Sziasztok,
Hajni,
látod, mondtuk mi, hogy nem lesz semmi baj! Ügyesek vagytok mind a ketten! Pihizz tényleg sokat és meglátod, hogy minden okés lesz!
Timi26,
örülök, hogy jelentkeztél, akkor minden rendben? Vagyis az még tegnap este volt! Ma is kérünk egy gyors jelentést!
Emese,
nagyon jó a kép a tüzijátékról! Mi is néztük a tv-ben, nagyon szép lehetett élöben!
Éva,
részvétem a keresztapád miatt!
Te edig vigyázz magadra, pihizz sokat és szedd a gyogyót! A keményedés most már normális, ne aggódj!
Mazsola,
a Johnson´s törlö pedig tényleg egy nagy sz@r szerintem, Ábel popója még kétévesen is teljesen tönkrement töle, úgyhogy soha többet nem is használunk ilyet. Mondjuk ajándékba kaptuk, így kipróbáltam, de elötte sem hallottam róla jót! Mi is vagy Pamperst használunk, vagy olyat, mint a Babylove, csak másik márkájú, ökoteszt nagyon jó minösítésüt.

Ja, és szerintem jóval olcsóbb is, mint sok "márkás" de nem túl jó cucc.
Banita,
le a kalappal elötted, nagyon nagyon csinos vagy a képen! Hogy csinálod ezt?
Granda,
de jó, hogy már a finishben vagytok a lakással! Csak azért ne takarítsd agyon magad!
Majd kérünk képeket is!
Cukika,
üdv itt közöttünk, örülök, hogy mára minden rendben van veletek! Kitartás, már nincs sok hátra, addig is élvezd!
Jelentem a mammuttappancsok nálam is bejátszanak!
Ha benyomom a sípcsontomnál a bört, akkor kráter marad utánna...
Kezeim is olyanok már, meg zsibbad az ujjam meg minden. Szóval nekem sem jobb, mint neked, Irina!
Csajok, az mit jelenthet, hogy két napja hasmenésem van? Bármit eszek, nemsokára kijön belölem, közben meg olyan érzésem is van, hogy a babó nagyon nyomja a végbelemet is.

Bocs a realisztikus leírásért

. Lehrt, hogy ennyire fúrja magát lefelé? Vagy mi lehet ez? Nem tudja valaki?
Niki,
te is pihizz, hogy a babóka bennmaradjon, majd vuduzunk neked is!
Oszt ha elöbb jön, akkor mi van? Most mar semmi baj nem lehet!