A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

ma megyek! Cyprusról is lecsúsztam, rólad is. Nem megy ez nekem!
Ági28

Jó reggelt Mindenkinek!

Ági,
szuper, hogy már ma tudsz menni hozzá!Ez azt jelenti, hogy kezdődik az utolsó :wink: menet? Jajdejó!!!!

Zel, Tatulány,

Nektek is millió drukk!!

No, úgy látom, beindul már a héten a baba-nagyüzem :D !!

Zsembi,

sajnálom, hogy még ezen a tortúrán is át kell menned, de talán tényleg a legegyszerűbb egy új HSG. Beszélj apánkkal, hátha kitalál valami más megoldást. :?:

Manóka,

mi újság Nálatok???Hogy vagy????

FebruárApu,

néha néha írjál azért, hogy hogy van a kismami és a babuci a pocakjában!Remélem minden rendben!

Beber,

köszi az infokat. reggel beszéltem apánkkal, holnap megyek hozzá. Már nagyon nagyon várom!!!!Már jegyzetelek is, mi mindent fogok megkérdezni tőle. :D :D Azt előre gyanítottam, hogy nála minden tilos és hiperszigorúság lesz a babavárás alatt.
Pistikétől szerintem mindenki EL LESZ ÁJULVA!!!!! :D :) :D :) :D

Lányok,
a 7. héten már ugye van szívhang? Akkor elvileg holnap azt már látni kéne? Dévainál sajnos nem lehet látni az ultrahangot, de gondolom képet ő is ad.

Én úgy izgulok, bevallom, amíg nem tudom,hogy jól ver a szívescskéje Picurinak, addig nem leszek teljesen nyugodt, sőt, még 100%-osan az örömöt sem merem átélni.

Kismamik, Ti is így voltatok ezzel? Vagy ez felesleges para?

Mindenkinek szép napot, akinek szüksége van rá, annak millió meg millió drukk!!!Reméljük csupa csupa jó hírrel jön majd Mindenki!!

Bébé
bébé2007

Ági!!!Nagy kár,hogy nem holnap mész,jó lett volna talizni.Szomorú vagyok és képzeljétek iszonyatosan másnapos!A 30 évem alatt még soha nem rúgtam be,soha nem ittam ennyit :(
Tegnap este a lányokkal,kolleganőimmel,3asban kicsit elengedtünk magunkat és iszogattunk.(nálam)
Így ma nayon rosszul érzem magam és este 6ig dolgozom.Nem tudom,hogy fogom ezt végigcsinálni.

Apánk nagyon aranyos volt.
Bébé te mikor mész holnap???
Senki nem megy 4 körül???Naaaa
hanyatka

Ja és no para,minden a legnagyobb rendben van a pocaklakóddal.
Tuttiiii
hanyatka

Beber: laposkúszás :D :) :D , ha látják, h pici babával vagy, csak előreenged valaki nem?

Vass dokinál az volt a jó, hogy látja az ember a monitort és kényelmesebb a szék.

Szegény Apánk alig jön vissza szabiról máris letámadja a Babanetes topic.

Tegnap volt a névnapja, István nap.

Megy vki holnap reggel 8 körül???

Anikó
tatulány

Bébé:
ilyenkor már kell lenni szívhangnak :D , a köv. 8 hónap és az azutáni pár év márcsak ilyen izgalmas lesz.
Boldog babavárást!!!

Anikó
tatulány

Ági!Kitaláltam!!!Annyira régen voltál az intézetbe,hogy esetleg jöhetnél holnap is és akkor taliznánk :) Na ?Milyen vagyok???
hanyatka

Jó reggelt Tatulány!
Holnap biztos összefutunk, amint meglátom a gatyókádat, leszólítalak, ígérem!! :D :D :D
Én 8 és 9 közötti időpontot kaptam.
Ilyenkor mi a legjobb, ha 8ra megyek???
Fú, ez nagyon-nagyon szuper lenne, hogy mi 3an megkezdenénk a sikerszériát!!!!!!!!! és innen, alapvetően, már csak pozitív dolgok történnének!!! /Képzeld, a legeslegaranyosabb nagypapámat úgy hívtuk a családban, hogy Tatu(ka). Iszonyúan szerette mindenki, mert csodálatos ember volt/van ;-) /
Én amúgy korábban sosem éreztem késztetést, hogy bármilyen fórumra írjak, pedig az egyik babás topikot szívesen olvasgatom, ha van rá időm, rádásul kedves ismerőseim írnak ott egymásnak. Figyelem a csemetéik cseperedését, ügyesedését, hasznos tanácsokat, ötleteket "hallok", jó néha oda benézni.
A Tietek az első fórum, ahol szívesen "társalgok" is. Nem csak a közös sors, cél miatt, hanem olyan jó kis emberséges, egymást segítő, bíztató Csapat gyűlt itt össze + nem utolsó sorban, a hangulat is pozitív.
Úgy remélem, hogy mindenki csupa jó hírt kap, tapasztal és tudat a jövőben, bármi is volt eddig, most már minden jó lesz!!!!

Ági! De jó, hogy mész!!!!!!!!!!!!!:D

Hanyatka! Hanyatka!:-) Jól tetted, hogy kilengtél egy kicsit!!
Sokat igyál, de már vizet!!

Zsembi! Ha gondolod, tudok segíteni nagyon jó nőgyógyászt illetően, aki klassz ember is, ha mégis arra kerül a sor, hogy meg kell ismételni a HSG-t. Vass doktor nem csinál ilyet??? Úgy tudom, igen.

Bébé! De szép lesz Nektek az a pillanat holnap, amikor meghalljátok a kis szívét!!!!!!!! Majd meséld el nekünk is légyszi'!

Beus! Jobb a kedved, remélem!!!? Meglátod a lombik elsőre sikerülni fog!!!!!!

Szebb időt holnaptól Csajok!!!

B.
bodza2005

Bodza!Köszönöm,nyomom a vízet ezerrel :lol:
hanyatka

Még soha nem éreztem így magam,a billentyűt is alig bírom nézni :)
hanyatka

Bodza:
a lombikos/inszemes UH-osokat mindig 8-9 között hívja be Apánk, 8-kor kb. 10-en voltak a múltkor, én 1/4 8 -kor a második voltam, sztem gyere oda minnél korábban ha nem akarsz sokat üldögélni, valszeg Neked is kell menned vérvételre a Nyírőbe, oda mehetnénk akár együtt is.
Téged miről lehet felismerni? Ja én még rövid barna haj + szemüveg :wink:

Hanyatka: most még szabad másnapos lenni, hamarosan babás leszel akkor már nemnagyon-:))

Anikó
tatulány

hanyatka nagyin jó ötlet, csak az a baj, hog itt benn nem biztos, hogy értékelnék, ha holnap is lelépnék! :-)
Ági28

Így igaz,mindjárt itt az ősz a sok esővel,babaesővel :)
És akkor már nem lehet inni,de hát nem is akarok :)

Ági!de kár,kár,kár :)
hanyatka

Idén muszály babások legyünk.Igaz???
hanyatka

Sziasztok!

Cyprus kérünk képeket a nyaralásról.

Lányok köszi a hsg-vel kapcsolatos segitségeket hivni kéne Apánkat hogy most mi legyen csak nem akarom nagyon feltartani telefonon, nem merem hivni, jo lenne ha azt mondaná hogy akkor hadjuk és nem kell.

Bodza köszi ha mégis kell akkor majd lehet hogy kérem hogy segits.

De jo nektek hogy ennyien akcioztók már mindenkinek nagyon drukkolok.

Bébé nem lehet szólni Apánknak hogy forditsa egy kicsit oda a monitort hogy te is lásd a babát? Én biztos szólnék neki.
zsembi

Tatulány neked is üdv itthon helyileg hol voltatok hogy ennyire nem volt jo a szállás?
zsembi

Megmutatja apánk is a képet, nyugi. Max tényleg szólj neki, de nekem is odafordította a multkor.
Ági28

Zsembi:
a telefonálással szintén így vagyok, erőt kell gyűjtenem hozzá, mindig attól félek, h zavarom......sztem hívd fel és mondd el, h mi az ábra, asszem az intézetben csinálnak HSG-t, a kevésbé fájdalmas fajtát...bár gondolom ezt meg akarod úszni.

Kiskunmajsán voltunk, a fürdő kempingjében, faházban...hát még 1x nem mennék oda aludni :roll: :x

Anikó
tatulány

Egyébként én is mindíg izgulok , mikor fel kell hívnom!
Ági28

Na jo majd összeszedem magam ugyis lekell mennem feltölteni a telót meg vásárolnom is kell.
Hogy miért izgulunk ennyire én van amikor még le is irom hogy mit mondjak.
Most állt el végre az esö és kezd világos lenni.
zsembi

Hihetetlen,hogy mindenki mennyire izgul,ha fel kell hívni.Én is így vagyok vele.De miért???Személyesen meg semmi baj,mindent meg szoktam kérdezni,gond nélkül. :)
hanyatka

Nem tudom. Én azért a személyesnél is izgulni szoktam. Most pl olyan gyomoridegem van! :-(
Ági28

Miért van gyomorideged?Hisz ma nem történik semmi,csak megbeszélitek a dolgokat,nem??Reggel a telefonba jókedvű volt.
hanyatka

Miért van gyomorideged?Hisz ma nem történik semmi,csak megbeszélitek a dolgokat,nem??Reggel a telefonba jókedvű volt.
hanyatka

hanyatka

juj,ebből 3 lett :) ne hari :)
hanyatka

nem tudom. Azért Uh- is lesz. Remélem minden rendben lesz. Meg én amúgy is ilyen izgulós vagyok. Szeretem, ha minden rendben megy, és ugye itt mindig jöhetnek bukkanók sajnos!
Ági28

Akkor én nagyon szorítok,hogy minden rendben legyen.De biztos nincs semmi gond és kezdhetitek a sikeres lombikot!
Ne izgulj.
hanyatka

Hát remélem én is. De hát majd este okosabb leszek már! :-)
Ági28

ági szorítok nagyon!!! :D:D
minden rendben lesz az nem is kérdés.. a gyomorideget sajnos teljesen átérzem, én csak hétfőn megyek de nekem már most az van.. :)
tessen írni még este hogy mit mondott a Doki bácsi! :D
yamita

Oké, de nem ígérem tutira. De ha lehetőségem lesz rá írok. De legjésőbb reggel ezzel kezdem. :-)
Ági28

Megjöttem! Aki ma megy az nagyon jól jár, senki nem volt (sajnos így PIstikémmel nem tudtam feszíteni, pedig a jókisfiút játszotta ráadásul :) ). Mondta, hogy mára csak alig hívott valakit, így is két órája telefonál. Szóval holnaptól lesz nagyüzem.

Bébé, lesz már szívhang és mostantól kezdve úgyis egy életen át izgulsz, a szívhang után a nyaki redőn, aztán az összes soron következő vizsgálaton :lol: Aztán meg ha megszületik azért. Én is sajnálom utólag, hogy nem élveztem igazán a terhességet mint, ahogy terveztem, úgy rettegtem, hogy minden rendben legyen, igyekezz kiélvezni ha tudod :lol: És nagyon gratulálok még1x.

Ági, hajrá, mindenképp írdd meg mi van.
beber

Én meg pont most nézegetem a gyógyszerárakat, remélem elég lesz a félretett pénzem majd a gyogókra!

beber ez nagyon jó hír, hogy nincsenek sokan. Pedíg reménykedtem, hogy du mész pistikével, és találkozunk.
Ági28

ági hol nézegetsz gyógyszer árakat? ez engem is izgat..persze még azt sem tudom, hogy mi kell majd nekem..
yamita

http://www.hazipatika.com/drugs és van egy olyan rublika, HOGY KERESŐSZÓ, ÉS ODA KELL BEÍRNI A GYOGYÓ NEVÉT, ÉS HA JÓT ÍRSZ BE, AKKOR AUTÓMATIKUSAN LEHOZZA A GYOGYÓ NEVET, MÉRETÉT.
Ági28

Köszi! :)
Lányok első lombikkor miket kaptatok?
yamita

Helló csajok!

Na, én is megjártam apánkat délelőtt, és senki nem volt!!!! Ott ültem egyedül, de így is vártam 1 picit a soktelefon miatt, addig ÁgikávaL csevegtem.
Leletegyeztetés megvolt, szerencsére minden megvan, melltapi is volt, no meg kenetvétel. Minden ok, jövőhét vége felé a menszi 1. napján kell hívnom, és indulás!!!

Ági! tuti neked sem lesz senki. és te már a héten kezdesz is te nő:) lesz köztünk vagy 10 nap:)))

Lányok, majd képeket teszek fel mutatóba ígérem.
cyprus

hú, cyprus ez tök jó hír! :)
Szuper! :)
yamita

De jó Cyprus! Hát igen kb annyi lesz kettőnk között! Remélem igazad lesz, hogy senki nem lesz.
Ági28

mikor voltál Cyprus? Én 11-re mentem, akkor egy pasi ült a váróteremben csak. Nem te voltál bent esetleg? Mondjuk nem is láttam ki jött ki, mert ki kellett töltenem Ágikának egy papírt.
beber

Ja és Cyprus jövök neked egy csokival!
Ági28

Köszi lányok, én is örülök neki. Ági neked ugyanezt fogja mondani, csak te már recepteket is kapsz. Gondolok majd rád:)))
cyprus

Szia beber!

Én már 3/411kor végeztem. Odamentem félre, gondolván,hogy rengetegen lesznek, aztán nem volt senki éspikk-pakk kész voltam. Hú, akkor nem sokkal kerültükel egymást.:(

Kérhetünk Pistikés képet? Mit szólt apánk ehhez a kis tündérhez?

Ági! Csokival? Miért is?
cyprus

meg egy valag papírt ugyebár!
Ági28

A citromos trükkért. :-) Mondtam, hogy ha sikerül tolni a mensimet, akkor kapsz egy csokit. csak ahoz találkozni is kell majd valamikor.
Ági28

Ja, tényleg! Ha majd esténként unatkozol, akkor ezeket töltögetheted:) Hogy én hogy utálom ezt a sok papírt. De legalább már tájékoztatóra nem kell menni, ez is valami.
cyprus

Ja, tényleg! Ha majd esténként unatkozol, akkor ezeket töltögetheted:) Hogy én hogy utálom ezt a sok papírt. De legalább már tájékoztatóra nem kell menni, ez is valami.
cyprus

Hát igen, de én is már rutinból töltöm ki a papírokat.
Ági28

Na, de az a lényeg, hogy mármegint töltheted, nem igaz?
Ja és már végig rendesen megy a 8-as busz!
cyprus

de jó, hogy mondod, pont akartam kérdezni! :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: