A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Csajszikák!!!

Örülök a jó híreknek!!!
Manda várjuk holnap a további infót!!! :wink:

Zsebike !!!

Pihizzél!!Kicsi mamika! :wink:

Madrin!!!

Hajrá drága!!

Lexike!

Annyit tudok erről a lámpáról.hogy regenerálja a sejteket,és hamarabb gyógyul a seb!Nagypapámnak amikor amputálták a lábát ö is használta!És nagyon jó volt rá! :!:

Lányok elköszönök mára!!!!Holnap reggel bekukk!Aztán meló!JÓCCAKÁT!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin,
Nagyon szorítok neked hétfőre! Végülis nem az a lényeg, hogy sok legyen, 2 is elég lehet! :wink:

Törpe,
Megy a drukk az átjárhatóságira! Ne aggódj, annyira nem vészes. Nem mondom, hogy nekem kellemes volt, de ki lehet bírni. Nekem eléggé feszített a méhem, pedig semmi gond nem volt. De nem tart sokáig!

Manda,
Gratula a sok petihez! Remélem minél több szépen megtermékenyül! :D

Lexi,
A Bioptron lámpa szerintem nagyon jó, segíti a heg gyógyulását, áthatol a kötőszöveten. A páromnak volt, ő azt mondja, egy nap többször kell használni, kis időre.

Zsebi,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nika,
Hű, de jó! Privi ment! :D

Szép hétvégét mindenkinek! Jó éjszakát!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Törpehzs, írtam egy kisregényt a HSG-ről priviben :)
elan

Kedves Mindenki,

Búcsúzom, kb. 1,5 óra múlva indulunk! :D:D Vigyázzatok magatokra, jövő vasárnap jelentkezem. :D
Köszönöm a jó kívánságokat!

Néhány reagálás még :wink: :

Rebe,
Köszönöm a képeslapot, édi vagy! :D

Süni,
Erre muszáj reagálnom: Silver :lol: :wink: Goldot még nem ittam, de meg szeretném egyszer kóstolni :wink: :oops:

Nefke,
Nem csodálom, hogy boldog vagy, hogy kezdhettek!!! :D Veled örülök!!!

Mindenkinek mennek a petenövesztők, babatapik – kinek mi kell :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Manda drága,
Neked külön is szeretnék küldeni a jó nagy adaggal! :wink: Tudd, hogy nagyon drukkolok Nektek!!!! :D:D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Millió puszi mindenkinek! Sziasztok!

És, most már induljon be az a bizonyos babaeső :wink:
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Szép reggelt!!!

Törpeh!

Nekem májusban volt hsg-m!Nem vészes ,túl lehet élni!!!!Minden rendben lesz Kedves! :wink:

Megy a drukkkkk mindenkinek akinek kell!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Zsókucika!

Már biztos úton vagy még!!!Pussza! :wink:

Na megyek lezuzu aztán megyek dolgozni!Ha haza jötttem

jövök!!! :wink: Apa elvittel a lap topkám! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mandácska!!!

Várjuk a híreket!!!Mennyi van 20 ??!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Itt vagyok ám én is, nem vesztem el. :)

Zsebi:
Remélem jól vagy és pihizel.

Kriszti:
Tőlem oké a szerda, a részleteket addig megbeszéljük. Gondolom valamikor délután taliznánk, nemde?

BMC-s járat: remélem túlélte a pénteki várakozásokat. Azért nem semmi, hogy mindenki szabin van, ilyenkor még lassabban megy minden.

Zsókuci:
Tudom, már úton vagytok, vagy már talán oda is értetek, de azért mégegyszer nagyon jó pihenést kívánok nektek! Puszi:

Törpehzs:
Inkább készülj fel úgy, hogy fájni fog, és hátha mégsem. Így nem fogsz meglepődni. Én is így tettem, bár én már tudtam mire számítsak, mert nekem a BMC-ben a 2. HSG-m volt. :?
Igazából csak pár percig tart, és csak az fájdalmas (márakinek) de kibírható. Gondolj arra, hogy a szülés ennél 1000-szer fájdalmasabb lesz.

Madrin:
Megy a drukk neked is! :)

Mindenkinek szép hétvégét, jó pihenést! Ma esküvőre megyek, szóval nem leszek.
Puszi mindenkinek!
Estrella
Vendég

Estrella!!!

Jó bulizást!!!!És vigyázz magatokra!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Köszi a drukkot, azért annyi nincsen, de várom, hogy hívjanak! :roll:

Zsókuci, drága
köszönöm szépen és tudom! :wink:
Igaz, már úton vagy, de ez lemaradt: nagyon jó pihenést nektek és érezzétek jól magatokat!!!! Puszi!

manda

Elan,Rebe, Nyunyi, Estrella!
Köszönöm a beszámolókat, drukkokat!
Felkészülök a legrosszabbra:) és akkor tutti jó lesz:)

Törpe

Kép
törpehzs

Megjöttem csak egy kicsit!!!

Törpeh!

Minden oké ,lesz nem fog fájni,én igazán beszari vagyok,de túléltem!!!Nem is fájt!!!Gondolj arra hogy ,hogy minden egyes vérvétel és vizsgálat egyre közelebb visz a célhoz!!!! :wink:

Mandácska!!!

Még nem hívtak!!! :wink:

Zsebika drága !!!

Hogy érzed magad?! :wink:

Na megyek mert mosok,!!Meg elaltatom törpit!!!Majd jövök!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Még gyors hajfestésben vagyok hátha mostanában nem...
Törpezsh sztem láttalak Titeket nem tudom hoyg beszéltünk -e, elég zaklatott voltam, viszont a párod nagyon ismerős vhonnan lehet vmi meló?!
NEkem HSG nem fájt, pedig aztán paráztam rendesen. Nem mondom nem kellemes de nekem inkábba szitu volt elég szar.

KÉőzeljétek mondtam anyunak hoyg sok sok fehérje kell erre csinált egy csomó halat, tegnap hív hogy annyi halat csinált hogy ettől még ő is terhes maradna :D

Köszi Lányok a drukkokat olyan jól esik :)

Gabicsibe megértelek én a Orgalutrán árától kaptam sokkot :shock: :shock:
Főleg mikor Konc tanárúr közölte na akkor írok még kettőt...

Vki kérdezte h undok e a tanárúr? Inkább azt mondanám hoyg olyan mérges mackó:)
Hülyeséget nem lehet ám kérdezni mert kiakad.

A W. doki meg tök aranyos amikor felpattantam a vizsgálóra lerúgtam a lábamról a papucsom erre rámszólt hoyg ne vegyem le nem pedikürősnél vagyok:) :)
Úgy röhögtem:) Erre mondja hoyg az egyik pácians az előbb elnézést kér hogy nincs rajta zokni :) Kérdezi tőlem hoyg értem e ? Na ezen is csak röhögtem:)

Lexi én a lámpáról csak jókat tudok mondani, nagymamám amikor használta akkor nem fájt a műtéti rész a kezén.
Más is mondta hoyg segített seb gyógyulásban, sztem nyugodtan használd. Nkem jó volt fejfájásra is :shock:
Mondjuk kölcsönben volt mert horror az ára.
madrin

Mandrin!
Akkor lehet keverlek vkvel:)
A páromnak nem rémlik, hogy látott volna ismerős arcot..de ugye voltunk egy páran:)
Nyunyi
mindig erre koncentrálok, már egy vérvételnek is tudok örülni, mert azzal is előrébb vagyunk:)

Törpe

Kép
törpehzs

fekete fehérről megismertelek:)

Majd priviben kérdezek:)
madrin

OK!
végére járunk privben :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!!!
ugyi!!!Ez a beszéd!!! :wink:

Madrin Drága!!!

Én kérdeztem milyen Koncz doki?!!! :wink: Jól vagy drága??!!Már csak 2 napocska!!!!! :) Nagyon szurkolok neked!!!És örülök hogy találkoztunk a bmc-ben múltkor személyesen!!!Tök jó fej csajszi vagy!!! :wink:

Manda Drága!

Merre vagy Kedves!? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt Lányok!!!

Tegnap nem tudtam belépni!!!! :shock: Nektek sem sikerült!??? :shock: Mert nem írt azóta senki?! :shock:

Mandácska tudsz már valamit??!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Nyunyi!
Nekem sem sikerült:)
Azt hiszem függő lettem:)
már minden reggel és este benézek:)

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok lányok

Sokáig nem voltam de azért többé-kevésbé képben vagyok,visszaolvastam.

Krisztike drága

bár hallottam mi történt de most el is olvastam.Tudom hogy nehéz,és felidéztél bennem most annyi érzést,amiket a sikertelenségek után átéltem.Természetes amit érzel és jobb ha kiirod magadból.Végülis kik tudnák ezt jobban megérteni mint az ide irók?Bár sok barátom van,támaszra én is itt leltem,hiszen aki ezeken nem megy keresztül,nem értheti igazán.Tudom hogy talpra állsz-hisz nincs is más választásunk.Csak nem könnyű.De itt vagyunk és segitünk.

Nagyon drukkolok az augusztusi kezdőknek.Manda és Gabi nektek külön is.

Kép
lukrécia

Kukuccs!

Törpe!!!

Én is az lettem drága!!! :wink: Minden bajom volt ,hogy nem tok belépni!!! :wink:

Lukrécia!!!

Szijjjja itt is!!! :wink:

Mandácskám!!!

Merre vagy?! :roll:

Zsebike drágaság!!!

Jól vagy?! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin!!!

Holnap lesz a nagy nap!!!! :wink: Megy a drukkkk!!!!!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :wink:

Kicsilány!!!!

Neked is megy a drukk!!!!!Remélem jó hírekkel jössz!!!!!!!!!!! :roll: :wink:

Nika!
Neked is megy a drukkk!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi Nyunyi!!!!

Mindenkinek egy nagy kalappal!!!!!!!! :D :D :D :D :D
nika28

Nika!!!

Nagyon nagy on szívessen!!! :wink:

Megyek kocsit takarítani,meg mosni! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajszik,

Remélem mindenkinek jól telik a hétvége!

Holnapi BMC-sek szorítok nektek! Nika, Madrin, Kicsilány!
Majd gyertek a hírekkel!

Manda! Hahó! Mi van veled? Mennyi sikerült?

Zsebi! Hogy vagy?

Lukrécia,
Örülök, hogy minden rendben veletek. Még ha feküdnöd is kell!

Puszi!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok csajok!

Tegnap nekem sem sikerült belépni!:(

Rohadt meleg van a lakásban, most nem tudom mi van:)))))

Manda
remélem minden ok és csak elfoglalt vagy mert várunk a hírekkel!:)

Madrin
megy a drukk holnapra és egyed csak azt a sok halacskát:))

kicsilány
Babatapi++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Remélem nagyon jó hírrel jössz holnap,az ünnep meghozza gyümölcsét!:))Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lukrécia
Örülök,hogy jól vagy,üdv újra itt!

Nefke
Persze neked is szép napot holnapra!!Drukk!!:)))) Most hírtelen nem ugrik be nálad mi lesz, de mindjárt utánanézek:))))
Pusza
sehike

Bocsánat Nefke helyett Nika-t akartam írni,nem vagyok ma százas!:)))))))))
sehike

Sziasztok lányok,

Rég nem jártam erre, de látom, mások is mással vannak elfoglalva így a hosszú hétvégén ;)
Most is csak azért ugrottam be, hogy megkérdezzem, mostanában mennyibe kerül a tüszőrepesztő injekció?
Ha csütörtökön úgy gondolja a doki, hogy meg kell kapnom, akkor ott helyben beadják?

Köszi előre is a válaszokat!
elan

Sziasztok lányok!

Elan!

Én pregnylt kaptam,az 3033 -ft volt,az ovitrell 7000 körül van!De ha gondolod nézd meg a www.hazipatika.com on!!! :wink: Pusszancs!!

Lányok mi lehet Mandával!!!??? :roll: :oops: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi Nyunyi, és te adtad be magadnak? Vagy a BMC-ben adták be?
elan

Drága Elan!

Én adtam be magamnak,mert ugye elötte én már beadtam 9 merionalt és azt monta a dokikám hogy :maga ügyes betudja adni magának! :wink:

Te nem szurtad még magad!Ugye?Mert ti clostyval próbálkoztok most!Szerintem vagy beadja ő vagy elküld az ügyeletre! :wink: De majd csütörtökön talizunk remélem!!!! :)

Lánykák!

Elköszönök mára mert apaának kell a modem!!!Legyen szép estétek!JÓCAKÁT!!!!!

Holnapra megy a drukkk Madrinkámnak!!!Nikának!!!Kicsilánynak!!!!

Remélem holnap csak jó híreket kapunk!!!!! :wink: Kép Holnapra a drukkosoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mandácska remélem jelentkezel!!!!Agódok ám érted!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó estét mindenkinek!
A szervezetem már megint variál:(
Gyönyörű 30 napos ciklusaim voltak idén, erre most, hogy mennék az átjárhtóságira, és már meg van az időpont, megjön négy nappal hamarabb:(
nem is értem
lehet a stressz?
most hívhatom Kanyó doktornőt, hogy tegyük át az időpontot hamarabbra (ez mondjuk jó, mert nem kell annyit várni:) de nem örülök, hogy borult a rendszer....
át is javítom a vonlzóm..

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!
Csak egy gyors üzenetre futja most.

Madrin
Nagyon drukkolok holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ügyes légy, remélem, sok-sok szép petike lesz!

Manda
Hívtak már? Remélem, minden oké!!!!!!!

Kicsilány!
Rég jelentkeztél, holnapra nagy örömöt kívánok!

Nika
Sok sikert holnapra!

Jó éjt! Szép ünnepet, jó pihenést holnapra mindenkinek! A BMC-seknek holnap csupa jó hírt!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok!

Kriszti, Vikkata, Nyunyi, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! De jó a hozzáállásotok, csak így lehet ezt csinálni! :wink:
Lexi, erre nincsenek szavak!! :cry: :cry: :cry: Mielőbbi testi és lelki felépülést!!
Kriszti, utólag is boldog Névnapot kívánok Neked!
Sajnálnám, ha nem jönnél a topikba. Itt a helyed!
Estrella, gratulálok a kis Krumpliszsákhoz és a jó eredményekhez! :D Boldog Névnapot Neked is!!
Bibar, Te ígértél fotókat :lol:
Vic, csodálatos utatok lehetett! Köszi az élménybeszámolót, jó volt olvasni (is)! :D Fotók??? Látom most is utaztok, jó pihenést Horvátországban! Édes vagy, hogy hiányoltál! Jólesett! :lol:
Felszívódott a cisztád?! Hurrá!! Ez jó hír! :D
Sehike, ezek szerint csúszás? :(
Rebe, nagyon sajnálom a nagyidat! :cry: :cry: Nagy ölelés és simi Neked!
Látom a kezdés is csúszott...... legyél egészséges és utána mindent bele! :wink:
Üdv a hazatérő nyaralóknak! Gabicsibe, Gil, jó újra látni Titeket! Gabicsibe, gyönyörűek a fotók!!
Nyunyi, Te már ismét szurizol?! :lol: Csak ügyesen! :wink: Kisördi még mindig nagyon aranyos! :) Küldenél privit W. dokiról?
Vikkata, utólag is boldog Születésnapot kívánok! Isten éltessen sokáig! Ne tűnj el Te sem!
Madrin, boldog házassági évfordulót kívánok! A mi esküvőnk is ekkor lett volna, (mert aug. 13-án jöttünk össze) de a férjem babonából nem akarta :) Ezért lett 20-án. Jól megjártad a gyógyszerekkel.... és az áruk! :shock: :shock: A torkod fáj még? Hatalmas drukk Neked a mai napra!
Manda???????????????????????????????????
Zsebibaba, mennek a babatapik! ++++++++++++++++++
Kicsilány, drukkolok, hogy jó híreket kapjál!
Nika, sok sikert Neked is!
Csibe, hogy sikerült a nyaralásotok?
Zsókuci, igaz már nem olvasod, de jó pihenést Nektek is!
Benszi, hogy vagytok? Mizújs Veletek?
Vikike, hol vagy? Nagyon eltűntél. :(
Üdv az újaknak!

Mi jól vagyunk, nagyon gyorsan telnek a napok és hetek. A sok feladat mellett mindig van valami program is. A Forma-1 nagyon klassz volt, múlt hétvégén a szüleimnél és a barátnőmnél voltunk (tőlünk 240 km-re laknak), most szombaton a Balatonnál grilleztünk a barátainkkal, ez is jól sikerült. Ma elmegyünk megnézni a Red Bull Air Race-t, este meg irány Balatonfüred. Ma van a házassági évfordulónk, azt ünnepeljük. :D
Konc doktorhoz 27-én megyünk, megbeszéljük vele a 2. lombik kezdését.

Mindenkit puszilok, jó ünneplést a mai napra! Szép napot! A BMC-s csapatnak meg jó adag szerencsét is!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Tegnap szinte egész nap aludtam, ezért nem jelentkeztem.
Az esküvő jól sikerült, csak baromira elfáradtam, szerintem ezért aludtam.
Ma meg rokonlátogatóba megyek a szüleimmel, szóval ma sem leszek.
Anett _1:
Köszi a gratulációt!

Jó pihenést nektek!
Pussz
Estrella
Kép
Vendég

Anett!
Édes vagy hogy eszedbe jutottam!Jól vagyunk,növögetünk,majd ma vagy holnap teszek fel a babásba képet és akkor meglátod!
Boldog házassági évfordulót nektek és jó Air Racezést!
Vendég

Jó reggelt!!!!

Anett!

Köszike a dicséretet!!!!!Meg a drukkot!!!! Kép BOLDOG HÁZZASÁGI ÉVFORDULOT!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bmc-járatnak millió drukkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :!: :!: :!: :wink:

Mindenkinek jó pihit mára!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!!!

Szerintetek ,4 napig szokott meg lenni,ma van a 6 nap és még van egy kicsi!!!Szóljak a dokinak vagy ez nem számít!!! :roll: :?: :?: :?: Meg meglehet beszélni a dokival hogy ha mondjuk hétfőre rakja az inszemet,az nekem nem jó!!!Mert apa akkor szólgálatban van ,és nem engedik el!!!De kedden már van apa! :roll: :roll: Most ezem izgulok,mert W dokival meg lehetett beszélni de Zekével vagy Konczal!!!!!????? :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok
Bocsi,hogy megint a hülyeségemmel zavarlak benneteket, de nem tudna valaki adni neki Semprex 8mg nevű allergiagyógyszert. Még javaslatom sincs, nemhogy gyógyszerem. Kétszer volt időpontom az allergológiára, de mindkétszer kórházban voltam. Ha most bejelentkezem, akkor kb. novemberre kapok időpontot. Nagyon szenvedek!!!!!! Természetesen minden költséget megtérítek. Pl. vizitdíj, ha vki fel tudná iratni. Lécccccccccci, aki tud, segítsen, mert megfulladok!
Vendég

Lexike Drága!!!

Te szedted már ezt a gyógyszert??!!!Lehet az én magán dokim felírná!!!De nem biztos!Holnap megkérdezem tőlle!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
úgy látszik ez a hónap nem a normál mensi hónapja:)
szerintem beszélj a kanyó doktornővel, ő mindig cuki telefonban is, és segít bármiben:)

Lexi!
Max úgy tudok szerezni, hogy később kell hozni a receptet:(
(2-3 héten belül)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Hát igaz!!!Majd a dokikával beszélek!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

OK! :D
Ma egyébként bent vannak?
módostanom kellene az időpontot!
Hívhatom őket? Vagy csak holnap?

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok csajszikák!

Köszönöm szépen az érdeklődést jól vagyok!
Fekvést nehezen bírom de muszály párom szigorú velem ilyen szempontból, úgyhogy merek én ellentmondani????:-)))))))))

Rebe!

HSG nem fáj picit kellemetlen de TÉNYLEG csak pár perc az egész!
Kaptam elötte fájdalomcsillapító szurit s én,mint bátor "harcos"még bevettem görcsoldót ,is mivel nem tudtam mire számítsak!:-)

Lexi!

Én lehet tudok segíteni..van egy gyógyszerész ismerősöm!Mikorra kéne?Gondolom minnél elöbb annál jobb!
Mivel nekem most feküdnöm kell,így oda tudok telefonálni de a többitt neked kéne intézned!!!

Zsebi
zsebibaba74

Zsebike Drága!!!!

Pihizzél Drágaság!!!!!Meg lesz a gyümölcse!!!! :wink:

Madrin ,!!!!!!!Nagyon nagyon drukkolok,már bizti túl vagy rajta!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kicsilány!!!!

Remélem nagyon jó hírekkel jösz!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Jó kis zuhé volt tegnap, mi? :) Talán ma elmarad, és sikerült tüzijátékozni. Igaz, mi kihagyjuk.

Lexi, nagyon sajnálom, hogy így elkapott :( Nekem egyáltalán nincs kapcsolatom, aki segíthetne :(

Zsebi, kitartással a győzelemért, tudod :)

Nyunyi, te milyen peteérés-serkentő szurit szedtél az inszem előtt?
elan

Elan Drága!!!

Én nem kaptam szurit!!!Csak clostibegytet szedtem! :wink: Pusszancs!Én átaludtam a vihart ,pedig nálunk is volt jó nagy!!!!

Madrin,Kicsilány!!!!Merre vagytok!!! :roll: Várunk a hírekkel! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi: jaaa... de akkor honnan volt gyakorlatod a szuribeadasban, mikor a tüszőrepesztőt adtad be? :-o
elan

Sziasztok Lányok!
Nekiugrom még egyszer, ugyanis már egyszer megírtam a regényemet, de elküldéskor lefagyott a Babanet(minden más jött). Szóval kiteregettem, és már működik is. Ha minden ilyen egyszerű lenne, mindig teregetnék :-)
Hát igen, sajnos most ez így elsőre nem sikerült. Túl szép is lett volna, hogy igaz legyen. Szóval a HcG-m csak 5,6 volt, és azt mondta a Tanár úr, hogy a pozitívum, hogy megtapadtak, de 2 nappal ezelőtt valami történt és ezek a bébik most nem akartak megszületni. Illetve ugyanazt mondta, amit Krisztinek is, hogy 1 ezrelék az esély, hogy beinduljon és hogy pályafutása alatt ez még csak egyszer történt meg. Úgyhogy most 3 hónap szünet, és novemberben indulhat a második menet. A lendület és a lelkesedés maradt, persze csalódtunk, de nem keseredtünk el, addig menetelünk előre, amíg baba nem terem a pocakomban. Novemberig most spontán "gyúrunk", aztén kezdődhetnek ismét a szurik, vérvételek, leszívás, ET, azaz: késések a munkahelyről... Még nem tudom, akkor mit hazudjak, miért kések, vagyok szabin... stb. Most még megoldottam, de legközelebb már nehezebb lesz. Meg nem akarom mondani, mert ez egy multi, ahol a humanitás nem jellemző. Na mindegy, ez még sajnos messze van. Most mindenesetre holnap elmegyünk Szlovéniába kipihenni az eddigi pár hónapot, és megpróbálom leadni az Utro miatt felszedett pár kilót.
Csak egy rövid mondat erejéig én is csatlakoznék a múlt heti recepció-i gondokhoz. Ma valami kisegítő hölgy lehetett ott (eddig nem láttam), aki egyáltalán nem találta meg sehol a kartonomat. Húszszor megnézte mindenhol, mintha azáltal odavarázsolódna. Végül a Kanyó doktornőtől kellett segtséget kérni. Elég muris volt, amit ott akkor nem találtam viccesnek, még a vérvétel előtt voltam. NAgggyon szerencsétlen volt a hölgy.
No, hirtelen ennyi, mindnekinek nagyon szorítok, akik a következő napokban mennek be, vagy várják a híreket. Alig várom, hogy írjátok a híreket, ha hazajövünk nyaralásból visszaolvasom és csupa jót szeretnék hallani ám!
Egyébként volt ma bent valaki 8 körül, akit láthattam? Vagy fél 12 körül?
kicsilány73

MIndnenkinek nagyon köszönöm, hogy próbál segíteni.
Zsebi
Bármilyen megoldás érdekel. Priviben, vagy iwiw-en is megbeszélhetjük.

Nyunyi
Mára elég macerássá vált ezeknek a gyógyszereknek a felíratása. Félévente javaslat kell az allergológiáról, hogy valóban szükségem van rá. (Ésszerűség persze ebben sincs, mint a magyar eü-ben általában, hiszen nem fog elmúlni, ha meg elmúlna ki a franc akarna ilyen erős gyógyszereket szedni.) Amúgy évek óta ezt szedtem, de tavaly nem volt rá szükség a hormonkezelések miatt nem jött ki annyira az allergiám. Ez az egy gyógyszer segített eddig. A többi semmit nem ért.

Sehike
Csak novemberre lenne receptem. :( Azért nagyon köszi
Vendég

MIndnenkinek nagyon köszönöm, hogy próbál segíteni.
Zsebi
Bármilyen megoldás érdekel. Priviben, vagy iwiw-en is megbeszélhetjük.

Nyunyi
Mára elég macerássá vált ezeknek a gyógyszereknek a felíratása. Félévente javaslat kell az allergológiáról, hogy valóban szükségem van rá. (Ésszerűség persze ebben sincs, mint a magyar eü-ben általában, hiszen nem fog elmúlni, ha meg elmúlna ki a franc akarna ilyen erős gyógyszereket szedni.) Amúgy évek óta ezt szedtem, de tavaly nem volt rá szükség a hormonkezelések miatt nem jött ki annyira az allergiám. Ez az egy gyógyszer segített eddig. A többi semmit nem ért.

Sehike
Csak novemberre lenne receptem. :( Azért nagyon köszi
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: