ÉLJEN! elszabadultunk HP karmaiból! Kamilla megkapta az utsó adagot vénásan és este már szájon át kell adni neki. 1 hét augmentinre lettünk kárhoztatva de azért ez talán nem oly vészes, mert a múltkor ugye kb 4 hétig szedtünk különböző vackokat...
Röviden a sztori:
Lindi utsó beírása kapcsán fogtam magunkat és bevonultunk az ügyeletre pénteken. A pisije egész jó volt, viszont a vérképben a CRP (gyulladásos izé mutató) magas volt. Igy felvettek osztályra. Le is adtuk a pisit tenyésztésre még péntek este.
Aztán jött egy doki aki marhára el volt dőlve orvosi mivoltától és igy kezdte: "Áhá egy újabb vesemedence gyulladás Kamilla?!" én meg mondtam, hogy szerintem nem feltétlenül az, de persze rá se bagózott. És persze elkezdte kapni a Zinnatefet amit a veséseknek adnak vénásan.
Kezeltek egy feltételezett vesemedence gyulladást, amiről kiderült, hogy valszeg "csak" egy húgyúti fertőzés és ezért persze nem is ment le a láza hétfőig. Akkor voltunk uh-n, ott is minden oké volt. Én folyamatosan mondtam a dokinak, hogy valami más baja van a kislánynak nem ez a veseizé, de persze én hülye vagyok, ő tanult 5 évet az egyetemen stb stb

....
aztán szombat óta mondtam, hogy valami gáz van a gyerek szájába, hétfőre észre is vette a doki, hogy tele van aftával

ha előbb észreveszi akkor hamarabb tudtam volna kezelni, merthogy erre a kórházban nincs gyógymód, szal homeobogyót kapott rá suttyomban tőlem...na akkor ráfogták, hogy ettől lázas. Hiába mondtam, hogy volt már neki aftája, de mindig egy hosszabb lázas időszaknak a végét jelezte ez. Soha nem az aftától volt láza hanem fordítva. Na de a szakkönyvek és az ő tapasztalatuk stb stb megint hülye voltam. Aztán kedden csináltak egy újabb vérképet és abból látták, hogy valami gáz van még mindig, mert a CRPje még magasabb volt!
NA akkor elkezdték vizsgálgatni csórimat, és elküldtek mellkas röntgenre, ahol kiderült, hogy van egy pici folt a tüdején, szal vagy akkor vagy korábban lezajlott egy tüdőgyulladás Kamillánál aminek nem volt külső (köhögés+takony) tünete, ill a körzetink nem vette észre! Úgyhogy váltottak végre más antibióra és csodák csodája elmúlt a láz!! Igy szerda óta láztalan a bébe végre és mostmár jól van.
Tiszta idegbeteg voltam a hétvége alatt, amikor se labor, se semmi se volt a kórházba és a gyerek meg ugyanúgy lázas volt...és közbe folyamatosan hülyének néztek!
A homeobanya dokinknak volt egy arany mondása, hogy igen vannak a szakkönyvek, meg az orvosi egyetem, de az általánosságban tanítja a betegségeket és kezelési módokat. Viszont közelse biztos, hogy Józsika avagy Mancika egyformán reagál ugyanarra a gyógyszerre, szal K. Kamilláról nem tanult egyik orvos sem az egyetemen, mert róla nincs könyv, ezért is lett volna fontos, hogy legalább figyelembe vegyék az én tapasztalataimat is...és ez nagyon nagyon bosszantott!!! Ja és orvos úr a folyosón persze sosem köszönt

de ezen már csak nevettem magamban. Aztán szerencsére egy kis doktornő foglalkozott velünk inkább és ő rendi volt. Képzeljétek március óta ingyé dolgozik a HPnek, mert kell neki a munkatapasztalat és igy ha üresedés van hátha őt veszik fel!
Megint láttam sok nálunk sokkal-sokkal betegebb babát és hát a szívem szakadt meg...

és az a nehéz egy kórházi létben, hogy nekem mindig vidámnak, nyugodtnak, mosolygósnak kell lennem, mert Kamilla pici csápjai rögtön veszik az adást!! Pl amikor szurizták szegényt nekem mindig vidám dolgokról kellett nyugodt hangon beszélni, ami bazi nehéz volt amikor legszívesebben én is vele sírtam volna...
Konklúzió: Körzetit váltunk ez mostmár biztos!
Aki T.I.hez jár plíz minden hasznos infót küldjön el róla nekem! Akár püben is, köszi előre is!! Sajna akármennyire profi Z.J. én nem tudok igazodni az ő beosztásához
Aztán Johi felhívtam az emberedet is!!! Képzeld előtte jöttünk haza a HPből és miután dög melegem volt egyszál bugyengóban nyomtam itthon, de a telefonálás miatt felvettem egy háziruhát. Én még sose beszéltem ilyen látó emberrel és hát gondoltam, hátha átlát a telefonon
Naptej ügy: túlragoztátok, de a lényeg, hogy mindenki csak jót akart!! PÍSZ!
Fibi: elkerülte a figyelmeme, hogy végülis sikerült a vevőtöknek a kölcsön???
Félix név CÚL
Zsan: grat az új autóhoz!
Gréti és Eszci jó szöveget nyomnak!
Na mára elég belőlem.
Jó hétvégét nektek!
És mégegyszer köszi a drukkokat!!!
Rylie