ellenőrizni Maját ?hajajj,ha nem játszanak a gyerekek vele egész nap anya gyeje,anya gyeje van,és úgy feltud húzni amikor 100szor elmondja én meg hogy mindjárt elvégzek és megyek,pedig mindenbe bevonom ruhát szed,tereget,takarít,most,főz ,de ez ha elindul a vezérhangya kevés.Ha meg játszanak vele a ygerekek egy perc nyugtom sincs,kint azért kell vele kint lenni mert fl a kiskutyától,mert ugrál,nyáluzik rág.Vagy a Dávid órja a köröket bicajjal a két kis hüle lány meg fut utána,mást se csinálok az udvaron mint ordíbálok ezt ne csináld,azt ne csináld.
Itt bent meg tiszta kissárkány (úgy hívom napok óta) játszanak,vaalmi nem tetszik aztán sárkányordítás
a szülésznénim azt mondta régen 5 nap volt ,most 4,de attól függ mikor szülsz asszem 4naposan csinálják a vizsgálatokat úgyhogy ha úgyjön ki a szülés ideje pl. délelött akkor hamarabb hazajut az ember.
bizony lassan a szeptemberiek jó rész megszül
Nikinek is pár napja van vissza.
persze,persze kitartás,de amint felállok annyira nyom a gyerek,belehet illeszkedve???? na majd ma kiderül,kéthónapja nem volt matatás,kivi vagyok nagyon
én nem bírok nem inni ebbe a melegbe,de a zöld tea nagyon jó vízhajtó,főzd le gyendén ,hűtsd le aztán 10 percenként mehetsz pisilni
Jutta
üdv a vizes klubba
látom mindenkinek lassan minden kilesz pipálva ,tök jó
nálunk is végülis mindenmegvan,nagy meglepi már nem érhet