Ez mar talan mosoly?

2003.05.01 12:58
!
. Számunkra marad az unalomig ismert környék magányosan, néha kettesben a környékbeli Babanetes kismamával.
. Hát, úgy néz ki maradnak a rövid séták, mert mindig aggódom, hogy nem szomjas-e nagyon. 2003.05.01 15:42
2003.05.01 17:01
és szerintem mosoly 

és nem baj, ha nincsenek hurkák, majd lesznek idõvel
Reklamál, hogy kevés
A cicit azóta nem említette, én pedig tuti, hogy nem mondom
) 2003.05.01 17:59
2003.05.01 18:07
2003.05.01 18:22
2003.05.01 18:22
2003.05.01 18:25
Ugyan miért lenne hiperaktív, azért mert eleven és jól mozog? Az én lányom lustácska, erre majdnem fejlesztõ tornára küldötta védõnõ. Mondtam neki nézze meg jobban a gyereket, megmozgatta, és belátta hogy semmi baj, csak épp arra vár hogy mi ültessük fel, hanyatt fekve nem hajlandó semmit sem csinálni. 2003.05.01 19:15
2003.05.01 19:43
Es ugyesen hizik!
Remelem sokaig igy marad!!!
A majdnem 2 eves kislanyaval jott, tok jo fej volt.
2003.05.01 20:05
2003.05.01 20:46
2003.05.01 21:13
2003.05.01 22:42

. Mondjuk Malackám tényleg nem egy sarokbanolvasgatós típus, és Õ kilenc hónaposan kezdett járni. Anna eddig mindent ugyanakkor csinált, mint a bátyja. Megint csak jaj.
.
. Anna már unhatta a mózikáját, mert határozottan jobban alszik, mióta beköltöztettem az ágyába. 2003.05.01 23:22
2003.05.02 04:28
. Tegnap családi séta volt, itt a közelben, ma irány a Margisziget

2003.05.02 08:51
2003.05.02 09:02
,azóta mi is úgy csináljuk.
Remélem, ez már azt jelenti, hogy kb. elég a tejcsi

(irigy is vagyok, de már nem sokáig) 2003.05.02 10:44

Nagyon édes abban a sapeszban!
2003.05.02 10:47
2003.05.02 14:30
Timi egészen megkedvelte a srácot, délelõtt szavukat se hallom, úgy eljátszanak
Aztán sikerült a kisasszonyt lekenyerezni egy kis gokartozással (úgy tekerte a kormányt, mint a nagyok
) és két hatalmas lufival(igaz, ez is baromi drága volt
) Szóval nem éppen pénztárca kímélõ gyerekkel majálisba óvatlankodni
De azért remekül szórakoztunk
Vagy van a babazsák, ami a hóna alatt tartja a gyereket és a fejét is támasztja, ezt mi már 3 hete használjuk.
Az éjszakák nálunk is pont így néznek ki. Én legjobban a 6 órás kelést úúútálom, mert Timi 8-ig is tud durmolni és már én is hozzászoktam ehhez. Egyébként is bagoly tipus vagyok, szóval kora reggel életveszélyes hozzám szólni

Viccet félretéve gyönyörû és nagyon hasonlít az én Timimre úgy 1,5 évvel ezelõtti kivitelben
) a két gyerkõcöt éjszakára
Én is ezt tervezem, de egyelõre az éjjeli kelés miatt nem tûnik jó ötletnek, mert Timi is könnyen felébred
Nálatok Anna már átalussza az éjszakát?
Hogy van Anna pocakfájása? Nálunk kicsit javulni látszik a helyzet, de a késõ délutáni nyûgösködés úgy látszik, ettõl független
Mondjuk én se vagyok egy nyugis alkat
Én csak azt olvastam, hogy az a gyerek, aki gyorsan fejlõdik mozgásban, az kicsit késõbb kezd el beszélni és fordítva. Ez Timi lányomnál be is jött, mert 1,5 évesen (bár megért mindent) de egy-két szót mond max, viszont szalad, mint a csík, és csak gyõzzem levadászni minden megmászható dologról
2003.05.02 15:33
2003.05.02 18:09
!
. De igérem, behozom a lemaradásomat! No meg, ha a férjem nem foglalja le a gépet...
.
!!! 2003.05.02 20:24
2003.05.02 21:01
. Nálunk is kb 2-3 napja kezd normalizálódni az esti evés, igaz, tegnap azzal bosszantott a kiscsaj, hogy minden korty után kicsit körülnézett a szobában
De legalább nem üvöltött 2 slukk után
Mostanában napközben is egész jókat durmol, csak nálunk Timi a súlyosbító körülmény, mert szegény Zsebi még álmában is megijed kedves testvérkéje visítozásától
? Az ACDSee képkezelõben meg nem találtam ilyen jellegû funkciót.
), nálatok nincs balhé, amíg a kicsi szopik? Én már mindent kipróbáltam, de Timi ilyenkorra idõzíti az összes hisztit és a kicsi rendszeresen megijed és sírva fakad a ricsajtól
Sajna, nem úgy tûnik, hogy meg tudná szokni, úgyhogy Timit kéne valahogy ledumálnom a fesztiválozásról.
2003.05.02 21:11
2003.05.02 21:17
Nehogy ugy jarjak, hogy Ti delelott vagytok kint, mi meg delutan megyunk...
Uuuugy szeretek itt babafotokat nezegetni, minden baba annyira aranyos. 

2003.05.02 22:10
. Ma pl. a játszón megéhezett Anna, és miközben a kiscsaj kajált, Malacka már árkon-bokron túl volt (jó nagy a játszótér), hiába kiabáltam utána, meg se hallotta. Begyûjtött néhány motort, rollert, felmászott arra a mászókára, amire tudja, hogy egyedül nem mehet, zaklatta a kertészeket, stb. Én egy darabig rikoltoztam a padról, aztán láttam, hogy nincs mese, rohanni kell, mert leesik nekem a mászókáról. Anna persze maratoni cicikélést tartott, ilyenkor lehetetlen kivenni a cuccot a szájából, így kénytelen voltam a cicimen figyelõ kiscsajjal átszelni a játszóteret, és begyûjteni Malacot, a kertészlegények döbbent tekintetétõl kísérve. Visszavittem a motorokat, rollereket ordító tulajdonosaiknak, elnézést kértem mindenkitõl, és odavonszoltam Malit a padhoz. Annát lefejtettem magamról, elrendeztem a kocsijában, szerencsére rögtön elaludt. Ekkor futott be Apa, akinek az volt az elsõ mondata, hogy nahát, micsoda mázli, milyen nyugisak a kölkök. Inkább nem szóltam semmit.
, úgyhogy elsõ nyekkre anya rohan. Szerencsére általában ugyanakkor követeli a kaját.
)
Gyertek, jó lenne minnél több babát és anyukát megismerni személyesen.
. Azzal próbálom nyugtatni magam, amit a suliban tanultam fejlõdéslélektanból, hogy a gyerekek ebben az életkorban a saját testük részének képzelik a kakit, és emiatt ragaszkodnak a cucchoz. Csak remélem hamar kinövi.
. Most az én lánykám is tapintatosan elalszik legkésõbb 9-kor, remélem, megtartja ezt a szokását.
, Anna is nyüglõdött az elalvással, de féltem jobban levetkõztetni, mert azért éjjel még lehül a levegõ. Most egy rövid kombi, ujjatlan hálózsák van rajta, és egy textilpelussal van betakarva.
, 8 körül hazahozom a két lurkót, ágyba dugom õket, aztán visszamegyek. Szerencsére Anna csak 3 körül ébred elõször, addigra már biztos itthon leszek, ha meg elõbb követelõzne, akkor Anyu rámtelefonál, és akkor hazarohanok. Ez jó szerintetek? Vagy nem illik ilyent csinálni egy esküvõn? 
2003.05.03 00:59

Bár gondolom Te nem élvezted ennyire
.
. Pedig jó drága volt. Na nem baj, majd jó lesz, ha nagyobb lesz és mindig ölbe kéreckedik.
.
. Nincs valami ötletetek? 2003.05.03 11:12
Itt meg messze van a nyar, sot egyre messzebb, bar a tavasz itt szebb volt, mint otthon! Mult ejszaka viszont zuhogott az eso, es olyan eros szel fuj, hogy menni alig lehet! 2003.05.03 13:28
No nem mintha ez megnyugtatna, mert Zsebi egyre idegbetegebb evés közben a nagylány hisztijétõl
Éjszaka meg csak nem tölthetem bele az egész napi adagját
Nem hiszem, hogy Timi díjazná ezt a szöszmötölést
Hogy nálam miért nem jönnek be a másnál bevált szuper ötletek???
Nekem is van kendõm és kengurum, házon belül azonban egyik sem jó a nacsasszony popójának
Állítólag ezek tipikus "kétemberes baba" tulajdonságok. Csak azt tudnám, a másodszülötett mér nem világosítja fel a természet, hogy rá már nem jut két szülõ? Azért legalább az vígasztaljon, hogy így gyorsabban visszanyered a régi kondidat és a súlyzodnak hála, még izmosodsz is
Ja és természetesen nemsokára ez is elmúlik...de lesz majd helyette más

2003.05.03 14:57
2003.05.03 15:12
Nekünk még nincs kengurunk, de alig várom, menetiránnyal szembe magamracsatoljam, és úgy sétálhassunk.
2003.05.03 15:15
, a család többi tagja bezzeg dolgozott. De azért megfüstölõdött egy kicsit Julka is. Prímán aludt 7 gyermek ricsajában, némi szopik között. Ma bezzeg olyan viharos szél van, hogy még a teraszra sem merem kitenni. Apa meg a nagyok bezzeg a Bakonyt járják!
Julkának is a homlokában volt a haja, most húzódik felfele. Milyen a szeme Petrának? A Julkáé kékül.
Szerencsére mi anno kisebbeket vettünk
2003.05.03 15:26
2003.05.03 16:18
2003.05.03 17:32

Ha a mózeshez viszonyítok, (nekünk is ilyen van
), akkor szerintem Annát is behozta már Szilárd

.
.
. Akkor a probléma valószínûleg általános. Jó, hogy írtad, majd elolvasgatom a többi sztorit is, erõt ad

. 

.
Bár néha annyira groteszk a szitu, hogy kínomban röhögök magamon. 2003.05.03 17:47
2003.05.03 20:37
Es kar, hogy nem jott be a BabyGym. Talan kesobb? Mi is most keszulunk venni, de valami teljesen alaptipust.
Amugy a hazaugrassz 5let a legjobb szerintem!
2003.05.03 20:58
Egyébként ma belehúzott a személyi trénerem
: délután 3-kor úgy döntött, letudta a napi alvásszükségletét és jöhet a séta anya lábán
Szerintem valaki súgott neki, hogy panaszkodtam a neten és most bekeményített
Remélem, legalább holnap Anyák napja alkalmából megajándékoz egy kis nyugival

Te hogy bírod cérnával? Én attól félek, a gyerekorvos majd elküld mindenféle vizsgálatra, hátha valami anyagcsere zavara van. A babanyúzás pedig nem az én mûfajom
2003.05.03 21:01
), hatalmas nagyokat setalunk a szep idoben. Csutortokon meg "kirandulni" is voltunk, felmentunk Petrastul a Szechenyi-hegyre, es ott tologattuk egy darabig. Elvezte, csak az volt a gond, hogy indulas elott szopi, aztan mig en fejtem meg feloltoztem, addig elaludt. Aztan az oltozteteshez felebredt, az autoban elaludt, amikor a babakocsiba athelyeztuk, akkor megint felebredt, es ugyanez hazafele is.
) Petra.
Tovabbi kepek lathatok rola a www.adline.hu/petra cimen.
) jokat nevettem, meg fel is olvastam oket.
Es a szerkoja is nagyon meno!
Jajdejoooo!
(Na nem mintha attol feltem volna, hogy nem lesz szep...
)
Pedig szerintem nem hiztam el, ugy 5-6 kilo maradt rajtam. El fog ez mulni?
Nagyon edi!
De Petranak barna szeme lesz. Petra haja ketoldalt kezd kikopni, ha jol tudom, ezt hivjak androgen tipusu kopaszodasnak.
2003.05.04 10:54
És úgy látom, Miki sem, Zsuzsi
Sõt, a hátáról is lekopott a pehely, pedig úgy élveztem, csak Andris volt kiakadva, h miért szõrös a háta. Julkának viszont kékül határozottan a szem. Mi is tervezünk egy aug. közepi családi Balatont, ki kell vennünk egy házat valahol.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint