Nekem anno a closty nem okozott semmilyen hőváltozást a normál clostytlan hónapjaimhoz képest.
Vitamintapasztalatok:
Nekem: teljesen megszűnt az allergiám, a candida fertőzésem, télen nem voltam beteg (azelőtt 2-3 hét megfázásos izé), gyorsabban nő a körmöm és a hajam és nem töredezik.
Családban: vérnyomás, vércukor visszaállt a normál szintre, haspuffadás elmúlt...
Én nem feküdtem le, de még csak nem is ebédeltem. Nincs kedvem semmihez. Este kiborultam elég rendesen, elegem van. Miért nem jön össze a baba? Lehet nem is lehet gyerekünk. De én abba belehalok!
Snufika,
(((((((((((((((Snufi)))))))))))))))
Olyan nincs hogy nem lehet gyereketek! A végén majd párat még bérbe is adtok! Bonika festi a cégtáblátokat: babakölcsönző
sziasztok lányok, tudom nagyon régen voltam, történt is velem egy és más, megpróbálok vissza is olvasni, de mutiz nék valamit, szerintetek? 11.dpo délutáni pisi.
Vera,
szerintem pozitív. De reggeli pisiből is kisebb csoda ha 11. DPOn két csík van, mi vitt rá hogy ilyen korán délután tesztelj? Én a holnap reggeli ismétlésre szavazok, és nagyon halkan gratulálok. Bonika,
meseszép helyen voltatok!!!
áfonyaaa: az, hogy csináltam LH tesztet, ami 4 napja totál pozitív, és jóstesztként használtam.a görbém alapján ebben a hónapban nem volt pém, a dpo is az, hogy én mikor éreztem, hogy volt peteérés.ha jól emlékszem a Te csodababád is ilyen, ugye?
Nem hiszem el, hogy mindhárt szülni fogsz, jól vagy?
Vera,
az én csodababám a PCOm meg a petevezetőim miatt csodababa Jól vagyunk egyébként köszönjük, remélem igazad lesz és tényleg nemsokára szülök Akkor nálad a DPO nem is biztos hogy 11. Mindegy, ismételj holnap reggel! De jövök ám és leellenőrzöm!
Boniiiiiiiiiiiiiiiiiii, de jó hogy hazajöttél ( bár gondolom neked nem)!
Snufi, nagyon megértelek néha nekem is szöget üt a fejembe ezen gondolatok, de el kell hessegetni! Neked is lesz babád! Lehet nekünk az első jön nehezebben össze, utána meg csak úgy jönni fognak!
Boni
pedig az eszemben volt egy darabig, hogy köszöntselek, mert pont ma láttam iwiwen, hogy szülinapod volt. Szita az agyam Csuda klassz helyen voltatok
Veramama
suttogva gratulálok szóla ha kiáltva is szabad
Snufi
nagy ölelés ((((((((((((((((((((((())))))))))))))))))))))))))) most a gödör alján vagy, a hullámvölgyben, de ne aggódj, erős vagy és onnan felfelé visz az utad
Mikor akartok szörpizni? Coca írta hogy sok a meló neki Kedd nekem sem igazán jó, mert akkor kollegákkal szörpizek