Hello Lányok,
legelőször is
Miléna nagy gratula Zétihez!
Ma megint maratoni napot nyomtam a kórházban. Komolyan mondom, mintha mindenki ide húzódott volna be az eső elől.
Hát, egyenlőre nem akarok szülni, mai állapot szerint ugyanis 7-en voltak szülés közben és 3 szülőszoba van... és persze minden alapítványi szoba tele volt. Valószínű a hidegfront megtette a hatását. Éjjel 4-kor pokoli görcsökre meg hasmarsra ébredtem, de 20 perc után abbamaradt.
Sajnos elég sok az etnikum a kórházban, és sokan szülés után pár órával már dohányoznak a wc-ben. Borzasztó! Egy anyuka pár napja szült, tegnap éjjel hazaszökött, aztán reggelre mégis visszament a babájáért. Kedves emberek.
Sense ,Neked írom, mert majd Téged is érinthet: sajnos előfordul, hogy a szobákban is vegyesen vannak az emberek...
De jó, hogy írtátok a
hepatitiszes papírt. Nálam valahol a mappában kószál, de akkor hozzátűzöm a kiskönyvhöz.
Vizesedés persze egyre rosszabb, már annyit dühöngtem miatta, hogy hétvégén feladtam a vele való küzdelmet. Hétfőn reggel a szomszédunk elszörnyedt, mikor meglátott, megkérdezte, hogy mi történt a szememmel/arcommal, úgy fel van püffedve. Hát semmi, csak terhes vagyok

Már nem is foglalkozom vele, vérnyomi, fehérje rendben van. Max nem most megyek el portfólió fotózásra
Málnalevél teát 1 hete iszom, nálam nem hatott székelés-ügyileg

Ami viszont tutira lazítja, a szilva. Tapasztalat
silka