A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Johi,
sztem ez jo ötlet nagyon :)

Zsan,
akkor jo, mert 2 bogyot adtam neki reggel. és köszi!

Viburcolos hsz-eket is köszi!
fibi

na Pocak, most megint bögök.......
fibi

Fibi: Ne csináld, mert akkor én is....
pocakpacni

Köszi Pocak az adatokat.

Fibi: akkor kügyé Te is... mert nem tom hol vannak az adataid.

Lányok: kérlek küldjetek nekem telcsiszámot, emilcimet és nevet és én csinálok kicsiny táblicskut belőle, és mindenkinek elküldöm a megadott emilcimre.

Fibi: nekem tegnap reggel óta fáj, de nagyon, nagyon.

Kép
Kép
johanna1975

nekem is küldjétek meg Rylie számát, megvolt, de elkevertem :(

Johi, jó az ötlet, csak a nyilvános táblába ilyen adatokat nem akartunk, de titkosba mehet.

Barbi!
mi se voltunk szemészeten. kellett volna?
ancsipancsi

Fibi!
ez akár pszichés is lehet (a felajánlás miatt), de majd akkor fog elmúlni, ha eljön az ideje, tarts ki még egy kicsit!

Rylieéknak nagyon sok ++++++++++++++++++++++-t küldök, remélem mielőbb kiderül, hogy mi a baj!
ancsipancsi

Csajok,
a vasuti toltesre en is mennek.....

Folyamatosan Macsekre gondolok es a draga,edes,pici Mirka angyalkara......+++++++++++++++++++++++

Elolvastam nehany tortenetet az angyalkakszulei.hu-n,ahol gyertyat gyujtottam Mirkaert...
Huuu mennyit bogtem.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A Nagymamam tegnap reggelre rosszul lett...furan viselkedik..mitha agyverzest kapott volna :roll: Van,amit tud,pl o kicsida,meg csaldtagok stb...de pl nem tudta merre van a hazban a wc..meg hol az agya...meg milyen evszak van..stb..
Ma bevittek Anyuek a korhazba...nem tudom mit tudnak tenni,hoyg javitsak az allapotat,vagy mar cska romlani fog????
Eddig semmi nem volt....85 eves.... :(
Es meg vasarnap tologatta Attit a babakocsiban a terazson,meg szeretgette....remelem meg sok ilyen napunk lehet vele..
Most olyan labilis idegallapotban vagyok,annyit sirok....
De tudjatok mirol beszelek...

Kamillanak rengeteg ++++++++++++++++!!!!!!!!!

Nuk,
kohoges Rekanak?

Kép

Kép
arwen07

Johi,
püztem rylie ügyben, de most meg olvasom hogy már megadták a csajok... :)
Majd kűldök elérhetőséget ;)

Rylieéknak nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly.......
Kicsi Kamilla +++++!

Mihályi S.!
köszönjük....

Tinu,
Szegény kicsi Tünde :( Tudom, mit érzel....... amkor O. kiesett az erkélyröl :( ááááááááááá :( Sok + nektek is . Nem lesz semmi gond!

Ancsi,
lányod :mrgreen:

Mása
szmagdi

Gyujottam gyertyát az angyalokszulei.hu-n
Mirkának....... és ...Endre Márkért is...... és.....még sok Angyalkának fogok......
szmagdi

Ancsi: persze nem szeretném nyilvánosra, csak nekünk legyen. Akár csak úgy, akár vész esetére, akár egy tali szervezéséhez.

Mása: köszi a számot, közben tényleg megkaptam.

Arwen: nagyiddal remélem nem lesz semmi komoly. Akkor nektek is sok+++.

Én is gyújtottam gyertyán Mirkáért. Megtaláltam én is Endre Márkot és gyújtottam Z. Marcinak is.

Annyira nincs erőm semmihez, ráadásul a lakás romokban, Fanni a nagyszűlőknél. Holnap pedig a párom szülinapja és még semmit nem vettem, de erőm sincs elmenni a városba és 5letem sincs, hogy mit is kéne.

Kép
Kép
johanna1975

Kicsi Mirka...
...nyugodjál békében és most már te imádkozz odafenntről szüleidért testvérkédért!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kedves Macs, nagyon sokat gondoltam és gondolok rátok, igen megérintett az, hogy volt erőd ide megírni a történteket, és ahogy viszonyultál Mirkához és az egész helyzethez. Teljes szívemből kívánom neked és az egész családodnak, hogy legyen erőtök elviselni az elkövetkezendő napokat-heteket-éveket, és legyen békességetek. Hiszem, hogy Mirka élete boldog és teljes volt, és hatalmas erőket mozgatott meg! Ezután is sokat fogok rátok gondolni.

Kati
katicabogár

Macs-család!!!

Őszinte részvétem igy ismeretlenül is!!!

Mirka!!
Drága pici lány!!Gyönyörű angyalka vagy!!
Vigyázz a családodra onnan fentről!!!

Kamillának megy a +++++++++++++++++++++++++++!!!!!

Ancsi.2005.őszi babák.

ancsi26

Macs,
Rengeteget gondolok rátok!!!+++++++++++++++++++++++++++!!!

Kicsi Kamillának gyors gyógyulást!!!

Fibi,
Kitartás!!!

Ancsi,
Nem semmi a csajod :lol:

Arwen,
:( Remélem, nincs komoly baja a nagymamádnak!!! Nektek is ++++++++++++!!!

Tinu,
Leesés :(

Johi,
Jó ötlet az adatgyűjtés. Azt hiszem az enyimek megvannak neked, de ha nem, akkor szólj.

Kép Kép
curse

Curse: inkább küldjél.... olyan szétszórt vagyok és nem találok semmit, ráadásul levelezőm összeomlott, és egy lapitopin és a bentin írok többnyire.

Kép
Kép
johanna1975

Macs :) Nagyon sokat gondolunk Rátok ++++++++++++++++++

Kamillának is sok +++++++++++++++++ szegény, mióta kórházban van már :(

Johi :) Kezednek bulást! Fannika hiányát teljesen megértem, nekem a gyerkőcök segítettek az elmúlt napok nehézségeit elviselni... Tábla sztem is jó ötlet, az én adataim tuti megvannak Néked :wink:

Ancsi :) Lencsi és s tészta :lol: ilyen szövege van már a csajodnak?!

Tinu :) Tündi "ugrása" :( remélem nem esett baja +++

Arwen :) Nagymamádnak bulást ++++

Barbi :) Mi sem voltunk szemészeten, ha ez megnyugtat :wink: Angi és a sütő :( remélem, neki sem esett baja +++

Fibi :) Karodnak bulást +++ Viburcolt mi is csak fogzáshoz használtunk (nem túl nagy sikerrel) :roll: Ábelnek is ++++ a 2 hóshoz!! Akkor ma egyszerre szúrták a fiainkat, mert Bencus meg ma kapta a 3 hóst! És most hallottam Lacitól a nagy hírt ház-ügyben :wink: :D :D vagy még ne kiabáljam el?

Kép
Kép
denizsa

Ja meg azért kis kérek mindenkitől elérhetőséget, azoktól is akikét tudom, mert akkor az beleegyezés, hogy bekerülhetnek a táblcsikuba. Nem szeretnék senkit bevenni akarata ellenére.

J.

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok lányok!

Macs családra még én is mindig nagyon sokat gondolok ++++++++++

Tinu! Biztos semmi baja nem lett Tündidnek, ha akkor nem láttál rajta semmi furcsát. Grétinek -miért is pont ő hagyta volna ki- már volt agyrázkódása. 15 hónapos volt, mikor ráesett egy asztallap, de előtte hanyatt vágódott, és ő akkor ahogy felvettem, rögtön elaludt a kezemben. Én már ekkor hívtam is a mentőket. Nem sokkal később felébredt és nagyon sokat hányt. Mire kiértek a mentők, már látszólag jobban volt, de azért bevitték a H-ba, ott megröntgenezték és 48 óráig megfigyelték.

Aztán pár hónappal később -pont Deniékhez készültünk- egy egész emeletnyi lépcsőn esett le, be akarta csukni fenn az ajtórácsot, de nem sikerült és a földszinten állt meg. Én kisebb szívinfarktust kaptam, de rajta egy horzsolás sem lett.

Stramm kis gyerekek ezek.

Beszéltem én is Rylie-val. A legújabb diagnózis: tüdőgyulladás :shock: . 4 nap kórház után azért jó, hogy kiderült :roll:

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Nem ismertek, de idetaláltam, mint sokan mások is.
Nem tudtam írjak-e vagy sem, de aztán összeszedtem magam és itt vagyok.
Nyomom a billentyűket és sírok.

Macs, őszinte részvétem és az egész családodnak is!
Mirka, drága, Te gyönyörű angyal!! Annyira szomorú és fájdalmas, hogy nem maradhattál tovább itt a szeretteiddel, de nagyon vigyázz rájuk odafenntről !!

“Ha valaki a jóságnak és szeretetnek egy morzsáját, az igazságnak és fénynek csak egy sugarát hozta e világra, már nem élt hiába: életének megvolt az értelme.”
P. Alfréd Delp

És mégegy idézet, ha megengeditek. Ami rólatok, összetartó topiktársakról jutott eszembe még végigolvastam és sírtam az utóbbi pár oldalt:
"A magányban, a betegségben, a zűrzavarban-
a barátság puszta gondolata is lehetővé teszi a túlélést,
még ha barátunknak nem is áll hatalmában segíteni bennünket.
Elég a tudat, hogy Ő létezik.
A barátságot nem halványítja el a távolság vagy az idő,
a börtön vagy a háború, a szenvedés vagy a súlyos csend...
Éppen ezekben a dolgokban gyökerezik a legmélyebben.
És ilyen talajból bontja ki a legszebb virágait!"

Maradjatok mindig ilyenek, egymásnak!!

dreee
dreee

Kedves Macs!

Engedd meg, hogy ismeretlenül, az alábbi idézettel én is csatlakozzam azokhoz, akik most őszinte szeretetükkel és együttérzésükkel állnak mellettetek.

"Újra és újra leszállsz ide a földre váltakozó ölekbe -mígnem megtanulsz olvasni a fényben, s látod hogy élet és halál ugyanaz s az idő időtlen míg a fáradságos életek láncolata nyugvó körré nem rendeződik benned míg akaratod világakarat nem lesz s a csönded csönd és örökkévalóság."

Patrícia

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Tenap megkérdezte a nagyfiam miért sírok!Meséltem neki Mirkáról,ma reggel azt mondta:Anya,küldjünk ajándékot neki,hogy ne legyen egyedül.-ezt választotta: Kép Kép

szilvi78
szilvi06

Macs család!

Őszinte részvétem. Gyönyörű angyalkátok vigyázz rátok.

Olga

Kép
juhaszolga

igen, Lencse már mindent beszél, sőt, sajnos sok mindent meg is jegyez, amit nem kéne. de telefonban a nagyanyjával beszél rendszeresen, beteszi a dvd-t a lejátszóba és elindítja (csak is a Mazsolát nézi, kb. 50x látta már, de nem zavarja), és sajnos élénken érdeklődik a számgép iránt is.

Arwen!
átmossák az ereit Cavintonnal vagy egyéb értágító infúzióval szerintem, és jobb lesz a helyzet. én is kaptam már ilyesmit, de én más miatt.

Lindi!
én - mikor csak pár nappal később állítják fel a diagnózist - elég szkeptikus tudok lenni, lehet, hogy csak valamit mondaniuk kellett már, sajnos családomban volt ilyesmire példa.
a legdurvább az volt, mikor anyut agyinfarktussal (stroke) a háziorvos beutalta az sztk-ba, hogy menjen Isten hírével. a háziorvos fel sem ismerte, hogy milyen súlyos betegséggel áll szemben :/, ő meg bicajjal ment be, képzelem hogy csalinkázott, hiszen utána hetekig nem tudott rendesen beszélni, olvasni, stb. (hasonló az agyvérzéshez, csak ez ellentettje)
vagy a tüdőgyulladást egy rtg-nnel igazolni tudják?
mindenesetre nagyon sajnálom a kis Kamillát és mamáját, remélem, hogy most már majd rendes gyógyszereket kap és helyre is jön. arra azért kíváncsi lennék, hogyan kapott tüdőgyulladást az a kis csöpp gyerek, szerintem Rylie észrevette volna, ha "megfázik".
ancsipancsi

Sziasztok!
Pocakpacni! A Gmail-os címre küldtem a választ, mert irgalmatlan lassú a NET és féltem, hogy itt nem megy át. Az egész falu a neten lóg én meg tépem a hajam mert egy örökké valóság mire megnyit egy oldalt....
Johanna! Részben látlak én is, csak még nem nyitotta meg teljesen az oldalt!
figuse1

Tüdőgyulladás oka lehet egy vírusfertőzés is. Jelei lehetnek: elfehéredő száj, nyögésszerű, kapkodó nehézlégzés, nehéz köhögés. A laborvizsálatokon felül feltételnül szükséges a röntgen hozzá, az megmutatja. Sajnos megismerkedtünk mi is vele. Veszélye, hogy főleg gyerekeknél hosszú lábonkihordás is lehetm aminek a következményeként szövődmények alakulhatnak ki.
indianyo

Indi :(
a rtg-t gondoltam, és néha hallani vírusról, amely ezt okozta, de azt hittem, hogy az nagyon ritka és járványszerű.

annyira sajnálom Ritát is, mert már legalább másodszorra van kórházban a kis babucival, mióta olvastam Votiv élményeit, én betegesen rettegek ettől a kiszolgáltatott helyzettől.
ancsipancsi

köszönöm a szemészetes hsz-eket :lol: . megnyugodtam, s nem is fogok rákérdezni.

ANcsi! én is pont erre gondoltam, hogy szegény Rylie-k már nem először vannak H-ban,s milyen szörnyű lehet. sok-sok +++++++++++++++ nekik

Fibi! én is úgy adom a kivezetőt mint Zsan. ha jól emlékszem Votív írta, hogy akár az oltást követő második vagy harmadik napon is lehet adni, ha még vannak tünetek.

Den! :D köszi nincs semmi baja a csajnak. már annyiszor esett fejre, hogy rutinos :shock: 8) :wink:

Johi! én számom is mehet a közösbe :lol: :wink:

Szrek! :wink: :lol:
gödibarbi

Arwen! nagyidnak +++++++++++++++
alváshoz: van egy kedves anyukaismerősöm aki mindig azzal nyugtat, ha egyszer már azt látod rendszer van akkor majd megváltozik 8) Attila még olyan pici, hogy az ő szokásai még tuti alakulnak. Tuti semmi baj! A 10Ft-os leíráson jót mosolyogtam.

Tinu! ugye nálatok is minden rendben? te is megnyugodtál?
gödibarbi

Arwen,
remélem nincs komoly baj a nagyiddal..... ++++++!

Szegény kicsi Kamilla :( ez a tüdőgyuszi nagyon rosszúl hangzik :( ++++++++++! neki és Ritának is

Mása
szmagdi

Barbi: semmi viselkedésbeli változást nem látok Tündéren, úgyhogy megnyugodtam. De a férjem rámparancsolt, hogy menjek el egy gyerek elsősegélytanfolyásra. Lehet, hogy érdemes, mert gőzöm nincs, hogy mikor mit is kéne csinálni és még csak most jön a java, gondolom.

Kép
Kép
tinu

Kamillának én is gyors jobbulást kívánok! Olyan rosszak ezek a betegségek, balesetek. :cry: Az utóbbi napok után meg pláne mindent olyan érzékenyen veszek...
Na de most gyorsan megyek aludni, míg lehet. Jó "éjt" mindenkinek!

Kép
Kép
tinu

Először is renegeteg drukk Kamillának és a Rájli- családnak!!! EZ egy olyan dög hét... eddig...

Másodszor: az én adataimat lécci semmilyen közös izébe ne tegyétek bele, aki nagyon akar, megtalál skype-on vagy a neet freemailes címemen. Köszi.

Harmadszor: na, ezt közben elfelejtettem, mit akartam ide...

Leesős gyerekek: remélem, senkinek se lett-lesz komoly baja, de főleg a picikre nagyon kell vigyázni!!!

Holnaptól meló. 8) ÉS az imént jutott csak eszembe, hogy reggelre ne csak a zuram kajáját és a ded cuccait állítsam össze, hanem keressek valami ruhaneműt, ami nem a szakadék farmerem és nem nyűttes póló... sokáig nem kell keresnem sztem,... ilyen ugyanis nem nagyon van. :roll: De gáááz....
topis-neet
neet

Tinu! nekem is megfordult a fejemben, hogy nem tudok eleget, s vmit el kellett volna végeznem. de az hogy itt vagyok a topikon felér eggyel. :wink: :D
gödibarbi

Neet! sok sikert első nap az iskolában :lol: a zoo-ban nem láttalak topisnak! :wink:
gödibarbi

Hahó!
Borzalmas nap...
Réka annyit nem köhög, voltunk drnéninél, de szabin van. A helyettest nrm szeretem, de du muszáj volt mennünk, mert tápi kellet. A gyereket nem vittem be, kint maradt az uncsitesómmal a játszón. Először nem is akartak adni receptet, mert nála telefonálni kell, másnap jönni, aztán nagykegyesen mondta, hogy na jó, de várjak. 40 percet vártam, persze Réka 5 perc után felébredt, sírt és a rendelő ajtajában álltuk végig a maradék időt, mert bevinni nem akartam, nehogy össze szedjen valamit... 5 óta üvölt egyfolytában /igazándiból rájöttem, hogy 5 hónapja üvölt egyfolytában/, nincs egy szabad percem se tőle. Az esti fektetés 1,5 órásra sikerült, az eddigi max 10perchez képest nekem ez rengeteg... Közben szegény Votivéknál is családi perpatvart okoztam... A férjemtől meg megkaptam, hogy mi a francnak akarok sok gyereket, ha ezzel az egyel sem bírok? Aztán, amikor a szemére hánytam, hogy soha nem hallgatja meg az érzéseimet, akkor bevérzett a torkom. Nesze neked torok-csakra. Azt hiszem muszáj lesz leülnöm vele és mindent elmondani, max elválik tőlem...
Na, belőlem ennyi elég egy napra...

Rylie:
++++ és jobbulást Kamillának!!! Ez a mai egészségügy... Hétvégén nincs labor, aztán nincs doki, aki haza engedjen... :evil:

Tinu:
Hál'Isten, hogy nem lett baj! Én már attól kivagyok, amiket itt írtok, mi lesz, ha Rékával történik ilyesmi... :roll: :roll: :roll:

Arwen:
Nagyidnak is ++++!

És persze Macséknak is +++++++++++++++++++
/Zoli nem értette, hogy miért könnyezem meg a tüzijátékot.../

nukada

Szegény Kamillia, tüdögyuszi :( sok +++++++ nekik!!!!

Arwen,
nagyidnak is ++++++++++++!

Ancsi, Curse,
köszönöm!

Johi,
és Te szedsz rá vmit? nekem is nagyon fáj, alig birom a srácokat emelgetni :? (Rheuma kenöcs nekem semmit nem használ...)

Deni,
és Bencus jol viselte az oltást? végül Ábel is megnyugodott délutánra. (és igen, jol hallottad: ma irtuk alá az adásvételit :) )

topis Neet,
tök hihetetlen, hogy visszamész melozni....

Zsan,
Iginek multkor kötöhártya gyulája volt? mit adtál neki rá? (ugy néz ki, nekem a bal szememen kifejlödött, nemtom, mi jön még......)
fibi

Fibi:
Éjen-éljen! Mármint az adásvételi, nem a kéz, meg szembaj...

nukada

Nuk! ++++++++++++++++

Fibi! adásvételihez!!! :lol: :lol: :lol: ÉLJEEEEEEN! S akkor irány a helikopter?
gödibarbi

Ancsi! Köszi, hogy akartál nekem írni smst, de már nem olvastam. Lencsit pedig Isten éltesse utólag!!
Indi, neked is köszi az íméleket, Zsannak pedig az smseket!

És mi ez a babanet extra?

Tinu, leesés :(, és ez tényleg csak a kezdet...Résen kell lennünk, de nem lehet mindig...

Kamillánaj tudőgyulladás? És ezt eddig nem vették észre? :shock: Gyógyuljon meg mihamarabb!! ++++++++

Fibi, neked is gyógyulást. Kötőhártyagy.-ra szemvidítófű (homeós) szemcsepp szuper! És grat. az adásvételihez!!!! :)

Johi püztem!

Arwen, Nagyidnak +++++++++++++++!!!!!!!!!

Neet, meló 8) , ügyes legyél!

Nuk neked is ++++++++!!!!!!!!!
rídonli#

Rylie-éknak sok ++++++++++ és mihamarabbi gyógyulást! :)

Nuk,
én nem vagyok egy nagy pasiszelidítő, de türelem és kommunikáció :D

Fíbsz,
te is buljál, adásvételihez meg gratula :D

Neet,
egyrészt nem topis :D másrészt mi ez a nagy rejtőzködés? ;) :D mármint hogy adatot ki nem szolgáltatunk :)
holnaphoz hajrá - ez még csak ilyen tantestületi izé nem vagy ott már kezdődik?ezt sose tudom...

Kép

Kép

:D
szrekuc

Drága Macs
Mindenek előtt sok erőt és ++++++, holnap megint egy új nap virrad.

Nuk,
ez a nap akkor a desznyóké :) de legalább ők lakjanak jól neeem? :D - ne aggódj, elmúlik. Nekem mindenki eszik-alszik babát jósolt, lévén mi sem vagyunk egy "idegbeteg" fajta, aztán nesze neked kaptam egy ordítógépet :) (és idegbeteg lettem :mrgreen: ) Amikor rájöttem hogy azért ordít, mert ugrok rá és ennek jegyében kezdtem cselekedni, nem ordított többé. A gazember. Félévem ráment. Hiába, a másodiknál tényleg biztos okosabb az ember. Próbáld ki ha teheted :D

Tinu,
remélem semmi baj nem lesz, de ha nyugtat a tudat - engem szokott - hasonló már velünk is előfordult, persze én is totál kész voltam vagy 2 napig mire már az uram is és a beste is rajtam röhögött :)

Neet,
jó munkakezdést neked! :D
tegnap mondta nekem valaki, hogy a gyereknevelés "csak egy feladat" a sokból. Ez most neked idevág nagyon! Kívánom érezd jól magad és örülj hogy lesz egy csomó zsozsód szép ruhákat venni :)

Fibi,
Flektor tapasz nagyon jó az ilyen fájdalmakra.... azzal együtt én is hiszem a testi/lelki összefüggéseket, de hacsak nem akarsz ráolvasni.... :) próbáld ki a tapaszt.

Kép
akata

Szrek:
Az a baj, hogy én sem... "Tűnj már el dolgozni és haza se gyere, ha ekkora bunkó vagy, hogy nem értessz meg!" Ez is a kommunikáció egy formája, nem??? :roll: :roll: :oops: :oops: :lol:

nukada

Neet!
miféle meló? tanárkocc?
farmerod rulez! :)

Tinu!
én tanultam elsősegélyt még régen, de Isten ments, hogy alkalmaznom kelljen. (főleg az újraélesztésre gondolok itt)
az első segély, amit alkalmazz nála, ha gáz van, hogy hívjál mentőt.
ha meg ugye megégeti magát azonnal folyó hidegvíz alá kell tartani, ha nagyon megégeti, akkor addig kell hidegvíz alá tartani, míg jön a segítség. ha meg félrenyel, akkor fejre nem lehet állítani, inkább a gyomrát kell megnyomni úgy, hogy mögé állsz. ha meg vérzik, be kell kötni, ha spriccelően vérzik, akkor nyomókötéssel kell ellátnod (+ mentőt hívni), ha a hátára esik és nem tud felkelni, akkor stabil oldalfekvésbe fektetni és várni a mentőket. szóval ezek amolyan hirtelen segélyek.

Nuk!
Lencsém hasfájós volt és gyakorlatilag 3hónapig folyamatosan bömbölt. én 9 hónapig fejtem a tejet, mert nem szopott, így elég muris volt, mert kegyetlenül üvöltött, hogy éhes, akkor rohantam vizet forralni, hűteni, tápot készíteni, avagy az elkészített tápot felmelegíteni, megitattam, majd fejtem, mosogattam, sterilizáltam, ekkor ő már aludt, és ahogy letettem a seggem a ágyra, rögvest felébredt és sírt. egy mp-et se akart várni a kajára és mikor a szigorú böfiszüneteket tartottam ivás közben, akkor is bömbölt, hogy ne vegyem el. aztán 3 hós korától szép lassan kb. fél éves koráig megszűntek ezek a végén már főként este jelentkező 1-1,5 órás folyamatos üvöltések. azért mondom így, üvöltés, mert nincs rá jobb szó. semmi sem segített, azért kézben volt, hol cumit tömtem neki, hol így, hol úgy ringattam, aztán apa vállára, és vissza, míg meg nem nyugodott. szóval kitartás! a férjügyet megértem, nem tudom mit tettem volna a férjem buzdítása és támogatása nélkül, elején elég depis is voltam, de segített. valahogy fel kéne nyitnod a szemét, de csúnyákat ne mondj neki, nehogy a torkodra menjen :) :)!

Rídonli!
az extra nevű tárhelyen csináltam egy Babanetes oldalt, ahol a mi topicunk gyerekei egy táblában szerepelnek. néha frissítem :), de most lemaradtam, mert 5 hónapig nem volt netem. van itt üzenőfal, ha bedöglik a babanet, néha oda írunk.

10-től gondoljunk a Macs famíliára és küldjünk Kamillának is ++++++++++++-okat!
ancsipancsi

Szrek,
már máskor is akartam mondani :) neked mindig olyan derűs nyugalom árad a hsz-idből. üdítően hat :)

Kamillának ++++, gyógyuljon mielőbb!!!

Kisherczeg,
örülök, hogy előkerültél mert már azt gondoltuk végleg elvesztél :) jöhetnél gyakrabban ha időd engedi.

Ancsi,
szija újra neked is :)

Kép
akata

Akata!
szia!

Nuk!
és légyszi ne engedd, hogy sörrel itassa a szép kisbabádat a férjed! :lol:
(előző bejegyzésem "csúnyákat mondás" még azelőtt írtam, hogy láttam volna mit mondtál neki :). a torkodra vigyázz!)
ancsipancsi

Sziasztok!

Nekem is sokat jár a fejemben Macs! :( Jaj, de nehéz lehet most nekik! :(
Olvasgattam az Angyalkás oldalt én is! Ki is borultam rendesen! :( Nem tudtam, hogy van ilyen oldal! De nagyon jó dolog, hogy így segíthetnek egymásnak, akiket az élet ilyen szörnyű próba elé állított!

Johi!

Neked ugye megvan az elérhetőségem? Ha nem, akkor szólj és elküldöm!

Rylie!

Kamillának jobbulást mielőbb!:( Timinek hörghurutból lett tüdőgyuszija anno!

Neet!

Hol és mit fogsz dolgozni? Drukk hozzá! :)
Szept. 1-től nekem is kezdődik újból a munka! :?

Fibi!

Ezek szerint elkelt a házatok???:) Lehet hurrázni? :D És megvan már az új választott?

Nuk!

Mostanában nekem is a torkomra megy az idegesség!:( Értsd: pár hónapja rekedt vagyok! Ez nem csak magam, hanem a munkám miatt is gáz! Nem is tudom mi lesz, ha nem változik a helyzet! :(
Szerintem jól teszed, hogy megpróbálod nyugodtan megbeszélni apjukkal a dolgokat! Ezt kell tenni!

Arwen!

Remélem rendbejön a nagyid hamar!

ILdi
ildi76

Sziasztok,

Hát én ma totál zizi vagyok, írtam egy csomót ezen oldal alapján, majd mentés nélkül mentem az előzőre, hogy onnan is csemegézek... erre most ugye eltűnt az egész :evil:

Megpróbálom mégegyszer:

Arwen,
nagyidnak ++++++++++++++++++++++++++++++

Kamillának sok-sok +++++++++++++++++++++++ szintén, ez nem semmi. És mégis miből jöttek rá nagy hirtelen, amikor kora délután még halvány fogalmuk nem volt, mi a baj................?

Tinu,
biztos nem lesz semmi baj, de ha Téged megnyugtat, hogy megnézi egy orvos, akkor vidd el. Jobb, mintha idegeskedsz miatta.
Tündinek +++++++++++++++

Neet,
sok jót kívánok Neked a meló kezdéshez, meg a nebulókhoz, meg a folyton ismétlődő értekezletekhez. :)

Nuk,
biztos meg tudjátok beszélni nyugodtan a problémáitokat. Most tuti feszültebb is vagy, pláne a mai nap után még ráadásként. El tudtok esetleg menni vhova kettesben egy órácskára, hogy normálisan egymásra tudjatok figyelni? +++++++++++++++++++++

Fibi,
gratula az adásvételihez, nagy öröm számomra :) Kezednek - válladnak? - jobbulást kívánok. Van egy mágneses tapasz szerűség, és az ilyenekre is jó - nálam hamar segített a derékfájáson -, nincs horror ára és kétféle van, fájdalom típustól függően. Most nem jut eszembe a neve, de ha érdekel utána érdeklődök nővéremnél.
Viburcol nálunk sem jött be nagyon, legalábbis fogzásra nekünk tuti nem jó.

Ancsi,
szóval, örülsz, hogy akkor láttál utoljára.... :wink: Igen, Máté lassan egy éves lesz :)

Johi,
privit eccercsak küldöm.

Na, most ennyi, remélem, nem hagytam ki senkit az utóbbi egy napból.

Vica

Kép
Kép
vica94

csatlakozom a szeretem Szrek hszeit klubhoz :lol:

s Akata ahhoz képest, hogy idegbeteg lettél pont azt vontam le magamban, hogy te milyen nyugodt, kiegyensúlyozott nőci vagy. :lol: :wink:

no megyek aludni
puszi nektek

Macs családnak nagy nagy ölelés
gödibarbi

Macs család,
++++++++++++
+++++++++++++
++++++++++++++
+++++++++++++++
++++++++++++++++

Rylie,
++++++++++++
++++++++++++
++++++++++++

és mindenki másnak, akinek szüksége van egy kevésre belőle:
+++++++++++++++++
+++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++
+++++++++++++++++

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Nuk :) én, mint sikeres és boldog párkapcsolatban élő :mrgreen: mondom neked: ezu is kommunikáció, eredménye is van - például új étkészletet ekll venni :lol:
Na, akkor innen szép újrakezdeni, leüléssel és nagy beszéllyel. Hajrá!
Én gyerekem egy csoda , már ami természetét és evési-alvási szokásait illeti és csak ajánlani tudom a licenszt másnak is, de azért volt nekem is egy-két hetem, amikor érthetetlenül ordított a ded - mondjuk leginkább éjszaka, nappal babakocsi és kendő mindig bejött - azóta is - bár ma már csak valamilyenjármű megtekintésére használhatjuk a babakocsit, kendő viszotn még mindig favorit. Az anyai közelségnek fájdalom csillapító hatása (is) van :) Ja, aztán voltak olyan hetek is,a mikor meg nem akart a kölök aludni, csak röhögcsélt és kurjongatott.

Rylie írt egy rosszkedvű sms-t, új gyógyszert kapnak tüdőgyullra. Utálja az egészet - megértem :(

Fibi :) részleteket!!!!!!!!!!

Neet :) hurrá és éljen és érezd jól magad és majd a gyesből vegyél egy klassz farmernacit :)
indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: