Sziasztok,
Brigi: nekem a sima ARANYÉR KENŐCS (így hívják

sárga dobozos) nagyon sokat segített, a Reparon meg társai egyébként nem... Szerintem próbáld ki. (Nekem is kezd jönni... )
Szücsi: Nagyon szép Sára baba!
Nálunk a sétálva, ölben altatás volt a nyerő, még most is előjön; Mi azt csináljuk, hogy megnyugtatjuk kézben simi, puszika, dudolgatás és ha megnyugszik vissza a kiságyba, aztán elkezd sírni és előről az egész kb. 120x, aztán egyre kevesebbszer kell! Hátha nektek is bejön... bár néha még most is Anával együtt alszunk, vagy kézben szundítunk el, aztán jöhet a kiságy! Ez van!
PIHENŐSZÉK: Csajok én ezért is (elem) lőttem ki az elemes változatokat, szerintem tök felesleges, úgyis megunja egyhamar. Így is a babafigyelőnél is az állandó elem mizéria (most veszünk újratölthetőset) ... Nekem az a bajom, hogy ha elmegyünk mondjuk sétálni, vagy nagymamihoz akkor szeretném beültetni, de ha süt a nap, akkor brutál módon égeti, és állandó költözés van az árnyékba... tehát hordozhatós kell. Na jó, szép lassan meggyőztem magam én maradok a Brendonos, sima hintás, napellenzős változatnál... az jó sokáig jó....