A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Kaska! Van egy 4 éves kislányom, ez a második babám.

Mariann! Nagy gratula Marci babádhoz. Sok boldogságot és egészséget kívánok! És mihamarabb legyen otthon!

Nelli
nelli2

Jó reggelt Lányok!

Elõször is Mariannak gratulálok! Remélem, mielõbb együtt lehet a családKép

Tali - Kaska,
OK, akkor legyen 11-kor a fõbejárat elõtt. Mintha még EAncsi jelezte volna, hogy neki jó a szerda...?
Közben egyébként azon gondolkoztam, hogy - túl azon persze, hogy végre találkozunk páran - kedvezmény ügyben tuti le lehet vadászni 1-2 plussz kismamit, ha az ember véletlenül egyedül megy, vagy becsatlakozni egy csoporthoz a pénztár elõtt... Bár nemtom, hogy van ez megcsinálva, esetleg igazolni kell, hogy tényleg együtt vagyunk...?Kép

Barbi,
csak nem akarsz ottragadni a 27. héten? Bár így az utolsó harmadban az ember tényleg visszasírja néha a középsõt...Kép

Ildianyu,
vigyázz magatokra, pihi, semmi rohangászás...de gondolom ezt a doki is mondta. Drukkolok nektek..Kép

Na, jó, védõnéni ügyben megnyugtattatok, én már csak 1x megyek hozzá, amikor is megkapjuk a recepteket fürdetõ+miegymás ügyben.

Lányok, story következik:
Tegnap a papás felkészítõn volt 2-3 kismama, aki egyedül jött. Adtak egy adatlapot, amit ki kellett tölteni anyu+apu adataival. A kritikus pont, amit fejbõl ugye nehéz, a taj szám volt. Elõttünk ült egy mami, 6-7. hónapban kb. nyúl a telefonért, és jól hallhatóan telefonálni kezd: "Szia, Laci, meg tudod mondani a taj számodat...? Aha... És mikor születtél...? És hol is?" (!!!)
A terem halkan felmorajlott, a párok egymásra néztek, én is megszorítottam a férjem kezét, hogy ez tök ciki. Még ha az anyja vezetéknevét kérdezte volna, azt mondom, elmegy, de hogy a szülinapját se tudja...?!!

Évi,
te már ismered a fenti sztoritKép Tegnap este néztem a szüléses mûsort a Voxon, amit javasoltál - te átlag hányszor pityeredsz el 1-1 ilyen mûsoron? Nekem tegnap 2x is sikerült orrot fújnomKép Annyira édik az újszülöttek, kis gyûrött gumibabák, de mind gyönyörû!

Megyek tornázni,
sziasztok
Elli
33+6
ellimami

Sziasztok Kismamik!

Mariann,
óriási gratula Marcihoz,remélem hamarosan otthon lehettek hármasban és a horrornak örökre vége.Minden jót és hatalmas drukk,hogy Marci gyorsan megerõsödjön és már a saját ágyacskájában aludjon!!!Kitartás!!!!!!!!!
Szeretném megköszönni neked ezúton is a 13.helyet.Ez ugyanis a szerencseszámom.Hozzon nektek is szerencsét!!!!

Kaska és többiek,
a 11 óra szerdán tökéletes,szerintem Ellinek is,de biztosan fog még õ is jelentkezni.Akkor a pláza elõtt találkozunk, a bejárat környékén.Én kispapival és egy hosszú listával megyek.Remélem minél több még beszerzendõ dolgot meg fogunk tudni itt vásárolni és megint csökken egy kicsit a lista tartalma. :-)

Üdv Mindenkinek
úgy látom ma megint nagyon meleg lesz

Évi + Petra baba_33+5
Évi_24

Sziasztok!

Akkor 11-kor találkozunk a plaza elõtt a parkolóban? Mi Coryval egy fehér Opel Astrával megyünk (nagy kék céges logóval van körbematricázva, de nem rendeõrautóKép).
Benneteket hogyan ismerünk meg (azon kívül, hogy mindenki pocis leszKép, de ez itt nem lesz talán olyan rendkívüli)?

Manócs, olyan jó lenne, ha el tudnál jönni!!!!Végre találkozhatnánk.

Anikó
18+4
eancsi

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]<PLUS358407384624@SMSGATEWAY.BWARE.IT>[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Tue, 6 May 2003 09:05:57 +0200[/size]
[size=-1]Subject:[/size] [size=-1]GSM short message from +358407384624 [/size]</pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
proba

GSM phone +358407384624
--

This service is offered by BWARE Technologies http://www.bware.it/
mailgateway

Sziasztok!

Tiszta izgi ez az egész tali,mint egy osztálytalálkozó,ahol félsz,hogy senkit nem fogsz megismerni. :-)Kinyomtattam Kaska listáját a kismamikról és a nevek mellé irogatom,kirõl mit lehet tudni,mivel és kivel jön,esetleg telefonszám,ha tudom valakiét,bár az még csak kettõ van.

Én kispapival és egy világoszöld Ford Focus-al leszek. + egy egyre hatalmasodó pocakkal. :-)

Évi+Petrus_33+5
Évi_24

Csak én próbálkoztam. Kép

Mariann, most biztos a kórházban vagy Marcinál, de ha lesz eröd...nagyon várjuk, mi történt.

Dinihe,
köszi a szülés-storyt, még egyszer gratula Kép

Nyuszimanó
drukk az uh-hoz. Bizti nagyon szép élmény lesz, majd gyere mesélni. Amint látod, nem vagyok a kórházban. Kép De 3/4 2-ig még nincs kizárva, hogy bekerüljek. Kép

Tündimami,
de jó, hogy jobban vagy! Kép Pihizz sokat.

Zsuzsófi,
ilyen izgalmakat! Kép Ügyesen megoldotta Bence/Anna-baba.Kép

Nadine Kép
gratula a dobogós helyhez. Mi volt ma a dokinál?

Lányok, Kispapim ma szervizbe vitte a kocsit!! Izgi. Pár órára otthagyja, bár nem szedik szét nagyon, nincs elromolva. Na ha erre se megy el a magzatvizem, akkor nem marad más, be kell tennem a fülembe fülbevalókat. Kép

Pálma
39+6
pálma

Sziasztok Kismamik!

Hétfõ helyett ma írok Nektek nehány sorocskát. Gratula az új anyukáknak! &#61514;

Évi 24, légy üdvözölve köztünk &#8211; bár nem fair, hogy kitúrsz a nyugis 41. helyemrõl! &#61514;&#61514;&#61514; Na jó, látod, hogy nem haragszom.

Cory, remélem már minden rendben van Veled!

Kaska, látom, hogy jönnek Kismamik, ez így a jó! &#61514;&#61514;&#61514; Nemi ügyekben padig 50% pont annyival több a semminél &#8211; már csak az kell, hogy Õ is azt akarja, amit türelmetlen Kisszülei! &#61514;&#61514;&#61514; Ez tetszik, ez a macis óriskígyózás, meg ez a lázas készülõdés is! &#61514;

Ildianyu, ügyi vagy, most már csak a védésére koncentrálj! &#61514;

Angi, gyönyörû pocid van! &#61514; Én már nagyon irigylem a pocakot mindenkitõl. A párom csak neveti, hogy még a pocakos bácsik után is megfordulok &#61514;&#61514;&#61514;&#61514;&#61514;

Pálma, ezt a nagy nyugalmat! &#61514;&#61514; Szerintem Te a gép elõl fogsz elegánsan kórházba vonulni &#61514;&#61514;

Elli, látod mégsem feledte el Kispapid a meglepit! &#61514;&#61514;&#61514; Én egyébként a következõ módszert választottam Kispapival: ha azt akarom, hogy valamit ne feledjen el, akkor emlékeztetem rá reggel. Olyankor estig tutira kiagyal valami frappáns meglepit! (A húsvéti locsolkodást bezzeg nem felejtette el: ágyba kaptam a finom nedût!) &#61514;&#61514;&#61514; Így aztán az én kívánságom is teljesül, meg õ sem érzi magát kínosan a feledékenysége miatt. &#61514;&#61514;&#61514;&#61514;&#61514; Ja, Kismamák napjára rengeteg cirógatást kaptam (igaz, máskor is &#61514;), folyton ott settenkedett körülöttem, na meg egy szexi 3 részes fürdõrühát &#8211; mondván: ez pocakosan is remekül fog állni! &#61514;&#61514;&#61514;&#61514;&#61514; A storyd is megmosolyogtatott. &#61514;

Manócs, biztos meglett a minimumpontod, vagy még több is! &#61514; Azt mondják, a kismamák agya jobban fog mint más &#8220;halandó&#8221; társaiké, s ráadásul a tanulás miatt a babók is okosabbak lesznek! &#61514;&#61514;&#61514;&#61514; Szorítok a maradék sikeres vizsgáidhoz.

Nelli, remek, légy üdvözölve! Végre nem én vagyok a sereghajtó! &#61514;&#61514;&#61514;&#61514;&#61514;

Zsófi, remek a fotó! &#61514;&#61514;&#61514;&#61514;

Mariann, gratulálok és remélem mielõbb otthon lesz Veletek a kis Marci (aki nem is oyan kicsi!) &#61514;&#61514;&#61514;

Barbi, hogy bírjátok ezt a hosszú telet? Én már tutira depis lettem volna tõle. &#61514;&#61514;&#61514; Gratula a remek eredményeidhez!

Tegnap ismét talákoztunk Kicsikincsemmel! &#61514;&#61514;&#61514;&#61514;&#61514; Már 3 cm-esek vagyunk, remekül csillogott a burok, látszott a köldökzsinór, meg a szikhólyag vagy mi. &#61514;&#61514;&#61514; Sõt, már Kispapi látja a kezecskéket-lábacskákat is! &#61514;&#61514;&#61514; Kiderült, hogy a leleteim csodálatosak, viszont sikerült közben összeszednem 1 kis gyulladást, amire antibiotikumot kaptam. A dokim megnyugtatott, hogy ez nem fog ártani a Kicsikincsemnek. Legközelebb május végén, június elején kell menni a dokihoz.
Csütörtökön megyünk a védõnõhöz a kiskönyvért. Na utána lehet gondolkoni azon, hogy hogy és mikor jelentjük be a családnak Kicsikincsünk érkezését! &#61514;&#61514;&#61514; Ti hogy oldottátok meg ezt?
Ja a kiírásom folyton változik. Elõször december 10 volt a dátum, majd 12, most meg az UH-n 16. Ha ez így megy tovább, akkor a Karácsonyt fogjuk bent tölteni! &#61514;&#61514;&#61514;&#61514;&#61514;
Babaruhamosásügyileg már egész felvilágosult lettem. &#61514;&#61514;&#61514;&#61514;&#61514; Még annyira az elején tartunk mindennek, hogy ezekre a dolgokra még csak gondolni semvolt idõm. &#61514;

Finises mamiknak drukkhegyek!!!!!!!!! Plázázó kismamiknak pedig jó vásárlást!

Na ez jó hosszúra sikeredett, de olyan ritkán tudok csak írni ide, hogy valamikor valahogy be kell pótolni! &#61514;&#61514;&#61514;

Boró 8+6
femõke

Még mielõtt elkezditek megfejteni a Rejtvényt: &#61514 = mosolyjel. Sajna a gép nem vette be. Bocs a kellemetlenségért, majd csak összejön 1x.

Boró
femõke

Sziasztok!

Labor: én most megyek a 4.-re. Volt egy az elején, aztán a 16. héten AFP-vel, utána a 26. héten a cukros és most megyek még egyre, hogy rendben van-e még a vasam.

Anikó!
Mi is egy fehér Opel Astrával megyünk, de egyenlõre nincs körbematricázva, csak simán kombi. Kép

Pálma!
Neked is ajánlom, ha elég bátor vagy a borókateát. Nekem másnap megszületett Miki. Másnak nem ajánlom, csak a legvégén, mert korábban vetélést okozhat( megindítja a szülést).

A dobogósoknak drukkhegyek! Kép

Magdi
33+2
gallainémagdi

Nagyon érdekes képet mutathattok, amikor egy helyen több pocakos kismama megjelenik. Mosolygok, ha elképzelem. Aranyosak lesztek.

Hagy kérdezzem meg, hogy a védõnõhöz a 9-10. héten elég lemenni, ugye?

Nelli
nelli2

Sziasztok Mamik!

Gondolom már vígan taliztok - jó szórakozást!
Köszi a kedves ujrafogadtatást - mindig jó kedvem lesz Tõletek! Kép

Mariann!
Óriási gratulahegyek Marcihoz (szép súllyal született) - nagyon sok boldit kívánok hozzá és szorítok, hogy minél hamarábbb vége legyen a szörnyûségeknek és együtt lehessetek! KépKépKépKép

Zsófi!
Szegényke, jól megijedhedtél - de örülök, hogy minden rendben van veletek.Tetszik a kép, remélem azért nem a számítógép lesz az elsõ kedvenc szórakozása Picuromnak!Kép (Ha viszont a papájára lesz...) Kép

Nadine, Manócska!
Gratula a vizsgákhoz és továbbra is tart a drukk! Kép

Ildianyu!
Szorítok Neked is hogy minden rendben legyen. A kórházban pedig semmi különöseet nem csináltak (szerencsére), csak kaptam egy éjszakán keresztül infúziót és másnaptól gyógyszert pocikeményedés ellen (kissé megrövidült a méhnyak -pár mm-t, és a külsõ méhszáj is pár mm-t kinyílt) ami segített is és méhszájilag semmit nem romlott a helyzetKép. Még mindig van keményedés párszor egy nap, de ez már a norma és lassan kimarad a gyógyszer is. Kép A dokik szerint még nyugodtan túl is hordhatom - ilyen a tapasztalat. Kép Szivesen túlhordom, ha kell, csak hamarébb ne jöjjön, de ezzel kapcsolatban már megegyeztünk Picurral is! Kép

Elli!
Tényleg fura egy ilyen feleség, már csak az érdekelne, hogy a férje tudja-e a hölgy adatait! Kép

Pálma!
Drukkolok ám - biztosan nagyon fog tetszeni a fülbevalód a kicsinek is! Kép

Lányok!
Szerintetek milyen a legjobb öltözék a pici babának, ha jövünk haza a kórházból (júliusban és a kocsinkban nincs légkondi)? És rakjam õt a mózeskosárba, vagy inkább a karomon maradjon?

Kaska!
Akartam én jelentkezni Kispapim segítségével, de sajnos nagyon elfoglalt volt és sokat szaladgált miattam a kórházba (kaját hordott, mert az ottani ehetetlen volt és így is lefogytam 2 kg-t) és sajnos hanyagolta a munkáját, nem akartam még jobban terhelni.
Várjuk a képeket a taliról!Kép

Tündimami
30+0 (Juhhé!!! Kép)
tündimami

Sziasztok Lányok,

Tali ügyben szerintem (mivel úgyis a bejáratnál találkozunk) lehet, hogy nem a kocsi, hanem a saját ruházat/kinézet lenne érdekes, nem?Kép
Szal' én meg a plussz 1 kismami egy türkizkék Suzuki Swiftel jövünk, de ez ugye mellékes. Én szõke, félhosszú, nemvékony,Kép vizesbokás,Kép valszeg nadrágban leszek plussz barna kockás rövid ujjú ingben, papuccsal. Ha mégsem abban megyek, majd lobogtatom a kezemben...Kép A másik kismami elég jellegzetes, õ vékonyabb nálam, bazi nagy pocak, (máj. 14-re van kiírva)és rövid nagyonvörös haj.

Kaska,
ha nagyjából stimmel a profilodban lévõ kép (csak az esküvõset látom)a hajszín meg a vigyor Kép akkor szerintem megismerünk téged is, Évivel meg ismerjük egymást...

Arra is gondoltam, hogy lehetne valami a kezünkben, hogy megismerjük egymást, mittudomén, mindenkinél egy 1/2 literes ásványvíz...Kép?? Az úgyis elfogy...Vagy ez idióta 5let?

Még benézek estefelé, hogy ki-mit ír...

Nelli,
én a dokitól anno kaptam tel. számot is, és a védõnéni telefonban azt mondta, hogy akkor menjek hozzá, ha megvannak az elsõ leleteim (vérvétel, vizeléet, esetleg 1 uh a baba "létérõl"...) Mert õ akkor állítja ki a kiskönyvet, anélkül meg ugye minek mennél? Szept 10-i utolsó mensire nekem dec 4-i az elsõ védõnéni látogatásom+kiskönyvem, úgyhogy bõven ráérsz szerintem! a leletek a fontosak. De a legtutibb persze, ha rácsörögsz a védõnõre.

Na, sziasztok

Elli
33+6
ellimami

Elli!

Köszönöm a tájékoztatót. Én annak idején, amikor a védõnõhöz mentem, nem kellettek leletek, hanem abba írták bele a dokik a vizsgálat eredményét. Ez változott?
De majd rákérdezek.

Nelli
nelli2

Lányok!

Feltettem egy képet a profilomba. A babóca a barátnõmé. Éppen megnyugtatni próbáltam, de õ inkább éhes volt. Ebben még van mit fejlõdni. Kép.
Egyébként szemüveges vagyok, az még hiányzik a képrõl.
Igy talán könnyebben meg tudjuk ismerni egymást.

Anikó
eancsi

Sziasztok!

Emlékszik még valaki rám?
A sztorival adós vagyok. Kitartás, csak meglesz elõbb-utóbb...

Azért jöttem, hogy csináljak friss képes profilt. De azóta eltûnt a montázsolós programunk. Majd Kedvesemet meginterjúvolom, akkor nem ússzátok meg!

Snoopy+Levi(9nap)

KépKép
snoopy

Sziasztok!

Gratulálok az újdonsült kisbabákhoz, Szonjához és Marcihoz.
Én újra 1-et elõrébb léptem. Sajnos a szüléstõl meg messzebb Kép. Tegnap voltam ultrahangon. A jó hír, hogy most már biztosan kislány lesz Kép. Megmutatta magát teljes valójában. Viszont leméricskélték, és az alapján július 10. helyett majd csak valószínûleg július 24-26. táján fog elõbújni. Nagyon hosszú lesz a július, azt hiszem. És nagyon remélem, hogy meggondolja magát és elõbb jön. Kép Mivel én nem vagyok egy túl magas ember, a párom sem langaléta, lehet, hogy azért kisebbek még a méretei. Ez persze csak titkon remélem. Már csak azért is, mert ha a becsült súlyát veszem (ami már 1.4 kg Kép ), akkor meg teljesen idõben vagyunk.

Friss anyukák, volt valakinek hasonló tapasztalata?

Köszi

Tünde
csibe21

Sziasztok!

Mariann! Gratula Marci babádhoz!

Zsófi,
Jól megijesztett a baba, de az a lényeg, hogy minden rendben van.

Nadine,
Gratulálok a vizsgáidhoz, én már nem mernék vizsgázni. Bár sokan azt is furcsállják, hogy még dolgozom. Igaz itthon.

Angi
A szárítógép utáni vasaláson elõször én is gondolkoztam, de a vasaló sokkal melegebb ezért mindent ki is vasaltam. A köldökcsonk leesése után nem fogok vasalni. Mi is egy csomó helyre vagyunk hivatalosak a szülésig, amit lehet azt finoman lemondom.

Pálma,
Hatalmas a pocid, az enyém csak 126 cm.

Elli,
Nekem durvább történetem van, tegnap a laborban odajön hozzám egy nagyon koszos, nagyon fiatal kismama, nagyon koszos 1 éves körüli gyerekkel, "Mongya mán meg ha vérvételre gyüttem, itt kõ sorba áni?" Kezembe nyomta a beutalóját, közben a gagyarászó gyerekre rászólt KUSS! 15 éves volt. Szerintem nem tudott olvasni.

Snoopy,
Persze, hogy emlékezünk, várjuk nagyon a történetet. Gratula Levihez.

Talizók,
Én is szerettem volna talira menni, de párom nem ér rá. Kellene valami babanetes kitûzõt csinálni csináltatni, akkor nem csak a talik alkalmával ismernénk meg egymást hanem máshol is.

Hú már majdnem dobogós vagyok! Ma voltunk orvosnál, minden OK. Ctg-n egy darabig aludt a lurkó, bezzeg amikor mentünk, a kocsiban akkorákat döfködött a hólyagomba, hogy azt hittem szégyenszemre bepisilek. A méhszájam zárt és fenn van C3100.
Ari

Sziasztok!

Tünde,
nekem pont ellentétes az esetem a Tieddel. Az UH szerint május 7-én már érkezhetne Noémi ( a méretei szerint ), de a "hivatalos" számítások szerint meg május 27-28-án várható. De emlékszem, a terhesség közepe táján meg az UH május közepére mondta - szóval a Te babád is nõhet még hirtelen akkorát, hogy akár mégis július 10-e fog bejönni. Kép

Elli, Évi
mikor van a Voxon ez a szülés-story? Kíváncsi lennék rá... csak hogy tudjam, mi vár rám. Kép

Nagyjából visszaolvasgattam, úgyhogy szeretnék minden friss anyukának nagyon sok boldogságot kívánni és gratula a kisbabákhoz!
Dinihe, jó, hogy nálatok volt pezsgõfürdõ; biztosan "élvezném" én is - a körülményekhez képest persze. Kép
Sajna az én kórházamban semmi extra sincsen... Habár ha belegondolok, igazán szép, napos a szülõszoba, úgyhogy akár 40 fok is lehet bent napközben. Remélem, este szülök... Kép Kép Kép

Mariann,
örülök, hogy jól vagytok mindannyian és remélem a szülés horror részét mihamarább elfeledteti veled a kis Marci-babád! Kép

Kaska,
már kezdtem azt hinni, csak én vagyok ilyen "nyûgös", ha oldalt fekszem. Mert nekem is fáj a csipõm. Dehát hogyan lehetne másképp aludni?!

Nadine,
ez fura, hogy ilyen sokszor jár ki Hozzátok a védõnõ. Nálam csak egyszer volt. Szerencsém van vele, nagyon szimpi.

Lányok, megkérdeznék valamit. Lehet, hogy bután fog hangzani. Én a múlt héten voltam elõször CTG-n és ugye az a gép méri a méhösszehúzódásokat is. Jól tudom? Ha méri, akkor mi az az érték, ami már "komolyabbnak" számít? Holnap is megyek és olyan jó lenne tudni, mit is mutat az gép. Múltkor elég mufurc volt a nõvérke, aki csinálta, meg sem mertem mukkani.

Köszi

Ch.
37

Chrissy

Kép
chrissy

Mariann,
Sok-sok boldogsagot kivanok pici Marcikadhoz, es mielobbi erore kapast, valamint sok taplalo anyatejcit az Urfinak!

Zsuzsi
zsuzsi74

Chrissy,

HAllo Baby! hétfõnként 20.15-kor a Vox-on.Nagyon izgi én még mikor nem is voltam terhes is néztem,lassan két éve biztos nézem.Egy darabig abbahagyták és most megy 12 új rész.

Azt hittem,hogy csak a mi várható szülésidõpontunk ilyen kacifántos,de ahogy elnézem a mienk nem is változik olyan sokat a tieitekhez képest.Végülis a babák akkor jönnek,mikor õk szeretnének. :-)

üdv
Évi+Petra baba_33+5
Évi_24

Évi,
sztem én "abból a részbõl" kimaradtam, amikor írtad, hogy kacifántos Petra baba érkezése. Miért, nálatok is mást mond a doki meg az Uh? Azt láttam a táblázatban, hogy június végére meg a közepére is várható akár a baba. Kép

De jó lenne egy kicsit okosabbnak lenni! De persze igaz, hogy úgyis a baba dönti el, mikor akar kijelentkezni a pociból. Kép

Ch.

Chrissy

Kép
chrissy

SZiasztok!

Már nagyon várom a holnapi talit Kép Én kék szoknyában és kék pólóban leszek, és kövér vagyok. Ja, és a profilban látható gazfickó után fogok rohangálni Kép

cory 17+1

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Mariann, Beus74!

Gratula a babákhoz! Minden szépet és jót, sok tejcit és nyugodt éjszakákat!

Urszila, aki már nosztalgiázik, hogy dejóisvoltpocakkal!Kép
urszila

Sziasztok,

a kánikulára való tekintettel elõástam egy kék alapon apró fehérmintás rucit/zsákot. Asszem' az lesz a megfelelõ viselet, a kockás inget itthon hagyom...

Cory szókimondó és önkritikus sorait olvasva elszégyelltem magam... Az elõzõ jelentkezésemkor írt diplomatikus "nemvékony" természetesen uaz. mint "kövér" Kép
Csak én nem voltam olyan bátor, mint Cory. Minden tiszteletem a tied, ha minden jól megy, holnap személyesen is tisztelgekKép

Ma voltam dokinál, megnézte a 2 hete készült labort. Aszonta' a hemoglobinszintet 120-130 körül "szeretik", az enyém csak 114. Ez még nem gáz (100 körül/alatt gond), de azért írt fel napi 2x1 Tardegferont (? olyan rondán ír!!) 2-3 hétig. Aszonta, a hemogl. az oxigént szállítja a babónak meg nekem, nem szeretné ha tovább csökkenne, de nagy baj persze nincs.
Csak azért írom, mert minha vki már kérdezett volna hemoglobinról...
Amúgy minden ok, most már 2 hét múlva megyek, aszonta ez a "célegyenes", bár a méhszáj tök zárt, "jól tart"...

Holnap akkor talizunk!
Sziasztok!
Elli
33+6
ellimami

Sziasztok!

Látom mindenki nagyon készül a holnapi talira.Én még fogalmam sincs mibe leszek,talan egy térdig érõ,rövid ujjú, fekete alapon,apró virágmintás kismamruciban,kis hátizsákkal.Legfeltünõbb ismertetõjegyem a kispapi lesz,aki szolidaritásból szintén pocakot növesztett. :-)
Ásványvíz is lesz nálam,ha akarjátok a kezemben viszem. :-)

Chrissy,
nekem ha a menstruációm alapján számolnák a szülés várható idõpontját,akkor most május 24-én megszülnék.Azt hiszem ez nem fog bekövetkezni.:-(
A baba méretei alapján meghatározott idõpontokra tudunk már csak hagyatkozni,ami volt már július 7.is,június 23,24.És most a legutolsó verzió a június 27.Szóval minden alkalommal változik. A táblában lévõ jún.19.pedig a Kaska féle 40+0-ra van kiszámolva. :-)
Elég izgi ez az egész,de talán jobb is,így biztos váratlanul fog érkezni és nem kell annyit izgulni elõtte.
Csütörtökön megyünk 4D-s ultrahangra,hát kíváncsi leszek a legújabb verzióra.

Holnap találkozunk!
Évi + Petra baba_33+5
Évi_24

Ellimami: az én súlyomnál nincs helye a nemvékonynak Kép vagy inkább Kép de hát ez van. Anyukám szerint utoljára 1 évesen volt normál súlyom. De már beletörõdtem, ez jutott.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó talizást holnap! Kép Kár, hogy nem mehetek. Kép Hihetetlen innen nézve, hogy otthon már kánikula van.

Pálma
39+6
pálma

Sziasztok!
Megvolt az ominózus uhKép, kicsit még a felkõk felett lebegek, olyan jó érzés tudni, hogy minden rendben van és annyira jó volt látni a kis PinduritKép

Minden rendben van a babóval (remélem, velem is), mindene tökéletes, állítólag olyan, amilyennek a nagy könyvben lennie kell. Még egyik doki mondta a másiknak is, nézd milyen szép szabályos ovális a koponya... szóval õk is örömködtek egy sort. Bébi rengeteget mocorgott, rugdosott, nevetve kérdezték, hogy érzem-e már a mocorgást. Na ná!!Kép Már rúgni is tudKép
Méretei alapján totál pontosan uaz a szülés várható idõpontja, mint ami eddig volt. Persze bébi titokzatoskodott, úgyhogy már nem tudom meg, kislány-e vagy kisfiú. Szóval ennyiKép

Köszi, hogy drukkoltatok!

Lányok, ti hogy bírjátok otthon azt a bolond idõjárást? Képtelenség, hogy május elején 33-35 fok legyen!!!!! Mi lesz akkor nyáron?
Itt "csak" szerény 18 fok volt ma árnyékban, de ez most olyan kellemes, jó érzés, hogy nem ömlik rólam a víz, rendesen kapok levegõt és azért nem is fázom.

Pálma!
Hát akkor ma nem lettél meglátogatva....Kép

Képzeljétek, elkezdtem kötni a babónak, gondoltam, nem lehet, hogy annak idején Doncinak kötöttem egy aranyos macis overált, és a 2. gyerkõcnek meg nem. Szóval nekiláttamKép Már majdnem a fele megvan, pedig még van pár hónapom vissza.

Ildianyu!
Szurkolok, hogy pocaklakó még maradjon egy ideig. Mit mondott a doki? Meg tudod oldani a pihenést? Tényleg nagyon szurkolok ám, sajna én tudom, milyen, ha korán jön egy bébiKép Most én is szeretném ezt elkerülni, sõt röhögjetek ki bátran, én pl. a kiírás napján akarok szülni, sõt azt se bánnám, ha 1-2 nappal túl kéne hordanom a bébit. Csak ne jöjjön elõbb. Jó kis perverz vágyaim vannak, mi?
Vigyázz magatokra!!!!!

Puszi: Nyuszimanóék (20.)
nyuszimano

Sziasztok!

Voltam ctg-n, szerencsére minden ok. Kicsit megnyugodtam. Viszont tök fura volt, mert Lilivel még olyan volt, hogy nyomkodni kellett, ha mozgott, most meg a gép érzékelte. És az volt a furcsa, hogy sokkal többször érzékelte, mint ahogy én éreztem. Ha nekem kellett volna nyomkodni, tuti, nem lett volna benne ennyi mozgás.

Snoopy!
De jó, hogy végre itt vagy! Nagyon érdekel ám a sztori! Kép Kép Kép

Kaska!
Pont ilyen gondjaim vannak az alvással.
Tényleg, próbáltad már a világítós és a fejhallgatós módszert a babafordításra? Kép

Jó talizást! Kép

Ildianyu
33
ildianyu

Nyuszimanó!
Emlékszem, hogy Donci hamar jött, és tök soká engedték ki a kórházból. Mekkora volt? És hanyadik héten született?
Ildianyu
ildianyu

Sziasztok lányok!
Gondolom, jó lesz a tali, jó nektek,hogy már ilyen idö van arra felé. Nem is sopánkodom többet, úgy is tudjátok, itt még tél van javában. (speciel 3 napja egyfolyában esik a hó)
Ellimami, ne igazán értettem a kérdésedet:
"csak nem akarsz ottragadni a 27. héten" Mármint Kanadában? Mert erre elég nagy az esély,ugyanis itt élünkKép Ha másmilyen értelemben értetted, akkor kéretik némi magyarázás.

Most kaptam kölcsönbe még néhány kismami ruhát, és persze vannak közte hosszú ujjúak, én balga még arra gondoltam,hogy ezeket nem is hozom el, de igy kinézve az ablakon minden csupa fehér, lehet jól tettem...

Snoopy, itt szerintem mindenki emlékszik Rád, és epekedve várja a történetedet, hogy miért is és hogyan kötöttetek ki az otthonszülésnél?

Pálma, el is felejtettem megdicsérni a profilodat, jó képeket válogattál be nagyon. Irtó édes a babasarok,már tényleg csak a bébi hiányzik bele, de arra sem kell már sokáig várnod!!Kép

(Apropó, van valakinek valami tippje, milyen progival lehet képeket össze-montázsolni? Ja, és persze olyan, amit a neten meg is lehet találni...)

Ma reggelre igen szép sárga folt lett a hálóingemen, pedig már napok óta nem volt ilyen, ráadásul a másik cicimböl,mint amelyik idáig "eresztett". Most akkor állandóan betétet kell hordanom, és akkor nem lehet több baleset. És még hátra van 3 hónap...

Na, ennyit mára, megyek és belevetem magam a házimunk a gyönyöreibe.(némi iróniával...)

Barbi
27+1

Kép
Kép
barbi

Na, megint jól átvertem magam, azt hittem otthon már szerda van, már számolni sem tudok...(bár egy nap ide-vagy oda nem igazán számit..)
Remélem Kaska nem kezdtél lázasan táblázatot javitani?Kép
27+0
Barbi

Barbi Kép

Köszike. Párom üzeni Neked, hogy a Gimp, www.gimp.org töltsd le a windowsos verziót. Aszongya, nehézkes kezelni, de mikor hallotta, hogy Neked kell, hozzátette gyorsan, Neked nem lesz gond. Kép (merthogy ügyes vagy a számítógépes dolgokban). Elli szerintem arra értette, amit Kaskának írtál, ne mozdítson már Téged erröl a helyröl. Kép

Megyek alukálni, jó éjt mindenkinek,
Pálma
39+6
pálma

Nyuszimanó!
Akkor nekem is perverz vágyaim vannak, mert én is a kiírásom napján szeretnék szülni, max. +-1 nap. Kép

Lányok!
Holnap nehogy otthon felejtsétek a várandós könyvet, mert kell a kedvezményhez. Kép

Jó éjszakát mindenkinek, finisesek hajrá!!!!!!

Magdi
33+2
gallainémagdi

Sziasztok!

Snoopy,
hogy a jo fenebe ne emlekeznenk Kép Kép Kép Tok jo, hogy ujra itthon Kép Kép Kép mindenki ezerrel varja a sztoridat Kép Kép Kép remelem, jol vagytok, es sok-sok boldogsagot Nektek Kép Kép Kép

Tali:
Kineztem mar akkor en is a ruhataram, farmer halaszgatyoban megyek meg a fekete tunikamban, ami ala veszek egy kek szivecskemintas polot. Vigyorogni tuti fogok :-))) de azert nem leszek olyan matyohimzes, mint az eskuvoi kepen :-)))

Ma megint elboklasztam a napot es szettapsoltam egy csomo zset, de szerintem jol :-) Vettem sztrecslepedoket, porszivos orrszivot, kisagyra akaszthato cuki zsebes izet, tetrapelusokat, magamnak bugyikat... es vegre-valahara uvegfesteket is, ugyhogy gyartani fogok ilyen csecsa logattyukat a kisagy fole :-)))
Viszont jol leamortizalodtam, a nagylabujjaimat kiette a szandalom :-( es egyszer csak beutott a krach: reggel meg jo tempoban elozgettem az oreg neniket a jardan, most meg felig terpeszben slattyogok, mint a csiga, mert nyilall a szemeremcsontom jaras kozben :-( Regen talan Leszter irt ilyesmirol.
Persze ha netan attol van, hogy Vilcsi bedugta a fejet a megfelelo helyre, akkor nem banom, ha a szulesig igy marad is :-))) De ha a popsijat dugta oda, akkor en megkajalom reggelire ezt a gyereket :-)))

Kispapa meg egy tunder :-), szetszedte a mosogepet, hogy kitakaritja az elcsunyult oblitos tartalyt, mielott a babarucikat mosnank :-))) De abba a rohadt tartalyba egyszeruen semmi pucoloeszkoz nem megy be :-( ugyhogy holnap meg azik a cloroxos vizben, aztan lesz ami lesz.

Hat ilyen allapotok uralkodnak :-)))

Barbi,
Neked is mehszajkozeli mehlepenyed volt? Nekem is, es tenyleg elmaszott :-)))
Tabla: miert javitottam volna, legutobb azt irtad, hogy pont jo, nem? :-))) Figyi, most mar varjuk ki a kovetkezot, addig en nem nyulok hozza :-)
Amugy nem en mozgatlak Benneteket, a tabla onjaro :-)))

Ellimami,
nem tudom, hogy lehetne igazolni, azt nem varhatjak el, hogy kommunaban eljunk :-))) Bar lehet, hogy 3asaval engednek be + majusi Kismamaujsag, es igy regisztralnak? Tenyleg, az ujsagot itthon ne hagyjam!
Asszem Tardyferon lesz, gyerekkoromban lattam tan apamnal ilyet.

Palma,
fulbevalok csinosak :-)))

Boroka,
en sok pozitiv hatasat felfedeztem a varandossagnak, pl. derusebb es optimistabb lettem, de hogy az AGYAM JOBBAN FOGNA, azt meg nem vettem eszre, sot :-))) Valahogy olyan gombolyuen gondolkodom, es a szogletes temak nehezen fernek a fejembe :-)))
Csaladnak bejelentes? En mar a ket csikos teszt utan kortelefont rendeztem :-)))

Nelli,
nekem a dokim mondta, hogy a 12. heten jelentkezzem be a vedononel az UH leletemmel es kapok kiskonyvet. Mas leletet nem kellett vinnem, sot a vedono irta ossze, hogy mi minden kell es mikor!

Tundimami,
Nem szemrehanyaskent mondtam, hogy izgultam, persze hogy volt egyeb bajotok is, mint netezgetni! Orulok annak, amit irtal, hogy hogy vagy most, bar kivancsi vagyok, a 39. heten mit mondasz majd a tulhordasrol ;-)
szerintem a mi gyerekeinknek a szamitogep mar olyan evidens lesz, mint nekunk a telefon. Persze en is szeretnem, ha olvasna is, de csak abban bizom, hogy ha latja, hogy en milyen betufuggo vagyok, csak elgondolkodik, hogy valami jo kell legyen abban... :-)
Kocsiba nem jobb a bebihordozo, mint a mozes?

Tunde,
mostanaban mindenkitol azt hallom, hogy a korai UHkra erdemes adni, mert akkor meg sokkal kevesebb az egyeni szorodas a fejlodesben! :-)

Ari,
es kesz vagytok a felujitassal, egyeb gyonyorusegekkel? :-)
Szerintem is kar, hogy nem tudsz jonni!
A sztori szomoru, es nem olyan ritka, mint gondolnank :-(

Chrissy,
egy vizagy talan tuti lenne :-))) bar meg nem probaltam, csak meseltek rola :-)))
Nalunk sincs sok extra a korhazban, de legkondi azert van :-) biztos, hogy Nalatok nincs?

Nyuszimano,
gratula a csucsszupi eredmenyekhez! :-)))
En most meg elegge birom a meleget, bar azert az optimumom ugy 25 fok korul van.
Dehogy rohoglek ki, csak amiota itt olvasok, meg nem talalkoztam olyan kismamival, akinek pontosan jott a babaja es ne lett volna legalabb KICSIT turelmetlen :-) Persze, ha Neked mar volt egy nehez idoszakod a tesoval, akkor ertheto, hogy nem szeretned megismetelni!

Ildianyu,
orulok a ctg jo hirnek :-)))
Nem, ezeket a modszereket a vegso ketsegbeeses idoszakara tartogatom :-)))

Finiseseknek: MEGADRUKK :-)))
Talisoknak: SZUPI LESZ :-)))
Mindenkinek puszi es jo ejt :-)))

Kaska
33+3
(hiaba, kedvenc vorosrokam is ejszakai allat :-)))
kaska

Ildianyu!
Donci a 28. héten (!!!) született, 1045 gramm volt és 35.5cm, szerencsére kutya baja és ez elõtt se volt semmilyen problémánk. Bár mindenkitõl azt hallom, leginkább otthoni magyar orvosoktól, hogy ha ez Mo.-on történik, nem lenne minden ilyen tökéletes, nem úsztuk volna meg pl. hallás-látás stb károsodás nélkül. De mázlinkra Finno.-ban született a bébiKép
Amúgy most már senki sem mondaná meg, milyen kicsi is volt, simán behozta a lemaradását, sõt sok olyan bébiismerõsöm van, akivel együtt kellett volna anno születnie és már simán lekörözte mind súly és centi ügyileg, mind mozgásilag, értelmileg.
Bocs lányok, hogy ennyit meséltem, ömlengtem róla, de olyan büszke vagyok rá, olyan remek kissrác lett belõleKép

Na puszi megyek, mert ébredezik a bébiKép
Nyuszimanóék
nyuszimano

Kaska! Köszi az infót, valahogy én is így gondolom. Hogy az UH eredménye elég. Talán addig még vérvétel is lesz itt benn a munkahelyemen, majd szólok, hogy olyan vizsgálatot csináljanak, ami ilyenkor kell.

Holnap megyek lányok UH-ra egy nagyobb felbontású gépre. Remélem, minden rendben lesz. Drukkoljatok!

Nelli
nelli2

Jó reggelt, Netmamik!

Barbi,
Pálma meglátása helyes, arra reagáltam, hogy a helyedhez ragaszkodsz... Kép Mondjuk ettõl függetlenül (ha már felvetettedKép) a Kanada-kérdés is megérne számomra egy misét, mármint hogy hogyan kerültél ki, a kispapival vágtatok neki a nagyvilágnak, vagy õ oda való...? Mióta vagytok kinnt? És a babónak milyen állampolgársága lesz? (Meg neveKép?)

Kaska,
megbízható helyrõl (szerelõtõl) tudom, hogy tisztítani leghatásosabb az ecettel való átmosás. Ha nagyon régi a mosógép, és valszeg jó vízköves, akkor 2x kell 1/2 üveggel kell lefuttatni 50 fok vagy magasabb programot, 7-10 napos eltéréssel. Ha újjabbacska (1 évnél nem régebbi) gép akkor lehet 1x1 lityó ecettel. Tudom, ennek semmi köze a szûrõben összegyült piszokhoz, de a karira kapott gépemet én is "kúráltam" a babacuccok elõtt...

Boróka,
"agy-ügyben" csatlakozom Kaskához, az én fejem is szita. Tegnap este azzal akasztottam ki szegény férjemet, hogy azt hittem, szerda van... Ez csak azért gáz, mert szerda esténként focizni jár, ez hagyományos "pihinapom", sose fõzök ilyenkor,(késõn jár haza) õ meg hazajött kora este, és persze kereste a hütõben a beígért fini meggylevest...Kép
Nem baj, már össze is dobtam, holnapra jó hideg lesz a drágámnak...

Délután/este mesélünk a taliról a külföldre/vidékre szakadtaknak,Kép és az otthonragadt Pestieknek...!Kép

Sziasztok
Elli
34 (Váo!Kép
ellimami

Sziasztok!

Már biztos készülõdtök a talira, érezzétek jól magatokat! Kép

Kaska,
nem bízom én olyan luxusban, hogy klímás a szülõszoba, sajna a kórház azon része tényleg lerobbant egy kicsit, majd csak augusztustól lesz a felújítás ( ami engem akkor már nem fog érinteni ). De azért ma megkérdezem, hátha... Megyek CTG-re meg a dokimhoz. Kíváncsi vagyok, mit fog szólni a befáslizott lábamhoz, mert tegnap sikerült elesnem az utcán. Este már azt hittem, kórházba kell menni, mert mozgatni sem tudtam a bokámat, de hála kispapi ápolásának, ma reggelre már egész jól vagyok - a körülményekhez képest. Kép

Évi,
hát nem semmi, amit írtál! De talán abból a szempontból jó, hogy nem kell görcsösen ragaszkodnod egy dátumhoz, van sok választási lehetõséged. Kép Kép Kép
Holnapra jó mozizást! Kiwi vagyok, vajon hányadikát fog most mondani a gép Petra baba méretei alapján. Kép

Kellemes napot mindenkinek!

Ch.
37

Chrissy

Kép
chrissy

Sziasztok kismamik! Remélem jót vásároltatok, majd kérek részletes beszámolót, mert hétvégén mi is megyünk körbenézni (még nem vásárolni).
Mindenkinek szuper szép napot!
Buborék 15+0
buborek

Nyuszimanó!

Azzal egyetértek hogy külföldön jobbak a körülmények, de azért meg kell védenem a magyar kórházakat is, legalábbis a Baross u-i SOTÉ-t. A férjem unokatesója ott született a 30. héten, de csak olyan 900 gr körüli súllyal. (már méhen belül nem fejlõdött). 3 hónapig volt kórházban, de ma egy teljesen egészséges 7 éves kiscsaj! Szóval Magyarországon is van ilyen. Sajnos nem minden baba megmenthetõ, de azért sok mindent meg tudnak tenni.

manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Két napig nem kapcsoltam be a gépet és mennyit írtatok!Kép

Mariann
Hatalmas gratula Marcihoz KépKépKép és drukk, hogy minél hamarabb otthon lehessen Veletek KépKépKépKép

Chrissy
Tudom, elcsépelt dolog, de vigyázz azzal az eséssel! A doki nem biztos, hogy örülni fog, de mit tud csinálni?Kép

Elli, Kaska
Lehet, hogy csak úgy érzitek, hogy szita az agyatok, biztosan nem azKép Én azóta nem tudom, milyen nap és hányadika van, amióta itthon vagyok Kép (a munkahelyemen nem ez volt a helyzet)
Elli - Tuti, hogy Tardyferon, én szedtem majd' egy évig, olyan vérszegény voltam Kép

Nyuszimanó
Én is kötöttem Zsombinak és én nem is kezdtem olyan hamar, mint Te. Így is belefért egy overáll, egy kardigán és még egy sapi is Kép Igaz, a sapit már a kiírás napján gyártottam Kép A vágyaid nem perverzek, a Te helyedben én is inkább túlhordanám a babát (mint ahogyan mindkettõt sikerült is 3 ill. 2 nappal), de örülök, hogy Doncinak semmi baja KépKép Most is minden rendben lesz!Kép

Tündimami
Jó, hogy újra itt vagy és örülök, hogy nincs nagy bajKépKépKép

Snoopy
Hát el lehet Téged felejteni? KépKépKép Tényleg nagyon ki van mindenki éhezve a sztoritokra!Kép Én is Kép

Milyen volt a plázázás/talizás, KismamikKépKépKép?

Mindenkinek minden jót, finiselõknek DRUKK KépKépKépKép + aki kéri, annak is drukk KépKépKépKép
Nem tudok tovább maradni, kis éhezõm kíván engemKépKépKép Mielõtt elfelejtem, kicsi fiam a kórházból hazajövet óta (10 nap) 410 g-ot gyarapodott Kép Tehát van tejem, tuti!Kép

Sziasztok!
Toffifee + éhes Zsombi
toffifee

Sziasztok Kismamik!

Most van egy kis idõm, úgyhogy ha nem bánjátok, leírom gyorsan a szülésem történetét:

Azt már akkoriban megírtam, hogy 27-én vasárnap reggel hazaküldtek minket, "ezek nem is fájások" jeligével, így este fél 11-re értünk be ismét a kórházba 4 perces, 100-as erõsségû fájásokkal, azonban a méhszáj csak 1 ujjnyira volt nyitva. Képzeljétek, az ügyeletes doki még vacilált, hogy hazaküldjön-e, merthogy másnap délig nem lesz itt baba.
Aztán 2 óra múlva már bõ 2 ujjnyi, leborotváltak, megkaptam a beöntést, letusoltam, 2-kor hívták a dokimat, mire beért már 3 nem sokkal utána meg 4 ujjnyira ki voltam tágulva. Ekkor megrepesztette a burkot, az események kicsit felgyorsultak. Bementünk a szülõszobába, ráültettek a labdára (azt hittem az azért van, mert akkor kevésbé fáj, azt kiderült, hogy a nagy francokat. Kép Kispapi türelmesen masszírozta a hátamat, amikor a fájások alatt majd szét szakadt. Utána mondták, hogy ha 5-ször érzem, hogy nyomni kell, szóljak, és felfeküdhetek az ágyra. Az elsõ 2 még csak hagyján, de utána a 4-nél már nem bírtam tovább, pedig még az 5-iket is ki kellett bírni. De aztán vééééégre nyomhattam, és az 5-dik tolófájásra éreztem valami meleget a lábam között, (reggel 3.52-kor) és megláttam a kisfiamat! Fantasztikus volt! A fájdalmat mintha elvágták volna! Rögtön rám is tették, majd Kispapi elvágta a köldökzsinórt, és elvitték a babát megvizsgálni, amíg a gátsebemet összevarták. HÁt az rosszabb volt mint a szülés Kép
A szülésznõ, Marcsi rengeteget segített, nagyon meg voltam vele elégedve, dícsért hogy milyen jól lélegzem, meg milyen hasizmaim vannak, hogy így tudok nyomni.... . És ami nagyon jól esett, hogy utána a doki is mondta, hogy "le a kalappal, ezt nem gondoltam volna"
Utána Danit rögtön cicre rakták, és 10-10 percet szopizott mindkét mellembõl, nagyon ügyesen ráérzett a technikájára egybõl. Kép Azóta is ügyesen és rengeteget eszik, szépen gyarapodik. Szerencsére van tejem bõven!

HÁt ennyi, nagyon büszke vagyok Danira, teljesen bele vagyok esve, legszívesebben a nap 24 órájában gyönyörködnék benne, majd teszek fel képet róla, ha megmondjátok hogy kell Kép

Bocsi, hogy hosszú voltam, de akár órákat is tudnék mesélni róla.

Remélem a tali jól sikerül, kár hogy nem lehetek ott, de a beszámolót majd elolvasom!!

Drukk a finiseseknek és mindenkinek Kép
puszi

Andi
psandi

Sziasztok!
Csak egy gyors bejelentkezésre van idõm!
Rohangálok a korház meg a lakás között mint a mérgezett egér....,de lassan minden rendbe jön akkor leirom részletesen,hogy mi is történt.Marcikám napról napra fejlõdik,de még sok mindent be kell hoznunk.

Jelentkezek még,és mindenkinek köszönjük szépen a sok jó kivánságot,meg gratulációt!Nagyon jól esik most ezekben az idegileg nehéz idõszakokban a jó szó!KépKépKép

Mariann és a Kis Marci
Mariann

Jaj....,és milyen bunkó vagyok!

Minden új" anyukának GRATULÁLOK ÉN IS!!!!!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SZERETETET KIVÁNOK NEKTEK!!!!!

Mariann
Mariann

Jaj....,és milyen bunkó vagyok!

Minden új" anyukának GRATULÁLOK ÉN IS!!!!!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SZERETETET KIVÁNOK NEKTEK!!!!!

Mariann
Mariann

Sziasztok Kismamik!

Kaska!
Bizti jobb a hordozo, de meg nem dontottuk el, milyen kocsit is veszunk - lesz-e hozza hordozo. Autosules biztos lesz, de abba nem igazan szeretnem Ot belerakni ilyen picin. Egyre jobban nem tudom eldonteni, milyen kocsit is vegyunk, hiaba, no, nagyon igenyes vagyok! Kép

Elli!
Tegnap en is azt hittem, hogy szerda van, remelem azert most mar biztosan taliztok! Kép

Toffifee!
Hu, de ugyesek vagytok - csak igy tovabb!KépKépKép

Andi!
Koszi a storyt! Gratulalok, igen ugyesek, gyorsak es flexibilisek vagytok! Kép Kép Kép

Chrissy!
Jobbulast a labadnak,azert csak vigyazz magadra!Kép

Mariann!
Tovabbra is megy a drukk, Marci biztosan szepen fog fejlodni a szulei nagy oromere. Kép Kép Kép

Mindenkinek drukkolok, akinek kell - es kitartast ebben nagy hosegben!

Tundimami
30+1
tündimami

sziasztok kismamik!

Már haza is értem.És gyorsan meg is ebédeltem mert majd kilyukadt a pocim olyan éhes voltam,lettem.
Nagggyyyon-naggggyyyyon örülök neki,hogy találkozhattunk.
Kaska,Magdi,Cory,Ancsi,Elli+barátnõje nagyon jófej csajszik vagytok. (Egyedül Ellit ismertem a társaságból,de te is nagyon jófej csajszi vagy.)Tényleg annyira örülök,hogy találkozhattunk,hogy még most is fülig és a szám úgy mosolygok. :-) :-) :-) :-) (szép sárga mosolygót még mindig nem tudok gyártani.)
Kár hogy ennyire rohanósra sikerült ez a tali,én legaláábbis nem tudtam tovább maradni,ezt nagyon sajnálom,de a kispapit vissza kellett vinnem a munkahelyére.Ti azért még elmentetek valahova dumcsizni?
Az áruháztól viszont nem vagyok annyira elragadtatva,de mondjuk amiket mi vettünk azt érdemes volt,mert végülis így most két csomag peklenka mondhatjuk úgy,hogy ingyen volt.És azért már az is valami.

Többi kismaminak!
Szerintem dettó ugyanazokat a dolgokat lehet megkapni az új plázában,mint más bababoltokban.NEkem a MegaToyshoz hasonlít leginkább.Az árak egyáltalán nem olcsóbbak,szerintem,bár a kedvezménnyel már megérte vásárolni.Viszont sajna még olyan nagy választék sem volt,pl.semmiféle AVENT cuccos nem volt még kapható.Ez az én szerény véleményem,persze érdemes kimenni körülnézni és ha más nincs az 5%-ot kihasználni.

Leginkább azért örülök,hogy elmentem,mert olyan jó volt látni titeket,most már sokkal könnyebb lesz így írni,hogy nem csak a gépnek ír az ember,hanem embereket is lehet mögéjük képzelni.Ezzel mondjuk eddig sem volt,mármint a képzelgéssel,mert nem panaszkodhatom,van fantáziám,de azért az mégsem ugyanaz. :-) :-) :-)

Ancsi,
nagyon édi kis pocid van.Örülök neki,hogy ilyen jól bírod az ingázást és komolyan le a kalappal elõtted.Amit az EDA-val kapcsolatban meséltél nagyon elrémített.egész hazaúton sokat gondolkodtam rajta,kezdek lemondai róla és csak arra koncentrálni,hogy én is nélküle fogom végigcsinálni és nincs vita. :-)

Kaska,
nem ismételgetem állandóan,de neked is örülök,hogy megismerhettelek.Én már most látom,hogy Viola egy csodaszép kislány lesz,legalább olyan szép,mint a pocid.Nagyon tetszett.:-) Nem ilyennek képzeltem a fénykép alapján és nekem nagyon tetszett,amit láttam.És nagyon stramm kis anyukája lesz ennek a babónak,ezt sem hagyhatom ki,hogy ne jegyezzem meg. :-)

Cory,
a fiad egy tündér. Köszönjük a sok segítséget,jótanácsot,káddal+miegymással kapcsolatban.Te már nagyon tapasztaltan várod a kistesót,ez tök jó lehet.Nem kell mindenen feleslegesen parázni.Azt hiszem ezek után még biztos lesz egy-két buta kérdésem hozzád. :-)

Magdi,
Veled nem is tudtam olyan sokat beszélgetni,de neked is örülök. :-) A te kisfiad is ott rohangászott közöttünk ugye? Miki,ha jól emlékszem.A másik tündér a csapatban. :-)

Elli,
hát nem is tudom mit mondjak neked :-),veled is jó volt talizni,mostanában úgyse nagyon fogunk a tornán összefutni,de aztán remélem,ha ez a 3 hét,amit mondtál letelik,akkor már majd együtt megyünk.Tényleg mi "tök könnyen" tudnánk akár itt Újpesten is talizni,akár egybekötni vásárlással Mega Toysba,vagy ahova van kedvünk elmenni.Beát vagy más tornász kismamit is bevonhatnánk. Milyen ötlet?
Sikerült babakocsit választani? Kádat vettél?

Mi is csak 1-2 dolgot szereztünk be.a legnagyobbak ezek közül is a kád, a mûanyag pelenkázó nem tudom én hogy hívják volt, és három csomag pelus+tényleg 1-2 apróság.

Úristen abba kéne hagynom,mert senki sem fog végigolvasni.
Még pár sor és tényleg befejezem.

Nelli,
én gondolok rád az UH miatt,mi is holnap megyünk. :-)

Chrissy,
vigyázzatok magatokra!!!Még jó,hogy kispapa ápolása hatásos volt valamennyire!Pihi ezerrel!

Mariann,
már a múltkor is írtam,kitartás!!!!!,hatalmas drukk Marcinak,hogy gyorsan megerõsödjön és mehessetek haza.

Andi,
Mégegyszer gratulaDanihoz,nagyon ügyik vagytok!

Most már tényleg búcsúzom.
A babanetes és Kaska féle talira, és minden egyéb megoldásra nyiotott vagyok. :-)

üdv mindenkinek
Évi + Petra baba_33+6 (akit a szerncsésebbek már élõben is láthattak) :-)
Évi_24

Sziasztok!

Kaska!
De jó sok mindent megvettél már! Kép Azért kicsit lassíts le, nehogy baj legyen. Kép

Nyuszimanó!
Az a lényeg, hogy minden rendben! Kép Azért azt hittem, kicsit késõbb született Donci.

Chrissy!
Vigyázz magadra! Kép

Andi!
Köszi a sztorit! Ez is jó kis könnyû szülés lehetett! Kép

Mariann!
Remélem, hamarosan már tényleg minden ok lesz, addig is kitartás! Kép Kép Kép

Ildianyu
33+1
ildianyu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: