyon vagány!
Szemecske színe - én is úgy tom - 1 éves kor körül lesz végleges.

Hemej! A nagyoknál én is ízesítettem pici cukorral a teát. Éppen, hogy csak érezni lehetett a cukor ízét.

Szivvi! Újszülött hajacska ki szokott hullani. Helyette nagyon gyakran más színű haj nő ki. Nálunk is van hajhullás. Lassan a homlokunk a tarkónkig ér. :D

Dorka! Én Gabót este 1/2 7 körül viszem fürdeni. Nem várom meg, míg nagyon nyűgös lesz, mert akkor végig üvöltené a fürdést és etetés közben elaludna, nem lakna jól. Szopi után néha kicsit még fent van, de magától elalszik.

Annee! Ez minden anya rémálma. Még jó, hogy a párodnak volt annyi lélekjelenléte! Amióta olvastam a történetet, sűrűbben megyek be babókámhoz. De bizonyára nem csak én teszem ezt.

Zsuzsi! Csillagbogár!!! :lol: 4 hetesen Corában voltunk, elötte pedig már kisebb boltokban is (DM, Plus), de én a légkondi miatt vékony sapkát és kabátkát is adtam babóra. (És betakargattam.)

Brigi! A fürdetős képen láttam, hogy uolyan a babakádatok, mint a mienk. Korábban nagyon nem szerettem ebben fürdetni, de most, hogy Gabó imád benne lenni (nem a reklám helye! :) )nem tartom pénzkidobásnak. Kérdésem: ti hány hónapos korig tudtátok használni? Drága kicsi fiam már oldalra akar fordulni benne, rám meg a frászt hozza.

Mindenkinek szép napot!

Tücsi

Kép[/url]
mtücsi

Ági bébinek nem kell :wink:
de velem pl jön, mert addig hol is lenne? igaz jön apuka is

lynia-

Hali!

Annee: szerintem nagy betükkel kéne mégegyszer kiírni a sztorid! Apu hogy csinálta a lélegeztetést? Mesélnél bővebben?
Van légzésfigyelőnk, amibe 6 nyelven le van írva hogyan kell 2 db ceruzaelemet belerakni, de ba...ák meg arról egy szó se eseik, mit csináljak, ha jelez és gond van....
Tali o.k.! (ezek szerint az Árpád híd felől kell bemenni oda és nem a Margitról?)

Szarvasbori: büfi nincs, max. egy órával a kaja után... :?
Jó nektek, hogy már ekkora az érdeklődés a függők iránt, nálunk kb.5 percig tart a figyelem :roll:

Manó: lehet, hogy a pocak üzen, de nálunk nincs, ill. alig van kaki... szerintem olyannyira szerelmes Bors az anyatejbe, hogy egy mg-ot sem hajlandó kiengedni belőle. Talán ezért nem bukott még soha és ha véletlen félrenyel és visszajut a szájába, azt se engedi ki, hanem lenyeli, nehogy kárba vesszen egy csepp is...
Más: én is szoktam nosztalgiázni. Minap elolvastam mit írtam szüléstörténetnek. Jelentem azóta felépültem. Szerintem a szülés utáni depi enyhébb (?) változatán mentem keresztül. Mikor hazajöttem, nem mertem ide beírni, hogy mi az igazi helyzet (pl. hogy szerintem a gyereknek az lenne a legjobb, ha elmennék itthonról...), itt olyan boldog volt mindenki én meg az öngyi-n gondolkoztam. Férjem vállán a sírás kitűnő terápiának bizonyult. Szerencse, hogy Ő a párom.

Rózsának a vonalzóján látom csak, hogy megvan a babó (babdorka tábláján)
Nenokével még szülés után priviztem egy kicsit, Ők akkor (és remélem most is!) jól voltak, olvasó üzemmódban néha itt volt, de ideje sajna semmi írni. Majdcsak egyszer benéz.

Kindernay: cuki baba! Szerinted az rám nézve ciki, hogy nekem is ugyanolyan kalapom van, mint a fiadnak? :lol:
ckat

Annee ez borzalmas.Én is ettől tartok még a légzésfigyelőnk ellenére is.

Tegnap jöttünk haza Balcsiról,annyira jó volt!!!Domika észre se vette,hogy nem otthon van.Evett és aludt.Na jó egy kicsit nyügöske is volt mikor nem aludt de nem volt vészes.Még a 3.5 órás utat is jól türte.

Nálunk fürdés fél 9 körül van.
pillangó7

Igazán nem akartam senkit megrémiteni... :(
Apa profi ilyesmiben mert a lány kicsinek affectiv apnoe-s volt. Ami annyit jelent hogy ha sír akkor csak kifelé fújta a levegőt. Nem volt ingere hogy vegyen is. Fújta, fújta kifelé, majd ha elfogyott akkor kékült, lilult és elájult. :( Ezt 8 hónapos korától 3-4 évesig csinálta majd kinőtte.
Apa folyamatosan fújta erőteljesen a levegőt Andris pofijára. Úgy mintha gyertyát akarnál elfújni. És mivel a pici szája nyitva volt, igy bele-bele célzott.

Ckat: Igen, az Árpád híd felől közelebb van a Nagyrét. És onnan lehet csak kocsival bemenni a szigetre.
Azt sajna nem tudom hogy lehet-e ott parkolni, csak azt hogy addig be lehet menni kocsival.
Megpróbálom megérdeklődni addig.
Vendég

Tücsi: nem tudom meddig jó a kád, most vettük direkt Samunak :lol: Máténak olyan fotelkéje volt mint Manó Grétijének, az simán jó volt kb 8-9hónapos koráig!

Andi: Boti nagyon édike a kalapjában! És sokkal idősebbnek néz ki mint 1hónapos :wink:

Egonbébi is édesen szunyál az elmaradhatatlan óriáscumóval :P

Ági: ez kenőcs vagy kúp? Vény nélkül is kapható?

brigi73

Lista, akiktől eddig visszajelzést kaptam:
Annee + Tömzsi OKÉ
Gurgi + Samu OKÉ
Lynia + Maja NEM OKÉ :(
Mtücsi + Gáborka OKÉ
Hemej + Benjamin NEM OKÉ :(
Kispiskóta + Marci OKÉ
Szivvi + Lilkó TALÁN
Ckat + Bors OKÉ
Esztora + Álmos Zétény (Nyunyi)
Kindernay + Samu (Dömpike) OKÉ
Szarvasbori + Főni OKÉ
Brigi + Samu + Máté OKÉ
Kissmanó + Grétu TALÁN
Lidikóka + Boti OKÉ
Dikó1 + Jázmin + Rolcsi OKÉ
Zsuzsi + Panna Királylány TALÁN
Vendég

Már szinte mindenki megvan.:) Esztora+Nyunyi?
Vendég

Sziasztok!

Manó, lekerülhetek a körözöttek listájárol, köszönjük a hiányolást.

Megvagyunk, kicsit készen de elvagyunk.
Bogi napközben szinte semmit nem alszik, másfél kétóránként szopizik, úgy néz ki nála pár napja kezdődött a 6 hetes farkaséhség, csak az a röhej, hogy hol 60ml eszik, de van mikor meg benyomja a 160ml, és azzal is csak 2órát bir ki.
Szal kicsit ki vagyok, a délutáni örjöngések még mindíg megvannak, sőt, már eljutottunk oda is, hogy éjszak ha felkel olyan éhes, hogy üvölt mig nem eszik, pedig eddig csak mikor felkelt magyarázott meg kiáltozott hogy ő már fent van és enne, hát ez is eltünt.
Szal napirend egyáltalán nincs nálunk, össze vissza eszik, hol a cumisüveg kell neki, hol meg a cici, szal totál nem tudok már rajta kiigazodni.
Ja és a babakocsizás is úgy zajlik mostanában, hogy elindulok, ott kb 20perc nézelődés, aztán 20perc szunya, majd rohanás haza, mert már tud cumival is a szájában üvölteni...
Hát röviden ennyi, úgy néz ki, mi szépen fejlődünk vissza, bár még az elején sem volt ilyen, szal inkább a "rossz" irányba fejlődik, nem tudom mikor lesz vége ennek a nyügös idöszaknak, de néha már az is baj, ha felveszem büfizni, de ha muszáj.
Egyébként meg délelőtt valami tünemény egy csaj, meg ha jollakott és pelenkázom akkor is tündér amíg úgy tartja kedve, hangosan kiáltozik kacag nagyokat, de úgy hogy az ine végig kilátszik alul felül, hát meg tudnám zabálni olyankor, viszont a fürcsi az még mindíg a nagy kedvenc!

Picit irigykedem a tali miatt, én sajna nem tudok menni, hosszu is lenne az út vonattal, meg a szopizás nálunk kicsit necces bimbivédővel, csak fekve tudok szopiztatni, a cumisüveg pedig kedvkérdés, hogy elfogadja e, na nem mintha a cici nem az volna...
Szal mi sajna kihagyjuk, de azért remélem csináltok képeket és felteszitek, de olyan csoportképet is, ahol a sok babás anyuka együtt van!

Hát Anne története kicsit beparáztatott, mert nekünk nincs légzésfigyelőnk.
Bár mindíg ettől parázok nem tudom...

Nekünk is van sztorink, még leírom és lépek, mert Bogi lassan kajás megint, és még vissza sem tudtam olvasni rendesen, csak átfutottam...
Szal a sztori.
Vetteünk cumisüveg sterilizálót, chocco-t.
De írtam is akkor, hogy ki használ ilyet és hogyan, de senki nem írt rá semmit, de nem ez a lényeg.
Még akkor este, a leírás szerint hígítottuk, majd bele mindent, a cumisüvegektől kezdve a bimbivédő cumi mellszívó, szal mindet amit Bogival kapcsolatos.
Hagytuk állni benne fél órát majd leöblítettem jó alaposan, de olyan hülye citrom illata maradt akárhogy öblítettem.
Aztán másnap este Bogi szopizás kőzben lehányt de úgy rendesen, tulajnítottam annak hogy tul sokat evett.
Majd másnap este fekszik a kiságyában, arra lettem figyelmes, hogy öklendezik de nagyon, gyors felvettem ki a fürdőszobába, na mondanom sem kell totál összehányta a fürdöt a falat wc a szal mindent beleértva engem is.
De szó szerint sugárba hányt, jött orrán száján, de az a rémült arcocskát, csak kapkodta a levegőt szegénykém.
Hát mondanom sem kell remegtem az idegtöl, gyors telefon a dokinéninek, az mondta, hogy kamillatea, de ezerrel, meg is ivott 160ml-t, majd egy óra mulva ehet, hát azt az egyórát alig birta kivárni, utána mint a sáska úgy szopizott.
Természetesen a cumisüveg sterilizálótol volt.
Na utána kifőztem százsoron a cuccát, azóta semmi baj nincs.
Tanulság, semmi féle vegyszeres szart nem fogok többet használni Boginak.

Na lépek, mert Bogi kajás...
Vendég

Brigi! Ez egy kenőcs.

Brigi! Tablettát akart felírni, aztán utánanézett, h ezt szoptatósnak nem ajánlják, így adta a krémet.

Sziasztok!

Ma hivatalosan is lezárultnak lehet tekinteni első terhességem. Meg volt a hathetes kontroll, minden visszarendeződött. Kaptam gyógyszert, emellett döntöttem. És amíg meg nem jön, addig hathetente kell kontrollra járni. Viszont elfelejtettem megkérdezni, mennyit lehet sportolni.

Voltunk védőnéninél, és Marci két hét alatt 850 grammot hízott, és 2,5 centit nőtt. Most 5210 grammok, és 58,5 centik vagyunk.

Nekünk van légzésfigyelőnk, de összesen két éjszaka használtuk, mert mindig riasztott, pedig a gyermek vígan szundizott. Én bevallom nem bírtam,remegtem mikor fogom újra hallani.

Hencsi én használtam Chicco sterilizálót, de Marcinak semmi baja nem volt tőle. De hogyan hányt tőle? Hisz lemostad. :roll: Vagy a citrom illatát nem bírta?

kispiskóta

Na hellóka,

Zsuzsi: tünemény Panna az édes kis sárga ruciban, a felpuposított popóval!

Mi este 8 körül fürdünk aztán kajcsi és alvás reggel 4-5-ig ez már 2 hetes kora óta így van, hála az "idomításnak"! :wink:

Kata: nem te ajánlottad a szélkenőcsöt? Nekünk az Infacollal együtt hatásos... csak ritkán van sirdogálás! Bár az Infacolt csak néha-néha kis adagokban adom. Gripe Water?

Brigi: ne is mondd mindenki kérdezi, hogy 3 hónapos-e? Vasgyúró!

Ckat: szerintem nem! hol vetted?????? Anya-fia egyenszerkó? :lol:

Hencsi: sajnálom, hogy így alakult, nálunk is Botond falna ezerrel, meg ez volt Gurgiéknál is, drukkolok,hogy javuljon a helyzet!

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: