A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

sünike
2 tepsi süti?nyami!!
Hát minden elismerésem ilyen melegben!
Ablakpucolás rám is vár,de mindig halogatom! :lol:
Koccintanék veled ,de messze vagy!Nem baj majd este bepótolod!

Nyunyika
Jó pihit,most fektettem le én is macit ,úgyhogy vízszintbe helyezem én is magam.Ezer éve nem volt ilyen.:) De most lesz,pihizek vele!:)))

Törpe
Ha tortát nem is, küldök neked husilevest!!!!!:)
+ megy a husika is krumplival!
Hagyd a francba,ne fogyózz,egyébként tavasszal én is azt csináltam,hogy kezdésig próbáltam leadni a kilókat,dokika meg mondta,hogy nem kéne,ráérünk utána! :lol:
sehike

Jajj :lol: elfelejtettem írni!!!!!!!
Mindenkinek Jó étvágyat!
sehike

Sehike!

Köszike,megvolt!!!!!Neked is!!!!! :wink: Imádom amikor le tudok feküdni amikor Ördi csicsizik!!!!! :D
Ö még alszik de ha felkel megyünk papa látógatóba!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kukuccs!!!

Én már megjöttem,de látom sehol senki!!!!!!!!!!! :wink:

Manda,Zsebike!!!!!Mennek a tapik!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Krisztike!!!

Merre vagy?????

Vikkata,Vikike!!!Ti is merre vagytok???!!!

Madrinka meddig nem lesz gép közelben?! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Erika!!!Mindjárt itt a hétfő!!!!!!Drukkolok neked ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Sünike!

Ha már így benne vagy a takarításban átugorhatnál hozzám is!:-))
Én csak ligtosan merek mocorogni..rendrakás,vasalás,mosogatás.Szegény apa csinál mindent..nem elég az üzlet még most a házimunka is a nyakába szakadt velem egyetembenFel kéne mosnom a padlót....normálisan 2 naponta megcsinálom,de most hajolgatnom se nagyon lehet.Holnap kénytelen leszek megkérni apát még erre is!

Jobb ötletem nincs!

Főzni már főzök szerda óta...úgyhogy éhen nem halunk!:-))))

Ma mész bulizni?Tök jó progik vannak Pesten!

Zsebi
zsebibaba74

Sziasztok!

Mindenki milyen serény ma:)
Én meg örülök, hogy tudok mozogni.:)
Annyira feszül még mindig a hasam, pedig csütörtökön volt a leszívás.
Ez normális?
Nektek meddig feszített?:)

Bocs, ha hülyeségeket kérdezek:)
nika28

Nika28!

Szerintem normális,hogy feszül, csak meg lett piszkálva!
Nekem is tök nagy volt utánna napokig ,meg fájt is!

Ha annyira rossz jobb lenne ha megnézetnéd...nem ám túl lettél stimulálva!

Mondjuk nekem a transzferre normalizálodott!Neked mikor lesz hétfőn?
zsebibaba74

Zsebike Drága!!!

Szerintem apa biztos megcsinálja neked a felmósását!!!!Egyél rendesen kell a babáknak!!!!!Kedden minden kiderül!!!!!!!!!!!!!!!!Hajráááá!!!Tapik mennek!!!! :arrow:

Nika Drága!!Szerintem is nézesd meg magad nehogy túlstimus legyél!!! :roll: És pihikézzél sokat!!!!Kedden derül ki ugyi!!!Akkor jösz te is!!!!! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja és már most kedheted sok-sok folyadék és fehérje!Hús,tojás,túró,sajt minden mennyiségben!

Zsebi
zsebibaba74

Nika Bocsi!!!Kedden rakják vissza öket!!!!Nem voltam épp képben!!!Szemembe sütött a nap!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok Elköszönök mára!!!!

JÓCAKÁT!!!!!Holnap jövök!!!!Legyen szép estétek!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Remélem sikerül a clostyval bebabásodni. Ha nem, akkor irány a bmc. Nálunk elég jól ki vannak vizsgálva a dolgok, apánál minden rendben. Az én hormonjaimat kavarja meg a pcos. Lehet, hogy majd még jövök hozzátok kérdezősködni, ha nem baj.
vicky79
Budapest III. kerület

Én tudom, hogy túl lettem stimulálva, megmondta az orvos még csütörtökön.
A sok folyadék és a túró is megy épp ezért.
Mindenről tájékoztatott.
Akkor ezek szerint ez még "normális" lehet.
Végülis még csk 2 napja volt.

Keddig sztem csak lemegy.:)

Köszi a segítséget:)

Jó éjt Mindenkinek!!!!
nika28

Csajok nagyon-nagyon fini a Cottage Cheese....olyan finom.lágy,krémes és nem túl sós,szoval olyan ennivaló nyam-nyam!
Aki még nem próbálta annak csak ajánlani tudom!

Zsebi
zsebibaba74

Sziasztok!

Ma (nemrég) érkeztünk meg a nyaralásból! :D:D Nagyon jó volt! Ma és holnap visszaolvasok, és holnap jelentkezem.

Millió puszi mindenkinek!

UI: hiányoztatok azért ám… :oops: :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Hűűűű, de serények egyesek!!! Erre is lehet jönni takarítani!

Zsókuci
Üdv itthon!!! Te is hiányoztál nekünk! Remélem ,minden rendben volt!

Nyunyi
Persze, hogy jó a sok tüsződ, a végén még te leszel a ritka inszemes ikres!

NIka
Remélem, jobban vagy!

Manda, Madrin???????????????????

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!

Nyunyi, Elan, Rebe, Törpehzs, Gabicsibe, Gil, Sehike
Köszönöm a szurkolást.

Kicsit elvesztem, de tul sok minden jött össze. Apa most horgászik, igy a gép az enyém :lol:

Rebe Sajnálom édesanyádat, hogy rosszul lett, sürgösen vizsgáltasa ki magát. Ez nem játék!
Örülök, hogy a pajzsmirigyed rendbe jött.
Hajrá Kezdés :!:

Nyunyi Akkor már jövőhéten ujra inszem :?:
Kár, hogy megint elkerüljük egymást. De azt sem tudom, hogy szőkét, vagy barnát keresek :lol:

Zsebibaba megy a drukk ezerrel. Küldöm a babatapikat++++++++++++++++++++++++++++++

Nika28 Nagyon sok a 8 petesejt. Keddtől már te is kismami leszel :!: Addigra meg helyrejössz.

Sehike Boldog születésnapot a kisfiadnak!
Ti mikor kezditek a vizsgálatokat?

Elan A sperma vizsgálat nem rosszabb mint a mi vizsgálatunk. Apának Egerbe kétszer, bmc-ben is kétszer kellett adni. Összehasonlitják az előző eredménnyel.

Bonya Mi pénteken lehet, hogy láttuk egymást?
Szerdán, pénteken ott voltam én is.
Hétfőn lehet, hogy találkozunk. Egy biztos barna kalap lesz nálam. Ezt az időt nem birom másképp. Mikor lesz már csak 20 fok. Nyugodtan szólits meg. Velem lesz a párom. Neki tüsi haja van, kicsit alacsonyabb nálam.
Remélem hétfőn rendben lesz a hormonod.
Te sem semmi, honnan jársz be. Utazhatsz hozzá kellően.

Töpehzs A HSG kicsit kellemetlen, de nem vészes.
Nekem olyan szerencsém volt, hogy idén megismételték, az előző már régi volt. Ne félj tőle. A stresztől csak rosszabb lesz.

Denika Üdv a topikon. Nagyon jó társaság van itt.
Mi akkor hétfőn találkozunk. Én is akkor megyek az első inszememre. Akkor személyesen is megismerjük egymást.

Gabicsibe Hogy vagy? Mennek a szurik? Nálad is nem sokára sürüsödnek a napok, lassan lehet izgulni érted.

Kriszti, Lexi Nagyon eltüntetek. Hiányoztok.
Időnként jelentkezetek
:idea:

Mindenkinek szép estét.

Bocs a monologért, rég irtam.

Zsókuci ugyan mikor jön meg a nyaralásból.
Hiányoznak a kedves szavai.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Zsókuci

Ugy látom egyszere irtunk.

Jerika

Kép
jezsoerika

Jó reggelt Lányok!!!!!!!!!!!!

Zsókuci!!!!!!!!!!!!!!Örülök,hogy megjöttél!!!!!Nekem személy szerint nagyon is híányoztál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: DE szerintem mindenkinek!!!!! :wink: Kérjük majd a beszámolót,meg ha van akkor képeket!!!!De csak ha van időd!!!!!!!! :wink:

Gil!!!Én azt sem bánnám,.csak sikerüljön!!!! :roll: :wink:

Erika Drága!!!

Sajnálom én is ,hogy elkerüljük egymást!!!!De nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!A hajam barna már!!!! :wink: És remélem jövő héten meg lesz az inszem!!!Hétfőn adom be a 11 -ik merionalt!! :wink: Kedden írány uh!!! 8)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gil Drága!!!

Küldtem pű-t!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt lányok!

Egy kicsivel jobban vagyok, talán már nem feszít annyira.

Jerika, én is abban bízom, hogy keddre teljesen rendbe jövök:)
nika28

Jóreggelt mindenkinek!

Zsókuci, de jó, hogy megjöttél! Hiányoztál ám :)

Kriszti is hiányzik, merre járhat?

Hát lányok, a tankozás valami fantasztikus volt! Megdöbbentő érzés, ahogy a monstrum dübörög a talpad alatt, és gyakorlatilag olyan terepen is simán átmegy, amin semmi más nem képes.

Fotók itt, én kékben, a párom feketében :)
elan

Elan Drága!!!!

Nagyon tutik a képek!!!!!!Én is kipróbálnám szívesen!!! :wink:

Nika!!Örülök hogy jobban vagy!!!!Kedden remélem talizunk!!! :wink:

Megyek ,majd csak délután leszek!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Küldtem pü-t,

Jerika

Kép
jezsoerika

Erika Drága!!!Még nem kaptam meg!!!Várom! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Nyunyi!

Én 10-re megyek, lehet, hogy összefutunk.:)

Egyébként már találkoztunk többször is.......csak akkor még nem tudtuk ki kicsoda:)
nika28

Sziasztok csajszikák!!

Elan
Szupi képek ,nekem a legutolsó tetszik nagyon!Téged rejt a szemüveg?

Zsókuci

Jaj de jó,újra itthon!!!!Tudom neked nem annyira,sajna mindíg haza kell jönni a nyaralásból :( Várjuk a beszámolót és a képeket

Erika
Hajrá!Este ha haza értem megkapod a lóherét is :wink: holnapra
gabicsibe

Jó reggelt lányok!
Ismét sikerült sokáig aludni :lol:

Elan a tankos képek nagyon kemények! Tök jó lehetett!

Teganap MUSZÁJ volt elmenni a Daubnerbe és megenni egy hegynyi fagyit:)

Nyunyi! Nika! Már csak 2 kell aludni!
Erika neked már csak 1! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok csajok!

Úgy látom hétvégén mindenki csavarog!:))

Zsebike
Örülök,hogy ízlik a Cottage,ezekszerint bejött az ajánlat!:))
Én is eszegetem pedig még egy hónap,csak addigra nehogy megunjam!:)

Zsókuci
Üdv újra itthon,várjuk a beszámolót!Nekünk is hiányoztál ám!:)

Erika
Neked is köszike a jókívánságot!Én már csak a következő vérzésre várok és mehetünk!Bár még most múlt el,már várom nagyon!:)
Nekünk nem lesz vizsgálat,fagyibabás beültim lesz nagyon remélem,hogy végre sikeres!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkolok hétfőre nagyon!

Manda
Remélem jól telik a pihizés,és minden ok!:)

Elan
Tutik a képek, nem semmi programok!:)))Szuper lehetett!

Nika, Nyunyi,Törpe
Mindjárt itt a kedd!!
Szurkolok!

Kata, Krisztike, Hiányoztok!!!!!!!!!!!!
sehike

Csajok nem tudjátok,hogyha nem sikerül az 5-ik beülti akkor utána mennyit kell fizetni?
Jó lenne képben lenni,mert régebben csak a leszívásokat számolták egy próbálkozásnak úgy tudom,de most már elvileg a beültit is,akkor is ha fagyis ,így nekem ez a 4-ik lesz elvileg!
Ha a leszívást néznék,akkor még csak az elsőnél járnék! :?
Azért nem mindegy!
Remélem érthetően írtam!:))

Puszi mindenkinek!

Gabi
Lassan érted is izgulhatunk,jól vagy?
sehike

Gabicsibe, nem, egy barátunk van a képen, aki elvitt minket a parkba :) Csak a fiúk vezettek, mi csak utaztunk; elég nehéz megmozdítani egy ekkora monstrumot, kell erő a karok rángatásához...
elan

Nika!!Igen??Én nem nagyon emlékszem!!de kedden majd remélem talizunk!!!Bár én nem tom hányra megyek,apán múlik!!! :wink:

Törpe Drága!!!Igen már csak 2 nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :wink: Na majd ha baba megszületik már nem nagyon fogsz ilyen sokáig csicsizni!!!!Addig kell aludni nem?! :wink:

Sehike Drága!!!Biza mindjárt kedd!!!!!Köszike a drukkot!!! :wink: Tegnap jót csicsiztél??!!! :D Én sajna nem vagyok képben a lombikos témában ,de a többiek bizti tudják!!! :wink:

Gabicsibe!!Drukk a szurihoz!!!!!Mikor kell menned bmc-be??? :wink:

Kata,Krisztike,Manda,Madrin!!!!!!Nekem nagyon híányoztok ám!!!!!! :( Remélem hamar jöttök!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Erika!!!!

Nem kapom meg azt a pű-t!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Küld el még egyszer!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi

Megint ment a pü. Remélem megkapod. Várom a válaszod.
Ezért még benézek.

Manda
Te tegnap nagyon kimaradtál. Ezet küldöm a babatapikat+++++++++++++++++++++++
Remélem jól vagy!

lányok mára elköszönök. 17 órási busszal megyünk a sógórnőmékhez Budakeszire. Majd csak holnap estére jelentkezem.
Mindenkinek minden jót kivánok.

sziasztok

Jerika

Kép
jezsoerika

Erika Drága!!!Küldtem pű-t!!!ha nem kapod meg küld el amit akarsz a mail címemre!!!!mokucci@citromail.hu :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Egy kis élménybeszámoló:
A nyaralás jól sikerült, nagyon szuper időnk volt, így szinte minden nap a tengerben lubickoltunk :D:D A szállás nem volt valami nagy szám, a tavalyi ezerszer szebb és jobb volt, de hát ez van, végülis, a jó idő miatt szinte csak aludni jártunk haza :wink: Sajnos az észak-dalmátok nem annyira vendégszeretők, legközelebb nem valószínű, hogy ebbe a régióba fogunk menni. Viszont pár km-re a szállástól volt egy nagyon jó kis öböl, itt voltunk többször is fürcsizni, itt a víz sokáig sekély volt, és egy jó részen homokos volt, úgyhogy ezt nagyon megszerettük. :D A környező kis falvakban jártunk, voltunk a Krka Nemzeti Parkban, Trogirban, Sibenikben, és hajókirándulással a Kornati Szigeteknél (ami szintén nemzeti park). Hát a hajóút elég botrányosra sikerült, tök más helyre vittek, mint ahogy az ígérték, a part (ami a nemz.park területén volt!!) tele volt szeméttel, wc-papírral, és egyéb ehhez tartozó cuccal :? A Kornati sem tetszett igazából, szóval ez nagy csalódás volt. Az utazásszervezőknél reklamáltunk is, hogy nem ezt ígérték, és végül 1 órányi reklamáció után kaptunk vissza némi „kártérítést”. Szóval érdekes volt az a nap… :shock: De ezt leszámítva jó volt, főleg, hogy minden nap tudtunk pancsizni. Ja, és persze azt leszámítva, hogy a nyaralás felét betegen töltöttem, mert az egyik lány, akivel mentünk betegen érkezett, és így szerda óta beteg vagyok (durva torokfájás, aztán nátha – min. 100 zsepit elfogyasztottam – tegnap óta meg csúnyán köhögök is), de legalább már kifelé megyek belőle. Szóval összességében azért jó volt, de a tavalyi nyaralás jobb volt; most annyiból volt viszont nagyon jó, hogy az idő fantasztikus volt, és rengeteget tudtunk pancsizni :D:D Képeket elvileg még ma kaptok :D

Később még jövök, most fogunk ebédelni. Eddig ment a mosás, takarítás, pakolászás, meg férjecském rendbe tette a kertet… :D
Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci Drága!!!!

De tuti lehetett!!!!Sajnálom,hogy nem minden volt tuti! :wink:De a lényeg hogy kipihentétek magatok! :) Jobbulást!!! :wink: Várjuk majd a képeket!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Úgy hiányoztatok:)
NA eddig bírtam a pihenést, vagyis dobáltam magam az ágybanjobbra balra, szenvedtem.
KÉsz ma eldöntöttem hoyg eélég volt, átjöttem anyuékhoz.
Na szóval képzeljétek 3-ból 3 beindult:)
A kis édesek közül az egyik már 9 sejtes volt mire beértünk:)
2-öt kaptunk vissza egy fagyi.
Nem tudom mi lesz mert a hasam folyamatosan fáj hogl erősen hol kevésbé erősen.
a mellem viszont kezd feszülni meg fájni....
Na jó nem kombinálok.
Sajna csütörtökön senkivel nm tudtam találkozni mert bár 10-re hívtak be mi odaértünk 1/210 -re és közölték hoyg azonnal menjek a műtőbe, képzelhetitek hogy beszatam, de ez tényleg nem fájt és végre megnevetettem a tanárúrat is:)
Holnap még nem dolgozom, de péntektől igen, nekem ez a fekvés nem való, nem tehetek róla:(
Valahogy úgy érzem nem ezen múlik...
Mindenkit puszilok, megyek eszem tovább, már lassan vágósúlyba kerülök:)
madrin

Madrin!!!!!

Ugy híányoztál nekem!!!!!Örülök ,hogy minden rendben!!!!Ha eddig irtad a pihit hát ez van!!!! :wink: Te érzed mit birsz,ha ugy érzed nem birsz feküdni !!!! :wink: Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Erika Drága!!!

Se pű,se mail?! :roll: Nem akar ide érni egyik sem!!!Holnapra millió drukk neked Kedves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi Nyunyi aranyos vagy:)
Azért izgulok rendesen hol úgy érzem hogy lázas vagyok..pedig csak meleg van, aztán meg 10 percenként futok a wc-re, pedig csak az utro...
nem egyszerű,pont azt mondtam a páomnak hogy a rossza hírt is elviselem csak ne kellene szeptember 3-ig várni..
Na mindegy csak pozitívan lehet ehhez hozzáállni.
madrin

Madrin Drága!!!

Én is állandóan wc re jártam!!!kö... utro! :x Tudom könnyű mondani,de csak pózitívan!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++ 8) Hamar itt van 3 -a!!!És szerintem nagyon bóldog leszel 3 án!!!Valami azt súgja!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lánykák!!!

Elköszönök,mára,jönnek vendégek!!!JÓCCAKÁT!!!Holnap jöök!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Helló lányok!
Hát nem unatkoztam ezen a hétvégén sem :D Elmentek anyósomék is. Egész jól sikerült minden.

Madrin, megy a drukk nagyon. Azért ne erőltesd túl magad. Nem véletlenül írják rá a záróra, hogy betegállományba vétele indokolt. Filmek és a könyvek sem kötnek le???

Sehike, valóban, már sajnos a beültetéseket számolják, nem pedig a punkciókat. Ha nem akarod, hogy a fagyis beültetést is beleszámolják az 5 támogatottba, akkor fizethetsz 100 000 Ft-ot :(

Mennek a drukkok mindenkiért. Majd megnézem a táblázatot, hogy kiért mikor kell szurkolni. Egyelőre úgy érzem magam, mint akit kicentriztek. Megyek és a holnapi munkára rendberakom magam (hajmosás, manikűr stb.)

További kellemes hétvégét mindenkinek!
süni76

Zsókuci, örülök hogy itthon vagy, legfőképpen annak, hogy viszonylag jól sikerült a nyaralás. Elfogyott a Tequila???? Én a goldot jobban szeretem :D
süni76

Erika
akkor az igért Kép holnapra!!!

Nyunyi
Nekem csak 4.-én kell mennem :?

Sehike
Köszi jól vagyok,szúróm magam ezerrel.Most igazán nem is foglalkozom ezzel,mert leköt az allergia!Kb.10-12 éve volt egyszer,de most nagyon ki jött rajtam :(
Sajna nem tudom beültinél mennyit kell fizetni,talán BIbar tudná megmondani!Azt tudom,ha most a fagyinál leperkálsz 100 ezret akkor nem számítják bele!

Madrin
Ahogy érzed!De azért csak lightosan!!!MIllió Kép

Zsókuci
Az a lényeg,hogy jól éreztétek magatokat!Hajókázással már mi is megjártuk,levontuk a tanulságot többet nem megyünk hajózni!Mi mindíg Makarska környékére megyünk és ott még soha nem csalódtunk a szállásban és a vendégszeretetben sem.Várjuk a képeket!!!

Manda
Neked is küldöm és tessék jelentkezni!!!!!!
gabicsibe

Törpe!

Igen már csak 2-t kell aludni!!!!!!
Már alig bírom kivárni, hogy visszakapjam őket!
A barátnőmtől már megrendeltem a filmeket, meg a könyveket:D

Jó éjt Lányok!
nika28

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jezsoerika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nagy drukkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Gabicsibém!

4 én mire kell menned?? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi:

Nem semmi, hogy egy gyerek mellett így ráérsz és ilyen sokat tudsz ide írni, irigylésre méltó. :o

Zsebi, Lexi, Kriszti:
Hol vagytok? Mi van veletek? Hahóóóó
Vendég

Sziasztok!
Hol vagytok lányok? Kriszta, Lexi, Zsókuci??????
Tiszta depi vagyok péntek du óta nyomtam az ágyat ez nem hiányzott, felfáztam de nagyon voltunk ügyeleten kaptam antibiotikumot egy lónak való adagot. Ma megyek nőgyogyihoz mert lehet a petefészkek sincsenek jól. Hát ekkora szerencsétlenség nem lehetek! Ha van tippetek amivel hama meggyógyulhatnék az jó lenne. Mert 8.-án kezdeném a szurikat.
Kriszta írtam pü-t !

gyertek lányok olyan üres nélkületek a fórum!! :cry: :cry: :cry: :cry:
nikó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: