Jó reggelt csajok

))
Rengetegszer próbáltam jönni tegnap is, de valami gáz van, mert az oldal nem elérhető

Csodálkoztam, hogy ma egyáltalán sikerült.....
És lám, hogy megérte, csupa új babákról olvasni
Nagyon nagy gratula a babáknak, mamáknak, sok tejcsit, sok boldogságot!!!

Én járok ám rendszeresen a photoblog-ra, hogy nézegessem a képeket.....

Szóval töltögessetek szorgalmasan csajok!!!
A
2in1-eseknek pedig mielőbbi szülést!!!

Hajrá, nagy drukk, és kitartás!!! Utána sem könnyebb......
Ez most egy jó éjszaka volt. Reggel odavettük magunkhoz Babszikát - közénk - , és így szundiztunk 9:15-ig. Olyan jó volt!!!

És nagyjából úgy érzem, hogy pihent vagyok.....
Szét röhögtem magam csajok, a saját nyomorunkon

Én is tehénnek hívom magam, és olvastam most itt két lábon járó csöcsről, riskáról.....
Jucu
Már hóemelkedés sincs, és úgy érzem, hogy cicifájás sem. Csak bimbi fáj, de rohadtul. Két nagy vörös bimbim van....képtelen vagyok az udvart is Babszika szájába tuszkolni

Pedig múltkor ment, nem értem, hogy felejthette el...... Szóval most ez a baj. Már annyira fájnak, hogy csillagokat látok, ha a melltartóbetét is hozzáér. Szopizásról nem is beszélve. Hiába cuppantgatom le róla, piszkálom a szájacskáját, hogy nyissa nagyobbra....A szopi mennyiség ok, most az utolsó néhánynál ment az egyszer egyik mell, másszor másik mell..... már nem fejek, csak napi egyszer a volt beteg cicimet, hogy maximálisan ki legyen ürítve, de valami elhanyagolható mennyiség jön csak ki.
Viszont ha Babszika nem eszi meg napközben a 100-at, mint tegnap, akkor nem bír ki 3 órát, viszont akkor egy ciciben kevesebb van, akkor mindkettőből adni kell neki, és az bekavar....
A gyógyszert a bélflórára szedjük. Azóta zöld kaki nem volt, de a kúra még tart. Aktívan szélcsövezünk, ez segít - úgy látom.
Csajok, a ti babátok mennyit bukik? Babszika rengeteget. Annyira sajnálom, olyan ijedt kis arca van akkor

De mindig mondom neki, hogy semmi baj, pici babáknál ez így szokott lenni.....