Jó reggelt!
A babanet tényleg ilyen gyakran kiakad? Vagy csak amikor én akarok írni, illetve megőszülök hogy nem látom mi új hír van? Tegnap is fél napig ki voltam csukva... No mindegy.
Fantasztikusak vagytok ahogy így dolgoztok Mirka gyógyulásáért, ki ahogyan tud! Büszke vagyok, hogy itt lehetek köztetek!
További +++++++++++ok Mirkának és Macséknak!
Macs, az a kép Mirkáról... GYÖNYÖRŰ!
Köszönöm nagyon mindenkinek a +++okat és a kedves szavakat, nagyon jól esett. Ahogy írtátok, kiírtam magamból, és meg is könnyebbültem. Olyan jó érzés ilyen támogató csapatban lenni!
Macs, tőled a legkevésbé számítottam bármiféle reakcióra, annyira jól esett.
Tinu, alapvetően mi is a férjemmel mindig azt a bizonyos Szt Imrés előadást emlegetjük, valamelyik Bálint doki volt aki mondta, hogy ne parázzunk annyit, mert minek, valóban annyi minden elromolhat egy terhességben, de miért azzal foglalkozunk?
UH ügyben meg asszem visszatért a korábbi álláspontom kb, hogy a mozi része nem érdekel, és inkább bízok továbbra is a dokinénimben, ha ő azt mondta minden OK, akkor amit UHn lehet látni az OK is. És még így is annyi baj lehet, ami sosem derül ki, de minek paráztassam magam tovább. Azt a tizenezer forintot meg inkább elköltjük valami babacuccra.
Szóval most már helyreállt a lelki békém, köszi még1x mindenkinek!
Barbi: köszi amiket Kondor Katáról írtál, eddig csak hasonlókat meséltek róla. Nagyon örülök, hogy el tudott vállalni.
A biztatast cukorügyben szintén köszönöm mindenkinek.
mikatta, Márti, ha elakadod, kérdezek majd, OK?
Egyelőre másik fórumon elláttak soksoksoksok tök jó tanáccsal és infoval, meg kedden megyek a diabetológiára hivatalos útmutatásért.
Amióta megtudtam az eredményt azóta no cukor, és tartom a napirendet, egy 180 grammos diéta kb beosztásával. Hát néhol macerás, de abszolút menedzselhető, és a számolgatást egyelőre még élvezem is. És csak 3 hónap... mármint remélem tényleg csak annyi.
Ja, és a babáitok, gyerkőceitek egytől egyig imádnivalóak. Szórakoztok itt a terhes hormonjaimmal ilyen képek tömeges felpakolásával, elszorult a torkom ahogy nézegettem őket.