A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci, ebben a helyzetben szerintem már az is csoda volt, hogy Mirkababa nem szenvedett, nem gépek tartották életben, és az is, hogy az anyukája a karjába vehette. És ha csak ennyit sikerült tenni, már nem volt hiába...
marcangoló

Drága Mirka!

Áldott vagy, hisz apró életeddel hatalmas szeretet hoztál erre a világra. Köszönjük Neked Drága!

Vigyázz fentről Szüleidre, Testvérkédre...és egy picikét ránk, többiekre is!

Egy gyertyaláng csak Érted fog gyúlni az este minálunk.

Drága Macs!
Erőt kívánok Nektek, nagyon sokat! A szeretet változatlanul áramlik Felétek.

Melinda

KépKép

KépKép
bujka

„A csoda, egészen egyszerűen, megnyilatkozik – s néha csak sokkal később értjük meg, mi volt a csoda, hogyan avatkozott életünkbe, s mi volt e beavatkozásban a természetfölötti és csodálatos.” (Márai Sándor: Füves könyv)

Kép

Kép
arwen07

Marcangoló,
ez igaz! :)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Méghogy nincs szeretet már a világban... Nézzétek ezt a sok "vadidiegen" embert, aki beírogat! Köszönjük mindnyájatoknak!

nukada

Kedves Macs-család! Őszinte részvétem. :cry:

faby

Drága Mirka: köszönjük neked, hogy ennyi szeretetet adtál Nekünk és megadtad nekünk a csodát. A Csoda Te magad vagy. Szüleid csodálatos emberek és nagyon örülök, hogy megadatott neki az, hogy karjukban szenderülhettél el szépen és édesen. Vigyázz fentről testvérkédre, szüleidre.

Macs: nagyon nagyon sok erőt kívánunk neked, az egész családom követte az eseményeket és most megkönnyezte mindenki Mirka angyalkává válását is. Iszonyatosan nehéz lehet most neked, de melletted vagyunk. Fantaszikusan csodálom a hozzáállásodat és este 10-kor mi is gyertyát fogunk gyújtani a Kicsi Angyalkáért.
+++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
johanna1975

Drága Mirjam Nefelejcs! Milyen fájdalmasan igaz a neved.
Mesélni fogok Rólad a gyerekeimnek és az unokáimnak is.
nem tudok többet, mert olyan üresek a szavak, és egyáltalán nem vagyok most "bölcs" :cry:

votiv 8)
votiv

Drága Pici Mirka,
Köszönjük, h köztünk voltál és megmutattad azt, ami bennünk lakozik. Csodálatos vagy!!! Nyugodj békében és vigyázz onnan fentről családodra!!! Szívünkbe be zártunk örökre!!!

Drága Macs,
Nagyon nehéz most bármit is írni, nem találom a szavakat :cry: Nagyon sok erőt kívánok most Nektek!!!! És 10-kor mi is gyertyán fogunk gyújtani Pici Mirkádért.

Kép Kép
curse

Macs: Mirkának csodálatos élete volt. Megnyugvás, hogy szépen ment el. Igaza van mindenkinek, aki írta, hogy kevés embernek adatik ez meg, magamnak is csak ezt kívánom. Veletek együttérzek, nagyon.
Gyertyát fogok én is gyújtani.

Kép
Kép
tinu

drága macs,

hálás vagyok a sorsnak hogy ismerhetlek személyesen is,csodálatos vagy TE és a családod, és ha a bölcsességet lehetne tanulni azt hiszem mindannyian sorban állhatnánk az ajtód elött!

kicsi mirka,

"Szállást adtál egy éjszakára megoszva párnád.Evangélium.

Gyönyörű vagy.Semmit se értek.Csak jóság van és nincsenek nemek.

Újra és újra sírok.Nem miattad.Érted.Boldogok akik sírnak.

Szállást adtál egy éjszakára,MEGSZÁLLTÁL MINDÖRÖKRE"
Vendég

Drága Macska!

Őszintén sajnálom, hogy gyönyörű Mirkátoknak ilyen kevés adatott az életből és nektek ilyen kevés idő adatott, hogy öleljétek, dajkáljátok! :cry:
Sok erőt kívánok az egész családotoknak, békességet a szíveteknek!

Kép

Weöres Sándor
A Tündér

Bóbita Bóbita táncol,
körben az angyalok ülnek,
béka-hadak fuvoláznak,
sáska-hadak hegedülnek.

Bóbita Bóbita játszik,
szárnyat igéz a malacra,
ráül, igér neki csókot
röpteti és kikacagja.

Bóbita Bóbita épít,
hajnali köd-fal a vára,
termeiben sok a vendég,
törpe-király fia-lánya.

Bóbita Bóbita álmos,
elpihen őszi levélen,
két csiga őrzi az álmát,
szunnyad az ág sűrűjében.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kedves Macs!

Bár nem ismerünk Benneteket, mégis gondolatban végig veletek voltunk, és kicsi Mirkának köszönhetjük, hogy sohasem fogunk elfelejetni Benneteket, és ezt a sok csodálatos ismeretlen embert, akik körétek gyűltek!!!
Őszinte részvétünk!
Hisszük, hogy Mirkának csodálatos kis élete volt, mert csodálatos a családja!

Macmam és Családja Győrből

10kor gyertyát gyújtunk mi is

Macmam

Kép
macmam

[size=18]Angyalok kísérjenek utadon pici lány.[/size]

Macs,
nagyon fáj. nem tudom mit mondhatnék még. részvétem.

Kép
akata

Zuzi és Ridonli is sokat gondolnak Rátok Macsék!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!!

DRÁGA KICSI MIRKA!
NYUGODJ BÉKÉBEN!

Macs és családja!
ŐSZÍNTE RÉSZVÉTEM!SOK ERŐT KÍVÁNOK!
Vendég

Indianyo!

Nem bántottál meg,csak nem értem!
DE EZ IGAZÁBÓL MOST MINDEGY IS!
Vendég

Indianyo!

Nem bántottál meg,csak nem értem!
DE EZ IGAZÁBÓL MOST MINDEGY IS!
Vendég

Így ismeretlenül is őszinte révétem
Mirka egy tündér akit soha nem fogunk elfelejteni

Macs!
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok az elkövetkező időkre,neked és az egész családodnak

Kép

Kép
katlina

Drága Macs család!

igy ismeretlenül is őszinte részvétem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: nagyon sok erőt nektek a következő hetekhez,hónapokhoz,és évekhez.
kismama18

korábban eltévesztettem vmit Kisherczeget írtam Kincsimano helyett.

Mása vmi hasonlót szerettem volna én is írni az elengedésről.
gödibarbi

Macs!

Őszinte részvétem!
Kívánok nagyon sok rőt és vígasztalást az elkövetkezendő időre.

KépKép
KépKépKép
beszti

Sirnak az Égiek!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kicsi Mirka!
Köszönjük, hogy megismerhettünk! Sokat tanultunk Tőled ez alatt a néhány nap alatt!

Macskanyu, Macskapu, Füli!
Nincsenek szavak arra, amit érzünk. Az utolsó pillanatig hittünk még egy csodában. Továbbra is sokat fogunk Rátok gondolni, kívánjuk, hogy föl tudjátok dolgozni kicsi Angyalkátok elvesztését!

Lidke, Attila, Keve

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Drága Macs!!!

Nagyon sok erőt kívánok neked és családonak ezekben a nehéz órákban(így ísmeretlenül is)
Nagyon szorítottunk neked és a kicsi Mirkának!!!!
Ha tehetném minden erőmet neked adnám!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szilvi(Zsanci barátnője)

szilvi78
szilvi06

Sok-sok erőt és még több szeretetet, megnyugvást kívánunk a Macs családnak.

Esztipeszti, családja és barátai
Vendég

Kicsi Mirka, nagyon sokat gondoltam rátok!

Remélem életed boldogan folytatódik odafennt és az angyalkák fognak játszani veled.

Szüleidnek sok erőt kívánok!

Csikken

Kép

KépKép
Kép
csikken

Kicsi Mirka nyugodj békében az angyalkák között! Nagyon sok erőt és kitartást kívánok a továbbiakban a Macs családnak. Ha bármiben tudok, szívesen segítek a jövőt illetően!

A rongyrázós ünneplésről meg annyit, hogy nagyon megérte, most az eső elmossa az egészet, úsznak a milliók is. Szerényebben is lehet(ne) ünnepelni. Nyilván kellenek a hangos ünnepek is, de azt hatalmas összegek költése nélkül is meg lehet valósítani. Nem tudom mennyibe került anno a Szab. híd füvesítése 1 napra, de sokkal jobb ötletnek tartottam, mint a minden évben egyre hosszabb ideig tartó és egyre többe kerülő lövöldözést.

ancsipancsi

Drága Kicsi Mirka,
Én is köszönöm Neked azt a rengeteg szeretetet, amit hoztál közénk. Örülök, hogy ismerhetem a családodat. Sosem fogunk elfeledni!

Drága Orsi, Dia baba és Gábor,
Lélekben mindvégig Veletek voltam/vagyok és leszek. Zsolóval együtt imádkozunk Értetek a gyertya mellett ma este is.
fibi

Miért sirattok?
Hisz Isten arca volt,
mely símogatón,
hívón rám hajolt.

És én mentem...
S most fényözönben élek
És nem vagyok más
Csupán tisztult lélek.

Sziromhullás volt...
Árnyékom lehullt...
A szemetek hát könnybe
miért borult?

Ha emlegettek: köztetek leszek.
Ha imádkoztok: veletek vagyok.
Ha rám gondoltok, mosolyogjatok.
Emlékem így áldás lesz rajtatok.

Sok pozitív energiát küldünk a családnak!
Vendég

Drága kicsi Mirka, nyugodj békében és fentről vigyázz a családodra.
Vendég

Kicsi Mirka!
Nyugodj békében kis angyal! Hittem a csodában, de már az is csoda, hogy itt voltál.

Macsnak és családjának, sok-sok erőt kívánok. Őszinte részvétem.

Rosee
2005/2006 télibaba

KépKép
rosee

"Bimbó voltál csak,
nagyon szép ígéret,
mit nem váltott be
a kegyetlen élet."

KépKép
rosee

ez nagyon szép volt (bocs hogy így ismeretlenül is...) Móni
nonono

Így ismeretlenül is kívánok Macsnak és családjának nagyon sok erőt, megnyugvást. Fogadjátok őszinte részvétemet!!!
Az elmúlt napok eseményeit én is, mint nagyon sokan mások végigkövettem, és veletek együtt nagyon-nagyon izgultam, szorítottam a kicsi Angyalnak.

"Miért tép le bimbót a halál,
mikor hervadt virágot is talál???"

Kuha a 2005. őszi babás topikból

Kedves Szent Imrés topikos lányok!
Azt hiszem, az valami hihetetlen és emberfeletti, amit Ti itt az elmúlt napokban véghez vittetek. Minden elismerésem a tiétek!!!
És szerintem az, hogy Ti (is) vagytok, nagyon sok erőt fog adni Macséknak!!!

Kép
kuha

könnyek zápora, marcangoló fájdalom
Ő elhagyott bennünket
fel nem foghatom

üzeni nekünk selymes éteren
"szárítsátok könnyeiteket
teljes volt az életem."

Kátya
kincsimano

Így ismeretlenül is....

:cry: :cry: :cry: :cry:
Drága kicsi MIRKA baba! TE egy csodáatos anygalka vagy, aki hihetetlen szeretet mennyiséget zúdított ránk! CSak tanulhatunk tőled!
Vendég

Draga Macs Csalad!

FOGADJATOK OSZINTE RESZVETEMET!!!
Mirka Angyalka!
Orokre a szivemben elsz!!

Kép
bkrityo

Mirka, nem felejtünk Téged!

Macs, csodálatra méltó az erőd s az, amit meg tudtál adni ennek a csöppségnek. Őszinte részvétem ismeretlenül is.

S remélem, hogy százszoros örömöt kapsz majd ezért a fájdalomért.
mikatta

És 20.-ra való tekintettel az István, a királyból:

"Uram, Te jónak láttad elszólítani,
Szent az akarat, mely így tud dönteni!
És én, ha kérdezem, miért ily hirtelen?
Hallgat s nem felel senki sem..."

nukada

Nuk, pont ezt hallgattam....

Kátya
kincsimano

Drága Macs és Családja,

Szorítottam nektek, izgultam értetek, imádkoztam és hittem, hogy megtörténhet a CSODA. Rá kell jönnöm, hogy maga MIRKA volt az. Remélem, hogy aki ekkora terhet rótt rátok, erőt is ad annak elhordozásához. És remélem, hogy egyszer választ kapunk a miértekre is. Nagyon sok erőt, és mielőbbi vígasztalódást kívánok Nektek! Sokat fogok ezután is gondolni rátok, és lélekben veletek vagyok.

Tünde
tüni

Nem is tudok mit írni. Napokig veletek izgultam és bíztam én is a csodában. Sajnálom drága kicsi Mirkát. De ha a szívembe nézek a magam 32 évével soha senkire nem voltam ilyen hatással mint ez a picinyke lány ezalatt a pár nap alatt. És ez maga a CSODA. Ő maga a csoda. Megmutatta, hogy van még igazi szeretet, azt sajnálom, hogy ilyen áron....

Macs :)
Te egy csodálatos ember vagy. Számomra hihetetlen az erőd, teljesen elvarázsól a személyiséged! Neked, férjednek és családod többi tagjának nagyon sok ölelést küldök. Huncut Fülesedben találj megnyugvást és soksok örömöt!

És lányok akik végig Macs mellett voltatok: Nagyon jó emberek vagytok!!

másikgigi

KépKép
gigi28

tudjátok mit? nem is fáj nekem annyira a tüzijáték, mert már tudom, hogy Mirkának lövik! és ezután aug. 20-án mindig neki is tüzijátékoznak majd. megyek, megnézem és közben rá fogok gondolni!

ancsipancsi

Drága Macs és kedves Családod,

Őszinte részvétem nektek így ismeretlenül is!!! Nagyon sok erőt, kitartást ebben a nehéz időben. Mirka Angyalka mindig veletek lesz és most már Ő fog rátok vigyázni!!!

Topicos lányok,
Amit Ti itt csináltatok ebben a pár napban arra nincs is szó, hogy mennyire szép és szeretetteljes!!!

Sziasztok
Vendég

A mai Tüzijáték Mirkának, Mirkáért szól.
Minden évben ezen a napon rá fogunk gondolni.

Macskanyu, nagyon-nagyon sok kitartást és lelki megnyugvást kívánunk neked ismeretlenül is.

Nikolett és a Lányok
alvomacko

Kedves Macs Család,

Fogadjátok őszinte részvétem!

Nagyon sokat gondoltam Rátok és a pici Mirkára. Nem tudok mit írni ... mélységes szomorúságot érzek :( Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Nektek!

Szeretettel:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Macs és családja!

Őszinte részvétem.

"Én nem sietek úgy, mint a szél, ám mennem kell mégis...

...Tegnap történt, hogy egy álomban találkoztunk.

Magányosságomban énekeltetek nekem, és én vágyaitokból tornyot emeltem
az égben.

De most felébredünk, álmunknak vége, és nem hajnalodik immár.

Itt a délidő, félálmunkból nappal lett, el kell válnunk egymástól.

Az emlékezet derengésében még egyszer találkozunk, beszélünk
egymással, s egy mélyebb dalt énekeltek majd nekem.

És ha kezünk egy másik álomban megint találkozik, új tornyot építünk
az égben."
(Kahlil Gibran)

ruz
ruzicsky

Ancsi: pont erre gondoltam én is. Eddig nem szerettem a tűzijátékot, de most már mindig meg fogom nézni és mindig a kicsi Csodás teremtésre MIRKÁKRA fogok gondolni. Ő maga a szeretet és a csoda. Köszönjük, hogy velünk voltál és megismerhettünk. Soha nem fogunk elfelejteni.

Macsnak pedig köszönjük, hogy megosztotta velünk ezt az egészet. Nagyon sokat gondolok Rád és családodra és ha bármikor bármiben tudok segíteni kérlek szóljál. eddig bírtam, mert potyognak a könnyeim. +++++++++

Kép
Kép
johanna1975

Mirka,
gyönyörűszép angyalka vagy
nagyon sokat adtál nekünk, mindannyiunknak, ismerősöknek, ismeretleneknek - szeretetet, összefogást, csodás hat napot, köszönjük

Macs,
örülök, hogy a karodban aludhatott el; a simogatást, szeretetet, amit eddig ti adtatok neki, mostantól ti kapjátok tőle
ha bármiben tudok segíteni, mondd
nagyon nagy szeretettel gondolok, gondolunk rátok, veletek vagyunk
vigyázz magadra - a kicsi lány is segíteni fog
csodálatos emberek vagytok

kedves Mindenki,
köszönöm ezt a csodát nektek, nekünk is

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: