Rita, én is éltem kint Hollandiában félévig, Bredában, de én tanulni mentem, szóval az teljesen más tészta! A hollandokra egyébként nem jellemző ez a kizsákmányolás, eléggé szabadelvűek és modernek, biztos sikerült belenyúlnia szegénynek
Gyuzsó, köszönjük a köszöntést!
Györgyi? megint utaztok?
Gyonvi, ugye mint elég hosszan írtam, mi is császárrral szültünk és kb. 4 órával később látta,mcsak Danit először és nagyon önálló gyerek, szinte egész nap egyedül eljátszik, persze ez is idővel alakult ki, meg én alakítottam így
Gabi, Ancsa ezen a héten jön haza nyaralásból!
Velem ma olyan történt, hogy el se hiszem! Tescoban voltunk férjemmel, ő külön vásárolt, én Danival nézelődtem, erre azt látom, h egy jól öltözött, 30as nő a barátnőjével "vásárol", miközben a 2 éves kisfiát püfölte/rángatta ezerrel, mindezt azért, mert nem hagyta abba a sírást!!! és már tiszta piros volt a gyerek feje, mindenki őket nézte, még az eladók is és amikor véletlenül nekem jött a babakocsival, tök megváltozott az arca, kedvesen 3x bocsánatot kért, aztán visszafordult a kisfia felé és folytatta tovább (egyébként 3x is beléjük botlottam)...na, gondolhatjátok, nekem több se kellett, amikor már harmadszorra láttam, h nem hagyja abba, utána eredtem és kiosztottam, h mégis mit művel ezzel a szerencsétlen gyerekkel és nézzen már rá, hogy hogy néz ki szegény a veréstől, erre először teljesen ledöbbent, látszott, h még nem szólt neki senki, h esetleg nem így kéne gyereket nevelni, aztán olyan baromságokat mondott, hogy őrület, pl. majd meglátom, az enyém is ilyen lesz, mármint Dani és hogy már 3/4 órája ezt csinálja a gyerek és megőrül tőle! meg hogy cserélhetünk is, ha akarok (mindeközben Dani a babakocsiban aludt, mint egy kisangyal), én meg próbáltam neki racionálisan érvelni, de elég nehezen ment, mert a gyerek látványától teljesen felment bennem a pumpa (amikor először láttam őket, sírva mentem Andrishoz, annyira szörnyű volt) persze ott hagytam a végén vagy ő engem, már nem is tudom, rég voltam már ennyire zaklatott, de örülök, h utána mentem, mert 3x botlottam beléjük 15 perc alatt és mindig csak azt láttam, h veri, aztán miután rászóltam, 10 perccel később láttam őket a pénztárnál és már nem verte, lehet, h rájött, h nem így kéne, meg nem ott...tudom, h biztos nem sokat ért, amit tettem, de hátha elgondolkozott rajta, plusz az én lelkiismeretem miatt is muszáj volt...na bocsi, h ilyen hosszan, de nem bírtam ezt magamban tartani!