A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Gyorsan par szo, megyek a vedonohoz.

Hajni!! Orulok, hogy minden rendben van!!

Fleur! A pocskkemenyedes nekem mar nagyon regota van, erdekes az elso terhessegemnel nem volt. Ha azt kerdezed, milyen az, akkor neked nem is volt igazan! :D Nagyon rossz erzes, hirtelen gorcs-szeruen kokemennye osszeugrik a pocak, nagyon kellemetlen, alig tudok mozogni, olyan, mintha egy szikladarab lenne a pocakomban. Ilyenkor ha uton vagyok, meg kell allnom, menni is alig tudok.

Szep napot mindenkinek, kesobb jovok!!

Niki
Vendég

Köszi csajok.

Irina, Mazsola:
hát megérzem ha forgolódik, de ez is olyan érdekes.
Marcum örökmozgó volt, de ő tényleg mozgott. Lilla nyugisabb, ő kevésszer mozog, de ha igen, akkor nagyon...
Vagy nem is tudom megfogalmazni, nem is mozog hanem kifeszíti magát. Amugy az előbb megint egy ilyet csinált és most megmernék esküdni rá, h már nem fejvégű. mert máshol érzem. :oops: De tényleg nem tudom, forog össze-vissza. :)
A lényeg, h majd a végén legyen fejjel lefele. :wink:

Fleur:
ha faros lesz szüléskor akkor én nem vállalom be a szülést. :oops:
A meszesedés pedig egy normális folyamat, csak az a nem mindegy, h mikor kezdődik. szval II. es meszesedés a 40. héten normális. most sem olyan gáz, de figyelni kell.

Kép
Kép
h@jni

Jó reggelt :lol:

Hajni Ezek nagyon jó hírek :lol: Látod mondtuk mi, hogy minden rendben van :lol:

Fleur Mi hasonlóan gondolkozunk, mint ti. Öt évet vártunk Grétire, azt beszéltük párommal, hogy max fél évig védekezünk és utána jöhet a következő baba. Mindketten elmúltunk már 30 évesek és lehet, hogy megint éveket kell várni az újabb teherbeesésre :shock: Reméljük azért nem olyan sokat mint most :lol:

NikiMajd jelezd, hogy mint mondott a védőnő erről az állandó keményedésről.

Nekem eddig nem volt gond a székletemmel, de most lett egy kis székrekedésem :oops: elég kellemetlen :oops: Emese, ha jól emlékszem te írtál valami lekvárt ami segített neked. Leírnád mágegyszer a nevét? Köszi

Szép napot mindenkinek :lol:
Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

L.Móni! Igen, én írtam. TAMARINLAX, DM-ben vagy gyógyszertárban kapható. Nekem nagyon bejött!

Kép
Kép
Kép
gremese

Fú, lányok, akkor ilyen keményedésem nekem sem volt még, csak görcsök meg izomlázszerű érzés a has alján. Bár lehet, hogy nagyban egyénfüggő, hogyan érezzük a pocakkeményedést...

Kép
Kép
irina

Mazsola!

Nem biztos, hogy a Te babád rögtön allergiás lesz bármilyen törlőkendőre!
Ha mégis nagyon bio-t akarsz. a www.naturfutar.hu lapon "bébiknek"menüpont babaápolás rovatban sok hasznos dolgot és kétféle bio törlőkendőt is találsz.
Nagyon kedves társaság, én ált. több tételt rendelek tőlük, hogy gazdaságos legyen (mert a mosószódát leszámítva ezek az ökotudatos termékek nem filléres termékek)

Motiot

Simán feszíthet már a bébi alulról. A mi kislányunk 12. hét óta fejvégű, lefekvéskor érzem is rendesen...

Na lépek teszcsíkot venni a cukorszurimhoz...Szeretem az esőt - friss lesz tőle ez a büdös város :)

Kép
granda

Emese Köszönöm szépen. Még ma beszerzem.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Miléna gratulálok a kis Zétihez!! Sok örömet és egészséget!

Én is DM-es popsitörlőt vettem. Viszont fürdetőt és testápolót még nem vettem a kicsinek.
Azt is kell bevinni a kórházba???? Erre nem is gondoltam, mert elviszik lefürdetni és hozzák aztán vissza, nem? Vagy én fogom fürdetni :D ?
Tök jó hogy írtok ilyeneket. Azt hittem hogy már bepakoltam mindent, de ezek szerint elég hiányos a bébi felszerelés, amit kórházba készítettem :?
És milyen bébi olajat vesztek ti?

Pelenkából pampers-t vettem, valamelyik másik topikban nagyon dícsérték azt, de gondolom, mint minden ez is majd útközben derül ki, hogy mennyire válik be.

Kép
bfagi

Sziasztok Mammikák!
Emese! Én is csecsemőkorom óta ekcémás vagyok - bőrallergia - (nem tudni mitől, lehet, mert tápszeres baba voltam, Anyu csak néhány hónapig szoptatott... sokmindenre kiütés, és viszketésssel reagált a bőröm - pld: paradicsom, kenceficék, vegyszerek, ecetes dolgok, saját izzadságom :shock: )
Aztááááááán 18 éves koromba közölte a bőrgyógyászom, hamarosan elmúlik, ez csecsemőkori ekcéma, felnőttkorra kinövöm, aztáááááán a nagy figyiszt, tudjátok mikor múlt el? MOST! a terhesség alatt (32 évesen), és nagyon örülök neki, és remélem vissza se jön, borzalmas ez az állandó kenegetés, mosakodókrémek, és ráadásul szteroidos (hormonokat tartalmazó) krémek, mindenhez gumikesztyű...

Hajni! Nagyon örülök a jó híreknek, remek Kislány ez a Lilla!!!

Móni! Az mit jelet Nálad, hogy székrekedés? mert olyan nekem is van, hogy 2 napig nem megyek, de aztán előbb utóbb összejön...

Regi! Nekem is van illatos nem is tudom milyen márkájú popsitörlő, azt most egyenlőre félreteszem, biztos el lesz az is használva :lol: Igazából olyat is olvastam, hogy egyszerű vizes pelenka is megteszi eleinte, utána úgyis bekrémezed a popóját.

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Bfagi! A bébi olaj is szerintem jó, ha valami természetes, pld itt olvashatsz róla az oldal alján : http://www.nandu.hu/magyar/szules/szules_lista.htm
(avokadóolaj, mandulaolaj, búzacsíraolaj, napraforgóolaj...)
Én körömvirágolajat vettem, mert az jó a mellbimbó kisebesedéséhez is. Igazából szerintem nem kell olajozni a babákat, csak egy kicsit átmasszírozni néha kis testüket, és esetleg ha koszmós a kis fejük, akkor az olaj szépen elmúlasztja.

Na nekem meg "szóhasmenésem" van :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

:lol: vagyis szómenésem :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Granda: Hál' istennek fogyni nem fogytam. Bár nem is híztam.
Hát nekem tuti nem fog hiányozni a diéta. Utálom az időre evést, szurkálgatást.Arról hogy grammokat méregetek már ne is beszéljünk. Hogy elmegyek a gyümitál mellett és nem lehet kivenni belőle egy barackot ha megkívánom. :evil:
És azt hittem a 24 órás vizeletgyűjtést sikerül megusznom, de jövőhéten "ha már ugyis jön ctg-re hozzon egy kis vizeletet is"-mondta ma a doki.
UTÁLOM AZ EGÉSZET :evil: :evil:

Viszont a ctg tök jó lett. Törpi annyira produkálta magát hogy 10 perc után lekapcsoltak a gépről annyi mozgást prezentált. :(
Pedig annyira édesen dobogott a pici szive. És végül nem volt szükség csokira meg kólára.
Na persze az egész délelöttöt a kórházban töltöttem, mert a ctg-t az ügyeletes doki írta alá mivel az én dokim szabin van.
Remálem egy nappal sem hordom túl a Kicsit mert akkor naponta kell ctg-re járni a Sotén.

B.Andi tényleg nem értem hogy lehet ekkora különbség a két Sote között.

A málnalevél teára az van írva hogy hasmenés ellen jó. Aki már issza annak nem lett székrekedése tőle?

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Már nekem is nagy pocakom van :shock: :D :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Bfagi, én a popsitörlőn kívül nem viszek be a kórházba babaápolási szereket.

Nyerkit, gratula a nagy pocakhoz!

Én iszom vadul a málnalevélteát minden nap (kb. fél litert főzök le két evőkanál teafüvet felhasználva), szorulásom nincs (amúgy sem jellemző), inkább az ellenkezője (de ezt meg, mint fentebb írtam, a sok gyümölcsre fogom: a dinnye, szőlő, barack meghajt).

"Cukros" lányok, kitartás (tudom, én könnyen beszélek), hamarosan vége!!!

Kép
Kép
irina

Granda! Köszi! Megsasolom! :) Dobsz majd egy "diétás kismami" fotót! Irigykedni akarok!!! :wink: Én eléggé kiszélesedtem, főleg, hogy a víz már engem sem került el... :(

Bfagi! A mi kórházunkban a pelenkázást és a köldökápolást nekem kell, de fürdetni ők fogják.

Holnap megyek dokihoz, de most csak helyettes lesz. Kivi vagyok, hogy ő mit mond... biztos más lesz az egész.

Regina
KépKép
mazsola7

Anitja Azt jelenti, hogy most második napja nem sikerül. Érzek feszülést, de nem megy :oops: Előtte a 3.nap estére sikerült. Szenvedek tőle, mert nekem ilyen problémám nem volt. Extra mennyiségű zöldséget és gyümölcsöt eszem. Végig rendben volt a székletem. Most olvasom, hogy mit írt Timi (Nyerkit) Lehet, hogy nálam az játszik be? Kb 2 hete iszom a málnalevélteát. Én is olvastam ami a hátuljára van írva, de átsiklottam rajta, mondván nekem nem okozhat gondot :oops: :oops: Milyen naiv vagyok :? Most ne igyam a teát? De annyi jó dolgot hallottam róla. Nem tudom mit tegyek :shock: :?

Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

No jó, csajok, látom, az a tuti, ha rákérdezünk, mit is vigyünk a baba kis testének a kórházba (a legegyszerűbbnek az látszik, ha az egész komódot elvinném... :lol: ).

Kép
Kép
irina

Hát én ezen a kórházas cuccon már nem aggódok. Viszek 1-2 dolgot, amit már elpakoltam, és ha még kell valami, apa vagy anyukám behozza. Én már nem görcsölök.
Viszont törlőkendőt szerzek be másikat!

Regina
KépKép
mazsola7

A bajcsy kórházban ki van írva az NST laborban, hogy miket kell vinni a babának. Gondolom ezt egyszerűbbnek találták, mint mindig válaszolgatni az aggódó kismamik kérdéseire :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Anitja, Gremese:
http://www.vatera.hu/aloe_vera_s_gumike ... 21643.html

Nyerkit

ugyanez a szitu velem, a dokim szabadságon van. Csütörtökön megyek ctg-re. Ugye nem kell beutaló? Mennyit vártál a beszólításra :?: A végén meg kell várni az ügyeletes dokit az aláírással :?:
Köszi előre is a válaszokat :!:
Gratula a nagy pocihoz! Nekem olyan kis hegyes, úgyhogy mindenki nagy magabiztossággal rávágja, hogy fiú... :D Mire közlöm, hogy 3 Uh alapján lány. De ma belegondoltam, érhetnek meglepetések... :)

És lányok, akit még érdekel - aromaterápia
Elmentettem egy szuper jó oldalt, ha lesz energiám, a szülés alatt ajánlott keveréket ki is fogom keverni:
1187700503.01.doc

Kép
granda

Hajni: NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!!!

Kép
Kép
timi26

Lányok!

Olvastam a Szabolcsos topikban, hogy vinni kell a hepatitiszes leletet is (Az AFP-vel együtt nézték), ha nincs nálam, automatikusan beoltják a babát. Tudom, hogy minden kórházban más, de gondoltam jó ha tudjátok...

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Timi!
Mindenhol kötelező a hepatitiszes lelet! Elvileg bele kellett hogy csíptessék a kiskönyvbe! Enélkül mindenhol beoltják a babát.

Granda!
Olvastam az aromaterápiás oldalt. Tök jók vannak benne! Viszont több helyen olvastam eddig, hogy nem nagyon kellene ezt az U alakú gátmasszást alkalmazni, mert végérvényesen kinyújthatják a hüvelyi szöveteket. Inkább simító mozdulatokat javasolnak. Ezt is csak a gáton.
Egyébként én nem fogok használni a szülés előtt gátmasszáz olajat. Olyan sok eltérő véleményt hallottam róla, hogy nem tudtam magam egyértelműen meggyőzni mellette. Úgyhogy ezt inkább kihagyom. Marad a málnalevél tea és az intim torna.

Hajni!
Örülök a jó híreknek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hahó!!

Falevél,Miléna!!!
Óriási gratula nektek!!!! :P :P
Sok boldogságot,egészséget,tejcsit kivánunk!!!! :D

ancsi26

Hepatitis: Timi26! A Hepatitis leletet tényleg vinni kell, nekem a kiskönyvem hátsó borítójának belsejébe egyszerűen tűzőgéppel rögzítették. Szerintem Ti is tűzzétek oda!
Nna! Sense épp most írja!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Milyen érdekes, hogy erről nekem nem szóltak!!! Csak a vércsoportomat tűzték a papírra!
Bocsi, akkor mindenki tudta, csak én nem ... :oops:

Kép
Kép
timi26

Hello!!

Nna, voltam vedononel, a Babuka feje mar teljesen lent van, be van illeszkedve... :shock: Szoval keszen all. Mar csak egy hetet kene kibirnia!

Az allando pocakkemenyedessel kapcsolatban nem sok mindent mondott, allitolag ez is egyenfuggo, azt mondta, aki vekonyabb, annal jobban elofordul. (Azt mondta, hogy a pocakom szinte csak a baby). Hat, ennyi, keszulunk a nagy esemenyre... :D

Niki
Vendég

Granda: nem kell beutaló, amikor gondolod odamész. Mikor beadod a papírod mondod hogy ctg-re jöttél.
2 órát vártam a ctg-re, az volt pisivel, vérmyomi méréssel, ctg-vel 15 perc (mint írtam nekem a kicsi folyamatosan mozgott.) Megkérdezték hogy bárki jó lesz vagy kimondottan valakihez akarok menni a dokim helyett.
Aztán ujabb 2 óra míg az ügyeletes doki fogadott. Megnézte a ctg papírt, kérdezgetett mi volt eddig és kitalálta hogy biztos ami biztos alapom menjek el vércsoport meghatározásra :!: és hozzak 24 órás vizeletet.
Nem tudom mi változhatott a terhességem eleje óta a vércsoportomban. De mindegy. Legalább megnézik az ellenanyagot is. Az meg nem árt.

Rengetegen voltunk, ugyhogy valamit mindenképp vigyél amivel esetleg fel tudod kelteni a kicsit ha alszik, mert a folyosón voltak olyanok akik bementek, 20 perc után kikülték öket hogy egyenek meg sétáljanak aztán 1 óra múlva hívták csak megint.Addigra meg talán újra sikerült a kicsinek bealudni.

:D :D Granda arra gondoltam hogy a vonalzóm már írja hogy nagy a pocakom :D :D
De tényleg fiús a hasad. Ez már a cukis vizsgálaton is látszott. És a hó második felén itt is inkább fiuk fognak születni.
Szóval lehet hogy mikor magasba emelik a Kicsidet meglepődtök majd. :P

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sense
Igazad van a gátmasszázs terén, mindenki csak azt használja, amiben hisz. Én gátmasszázshoz még nem kezdtem hozzá, de megvettem a sokak által kedvelt Weleda olajat. Az aromaterápiás keveréket (muskotályzsálya, jázmin, levendula bázisolajban) a szülőszobára keverem ki - ami haszontalan lesz császár esetén :D no meg akkor is, ha férjecském nem akar majd bejönni (egyre kevésbé kapacitálom, olyan félős fajta) :)
Én pl. a MagneB6-ot hagytam abba önhatalmúlag, mert túl lazának éreztem magam (ott alul) azóta enyhébbek az éjszakai fájdalmaim, tkp. nappal kutyabajom

Niki
Gratula a rögzüléshez! És tényleg könnyebb így, ahogy a nagykönyv írja?

Nyerkit
:lol:

Kép
granda

Cukika, nagyon edes Pankababa! Szuperek a fotok, nekunk sajna nem sikerult ilyen jot osszehozni! :(

Stiriak: Nekem az elso utan nagyon csikos lett a hasam, logott a bor. Nem kentem semmivel terhesseg alatt, mivel sokaig nem jottek elo, azt gondoltam, meguszom, meg amugy is azt olvastam mindenhol, hogy nemigen lehet befolyasolni, mert oroklodo. Na, aztan jo csikos lett. Par eve vallalkoztam egy plasztikai mutetre, gyunyoru lett a pocakom, (parom mindig azt mondja, olyan, mint egy tinedzsere)igaz jol megszenvedtem erte, szornyu volt a mutet. Na, amit mondani akarok, hogy most, a masodik terhessegemnel viszont vegig kentem a Vichy kremevel, es nem lett csikos a hasam egyaltalan. Szoval, megsem csak a genek dontik el...(mivel akkor mindket alkalommal csikos lettem volna).

De ahogy irtad, egy babukaert mindent!!! :D

Granda, haaat, nekem nem konnyebb. Mar irtam parszor, en a forgoimmal nagyon szenvedek, iszonyatos fajdalmaim vannak, fokent ejjel, de most meg rosszabb, gondolom Babuka feje meg jobban fesziti szet a csipomet... Az elobb pl. sokat ultem egyfolyaban, aztan felalltam, es nem birtam elindulni, annyira fajt a forgom. Gyomoregesem is ugyanugy van... dehat ez is mindenkinel mas, ugyhogy remelhetoleg en nem vagyok mervado!! :?
Nem baj, nincs sok hatra.... :D :D :wink:
Vendég

Cukika
Díjazom a felfogásodat a csíkokkal kapcsolatban (az unokatesóm 2,5 éve nem esik teherbe) :?
És képzeld, a lányunkat Lindának fogják hívni :)

Niki
8 nap!

Kép
granda

Jaj, Granda, olyan hihetetlen!! :D Legkesobb 8 nap mulva mar a karjaimban lesz a pici lanyunk! :D

Olyan jo memoriad van!! :D
Vendég

Cukika!

Ez a mutogatós gép egyszerűen fantasztikus! Meg kell zabálni :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hello Lányok,

legelőször is Miléna nagy gratula Zétihez!

Ma megint maratoni napot nyomtam a kórházban. Komolyan mondom, mintha mindenki ide húzódott volna be az eső elől. :evil:
Hát, egyenlőre nem akarok szülni, mai állapot szerint ugyanis 7-en voltak szülés közben és 3 szülőszoba van... és persze minden alapítványi szoba tele volt. Valószínű a hidegfront megtette a hatását. Éjjel 4-kor pokoli görcsökre meg hasmarsra ébredtem, de 20 perc után abbamaradt.
Sajnos elég sok az etnikum a kórházban, és sokan szülés után pár órával már dohányoznak a wc-ben. Borzasztó! Egy anyuka pár napja szült, tegnap éjjel hazaszökött, aztán reggelre mégis visszament a babájáért. Kedves emberek. Sense ,Neked írom, mert majd Téged is érinthet: sajnos előfordul, hogy a szobákban is vegyesen vannak az emberek... :cry:

De jó, hogy írtátok a hepatitiszes papírt. Nálam valahol a mappában kószál, de akkor hozzátűzöm a kiskönyvhöz.

Vizesedés persze egyre rosszabb, már annyit dühöngtem miatta, hogy hétvégén feladtam a vele való küzdelmet. Hétfőn reggel a szomszédunk elszörnyedt, mikor meglátott, megkérdezte, hogy mi történt a szememmel/arcommal, úgy fel van püffedve. Hát semmi, csak terhes vagyok :lol: Már nem is foglalkozom vele, vérnyomi, fehérje rendben van. Max nem most megyek el portfólió fotózásra :lol: :lol: :lol:

Málnalevél teát 1 hete iszom, nálam nem hatott székelés-ügyileg :lol: Ami viszont tutira lazítja, a szilva. Tapasztalat :oops: :lol:

silka
silka

Apropó, tüzijáték!

Nem gondoltam volna, hogy tőlünk látszik, mert a pesti oldal keleti határában lakunk, de tettünk egy próbát és felmentünk a tetőre a 3. emelet fölé. ÉS full panorámás élményben volt részünk! Ha majd nagy lesz Drágaságom, elmesélem neki, hogy a hasamban vele, szülés előtt nem sokkal létrán másztam föl a tetőre :lol:
Gremese, ha tudom, hogy a túloldalról nézed, átintegethettem volna :wink:

silka
silka

essssssssssssssss itthhhooonnnnn essssssssss van egy kislanyunk!

Kép

koszonom a jo kivansagokat, nagyon nagyon jol esett, holnap beszamolok mindenrol

anya lettem !!!!

Kép

Kép
mmarica

Jajj Mmarica!
Ez annyira csodálatos dolog!!! Gyönyörű a kislányod! Amint tudsz mesélj el mindent!!!!!

Silka!
Úgy érted, hogy az alapítványi szobákban is vegyesen????????????
Ma beszéltem az anesztes doktornővel : szept 12 és 26 között nem kesz az országban. Tehát ha időre akar Pötty világra jönni, akkor csak egymásnak tudunk segíteni. Amúgy is csak végső megoldás lett volna az EDA, de így még az sem. Úgy látszik mamanka kell erősnek (és bátornak) lennem.

Ildikó
KépKépKép
sense4

kesz = lesz
mamanka = magamnak :oops:

Silka!
Én kértem jövő hétre időpontot az nst-re. 9.40-re megyünk. Azt mondta a nő, hogy max 5-10 perc csúszás szokott lenni. Magamban akkor rád gondoltam, és a 6 órás szenvedésedre. De csendben maradtam.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Amikor görcsről beszéltek, akkor olyasmi görcsöt éreztek, mint amikor elrontottátok a gyomrotokat??? Mert nekem ilyenem van időnként. És csak most gondoltam rá, hogy ezek azok a bizonyos "görcsök". Nem nagyon fájdalmas, de azért érzem.
Viszont rettentően fáj a farokcsontom. Szinte állandóan. Valakinek van ilyen tünete?

Na jól ellevelezgetek itt magamban. 8)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Marica
Tündibündi a kislányotok!

Nagyon várjuk az élménybeszámolót!

Kép
granda

Marica!
Gyonyoru edes a kislanyotok!!!
Vendég

Marica,
nagyon édi a bébi! Holnap várjuk a beszámolót!

Sense,
nem, alapítványit azért nem fizetnek ki, úgyhogy ott nincs ilyen veszély. De sajnos nagyon televannak a szobák, úgyhogy fel kell készülni arra, hogy nem sikerül (rögtön) alapítványiba kerülni. Így marad a 6 ágyas, ahol korábban azért szét tudták választani az embereket, viszont a mostani tumultusban nem mindig sikerül. Azóta azon drukkolok, hogy akkor szüljek, amikor van hely 2 ágyasban. Korábban évi 1200 szülés volt a kórházban, idén várhatóan 1800 lesz. Azért ez + 50 % :shock: Ja, és most már biztos jobban halad az NST, mert időpontok vannak. Mikor én mentem még nem lehetett feliratkozni. Azt a napot azóta is emlegetik a szülésznők, biztos extrém lehetett...

Görcsölés: nekem olyan menstruáció szerű, de annál erősebb és a has alsó részében érzem. Ilyenkor kő kemény a pocim és nem jó, ha kinyújtom a lábam, mert nagyon feszül az alhasam. Szerencsére nem sokszor rontottam el a gyomrom, de akkor általában följebb fájt és taccs lett a vége :oops:

silka
silka

Marica
Gyönyörű a kislányotok :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

ELFOLYT A MAGZATVIZEM

Kép
Kép
Kép
gremese

ELFOLYT A MAGZATVIZEM! :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese,
hajrá, hajrá!!!!
Végre valakiért élőben izgulhatunk! Várjuk a tudósítást a szülőszobáról :lol:

silka
silka

Uristen!!!!!!!!!! EMESE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAJRA!!!!!!!!!!!!!!HAJRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Cukika! A csíkok majd elhalványulnak, és össze is húzódnak. Pocakot szerintem már egyikőnk sem fog mutogatni! :wink:
Nagyon szép a pofija Pankának! És ahogy ásít... Édi! :D

Marica! Gyönyörű a kislányod!!! :lol: Várjuk a beszámolót! Persze azért előbb pihenjétek ki magatokat!!!

Regina
KépKép
mazsola7

Jaj! Emese! Te vagy az első, aki szól!!! És mi lesz a szeptemberrel?????????????????????

Regina
KépKép
mazsola7

Emese: még a szavam is elállt!!!

HAJRÁ!!!!!

Mmarica: üdv újra köztünk, ha regerenálódtatok, akko váruk az élménybeszámolót!
Linike gyönyörű nagy baba!!!

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: