A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Bocsánat, akkor berakom az smst.Annyit írt Macs, hogy:

Szeretlek Benneteket! Volt konzílium, Mirka műthetetlen, Votiv majd ír, este én is. Csak a csoda segíthet, orvosilag semmi....

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!

Réges rég írtam pár hsz-t ide hozzátok, egy butaság miatt ez megszakadt...., de azóta is szoktalak olvasni benneteket....

Felzaklattak engem is a kicsi Mirka babával történtek, én is nagyon nagyon sokat gondolok rájuk, és küldöm az energiákat családommal együtt! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsanci barátném!
Kérlek, ha bármiben tudok segíteni hívj!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

I.
ilduska

ezt miért nem a GOKIban döntik el? :(
ancsipancsi

Macs azt mondja, hogy a Norwoodra semmi esély. Hartyánszky már látta Mirkát, és nem.
A kardiológiai zárójelentésükön rajta van - remélem jól emlékszem, bár eléggé zsongott a fejem -, hogy kicsi Mirkának nagyon beteg a szíve, a két pitvar közt is rés van, meg a szívbillentyű el van korcsosulva, és mindenhol szökik belőle a vér... és az hogy most ilyen jól van - ma is szonda nélkül vette a levegőt szépen egyedül - az az ő óriási élni akarásának és talán a mi szeretetünknek is köszönhető.
Az új konzíliumhoz vizsgálatok kellenének és ehhez át kellene szállítani Mirkát a GOKI-ba, de ez nem tenne már jót Mirkának.
A Jánosban nincsenek megfelelő műszerek se... Dehát ezek a dolgok olyanok, hogy nem javulnak maguktól, és nem lehet elnézni se.
Macs szerint az orvosok már mindent megtettek, ami csak lehetséges volt. Ezt most el kell fogadjuk.
Mi is tegyük meg ami tőlünk telik és halmozzuk el őket a szeretetünkkel, úgy tűnik, ennél többet most nem tehetünk.
Macs majd jön, és rak fel új képet Mirkáról, de most Füleskét szeretgeti. Ma másfél órát dajkálták Mirkát, aki kedvesen nézegetett, nagy szemekkel, és még a száját is formázgatta, meg a fejét is fordítgata az apukája hangja után.

votiv 8)
votiv

Értetlen vagyok. Miért műthetetlen ÉdesMirka? És nem lehet, hogy más orvosok mást mondanának? Ne adjuk fel, menjünk tovább!

Kátya
kincsimano

a tetves kurva életbe! :cry:

(és Kisün is ezt mondaná, ha itt lenne.)
ancsipancsi

Votiv, és átszállítással lehet, hogy tudnának tenni vmit? És biztos, hogy ez a csöpp, iszonyú életerővel bíró Mirkababa nem bírja ezt ki? Ha mindannyian imádkozunk, míg szállítják?

Kátya
kincsimano

a szállitás a konzilium miatt jött szóba, mert a Jánosban nem tudják megnézni sem.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ne adjuk fel a reményt! Ha Mirka ennyire akar, márpedig akar, akkor mi nem tehetjük meg, hogy elszomorodunk és lemondunk róla. Hisz mos is magától veszi a levegőt! Iszonyú erős! Küldjük tovább a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++-t, és próbálkozzunk tovább.

Az [origo]-ra mindenképp kiraknám a cikket meg az iwiwre is - mi van, ha sikerülne új szívecskét találni neki? Vagy valaki mégicsak tud segíteni?

Kátya
kincsimano

Macs azt mondta, nagyon elfáradt szegényke attól is, hogy csak kézben volt. De ha át is szállítanák, a műszerek valószínű nem mutatnának mást, mint amit 3 napja :(

votiv 8)
votiv

igen, dög dolog lenne most feladni!!!!!
Mikra,
mi itt vagyunk, h sok sok szép perced legyen a családoddal!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ha az Imréből át tudták vinni a Jánosba, a Gokiba miért nem? Cerny mentő?
talán olyan ez, mint egy medvénél - ha küzdesz ellene, agyonüt, ha lefekszel és nem mozdulsz, elmegy - szép csendben, okosan imádkozzunk, küldjünk energiát, nézzünk utána, aminek utána lehet,talán úgy elmegy a medve

az a másfél óra rengeteget jelent mindegyiküknek, Mirkának, Macsnak, Gábornak; csodák vannak, kérni kell és adnak

továbbra is +++++++++++++++++++++++++++++++ szeretetben és ha bármit lehet tenni, tegyük
talán a cernyseknél lehetne futni egy kört,hogy mennyi az esély a szállításra

ha kell gyalog, csigalassan átvisszük mindannyian
szeretünk

Kép

Kép

szrekuc

Kátya, Macs nem szeretné a nyilvánosságot, és én megértem.

votiv 8)
votiv

Votiv, nem tudnál most írni egy rövidet? Amiben minden fontos diagnózis benne van, illetve az egyedüli (?) remény, egy új szívecske, és Macsék (vagy helyettük valamelyikünk) elérhetősége.

Úgy érzem, ezt még meg kell tennünk, mert nem tudhatjuk.

Kátya
kincsimano

Egyszerre írtunk. Oké, megértem, csak lehet, hogy egy icipici dolgon múlik minden. A szívátültetést is kizárták az orvosok?

Kátya
kincsimano

Rek,
én úgy tudom volt a Gokiban. Hartyánszky is látta. És utána került vissza a Jánosba.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bármennyi idő is adatott, azt kívánom, hogy azt töltsétek/tölthessétek együtt!

indianyo

Zsan,
értem :( azt hittem, átment és úgy látta Mirkát

de nem adjuk fel, újabb emberek csatlakoznak és küldik Mirkának a sok szeretetet energiát :) minden rendben lesz :)

Kép

Kép

szrekuc

Én ezt nem értem: ha meg se tudják rendesen vizsgálni, miért 100%, hogy műthetetlen?
mikatta

átültetésre sem lenne mód, mert a szív érrendszere is alulfejlett :(

csak a CSODA segíthet, de nem az orvosi-fajta, és óriási nagy kell. én nem adtam fel, Ti se tegyétek!

votiv 8)
votiv

"Sok baja van az igaznak, de valamennyiből kimenti az Úr."
Zsk.34.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++^10
ancsipancsi

++++++++++

Valami nagyon nagy dolgot indított be a kicsi Mirka :)
Szeretet....összefogás.... :)

Indike,
köszi a "helyzetjelentést" :)

Csajok,
szuperek vagytok/ vagyunk....
szmagdi

Sziasztok,

olvastam az üzenőfalat, köszönöm, hogy gondoltatok rám is.

Most tanácstalan lettem, azt a bizonyos igazgató főorvost akkor jegeljük, vagy menjünk tovább? Mert a illető, akit megkértünk rajta van az ügyön, holnap reggel talán tudok bővebbet, de ha úgy gondoljátok, hogy Hartyánszky doktor el tudja rendezni a műtétet, illetve a műthetőség eldöntésére szolgáló vizsgálatot, akkor szólok, hogy egyenlőre hagyjuk...

Mirkának továbbra is rengeteg erőt és kitartást kívánok. Sok-sok puszit küldök és nyomok képzeletben a pocakjára. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Még valami: én hiszek abban, hogy mást mutatna most egy újabb vizsgálat, mert ha ilyen eredményekre képes ez az erős kislány, hogy egyedül lélegzik, meg megnyugtató oxigén koncentrációt képes csinálni, akkor talán elindult a kis szervezetében vmi. CSODA kell, hogy történjen!!!!!

Vica
vica94

Votiv és Ruzi,
óóóóóriásiak vagytok :D

Vica
vica94

Ancsi :) gyönyörű "idézeteket" tettél fel az ünenőre, meg ide is. Köszönjük.

Vica
vica94

Vica,
minden vonalat izzitani kell, mert HÁTHA...
+++++++++++++++++++++++++++

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Millió puszi a kicsi Mirkának és persze sok-sok +++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vica :) Fogacskák nem mindig tartják be az előírt sorrendet :wink: sok ++++ Nektek az újabbakhoz!

És képzeljétek, ma Bencus átfordult! hasról hátra megy még a mutatvány és egyenlőre csak balra, de többször is megismételte :D
denizsa

Sziasztok!

A 2006. tavaszi babásoktól vagyok, most váltottam a Szent Imrére, így néha benézek hozzátok.

Olvastam Mirkáról, és szóltam, akinek tudtam, hogy próbáljon orvos ismerőssel, imával, energiával, bármivel segíteni.

Lányok!
Fantasztikus ez az összefogás!
A délutáni babanet leállás miatt nem tudjuk a legújabb infókat, írjátok fel őket, légyszi, mert aki az iwiw-en nem ismerősötök, az nem tudja, hogy mi a helyzet! Köszi!

Macsanyu, Macsapu, Füli, Mirka!
Nagyon sokat gondolunk rátok, és hiszünk a csodában!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Jaj, eddig nem volt Bnet....
De ment a sok++++++++++ meg minden egyéb!

nukada

Zsanci :) oké, csak nem akartam keresztbe keverni, nehogy az legyen a baj.

Deni :) nagy gratula Bencusnak az átforduláshoz :)

Lidke :) hacsak nem előz meg vki, igyekszem összeszedni az infókat.

Vica
vica94

Lidke,
KEDDRE összehivnak Mirkának egy újabb konziliumot.
Macs pedig beszélt Hartyánszky doktor úrral. Talán ha lesz ideje, elmondja, h mi is a helyzet jelenleg.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bencus RULEZ!!!!!!!! :lol: :lol:

Mirka,
+++++++++++++++++++++++++++ x 1.000.000.000.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és Zuzi, Jucus és Fibi is:
+++++++++++++++++++++++++++++

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lányok, ha úgy látjátok ki kell egészíteni az alábbiakat, kérlek tegyétek meg:

Sikerült megszerezni Ruzinak és Votivnak Hartyánszky doktor mobilszámát, majd Votív beszélt vele és a beszélgetés nyomán lesz egy új konzílium, amelyen Ő is ott lesz és ott dől el, hogy mi lesz a továbbiakban, lesz-e újabb vizsgálat, műtét.
Ehhez a keddi konzíliumhoz kérjük most a sok-sok energiát és +++++-t, és továbbra is segíteni Mirkának, hogy a kis szíve a lehető legjobban működjön addig is.

Vica
vica94

Zsanci :) ez az, Macs is beszélt vele, úgy zsong a fejem, minden igyekezetem ellenére sem vagyok képes rendesen gondolkodni :oops: . Tényleg, vajon mire jutottak Maccsal?

Vica
vica94

Köszi, Lányok, és továbbra is +++++++++++++++++++++++++++++++++-hegyek!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske

Jaj Lányok!

Reméltem, hogy sokkal jobb hírek várnak! De feladni tényleg nem szabad! Jó, hogy az orvosok mindent megtesznek, de Mirka nem ezért kezdett önállóan, szonda nélkül lélegezni! Egy kisebb csoda már megtörtént!
Nekem orvosi kapcsolataim nincsenek, de látom, azt a vonalat már intézitek! Viszont az jutott eszembe, ha pénzt kell gyűjteni, külföldi műtétre, bármire, akkor egy jótékonysági hangversenyt meg lehetne szervezni! Énekelek egy kórusban, a férjem egyik unokatesója pedig operaénekes. Nem beszéltem még velük erről, de biztos első szóra ugranának!
Persze, előbb jó lenne, ha kiderülne, hogy műthető Mirka!
Egyre többen imádkozunk a családért!

"Az embereknek lehetetlen, de az Istennek nem, mert az Istennek minden lehetséges." (Mk.10.27.)

Márti
borossné becz márta

Vica! Kinevetni? Szuperül csinálod!!! :lol:

Ruz! Kondor Kata: nekem a nővérem a barátnőm is szóval ugyanazt éltük át :wink: :D

Zsugyu! Macs 15.-ei szüléséről nekem is eszembe jutott, hogy nem semmi mennyire érezte! :shock: :D
És nagy uff a nem és ne kifejtésedhez! S én még bedobnám a műtét nélküli teljes gyógyulást, egészséges hosszú élet mondatot :lol:

Kisherczeg! Nagyon egyet értek veled! Sok pici lépés, s mind meg is fog történni :lol:
S Véda nagyon huncutul édi!!! :lol: :lol: :lol:

Tinu! Tünde nagyon falat! :lol: Van fiatal Halász Jutka? Le vagyok maradva. 8)

S a mindenfajta rokonVotívgyerekek is csudaédik! :lol: S te Votív szuper vagy – mint mindig! :lol: :lol: :lol:

Zsan! A csendéleteid :lol:

Attila meg micsoda férfi! :shock: :lol:

Fanni is milyen tünci!!! :lol: Az imádkozós pedig festményrevaló!

Ancsi! férfiRózsaszínben egyetértek!

Mikatta! Fiaid nagyon jóképűek! :lol: A középső már szinte férfi! :shock: :D

Szrek! Te is nagyon ügyi vagy!!!

Figuse! :D

Den! Gratula a forduláshoz :D

Nuk! Látod milyen jófej a párod! :wink:

Eszméletlen jó látni ezt a rengeteg felbukkanó segítséget! :lol: :lol: :lol:

Én már tervezgetem, hogy ha Macs megengedi akkor mindhárman meglátogatnánk majd őket mikor Mirka már otthon lesz.
gödibarbi

nem tudom olvastátok-e amit a táblicskus linkre olvastam az ismerősöm kislányáról. minden szerv újra- avagy fel-építhető. annyi itt az energia, tuti menni fog!!!
gödibarbi

Sziasztok lányok!

Én egy másik topikba szoktam írni. Hallottam Mirka történetéről, és nagyon-nagyon drukkolok a pici lánynak és Macsnak! Sokat gondolok Rátok! És én is küldöm a sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dia

Kép
dijcsi

Barbi :) köszi :) lehet, hogy lemaradtam erről a dologról? Betennéd ide?

Vica
vica94

azt hiszem én el, aludni, nem sokat aludtam az elmúlt éjszaka - nem mintha az előzőkön igen :? -, hátha most egy picivel többet sikerül pihennem.

Jó éjt mindenkinek,
Vica
vica94

egy újabb adag ++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)
sok zenével, szeretettel :)

Kép

Kép

szrekuc

Vica4U! :D egy ismerősöm kislányát elütötte egy kamion. nem részletezem, el tudjátok képzelni. a dokik feladták. anyukája minden követ megmozgatott, s folyamatosan apránként mindent rendbehoztunk a kislányon. a dokik nem hittek a szemüknek! volt hogy sms-ben küldte, hova küldjünk energiát - s néha még azt sem tudtam hol van a szervezetben - de küldtük, küldtük, s a rengeteg szeretet és erő egy teljesen egészséges kislányt "teremtett" :lol:
gödibarbi

Macs,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Lányok,
Fantasztikusak vagytok :D Örülök, h köztetek lehetek :D

Kép Kép
curse

Lányok!

Még egy kérés! Ha iwiw üzifalon ki kell tenni valamit, ide is írjátok ki, hogy mindenki kitehesse aki olvassa ezt a topikot!
Továbbra is rengeteg ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!

Lidke
KépKép
kövecske

Mirka, Macs-család,
továbbra is++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
mikatta

Mirka, Macs, +++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és még tengernyi, ide se fér. Mirka, építsd, építsd kisszívedet! Kedden lepd meg orvosaidat!

Kátya
kincsimano

Van egy ismerősöm, aki szívsebész Amerikában: dr. Vajtai Péter. Remélem, hogy még él ez az email címe: szova@aol.com

Ha gondoljátok, írjatok neki, vagy írjátok le, hogy mit kérdezzek tőle. Hátha segít, vagy tud valamit mondani....

Mirka Kiasszony! Kitartás

Egy koraszülött mamája :-)

KépKép
KépKép
bunny75

Van egy ismerősöm, aki szívsebész Amerikában: dr. Vajtai Péter. Remélem, hogy még él ez az email címe: szova@aol.com

Ha gondoljátok, írjatok neki, vagy írjátok le, hogy mit kérdezzek tőle. Hátha segít, vagy tud valamit mondani....

Mirka Kiasszony! Kitartás

Egy koraszülött mamája :-)

KépKép
KépKép
bunny75

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: