A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

íme:
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hű de sokat írtatok. Nem is tudok midnenre reagálni.

Steffi

Hú, de jó lesz nektek!!!!!

Barbi

Sajnos nem tudok így szert és nem is nagyon biztatlak, mert az allergia nagyon összetett dolog. Gyógyítható, nem igaz hogy nem, á ráadásul homeopátiával. (pl, az öcsém, vagy két-három barátom) Csak ahhoz legalább egy, másfél év kell, alkati kezelés, stb. hogy végleg elmúljon. Szóval ez nem megy úgy hogy adnak rá valamit, mert az csak tünetet kezel, nem gyógyít. :(

JAj mennem kell...

Kép
gyorgyi33

ahhhhhh, Steffi - ezek a képek............
Hétvégén vigyázz a játszóházzal, sokan szoktak lenni. Meggondolandó...... Főleg kicsivel, tarolják a nagyok. De ha gondolod, jövő héten én benne vagyok. Mikor is mentek?

Martininek :lol: jobbulást. Beni is tök hülyén taknyos, tegnapelőtt már azt hittem elmúlik, erre megint kezdődött előlröl a vizes taknyosság. És ugyan ez volt legutoljára is. Mi ez? Valami mutáns nátha?????

Memme??????????

Heni

Kép

Kép
cancan

heni!
én mondtam :lol: jujj, kösz, hogy szólsz játszóházzal kapcs-ban, közben eszembe jutott, hogy ha ilyen szörcsi nem biztos jó ötlet vinni ilyen helyre. jövő hétről még beszélünk!
beninek is jóbulást! nem tudom mi ez, de izgulok. most is szívtam a nózit és szinte semmi, közben meg szörcsi. hogy van ez???

memme tényleg mi ujs?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

cancan!

Mi mindíg a belvárosiba megyünk Orsival...itt lakunk tőle 10 percre...
Bár mostmár lassan költözünk, de tényleg lehetne ott is egy tali...

Tényleg a gulliverbe, hogy lehet bejutni????? Az nem csak nagyker?????

Jó éjt...

Kép

Kép
cukipofa

Györgyi, és tudsz mondani valami elérhetőséget vagy nevet, hogy kihez kellene fordulni ez ügyben, nagyon szeretnék megszabadulni az allergiámtól, kb. 8 éve kezdődött, de bármire hajlandó lennék, h elmúljon!

Steffi, ez gyönyörűűűűű!!!! :lol: :lol:

Na, kibe botlottam ma babaúszáson?? :lol: (utólagos engedelmeddel felraktam 3 képet, remélem nem gond :wink:)

Kép Kép Kép

KépKép
barimami

Memme, Masni!
szóhoz se jutok!!! Ezek a szemek!!! :D :D :D

Cukipofa!
jól emlékszem hogy ti költöztök??? :oops: nyaralás helyett én is inkább költöznék, ha lenne egy jobb, nagyobb lakás. :oops: (pedig ez is 2004-es ház :oops: )

Györgyi!
milyen kicsi a világ :lol:

Barbi!
csak nem Lara Baba???? :lol: :D

Memme!
már tövig rágtam a körmöm!!!! 8) :wink: kisfiú vagy kislány??? :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Barbi!
olyan szépek vagytok. Dani az ujját szokta szopizni? vagy ez most csak kivétel? A lurkók nagyon otthon érzik magukat a vízben. Egy cseppet se félnek. :D :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Memme: még most is Miattad kukkantottam be. Hun vagy Te Nő????????? Minden okés?????

Cukipofa: És milyen az a játszó? Én a budaörsiben voltam, ( Baumax mellett ) simán be lehet menni, csak a drágábbik árat fizeted.

Barbi, nagyon helyesek vagytok! Kell a bébiknek uszisapi? Na, ez az, amit azonnal lekap a fiam a fejéről. Meg minden fejrevalót!

Heni

Kép

Kép
cancan

Veronikusz!

Igen mi is költözünk...szeptember 4.-én...nem lesz semmi.
A gyöngyösihez költözünk, a duna plázához.
Én ott nőttem fel és mádtam...
Orsi szobájából rögtön 3 játszótérre lehet rálátni :D
Ott van rögtön a bölcsi, ovi és 2 általános iskola...
Bár nem új, és nem túl nagy, de a MIÉNK :D az első saját lakásunk....
Végülis a 2 gyereknek külön szobájuk lesz, csak mi a nappaliban alszunk majd...
Nektek nem jó a lakás???? Vagy miért költöznél????

Barbi!

Hova jártok úszni...mi is mennénk, de nem találtam még jó helyet...

cancan!

Nekem tetszik a játszó...Orsinak meg pláne...főleg az a felfújható vár vagy mi...olyan labirintus...
Csak alig lehet onnan hazarángatni...és viszonylag drága...nem tudom pontosan mennyi...
Van már budaörsön is gulliver??? Na majd megnézzük....
Orsi már egy hete várja a télapót :D énekeljük a dalokat is már :D

Memme!!!!!!
mi lesz már????? :roll: szeretnénk tudni a híreket...

Na jó éjt mostmár tényleg...

Kép

Kép
cukipofa

steffi: de jó képek!!! szívesen csobbannék most én is ott egyet. én ráadásul imádok csúszdázni is. az is van ezen a helyen?

barimami: olyan jó látni ezeket a fürdőzős képeket. Ricsivel mi is jártunk úszni, most meg már itt a tőszomszédságunkban is van úszás, de sajnos nem este, amikor apa is itt lenne, és hát két picivel én nem tudok elmenni. talán majd, ha édesanyám nyugdíjba megy, akkor.

köszi a jótanácsokat kiütéssel kapcsolatosan. próbálkozom. szerencsére az esténk jobb volt, mint a tegnapi. álommanók egy része úgy tűnik, hogy megérkezett. :D

Kép
Kép
Kép
manóka28

Jó reggelt!!

Memme????? Miattad néztem be. Kisfiú vagy kislány?? Nagyon furja az oldalam a kíváncsiság.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Steffi: gyönyörű ahová mentek irigyirigy.....

köszönöm mindenkinek Petya dícséretét :oops: :oops:

Cukipofa: Elfogdta a cumit rögtön, de sokszor kiköpi, hogy nem kell neki. Nem akartam neki cumit adni, de észrevettem, hogy sokszor a cicit használta cuminak, így inkább a cumi, mint, hogy állandóan a cicimen akarjon lógni.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Jó reggelt!

Memme

Remélem nem utaztatok el hétvégére, mert tiszta idegek vagyunk!!!!!!! :roll: :roll: :shock: :shock:

BArbi

Írtam privit.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Én is csatlakozom a Memmevárók sorába! :lol: :lol:

Cukipofa! Ígértem telefonszámot. A leleméynes védőnőm persze a beutaló hátára írta fel, amit ugye le kellett adni... De megtaláltam a leletet, azon is van egy szám: 4614700/1211
Remélem ez az, és, hogy sikerrel jársz. Maga az Uh a rendelőintézet alagsorában van. Sok sikert.

Milyen belvárosi játszóról beszéltek? Hol van?

Steffi, Veronikusz! Nagyon szép helyre mentek! Érezzétek jól magatokat és majd utána is kérünk képet!

Barbi, Ancsa! Tök jók az uszis képek!

Szörcsögés: Lénán segíteni szokott a sterimar, az általában fellazítja, és vagy kifolyik magától, vagy ki tudom szívni. Kitartóan kell szívni, sajnos...
Léna nem volt hajlandó enni, vagy legalábbis nem sokat, de neki fájhatott a torka. Viszont szopizni szerencsére rengeteget szopizott. Steffi, örülj neki, h még szopizik, különben semmit nem enne...

Na, megyek reggelizni, majd még jövök, aztán holnap irány a Balcsi!!!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Memme, ne gyötörj minket tovább! Öcsi, vagy hugi?

Steffi, hűűű de nagyon jó lesz nektek! Gyönyörű hely!
Városligetes képeket elküldenéd nekem? szarvas@fibermail.hu köszönöm!

Barimami, aranyosak a képek! És Ancsa hol volt? Kávészünet? :lol:
Ancsa, hol vagy?

Néhány kép a gyerekekről, csücsülős, strandolós, bringás, asztal alá mászós, 'füvezős',...:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Veronikusz, Dani azt szopizza, ami odaér a szájához, ez lehet ujj, cumi, pelus, stb :lol: úszás közben marad az ujjacska, de általában nem szabályosan a hüvelykujját, csak úgy össze-vissza

Gabbóka, nagyon édesek a képek, Sárit bevittétek matracon a vízbe? ez melyik strand? láthatólag nagyon élvezi :D

Györgyi, köszi, mingyá' olvasom

Manóka, én is anyukámmal járok ,szerencsére neki rugalmas a munkabeosztása, plusz péntekenként szabad általában :D de nektek is eljön az időtök, sok van még hátra nyugdíjig?

Cukipofa, Csillaghegyre járunk, Vizipókba, nagyon jó (Királyok útján van), neten asszem fent vannak, ha rákeresel a google-ban, biztos megtalálod!

Ancsa egyébként megint utazik valahová hétvégére (irigy-irigy), ezért most nem tudott jönni, majd gondolom jövő héten...

Heni, aha, úszósapo kötelező, Danira is úgy kell felügyeskedni, hogy rögtön utána játszunk valamit és akkor elfelejti, h rajta van, különben ő is levarázsolja magáról :D

Most jöttünk meg biopiacról, Dani el is aludt, mert ott nem tudott valamiért, meresztettem a szememet, de nem láttam babanetes anyukákat (bár inkább a babákat szoktam figyelni, őket jobban felismerem :lol: )

KépKép
barimami

Sziasztok!

www.belvarosijatszohaz.hu

300ft/15 perc :?

Ott van a westenddel szemben...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok,
megjavult a gépünk, úgyhogy megint tudok írni is, nemcsak olvasni.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

jó reggelt!

gabbó!
elkezdtem küldeni a képeket, de összezavarodtam, ma kibógozom a szálakat és újra kezdem küldeni! nagyon jók a képek, gyönyörű gyermekeid vannak!

cukipofa!
megnéztem a linket, egész jó, csak hát tényleg nem olcsó!

rita!
jajj, de jó!

S.O.S.! martin még mindig szörcsi, hiába szívjuk egyszerűen nem jön semmi, viszont utána úgyanúgy szörcsög. olyan mintha mélyen lenne. nincs valami szer erre, hogy felszakadjon? vagy valami tipp? segítsetek, kezdek kétségbe esni! :( :( :(

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Gabó
NAgyon jók a fotók. Mintha azóta is nőtt volna Sári. Zsombor meg, hát ...jó pasi lesz az tuti. :D

Steffi

A Sterimart és a homeos orrspray-t kellene használnotok. Úgy, hogy mielőtt szívod neki, oldalra fekteted és befújsz a felül lévő orrjukába Sterimart. Majd csere, másik oldal. Fontos, hogy fekve legyen egy percig mondjuk, remélem tudjátok kivitelezni. Ezután szívod az orrát. Sajnos nagyon sokáig kellene, ezt is remélem tudjátok kivitelezni, de 5-5 percig legalább. A szívás után pedig jöhet a másik spray, miután viszonylag tiszta az orra. Hát ezt naponta legalább négyszer kéne, attól függ mennyire indul meg neki. HA jól csinálod tuti kijön. Az a baj, hogy ha fennt van neki, akkor nehezen jön ugaye le és nem elég egy kicsi porszí-vózni, ráadásul jól be is kell nyomni neki. :roll: Remélem egy kicsit segít majd. Egyébként hogy van?

Kép
gyorgyi33

Ja a másik spray Euphorbium. Azt elfelejtettem írni. Ebből egyébként egyet egyet óránként fújhatsz neki. Az is lazít. Ja és persze ha a szívás után befújsz neki akkor szörcsög egy ideig tőle, de az már csak a spray lesz.

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Csak elköszönni ugrottam be, nemsokára indulunk a Balcsira.
Mindenkinek kellemes hetet, Steffi nektek nagyon jó nyaralást! Meg Veronikusz, nektek is, ha most mentek, nem emlékszem a dátumra...

1 hét múlva jövünk, addig írjatok sokat!

Zs

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

zsófi!
jó pihit érezzétek magatokat nagyon jól! köszönöm a sok jó tanácsot és tippet majd aug. végén 'találkozunk' itt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Zsófi!
nagyon jó pihenést nektek is! :D

Gabi!
szuperek a képek!!! :D

Cukipofa!
az a baj a lakással, ami az előző lakásommal is volt. Nem bírom megszokni. Sznob disznó vagyok, aki olyan mázlista volt, hogy az I.kerületben nőtt fel. Még játszótérre is oda hordom a lányokat, mert én ott érzem magam csak jól. :oops: (ott ismerek mindenkit)
Ami még gond, hogy 3. emeleti (3 emeletes a ház) és nincs lift. Kicsit nehéz 2 gyerekkel (Szofi még nem tud lépcsőn menni) és a táskákkal felmennem (de ezt már megszoktam), viszont kicsi a két hálószoba. Az lenne a legjobb ha egy 4 hálószobásba tudnánk átköltözni, de ha ez nem megy akkor legalább egy nappali + 3 hálósba. Ja! és beköltözés óta beázunk nagyobb esőknél. :oops: de még sorolhatnám a hibákat. :oops:

Memme!
ne csináld velünk ezt te LÁNY! :D megöl az ideg!!!! 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Azért nem voltam eddig mert rettenetes dolog történt velünk.
Sajnos 23 hetesen meghalt a babám.
Az hogy mi történhetett még nem tudni....
Hétfőn UH-n még minden rendben volt,tudjátok írtam,hogy látszanak az ujjpercek! Aztán kedden-szerdán nem éreztem,hogy rugdosna. Csütrötökön reggel lementem ide az SZTK-ba nézzenek meg UH-n,mi van? És ott közölték ezt a szörnyű hírt, hogy: igen anyuka, sajnos a magzat elhalt. Csak így.-egyszerűen.
Azt hittem én is ott halok meg...
Ezek után hívtam Tóth dokit,hogy mi történt, ő mondta,hogy sajnos a Kútvölgyibe ezzel nem mehetek, mert ott ugye nincs terhespatológia. Szóval irány a 2.sz. Klinika. Hát lányok! Soha többet nem szeretnék oda kerülni, ami ott van....
SZóval csütrötök délután felvettek, este már nem ehettem-ihattam semmit, péntek reggel megkaptam az első infuziót,hogy elinditsák a szülést. A második üveg után indult el... Hozzáteszem ez bent a kórteremben történt ahol 6-an voltunk.(ebből 3-an gyerekágyasak voltak- a patológián!) szóltam a nővérkének,hoyg fáj, induljunk a szülőszobára... mondta feküdjek vissza az ágyba! Utána elment a magzatvíz is, akkor megint szóltam,hogy mostmár akkor indulni kéne, közben meg el is kezdett kifelé csúszni a baba, úgyhogy végül is ott a szobában szültem meg a halott babámat! :cry:
Miután a baba kint volt, (mondták inkább ne nézzem meg) vittek fel a műtőbe ,ahol elaltattak-és kikapartak.
Az ágyban tértem magamhoz! Szóval én senkinek nem kívánom ezt, amit ott átéltem. De ez csak az én esetem a sok közül.
Mert több ilyen meg ennél borzasztóbb eset is volt, ezalatt a 4 nap alatt amíg én is ott feküdtem.
A szövettam 2-3 hét múlva lesz meg, de akkor sem biztos,hogy megtudjuk mi okozhatta a bajt? mivel minden leletem jó, fertőzés is kizárva, azt mondják valószínű a köldökzsinór lehetett túl rövid, vagy csomót kötött rá... vagy a méhlepénnyel történt valami.
De nem biztos hogy kiderül.... mindenesetre úgysem vigasztalna semmi sem...
Most csak az a fontos hogy itt van Enci, ,mert ha nem lenne - tuti hogy valami butaságot csinálnék...
Vigyázzatok magatokra! puszi Gabi
Vendég

Gabi!
ez rettenetes! :cry: :oops: szavakkal nem tudom kifejezni, hogy mennyire sajnálom. :cry: :oops: ráadásul ez a kórház story!!!! ez borzalmas lehetett. :cry: :oops:
én teljesen megkönnyeztelek. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!!!
nagyon-nagyon sajnálom!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Sajnos átérzem a helyzeted,nálunk a családba is történt ilyen borzalom, csak az a szülés előtt 2 héttel!!!!!Ott a méhlepény kapott infarktust!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
vigyázz magadra

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi

Egyszerűen nem tudok mit írni, nem akarok butaságokat. Sokat gondolok rád..... :cry: :cry:

Kép
gyorgyi33

Atyavilág Gabi! :cry: :cry: :cry: :cry: Nem tudom leírni mit érzek........ gyomrom egybe, libabőr, könnyek..... Rettenetesen sajnálom..... Nem elég ez a tragédia, még a kórházi körülmények is!
Nagy ölelés Neked!

Heni

Kép

Kép
cancan

Úristen, Gabi, nem akarom elhinni!!!!!! Tényleg nem lehet ilyenkor normálisan írni..................nagyon-nagyon sajnálom!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sáribabának boldog hófordulót!

Heni

Kép

Kép
cancan

Gabi, írhatok magánba?
Szeretettel: Rita
nováky_rita

nem is tudok mit írni...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
borzasztóan sajnálom a történteket, kitartást és sok sok erőt kívánok...

Kép

Kép
cukipofa

Szia Rita!

Persze írjál nyugodtan!!

Lányok köszönöm az együttérzést! Tényleg senkit nem akartam elborzasztani, vagy megijeszteni csak azt írtam le ahogy történt.
Sajnos nem lehet nyugodt az ember addig a percig: amíg ott nem űvölt a babuci a kezedben! Mert ugye azt mondják az első 3 hónap a veszélyes. Hát nem.
Most fél évet várni kell,hogy rendbe jöjjek-fizikailag, lelkileg nem tudom mennyi idő lesz... mindenesetre szeretnénk testvért Encinek.
DE az biztos,hogyha lány lesz ,nem Fruzsi lesz.
Ugye dec 21-re voltam kiírva, azt hittem Jézuska hozza, - de nem hozza, hanem elvitte.
:cry:
Vendég

Rita, de jó hogy itt vagy nekünk! :)
Valamiért mindig szükség van Rád!

Tényleg kihalt az osztály? :cry: Két ismerősömtől is hallottam, hogy se mama, se baba, sem szülés...... ( legalábbis amikor bent voltak) Teljes létszámban dolgoztok? van valami újabb fejlemény?

Heni

Kép

Kép
cancan

Tegnap reggel léptem le, 8 baba a volt, holnap azt hiszem hazamennek ketten és nem tudom hány szülés volt. Szóval kevesen vagyunk. A szülőszobás kolléganők már azt sem tudják hogyan születik a baba (':lol:')

Mindenkit üdvözlök: Rita
nováky_rita

Gabi!
Most olvaslak. Nem tudom leírni, mennyire :cry: Részvétem.
És borzasztó, hogy ilyenkor nem tudnak olyan körülményeket teremteni, hogy méltósággal elbúcsúzhass.

Ez iszonyú, hogy sikerült elriasztani a mamikat a Kútvölgyiből. Mikor én voltam (2004 végén) úgy kérték, hogy akiért előbb tudnak jönni, nem délben, hanem reggel, az menjen, mert nincs hely. :lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kedves mamák, babák és persze papák!
...mindenkit szeretettel várok Aug 30.-án 16 órakor nyíló kiállításomra a Fise galériába, Ahol a szeptemberben megjelenő Kaláka Ukulele verseskönyv illusztrációi mellett, egyéb grafikai munkáim is bemutatásra kerülnek.
A kiállítóteret babzsák foteleimmel igyekszem a gyerkőcök számára is hangulatossá tenni.

FISE GALÉRIA
1054 Budapest, Kálmán Imre utca 16. Telefon: 311-3051
http://www.fise.hu/

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Gabi, nem tudom, mit írjak.

Azért jöttem fel ide, hogy megnyugtatást kérjek tőletek, ugyanis már náhany napja éreztem valami nagyobb mozgást. (gondolom, amikor átfordult, stb), de most 2 napja semmi, mondanom sem kell, hogy én is parázok, kedden megyek uh-ra, azért reménykedek, hogy nálam ez még normális...

Ja, és egész család torokgyulladással szenved. Most állandóan mindent elkapunk a házból. Valahogyan jól ki kéne fertőtleníteni az egész házat!

Cukipofa, dejó, hogy errefele költöztök. Mi a 15 kerületben lakunk, Újpesthez közel, és mindig a 3-as metróval járunk :)

mtunde

mtunde!

én is örülök, hogy metróközelben leszünk....így mégis könnyebb eljutni mindenhova.
Sztem ne parázz...még csak 18 hetes...este amikor lefekszel és nyugodtabb minden akkor figyelj egy kicsit jobban...hátha...
Orsi 16 hetesen már nagyon mozgott és mindenki azt mondta, hogy a második hamarabb mocorog....na persze Dani a 20. hétig nem éreztette magát...én is tiszta para voltam...de végülis minden okés lett... :wink:

Kép

Kép
cukipofa

Gabi!! Nem tudom én se, hogy mit írjak, ez szörnyű és sokat gondolok Rátok :( :( :( Remélem sikerül minél hamarabb "regenerálódnod" lelkileg is és ebben Enci sokat segít majd :cry:

KépKép
barimami

Gabi
Még délután olvastalak és azóta csak körülötted járnak a gondolataim... Nem tudom, van-e a világon valami, ami vígasz lehet, viszont egy gondolatot szeretnék megosztani veled, ezért írok egy privit. Remélem nem bánod??!

Kép
vkbrigi

Gabi!
nem tudlak kiverni a fejemből. :oops: :cry: Folyton rád gondolok. Küldöm a sok pozitív energiát! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Memme!
azonnal jelentkezz be!!!!!!! aggódunk! :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
mielőbbi teljes gyógyulást nektek! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó regglet mindenkinek!

Gabi

Veletek vagyok gondolatban!!

Tünde

Annyira meg tudom érteni, hogy aggódsz. Én ilyenkor midnig hanyatt feküdtem, mert valahogy úgy előbb-utóbb elkezdett mozogni, vagy csak jobban éreztem. DE ezt biztosan jobban tudod. Várjuk az UH eredményt, akkor most ki is derül, hogy fiú, vagy lány?

Memme
NA hát holvagy??????

Mi most megyünk a Pilisbe kirándulni, remélem nem szakad ránk az ég. :roll:

Kép
gyorgyi33

Györgyi, ha vagy még!

Hova a Pilisbe? Itt borosjenőn éjjel nagyon esett, de most egész tiszta az ég.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok lányok!

Tényleg nagyon örülök nektek, illetve annak,hogy gondoltok ránk.
Jó,hogy kiönthettem itt nektek a szívemet.
Köszönöm a pozitív energiákat is, szükségem van rá nagyon.
Úgy felgyorsítanám az időt...

Tünde! Ne aggodj,biztosan rendben vagytok, de tanácsként tényleg csak annyit szeretnék mondani, ha csak egy picit is úgy érzed nem stimmel valami, azonnal menj orvoshoz! Már csak azért is hogy megnyugodj!
Vendég

sziasztok!

Gabi!
szívből sajnálom a veletek történteket :( kívánok minél előbbi regenerálodást, remélem hamar feledni tudod a történteket!!!!!!!

tünde!
ha módod van rá tényleg menj orvoshoz!

györgyi!
köszi a tippeket, bejött!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tünde!
bár most itt IQ-ból nem vágom a 18 hetes babák éretét, de lehet hogy még csak olyan pici, hogy ha más pozicióba fordul akkor nem is rugdossam még a méhed, így nem is érzed. Feküdj le és kérd meg hogy táncoljon neked egy kicsit! lehet hogy szófogadó lesz! (de az is lehet hogy már most nagy zsivány). Különben meg Szofit én is később éreztem, pedig előbb kellett volna.
Azért ha nagyon nyomaszt a dolog, akkor menj el orvoshoz, hogy megnyugodj!

sok puszi

Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: