A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ja, és én előre kérem a szülinapi ajándékom ám!!!! És ugyanazt, mint Votiv.

Nekem az jutott már eszembe korábban is (csak valahogy ezt nem akartam itt a nagy fájdalmak közepette írni, lehet most sem kéne), hogy emlékeztek, Macs mindig mondta, hogy 15 előtt nem fog szülni. És mikor szült? Pedig mondtak előbbi/utóbbi dátumot, mutatott a műszer mindent, ők tudták együtt a frankót.
zsugyu

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
rídonli#

innen is ++++++++++++++++++++++++++++++ :) amennyi csak lehet :)

Kép

Kép

:D
szrekuc

3:21
még ilyenkor is megy a sok++++++++++++++

És Macs:
Az én pasim meg rávette az éjszakás IKEA műszakot, hogy gondoljanak rátok, szal +okban lett éjszakai műszak Mirkának!!!! Soksoksoksok puszit küld mindenki! Aztán reggel 6tól átvesszük a stafétát! :wink:

nukada

Sziasztok!
Macs! Rengeteg +++++++++++++++ energiát Nektek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok! Ha javasolhatom...mi anno azt beszéltük meg a férjemmel, mikor Véda kórházba került, hogy felállítunk egy "haditervet", és kis lépésekben segítünk Védának. Reggelente megbeszéltük, mit várunk a naptól, és körbeértesítettük az barátokat, ismerősöket. A kezemet nem nagyon vettem ki az inkubátorból (először lopva mint aki puskázik az iskolában, de támogatott volta a simi)
Tegnapelőtt én megkérdeztem (pránanadis módszer esett kézre) mit segíthetek, és a keringésre kért a kis Mirka segítséget. Ez engem megnyugtatott...mármint, hogy kérte. Koncentráljunk a keringésére, a friss oxigénre és arra hogy Macs a karjaiban tartja, hiszem hogy ez nagyon fontos! ...és ezzel ki is iktattunk minden negatív eltévedt kósza gondolatot. (Nekem ez a legnehezebb mindig.)

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Köszönjük az érdeklődést, Véda valóban 7 hónapos lesz 20.-án :-) Elröppent az idő! Valamikor hónap végén megyünk kontrollra, nagyon régen voltunk :-) Meg lett a genetika eredménye is, nincs benne semmi olyan, ami bármit jelentene, de cseppet sem bánom, hogy nincs magyarázat, ok, így okozat se...
Véda nagyon erős, stramm kiscsaj nincs Vele különösebb dolgunk, jól eszik, könnyedén emészt, kerüli a bacikat, vírusokat, vagy annyi antibiot. kapott hajdanán, hogy egész életére védve van? :-) Nappal kúszik-mászik nézelődik, alvásra nem szívesen fecsérel időt. Mindent végigkóstolgat, bár töredék enegiám lenne mint neki van...
Imád a könyökeire támaszkodva vigyorogni közben a lábával üti a ritmust. Az apjával komoly szerelemben vannak. Meg is értem Védát, én nem versenyezhetek apával, aki szerint itt az ideje hogy saját laptopot kapjon :lol:
és természetesen csinált neki saját e-mailfiókot is, meghatódtam hogy kapok én is másolatot, és tolmácsolhatom a leveleit, míg nem tanul meg olvasni... :lol:

Teszek fel néhány képet...
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Andi
kisherczeg

Én is imádkozom a kis Mirkáért.
Gyönyörű kislány! Macsnak és családjának is sok-sok kitartást és erőt kívánok.

Lányok!
Ti pedig büszkék lehettek magatokra. Tudjátok miért.
Bocs, többet nem tudok írni a sírástól.

Mirkának és a családnak:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
rosee

Nukada, éjszakai műszak :D :D
na de most jövök és átveszem, hadd pihenjenek azok az aranyos ikeások :)

drága kicsi Mirka, drukkolunk nagyon! Példát mutatsz mindannyiunknak az erőddel és az életszereteteddel. Küldünk ezer meg ezer +-t keringésre, ahogy Kisherczeg Andi írta - neki köszi a szakszerű segítséget! :D

votiv 8)
votiv

Kisherczeg, örülök, hogy írtál, hogy visszatértél, és hogy Véda ilyen szuperül van :)
nagyon szép és boldog a képeken, igazi huncut, ahogy mosolyog, csak nem megszerezte anya táskáját?! :D :D
milyen tónál voltatok? vagy ez egy holtág? tetszett neki a víz?
és elkezdtétek már a hozzátápit?
apája nagyon aranyos, hogy ilyen lelkes és gondoskodó (laptop, emailfiók :P) le a kalappal :D
neg. genetika: akkor ez azt jelenti, hogy jöhet akár a kistesó is, nincs mitől tartani?
gondolom nem könnyű neked se most, mert te is átéltél hasonló helyzetet, félelmeket :( fantasztikus erőtök lehet, ami segített átjutni minden nehézségen, ezért még extrán örülök, hogy Te is minket erősítesz :)
(no meg a nadis szakértelem miatt is :wink:)
puszi Nektek

votiv 8)
votiv

Kisherczeg: oké, akkor a feladat a keringés. Én tegnap éjjel a szívre koncentráltam, úgyhogy teljesítettem a házit. :D Véda nagyon cuki baba lett. És nagyon jó, hogy a kezdeti problémák után minden rendben van és minden úgy működik, ahogyan kell.
Én is rakok fel neked TÜndéről képet, mert ugyebár kórháztesók, majdnem egyszerre születtek. :D
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
tinu

már én is rég raktam fel képet, most itt egy Eszci vőlegényéről meg Meme ikertesójáról :D
Kép

votiv 8)
votiv

talán 20 év múlva így fog kinézni a fiam, csak a hab helyett szőr lesz :P
Kép

votiv 8)
votiv

Macs,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gyerekeink nagyon szépek... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv: fű, de jó képek! Istók a kis szívem csücske, és nagyon macsó még fehér szakállal is. :wink: Lili meg cuki kobold, mint az enyim. :D

Kép
Kép
tinu

Kép

Kép

igy alszunk mi...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs, Mirka,
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Kisherczeg,
gyönyörű a lányod, nagyon huncut :D és köszi az útmutatást

Tinu,
kajás kép a legjobb :D :lol:

Votiv,
tökre meg van nőve Isti! :shock: Nagyon komoly nagyfiús képe van és nagyon helyes!

Macs, Mirka,
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

szrekuc

Zsan: jaj, de drágák a fiaid! És Memének micsoda szája van! :o

Kép
Kép
tinu

Nuk,
éjszakai műszak :D

Kép

Kép

szrekuc

Zsan,
wow 8) tényleg nagyon helyesek a srácaid és milyen jól elfoglalják a nagyon a nagyágyat - bandázva alszanak :lol: kicsi meg tök szép nyugodt :D

Kép

Kép

szrekuc

Kisherczeg :) Köszi!!!! Így kell ezt, igen. No de most már nincs mentséged, ha lelépsz megint 4 hónapra :wink:

Szia Zsuzsi :)

indianyo

milyen szépek a szent imrében született gyerekek...hát, még akik nem ott születtek... :lol:

olyan jó ennyi mosolygós, érdeklődő, nézelődő, alvó babát, kicsi gyereket látni...

Macs,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ennyi gyönyörű gyerek! (és anyuka) Már ettől jókedvű, pozitív lesz az ember lánya! :)

Kisherczeg, köszi a segítséget, akkor én is beállok a sorba, szóval keringés, oxigén, és anya karjában sokat-sokat!++++++++++++++++++++++++++

Nuk, éjszakai műszak :) .
zsugyu

Nekem az jár az agyamban most, hogy tudjátok, Lorci rota+szalmonella, Beni-Zsófi szalmonella fertőzést kapott 2 hete. És sokan (én is) értetlenül álltunk az előtt, hogy Lorci ezt a borzalmat 3-4, a nagyok 2(!) nap alatt átvészelték, őket már úgy kell visszafogni a mindenevéstől. Mire megtudtuk az eredményeket, okafogyott volt a dolog, csak további óvintézkedést tudtak javasolni. Lorci beleit megviselte a kór, ezért kímélőn van, de nagyon alakul. Szóval ezt az egészet azért írtam, mert azt olvastam, hogy sok ilyen pici H-ba kerül, és milyen szörnyű, és stb. És tényleg nem gyaloggalopp, de én TUDOM, hogy az, hogy ti (ennyien) gondoltatok rájuk, energiát küldtetek nekik, sokat segített. Köszönöm egyrészt, másrészint hajrááááá ++++++++++
zsugyu

Indi :) , milyen volt az út? Alakul a szervezés?
zsugyu

+++++++++++++++++++++++++++

es minden gyerek gyonyoru!!! :D
de jo ez a rengeteg kep :lol:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Tényleg mennyi szépséges baba.

Tinu: a kajás tényleg nagyon aranyos. Apának megmuttattam legalább, hogy ki lakott az erszényben mikor látott tieteket. :-)

Neet: Eszti dumája továbbra is nagyon jó.

Zsan, Votiv: ezek a banyák nagyon okosak tudnak lenni, imádom én is a tanácsaikat. Na majd ha én leszek vén banya én is ilyen leszek tuti....

Andi: Véda mekkora már, nagyon szépeséges lett....

Kép
Kép
johanna1975

Rylie írjál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

indianyo

Zsugyu, szuper, hogy gyermekeid ilyen hamar helyrejöttek! Nagyon ügyesen meggyógyítottad őket :)
Lorcinak sok élőflórás joghurtot adj (pl. activia - ennek elég jó az íze is, Isti minden nap bevág egy natúrt, úgy szereti), az majd segít! vagy még protexin restore, ill. normaflore - ettől nagyon megjönne az étvágya :)

tényleg, Rídonli, ez lemaradt, hogy antibigyó alatt már mehet a normaflore, sőt! az egyik kifejezett javaslat, hogy AB kezelés alatt adható, a gyomor/bélflóra védelmére!

szépek a gyerekeink! :D :D :D
mééég képeket méég :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Akkor en is a keringesre koncentralok!!!!!
Hiszem,hogy az imaink meghallgatasra talalnak!
Folyamatosan kuldjuk a ++++++++++energiakat Mirkanak!

Annyira szepek a gyerekeitek!!!!!!!!!Nagyon jok a kepek!Ugy imadom oket nezegetni!!!!!

En is beteszek egyet az en draga Attilamrol :wink:

Igy alszunk mi:

Kép

Kép

Es kepzeljetek,MOSOLYOG!!!!!!!!!Egy par napja!En nem gondoltam volna,hoyg ez ilyen fantasztikus erzes!!! :lol:

Kép

Kép
arwen07

Mirkának pedig természetesen továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++++ és még rengeteg ++++++++++
REMÉNY.....nagyon reménykedem és HISZEK egy csodában.

Kép
Kép
johanna1975

Arwen: cuki...

Kép
Kép
johanna1975

Nuk,
az Andrea Bocelli-Celine Dion szam az tenyleg gyonyoru...rengeteget hallgattam regebben cdn..es majdnem mindig bogtem...
:roll:

Neet,
Eszti szovege halali,plane a cicaszoptatas :lol:

Kép

Kép
arwen07

Egy két kép Fanniról, felbátorodtam én is Kép Egyedül eszem és milyen szépen

Kép Ilyen vagány vagyok

Kép Mirkáért szól az imám

Kép
Kép
johanna1975

Zsuzsi :) Nagoyn jól sikerült, most már egész jól tudom, hogy kell a kötözéseket csinálni és ha a Fentebbvaló Erők is úgy gondolják, hogy támogatásra érdemes vagyok (már igazán jó lenne, ha így gondolnák), akkor tanfolyamvezető tanár is lehetek - csak egy kis pízmag kő hozzá :wink:

Szeptember 22-én az Autómentes Napon hordozós megmozdulás lesz az Andrássy úton - onnan megyünk a Városligetbe piknikelni. Részleteket később, de mindenki jöjjön, akinek van, volt, lesz hordozóeszköze vagy épp soha nem akar hordozni, mert még a gondolatát is utálja.

Tinu :) Kengurusokat is várunk! Vera :) Tatonkásokat is :)

indianyo

Sziasztok!

Nagyon nagyon drukkolunk,hogy az a csoda,ami nekünk nem adatott meg,az Macséknak igen!Fantasztikus Mirkababa élniakarása és Orsiék ereje!!!+++++++++++++++++++++++++++

Csajok!
Annyira jók ezek a babás fotók :D
Itt valóban csak"remekművek"vannak :D

Rylie:
hogy van Kamillád?Nektek is küldök egy kis+++++++++++++

Nyaralóknak nagyon kellemes pihenést.
petergabi

Attila és Fannibébi is helyesek! Fanni tényleg nagyon ügyesen eszik. :D Az imádkozós kép meg egyszerűen...

Indi: izgin hangzik ez a felvonulás. Hogy hogy kengurusok is mehetnek? :wink: Nemcsak a kendősök a hordozósok, hanem "mi" is? (Azért a kövi gyereknél csakazértis meg szeretném tanulni a kendőzést. :) )

Kép
Kép
tinu

A fiatal Halász Jutka mesél az M2-n. Olyan szép!

Kép
Kép
tinu

Votiv, a Normaflore-t az elejétől kapta Lorci, aztán a héten a helyettes doki ajánlotta a RE+(store-t), azt mondta, a Normaflore a stabilitásra jó, az utóbbi segít a visszaépítésben. Eszi a joghurtot, írt fel neki Milupa mittoménmi tápszert tej helyett, és issza a probiotikus ivójoghurtot. Azt egyébként korábban is itták, mert ajánlották. Úgyhogy reménykedem. (a barinőm lánya agy szalmonella után lett tejérzékeny, de őrá nem figyelt anno az orvosa az utókezelés során)

Indi, ez jól hangzik. Mihez kő a pízmag? A tudásod megvan, mi kell még egy tanárnak. Vagy nájf vagyok? Na, mind1, drukkolok, hogy sikerüljön.
A szept 22, ha épp nincs családi program (sanszos) be van írva pirossal, és érdekelnek a részletek is. (lehet, hogy tanítvány leszek? bár ahhoz kicsit messze vagyunk :wink: )

Rylie, Kamilla?
zsugyu

Sziasztok!
MIrekáról nincs új hír? Rengeteget gondolok rájuk! És imádkozom nagyon. Ma nem sokat fogok tudni jönni, de megpróbálok majd délután.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Fényképek gyönyörűek egytől egyig!!
Véda nagyon helyes, őt asszem még nem is láttam, Tündi is, ők nagyjából egyidősek az én Borimmal.
Isti és Lili nagyon hasonlítanak egymásra, és ők is nagyon szépek, és Votiv te is, sugárzol a boldogságtól, amit a gyermekeidtől kapsz!
Attila is nagyon szép baba, és Meme is, olyan meghatóan szépek a kisbabák, amikor alszanak! És az első mosoly...hát az tényleg elmondhatatlan érzés! :)
Johi, Fanni is tündér, és Zsan 2 nagyfia is helyesek, ahogy "bandázva" alszanak! :)
(Majd én is teszek fel képet, de most rohannom kell.)
Nuk-éjszakai ikeások tökjófejek! Én is bevontam sokakat az imahadjáratba. Biztos, hogy ez sokat számít!
Rylie, hogy van Kamilla???

Muszáj mennem, és remélem tudok majd még jönni, mert nagyon várom a híreket. Addig is +++++++++++++++++++++++++!!!!!!
rídonli#

íBocs, elgépeltem a rohanásban, természetesen MIRKÁÉKRŐL kérdeztem.

ÉS Normaflore megy, a nagyobbiknak activia joghurt is. A Kicsi ma már nem kap antb.t, doki tegnap meg volt elégedve a javulással. A Nagy meg most kezd köhögni, hogy a Kicsi abbahagyta. Nem szeretnék még egy fordulót...

Mindenkinek szép hétvégét!
Pétergabi :)!
rídonli#

A javítást is elgépeltem.... :oops:
rídonli#

Mirka baba: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nuk!
ugye a sör meg a kolbász csak vicc volt? :)
a hozzátápit nem hiába pár kiskanállal kell kezdeni, mert a dedeknek nem ízlik a tejcsi után a savas gyümölcs. én leturmixoltam a barackot és kanállal etettem, elejében csak 1-2 kanállal fogadott el. ebben az időben kezdtem a bébiételeket megvenni, mert olyan kis mennyiséget, mint ami neki kellett, nem lehetett előállítani. így egy üveggel evett 3 napig. 1-2 hónap múlva a kopaszbarackot már héjjával turmixoltam és tettem bele a Johi-féle pelyhet, amitől habkönnyű lett, de mégsem folyt. imádta. úgyhogy hidd el, neked is hamarosan meg fogja kedvelni az ilyen ízeket, csak kitartás! ja! ha a kakijában majd fekete szálakat látsz, az a banántól lesz, ettől én is beparáztam anno, meg később Indi is. :)
mit csinálsz te fél négykor a neten? nem vagy álmos? :)

Deni!
még nem vittem dokihoz, így nem tudom, hogy lehet-e hányáscsill-t adni neki, de nem nagyon merem ilyesmivel tömni. ha jön a hányás, akkor minden olyan lesz, nincs nálam semmi hánytál, v. ilyesmi. ráadásul volt, hogy le kellett vetkőztetnem a hányásos ruhából az utcán, és a nálunk lévő dzsekibe csavarva vittem haza.

Barbi!
a rózsaszín divatos férfiaknak is, ha megfelelően van kialakítva. férjemnek pl. vettem pulcsit és pólót is, a titka, hogy van rajta fekete csík, v. minta. mindkettő nagyon jól áll neki, a melóhelyen dícsérik.

Kisherceg!
jó látni, hogy már minden ok.

Tinu!
jót röhögök a képeiden, nálunk is főleg ilyenek vannak, hogy baba fürdik, apa mellette alsónaciban áll :D. ded édi!

Votiv!
a kép nagyon éles, jó minőségű! frankó a gépetek! :) Istvánka tök nagy, olyan édi! Lilit meg most látom először, nadon aranos!

Johi!
Fanni olyan édi!

Gabika!
sokat gondolok rátok...csak úgy :)
ancsipancsi

Readonly!
akartam már kérdezni, hogy te az a Readonly vagy, akivel a Bogárkabulin találkoztunk és elveszett a babája rágókája?
ancsipancsi

Gyerekképek szépek :)

Továbbra is millio +++++++++ innen is!!!!! és még1x bocsánat h tegnap megijedtem és aggodni kezdtem...... csak pozitivan!! (kicsit szarul éreztem magam emiatt :? )

Zsan,
köszi az sms-t!

Kisherczeg,
örülök h itt vagy ujra :D

most ennyi, indulunk, lélekben Macs családdal leszek......

KépKép
fibi

további +++++++++++++++-ok Macseknak, Mirkának! :) pusz

Kép

Kép

szrekuc

Most beszéltem Maccsal, mennek be Mirkához. Nagyon erős, a hangja olyan bíztatóan csengett!
most az a helyzet, hogy ma kapnak egy kardiológiai zárójelentést, amivel tudnak esetleg továbblépni.
Közben pár fronton elindultunk Zsancival, Pocakkal, Kisünnel segítséget keresni - mármint orvosit :)
hiszen az országban sok fantasztikus, világszínvonalban is kiváló orvosi team működik, Pécsett, Szegeden, Debrecenben is.
Pécsett sajnos nem foglalkoznak babákkal. Szegedről jött az infó, hogy az Országos Kardiológiai Intézetben van egy doki, dr. Hartyánszky István, aki végzett már olyan műtétet, ami esetleg segíthetne Mirkának. rajta kívül még 2 ilyen magyar orvos van, de ők mind külföldön dolgoznak, és az idő meg sürget...
Közben én beszéltem a dr. Kökény Mihállyal (ex-EÜ miniszter, kardiológus, kardiológusok társaságának elnökségi tagja), aki megígérte, hogy segít, és a szívén viseli Mirka sorsát, csak sajnos most épp külföldön van, holnap jön haza, de addig is azzal segít, hogy továbbközvetít a Kardiológiai Intézet főigazgatójához, akin keresztül el tudjuk érni Hartyánszkyt, vagy talán kérhetünk újabb konzíliumot a poz. változásokra való tekintettel, de legalábbis lesz jó nagy hátszelünk, bármibe is fogjunk.
eddig ennyire jutottunk, Debrecen még fekete folt, azért is írom le mindezt, hátha van ott vkinek ismerőse, kapcsolata...
Mozgassunk meg minden követ, aki tud segíteni, szóljon!
Kicsi Mirka nagyon akar élni, KELL hogy legyen remény!!!

votiv 8)
votiv

Faantasztikusak vagytok, Vot! Ha bármiben, akkor szóljatok, Debrecenben nincs kapcsolat sajnos. (Annyit gondolkoztam, mi az, amit gyakorlati szinten segíteni tudnánk, tök jó, hogy elindultatok és ennyi mindent sikerült kideríteni :) )

Kép

Kép

szrekuc

Votiv: hát ez fantasztikus! Sajna, nem ismerek senkit sehol. Én egy ilyen dokikerülő fazon vagyok. De olyan sokan olvassák ezt a fórumot (csakolvasók is), hogy biztos vagyok benne, hogy lesz segítség!

Ancsi: hát hiába mondom Apjuknak, hogy itthon is vegyen fel rendes ruhát. Így meg folyamatosan lebukik. :lol: Igaz, ha ő ugrana a fényképezőgéphez, akkor szintén nem lenne rajta a képeken inkognitóban...

Kép
Kép
tinu

Drága Macs és Mirka!
Továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ennyi szépséges baba mellé én is teszek egy fotót az én kislovagjaimról:

Kép

Éjjel elég sokat fent voltam, erősítettem az éjszakai műszakot :)

S még egy babamondás - egyik este a srácok mesélnek apjuknak az aznapi sétáról: "Képzeld apa, találtunk meztelen csigát, meg felöltözöttet is!" :lol: :lol:
mikatta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: