A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

A gyertya nálunk is nagyon sokáig égett. Éjjel borzalmasan aludtam és Macsra gondoltam, hogy neki most milyen nehéz lehet. Nagyon sok erőt kívánunk neki továbbra is.

Mihalyis: csatlakozom az előttem szólokhoz, köszönjük, hogy jöttél és a felajánlást is. Reméljük nem lesz rá szükség, de nagyon köszi.

Kép
Kép
johanna1975

A csoda már akkor megszületett, amikor Mirka a pici lelkével egy egész ország lelkét simította meg. Az összefogás és a szeretet született meg augusztus 15-én és soha el nem múlik, mert van egy Angyalka, aki megmutatta nekünk hogy, a szeretetnek és az összefogásnak nincsenek határai.

A szolnoki Hetényis topikból jöttem és ha nem bánjátok néha benézek hozzátok!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

Rájliékról nincs új hír? Hogy van Kamilla?
Nekik ++++++++ mára a laborhoz.

Kép
Kép
johanna1975

Egyszer, később, máskor, majd többet. Most csak ennyit:

KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNJÜK

Macs
macskanyu

Most tudok csak írni, hogy hazaértünk a nyaralásból... de a távolból is értesültem a történésekről... és nagyon-nagyon bíztam én is a csodában....

Drága Macs!
Ha azt írom, hogy fogadd őszinte részvétem, az semmit sem fejez ki abból, amit most mondani szeretnék Neked.... egyáltalán, semmilyen szó nem lenne képes erre... Veletek voltam és vagyok minden pillanatban...

Lányok!
... az pedig valami fantasztikus, ami itt történt a topicon az elmúlt napokban... büszke vagyok rá, hogy ismerhetlek Titeket!!!

Sok puszi és ölelés Mindenkinek!!!!

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

személy szerint örülök, ha a sok új bejegyző mama visszalátogat később is, hiszen nem kis összefogást hajtottunk végre az utóbbi pár napban. úgyhogy ezt kár is kérdezgetniük :lol:
ancsipancsi

Sziasztok!

Én is szorongva, bizakodva, sok-sok könnyel szememben drukkoltam a kicsi Mirkának. Hiába írta édesanyja, hogy nincs remény, az utolsó pillanatig hittem és őszintén bíztam benne, hogy mégis...
Végül elment, de nem élt hiába, mert rövidke életében, mint egy igazi kis angyalka csodát tett. A mai önző, nemtörődöm világban egy egész országot mozdított meg, elképesztő mennyiségű szeretet munkált itt a napokban. Többet adott, mint a legtöbben egész életünk során!

Egy csoda az is, hogy ennyi erő volt édesanyjában, Macs nagyszerű ember vagy, igazán példamutató ahogy ezt a pár napot végigcsináltad!

Kedves Macs és családja, nagyon sok erőt, és békét kívánok nektek!

Drága Kicsi Mirka! Nyugodj békében!

Kép

Évi

KépKép
KépKép
evikismama
Budapest XVIII. kerület

Macs!

Ismeretlenül is fogadd őszinte részvétünket!

Kép

Zsu

Kép
Lilypie Kids Birthday tickers
Kép
zsu.

Mihalyis,
még annyi jutott eszembe, h persze nem csak a felülről próbáltunk minden követ megmozgatni, alulról is dolgoztunk, csak talán ezek nem voltak olyan nevek, amit "érdemes" lett volna itt "megcsillogtatni".
Erről jutott eszembe, h megköszönjem azoknak az embereknek a segitségét, emberségét, akik próbálták a lehető legtöbbet megtenni Mirkáért.
És emellett persze hálás vagyok Hartyánszky doktor Úrnak, Kökény doktor Úrnak, mert ők lettek itt nevükön nevezve, és leleket melegetően segitőkészek voltak!!!!

Egyszóval, KÖSZÖNJÜK! és bárcsak többet tehettek volna. TUDOM, h TETTEK volna.
Ugyanúgy, ahogy szerintem Ön is, Te is.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Drága Mirka!
Nyugodj Békében!

Kedves Macs Család!
Fogadjátok őszinte részvétemet!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Mi van Kamillával? Láz? H? +++++++

És aki még pocakos vagy nagyon pici (első) babája van, és tele van aggodalommal, kérdéssel a kórházzal vagy akármivel kapcsolatban, tegye fel, ossza meg, ugye lányok? :)
Meg persze a nagy lakli kölkök anyukái is...
neet
neet

Bezony Neet,
ezért vagyunk! gyertek, kérdezzetek!!!

És Kamilla,
természetesen neked is mentek, mennek a drukkok, mert ronda láz és kórház nem ilyen kicsi lánynak való!!!!
szóval, GYÓGYULJ meg gyorsan!!!!!

Neet,
te meg hamarosan dolgozol, mi? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet!
én tele vagyok aggodalommal!
ancsipancsi

Tudja valaki Rájli számát. valahogy mindig csak méleltünk és priviztünk. De most üzennék neki smst is.

Kép
Kép
johanna1975

JOhi,
azt hiszem Mása tudja, mert ő beszélt vele pár napja.

Ancsi,
teljesen érthető az aggodalmad.
Én arra gondoltam, ha van kedvetek, elmehetünk valahova, valamilyen vasút környékére, ahol sokszor járnak tehervonatok, és kiabálhatunk egy nagyot...
talán segit.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

tudok par vasutat, de perpill az ido olyan, hogy ....... ://///////

es Lencse egy egesz tanyer kaposztastesztat a foldre ontott, amit pedig úgy szeretek. szivem szerint kapott volna a kezere, de az eszem azt diktalta, hogy tegyem be a kisagyba, majd ott gondolkodhat. most kiabal, hogy maskor nem boritja ki, stb. meg jo, hogy folyekonyan beszel, lukat tud beszelni az ember hasaba.
es persze 3 napja volt nagytakaritas, tegnap ujra fel kellett mosnom, es most megint. az vigasztal, hogy ezek a dolgok nagyon kicsik a vilag gondjaihoz kepest.
ancsipancsi

Zsanci: én mennék kiabálni, és egy nagyot valamibe bele is csapnék. Annyira feszült vagyok. brrrrr. és ráadásul Fanni nincs is velem, mert a felújitást nem tudná ott végigcsinálni, mert nincsenek ajtók, viszont van lépcső korlát nélkül. És annyira fáj a hiánya, ilyet még nem érzetem.

Mása: ha erre jársz, dobj meg egy Rájli telcsiszámmal. köszi...

Ancsi: teljesen azt érzem, amit te...

Kép
Kép
johanna1975

Johi!
azzal a kulonbseggel, hogy en nem vagyok uvoltos, meg a kezem is fajna, ugyhogy inkabb csak neznem hogy szabadultok meg a faradt goztol. a Promenad a gyonyorbe c. filmben volt, hogy enekben hahotaztak. nekem az tetszett nagyon. (kulonben ferjem is neha arra vagyik, hogy osszezuzhasson valamit, mondjuk roncsautot, v. ilyesmit. en teljesen az ellentettje vagyok, magamban orlodom honapokig; persze a szervezetem nagyon orul is ennek...:/ )
ancsipancsi

Képzeljétek! Most voltunk lent a dokinéninél, mert a gyerek leugrott a kanapéról :shock: :evil: :cry: . A váróban ültem, nyitva volt az ajót, épp egy 4 hóst oltottak. Erre az anyukája megkérdezte a dokinénit, hogy lehet-e látni az UH-on, ha egy szívnek nincs meg a bal oldala. Aztán elmesélte a dokinéninek Mirka történetét... Tényleg egy ország szorított Mirkának.

Kép
Kép
tinu

Ancsi: azért én sem vagyok egy állat. Csak ilyenkor amikor nagyon nagy a feszültség jó lenne egy nagyot kiabálni... és ennyi... amúgy én is inkább a rágódós fajta vagyok és nagyon aggódós parázós stb... és bizony a szervezetem nekem is bánja. A promenád a gyönyörbe az egyik kedvencem, annyira szellemes.

Tinu: de Tündérkének nem lett semmi baja, ugye? Fanni is igen hamar leugrott egy alacsony lábtartóról. Rohantam is a dokihoz, stb.. .erre kérdezték első gyerek ugye. Hát valóban ezzel a leugrással ma már nem mennék dokihoz. De azért nem bánom, hogy akkor úgy döntöttem.

Tényleg csodás az az összefogás, ami itt történt. Egy csomóan még ma telefonálnak vissza, akiknek üzenetet hagytam szombaton. :( (mert, hogy szeretnénke segiteni)

Kép
Kép
johanna1975

Johi!
nem mondtam, hogy állat vagy. :)
ancsipancsi

Johi: hát nem látszik semmi a gyereken. De azért figyelem ma, nem bágyadt-e, aluszékony stb. Az a baj, hogy pont hátra esett és a fejét beütötte a parkettába. A legszebb, hogy ott ültem mellette és csak egy pillanatra tettem le, mert épp meg akartam szoptatni. Félrenéztem és mire visszafordultam, hogy felvegyem, már ugrott. Nem is tudom rekonstruálni, hogy hogyan csinálta. :shock: De annyira megijedtem, hogy együtt zokogtunk a gyerekkel. Nem is véletlen, hogy nem tudtam megnyugtatni. Ilyenkor elég béna anyának érzem magam... Azt nem is mondtam itt, hogy szombaton a szobanövény levelét csócsálta meg. Azt is másfél óráig kerestük a neten, hogy nem mérgező-e. Szerencsére nem.

Kép
Kép
tinu

Tinu!
az egyik legfontosabb jel a hányás és a bágyadtság, ha ezek nincsenek, gondolom nincs nagy baj.
minap L. úgy bevágta az én fejembe az övét, hogy én seggre estem (konkréta megszédültem), és órákig fájt még, meg émelyegtem, neki meg semmi baja nem volt, pedig a homlokát ütötte meg, ami nem semmi. én is nagyon féltem ekkor, hogy esetleg baja lesz...
ancsipancsi

Sziasztok.
Én a 2008 áprilisi májusi babavárók topikjából vagyok és ott is híre ment Mirka babának. Végig olvastam a történetét és ilyenkor tartom igasságtalannak az életet!:cry: És mi is szorítottunk érte a csodában vagy hogy műthető legyen a betegsége. De annak örülök hogy a szülei keze között aludt el.És itt szeretnék sok erőt kívánni és részvétet a családnak.
Nyugodj békében Mirka baba.
És üzenem nekik hogy van egy honlap a http://www.angyalokszulei.hu/ Érdemes benézni és gyujtani itt is egy gyergyát érte.
Sok szerencsét.

harivera
Budapest XXI. kerület

Ujabb aggodo anyuka félkézzel jelentkezik....
Ábel kicsit lázas és nyügös a mai 2 hos oltástol.
kérdés: jo e erre is a Viburcol kup??? Germicidet nem szeretnék...
és: hány bogyot is kell este a kivezetöböl adni?

és: ha a fél karomat nem tudom megemelni, mert orditok a fájdalomtol, akkor az izület gyula? és milyen bogyo jo rá???? :?

és szegéy Tündi :(

és Kamillának ++++

KépKép
fibi

[quote]D írta:e annak örülök hogy a szülei keze között aludt el.

Elnézést ez kétértelmű. Én úgy értettem hogy ott lehettek a szüleik és nem a rideg orvosi ketyerék mellett, egyedül ment el ebből a világból. :cry:

harivera
Budapest XXI. kerület

Lányok!
Tényleg hihetetlen ez az összefogás és szeretet, ami az elmúlt napokban itt megnyilvánult. Engem is többen hívtak/írtak, hogy érdeklődjenek, meg hogy mit lehetne tenni.

Tinu!
Remélem Tündének semmi baja! Tudom ez nem vígasztal, de Emma egyszer lehúzta Botondot az ágyról (aki akkor kb. 2 hós volt), mi nem is láttuk, hogy történt, szerencsére nem lett semmi baj. Azóta persze figyelek ezerrel :)

Ancsi!
Azért Lencse milyen jó fej, hogy azt mondja, többet nem csinál ilyet :lol: Emma ezt sohasem mondja, sőt, inkább az ellenkezőjét. Ma pl. kintött egy fél üveg ásványvizet, úszott a szőnyeg, minden, jól összeszidtam, még a kezére is csaptam egyet, de nem úgy tűnt, mintha hatása lenne.

Rylie számát én sem tudom, remélem nincs baj velük.

Kép
Kép
manoka11

Fibi!
Viburcol jó!
manoka11

Fibi: én mindig csak viburcolt adtam első körben... Kivezető előtte egy és utána egy golyó.
És nekem is izületi gyula a bal kezemben, nagyon fáj.

Rájliéknak: +++++

Kép
Kép
johanna1975

Harivera: tudjuk, hogy értetted...
4 fiú után lányra gyúrtok? :wink:

Mi mindenre jó ez a Viburcol. :o Ezek szerint fogzásra, oltás után. És még mire?

Kép
Kép
tinu

Sziasztok,

Beszéltem Rylie-val, Kamilla még mindig lázas, ettől függetlenül hazamennének saját felelősségre, de nincs a kórházban jelenleg egy olyan orvos sem, akinek kompetenciája beleegyezni az elengedésbe, illetve aki aláírhatná a zárójelentést.
Valószínű egy kis fokú vesemedence gyulladás most is van, ezért van az emelkedett érték a vérképben, de a tenyésztés eredményét csak ma délután fogja Rylie megtudni.
Ugyanakkor elképzelhető, hogy máshol van a gond, nem húgyúti vonalon, de nem nagyon indulnak el másfelé irányuló vizsgálatokkal. Úgyhogy valszeg, ha kijönnek, megpróbálják ők másfelé.
Továbbra is vannak aftái Kamillának, amire Rylie homeós bogyókat ad, mert gyogyó nincs más rá.....
Remélem minden lényegest leírtam. :roll:

Rylie is küldi a sok-sok +++++++++++++++++-t és energiát Macséknak, sokat gondol Rájuk Ő is.

Később még jövök,

Vica

Kép
Kép
vica94

Sziasztok!

Itt mostantól mindig megtaláljátok Mirka gyertyáját, a 10. oldalon

Fibi: Nem lehet, hogy nagyon elaludtad a karod? Nekem is volt már hasonló, pár napig alig bírtam mozdítani, és érdekes, hogy szintén akkor volt, mikor Balu ekkorka lehetett... Viburcol amúgy jó, de úgy tudom Indianyó azt mondta, hogy inkább a lázas állapottal járó nyugtalanságot enyhíti, magát a lázat nem annyira, arra talán a belladonna, csak nem tudom mekkora babának lehet!

Pocak
pocakpacni

Johi :)
mindjárt küldök privit

Vica
vica94

Sziasztok!
Először is: Annyiban felfedem magam, hogy én vagyok a "gyertyacsináló" kb. két hete... Gyertyát meg soha nem csináltam, egy kicsit sorsszerű a dolog, hogy pont Mirka gyertyája lett az első. Nem vagyok profi sajnos. ez abban is mutatkozik, hogy a három utolsó gyertya számlálója együtt mozog, valamit elszúrtam a linkelésnél, de még nem jöttem rá, hogy mit. A szöveget nézzétek meg, ha bármi nem jó, szóljatok!

Másodszor: MihályiS! Köszönjük! Én tudom, hogy a Goki-sok megszállottak és sokszor erőn felül is megpróbálnak jobb életet adni ezeknek a babáknak, ahelyett ami jutott nekik. Megtettem már máskor más fórumon, de itt is leírom: Tisztelettel köszönök minden GOKI munkatársnak, aki nekünk segíteni próbált! Köszönöm, hogy először a történetben megfogták a kezem, úgy és ahogy kellett, mert ez az első lépés volt ahhoz, hogy ne legyek örökre elveszett ember!

Harmadszor: Köszönöm mindenkinek, hogy kéretlenül befogadtatok! Végre rájöttem, hpgy hol kell átírni a profilt... Szívesen adnám "arcomat" is a történethez, de a fotóim túl nagyok... Kicsinyíteni meg nem tudok... Aki akar az iwiwen beazonosíthat, a nickem az utolsó betűt kivéve a civil életben használt nevem a keresztnevem pedig Éva.
figuse1

Vica, Lencsi szülinapján találkoztunk először (és utoljára :) ), és most ünnepelte a másodikat. akkor te még pocakkal jöttél. hogy lehet, hogy Máté baba meg már mindjárt 1 éves? :D elszáll az idő felettünk!

Harivera!
nem semmi, hogy már lassan 5 kőcöd lesz! :)

Ma este 10-kor küldjünk erőt Macséknak!
ancsipancsi

Tinu! biztos nem lesz semmi gond! :wink:
Angi ma rácsimpaszkodott a sütőre, s az ugye levágódott, s ő a fejét beverte a járólapba :shock: (pedig már egyszer volt ilyen csak akkor nem esett ekkorát).
viburcolról ezt találtam:
"A szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére lázas vagy láz kialakulása nélküli, nyugtalansági állapotokban. Banális fertőzések tüneti kezelése"

Ancsi! folyékonyan hasbalukat beszélő csajszid :lol: :lol: :lol: meghallgatnám :D

Rylie számát én is kérném!

és én kérdezek: szemészetre mindenkit utalnak vagy csak akiknél doktornéni/bácsi úgy látja? merthogy olvasom hogy már mindenki volt mi meg még 1x sem. persze éljen éljen, de kicsit izgul, hogy most dokinéni elfeljtette vagy mi a tütty:?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Fibi! biztos hogy az oltás miatt? nem lehet hogy a kiruccanás vagy az időjárás?
gödibarbi

LÁnyok,
és ha már ott vagytok, az első oldalon van Záhonyi Marci, Nesóka kicsi fia, többen ismeritek is őt, érte is gyújtsatok egy gyertyát...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
én kivezetni alapból igy szoktam:
előző nap 2 bogyó
oltás reggelén 2 bogyó
közvetlenül utána 2 bogyó

de vannak más "rituálék" is.

VIburcol jó, sajnos nekünk sosem használ igazán. Talán nem hiszek benne annyira.... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Drága Macs!

Így ismeretlenül is, hadd fejezzem ki őszinte részvétem.
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek!

Mirka baba!

Fenntról vigyázz a családodra!

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Kedves Macs!

Mélyen együttérzek veletek fájdalmatokban.
Mirjam Nefelejcs: csodálatos és jelentésteljes nevet adtatok a kislányotoknak, aki röpke kis életével végtelenül sok szeretet és energiát hozott a világnak.
Kivánom, hogy a fájdalom elkerülhetetlen, kinzó mélységein keresztülhaladva eljussatok a megnyugvás kegyelméhez, amikor annak itt lesz az ideje.

Szeretettel és figyelő aggodalommal,
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Beszéltem Rájlival, hát sajnos Kamillának rosszabb a vérképe és azt mondják, hogy nem a veséje valszeg a hibás. Viszont akkor nem tudják, hogy mi. Jaj szegényke nagyon el van keseredve, és persze ma nem is engedték el őket. Igy nekik is rengeteg energit és pozitiv gondolatot és mindent küldök innen is. ++++++++++

Tinu: Viburcol tényleg egy kicsit gyengusz, annál vannak jobbak lázra. Pl. belladonna, de még más is.

Macsékra folyamatosan gondolok, rengeteg +++++++.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Én is gyújtottam gyertyát este, Mirkaangyal. ÉS Macs, értetek is. És még sok-sok mindenkiért, akinek fáj.

Kamillának rengeteg +++++++++++, gyógyulj meg, kicsi lány!

Kátya
kincsimano

Sziasztok!
Elkezdtem visszaolvasni (metr most a húgom vigyáz a lányokra), de Mirka mosolygó arcánál megakadtam, mert tudom, mi a folytatás... (Zsancitól kaptam smst.) Majd megpróbálom folytatni.
Gyönyörű kis Angyalka! Egy hatalmas csoda, hogy rövid kis élete alatt mennyi erőt, és szeretetet mozgatott meg!!!!! És mostmár föntről teszi ugyanezt.
Drága Macs, kívánok nektek megnyugvást, mert vígaszt nem nagyon lehet. Ismeretlenül is szeretettel és együttérzéssel gondolok Rátok. Nagyon sokat imádkoztam értetek és Mirkáért. És tudom, hogy ez a sok energia, ima és szeretet nem vész el, Mirkának, nektek, és nekünk is a javunkra válik!
Köszönöm, Mirka!!!
És ez itt egy szuper mama-csapat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rídonli#

Most olvasom, hogy mi van Kamillával, soksok +++++++++!!!!!!!!
rídonli#

Drága Macs-család,

őszinte sajnálattal csak most találtam ide, így csak most tudok imádkozni gyönyörű Angyalkátokért, Mirkáért, hogy Odaföntről vidáman, mosolyogva vigyázza tovább életeteket!

Ismeretlenül is sok erőt és megnyugvást kívánunk Nektek családommal együtt!

Drága Pici MIRKA, nyugodj békében!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Rylie,
+++++++-ok, remélem, most már hamar hazajöhettek a kórházból :)

Ancsi,
csajod nagy franc :mrgreen:

Tinu,
nem lesz semmi baj, ne aggódj :D

Barbi,
neked meg csak úgy :D :D :D

Macs,
nagyjából mindig az eszemben, szívemben vagy

Harivera,
szia! :D szépek vagytok

és újak, gyertek írjatok! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vic, Recca: köszi a telcsiszámot. Annyira gondolkodom, hogy kéne csinálni egy táblicskut, amiben összegyűjteném az adatokat (persze csak aki szeretné megadni) és akkor elküldeném mindenkinek aki kéri. Ilyen alapadatok mint telcsiszám és emilcim.. Én alig tudom valakiét és sokszor jól jönne egy kis telefonos segítség. Szóval akinek van kedve dobjon máááááá meg egy privivel vagy emillel az adatokkal.

Figuse: megtaláltalak....

Kép
Kép
johanna1975

Azota fáj a karom, amiota megtudtam a szomoru hirt. Az jutott eszembe akkor, hogy a fél karomat odaadtam volna, hogy segithessek Mirkának, ha tehettem volna.... ez lehet h hülyén hangzik, de sztem van összefüggés.....

és ha nem is irom mindig, egyfolytában Macsékra gondolok, és szavakkal nem lehet leirni, mit érzek. +++++++++++++++

Pocak,
nem hiszem, hogy elaludtam, mert délutánra fájdult meg.

Johi,
és neked is tegnap ota? igaz lehet, amit arrol irsz Ancsival, hogy a szervezeten "kijön" valahogy a fájdalom, feszültség.

Barbi,
sztem az oltás miatt (máskor is voltunk már vele nagyszülöknél, s máskor is volt esös idö, de még sosem volt ilyen nyugtalan szegényke.)
szemészet sztem orvos v védönö függö. már hallottam olyat, hogy 1 v 2 éves korban küldi szemészetre a dedet, de minket meg még sosem. vagy lehet h elfelejtették... :roll:

Kisherczeg,
még azt akartam irni Neked, hogy nagyon köszönöm a kedves szavaidat, amit hozzám intéztél! (amit akkor irtál, amikor kétségbeestem, és emiatt szarul éreztem magam). sokat jelentett!!! :)

és
Zsanci, Barbara,
Nektek meg köszönöm, hogy sms-ben végig tájékoztattatok a helyzetröl, és igy mi is tudtunk energiát küldeni.
fibi

Drága Fibi!

Így már egészen más a karfájdalmad, és sztem egyáltalán nem hülyeség amit írsz! Te hihetetlen módon együtt tudsz érezni a hozzád közelállókkal és nem tudod levezetni a fájdalmadat sehogy... Neked is kéne egy vasúti töltés :)
Nagyon szeretlek Titeket Lányok, egytől egyig mindenkit!!!

Pocak

u.i: Johi: privi mindjárt megy
pocakpacni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: