Sziasztok!
Húúúú, de sokat írtatok, én sem tudom követni. Úgyhogy megint csak azt írom ami eszembe jut.
Vizsga 3-as lett, köszi lányok a szorítást, bejött, mert jó fej tanárhoz kerültem és nem kellett tételt húzni, hanem ő kérdezgetett és azt jobban szeretem.

a végén ugyan nem volt szerencsém, mert a 4-esért olyat kérdezett, aminek csak a fele volt meg a jegyzetemben, de nem baj, lényeg, hogy sikerült a vizsga.
Pocak
Kakis beírás nekem nagyon is vicces volt.

Sőt megnyugtat, hogy nem csak az én gyerekem szokott kedves csomagokat hagyni maga után, amikor pelust nem hajlandó felvenni, de a bilire se akar ráülni...

Ja és kizárólag a szőnyegre kakil, nem ám olyan helyre ahonnan könnyű feltakarítani...
Ancsi
Én gyerekem fordítva működik, éjszakára simán levehetem róla a pelust nem szokott bepisilni, csak reggel nagyon gyorsan a bilire kell parancsolni, mert mikor felébred akkor kell neki, nappalra viszont általában ráadom, mert nem szól, hogy kell neki és sokszor ha mondom neki, hogy üljön a bilire ráül, de sokszor nem hajlandó, aztán két perc múlva odapisil, kakil valahova.
Fürdés téma: Bendi kezdettől fogva nagyon szerette a fürdést, akkor nyafogott, ha éhes volt és először nem mertem szoptatni fürdés előtt, nehogy bukjon, de ezt hamar feladtam és szoptattam előtte, mert így már sose sírt fürdés közben sőt, nagyon élvezte.
Hajmosás pedig nálunk is horror, úgy szoktuk általában rávenni, hogy apa is beül vele a kádba és először apa megmossa a haját, ebben Bendi is segít neki és aztán utána már kevésbé nyafog, amikor az övét is megmossuk. A fodrásznál is így csináljuk, hogy előbb apáét, addig ő megszokja a környezetet és utána már engedi az övét is levágni.
Neet
Kutyás sztorik.

Októberben én is megyek vissza dolgozni...
Votiv
de jó lehetett a meccs, kár, hogy nem láttam én még tv-ben sem, de tanulnom kellett..
gyerekeid szuper édesek lehetnek együtt.

Istinek bulást!
Kattix
Név téma nagyon ismerős, nálunk is ki volt akadva a család a Bendegúz miatt, mondjuk a Gellért miatt is (fiam Gellért Bendegúz) sőt, egyszer egy rokonunknál voltunk és jöttek hozzá barátai (akik egyébként akkor várták a gyereküket, tehát nem értem, hogy lehettek ilyenek), megkérdezték hogy hívják, mi meg mondtuk, hogy Bendegúz, és néhány másodperc után azt mondták, hogy azt hitték csak viccelünk...
Mikkata
Ezt a reggeli kávé dolgot valahogy nekem is így kéne csinálni.
Bár én még örülhetek, mert enyim gyerek nem kér reggel kakaót. Pedig kínáltam neki, de nem igazán csípi. Bár lehet, hogy ez majd változni fog.
Zsan
Együtt sütés főzés, hát meg tudlak érteni, hogy kiakadsz amikor a gyerekek segíteni akarnak...én is néha kivagyok és rajtam csak az segít, ha kipihenem magam, akkor nagyon türelmes vagyok, de 3 gyerek mellett pihenni?? Na meg reggel, amikor az ember még fel se ébredt...nehéz türelmesnek lenni.
És mostanában, hogy Bendi bölcsizik elég keveset főzök itthon, meg általában olyankor ha nincs itthon, de nemrég több, mint egy hétig anyuméknál volt (yess, de jó volt, egy kicsit szabadon, gyerek nélkül, küldhetitek a mókusokat) és ott nudlit, meg gombócot csináltak együtt anyukámmal és nagyon-nagyon élvezte még azóta is mutogatja, hogy hogy nyújtotta a tésztát, meg gömbölyítette a gombócot, meg anyukám mondta neki, hogy belerejtjük a lekvárt és majd később megkeressük...el is gondolkodtam, hogy anyum sokkal kreatívabb a gyereknevelésben, mint én. Van még mit tanulnom.

.
Új kocsihoz gratula!!! Milyen típusú? vagy már írtad, csak lemaradtam?
Örülök, hogy Dominó és Kamilla is meggyógyultak!
Na ennyi jutott eszembe, meg muszáj továbbra is tanulnom, úgyhogy megyek, sziasztok!
ruz