Megint itt!:D
Most éppen Tárnokon vagyunk, de megyünk még egy kicsit a Balcsira is.
Ami a hozzátápit illeti. Csajszi úgy döntött, hogy inkább kézzel enne, mint kanállal és olyat, amit a nagyok. Így hát az apróra turmixolt kotyvalékokat el lehet felejteni. Ami megy az az őszibarack, magvaváló, nem gumi 16-odokra darabolva, héjastól, hogy meg tudja fogni. Szilvát negyedelve kap (rostos a turmixolt????
Zöldségből vala a sárgarépa. Szép színes. Ennek megfelelően Hangababa eszi a fehérrépát...
Tényleg, eszik gezemicét is. Kukoricapehely anyatejjel, zabpehely anyatejjel, ha marad feleszik a többiek. Ha elég sok mindent rakok bele nem is érezni, hogy anyatej....
Lesz tali 20-án? És utána?
Hanga már egészen profin mászik. Elkönyveltük a második esésünket az ágyról:(, másik csodánk, hogy megtanult berregni a szájával.
Kenyérsütés: nem bonyolult, de be kell állnia a rendszernek. Ugyanolyan összeállítások is sikerülnek jobban és kevésbé jól. A kalács tényleg nagyon finom. Az a jó, hogy az egyszerű kenyér semmi más, mint: liszt, só, kis cukor, víz és élesztő...
Parlagfű köpi a pollenjeit, így nem nagyon látok az allergiás kötőhártya-gyulladástól.
Szép hétvégét, sok isőt apával...
Snoopy























