A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bocs, hogy már megint írok ide. Csak olvasom a híreket ugyebár- Iwiwen is feltettem a valaki által indított 10 órai energiakérést.

De mos Ancsipancsira szeretnék reagálni. Az előbb pont ezt beszéltem anyukámmal, hogy mi a fenének ez a tüzijáték, mikor romokban az ország és az egészségügy. Szerintem tök megértené minden ember, ha azt a pénzt mondjuk lélegeztetőre, hordozható inkubátorra, vagy bármilyen fontos gépre költenék.... :? :evil:
Szóval én is marha mérges vagyok!!

omr

Sziasztok!

Még új vagyok itt. A fórum legelején láttam egy-két információt árakkal kapcsolatban, de nem volt türelmem végigolvasni az összes hsz-t, úgyh bocsi, ha már volt róla szó.

Megtudnátok írni nekem, hogy aki magán, ill nem magán úton szül a Tétényiben mennyit fizetett mindenestül? Vizsgálatok, különszoba, stb. Egyáltalán ott tarifák vannak, v hálapénz?

Köszönöm előre is.

viragszal
virag_szal

Most akkor hogyan és mit is tegyek fel az wiw-es üzenőfalra?

Kép
Kép
tinu

Hogy Mirkának mire kell az energia, azt ő eldönti, mi csak feltétel nélkül arra koncentráljunk, hogy kerigés és erő dolgában a maximálisra legyen képes a kicsilány, A DÖNTÉS NEM A MI DOLGUNK! Mi csak segíthetünk, de úgy, ahogy ő azt jónak látja. Természetesen a család erejének is sokszorozódnia kell, tehát ebben is van dolgunk.

Vica :) Úgyis találkozunk és elmesélem, hogyan nyerik az olajat. Hülye név, de a lényeg: csak olyan olajat szabad venni, amire extra szűz vagy native van ráírva.

Ancsi :) szerinte, az ünnepléssel kapcsolatban mindannyiunk gondolatával találkozott a tiéd. sajnos nem ismerek olyan politikai erőt, aki hatalmon ezt betartaná. most nem akarok politikai fejtegetésbe elemenni, de ki-ki a saját érdekei szerint tuti jól megünnepelné.

indianyo

Virágszál! Mint égen a csillag, annyi variáció lehetséges, konkrétan kérdezz!

indianyo

Rena,
azon gondolkozom, ki lehet a közös ismerős? :)
ilyen kicsi a világ???

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Tinu,
másold át azt, amit Votiv irt...és tedd fel te is, hiszen van egy csomó NEM közös ismerősötök...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan: az a baj, hogy egyelőre Votiv sem az ismerősöm a wiw-en. :oops:

Indi: viszont téged bejelöltelek. És rájöttem, hogy honnan ismerlek!!!!!!! TÖk jó. Most már beugrik, de magamtól sose jöttem volna rá. Egy helyen dolgoztunk egyszer régen. :wink:

Kép
Kép
tinu

ezt irta Votiv:
Kedves Barátaim,
Augusztus 15-én született egy gyönyörű csöppség, Mirjam Nefelejcs. A kis szíve olyan beteg, hogy az orvosok nem tudnak segíteni. De Mirka hihetetlen erővel élni akar, önállóan lélegzik, mosolyog, ez már maga egy csoda. És mi is dolgozunk egy nagy csodán! Ki-ki vallása és világnézete szerint segítsen imával, fohásszal, kéréssel, pránával, bíztató gondolattal, és szóljatok másoknak is, szülőknek, gyerekeknek, barátoknak, mestereknek. Ma este 10-től pedig közösen gondolunk Mirkára és az ő szívére, mely máris annyi szeretetet hozott a világunkba.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Tinu!
te konkrétan most, hónapokkal később jöttél rá, hogy Indivel már melóztál együtt? :lol:

LE A PÉNZPOCSÉKOLÁSSAL

FEL AZ ENERGIÁKKAL! :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ancsipancsi

Én még belinkeltem a bnetet, hogy ott olvashatnak róla! /meg hogy nem kamu, mert biztos lesz, aki azt gondolja... :roll: :roll: :roll: /

nukada

Ancsi: mit hónapok, majd egy éve találkoztam Indivel. :lol: De nem voltunk közvetlen munkatársak régen, csak látásból ismertem akkor. Egy térben dolgoztunk, de nem voltunk beszélőviszonyban. És annak is már vagy 10 éve. SZóval van mentségem. :oops:

Kép
Kép
tinu

Zsan: emilben átjött a szöveg, de az üzenőfalra nem lehet képet csatolni, pedig az is kéne az energiaküldéshez.

Kép
Kép
tinu

Tinu :) Nem voltunk beszélőviszonyban :lol: Csak nem egy bizonyos telekommunikációs cég piackutató részlegén dolgoztál? :) Én sem emlékszem, de vacak! igaz, egy idő után olyan sok ember váltotta ott egymást.

Csak annyival egészíteném ki a kérést, hogy nem csak mára, hanem minden nap minden 10 órájára vonatkozik.

indianyo

Nahát, nekem nem is ez a szöveg jelent meg az üzifalon. Egy babanetes üzije volt pedig, de vele terhesen "beszéltem" utoljára, még akkor jelöltük be egymást!
De ezt is átmásoltam!
Szóval Zsanci, nem tudom, honnan, de nekem is babanetestől jelent meg!!

omr

Indianyó!

igazából távoli a terv még, de én szeretek tervezni és mindent időben kitalálni:)

Szóval, a lényeg: olyan dokit szeretnék, aki "rendesen" végzi a munkáját, nem harapófogóval kell kihúzni belőle a dolgokat (mert sajnos van ilyen is), a rendeléseken nincs várakozás...(ha ez csak magánúton lehetséges, akkor inkább ezt vállalnám)

nézegettem a kórház honlapján a képeket, természetesen tetszik az ikeás szoba, meg esetleg a vízbenszülés is, illetve az, hogy a párom is ott lehessen velem a szobában. Tudom, ez attól is függ, hogy épp mennyien szülnek, nem lehet csak úgy előre lefoglalni.

szóval magánrendelések, illetve különszobás megoldás, szülés így összességében kb mennyi lehet? sajnálom, hogy a honlapjukon nincs erről semmilyen infó, pedig az lenne a legegyszerűbb...

Köszönöm

virágszál
virag_szal

Indi: én biztosra vettem, hogy már találkoztunk valahol, csak képtelen voltam rájönni, hogy hol is. De most már tudom. És igen, ott.

Na és rájöttem, belinkelem a képet az üzenőfalra. Szóval mindjárt felteszem én is az ismerőseimnek. És azt is odaírom, hogy délelőtt 10-kor is.

Kép
Kép
tinu

Tinu,
hát akkor marad a link, ahogy Nuk is csinálta. Keresd meg az oldalt, ahol Mirka van, és tedd a szöveg végére.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi: tök igazad van, én sem szeretem ezt a felhajtást, de máskor sem, nemcsak most. És a gépek engem is marhamód idegesítenek.

Kép
Kép
johanna1975

imént járt nálunk egy nőgyógyász doki, férjem haverja. (Péterfis) szeretném, ha a jövőben jobban barátkoznának :)

ma már nem hiszem, hogy jövök, de 10-kor +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ancsipancsi

Indi,
olyan szépet irtál!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Virágszál,
én csak a saját tapasztalatomat tudom megosztani veled.
Én Barna Péterhez jártam magánba, 6000Ft/alk. nem igazán volt nála csúszás, és elmond mindent. harapófogó nem kell.
A szülésért nem kér előre semmit, te döntöd el,h mennyire vagy hálás.
Ha fizetős szobába szeretnél menni, az 7000Ft/nap, de oda, és a nem fizetősbe sem jöhet be apuka. Viszont cserébe, ha nincs gond, 2-3 napon belül hazaengednek.
A dokihoz havonta kell járni, az 8x6000, és asszem van kb. 3 UH a terhesség során, az is 6000, ha 2D-s, de ha 4D-s, az 10.000.

kérdezz még, ha van kérdésed.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

10kor tőlünk is megy az energia Mirkának, nomeg persze folyamatosan.
kattix

Lányok,
nagyon kevés időm van ide benézni, ne haragudjatok, hogy mindig csak ugyanazt írom :)

Drága Mirka és Macs,
nagyon sokat gondolok rátok, de ezentúl minden 10 órakor még jobban!

++++++++++++++++++++++!!!
mikatta

Sziasztok!
A 2006 tavasziaktól írok!
Mi is imádkozunk Mirkáért és kicsi családjáért a férjemmel!

Gyönyörű kicsi lány gyógyulj meg!!!!

marcsiádámáronbaba

Kép
Kép
Kép
mamacka

10 órakkor innen is mennek a pozitív energiák............
++++++++++++++ !
szmagdi

Hazaértünk,

10-kor +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

v
kisün

22:00 től (is) :D
gödibarbi

Hát én is idetaláltam!
Mirka te édes aranyos életrevaló pici lány!
Este 10-kor én is rád gondolok és imádkozom érted!
Addig is sok+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Marcsi

Kép
klmaria

Virágszál,
terhesgondozásra szerintem számolj kb. 25-80ezer Ft-t, attól függ, kihez jársz :wink:
UH: járhatsz a kórházba, az nem kerül semmibe. Ha 4D-re is elmész, számolj 10ezer Ft körüli összeggel, +- 2-3 ezer Ft, attól függően, hogy hová mész, kérsz-e dvd-t stb.
1 ágyas szoba: Zsána írta, hogy 7ezer / éjszaka, általában 3 éjszakát vannak bent a kismamák. A 2 ágyas szoba ingyenes. Kezdő anyukáknak jó is tud lenni, én szociopata vagyok, 1 ágyas rulez! :D
No meg még hozzájön a fogadott orvos (50ezertől a csillagos égig), és a szülésznő (20-30-sok ezer) tarifája. Már ha felkérsz valakit. Mert lehet ügyeletessel is.
És még fogadhatsz csecsemőst is, ez új dolog, sajna nem tudom, mennyit szokás adni.
Terhestorna a szentimrében becsületkasszával működik, néhány száz forintot szokás / alkalom.
Az előadások ingyenesek.

Összefoglalva: attól függően, hogy kihez jársz, fogadsz-e orvost, szülésznőt, csecsemőst, mész-e 4d Uh-ra, megúszhatod egészen kis összegből is és fizethetsz orbitális summát is azért, hogy a szentimrében szülj. A kérdés innentől tényleg az, hogy mennyit szánsz rá :D

v
kisün

Sziasztok!

Mirkababa! Nagyon sok erőt kívánok Neked, és Családodnak! Millió+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ezentúl a nap minden órájában és percében, amíg csak meg nem gyógyulsz!

Többiek!
Fantasztikus, ahogyan összefogtatok Értük, és mozgósítottátok az egész országot! Vagy még azon is túl!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Nuk, igazad is van meg nem is, szerintem. :) A Csodában bízunk, azért szorítunk. Nem műtétért, nem konkrét akcióért, egyszerűen azért, hogy Mirka meggyógyuljon. Hogy hogyan, mi módon, az már más kérdés. És olyan megdöbbentő ereje van ennek az összefogásnak! Már mindjárt, édes kicsi CsodaMirka, mindjárt...

Kátya
kincsimano

Drágáim,

átfutottam az oldalt és megpróbálom érthetően, röviden leírni a helyzetet:
Sajnos nincs téves diagnózis, láttam az összes, korrekt vizsgálati eredményt,
Mirkát a kardiológiaiban 9 neves kardiológus vizsgálta és vitatkoztak a lehetőségekről.
Mirkának hiányzik a teljes bal kamrája, ami pont a fontosabb lenne bármely műtét
szempontjából, mert ez a nagyvérkört működteti, valamint a nagyobb nyomás kialakításában is
jelentős szerepe van. A bal pitvara csökevényes, csakúgy, mint 2 szívbillentyűje.
Csökevényes az aorta és hiányoznak erek. A nagyvérkör csak azért tud működni, mert a
botallo vezeték még nyitva van. Amint ez betzáródik, a nagyvérkör megszűnik létezni...
vagyis összeomlik a keringés. A két pitvar közt lyuk van és a keringése is nagyon labilis.
Az életmentő műtét első lépése lenne, hogy a keringését át kellene irányítani, de nincs hová..
ez a törékeny egyensúly, azonal felborulna, amint megbolygatnák és 98%, hogy a műtőasztalon meghalna..
Az altatás önmagában is megölheti.. Az egész műtét alatt és után is erősen aluloxigenizált állapotban lenne
ami biztosan maradandó károsodást okozna nála, nem beszélve a műtéti fájdalmakról..
Higgyétek el, ha a szívemet odaadhatnám, megtenném, hogy életben maradhasson, de nem minden áron
szeretném életben tartani. Nem akarok olyan áron napokat, hónapokat nyerni,ami Mirkának
fájdalommal, szenvedéssel, egyedülléttel és félelemmel teli..Nem ismeritek a "múltam", de higgyétek el
tudom miről beszélek. Nem először és nem másodszor mér rám az élet ilyen megpróbáltatást, de százezerszer
nehezebb, hogy a kislányomról van szó...
Azt hiszem, Nukada pontosan ért engem...
Az, hogy Mirka születése ennyi embert megérintett, ennyi szeretetet, segítőkészséget, együttérzés és együtt
mozdulást indított el, önmagában csoda. Nekem ajándék minden mosolya, minden érintése és egyetlen dolgom van,
szeretetből, derűből, biztonságból a maximumot adni neki, ameddig tehetem. Minden erőm arra kell, hogy
ameddig Vele Vagyok, addig mosolyogni tudjak rá és nem csak kifelé, hanem szívből..
Tudom és érzem, az a rengeteg energia, amit küldtök nekünk, Neki ezért él még ma is..
Én csak annyit kérek, semmi fájdalma, szomorúsága ne legyen és ha majd mennie kell, ne szenvedjen semmit,
ne legyen ideje félni... Bármennyit átvállalok helyette.

10 órakor én is küldöm veletek az energiát.

Szívemből köszönöm Mindenkinek, aki csak egy gondolattal is velünk van, volt.

Szeretném, ha továbbra is vidáman fórumoznátok, mindenféle egyéb témákat is megvitatva, ahogyan mindig is.
Ígérem, mindig írok, vagy juttatok híreket nektek...

szeretettel

Macska

Kép

Kép
macskanyu

Zsanci, Kisün köszönöm a gyors válaszaitokat.

hát igen, ha szépen összeszámolom ezeket, akkor 150-200 kijön.

(Már csak az érdekelne, hogy mi lehet a helyzet egy magánkórháznál, pl Telki, de erre lehet h más fórumon kell keresnem a választ :))

üdv

virágszál
virag_szal

Macs, köszönöm! Csodálatos Vagy és a Kislányod is az!

Kátya
kincsimano

Szerintem is kár töprengeni azon döntésen, ami nem a miénk.

Könnyű mosolygó, gyönyörűséges Mirka babát vizualizálni, hiszen az, és elég magunk elé tenni a képet, olyan szerencsések vagyunk, hogy láthatjuk...és elég szeretni.

A biztonság kedvéért a programot hozzá mindenki installálta, egy anyukánál ez alapprogi :-)

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Isten segítse meg a kicsi Mirkát!!!!!

Nincsen a 2005/2006 teli babásoktól

Kép
nincsen

Imádkozom!
Macskaanyu!
Én nem tudnék így gondolkozni, ahogy te.
Egyszerűen hihetetlen és nagyszerű dolgokat írtál magadról és a kislányodról!
Kívánom a JóIsten segítsen meg benneteket és minél több erőt és energiát, szépséget, boldogságot és örömöt kapj az Életben ahogy veled együtt Mirka is!

Kép
klmaria

+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++
szrekuc

Macs,
WOW!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mirka, Emma is Veled van lélekben, biztos beszéltetek!
Kép

Kép

Kátya
kincsimano

Macs: csodálatos vagy, gyönyörű amiket írtál. És teljesen értelek és megértelek, hiszen Mirkának mi sem szeretnénk egyetlen perc szenvedést sem okozni. A csodáért imádkozunk, amiben részünk lehet a kicsi lányka által. Mirka gyönyörű baba, mennyire helyes a pofikája. Kívánom, hogy minél több csodás percet tölthessetek együtt, összebújva mosolyogva. Rengeteg erőt kívánunk Neked, Mirkának, Gábornak, Fülesnek. Fantasztikus VAGY.
Az energiák mennek folyamatosan tőlünk. +++++++++++++++++

Kép
Kép
johanna1975

Drága Macs!
Mirka baba nagyon gyönyörű :)
Nem tudom, honnan jött Mirjam második neve, de az biztos, hogy soha senki nem fogja őt elfelejteni. :)
Nagyon sokat gondolok rátok, és tényleg Isten útjai kifürkészhetetlenek, mi itt már nem fogjuk megtudni, mi és miért történik, és tudom, hogy veled már sok szomorú dolog történt, és én legfőképp érted imádkozom, neked lehet a legnehezebb. Azért megteszek minden tőlem telhetőt reggel és este 10-kor!

KépKép
KépKép
lindicita

Drága Macs,

Nem tudok mit írni, a gondolataimat nem tudom szavakba önteni.
Köszönöm, hogy megosztottad velünk és mélységesen egyetértek azzal, amit írtál. Bár én sem ismerem a múltad teljes mértékben, tudom, hogy miről beszélsz. Talán emlékszel néhány dologra rólam is, így tudod, hogy a bármi áron dolog tőlem is távol áll. Bámulatos, ahogy ezt az egészet kezelni tudod.

Most azért mennek tőlem az energiák, hogy ha eljön az idő, akkor minden úgy történjen, ahogy kéred, ahogy Mirkának a legjobb.

A többi már tényleg leírhatatlan....

sok puszi Nektek,
Vica
vica94

Fibi, Jucus, Leni, Ridonli és Zuzi is ITT voltak!
++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és már így is majdnem teljes nappal mutatott fricskát a doktor bácsiknak :D
sokat fog ő még nekünk tanítani

gyönyörű kislány

Macs,
nincsenek szavak, de ezt már a többiek megírták,csak csatlakozni tudok; nincsen semmi baj, semmi félelem,csak a nagy-nagy szeretet, mosoly - nem kívül, hanem igazán
szeretünk titeket nagyon :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Kedves Macs!

Teljesen egyetértek veled! Az a döntés, amit hozol, a legjobb döntés!!! Mirkának senki sem akar nálad jobbat!!!

Én a bátyám vesztettem el autóbalesetben, és ha műtőasztalon lett volna, akkor sem tudták volna megmenteni az életét, mert szétrepedt a szíve! Ő fent van, de velünk van mindig :-) Ő a családunk őrangyala!

nagyon sok erőt kívánok nektek és sok ++++++ energiát küldök így ismeretlenül is

Bunny és Máté (aki koraszülöttként látta meg a napvilágot....)

KépKép
KépKép
bunny75

Macs!

Amikor a gyerkeimre nézek Mirka jut az eszembe és tudom, hogy az igazi erőt ő adja nekünk és összeköti a lelkünket, hogy aztán megsokszorozva kapja vissza a világ legszebb dolgát: a SZERETETET! Egy Angyalka jár közöttünk, aki a legkönnyebben köti össze az embereket a saját lelkével!

Ildi

Kép
Kép
url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
vona ildikó

gyonyoruseges ez a baba!!!!!!!

sokat tanulunk toletek...

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++