A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Deni,
patika banya :evil: hogy lehet valaki ilyan hülye?! :shock:

Lindi,
Bajninak grat a mászihoz :)

Nuk,
még mindíg ++++++!

Zsan,
Meme az ágyszélén :shock: Lényeg, hogy észrevetted ;)

Neet,
melóhoz +++++! Meg a pénztárcának is csak +++++++ legyen ;)
szmagdi

Vica,
BOLDOG SZÜLINAPOT MÁTÉ FIATOKNAK!!! :)

Zsan,
Nektek meg a kicsi , aki nem llehet lefotózni mosolyogva ;)boldog névnapot :)

Mása
szmagdi

Zsan,
Kicsi MEMÉNEK (ez lemaradt, nem is tudom hogy) :oops: :oops:
szmagdi

Sziasztok.

Csak azért ugrottam be hogy megköszönjem a gratulációkat és én is gratuláljak eme összetartó csapatnak. Én ugyan nem itt szültem hanem az istvánba de viszon titt műtötték kétszer a viszereimet úgy hogy részben szent imrés vagyok én is csak nem szülészetileg. Mikor bent voltam asszem novemberben akkor volt az hogy a 11.hó 11.ik napján született gyermekeknek hozott ajándékot 111ezer forintot a polgármester.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Gondoltam, megosztom veletek az alig 5 éves Csabim legújabb aranyköpését!
A Vasúttörténeti Parkba menet hirtelen megszomjazott, az innivaló azonban hátizsákostul a csomagtartóba került. Próbáltuk rávenni, hogy bírja ki, pár perc múlva megérkezünk és ihat, de menten szomjan akart halni és közölte:
"Jaj, szárazabb a nyelvem mint egy szelet pirítós!"

Márti
borossné becz márta

Ruz: persze, hogy teljesen normális igény a szeretteink emlékének ápolása, de azért az internetes annyiban más, mint a nem virtuális, hogy a temetőbejárás még mindig elég ritualizált, míg a neten bármikor rákattinthatsz az oldalra - nincs rá felkészülés, fokozatos kimenetel belőle stb.

Kép
Kép
tinu

Vera,
nagyon aranyos vagy!!

Márti,
ez nagyon édes!!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Memenek boldogot! :D

Ruzi, nem aggodni! ha nem ertitek, mit beszel, nem benne van a hiba ;) :lol:

Kata, kerdezett konyv nekem is megvan. de Votiv mar leirta :D

Tinu, :lol: a kistermelok mindig elkulonulve arulnak a tobbi arustol, es altalaban nenikek v bacsikak (v fiatalabbak :lol:). na jo, de tenyleg fel lehet ismerni, h ki mi. es en tokre nem szerettem piacra jarni, de a gyerekert mindent... :lol: es mostmar egeszen elvezem a dolgot. raadasul a gyerek szinte mindig kap vmi bonusz gyumolcsot ;) :D

Ancsi, cekla :D
hat iden nagyon satnya a termes... :( merthogy viz az a novenykeknek sem sok jutott... (az egesz vizmizeriaban ez faj a legjobban... kit erdekel, h mi budosek vagyunk, meg koszosak a ruhaink, de h a novenyek szomjaznak... :( :lol:) azert ha lesz "felesleg", szivesen adok

angyalokszulei honlap: sztem szep, es jo dolog, h van ilyen. egy tortenetet olvastam el, es most egy ideig nem is szeretnek tobbet, mert nagyon sziven utott... de biztos, h sok embernek segit, ha leirhatja, ha tudja, h masok is...
aki meg beszol, az az o sajat problemaja... nem szabad foglalkozni vele..

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

És a kistermelők nem használnak vegyszert? Vagy kevesebbet? Miért jó náluk vásárolni? (Ebbe még sose gondoltam bele.)

Kép
Kép
tinu

ki is mondta, hogy a krumplinak a szárát esszük?
adjon már egy linket, ahol erről többet olvashatok, mert kölök koromban mázsányi mennyiségeket szedtem ebből a növényből és meg voltam győződve, hogy a gyökerén nőtt gumókat szedem; míg a szára ment a cocáknak. nem akarok tök hülyén meghóni :)

Zsanci!
gondolom nem lennél a barátja annak, aki szintén ezt a nevet adná a kölkének, mi? :)
ancsipancsi

Ancsi!

http://www.hik.hu/tankonyvtar/site/book ... 19s10.html

Itt egy link krumpli ügyben!
figuse1

ANcsi! pulp fiction-t írd le!!!!!!! :lol: :lol: :lol: léttyytytyszííí

mást még nem olvastam
gödibarbi

Ancsi,
dehogynem! sőt, büszke is lennék...egyébként én is úgy "loptam"... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Egy linuxszal összetákolt összedőlt gépről visszaolvasás nélkül csak annyit szeretnék, hogy

Boldog szülinapot Máté!!
Boldog névnapot Merse!
Fibi, úúúgy örülök a ház eladásnak!!!! :D
Nagyon szorítok Kamillának a gyógyulásért!!!
Deni, gratula a Bence átfordulásához! wow!
Lindi, Bajninak is nagy gratula a mászáshoz!! :P
Az angyalokszüleiből anno egy történetet olvastam, de maradandó élmény volt.
Ha nekem lenne ekkora bánatom, örülnék, hogy létezik egy ilyen közösség. :roll:
Ancsi, a krumpliról eddig én is ezt gondoltam :wink:
Lencsének is grat a bilihez! :P

És csak egy pár szót magunkrólis:
Igikém belépett a 7 kiló felettiek társaságába, háton csúszva elközlekedik a pléden (éljen a náyri meleg miatt csupasz lábfej, mert a lábujjaival remekül elkapaszkodik a szőrökön :lol: )
Végül feladtam, és lőttem teszveszen egy tesókocsi, elvileg a hétvégén hozzá is jutunk, mert már sehova nem tudtam elmenni gyalog, lévén Igi kő nehéz, és csak elöl tudom kendővel magamra kötni, mert béna vagyok (hallod, Indi? :oops: ), Hanka meg ölbe jönne,ha öcsi ölben van és babakocsiba ülne, ha öcsi babakocsiban van. Maki-korszakát éli :wink: :roll:
Nyaraltunk barátoknál egy tök jót, még pihenni is sikerült, amúgy meg továbbra is segítség nélkül vagyok eléggé, így a lakásban csak a kosz és rendetlenség iránt indiferrens személyeket eresztem be (hallod, Vot ?
:wink: ) De ma szupernő voltam, ert királylány ruhát varrtam Hankának egy szombati esküvőre, sütit sütöttem, nagybevásároltam, és sétáltam is - mindez a két tündér utánfutómmal :lol:

Mindenkit ölelek, azokat is, akiket már személyesen is ismerek, meg akiket csak így virtualice, jó volt hozzátok (is) hazajönni!!! :wink:
(jóvan, és most le lehet törölni a billenytyűzetre fröccsent nyálakat :lol: )

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

[quote="figuse1"]A írta:figuse1ncsi!

http://www.hik.hu/tankonyvtar/site/book ... 19s10.html

Itt egy link krumpli ügyben!

köszi. tök kínai az egész :). szóval ez gumó, de amúgy egy módosult föld alatti szár?
ancsipancsi

Leni drága,
már úúúúúúúúúúúúúúúúúúgy hiányoztál!!!!! :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi! Kérlek hadd magyarázzam tovább a bizimet (bár már azt jó tudni, hogy nem bántottalak meg! :lol: ). Azt szerettem volna írni, hogy mivel már régen is előjött ez, s akkor vmi megnyugtatott, ha visszanyúlsz ahhoz, akkor majd talán könnyebb lesz vagy megtalálod a megoldást is. Legalábbis nálam ez szokott működni (persze ez nem jelenti azt hogy másnál is feltétlenül :? ). S amikor vmit nagyon gáznak érzek akkor arra is szoktam gondolni, hogy mennyire nem jutott ez eszembe az utóbbi időben, s vajon miért most, s miért nem volt korábban.
No most már ígérem nem rágom tovább ezt a csontot, csak biztosra akartam menni, hogy no hard feelings. 8)

Tinu! Én nem leszek nagy segítség: mindenből bio-t veszek a gyeröknek. S én is így éreztem magam először, mint aki még életében nem főzött és nem evett. :shock: :mrgreen:
Én biopiacra járok hetente a dednek, s szerencsétleneket tényleg kőkeményen ellenőrzik. Volt hogy minden héten kint voltak.

Fibi! Hugoddal vívódsz?!?! :shock:
++++++++++ nektek. De mi is történt?

Akata! :lol: 8) :lol:

Bajninak gratula a mászáshoz! :lol:

Waynes meghívó, nem olyan mint az iwiw-es. Egyszerűen megadom az emilcímed, s jelentkeznek nálad.

Zsan! Nem semmi Merséd! :shock: :lol:

Den! Úúúúúúúúúgy útálom amikor emberek nem gondolják végig mit mondanak egy gyerek előtt!!! :twisted: Hogy te milyen jó anyuka vagy (pocsolyábalépés) :lol: . Hízelkedést kell gyakorolni a csajokhoz! :wink: Csikis picikölök rulez! :lol:
gödibarbi

Barbi!
nem emlékeztem, hogy már korábban is féltem ettől az esti evés ügytől, de láttam az unokatesóm gyerekének fogai helyén lévő fekete csonkokat, s ő cukros teával a szájában hajlandó csak elaludni. na ilyet nem akarok, nem állna jól Lencsének. :)
az, hogy ennyit magyarázod az ügyet, azt jelenti, hogy kedvelsz; lehetünk barátok. nagyon köszi, de már elsőre is értettem :D
a biotermesztésről korábban írtam, hogy valójában a termesztés menetét nem lehet ellenőrizni sajnos. dolgoztam mg. cégnél, láttam egyet s mást, tkp bármit meg lehet csinálni. persze lehet, hogy talajmintát is vesznek a biosoktól,de sajna minden szabályozást ki lehet játszani. na meg olyan kukacos cuccokat kaptam/vettem biot eddig, megőrülök, ha a borsóból kukacok kandikálnak. :) ha egy körte, v. alma kukacos, azt kivágom és kész, de valamiben fúj. legjobb lenne magam termelni a cuccokat, de akkor másra se lenne időm.
ancsipancsi

GYerekek nyomassuk az energyt Kamillának és a Macs családnak is este! szükségük van rá!
ancsipancsi

Ancsi! lebuktaml :lol:
gödibarbi

biotermesztés: Ancsi elhiszem neked, hogy kijátszható, de bennük vhogy mégis jobban bízom. lehet hogy csak magamat nyugtatom? lehet. azzal ámítom magam, hogy megteszem a tőlem telhetőt. persze ha eszembe jut Recca - aki mindent maga készít - akkor írhatom a rosszpontot...
gödibarbi

Deni,
az a banya nulla ésszel rendelkezik :x

Barbi,
majd inkább mélben hugomrol, nem fárasztom itt a többieket :wink:

Leni,
jo ujra itt látni :lol:

Ruzi,
ne aggodj szerintem :wink:
Ancsi,
Te sem :wink:
fibi

Ruz! +++++++++ no meg egy nagy kalappal holnapra

várom már hogy jöjjön Rylie...
gödibarbi

szivem összes ++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
mindenkinek, akinek erre van szüksége!
:lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szia Zsanci(mindíg az igazi neved írnám)!

Szeretnék bocsit kérni mert ma beszéltünk és nem is köszöntöttem meg a kicsi fiadat,ne haragudj!!! :oops:
Ezer puszi Kép

szilvi78
szilvi06

mennyire egyszerre vagyunk fent!!! :lol:

szilvi78
szilvi06

[quote="szilvi06"]S írta:szilvi06zia Zsanci(mindíg az igazi neved írnám)!
[/img]

de hát ez az igazi neve,csak bece.
ancsipancsi

Sziasztok!
Boldog születésnapot MÁTÉ!
Boldog névnapot Merse!

Sok +++++++++++ Kamillának! Jó, hogy kilábalóban!
Macs! sokat gondolok Rátok, és sok +++++++++++++++++++++++++++++++++

krumpli: gumóvá módosult szár :-)

Fibi, mindig kell valami aggódnivaló? Küldök neked valamit :-)

Leni,
Véda még nincs 7 kg :-( és most duracellnyuszi és még álmában is kalimpál, forgolódik, óránként másik sarkába megy a kiságynak. (azzal nyugtatom magam 2 hónaposan kevesebb volt fél kilóval mint a születési súlya :-( pedig eszik eszik eszik sokat...
ha meg nem, akkor sem tudom tömni. :roll: Ránézésre kis kerekded, kompakt gyerek...én egy óráig nem tudnám utána csinálni, amit művel...szóval nyugtatgatom magam...

kistermelő: attól még vegyszerezhet, sőt neki termelni kell...de ha az ember ismeri/megismeri akkor találhat egy megbízható "beszállítót"
mi megpróbáljuk beszerezni ismeretségből Védának a zöldségeket, mondjuk anyuéknak van a hatalmas kerten kívül még telkük Csemőben és imádnak reggelente fél6-kor locsolni menni 6 kmre, érteni nem értem, de van biorépa. :shock:
Én rákérdezek a piacon, hogy a babának ezt vagy ezt inkább, és szokták mondani, hogy most inkább ezt... és veszettül figyelem a jeleket, mármint az árus szemét. :shock:
A nagyáruházak zöldségeiről vannak felmérések itt-ott, és veszettül terheltek vegyiparilag...mind!
Amúgy a kukac egy jó indikátor :lol:
Ja és ültettem az erkélyre egy dézsányi cserépbe két tő paradicsomot és két tő paprikát és lehet szüretelni...sajna nem mennyiség, locsolni gyakrabban kellett volna, hogy jól elburjánozzon...
Nekem gyakori álmodozásom amúgy, jó üzlet lehet: be kellene indítani egy "parasztjáratot" leadni az igényeket (neten) vidéken a kevéspénzből élő megbízható néniknek-bácsiknak zöldségre, tojásra, húsra és teríteni az arra igényt tartók között a városokban. Lehet, hogy nem biogazdaság és így akár olcsóbb is lehetne...de mégis...

angyalokszülei: én sem bírtam egynél többet elolvasni, és attól is idegroncs lettem. Biztosan segít annak, akinek ez friss, és kibeszélni ki kell, és kell hasonló sorssal is találkozni..de egyetértek pótcselekvés lehet ha sokáig belemerül valaki ebbe, a gyásznak is vannak állomásai és ez egy állomás. Kívülről meg könnyű okosnak lenni :-(

Én most biztos vagyok benne, hogy a nehéz dolgokat senki sem egyszuszra dolgoz fel, és nem is folyamatosan. Inkább periódikus lehet.

Nehéz napjaim voltak, és ma jutott el a tudatomig, mennyi mindent adott Mirka baba, és Macs a sorsukkal. Ez alatt a pár nap alatt, olyan dolgokat hoztak bennem felszínre amiket jobb ötlet hiányában, és menekülésből (?) mélyre elástam, és ez nagyon nem volt jó...
Segíteni szerettem volna azzal, hogy velük vagyok, és Ők segítettek nekem! Ezt most olyan nehéz megmagyarázni...de biztosan értitek...
:oops:

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Kisherczeg,
jo, várom :D és én is küldök Neked valamit!
Ne aggodj ( :P ), Bálint is alig volt 7 kilo 7 hósan, és sokan piszkáltak, de elfogadtam, hogy ö ilyen alkat, kis vékony csontu, mint anyukám (egyébként több mindenben hasonlit is rá :) ) és ö is még álmában is rengeteget mozgott, és ez nem is változott. Viszont Ábel meg már majdnem 6 kilo (B 5 honaposan volt annyi....), annyira mások, és ez igy jo! :wink:
fibi

Sziasztok!

Szia Leni! :)

Ruz, tőlem is egy nagy kalappal holnapra!

Ancsi, én is rettentően féltem a csaj fogait, tudja is,h fogmosás után már nem eszünk (de ő nagyobb!). És ő csak vizet hajlandó inni, úh szerencsém van. Azért a tej nem lehet akkora gáz, mint a CUKROS tea!

Rylie-ék otthon? ++++++++++++++++++++++++++++nekik!

Igi Anyacija, nyugodtan szólíthatsz a keresztnevemen (max.nem reagálok :mrgreen: )
P engem a családi becenevemen szólít (nem örülök, de ez van), a múltkor meg is kérdezte egy kedves nagyi a játszótéren, hogy mindig én vigyázok-e a gyerekekre. Mondtam,h persze, mert én vagyok az ANYUKÁJUK...

Lindi, grat a másáshoz!

Deni, ettől a gyógyszertári szitutól én is a falra másznék! Van egy családi ismerősünk, aki RENDSZERESEN abajgatja Bt, és nem vesz tudomást Pről. P meg néz, tudjátok, olyan csalódott, vagy milyen fejjel. Már ott tartok, h legközelebb szólok neki...

Ma nekünk is kaka napunk volt a kaka éjszaka után...
Szét durran a bal cicim, mert B megint nem hajlandó belőle szopizni (éjjel még bírt). Egész nap ha abbahagytam fél percre a kis popójának a ringatását, üvöltött. Asszem, jön a foga, és megint elaludt, mire a chamomilla föloldódott. És szerintetek az már a 8 hó körüli szeparációs szorongás, hogy ha kimegyek fél pillanatra a látóteréből akkor üvölt? Eddig olyan kis nyugis gyerek volt.
Na,megint abbahagyom a panaszkodást, mert tulképp ezek nem nagy problémák, csak én vagyok fáradt. Megyek, csinálok egy kis tejbombát, hátha jobb kedvre derít. (Na, ezért vagyok dagadt!)

Kisherczeg, annyira jót írtál, teljesen értem, és én is így érzek. Szerettünk volna segíteni Mirkáéknak, de nem lehetett. Viszont nagyon sokat kaptunk tőle. Bennem is nagyon mély dolgok jöttek elő...
rídonli#

Fibi, Kisherczeg, a 7 kg kevés egy 7 hósnak? B is annyi.
rídonli#

Hiába ez a neve, ha nekem mióta bemutatkozott pontossan öt éve (mikor megszülettek a "nagy fiaink") nem ezt mondta és én nem is így hívom a "Zsancival" itt találkoztam előszőr ezért furcsa nekem,de bocs ha téged ez zavar

szilvi78
szilvi06

És így 10 óra körül, Macséknak továbbra is millió +++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++!!
rídonli#

Zsan :) Hát ez az, még mindig lelkibeteg vagyok az esettől... :roll: (de Bálint szerencsére már túl van rajta és ez a lényeg!) A szeretlek-rituálékat meg játszátok csak gyakran, nincs is annál jobb enerdzsi-feltöltő! :wink:

Leni :) De jóóó, hogy jöttél! :D Üdv a 7 kilósok táborában! :D no én is ezért használok babakocsit :wink: Gratula a szupernőséghez!! hogy még varrni is van időd?! váó!

Lindi :) Hát igen, az anya-fia szerelem :D :D de szép is az :wink: Rakhatnál képet a gyerkőcökről, rég láttuk őket!

Ancsi :) Sztem Lencsinek csakis szép tesója lesz! és mivel ő is az, nem lesz gond :wink:

Ruz :) Holnapra egy kalappal a vizsgádhoz!! Sztem, ahogy nőnek a gyerkőcök nem feltétlenül lesznek óvatosabbak, inkább megtanulnak bizonyos dolgokat (hogyan kerüljenek el egyes veszélyhelyzeteket), de jön helyettük más... legalábbis én ezt vettem észre Bálintnál :roll:

Mása :) Értem...

Fibi :) Nagyon rövid voltál... azért rendeződtek a dolgok??

Barbi :) Le a kalappal, hogy mindig biopiacra jársz! És az éjszakák hogy alakulnak? (átalvás szempontjából)

Kisherczeg :) Nagyon is értelek... én is sok mindent átértékeltem a napokban...

Ryliék vajon otthon vannak már??

Kép
Kép
denizsa

Rídonli :) Hát ha egy rokonom rendszeresen ezt csinálná, akkor már rég beszóltam volna neki... (legszívesebben most is mondtam volna vmit a nyanyának, de inkább Bálinttal foglalkoztam, mint vele). Bal cicidnek ++++ és miért nem tud/hajlandó belőle szopizni B? Fogzáshoz is +++++ kemény napod lehetett.... :roll: Nem tudom, hogy ez mihez ill. hány hóhoz köthető, de a nagyfiam csak kb. 1éves korában volt hajlandó úgy ellenni másokkal (pl. nagyszülők) hosszabb ideig, hogy ne legyek a látóterében, különben para volt. Kíváncsi leszek, hogy lesz ez a kisebbnél?
denizsa

Tinu, en nemtom, mennyi vegyszert hasznalnak. de szoba lehet veluk elegyedni, es kideriteni (nem feltetlenul direktbe rakerdezni), mivel mi az abra (pl. h ehet-e belole a baba...). en mindenesetre szivesebben vasarolok a kistermeloktol. egyreszt mert szimpatikus, h vki (tobbe-kevesbe) a sajat termenyet arulja, es (nagyjabol) tudja, mit ad el, masreszt meg ok emberileg is sokkal szimpatikusabbak altalaban (a maszekok (v nemtom hogyhivjak oket) kozt eddig nem nagyon talaltam olyat, akihez szivesen visszamennek)
persze legszivesebben megtermelnek magunknak mindent. de egyelore erre nincs lehetoseg

Barbi, koszi, h ezt megelolegezted nekem ;) remelem, egyszer (nem tul sokara) tenyleg en keszitek/termelek/tenyesztek mindent :D

Leni, szia! :D
konnyu am azzal elintezni, h "bena vagyok"... tessek gyakorolni! senkinek nem megy rogton ;) :lol:

Kisherczeg, kistermelokrol egyetertunk
es az en almom is hasonlo, azzal az "apro" kulonbseggel, h en azt szeretnem teriteni, amit termelek :lol:
recca

Szeretettel gondolunk Mirka angyalkára, akit nem felejtünk, és Családjára Mirjam névnap alkalmából...
Macs:+++++++++++++++++++++

Macmam

Kép
macmam

Sziasztok,

Túl vagyunk a mai napon. Ahhoz képest, hogy nem hívtam senkit Máté születésnapjára, sokan voltak, én meg most kész vagyok :?

Sebaj, Máté mosolygott egész nap, kis nyügizések voltak, mert fáradt volt. Egész nap egy, azaz egy órát aludt. Estére jól elfáradt, de hiába próbáltam többször is altatni délután, nem volt hajlandó. Pedig nem volt nagy jövés-menés, ráérünk azzal majd jövőre. Fogaira gyanakszom én is, de már hajam hullik, hogy egy kicsi szünetet sem hagy a fogak között.
Panasznak vége, jó volt leírni.

Vera :) nem is gondoltam Rólad, hogy Neked is néha teleszalad a puttonyod a porontyaiddal…. Számomra az egyik ősanya vagy az általam ismert néhány közül :D
Mi volt az értekezleten?

Johi :) Miért is nem vagy Te szentimrés? Erről úgy látszik, lemaradtam…

Votiv :) sok +++++ Nektek, remélem mihamarabb rendeződnek a dolgok otthon. Most jut eszembe, hogy részemről elmaradt Isti névnapi üdvözlése. BOLDOGOT neki :)

Vera, Johi, Votiv, Tinu, Ildi, Zsanci, Recca, aKata, Ancsi, Rekuc, Manóka, Curse, Rídonli, Barbi, Nuk, Fibi, Deni, Lindi, Ruz, Mása, Leni, Andi köszönjük a szülinapi köszöntéseket :)
Ígérem, minden mail-re és sms-re is válaszolni fogok, de ma már nincs hozzá erőm :oops:

Éva :) ide azzal a képpel :wink:

Fibi :) mik azok a hullámok? És engem is érdekel, miért vívódsz a húgoddal?

Lindi :) gratula a mászáshoz Bajninak :)

Deni :) gyogyótári nénike :twisted: A tündér B-t így megbántani :? Ömlengést viszont jó volt olvasni :)

Ruz :) drukk a vizsgákhoz :)

Mása :) körmail-ről írsz nekem privit? Értem, nagyjából mi lehet, de írd csak ki magadból nekem :) :x

Márti :) aranyköpés, jóóóó :)

Leni :) üdv itthon :)

Ancsi :) fekete csonkok nekem is rémálmaim, gondolataim tárgyai, de bízom benne, hogy minket elkerül. Máténak sem állna jól :wink:

Vica

Kép
Kép
vica94

A sokan voltak és a nem volt nagy jövés-menés paradoxonját értsétek úgy, hogy csendes népség gyűlt össze, nyugisan elvoltak, Máté szinte észre se vette, hogy többen vagyunk, csak én :x

Vica
vica94

mégegyszer köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Mirkára mi is gondoltunk ezen a napon! Boldog névnapot! (ha ma van...)

Rid,
valamit akartam neked irni, de elfelejtettem...
:roll:

JÓÉJT!

Neet,
első nap az iskolában? meg voltál szeppenve?

Vera,
mi is lesz Dóci jele?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca, volt egyszer egy sorozat a spectrumon biokert, biofőzőcske.
Futottak a krumplival, mert minden percben veszt az értékeiből :-) Nagyon szimpi volt, de az egy életforma...
Én gépész vagyok...a férjem meg informatikus...akit nem lehet elküldeni fokhagymáért, mert nem tudja beazonosítani 5 perc múlva a boltban, hacsak nincs alá kiírva...Nem leszünk kertészek se :-(
Romantikus lenne, de a flex szaga, valamiért nekem olyan jó, és a távvezetékeket is elnézegetem...lehet a génjeim az elfajzottak? :roll:
Viszont, ha lesz biokerted sok finomsággal sorbanállok ígérem!

Fibi, küldtem :-)

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Ha nem haragszotok, megosztanék Veletek néhány képet, egyet egy év távlatából, a másik kettő közül pedig nem tudtam választani.

Kép

És 1 évesen, nagyjából pont abban az órában, mint egy évvel korábban a fenti képen:

Kép Kép

A rumlit természetesen Őkelme készítette, van érzéke a csendélethez :mrgreen:

Vica
vica94

Utcsó, aztán eldugulok:

ma védőnéni megmérte Mátét és 12 kiló 70 dekát, hozzá 79 centit talált. Elbúcsúztunk tőle, a kövi szemlére már az újhoz megyünk. Nagyon kivi leszek, milyen...

Macs ++++++++++++++++++++++++++++ Nektek.

Nyugodalmast mindenkinek,
Vica
vica94

Máááááááááté! :lol: :lol: :lol: én most látok róla először álló képet! aaaaaaaaanyira édes pasas! ja és nem fair a gyerekre fogni a rendetlenséget! :mrgreen:

Vica ha még itt vagy mindjárt püzök neked egy sort
gödibarbi

Tiszta aptya ez a gyerek :)
indianyo

Memének NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D :D :D

Kattix,
Tényleg nem egy nagy mennyiség a szénhidrát :shock: de szerintem is az a jó, ha ember sokszor és keveset eszik. Nekem a fekélyem után mondták, h minima 5 kis étkezés.

Deni,
Patikás banya :evil: és még ömlengést, olyan ritkán teszed :wink: :D
Köszi kérdésedet, semmi extra. Csajomat megfürdettük a balcsiba a hétvégén, nagyon élvezte, sikongatott, meg pacskolta a vizet, amikor meg kihoztuk el kezdett hisztizni, h ő bent akar még maradni :lol: Úgyhogy most hétvégén irány a Velencei-tó hadd élvezkedjen :D

Zsanci,
Hű, már Meme is mozgolódik :D Szejetem az anyát! :D

Ruz,
Egy kalappal holnapra!!! :)

Márti,
Aranyköpés :lol:

Leni,
Igi 7 kiló :shock: Szupernő :D

Lindi,
Munka jól hangzik, már mint olyan értelemben, h egy kicsit megint belekóstolhattál :) Bajni mászásához gratula :D

Barbi,
Nem semmi, h ilyen kitartó vagy a bio cuccok tekintetében :D

Én egyre inkább kezdem feladni elveimet, pl. azért, mert 1kiló barack 1200ft :shock: másrészt, csak a momnál tudok ilyen helyről, oda meg minden héten bemenni :roll:
Szerencsére azért anyuék és nagyim ellátnak időnként ezzel, azzal.

Kisherczeg,
Nálunk is megy az éjszakai tánc az ágyban, de legtöbbször akkor fordul elő, ha nagyon meleg van :?

Rídonli,
Bocs, de a játszóteres dolgon annyira jót nevettem :lol: Fogzáshoz kitartás!!!

Vica,
Nagyon dögös Mátéd, továbbra is foglalom Adélnak :mrgreen: Méretek se semmi :shock:

Kép Kép
curse

Kisherczeg, gepesz? :o egy tanyan van gepeszkedni valo boven ;) flex-szagra nalunk is van igeny :lol: (nem reszemrol ;))

Vica, mekkora mar Mate :o na picinek sem volt pici :D
recca

Boldog Meme-napot minden Memének :D :D :D :D

Deni,
nyanya :twisted:
pocsolyábaugrálás :mrgreen: :lol:

Lindi,
éljen Bajni és a meló is :D

minden kúszó-mászó-leesős bébinek és anyukájuknak sok ++++ és Rylie-éknak is ++++++++++++++++++

Szia Leni! :D :D :D :D

Barbi,
wow; én ugyanúgy vagyok kicsit, mint Curse; igyexem de drága, messze, stb igazából rendes piacra is jó lenne járni, oda sem mindig sikerül :oops:

Máté édes :D
és most már kerítsünk Ábelnek is nőt :mrgreen: :wink: :lol:

Ruz,
nagy kalappal

Márti,
aranyköpés :mrgreen:

SZIA FÜRTI!!!!!!!!! :D

Jóéjt és elnézést a szelektív válaszolásért :oops: :D

Kép

Kép

:D
szrekuc