Hali Lányok!
Norma: NYUGI!!!!! SEMMI BAJA A PICIKÉNEK! Amikor én voltam teljesen begazolva,akkor olvastam erről, de mintha Vörösbegy is írta volna (bocs ha nem), hogy 0,5-től jó az AFP. Na, meg azt is megdumáltuk,hogy ez az eredmény lókakit nem ér, mert......stb.
Na, nyugi! Semmi baj, egészségesek vagytok!
Norma magzatvíz vétel lesz vagy lepény? A lepény eredménye 1 hét alatt megvan, ha rossz az eredmény 2-3 nap múlva telefonon értesítenek, legalábbis a Söfiben!
Lafi: ne izgulj a mozgások miatt, én is be voltam gazolva mert több mint 1 hétig nem éreztem, csak a hét vége óta érzem újra. Én is úgy voltam vele, hogy bánja a fene ha nem érzem

az a lényeg,hogy egészséges és kész!!!
A másik meg az,hogy nem fogom számolni, mert akkor meg azon fogok izgulni.
Konkri: nem hagyd magad!!! Vedd be a lesz@rom tablettát, ez nekem használni szokott

Van egy orvos ügyfelem, egyszer az ő ügyében felhívott egy hivatalnok és baromi bunkó volt. Felhívtam a dokit mondtam neki, hogy lehet,hogy következményei lesznek a beszélgetésünknek, erre azt mondta ,hogy vegyek be egy köptetőt meg egy nyugtatót és nem törődjek semmivel.
Naggggyon nem bírom ezt a meleget, ráadásul minden éjjel 1 és 2 között elönt a víz, klíma bekapcs, az én kedvesem lefagy (pedig 24 fokra állítom). Mondjuk rajta nem csodálkozom a legvadabb melegekben nyakig be van takarózva a pehely paplanba
Amúgy meg én is lusti vagyok, de a melegre fogom