El vagyok kenõdve mert most meg olyan gyógyszert kaptam hogy namég
Egy homeopata gyógyszer neve: cuprum metallicum 9.A gyógyszertárakban nem is lehetett kapni, csak megrendelésre. Semmi útmutató nincs hozzá, de a dokim azt mondta nem ártalmas a babára. Most a másik topikban rákérdeztem a dokira, kíváncsi vagyok mit ír rá....
Eddig még senkitõl sem hallottam, hogy ezt szedné. Kis golyócskák amúgy és érzékenyen kell velük bánni. Hát nem tudom be merjem e venni.
A pocim még mindig keményedik, igaz ha nem pihenek sokat jobban. Ígyhát pihenek pihenek pihenek....csak nehéz megállni
de persze tudom m, hogy a baba miatt meg kell.)Szóval kicsit szomorkásabb vagyok mostanában.Kérdezni akartam, hogy olyan listátok amit a kórházba kell vinni és utánna itthonra beszerezni( értem itt kenõcsõk stb...) van e neketek ? Igaz a várandós kismamák könyvében fel van sorolva egy két dolog, de az nem részletes, meg nem aktuális annyira szerintem... Még semmit nem vettem
neki kéne látni, még van erõm, de járkálni sem túl jó.Hát majd lesz valahogyan. Másra nem akarom bízni, én akarok mindent megvenni! Vigyázzatok magatokra és pihenjetek sokat.Remélem jól vagytok!
Anita