A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Emi 25!
Nekünk is többször van egy nap és van úgy, hogy etetés közben is. Meg néha olyankor is, amikor alszik.

Tücsi
mtücsi

Sziasztok!
Mi nagyon sokat jövünk-megyünk! Most tanakodok, hogy felmegyünk a nagy Brendonba, ott van olyan pihi szék, amit szeretnék. Mi voltunk már az összes dédinél, pedig az egyik 80 km-re lakik, a másik meg 150-re...Én is mindig viszek lefejt tejet, vagy tápit. De spec múltkor lementünk vacsizni a Velencei tóhoz, azt hittem kibírja Lili amíg hazaérünk, de nem...Én egy pelust terítettema vállamra, beültem a sarokba és megszoptattam.
Asszem Lilinek megy a hasa, nem nagyon vannak a tojban olyan darabok, az baj?

Hencsi
Nekünk is 5 után jön a nyűgi, sehol nem marad el, semmi sem jó neki, nem alszik, nem játszik és még nálam se nyugszik meg. Mi lehet ez??

KépKép

KépKép
szivvi

köszi a válaszokat! kicsit megnyugodtam.

Szivvi nálunk isugyanez van délután 5-6 fele kezdődik de nálunk biztosan a hasa fáj mert feszeng, húzgálja a lábát és sír, és nem használ semmi neki

próbált már ki vki homeopátiás szert hasfájásra, sajnos az infacol, és espumisan nem használ, teát is próbáltam de nem issza meg

Emi

Kép Kép
emi_25

Sztem nálunk nem hasfájás, inkább ilyen panaszkodós, ej-ejj, óóóó, szal így sírdogál. Nálunk a hasfájást éles visítás jelzi.
Emi
Nekem sem egyszer tojik Lilkó, inkább 5-6-szor..

KépKép

KépKép
szivvi

Hello!

Mtücsi!
Abból gondolom, hogy kevés a tejci péntek óta, mert eddig kellett betét most meg nem és baromi puhák, ha megnyomom alig jön..ill. volt olyan, hogy spriccelt de nemtom. Tegnap óta szedem a kapszulát. Ja és tegnap próbáltam fejni, durva de fél óra alatt max. 20-at fejtem le két ciciből és nem közvetlenül szoptatás után hanem kb. 1 órára rá..szal tutira kevés. Ma éjszaka éreztem, hogy talán beindult megint jobban, szopi közben csöpögött a másikból.
Lehet, hogy azért lett kevesebb mert nem lóg egésznap a cicimen.
Én már nem mérem, a mérlegünk is szar, összevissza mutat. Kaja után kevesebb, mint kaja előtt..visszavisszük. gáz. Nem fogom paráztatni magamat a méricskéléssel.

Ja, a játszócumit megint nem fogadja el..rohadtul el kezd sírni amikor próbálom odaadni neki, úgyhogy nem erőltetem.

Tegnap viszont porszívózásra aludt el.
Délután elmentünk a Római partra, aludt..aztán a dunaparton megszoptattam, simán visszaaludt a babakocsijában. :lol:

Ma jönnek a szüleim, de anyukám az előbb cseszte fel az agyamat telefonon, mondok neki valamit, tejtermelésről-fejésről, stb.. de qrvára nem veszi az adást.. :evil:

Überfasza mert még csőtörés is van a lépcsőházban, nincs melegvíz, én meg itt bűzölgök. :twisted:
torolve_20131003125716

Emi25!!

Teát Samu sem issza meg.

Asszem Kinderandi írt a homeos hasfájás elleni cuccokról..bár én ismerős körökben azt hallottam, hogy semmit nem használnak.

Nekünk nagyon bevált az Infacol, egyáltalán nem fáj a pocakja de van olyan (főleg hajnalban) , hogy nyögdécsel álmában és pukizik.
Lehet, hogy megint leállunk az Infacollal..hátha megy nélküle is rendesen a kaki és nem lesz pocakfájás.. :roll:
Kakis pelus nálunk változó 2-3 mindig van.
torolve_20131003125716

jó reggelt! :lol: :lol: :lol:

csajok isteni volt tegnap este és az éjjel!

csak elmentünk, buszon el is aludt! (5 perc az út, régi rázós csuklóson) aztán mindenki megcsodálta (férfiklubbos összeröffenés volt), kaptunk ajándékot, és végigaludta mami kezében az egészet! aztán kaja és 22-2.30ig aludt!!!!!!!!!!!!!!!! és én is, olllllyyyyan jó vvolt! utána megint gyors kaja és alvás 5.30ig, és ismét gyors kaja és alvás 9ig! szuper volt! végre nem volt fent 3tól! :D

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok,
hát nálunk is elég nyűgös nap volt a tegnap, elmentünk az első sétánkra (természetesen anyósomhoz 8) ) végig aludt (persze anyós alig bírta ki, feszt püntyürgetni akarta, hogy felébredjen, aztán rászóltam, hogy nem szeretném, ha felébredne, mert otthon akarom megetetni) na szóval aztán du. 2-től végig este fél 10-ig hiszti volt, nem tudom a hasikája fájt, vagy megint időjárás változás lesz, de nagyon nyügi volt.

Emi: szerintem hülyeség, hogy 1x kell egy nap kakilnia, még jó, hogy nem szabják meg (már bocsi) ha te többször mész a mosdóba az már nem egészséges????? szerintem ez hülyeség, nálunk is elég sokszor van kaka kb. 3-4x (ha nem többször). Jól működik Maja emésztése, meg a bélrendszer. Ennyi.

Szivvi: nekem sincsenek benne mindig darabok, szerintem ez normális ilyenkor! Vagy nem?

Gurgi: én is gondolkodom, hogy leállok az Infacollal, te már abbahagytad? Hatás?

A homeós cuccokat megnézem a hasfájásnál, hátha...

Pusszantás, megyek zuhanyozni, aztán reggeli!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!:)

Lynia: Andris is imád buszozni. :D Ha 8 órát buszozunk, 8 órát aludna. Mikor mentunk Balcsira, reggel 3:30-kor indultunk itthonról. Busszal ki a Délibe, majd vonat 5:35-től zötyögött 9-ig. Addig szundizott. :D

Csajok! Tegnap megálmodtam egy hatalmas baba-mama talit. :shock: Ott ültünk egy rakáson a Margitszigeten. :D Valósággá kéne változtatni az álmomat, nem?
Mit szóltok? :D :D :D
Vendég

Kinderke!

Egyszer leálltam már az Infacollal. Akkor 4 napig kapta és rá 2 napra fájt a pocója de akkor erősen komfortozott.

Szal most, hogy nem komfortozik annyit lehet, hogy nem lenne hasfájás mert simán el tudom képzelni, hogy a sok cicin lógás is rápakolt rendesen a pocakjára, csak-csak megszívta közben a cicit is és így telítődött a pici gyomra.
Ja és amióta nincsen órák hosszat tartó komfortozás nem bukik és nem nyűgös annyira.

Kinderke!
Lehet ám a front vagy egyszerűen olyan napja volt Botinak.

Nap egy kaki az egészséges? hát nemtom...teljesen normális ha több van ha kevesebb de még az is ha nincsen.
Anyatejes babáknál még az is normális ha 3 napig nincsen kaki de az is ha napi 5-6 van.
Nincs az meghatározva, hogy ennyinek kell lenni és punktum. Van aki jobban emészt van aki kevésbé vagy egyszerűen gyors az anyagcseréje..(mint atinak :lol: )
torolve_20131003125716

Annee!

Én benne vagyok a taliban! Még szeptemberben is lehet, szép napsűtéses őszi napon. :lol:

Tömzsi lehet, hogy vasutas lesz vagy sófőr. :lol:

Egyébként sztem szeretik a babák a zötykölődést, Samu is most már simán bealszik a babakocsiban pedig baromira űvöltött ha ébren tettük be.

Nálunk tegnap porszívózásra aludt el. Biztosan emlékezik arra, milyen sokat takarítottam amikor ő még a pocakomban volt..
:lol:
torolve_20131003125716

Emi! Nekünk majdnem minden pelus kakis... nem is kicsit...

Azt hiszem, nem tudjuk elkerülni ezt a szem-kimosást. Kép

Dobok egy képet:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka!!!

Nagyon aranyos Balázs, hogy mosolyog, nagyon édike!
:lol:

Kedden majd beszámolok, hogy mi volt a szemészeten.
torolve_20131003125716

Hát ja, mi, babanet-függők nem jártunk jól tegnap :D

Emi: nálunk 2-3 kakis pelus van

Szivvi
de klassz, hogy így tudtok nyüzsizni a bébivel! ma este mi is kicsit programozunk, de csak 6 és 9 között szerintem, remélem bírni fogja a kicsike

Gurgi
nekem is napról napra változik a cickó: pénteken egész nap kemények voltak, és orrán.száján folyt a tejcsi, tegnap lapibbak, meg ma is. De kicsikéink azért puhább mellből is tudnak nagy adagokat termelni
hangok: apa ezerrel füvet nyír a babóca szobájánál, de kicsikémet ez - úgy tűnik - nem zavarja

Dorka
Balázs huncut kiscsávó :) nagyon helyes

Tegnap 3800 g volt a drágám, f3kor és 7kor kelt.
na pusz mindenkinek!

Kép
Kép
emma1976

Gurgi! Akkor már 2-en vagyunk a babatalira. :D Többiek???

Tömzsinek sincs minden nap kaki. De ami van az nem semmi mennyiség. Tök jó a DM-es Babylove pelus. Semmi sem megy mellé!
Nagyon sokat bír. :D
Vendég

Oksa, taliban én is benne lennék! :wink:

Kakis pelus számát szerintem sem lehet meghatározni! Vn mondta is, van akinek napi többször, van aki csaknem heti 1szer! szóval emiatt ne aggódj! inkább legyen több, akkor tuti jól működik a gyerek! :wink:

hihi és Balázsnak micsodi csuklóvédője van! :o

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Most látom csak! Dorka! Milyen édes Balázs! :D
Kis Sonka Nöri! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Találkozó részemről is rendben!

A heti 1x-i pár hónap múlva normális, ebben a korban még naponta többször van nagydolog.

A nagyoknál is tapasztaltam a du-i nyűgösködést, sztem sok inger éri az idegrendszerüket és nem tudják még kellő képpen feldolgozni. Másra én sem tudtam/tudok gondolni.

Dorka!
Balázska is szép baba. Látom, neki is tetszika "repülős" ölbencipelés. :D

T.
mtücsi

Sziasztok Csajok!
Még nem volt idööm visszaolvasni, de igyekszem. Mar sokkal jobban vagyok, laz semmi, vegre! A mellem egy kicsit erzekeny, ennyi.
Viszont, Egon mar 3. napja nem kakilt- epp lattam, hogy kaki tema van :D Szegenykem, mostmar szenved.
Volt meg valaki igy?
A vedono azt mondta, adjak neki kamilla teat. Most kapott, remelem hat.

Mas, abbol a cicibol alig eszik, amelyikkel gond volt. Az miert lehet? Mindig ki kell fejjem.

Nekem is kevesebb lett a tejem es meg nem merem szedni a kapszulakat, szeretnek elotte teljesen helyrejonni. Az este mar a lefejt tejbol is kellett melegiteni. Ez azert megijesztett.
Gurgi! Nalad kezd mar hatni a kapszula?

Dorka! Milyen hamisan nevet Balázs! :D Kis ducika :P
molkata

Sziasztok!

Tegnap Zalán is reggel 10től este 9ig ordított. Úgy láccik front volt, ha már másnak a babája is nyomta... :roll: :shock: Teljesen kikészültem, mert hármasban voltunk itthon egész nap (Viola, Zalán+én) és Viola is extra nyűgös volt, azt hittem apa sose ér haza a munkából :shock: :x Még a kocsiba is üvöltött pedig ott rendszerint eldugul a gyerek... :shock:

2 mai kép róla:
Kép
Kép

Emi25 a Corába nagyon jó leértékelések vannak, 2-300 ftért kurvajó babacuccokat lehet kapni :wink: Tegnap voltunk kint, de nem volt idegzetem az ordító törpök mellett böngészni a rucik között, de ma este ha apa hazaér kiszaladunk...

Bocs hogy másra nem reagálok -ég is a pofám, hogy mindig csak magunkról írok :oops: :oops: , de egyszerűen nem elég a nap 24 órája :oops: , letettem Violát, Zalán is szunyál, gyors kivasalok, mert ha ébren vannak nem megy....... :roll:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!Nekünk is türhetö éjszakánk volt.:-)Látom a kaki a téma nekünk is igen változó.Volt olyan is három napig semmi utána mindennap 2 kakis pelus.Kb 4 napja viszont mindennap egy.Tali:Mi tervezzük,hogy megyünk szeptemberben Mo-ra.Ha esetleg akkor lenne a tali mi is mennénk.Ja hol van Móni??????Meg persze a többiek is akik el vannak veszve tessék már írni.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Sziasztok!

Szóval tegnap azt akartam írni, hogy a sok mellretétel tényleg szaporítja a tejet... persze csak akkor, ha a sok mellretétel után van egy kis szünet.

Beni még mindig kb. 1-2 óránként szopik, ha nem látnám, mennyit hízott, azt hinném, nincs is elég tejem. 2 hét alatt felszedett 900 grammot. :shock:

Csajok, q nehéz két gyerekkel :shock: :shock: :shock: , most már élesben nyomjuk.

KépKépKépKépKép
uxi

Én úgy hallottam,hogy akkor vannak darabok is a kakiban ha csak anyatejes,ha tápot is kap és többet minta tej akkor sima.

Ne aggódjatok a tejcsi hozama miatt.Nekem a védőnő azt mondta,hogy a mennyisége hullámzó,vannak napok mikor kevesebb vagy több.
pillangó7

Köszi csajok, akkor már tudom hogy ez normális (a sok kakis pelenka) nekem is gyors az anyagcserém biztos ebben rám hasonlít.

Andi! Ha lesz időd megnéznéd milyen homeos szer jó hasfájásra, köszi!

Enikő! Köszi az infót, akkor ma este kimegyünk a Corába, ha a drágám haza ért (ugyanis tegnap lagziba volt és még a hatása alatt van..... :D )

Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Ezt egy másik topicban találtam, nekem tetszik:

http://www.heimpalkorhaz.hu/anyatej/smcikk5.htm

az őszibaracklé tök jó tejcinövelő. :wink: legalábbis nálam bevált.

taliban én is benne vagyok!!!

Enikő, Zalán naon ÉÉÉdesss!!! :D

kispiskóta

Üdv!

Nálunk napi 4-5 kakis pelus van.

Milyen időközönként etettek?
Én 3-4 óránként, este megpróbálok még 9 után szoptatni, hátha átalussza az éjszakát. Ma már reggel fél 7-kor keltettem, mert nagyon kemény volt a cicim. Azt nem tom, mennyit eszik egy alkalommal, mert semmivel nem mérem.

Hasfájás
. Eddig nem mertem hason fektetni, de kb egy hete igen. Sőt , teszünk alá egy kispárnát is. Mintha jobb lenne, a puki is jobban jön. Az Infacolt még adjuk.

Ádám már emelgeti a fejét, sőt meg is fordítja. Volt már, amikor az oldalára fordult. Olyan is volt, h 90 fokban megfordult a kiságyban. mi pedig csak lesünk, h milyen erős :shock: (azt nem tom, milyen idősen kellene ezeket csinálnia).

ná én úgy tudom három hónapos korára, de ez nem bizti.

Lányok, volt valakinek, akinek a vérzése abbamaradt, majd újrakezdődött? Nekem nem teljesen múlt el, de egy tisztasági betét elég volt (már csak barnás folyás volt). Erre ma újra kezdte. Ugye ez nem mensi. Ha igen honnan tudom, hogy az? :roll: Bocsi, hogy ezzel zargatlak benneteket, de én most össze vagyok kavarodva.

Ja és még egy kérdésem lenne, ha túl intim ne válaszoljatok. Hogy fogtok védekezni? :oops:

kispiskóta

ma megint nyügösebb napja van Nyunyinak.most alszik de nagyon nehezen sikerült neki.következő evés után elmegyünk sétálni akkor mindig jókat alszik.

védekezés:amíg szoptatok marad a gumi,utána megint gyógyszert szedek majd.
vérzés nekem már teljesen elmúlt,néha kicsit erősebb folyás van de nem vészes.

nagyon édes képeket tettetek fel megint,Álmos nem szereti a repülős karon fekvést ő inkább a vállunkon szeret lógni.

na pakolok tovább holnap vendégeink lesznek.

Bridzsi

Kép
esztora

Itt voltak a szüleim, persze Samuka semmit nem aludt :lol: volt, hogy nézelődött na meg nyügike volt. Körbe ugrálták a nagyszülők.
Kapott 62-es nagyon édi body-kat és egy macis kékszínű antik hatású játéktároló ládikót. nagyon cuki.
Hoztak nekünk finom kajcsit is.

Kata!
Szerintem szép lassan megint több lesz a tej, én éjszaka éreztem, hogy már csöpög..2 napig egyáltalán nem kellett betét sem sajnos.
Sztem még 1 nap és bedurran.

Ja KISMANÓ mindenkit puszil a fekete tenger partjáról, megint sok tejcikéje van és csak derékig ment be a vízbe.

Zsu!
Két lehetőség van védekezés szempontjából nálunk. "satyek" vagy megszakított...fogigátlót eleve nem szednék, hőmérőzés meg lutri..(bár 2 évig nem jött be a módszer de inkább nem kockázatunk most) hiába, hogy a szoptatás fogamzásgátló hatású, biztos forrásból tudom, hogy nem mindig, sőt! az esetek nagy %-ban nem jön be.

Ja egyébként simán lehet, hogy mensizel. Anyukámnak pl. 3 hétre a születésem után jelentkezett a mensije.
Elvileg 6 hét szokott lenni, nőgyógyis műtétek után is de lehet akár 4 hónap is.

Na asszem lepihenek.
torolve_20131003125716

Hello mindenkinek!

Kaki: Nálunk napi 4-5-6 van... tök normális szerintem.

Mostanában Panna átállt a 2-2.5 óás evésekre, de ez legalább rendszeres. Elkezdtem szedni a more milk plust, nekem nagyon beválik úgy tűnik. Szerintetek baj, ha nem fejek minden szopi után?

Dobok képet...

Kép

Kép
zsuzsi**

Hali, megjöttünk a csavargyárból :lol: Vettünk egy olyan hintát, ami most kuponos akcióban van a brendonban. Nézegettük a pihiszékeket, aztán ez mellett döntöttünk. Remélem Lilkónak is tetszeni fog. Kapott még bébihordozóra szerelhető zenélős kütyüt, na azt nagyon nézegeti. Vettem még egy nagy Sudokrémet, mert nagyon piros a ded popija, és csak egy nagyon mini kiszerelésű volt vmelyik ingyencsomagban..

Dorka
Nagyon édi a fijjad! Nézegeti azt a csuklóbigyót? Én is akartam, de majd később, amikor már nézegeti a kezét.
Enikő
Zalán olyan, mint egy kis manó! Édi!

A talira természetesen mi is nevezünk!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Zsuzsi
Panna gyönyörű! Nagyon jó ez a fotó, mekkora szemei vannak!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: Köszi, aranyos vagy! A kórházban is a szeme volt a fő attrakcijóóó.. :D

Kép
zsuzsi**

Kép

Kép
zsuzsi**

Sziasztok Lányok!

Jelentem élek még, csak némi időhiányban szenvedek.

A mellgyulladás téma nagyon megviselt, antibiotikumot is szedtem. Ráadásul a tejem is sokkal kevesebb lett, és ez sajnos még mindig így van. Egyre inkább gondolkodom a more milk plus-on, vszínű, hogy én is bevetem, remélem hatásos lesz?!

De ami miatt főként nem tudok jönni, az az, hogy mióta itthon vagyunk Bálinttal, azóta Blanka extra törődést igényel. Imádja a kistesót, azzal nincs gond, viszont rajtam nem akar osztozkodni. Mindent elkövet, hogy ő legyen a figyelem középpontjában, ha mással nem tudja elérni, akkor rosszalkodik, vitatkozik.....nagyon megváltozott, sokszor nem ismerek rá. Pedig nagyon sokat foglalkozunk vele, többet mint Bálint születése előtt, de ezek szerint, még ez sem elég...

Szóval abszolút el vagyok foglalva éjjel nappal, néha már nagyon fáradt vagyok, már várom, hogy Bálint egy kicsit többet aludjon éjszakánként, az nagyon sokat lendítene rajtam.

Egyébként pedig jól vagyunk, minden rendben, Bálint még mindig eszik-alszik, ő nagyon keveset van ébren. Akkor sír ha éhes, illetve ha bekakilt. Kaki nálunk rendszeresen van a pelusban, általában napi 3-4x, de nem ritka, hogy 5x. De az anyatejes babáknál tényleg teljesen normális az is, ha csak 3-4 naponként van, ezt épp a napokban mondta a védőnő.

Nagyjából átolvastam az írásokat. Köszi Hemej a hiányolást, jól esik.

Zsú: a vérzéssel nálam is ez a helyzet, múlthéten úgy tűnt hogy teljesen vége, majd a napokban újra kezdődött, de tegnap megint semmi, és ma sem nagyon. Ezt én sem értem...

zsuzsi: tündéri Panka királylány, gyönyörű baba.

dorka: Balázs nagyon huncut kis mosolygós baba, már alig várom, hogy Bálint is mosolyogjon.

Lányok, hol vettétek ezt a more milk plust? Mi is ez, kapszula? Milyen összetevői vannak? Nagyon kiváncsi vagyok, hogy rám hatással lesz-e?! Jó lenne....

Na megyek, mert mindjárt pancsi, meg cicizés...remélem lesz elég tejcsi.

Dobok még képet, bár nem a legfrisebb, de a napokban készültek.

Igyekszem a napokban jelentkezni.

Sziasztok,
Móni

Kép Kép

Kép
Kép
moni1973

Móni: www.boldogmama.hu-n vannak infók a more milkről. Nagyon szupi. Az összes Kenguruban kapható. Nekem bejött...

Kép
zsuzsi**

csajo, inden baba olyan gyönyörű.... :D öröm őket nézni

Kép
zsuzsi**

csajo=csajok :oops: :oops:

Kép
zsuzsi**

Köszönöm a képdícséreteket. Kép
Szivvi, még nem nézegeti, arra sem figyelt fel, hogy csörög, korai neki, csak ráraktuk, mert ajándékba kaptuk. De szerintem ez akkor lesz nyerő, ha már felfedezte a kezét.

Vérzés: nekem 5 hét+2 naposan elmúlt, majd kereken 6 hetesen újra megindult... hogy ez most menstri, vagy sem, nem tudom. Vérzés, az biztos. :(

Tej: A napokban úgy érzékelem, apadt. :( Volt, hogy Balázsnak nem volt elég az egyik cici. :shock: Gondolom, ez a 6 hetes változás.

6 hetes nőgyogyi kontroll: csak megvizsgál a doki, és kész? Én nem tervezem, hogy megyek. Van még vki, akikihagyja?

kétfiús anyuka
babdorka

Mennyibe kerül a DM-ben a babylove pelus? Mennyiség / ár arány érdekelne. Köszi.

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka! Pont néztem én is a pelenkákat, a 6 kilósnak jó kategóriában (4-5 -- 8-9 kg) darabár: 39,5 Ft a babylove, 46 ft a libero (akciósan), és 55 ft a pampers.
Vendég

Dorka: 1979 Ft/50 db a 100 db-os 3800 HUF :D
Vendég

Dorka!
És méred, hogy mennyit szopizik Balázs egy ciciből? Nekem általában a 4. szopinál már mkettőre szükség van. Igaz, olyankor Gabó nagyon sokat eszik (160-170 gr). És este nekem sincs sok, 110 gr körüli mennyiség, de ezzel hajnali 4-ig alszik.

Fogamzásgátlás: ha két szoptatás között eltelt idő 6 óránál több, beindulhat a peteérés. Ezt olvastam vmelyik újságban (talán a Kismamában)és a védőnő barátnőm is felhívta rá a figyelmemet anno.

Nagyon édesek, drágák a babák. Sajnos én nem tudtam képeket berakni még, mert túl nagyok . 600x600px felettiek, de dolgozunk rajta.

Gabókám is szépen fejlődik, súlya neki is már 1kg-mal több, mint születésekor volt. Érdeklődő, nyugodt, kiegyensúlyozott baba. A nagytesók is nagyon szeretik.

Móni, Uxi!
Nektek nem jött be a játékbabával babázzunk együtt c. játék? Nálunk annak ellenére, hogy fiaim vannak bevált. De szopiztatni még a játékbabát is nekem kellett. A büfiztetést Petikém már egymaga intézte. Nagy segítség volt! :D

Tücsi
mtücsi

hali!

Annee: mi is mennénk talizni! :D

Voltunk anyósfalván hétvégén, Bors nem aludt semmit, csak a kocsiban, estére úgy kiütötte magát, hogy 20.30-tól hajnal 3ig aludt! Ennyit rég aludtam én is!!!!
Ja, és rájöttem, hogyha ég a kislámpa éjjel, hosszabb ideig alszik. Mondanom se kell egyből energiatakarékos izzót tekertem a kislámpába, ég éjjel-nappal, nyugi van!!!!!
Próbáljátok ki, hátha bejön nálatok is!

Puszi! ckat
ckat

ma a saját hülyeségem áldozata lettem és Nyunyi is.
mindig két mellből szoptatok mert nagyon zsíros a tej vége és inkább nem adom neki (védőnővel megbeszélve) gondoltam megpróbáljuk hátha megy már.az eredmény hasfájás és olyan sűrű kaki hogy nem csodálom hogy bántotta.

taliban mi is benne vagyunk.Szivvi betársulhatunk majd hozzátok?

ezek a képek!keresek én is mindjárt.

Bridzsi

Kép
esztora

SZiasztok

Enikő, Dorka: nagyon aranyosak a fiúk!
Ná: én is 3-4 óránlént etetek, bár van néha, hogy 2 óránként.. én sem mérem... és 3 hónapos korára kellene ezeket csinálni, Botond is ilyen erőgép, u.e. csinálja, fejemelés, fordulás a legújabb h lerakom hasra és reggelre "felkúszik" az ágy végébe... olyan édes! Egyébként nagyon ajánlom a hasonfektetés erősíti a baba izmait (doktornéni tanácsa volt és bejött).

Zsú:nekem most van ilyen, hogy abbamaradt kb. 3 napig, és most megint kicsit vérzek, sőt még ilyen darabok is jönnek ki (már bocsi mindenkitől). Nemsokára kontroll...
Menses: hááátt nem tudom... én még előtte hol menstruáltam, hol nem, nem hiszem, hogy most jönne meg hipp-hopp, meg annyira nem erős a vérzésem, meg nem teljes tipikus "vörös" vér...

Találkába én is beneveznék. :lol:

Zsuuuzzzsssi Panka királylány tündérbögyölő, és nagyon szép!

Bori: neked melyik pelenka jött be?

Na jó éjt mindenkinek!

Andrea
Kép
kindernay

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Akkor összegezném. A talira eddig:

Annee + Tömzsi
Gurgi + Samu
Lynia + Maja
Mtücsi + Gáborka
Hemej + Benjamin
Kispiskóta + Marci
Szivvi + Lilkó
Ckat + Bors
Esztora + Álmos Zétény (Nyunyi)
Kindernay + Samu (Dömpike)

Tök jóóóóó! :D Várjuk a többieket is!
Már csak az a kérdés hogy mikor?? Hétköznap vagy hétvége?
Vendég

Jó reggelt.
Jelentem hazajöttünk, gyermekem imádott utazni. Igaz, hunytam én is mellette, út kb. 415 km, vissza szintennyi. Szal útra fel, ne féljetek.
Amúgy örülök, hogy babanet becart szombaton, több lett volna az olvasmány, s most mire végére értem, Grétuc kezdett nyöszörgőzni.
Ja, úthoz annyit, hogy 2,5 hét múlva egész Németo-ig megyünk. Há az angyobb falat lesz, kiderül majd mibe vágunk bele. Sőőőőt, a baj asszem a nagyobbakkal lesz.

Kaki - volt már több napon át napi 1 kaki nálunk is, most visszaköszönt a napi több. Na, de kit érdekel?

Lépés van, család még alszik, éccaka 3-ra sikerült ágyba kerülni, későre értünk haza, s nem kéne az egész brancsot felordibátorkodni.

Majd még jövök, s akkor pakolok képeket is.

Csóközön.

Kép
kissmanó

[quote="szarvasbori"]D írta:szarvasboriorka! Pont néztem én is a pelenkákat, a 6 kilósnak jó kategóriában (4-5 -- 8-9 kg) darabár: 39,5 Ft a babylove, 46 ft a libero (akciósan), és 55 ft a pampers.

Tescoban Libero Mini (3-6kg-os) 3499Ft/90db, azaz 38Ft/db.

kétfiús anyuka
babdorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: